Nov, štedljiv način ukrašavanja lampicama

Postoji bolji i praktičniji način od onog klasičnog obmotavanja lampica oko jelke, a otkrio ga je slavni dizajner enterijera Frančesko Biloto.

Nedelja, 24.12.2017.

16:23

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Osim što ćete uštedeti novac, jer će vam verovatno biti potrebno manje lampica, vaša jelka će izgledati mnogo lepše i skladnije ako ih budete stavljali vertikalno, a ne vodoravno oko grana, savetuje uspešni dizajner.

"Na ovaj način će baš svaki deo vaše jelke, od grane do grane, biti skladno osvetljen. Sprečićete i da vam određena količina lampica ostane iza grana, jer se na taj način one uopšte ne vide", kaže Biloto.

On predlaže da, prilikom dekorisanja, krenete od vrha jelke, na koji stavite onaj kraj vaših lampica na kojem nije utikač, a zatim lampice pustite prema dole.

Kad dođete na dno jelke, lampice malo povucite udesno (za oko 2 centimetra) i nastavite istim postupkom, samo prema gore. Nastavite sve dok vaša jelka u potpunosti ne bude ispunjena lampicama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare