Klunijeva mama otkrila kog će pola biti bebe: Imaju pravi razlog za slavlje!

Džordž Kluni i njegova supruga Amal ovog leta dobiće dečaka i devojčicu. Ovo je otkrila glumčeva majka Nina, koja nestrpljivo čeka da postane baka početkom juna.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. pravi par!!
   (kentakikid, 18. februar 2017 09:58)

  # Link komentara

 2. Klunijeva mama mora da ima 90 godina.
   (Dag Kristi, 18. februar 2017 01:50)

  # Link komentara

 3. Šta ti je razvijeni zapad... Tri godine su ugađali detalje oko dece. Tajming oplodnje, pol. Žena i ja smo jedva poslali decu u drugu sobu na nekoliko minuta i devet meseci kasnije stiglo je šta je bog dao.
   (Milence, 17. februar 2017 21:39)

  # Link komentara

 4. @skorojevic: ti osim sto si zlonameran si i glup i neobrazovan kada mislis da je tako jednostavno "kupiti" bene kakve zelis. VTO je jako komplikovan proces sa uspesnoscu od oko 30% (ako i toliko) i puno paroca koja je prinudjena sa prolazi kod njega se nada da ima makar jedan embrion. Da bi se birao i pol, tj. da biste proverili genetski kod embriona, em mora da ih bude jako puno, em da su dovoljno jaki(jer je ta procedura, plus zamrzavanje tokom analize jako riskantna, tj. procenat uspesnosti opada), inace niko ne bi rizikovao da dobijene embrione jos i ispituje! Dakle, samo kod malog broja parova bi to moglo da se izvede, a s obzirom na godine ovog slavnog para, tesko da su oni ti.
  (Ana, 17. februar 2017 21:38)

  # Link komentara

 5. "Kluni se zakleo da se nikada više neće oženiti i da ne želi da ima decu. Ipak, stvari je promenila lepa Amal."

  Ne, stvari je promenila Klunijeva zelja da postane predsednik SAD-a, sto je nemoguce ako nisi porodican covek, stoga i Amal i deca.
   (Narcisa Zec, 17. februar 2017 16:27)

  # Link komentara

 6. Svi su se dali u kupovinu blizanaca različitog pola. Ima li jedan poznati par sa blizancima, a da nije kupovao izbor?
   (skorojevici, 17. februar 2017 15:52)

  # Link komentara

 7. Znači - dobiće jednog sina i jedno dete :)
   (Nemanja C, 17. februar 2017 15:21)

  # Link komentara