Prijateljstva od 16. do 28. godine su za ceo život: Šta još ne znate o sebi?

Neke karakteristike su opšte za sve ljude. Saznajte neverovatne činjenice.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Verujem da postoji prijateljstvo ali da je retko. Nisam imala prijatelje, ne mogu svakog nazvati prijateljem. Ovo za godine je sasvim normalno jer tad ljudi imaju najvise vremena da se druze i najvise izlaze.
  (Ema, 19. septembar 2017 17:18)

  # Link komentara

 2. Ja sam ih vala sve otkacio. U stvari nikad me nesto preterano nisu ni zanimali. A od kad su se da tako kazem... poovdili, i svi podlegli 30 godisnjem ispiranju mozga, sve sam to razbucao. Nemam ja sa takvima viase nista zajednicko. pa sta ako smo se druzili pre 20 godina? To je bilo tada, a sada, sta imam da cujem? Lokalpatriotizam i kakanje po civilizaciji, antimodernizam pod maskom tradicionalizma (koji isto prezirem od kad znam za sebe) i slicna baljkezganja slabica? Bezi bre. Ak osam odrtaveo, sa takvima nista vise nemam, i odo' odavde, a vi se slobodno druzite, verovatno cete daleko dogurati sa time, kao i do sada sto ste. Eblo vas druzenje. Bolesnici. idite bre lecite se, prekinite sa eskapizmom i zivotom u negaciji, to je za bubuljicare. Da, i to. Svi su oni potplai pod propagandu, pa su oni mladi, iako imaju oko 50. teraj se bre u racklu. JKos 20 kad sam imao racunao sam da ce sve vase gluposti i ludastva i iracionalnosti do 50 nekako nestati, da cete sazreti i prestati da budete iudioti, ali ocigldno od toga nista. Jos ste gori. Onda mars u racku. To sto se druzili pre 20 godina il ismo slucajno rodjaci, to nataknem na nesto, i aj ćao, da vas moje oci vise nikad ne vide, nikoga od vas.
  (ćao i dalkeo vam lepa kuca svima, 2. maj 2017 13:54)

  # Link komentara

 3. Ovo moze biti tacno. Ja imam ortaka, komada cetiri sa kojim sam se upoznao negde oko 16te. I to su mi ortaci za ceo zivot. Ostalih milion su i bolji i sada vec pametniji i uspesniji i veseliji ali nije to to.
  (Rodrigez, 1. maj 2017 11:23)

  # Link komentara

 4. Sve istina, da citiram B.Djordjevica "ne veruj ženi koja mrzi taksiste i golubove"
   (Kum, 30. april 2017 18:44)

  # Link komentara

 5. Svi moji koje sam upoznao u tom dobu su preko.
   (Doktor, 30. april 2017 17:38)

  # Link komentara