Žene manje zadovoljne menadžerskim pozicijama od muškaraca, a razlog će vas iznenaditi

Statistički podaci su pokazali da je na menadžerskim položajima manje žena i to nije novost. Novo istraživanje američkih naučnika nudi moguće objašnjenje.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. I muškarci su nezadovoljni na tim baš visokim pozicijama, šmrču kokain, jure klinke, raspadaju se, zapostavljaju porodicu, samo što je to za muškarce društveno prihvatljivo. Pa ljudi sa 45 kreće kriza oko starenja koga god pola da ste, koliko god dece da imate, kakvu god karijeru. Imate decu, deca narkomani, ne slušaju vas ili su super uspešni ali nemaju vremena za vas, vi ste razocarani, nemate decu razočarani ste što ih nemate, a da prihvatimo da je život jedan, da je savršen takav kakav je i da ga živimo kako hoćemo, samo za nas, jeg ga je nama Bog poklonio?!
  (Smilja, 5. oktobar 2017 10:06)

  # Link komentara

 2. Pojelo ih robovanje za kapitalizam.
  Dok gazde ljuljaju milione one ljuljaju pse i mačke.
  Sad i nije toliko strašno koliko će biti kad napune 50,60,70 a nema ko da im čašu vode doda.
   (1€ satnica srpskog shljakera, 2. oktobar 2017 12:50)

  # Link komentara

 3. Ovo vazi i u srbiji
  (Iz mog ugla, 2. oktobar 2017 12:30)

  # Link komentara

 4. zasto bi trebalo finansijski da im se nadoknadjuje nezadovoljstvo odlukama koje su same donele?
   (bopal, 2. oktobar 2017 12:18)

  # Link komentara

 5. Seksualno nezadovoljne žene, mogu da budu veoma brutalne menadžerke, liderke, direktorice... Mnogo "profesionalnije" i okrutnije od muškaraca. Zbog frustracije, mrze muške slabiće. Ali godinama kako pada njen testosteron, u odnosu na progesteron, počinje emotivni i profesionalni haos(bipolarni poremećaj), psiholozi... Koji se bore zajedničkim snagama protiv depresije, kešom. Hormoni i priroda žene trpe njenu mentalno projektovanu rodnu i profesionalnu ravnopravnost. Moderno vreme ne leči uzroke, već samo pomera azimute isčašenja, koji se nastavljaju i vezuju u komercijalni lanac, globalističkih vrednosti, očekivanog privrednog rasta u budućnosti, oročenog kreditima u vremenu.
  Go, go!
   (Potencijalac, 2. oktobar 2017 11:49)

  # Link komentara

 6. Kakva zamena teza.... babe i zabe poredite.... prirodne porive hocete da nadomestite vestackim tvorevinama? Razumem da je ovaj tekst borva za povecanje plata zena menadzera, ali.... novcem se priroda ne moze nadomestiti.
   (Pravnim cu te sredstvom, 2. oktobar 2017 11:46)

  # Link komentara