Da veš-mašina zablista: Dva najlakša i najjeftinija načina čišćenja

Koliko god da vam se čini da je vaša veš-mašina čista, budite sigurni da nije tako. Iako zvuči zastrašujuće, vaša veš-mašina je pravo leglo bakterija, ali nema potrebe da paničite. Jednostavno je možete dezinfikovati i očistiti u samo nekoliko poteza.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Koristite običnu aluminijumsku sodu za čišćenje. Onu koju koristite za pranje čaša.
  (Ih libe dihtung, 25. oktobar 2017 07:28)

  # Link komentara

 2. Šareni veš se može prati na 60C i ja ga tako perem. Morate samo biti oprezni da ne stavljate nešto crno, teget, crveno jer takav veš otpušta boju i na 30C.
  Što se tiče čišćenja mašine, sve predloženo pomaže, jer se posle izvesnog vremena ipak oseti neprijatan miris iz mašine.
  (ms, 23. oktobar 2017 15:27)

  # Link komentara

 3. Provereno,sirce naravno i to alkoholno. Sipas od 4 do 6 litara sirceta i tako ostavis najmanje 48 sati,ako se setis u medjuvremenu okrenes bubanj nekoliko puta. Sto je najbitnije sav kamenac oko grejaca je rastvoren tako da ne preti opasnost od zacepljenja.
   (dragan, 22. oktobar 2017 23:41)

  # Link komentara

 4. Perite šareni pamučni veš koji je najzastupljeni u pranju na 60 stepeni!Nemoj se plašite da će ofarba drugi veš jer neće a i bolje će da bude opran a vaša veš mašina zato i zaudara i hvata takve stvari jer veš perete na manjim temperaturama pa prašak i veš ne može da se otope i da se sami dezinfikuju!
  (nišlija, 22. oktobar 2017 16:41)

  # Link komentara

 5. Dosta jeftiniji od limuna a neverovatno efikasan je i limontus. Jedna šolja limontusa i program kuvanja i mašina blista kao nova.
   (Dharma, 22. oktobar 2017 16:33)

  # Link komentara