Muž me ne vara, ali je smarač. Da li da se razvedem?

Jesam li kreten ako nisam srećna u braku sa mužem koji je pametan, ali smarač, ima dobar posao, ali štekara, ne vara me, ali mi ne pruža nežnost ni pažnju, ne tuče me, ali me ubija u pojam? Ako se razvedem deca će patiti umesto mene. Šta da radim?

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Da je klinka pa da razumem al ovako je zabrinjavajuce kad se radi o zeni koja je u braku. Mada svaka danas ne zna sta je odnosno sta su dal su i td..Cast izuzecima.
  (nesanica, 7. decembar 2017 02:51)

  # Link komentara

 2. Ове жене не знају ни шта хоће, ништа им не одговара. А као што неко ту рече, можда је у теби проблем, цуро!
   (Ненад, 5. decembar 2017 16:35)

  # Link komentara

 3. Ucini mu uslugu, DA.
   (Igor, 5. decembar 2017 16:30)

  # Link komentara

 4. Mozda je u tebi problem? Mozda si ti nezanimljiva i dosadna i nema o cemu da prica sa tobom? Mozda je stekara jer si ti mozda susta suprotnost toga? Sto bi se svet vrteo onako kako ti kazes?
   (Zadrigla balkancina, 5. decembar 2017 16:17)

  # Link komentara

 5. Znači bilo bi ti bolje da ti je muž ''frajer'' pa da te vara sa svim i svakim, onda bi ti bio interesantan?

  Ajde lepo pokušaj sa njim da pričaš o tome šta ti smeta pa da pokušaš da ga pokreneš ili promeniš barem delimično. A ove priče o razvodu batali barem do onog trenutka dok ne kažeš sebi probala sam sve i ništa ne vredi.
  (Brdjanin, 5. decembar 2017 16:12)

  # Link komentara

 6. pametan, ima dobar posao, ne vara?
  (strasno, 5. decembar 2017 16:01)

  # Link komentara

 7. Beži dok te noge nose, sve sa decom? Od čoveka koji je smarač (stabilan), štekara (finansijski odgovoran)... Ok, možda ne posvećuje pažnju i manjka ljubavi, ali šta znamo o ovoj lepršavoj i zanimljivoj gospođi, pa da automatski deca treba da idu sa njom?

  Idi, ženo, svakako. Ali za decu nije stručna ova kolumnistkinja, nego sud, koji mora da sasluša obe strane. I ako je štekara, zaradi kolko tebi treba, pa troši, nemoj da si mizerija da tražiš alimentaciju...
   (Milos, 5. decembar 2017 15:31)

  # Link komentara