Holivudske glumice blistale u belim toaletama, a najlepša je bila...

Crveni tepih na sinoć održanoj dodeli nagrada "Critics' Choice" znatno se razlikovao od nedavno održanog Zlatnog globusa, gde su se glumice pojavile u crnom, u znak protesta protiv diskriminacije i seksualnog zlostavljanja. Ovoga puta, dame su birale toalete u beloj boji.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Ja imam mrsave ruke ali kad vidim ruke Andjeline Dzoli, najezim se. Kejt Bosvort je lepa i takodje mrsava, ali ima siroko celo i istaknute usi koje ipak istice ovakvim stajlingom. Stvarno, dobro je nemati komplekse.
   (Asparagus, 13. januar 2018 09:46)

  # Link komentara

 2. Naravno da je nasilje nad ženama ogroman problem. Ali, kako bi bilo da za početak žene između sebe razreše neke dileme. Koliko devojaka u ranim dvadesetim danas veruje da ljudi oko njih treba da ih vide kao ljudska bića, kao ličnosti, pa makar još uvek u nastajanju... A koliko ih je kojima je sasvim dovoljno da budu deo igre koja se igra zbog moći i zadovoljstva a u kojoj je telo ulog...
  (mali Perica, 13. januar 2018 07:28)

  # Link komentara

 3. Nesto joj glava velika... Uostalom vec dugo ona nije neka riba pa bi trebalo da se osloni na druge talente ali ih nema
   (objavite i moj, 13. januar 2018 01:10)

  # Link komentara

 4. Dotična nije vredna komentara!
   (ssasa, 13. januar 2018 00:42)

  # Link komentara

 5. Pa i nije im nesto dugo trajala "solidarnost" i "protest"! Gledaju zene od cega se zivi - na kilena i proteinska dijeta. I karijera samo napreduje. Svaka cast.
  (sasav, 12. januar 2018 23:33)

  # Link komentara

 6. O ukusima se ne raspravlja! Sutra ce vec biti neka druga "najlepsa" i tako...
  (neobavezno, 12. januar 2018 21:58)

  # Link komentara