Volele biste da vidite svog muškarca sa usisivačem? Ova četvorostruka mama ima sjajan savet

Deljenje kućnih poslova svim parovima je "kamen spoticanja" u vezi i odnosu. Da ne bi bio i vama poslušajte savet blogerke Konstans Hol.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Ja imam jednog takvog muškarca. Mislim da bih poludela da živim sa nekim ko misli da je kuća uredna zahvaljujući magiji.
   (mamakoka, 13. februar 2018 02:53)

  # Link komentara

 2. Muskarac treba da bude partner i u kucnim poslovima ne samo u krevetu. Zapravo u svemu. Ako toga nema i ako ga briga sto ste vi umorni, iscrpljeni i ocajni to nije to. Nije mu stalo i ne voli vas- voli sebe. Govorim to iz licnog iskustva jer nisam znala da prepoznam sta je sta.
   (ivon, 11. februar 2018 21:56)

  # Link komentara

 3. Pomoć u kući je PLAĆENA POMOĆ. Oni koji žive u kući SVI treba da vode računa o svemu. Sve i da samo jedan supružnk ima posao, opet se i on treba, koliko mu vreme dozvoljava, uključiti u kućne poslove,jer se to mora obaviti, a onaveza je svih ukućana. Ako neće, sleduju svađe i razvod, pa ko kako želi... Oni koji misle da sve treba da prebace na ženu, sebični su i ostaju bez iste, pre ili kasnije.
   (Ži, 11. februar 2018 18:54)

  # Link komentara

 4. Od prvog dana ide podela poslova, niko nije dužan da bude sluga. Nema veze kog je ko pola, svi treba da rade, kao i deca čim stasaju. Odakle li vam samo ideja da žena mora za svima i za sve da rinta? Probajte mesec dana sve što ona radi, pa se onda javite.
   (Honor, 11. februar 2018 17:47)

  # Link komentara

 5. Kakva pomoc, nije to moja duznost, pa da mi on pomaze. To je zajednicka obaveza.
  (Zena, 11. februar 2018 16:14)

  # Link komentara

 6. Ucite svoje sinove, nacinite od njih plemenite ljude. Otvarajte im oci svaki dan. Ne radite umesto njih, naucite ih da urade nesto umesto vas, iz ljubavi. Jednom ce se odnegovati generacija koja ce postovati sebe postujuci druge ljude.
   (lola, 11. februar 2018 16:04)

  # Link komentara

 7. Što se pomoći u kući tiče, ne očekujte od muškarca da sam zna tačno šta treba da se uradi. Treba mu reći konkretno šta treba da uradi. I, ako je uzeo usisivač u ruke, da, to možda neće biti najdetaljnije usisavanje ikad...ali, nikad ne kritikujte i ne govorite kako nije dovoljno dobro, itd...jer tu će biti kraj njegovoj volji.
   (una, 11. februar 2018 13:20)

  # Link komentara

 8. mene moja viđa sa usisivačem od novembra do sredine marta...,. ( ako deca ne urade).
  u letnjem delu godine nemam vremena za te poslove ( a ni snage), s obzirom da pored posla u kancelariji, radim još jedan sezonski....
   (matori, 11. februar 2018 12:22)

  # Link komentara

 9. Volele biste da vidite svog muškarca sa usisivačem? - Udajte se za normalnog covjeka kome je stalo do toga kako se vi osjecate, da li ste umorni i treba li vam pomoc u necemu. Tacka. Kraj. Cao.
  (djuro, 11. februar 2018 11:29)

  # Link komentara