Muškarci otkrivaju zbog čega žena prestane da ih uzbuđuje

Petak, 23.02.2018.

12:46

Izvor: miss7.24sata

Muškarci otkrivaju zbog èega žena prestane da ih uzbuðuje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

bojana

pre 6 godina

od svih komentara, najljigaviji su oni sto zadovoljstvo traze na drugoj strani a zenr krive za to, cutke, kukavicki. kad ste tako pametni, budite muskarci pa resite to, seci bre gde ne valja a ne ko fukara umaces okolo a kod kuce njoj, glavnom krivcu cutis. mora da ti je ipak lagodno pored nje, kuva, pere, sprema za tobom dok se ti okolo bavis svojim fantazijama. ima ih i ona a postoji i razlog zasto ti vise nisi dovoljno dobar
ako ne valja, sto se bojis da to i kazes?

Nina

pre 6 godina

Mene prestane uzbuđavati kase obrije di je Bog kazo da ne treba
(Rale, 23. februar 2018 13:08)

Rale, a da ti probas sa muskarcima? Ima ih dosta maljavih, koji se ne brijaju. Ono sto tebe ne uzbudjuje mene izludjuje...obrijana zena. Kad kazem obrijana, mislim na pazuh, noge i obavezno medjunozje. Poludim dok mislim na to.
(Nikola, 24. februar 2018 09:05)

Je li Nikola, koliko ti imas godina? Kazes da proba sa muskarcima aludirajuci na to da je gej posto ne voli kad devojka ima izdepilirano medjunozje, a znas li da pre 2000tih nije skoro ni bilo te brazilske depilacije pa niko nije pravio problem? Inace dlake dole su prirodna stvar i one rastu kad devojcica udje u pubertet, tako da se bolje zamisli ti sto te izludjuje izgled devojcica pre puberteta.

Tako nekako

pre 6 godina

@ Laganos

Kad te ostave i zena i ljubavnica zbog tog tvog neobaveznog svrljanja, nece ti ostati ni te sa strane.
Dal' ce onda biti mirna Backa?

if you're gonna' do it, do it right

pre 6 godina

Samo da napišem da je mit da samo žene izbegavaju intimne obaveze i traže izgovore da ih ne bude ili izbegavaju partnerovo udvaranje, jer ima i muškaraca koji to rade, a situacija je možda i gora, jer su muškarci možda manje voljni da o svojim emocijama i o tome razgovaraju, već umesto toga nekad reaguju besom, ljubomorom, ljutnjom zbog sitnica, iznorisanjem i sl.?

Koren problema u spavaćoj sobi često se nalazi u problema van nje i, kao što neki pišu, oni koji izvesno ponašanje partnera krive za nedostatak intimnih odnosa, možda bi trebalo da se zamisle da li je takvo stanje nastalo kao odgovor na nešto što su oni sami rade ili ne rade. Iskren razgovor sa partnerom u "četiri oka" se preporučuje (zaista iskren i sa dobrom namerom (da se radi na rešavanju problema ili pak, ako već ne može drugačije, da se sa partnerom na lep razidje)). Često OBE strane trpe zbog nedostatka int. odnosa, iako je nekima možda teško da to otvoreno priznaju, varanje ne rešava probleme (uz to je i veliki greh), već situaciju dodatno pogoršava i komplikuje.

Ana

pre 6 godina

@ surova istina
Ne pocnu zene tek tako da se ponasaju, iz cista mira. Vi muskarci zaboravljate da kada ste usli u vezu i imali dosta sexa, oboje ste bili bez vecih obaveza ( pre svega bez dece kuce spremanja ) pa samim tim i manje umorni i vise raspolozeni za sex. Sve udate zene sa decom koje znam su preopterecene, prebukirane obavezama- tu su posao, kuca, deca a vi muskarci se i dalje bavite samo poslom. U tim situacijama one su preumorne i cesto se osecaju lose sto vi pustate da se one tako satiru od rada dok se vi opustate uz tv, igrice i pornice. Verujte da je preumornoj osobi sex zadnji na listi, probajte tako da rintate 24 h 7 dana u nedelji pa vidite sta je sa vasom seksualnom zeljom. Jos na to dodajte da sigurno iritirate svoje umorne zene time sto posle posla odmarate dok ona rinta za sve u kuci, i kada onda zatrazite sex, najbolje sto mozete dobiti odgovor ne, jer bi ste mogli dobiti i tiganj ili vazu po glavi. Znate li samo koliko se takvim ponasanjem ogadite zenama, gledaju vas kao sebicnjake. Gde je nestala vasa ljubav ako vam je svejedno sto vam se zena satire od rada? Resenje je da uskocite i sa zenom podelite neke kucne obaveze, da oboje budete podjednako optereceni i verujte bice sigurno vise sexa a i zene ce vas vise voleti. Napisala sam nesto sa cim ce se 99% zena u Srbiji sloziti jer sve se suocavaju sa tim. A vi umesto da radite u tom pravcu vi i dalje samo kukate (" jadni" vi, kako su vas zene " prevarile", a ne gledate njenu stranu jer ni ona nije potpisala da se udaje da bi rintala 24 h dok vi lencarite) a time nista necete postici, osim da joj mozda jednog dana pukne film i zatrazi razvod.

eto

pre 6 godina

Ja iskreno ne poznajem ni jednu ženu koja je zadovoljna svojim stanjem. Ona koja je kvazi zadovoljna je "zadovoljna" svojim boljim položajem od većine ostalih žena a nikako svojim položajem kao takvim.
Samo upoređivanje. Socijalne mreže su vam apsolutni dotaz toga. Ne mogu ih se rešiti. Samo nove stvari i samo nova poređenja. Muka mi je od toga.

Nikola

pre 6 godina

Mene prestane uzbuđavati kase obrije di je Bog kazo da ne treba
(Rale, 23. februar 2018 13:08)

Rale, a da ti probas sa muskarcima? Ima ih dosta maljavih, koji se ne brijaju. Ono sto tebe ne uzbudjuje mene izludjuje...obrijana zena. Kad kazem obrijana, mislim na pazuh, noge i obavezno medjunozje. Poludim dok mislim na to.

mi

pre 6 godina

Meni ova moja ne smišlja izgovore, jednostavno mi kaže ne pada mi na pamet,uopšte mi nije do toga, skini mi se! Ja sam posle više godina takvog ponižavanja spreman za psihijatra i to sam joj rekao, ali ništa. Kao da želi da poludim. Ne znam šta da radim. Imamo dete i trudimo se da ono dobije ljubav i zdravu sredinu za odrastanje, ali ja nisam siguran koliko još mogu da izdržim.
(FAGOT, 23. februar 2018 14:03)

I kada je budeš prevario bićeš muska svinja, jel da drage žene? Naravno da razvod nije prvi izbor jer bi se llišio deteta bez svoje krivice.

Karl Lagerfeld MkII

pre 6 godina

"Nikad mi njene dlakave noge niti nekoliko kilograma viška nisu ni najmanje smetali..."

Zamalo da povratim. Da li postoji nesto odvratnije od zenskih dlakavih nogu? Fuj!

SimkeS

pre 6 godina

Kome falu seksa, a pokušao je bez rezultata da popravi brak u braku, neka se razvede ili neka gasi vatru van braka. Žene, šta je u trudnoći, braku i porođaju pa vam se želja smiri? :-)

N4

pre 6 godina

Slazem se da zena ako hoce, skoro pa moze da upravlja emocijama u braku, a i kad ona hoce bice sexa. Ali ono sto ne razumem je kako svakoj zeni malo potrebno da ucini svog muskarca srecnim a opet nece. U osnovi zene imaju taj kompleks da kada osete da ih muskarac voli i da je samo njima posvecen, prestane naprasno da im bude privlacan.

tanjuska

pre 6 godina

Kod mene je problem sto ga ja privlacim ali je on kao zena. Te ne moze, te posao, te umoran je..a kad ga imamo to ne traje ni 2min. Ali i to se da promeniti - promenis partnera i kraj mucenju. Ako nesto predugo traje, uzmes stvar u svoje ruke. :)

hakala

pre 6 godina

pazi, moji se sexaju u sedamdesetim, znam jer me stari cima za te preparate za potenciju, drugo, mater kad je u kucu dosla, oprala je dedi noge, ali ni matori zrno bibera nije kupio ili prodao dok mater nije aminovala, naravno imaju dece, unuke, praunuke, i sad i ja, ponasajuci se po modelu, imam takvu zenu, obrazovanu, ovovremenu ali i patrijahalnu, po Bozijem zakonu, beskrajno postovanje i poverenje koje se prirodno pretace u neopevanu ljubav, samo nek bude tako, jer 100 puta sam propao, ona je amortizovala, jos toliko puta sam poleteo visoko, ona me je povukla za rep...

Surova istina

pre 6 godina

Kada prestane da cini u seksu ono sto je radila na pocetku veze. Cim dobiju sto zele da li je brak, novac, deca i sl. podignu nos i vise ne zele da vode ljubav na isti nacin. Mrsko im je da rade stvari koje su im bile omiljene dok su bile mlade.

ivan

pre 6 godina

Sve tacno koji sam ja car nema sexa zelja umanjena zbig svega sto se desava kuci i na poslu pa se sve nema vremena od umora. Ja sam var dugo se drzim da budem moralan. Al sta cu takav sam kad mi pukne masta ja odradim to sam u wc i sredim nagon. Ja sam pacenik. Ma ne samo sam moralan. Debil

Laganos

pre 6 godina

Sve je tacno iz teksta, tako je kod mene.
Jedina svetla tacka, je sto mi zena na zvoca kad tu i tamo izadjem sa drustvom, a u stvari odem kod neke sa strane.
Bitno je da je to moje svrljanje diskretno i da se o tome ne zna.
Sta cemo, zenama u nekom dobu prestane zelja za seksom a nama ne. A sve drugo je ok u kuci, i onda se mi snadjemo sa strane i mirna Backa.

konfucije

pre 6 godina

seks uglavnom unistava rutina....znas pocetak..nema vise zapleta..to postaje dosadna rutina..ako pocnes sa malo eksperimentisanja sa zeljom da malo zacinis svoj skoro pa dosadan se zivot moze ti se desiti da zena kaze ok..ali se onda neprijatno iznenadis kad shvatis da ona u tome nije istinski uzivala kao npr ti jer je na koncu to i bila tvoja ideja..to je onda duplo razocarenje i onda ti nema druge nego traziti to uzbudjenje na drugom mestu..na srecu jos ima zena koje vole sex i vole da ekperimentisu..jer posle 10 god misionarske poze pozelis nesto drugo ali ako tvoja draga nema mentalni kalibar za nesto drugaciji pristup onda imas sasvim legitimno pravo da svoje fantazije ispunis na svoj nacin!!ako to neko zove prevara nek zove kako hoce ali da zivis monotoni stereotip dok si jos ziv ..dovidjenja!!

Zena

pre 6 godina

@Fagot Malo me šokirao vaš komentar, i posle 20 godina braka nikada takvo nešto ne bih rekla svome mužu. To je stvarno toliko nezadovoljstvo da ja ne bih mogla opstati u zajednici sa takvom osobom. Pričajte otvoreno, možda ima nešto da vm kže, izvedite je na romantičnu večeru, kupite joj cvet, bilo šta..Pa vidite ima li promena.

Za tango je potrebno dvoje.

pre 6 godina

Danasnji partneri obozavaju da svoje nezadovoljstvo (dnevno/zivotno) prenesu na svog partnera jer im je tako lakse!?!

Truditi se biti fer bez duplih standarda , jer muskarac i zena su dva sveta razlicita... (kompromis).

Okriviti drugu stranu za sve jednostavno nije fer!

Sofija

pre 6 godina

@Nemanja Gde si procitao kod mene da sam spomenula PREVARU? Na to si ti pomislio i nasao se prozvan, ja niti sam napisala niti sam pomislila.

SrećnoSvima

pre 6 godina

Oh, koliko nezadovoljnih ljudi :( nije lako tako provoditi dane u neispunjenim željama (tantalove muke), a život tako kratak.

boris

pre 6 godina

Kod mene je bila situacija.Dolazi stalno nasmijana kod mene na posao da mi pravi društvo.Salimo se,smejemo,..Ali kad je pitam npr.da odemo letos na bazen ili na piće ona cuti.Elegantno sam je otkacio.Par puta je puštala poruke preko vibera.Ignorisao sam je.Zadnji put kad je dolazila kod mene da nešto kupi rekao sam joj da vise nikad ne dolazi,...
(room 1408, 23. februar 2018 13:27)
@room 1408
Uzmi Kit kat, nisi sav svoj.

ja

pre 6 godina

mene je moja žena prestala da uzbuđuje zbog + 30 kg.
a ja izgledam bolje sada nego pre 20 godina. mada sam i onda bio vitak i mišićav, bio sam malo suvlji nego što treba....sada sam dobro utreniran čovek od 45 godina.

Dre

pre 6 godina

Najjači su oni sa ružnim ženama. Odrade je jednom u sto godina kada ona hoće a oni mogu, a sa strane imaju ljubav i seks i savršenstvo. Ružne ne puštaju,oni se naviknu, ove mlađe lepotice uzmu šta im treba i svako nastavlja svoj život.
Ne pitaju se tu muškarci baš mnogo.

#biohack

pre 6 godina

Meni se sviđa moja žena. 8 godina smo u braku a seksa sve manje. Samo za probu da li možeš zeznuti portal i budno oko a uspavan mozak. Uskoroti primoran da nešto promenim.
(termit, 23. februar 2018 14:33)

Ako meni uspeva uspeće i tebi! ;)

weasel

pre 6 godina

Ja sam svog, sad vec bivseg, pocela izbegavati u seksualnom smislu zato sto me je jednostavno presto seksualno uzbudjivati, sto nije slucaj sa trenutnim partnerom.

Pera

pre 6 godina

@termit
Isti slucaj, prijatelju. Odlepicu od njenih dijeta i kukanja kako je debela. Legnemo u krevet, ja je mazim, a ona samo pisti 'ne dodiruj mi stomak, znam da sam debela' i non stop agresivna zbog toga. Volim je, pali me, volim je bas takvu ali sta da radim kada ona sebe takvu ne voli? A sex..na svaka dva meseca jednom..posle 10 godina braka, u srednji tridesetim..ma daaaaj..

izhlapjeli starac

pre 6 godina

Meni je vazna tzv hemija. Ne cak ni fizicki izgled, ne previse, dovoljno je da budemo prosecni, obicni. Miris koze, bliskost, poverenje, uvek nadjem nacin da to probudim i u njoj. Trudim se da joj pomognem, da je rasteretim, ne merimo nista, svako pokusava onom drugom da na svoj nacin olaksa zivot. Funkcionise. Moze. Zadovoljni smo, neka tako ostane.

btc

pre 6 godina

100% tačno! Čim u kući ne dobijaš uzbuđenje, odmah tražiš van kuće! Nema tu mnogo mudrosti!
(Serdjo, 23. februar 2018 13:07)

A kad postaneš još pametniji i iskusniji, shvatiš da ti to ne treba ni kod kuće ni van nje.

Ž

pre 6 godina

@FAGOT: Žena koja tako grubo odgovara svom mužu je jako, jako nezadovoljna životom sa njim. Nijedna ne odbija nežnost i seks osim ako nema nekih dubljih problema, još na taj grub način... Zašto nije zadovoljna, to je na Vama da utvrsite. Kad ste zadnji put oprali sudove, skuvali, opeglali? Imate dete, jel joj pomažete? U tom grmu uglavnom leži zec, žene su umorne, nezadovoljne jer im je muž uglavnom teret na ne pomoć, pa se posle nekog vremena pitaju što su se i udavale kad su samo dobile teret. I kakav crni seks onda?! Možda kod Vas nije taj slučaj ali kod većine jeste

FAGOT

pre 6 godina

Meni ova moja ne smišlja izgovore, jednostavno mi kaže ne pada mi na pamet,uopšte mi nije do toga, skini mi se! Ja sam posle više godina takvog ponižavanja spreman za psihijatra i to sam joj rekao, ali ništa. Kao da želi da poludim. Ne znam šta da radim. Imamo dete i trudimo se da ono dobije ljubav i zdravu sredinu za odrastanje, ali ja nisam siguran koliko još mogu da izdržim.

podela tereta?

pre 6 godina

Jos uvek se secam se kako je lepo biti devojka, izlaziti, zezati se, uredjivati se. Muskarci natovare sve na zene, pa se zale kako vise ne izgledaju kao pre.

room 1408

pre 6 godina

Kod mene je bila situacija.Dolazi stalno nasmijana kod mene na posao da mi pravi društvo.Salimo se,smejemo,..Ali kad je pitam npr.da odemo letos na bazen ili na piće ona cuti.Elegantno sam je otkacio.Par puta je puštala poruke preko vibera.Ignorisao sam je.Zadnji put kad je dolazila kod mene da nešto kupi rekao sam joj da vise nikad ne dolazi,...

Nemanja

pre 6 godina

@Sofija

Devojko jel si ti pročitala naslov i tekst? Ko ovde spominje prevaru?

Ako muskarac ide POSLE (niste vise zajedno) tebe sa drugom kako moze da ti bude odbojan?

Ovde cim se navedu greske koje zene čine, odmah se javite sa povredjenim egom i sujetne kako to Boze i muskarci cine.

Brdjanin

pre 6 godina

Smara me zenska negativnost i kedla po telu.

Volim kad su nasmejane i kad je telo glatko a ne Jumanji !

Ali generalno da smo zivi i zdravi...i bez instagrama 24/7

Žena

pre 6 godina

Ne bih mogla biti sa njim ako me ne gleda kao nekoga sa kime može sve. Dlake? Neka ih, niko ne može biti izdepiliran 24/7, te dlake moraju da izrastu da bi se ičšupale ili obrijale.
Ovde muškarci umišljaju da su bogovi, a ustvari su samo odabrani i svaka žena svojim manipuliše. Koja neće tako, ta ni nije u vezi, ili je našla jednog od retkih.
Ako ja želim seks sa njim, želi i on, toliko su svi jednostavni. Mislim da ni ja ne bih imala želji za nekim da me on stalno odbija. Usput, rasteretite malo svoje žene, da se stignu srediti za vas, pknašajte se prema njima kao prema osobi koja vas seksualno uzbuđuje, pa će vam se višestruko vratiti.

fact

pre 6 godina

Pa evo recimo zbog promisuiteta. Zena koja posle vas bude sa drugim trajno gubi prirodno privlacnost za muskarca i to je pored fizioloskih jedna od najvecih razlika izmedju muskaraca i zena.

Ž

pre 6 godina

@FAGOT: Žena koja tako grubo odgovara svom mužu je jako, jako nezadovoljna životom sa njim. Nijedna ne odbija nežnost i seks osim ako nema nekih dubljih problema, još na taj grub način... Zašto nije zadovoljna, to je na Vama da utvrsite. Kad ste zadnji put oprali sudove, skuvali, opeglali? Imate dete, jel joj pomažete? U tom grmu uglavnom leži zec, žene su umorne, nezadovoljne jer im je muž uglavnom teret na ne pomoć, pa se posle nekog vremena pitaju što su se i udavale kad su samo dobile teret. I kakav crni seks onda?! Možda kod Vas nije taj slučaj ali kod većine jeste

podela tereta?

pre 6 godina

Jos uvek se secam se kako je lepo biti devojka, izlaziti, zezati se, uredjivati se. Muskarci natovare sve na zene, pa se zale kako vise ne izgledaju kao pre.

Žena

pre 6 godina

Ne bih mogla biti sa njim ako me ne gleda kao nekoga sa kime može sve. Dlake? Neka ih, niko ne može biti izdepiliran 24/7, te dlake moraju da izrastu da bi se ičšupale ili obrijale.
Ovde muškarci umišljaju da su bogovi, a ustvari su samo odabrani i svaka žena svojim manipuliše. Koja neće tako, ta ni nije u vezi, ili je našla jednog od retkih.
Ako ja želim seks sa njim, želi i on, toliko su svi jednostavni. Mislim da ni ja ne bih imala želji za nekim da me on stalno odbija. Usput, rasteretite malo svoje žene, da se stignu srediti za vas, pknašajte se prema njima kao prema osobi koja vas seksualno uzbuđuje, pa će vam se višestruko vratiti.

Pera

pre 6 godina

@termit
Isti slucaj, prijatelju. Odlepicu od njenih dijeta i kukanja kako je debela. Legnemo u krevet, ja je mazim, a ona samo pisti 'ne dodiruj mi stomak, znam da sam debela' i non stop agresivna zbog toga. Volim je, pali me, volim je bas takvu ali sta da radim kada ona sebe takvu ne voli? A sex..na svaka dva meseca jednom..posle 10 godina braka, u srednji tridesetim..ma daaaaj..

btc

pre 6 godina

100% tačno! Čim u kući ne dobijaš uzbuđenje, odmah tražiš van kuće! Nema tu mnogo mudrosti!
(Serdjo, 23. februar 2018 13:07)

A kad postaneš još pametniji i iskusniji, shvatiš da ti to ne treba ni kod kuće ni van nje.

FAGOT

pre 6 godina

Meni ova moja ne smišlja izgovore, jednostavno mi kaže ne pada mi na pamet,uopšte mi nije do toga, skini mi se! Ja sam posle više godina takvog ponižavanja spreman za psihijatra i to sam joj rekao, ali ništa. Kao da želi da poludim. Ne znam šta da radim. Imamo dete i trudimo se da ono dobije ljubav i zdravu sredinu za odrastanje, ali ja nisam siguran koliko još mogu da izdržim.

izhlapjeli starac

pre 6 godina

Meni je vazna tzv hemija. Ne cak ni fizicki izgled, ne previse, dovoljno je da budemo prosecni, obicni. Miris koze, bliskost, poverenje, uvek nadjem nacin da to probudim i u njoj. Trudim se da joj pomognem, da je rasteretim, ne merimo nista, svako pokusava onom drugom da na svoj nacin olaksa zivot. Funkcionise. Moze. Zadovoljni smo, neka tako ostane.

Nemanja

pre 6 godina

@Sofija

Devojko jel si ti pročitala naslov i tekst? Ko ovde spominje prevaru?

Ako muskarac ide POSLE (niste vise zajedno) tebe sa drugom kako moze da ti bude odbojan?

Ovde cim se navedu greske koje zene čine, odmah se javite sa povredjenim egom i sujetne kako to Boze i muskarci cine.

Brdjanin

pre 6 godina

Smara me zenska negativnost i kedla po telu.

Volim kad su nasmejane i kad je telo glatko a ne Jumanji !

Ali generalno da smo zivi i zdravi...i bez instagrama 24/7

Ana

pre 6 godina

@ surova istina
Ne pocnu zene tek tako da se ponasaju, iz cista mira. Vi muskarci zaboravljate da kada ste usli u vezu i imali dosta sexa, oboje ste bili bez vecih obaveza ( pre svega bez dece kuce spremanja ) pa samim tim i manje umorni i vise raspolozeni za sex. Sve udate zene sa decom koje znam su preopterecene, prebukirane obavezama- tu su posao, kuca, deca a vi muskarci se i dalje bavite samo poslom. U tim situacijama one su preumorne i cesto se osecaju lose sto vi pustate da se one tako satiru od rada dok se vi opustate uz tv, igrice i pornice. Verujte da je preumornoj osobi sex zadnji na listi, probajte tako da rintate 24 h 7 dana u nedelji pa vidite sta je sa vasom seksualnom zeljom. Jos na to dodajte da sigurno iritirate svoje umorne zene time sto posle posla odmarate dok ona rinta za sve u kuci, i kada onda zatrazite sex, najbolje sto mozete dobiti odgovor ne, jer bi ste mogli dobiti i tiganj ili vazu po glavi. Znate li samo koliko se takvim ponasanjem ogadite zenama, gledaju vas kao sebicnjake. Gde je nestala vasa ljubav ako vam je svejedno sto vam se zena satire od rada? Resenje je da uskocite i sa zenom podelite neke kucne obaveze, da oboje budete podjednako optereceni i verujte bice sigurno vise sexa a i zene ce vas vise voleti. Napisala sam nesto sa cim ce se 99% zena u Srbiji sloziti jer sve se suocavaju sa tim. A vi umesto da radite u tom pravcu vi i dalje samo kukate (" jadni" vi, kako su vas zene " prevarile", a ne gledate njenu stranu jer ni ona nije potpisala da se udaje da bi rintala 24 h dok vi lencarite) a time nista necete postici, osim da joj mozda jednog dana pukne film i zatrazi razvod.

fact

pre 6 godina

Pa evo recimo zbog promisuiteta. Zena koja posle vas bude sa drugim trajno gubi prirodno privlacnost za muskarca i to je pored fizioloskih jedna od najvecih razlika izmedju muskaraca i zena.

room 1408

pre 6 godina

Kod mene je bila situacija.Dolazi stalno nasmijana kod mene na posao da mi pravi društvo.Salimo se,smejemo,..Ali kad je pitam npr.da odemo letos na bazen ili na piće ona cuti.Elegantno sam je otkacio.Par puta je puštala poruke preko vibera.Ignorisao sam je.Zadnji put kad je dolazila kod mene da nešto kupi rekao sam joj da vise nikad ne dolazi,...

eto

pre 6 godina

Ja iskreno ne poznajem ni jednu ženu koja je zadovoljna svojim stanjem. Ona koja je kvazi zadovoljna je "zadovoljna" svojim boljim položajem od većine ostalih žena a nikako svojim položajem kao takvim.
Samo upoređivanje. Socijalne mreže su vam apsolutni dotaz toga. Ne mogu ih se rešiti. Samo nove stvari i samo nova poređenja. Muka mi je od toga.

bojana

pre 6 godina

od svih komentara, najljigaviji su oni sto zadovoljstvo traze na drugoj strani a zenr krive za to, cutke, kukavicki. kad ste tako pametni, budite muskarci pa resite to, seci bre gde ne valja a ne ko fukara umaces okolo a kod kuce njoj, glavnom krivcu cutis. mora da ti je ipak lagodno pored nje, kuva, pere, sprema za tobom dok se ti okolo bavis svojim fantazijama. ima ih i ona a postoji i razlog zasto ti vise nisi dovoljno dobar
ako ne valja, sto se bojis da to i kazes?

boris

pre 6 godina

Kod mene je bila situacija.Dolazi stalno nasmijana kod mene na posao da mi pravi društvo.Salimo se,smejemo,..Ali kad je pitam npr.da odemo letos na bazen ili na piće ona cuti.Elegantno sam je otkacio.Par puta je puštala poruke preko vibera.Ignorisao sam je.Zadnji put kad je dolazila kod mene da nešto kupi rekao sam joj da vise nikad ne dolazi,...
(room 1408, 23. februar 2018 13:27)
@room 1408
Uzmi Kit kat, nisi sav svoj.

Zena

pre 6 godina

@Fagot Malo me šokirao vaš komentar, i posle 20 godina braka nikada takvo nešto ne bih rekla svome mužu. To je stvarno toliko nezadovoljstvo da ja ne bih mogla opstati u zajednici sa takvom osobom. Pričajte otvoreno, možda ima nešto da vm kže, izvedite je na romantičnu večeru, kupite joj cvet, bilo šta..Pa vidite ima li promena.

tanjuska

pre 6 godina

Kod mene je problem sto ga ja privlacim ali je on kao zena. Te ne moze, te posao, te umoran je..a kad ga imamo to ne traje ni 2min. Ali i to se da promeniti - promenis partnera i kraj mucenju. Ako nesto predugo traje, uzmes stvar u svoje ruke. :)

Nina

pre 6 godina

Mene prestane uzbuđavati kase obrije di je Bog kazo da ne treba
(Rale, 23. februar 2018 13:08)

Rale, a da ti probas sa muskarcima? Ima ih dosta maljavih, koji se ne brijaju. Ono sto tebe ne uzbudjuje mene izludjuje...obrijana zena. Kad kazem obrijana, mislim na pazuh, noge i obavezno medjunozje. Poludim dok mislim na to.
(Nikola, 24. februar 2018 09:05)

Je li Nikola, koliko ti imas godina? Kazes da proba sa muskarcima aludirajuci na to da je gej posto ne voli kad devojka ima izdepilirano medjunozje, a znas li da pre 2000tih nije skoro ni bilo te brazilske depilacije pa niko nije pravio problem? Inace dlake dole su prirodna stvar i one rastu kad devojcica udje u pubertet, tako da se bolje zamisli ti sto te izludjuje izgled devojcica pre puberteta.

mi

pre 6 godina

Meni ova moja ne smišlja izgovore, jednostavno mi kaže ne pada mi na pamet,uopšte mi nije do toga, skini mi se! Ja sam posle više godina takvog ponižavanja spreman za psihijatra i to sam joj rekao, ali ništa. Kao da želi da poludim. Ne znam šta da radim. Imamo dete i trudimo se da ono dobije ljubav i zdravu sredinu za odrastanje, ali ja nisam siguran koliko još mogu da izdržim.
(FAGOT, 23. februar 2018 14:03)

I kada je budeš prevario bićeš muska svinja, jel da drage žene? Naravno da razvod nije prvi izbor jer bi se llišio deteta bez svoje krivice.

hakala

pre 6 godina

pazi, moji se sexaju u sedamdesetim, znam jer me stari cima za te preparate za potenciju, drugo, mater kad je u kucu dosla, oprala je dedi noge, ali ni matori zrno bibera nije kupio ili prodao dok mater nije aminovala, naravno imaju dece, unuke, praunuke, i sad i ja, ponasajuci se po modelu, imam takvu zenu, obrazovanu, ovovremenu ali i patrijahalnu, po Bozijem zakonu, beskrajno postovanje i poverenje koje se prirodno pretace u neopevanu ljubav, samo nek bude tako, jer 100 puta sam propao, ona je amortizovala, jos toliko puta sam poleteo visoko, ona me je povukla za rep...

Za tango je potrebno dvoje.

pre 6 godina

Danasnji partneri obozavaju da svoje nezadovoljstvo (dnevno/zivotno) prenesu na svog partnera jer im je tako lakse!?!

Truditi se biti fer bez duplih standarda , jer muskarac i zena su dva sveta razlicita... (kompromis).

Okriviti drugu stranu za sve jednostavno nije fer!

if you're gonna' do it, do it right

pre 6 godina

Samo da napišem da je mit da samo žene izbegavaju intimne obaveze i traže izgovore da ih ne bude ili izbegavaju partnerovo udvaranje, jer ima i muškaraca koji to rade, a situacija je možda i gora, jer su muškarci možda manje voljni da o svojim emocijama i o tome razgovaraju, već umesto toga nekad reaguju besom, ljubomorom, ljutnjom zbog sitnica, iznorisanjem i sl.?

Koren problema u spavaćoj sobi često se nalazi u problema van nje i, kao što neki pišu, oni koji izvesno ponašanje partnera krive za nedostatak intimnih odnosa, možda bi trebalo da se zamisle da li je takvo stanje nastalo kao odgovor na nešto što su oni sami rade ili ne rade. Iskren razgovor sa partnerom u "četiri oka" se preporučuje (zaista iskren i sa dobrom namerom (da se radi na rešavanju problema ili pak, ako već ne može drugačije, da se sa partnerom na lep razidje)). Često OBE strane trpe zbog nedostatka int. odnosa, iako je nekima možda teško da to otvoreno priznaju, varanje ne rešava probleme (uz to je i veliki greh), već situaciju dodatno pogoršava i komplikuje.

SrećnoSvima

pre 6 godina

Oh, koliko nezadovoljnih ljudi :( nije lako tako provoditi dane u neispunjenim željama (tantalove muke), a život tako kratak.

Tako nekako

pre 6 godina

@ Laganos

Kad te ostave i zena i ljubavnica zbog tog tvog neobaveznog svrljanja, nece ti ostati ni te sa strane.
Dal' ce onda biti mirna Backa?

ivan

pre 6 godina

Sve tacno koji sam ja car nema sexa zelja umanjena zbig svega sto se desava kuci i na poslu pa se sve nema vremena od umora. Ja sam var dugo se drzim da budem moralan. Al sta cu takav sam kad mi pukne masta ja odradim to sam u wc i sredim nagon. Ja sam pacenik. Ma ne samo sam moralan. Debil

Surova istina

pre 6 godina

Kada prestane da cini u seksu ono sto je radila na pocetku veze. Cim dobiju sto zele da li je brak, novac, deca i sl. podignu nos i vise ne zele da vode ljubav na isti nacin. Mrsko im je da rade stvari koje su im bile omiljene dok su bile mlade.

Nikola

pre 6 godina

Mene prestane uzbuđavati kase obrije di je Bog kazo da ne treba
(Rale, 23. februar 2018 13:08)

Rale, a da ti probas sa muskarcima? Ima ih dosta maljavih, koji se ne brijaju. Ono sto tebe ne uzbudjuje mene izludjuje...obrijana zena. Kad kazem obrijana, mislim na pazuh, noge i obavezno medjunozje. Poludim dok mislim na to.

ja

pre 6 godina

mene je moja žena prestala da uzbuđuje zbog + 30 kg.
a ja izgledam bolje sada nego pre 20 godina. mada sam i onda bio vitak i mišićav, bio sam malo suvlji nego što treba....sada sam dobro utreniran čovek od 45 godina.

N4

pre 6 godina

Slazem se da zena ako hoce, skoro pa moze da upravlja emocijama u braku, a i kad ona hoce bice sexa. Ali ono sto ne razumem je kako svakoj zeni malo potrebno da ucini svog muskarca srecnim a opet nece. U osnovi zene imaju taj kompleks da kada osete da ih muskarac voli i da je samo njima posvecen, prestane naprasno da im bude privlacan.

Karl Lagerfeld MkII

pre 6 godina

"Nikad mi njene dlakave noge niti nekoliko kilograma viška nisu ni najmanje smetali..."

Zamalo da povratim. Da li postoji nesto odvratnije od zenskih dlakavih nogu? Fuj!

weasel

pre 6 godina

Ja sam svog, sad vec bivseg, pocela izbegavati u seksualnom smislu zato sto me je jednostavno presto seksualno uzbudjivati, sto nije slucaj sa trenutnim partnerom.

#biohack

pre 6 godina

Meni se sviđa moja žena. 8 godina smo u braku a seksa sve manje. Samo za probu da li možeš zeznuti portal i budno oko a uspavan mozak. Uskoroti primoran da nešto promenim.
(termit, 23. februar 2018 14:33)

Ako meni uspeva uspeće i tebi! ;)

Dre

pre 6 godina

Najjači su oni sa ružnim ženama. Odrade je jednom u sto godina kada ona hoće a oni mogu, a sa strane imaju ljubav i seks i savršenstvo. Ružne ne puštaju,oni se naviknu, ove mlađe lepotice uzmu šta im treba i svako nastavlja svoj život.
Ne pitaju se tu muškarci baš mnogo.

Sofija

pre 6 godina

@Nemanja Gde si procitao kod mene da sam spomenula PREVARU? Na to si ti pomislio i nasao se prozvan, ja niti sam napisala niti sam pomislila.

SimkeS

pre 6 godina

Kome falu seksa, a pokušao je bez rezultata da popravi brak u braku, neka se razvede ili neka gasi vatru van braka. Žene, šta je u trudnoći, braku i porođaju pa vam se želja smiri? :-)

Laganos

pre 6 godina

Sve je tacno iz teksta, tako je kod mene.
Jedina svetla tacka, je sto mi zena na zvoca kad tu i tamo izadjem sa drustvom, a u stvari odem kod neke sa strane.
Bitno je da je to moje svrljanje diskretno i da se o tome ne zna.
Sta cemo, zenama u nekom dobu prestane zelja za seksom a nama ne. A sve drugo je ok u kuci, i onda se mi snadjemo sa strane i mirna Backa.

konfucije

pre 6 godina

seks uglavnom unistava rutina....znas pocetak..nema vise zapleta..to postaje dosadna rutina..ako pocnes sa malo eksperimentisanja sa zeljom da malo zacinis svoj skoro pa dosadan se zivot moze ti se desiti da zena kaze ok..ali se onda neprijatno iznenadis kad shvatis da ona u tome nije istinski uzivala kao npr ti jer je na koncu to i bila tvoja ideja..to je onda duplo razocarenje i onda ti nema druge nego traziti to uzbudjenje na drugom mestu..na srecu jos ima zena koje vole sex i vole da ekperimentisu..jer posle 10 god misionarske poze pozelis nesto drugo ali ako tvoja draga nema mentalni kalibar za nesto drugaciji pristup onda imas sasvim legitimno pravo da svoje fantazije ispunis na svoj nacin!!ako to neko zove prevara nek zove kako hoce ali da zivis monotoni stereotip dok si jos ziv ..dovidjenja!!

fact

pre 6 godina

Pa evo recimo zbog promisuiteta. Zena koja posle vas bude sa drugim trajno gubi prirodno privlacnost za muskarca i to je pored fizioloskih jedna od najvecih razlika izmedju muskaraca i zena.

Brdjanin

pre 6 godina

Smara me zenska negativnost i kedla po telu.

Volim kad su nasmejane i kad je telo glatko a ne Jumanji !

Ali generalno da smo zivi i zdravi...i bez instagrama 24/7

room 1408

pre 6 godina

Kod mene je bila situacija.Dolazi stalno nasmijana kod mene na posao da mi pravi društvo.Salimo se,smejemo,..Ali kad je pitam npr.da odemo letos na bazen ili na piće ona cuti.Elegantno sam je otkacio.Par puta je puštala poruke preko vibera.Ignorisao sam je.Zadnji put kad je dolazila kod mene da nešto kupi rekao sam joj da vise nikad ne dolazi,...

podela tereta?

pre 6 godina

Jos uvek se secam se kako je lepo biti devojka, izlaziti, zezati se, uredjivati se. Muskarci natovare sve na zene, pa se zale kako vise ne izgledaju kao pre.

Karl Lagerfeld MkII

pre 6 godina

"Nikad mi njene dlakave noge niti nekoliko kilograma viška nisu ni najmanje smetali..."

Zamalo da povratim. Da li postoji nesto odvratnije od zenskih dlakavih nogu? Fuj!

Nemanja

pre 6 godina

@Sofija

Devojko jel si ti pročitala naslov i tekst? Ko ovde spominje prevaru?

Ako muskarac ide POSLE (niste vise zajedno) tebe sa drugom kako moze da ti bude odbojan?

Ovde cim se navedu greske koje zene čine, odmah se javite sa povredjenim egom i sujetne kako to Boze i muskarci cine.

Žena

pre 6 godina

Ne bih mogla biti sa njim ako me ne gleda kao nekoga sa kime može sve. Dlake? Neka ih, niko ne može biti izdepiliran 24/7, te dlake moraju da izrastu da bi se ičšupale ili obrijale.
Ovde muškarci umišljaju da su bogovi, a ustvari su samo odabrani i svaka žena svojim manipuliše. Koja neće tako, ta ni nije u vezi, ili je našla jednog od retkih.
Ako ja želim seks sa njim, želi i on, toliko su svi jednostavni. Mislim da ni ja ne bih imala želji za nekim da me on stalno odbija. Usput, rasteretite malo svoje žene, da se stignu srediti za vas, pknašajte se prema njima kao prema osobi koja vas seksualno uzbuđuje, pa će vam se višestruko vratiti.

Ž

pre 6 godina

@FAGOT: Žena koja tako grubo odgovara svom mužu je jako, jako nezadovoljna životom sa njim. Nijedna ne odbija nežnost i seks osim ako nema nekih dubljih problema, još na taj grub način... Zašto nije zadovoljna, to je na Vama da utvrsite. Kad ste zadnji put oprali sudove, skuvali, opeglali? Imate dete, jel joj pomažete? U tom grmu uglavnom leži zec, žene su umorne, nezadovoljne jer im je muž uglavnom teret na ne pomoć, pa se posle nekog vremena pitaju što su se i udavale kad su samo dobile teret. I kakav crni seks onda?! Možda kod Vas nije taj slučaj ali kod većine jeste

Laganos

pre 6 godina

Sve je tacno iz teksta, tako je kod mene.
Jedina svetla tacka, je sto mi zena na zvoca kad tu i tamo izadjem sa drustvom, a u stvari odem kod neke sa strane.
Bitno je da je to moje svrljanje diskretno i da se o tome ne zna.
Sta cemo, zenama u nekom dobu prestane zelja za seksom a nama ne. A sve drugo je ok u kuci, i onda se mi snadjemo sa strane i mirna Backa.

N4

pre 6 godina

Slazem se da zena ako hoce, skoro pa moze da upravlja emocijama u braku, a i kad ona hoce bice sexa. Ali ono sto ne razumem je kako svakoj zeni malo potrebno da ucini svog muskarca srecnim a opet nece. U osnovi zene imaju taj kompleks da kada osete da ih muskarac voli i da je samo njima posvecen, prestane naprasno da im bude privlacan.

btc

pre 6 godina

100% tačno! Čim u kući ne dobijaš uzbuđenje, odmah tražiš van kuće! Nema tu mnogo mudrosti!
(Serdjo, 23. februar 2018 13:07)

A kad postaneš još pametniji i iskusniji, shvatiš da ti to ne treba ni kod kuće ni van nje.

konfucije

pre 6 godina

seks uglavnom unistava rutina....znas pocetak..nema vise zapleta..to postaje dosadna rutina..ako pocnes sa malo eksperimentisanja sa zeljom da malo zacinis svoj skoro pa dosadan se zivot moze ti se desiti da zena kaze ok..ali se onda neprijatno iznenadis kad shvatis da ona u tome nije istinski uzivala kao npr ti jer je na koncu to i bila tvoja ideja..to je onda duplo razocarenje i onda ti nema druge nego traziti to uzbudjenje na drugom mestu..na srecu jos ima zena koje vole sex i vole da ekperimentisu..jer posle 10 god misionarske poze pozelis nesto drugo ali ako tvoja draga nema mentalni kalibar za nesto drugaciji pristup onda imas sasvim legitimno pravo da svoje fantazije ispunis na svoj nacin!!ako to neko zove prevara nek zove kako hoce ali da zivis monotoni stereotip dok si jos ziv ..dovidjenja!!

Nikola

pre 6 godina

Mene prestane uzbuđavati kase obrije di je Bog kazo da ne treba
(Rale, 23. februar 2018 13:08)

Rale, a da ti probas sa muskarcima? Ima ih dosta maljavih, koji se ne brijaju. Ono sto tebe ne uzbudjuje mene izludjuje...obrijana zena. Kad kazem obrijana, mislim na pazuh, noge i obavezno medjunozje. Poludim dok mislim na to.

FAGOT

pre 6 godina

Meni ova moja ne smišlja izgovore, jednostavno mi kaže ne pada mi na pamet,uopšte mi nije do toga, skini mi se! Ja sam posle više godina takvog ponižavanja spreman za psihijatra i to sam joj rekao, ali ništa. Kao da želi da poludim. Ne znam šta da radim. Imamo dete i trudimo se da ono dobije ljubav i zdravu sredinu za odrastanje, ali ja nisam siguran koliko još mogu da izdržim.

SimkeS

pre 6 godina

Kome falu seksa, a pokušao je bez rezultata da popravi brak u braku, neka se razvede ili neka gasi vatru van braka. Žene, šta je u trudnoći, braku i porođaju pa vam se želja smiri? :-)

Dre

pre 6 godina

Najjači su oni sa ružnim ženama. Odrade je jednom u sto godina kada ona hoće a oni mogu, a sa strane imaju ljubav i seks i savršenstvo. Ružne ne puštaju,oni se naviknu, ove mlađe lepotice uzmu šta im treba i svako nastavlja svoj život.
Ne pitaju se tu muškarci baš mnogo.

ja

pre 6 godina

mene je moja žena prestala da uzbuđuje zbog + 30 kg.
a ja izgledam bolje sada nego pre 20 godina. mada sam i onda bio vitak i mišićav, bio sam malo suvlji nego što treba....sada sam dobro utreniran čovek od 45 godina.

hakala

pre 6 godina

pazi, moji se sexaju u sedamdesetim, znam jer me stari cima za te preparate za potenciju, drugo, mater kad je u kucu dosla, oprala je dedi noge, ali ni matori zrno bibera nije kupio ili prodao dok mater nije aminovala, naravno imaju dece, unuke, praunuke, i sad i ja, ponasajuci se po modelu, imam takvu zenu, obrazovanu, ovovremenu ali i patrijahalnu, po Bozijem zakonu, beskrajno postovanje i poverenje koje se prirodno pretace u neopevanu ljubav, samo nek bude tako, jer 100 puta sam propao, ona je amortizovala, jos toliko puta sam poleteo visoko, ona me je povukla za rep...

Surova istina

pre 6 godina

Kada prestane da cini u seksu ono sto je radila na pocetku veze. Cim dobiju sto zele da li je brak, novac, deca i sl. podignu nos i vise ne zele da vode ljubav na isti nacin. Mrsko im je da rade stvari koje su im bile omiljene dok su bile mlade.

mi

pre 6 godina

Meni ova moja ne smišlja izgovore, jednostavno mi kaže ne pada mi na pamet,uopšte mi nije do toga, skini mi se! Ja sam posle više godina takvog ponižavanja spreman za psihijatra i to sam joj rekao, ali ništa. Kao da želi da poludim. Ne znam šta da radim. Imamo dete i trudimo se da ono dobije ljubav i zdravu sredinu za odrastanje, ali ja nisam siguran koliko još mogu da izdržim.
(FAGOT, 23. februar 2018 14:03)

I kada je budeš prevario bićeš muska svinja, jel da drage žene? Naravno da razvod nije prvi izbor jer bi se llišio deteta bez svoje krivice.

weasel

pre 6 godina

Ja sam svog, sad vec bivseg, pocela izbegavati u seksualnom smislu zato sto me je jednostavno presto seksualno uzbudjivati, sto nije slucaj sa trenutnim partnerom.

Pera

pre 6 godina

@termit
Isti slucaj, prijatelju. Odlepicu od njenih dijeta i kukanja kako je debela. Legnemo u krevet, ja je mazim, a ona samo pisti 'ne dodiruj mi stomak, znam da sam debela' i non stop agresivna zbog toga. Volim je, pali me, volim je bas takvu ali sta da radim kada ona sebe takvu ne voli? A sex..na svaka dva meseca jednom..posle 10 godina braka, u srednji tridesetim..ma daaaaj..

Nina

pre 6 godina

Mene prestane uzbuđavati kase obrije di je Bog kazo da ne treba
(Rale, 23. februar 2018 13:08)

Rale, a da ti probas sa muskarcima? Ima ih dosta maljavih, koji se ne brijaju. Ono sto tebe ne uzbudjuje mene izludjuje...obrijana zena. Kad kazem obrijana, mislim na pazuh, noge i obavezno medjunozje. Poludim dok mislim na to.
(Nikola, 24. februar 2018 09:05)

Je li Nikola, koliko ti imas godina? Kazes da proba sa muskarcima aludirajuci na to da je gej posto ne voli kad devojka ima izdepilirano medjunozje, a znas li da pre 2000tih nije skoro ni bilo te brazilske depilacije pa niko nije pravio problem? Inace dlake dole su prirodna stvar i one rastu kad devojcica udje u pubertet, tako da se bolje zamisli ti sto te izludjuje izgled devojcica pre puberteta.

izhlapjeli starac

pre 6 godina

Meni je vazna tzv hemija. Ne cak ni fizicki izgled, ne previse, dovoljno je da budemo prosecni, obicni. Miris koze, bliskost, poverenje, uvek nadjem nacin da to probudim i u njoj. Trudim se da joj pomognem, da je rasteretim, ne merimo nista, svako pokusava onom drugom da na svoj nacin olaksa zivot. Funkcionise. Moze. Zadovoljni smo, neka tako ostane.

tanjuska

pre 6 godina

Kod mene je problem sto ga ja privlacim ali je on kao zena. Te ne moze, te posao, te umoran je..a kad ga imamo to ne traje ni 2min. Ali i to se da promeniti - promenis partnera i kraj mucenju. Ako nesto predugo traje, uzmes stvar u svoje ruke. :)

ivan

pre 6 godina

Sve tacno koji sam ja car nema sexa zelja umanjena zbig svega sto se desava kuci i na poslu pa se sve nema vremena od umora. Ja sam var dugo se drzim da budem moralan. Al sta cu takav sam kad mi pukne masta ja odradim to sam u wc i sredim nagon. Ja sam pacenik. Ma ne samo sam moralan. Debil

eto

pre 6 godina

Ja iskreno ne poznajem ni jednu ženu koja je zadovoljna svojim stanjem. Ona koja je kvazi zadovoljna je "zadovoljna" svojim boljim položajem od većine ostalih žena a nikako svojim položajem kao takvim.
Samo upoređivanje. Socijalne mreže su vam apsolutni dotaz toga. Ne mogu ih se rešiti. Samo nove stvari i samo nova poređenja. Muka mi je od toga.

bojana

pre 6 godina

od svih komentara, najljigaviji su oni sto zadovoljstvo traze na drugoj strani a zenr krive za to, cutke, kukavicki. kad ste tako pametni, budite muskarci pa resite to, seci bre gde ne valja a ne ko fukara umaces okolo a kod kuce njoj, glavnom krivcu cutis. mora da ti je ipak lagodno pored nje, kuva, pere, sprema za tobom dok se ti okolo bavis svojim fantazijama. ima ih i ona a postoji i razlog zasto ti vise nisi dovoljno dobar
ako ne valja, sto se bojis da to i kazes?

Tako nekako

pre 6 godina

@ Laganos

Kad te ostave i zena i ljubavnica zbog tog tvog neobaveznog svrljanja, nece ti ostati ni te sa strane.
Dal' ce onda biti mirna Backa?

#biohack

pre 6 godina

Meni se sviđa moja žena. 8 godina smo u braku a seksa sve manje. Samo za probu da li možeš zeznuti portal i budno oko a uspavan mozak. Uskoroti primoran da nešto promenim.
(termit, 23. februar 2018 14:33)

Ako meni uspeva uspeće i tebi! ;)

boris

pre 6 godina

Kod mene je bila situacija.Dolazi stalno nasmijana kod mene na posao da mi pravi društvo.Salimo se,smejemo,..Ali kad je pitam npr.da odemo letos na bazen ili na piće ona cuti.Elegantno sam je otkacio.Par puta je puštala poruke preko vibera.Ignorisao sam je.Zadnji put kad je dolazila kod mene da nešto kupi rekao sam joj da vise nikad ne dolazi,...
(room 1408, 23. februar 2018 13:27)
@room 1408
Uzmi Kit kat, nisi sav svoj.

Ana

pre 6 godina

@ surova istina
Ne pocnu zene tek tako da se ponasaju, iz cista mira. Vi muskarci zaboravljate da kada ste usli u vezu i imali dosta sexa, oboje ste bili bez vecih obaveza ( pre svega bez dece kuce spremanja ) pa samim tim i manje umorni i vise raspolozeni za sex. Sve udate zene sa decom koje znam su preopterecene, prebukirane obavezama- tu su posao, kuca, deca a vi muskarci se i dalje bavite samo poslom. U tim situacijama one su preumorne i cesto se osecaju lose sto vi pustate da se one tako satiru od rada dok se vi opustate uz tv, igrice i pornice. Verujte da je preumornoj osobi sex zadnji na listi, probajte tako da rintate 24 h 7 dana u nedelji pa vidite sta je sa vasom seksualnom zeljom. Jos na to dodajte da sigurno iritirate svoje umorne zene time sto posle posla odmarate dok ona rinta za sve u kuci, i kada onda zatrazite sex, najbolje sto mozete dobiti odgovor ne, jer bi ste mogli dobiti i tiganj ili vazu po glavi. Znate li samo koliko se takvim ponasanjem ogadite zenama, gledaju vas kao sebicnjake. Gde je nestala vasa ljubav ako vam je svejedno sto vam se zena satire od rada? Resenje je da uskocite i sa zenom podelite neke kucne obaveze, da oboje budete podjednako optereceni i verujte bice sigurno vise sexa a i zene ce vas vise voleti. Napisala sam nesto sa cim ce se 99% zena u Srbiji sloziti jer sve se suocavaju sa tim. A vi umesto da radite u tom pravcu vi i dalje samo kukate (" jadni" vi, kako su vas zene " prevarile", a ne gledate njenu stranu jer ni ona nije potpisala da se udaje da bi rintala 24 h dok vi lencarite) a time nista necete postici, osim da joj mozda jednog dana pukne film i zatrazi razvod.

Sofija

pre 6 godina

@Nemanja Gde si procitao kod mene da sam spomenula PREVARU? Na to si ti pomislio i nasao se prozvan, ja niti sam napisala niti sam pomislila.

Zena

pre 6 godina

@Fagot Malo me šokirao vaš komentar, i posle 20 godina braka nikada takvo nešto ne bih rekla svome mužu. To je stvarno toliko nezadovoljstvo da ja ne bih mogla opstati u zajednici sa takvom osobom. Pričajte otvoreno, možda ima nešto da vm kže, izvedite je na romantičnu večeru, kupite joj cvet, bilo šta..Pa vidite ima li promena.

Za tango je potrebno dvoje.

pre 6 godina

Danasnji partneri obozavaju da svoje nezadovoljstvo (dnevno/zivotno) prenesu na svog partnera jer im je tako lakse!?!

Truditi se biti fer bez duplih standarda , jer muskarac i zena su dva sveta razlicita... (kompromis).

Okriviti drugu stranu za sve jednostavno nije fer!

SrećnoSvima

pre 6 godina

Oh, koliko nezadovoljnih ljudi :( nije lako tako provoditi dane u neispunjenim željama (tantalove muke), a život tako kratak.

if you're gonna' do it, do it right

pre 6 godina

Samo da napišem da je mit da samo žene izbegavaju intimne obaveze i traže izgovore da ih ne bude ili izbegavaju partnerovo udvaranje, jer ima i muškaraca koji to rade, a situacija je možda i gora, jer su muškarci možda manje voljni da o svojim emocijama i o tome razgovaraju, već umesto toga nekad reaguju besom, ljubomorom, ljutnjom zbog sitnica, iznorisanjem i sl.?

Koren problema u spavaćoj sobi često se nalazi u problema van nje i, kao što neki pišu, oni koji izvesno ponašanje partnera krive za nedostatak intimnih odnosa, možda bi trebalo da se zamisle da li je takvo stanje nastalo kao odgovor na nešto što su oni sami rade ili ne rade. Iskren razgovor sa partnerom u "četiri oka" se preporučuje (zaista iskren i sa dobrom namerom (da se radi na rešavanju problema ili pak, ako već ne može drugačije, da se sa partnerom na lep razidje)). Često OBE strane trpe zbog nedostatka int. odnosa, iako je nekima možda teško da to otvoreno priznaju, varanje ne rešava probleme (uz to je i veliki greh), već situaciju dodatno pogoršava i komplikuje.