Koliko imate neprijatelja na poslu?

Na poslu, bilo čime da se bavite nije uvek idilično. Tako je jedno istraživanje otkrilo da 70 odsto Britanaca ne veruje svojim kolegama, a gotovo trećina žena otkriva da je u svakodnevnoj borbi za neku vrstu moći na poslu. Situacija uopšte nije lokalnog tipa, i o ovakvoj atmosferi se na žalost mogu da svedoče mnogi zaposleni širom sveta.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. kao sto neko vec rece, to je najvise do sefa/sefovice
  (komentatorka, 18. mart 2018 02:39)

  # Link komentara

 2. Danas se perfidno uspostavlja trend konfliktne atmosfere pod izgovorom da takmicenje sa drugim osobama predstavlja motivaciju. Ne retko to biva lose, jer cilj nije uraditi posao vec pobediti nekog drugog. Zato uspesne firme ne broje mnoge zaposlene mahom u medjusobnom takmicenju, vec dobro organizovane, kolegijalne, strucne kolektive, koji imaju znatno vecu efikasnost od gomile neradnika kojima se mase sargarepom, a oni gaze jedni po drugima da bi je se dokopali.
  (zishka, 10. mart 2018 04:04)

  # Link komentara

 3. Atmosferu na radnom mestu diktira sef.
  (zapravo, 9. mart 2018 22:34)

  # Link komentara

 4. Konkurencija. Opisana atmosfera je ocekivana i normalna. Ko ne moze da se nosi sa njom, uvek moze da odustane od trke i, kad prestanu da ga vide kao konkurenta, verovatno ce biti mirniji.
   (csc, 9. mart 2018 00:47)

  # Link komentara

 5. Ma sve oko mene spijuni :)
   (cvrko, 8. mart 2018 11:13)

  # Link komentara

 6. Kad steknes jednog neprijatelja znaces da si postigao nesto sto je imalo uticaja na ljude. Najgore je kad ne izazivas nikakvu reakciju.
  (samson, 8. mart 2018 08:49)

  # Link komentara

 7. Potkopavanje, tračaranje, sabotiranje deo su svakodnevice u mojoj firmi. Na zalost, mi smo firma sa najvecim platama i najvise nesrecnih ljudi.
   (cikapera iz male krsne, 8. mart 2018 08:49)

  # Link komentara