Psiholog otkriva kako da prebolite raskid veze

Nakon raskida, sasvim je očekivano da prođete kroz seriju faza: plakanje, potreba za slatkišima, tišina, ne želim da pričam o tome, slušanje romantičnih balada, i na kraju, prihvatanje.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Patnja, po psiholizima bi trebalo da traje 2 god. Onda, valjda dodje kraj
   (zone, 14. mart 2018 00:16)

  # Link komentara

 2. U vreme postojanja drustvenih mreza, izlazak iz veze postaje 100X tezi. Otvaranje profila, gledanje slika pa ko je lajkovao- cista paranoja! Kada mi se jedna drugarica pohvalila kako mesec dana nije otvorila profila bivseg ja sam se smejala, a sad shvatam koliki je to uspeh! Ocekivati da mozak ne vrti slike bivseg a pred oci stavljamo iste...pa nemoguce. Dakle to je prvi korak.
  (too high, 13. mart 2018 23:51)

  # Link komentara

 3. Klin se klinom izbija. Toliko.
   (Nije sve u parama nesto je i u novcu, 13. mart 2018 19:41)

  # Link komentara

 4. U današnje vreme drustvenih mreža, krenuti danje postaje duplo teže. Gledanje profila, slika, ko je sve lajkovao, kad je zadnji put bio na mreži- čista paranoja. Kako očekivati da mozak ne vrti više slike partnera kad ih sami stavljamo pred oci uporno otvarajuci aplikaciju. Kada mi se drugarica pohvalila kako je mesec dana od kad nije otvorila profil bivseg ja sam se smejala, a sad vidim da to i jeste uspeh. Dakle prvi i osnovni savet je staviti na 'hide' i neternet distanciranje!
  (too high, 13. mart 2018 19:09)

  # Link komentara

 5. Vazi sto pomaze. Razgovor sa psihologom,nova rutina,novi stan, novi kraj, nove zene... I tako vec 8 meseci. Vreme je relativan pojam , i ja verujem da vreme leci sve medjutim u ovakvim situacijama sve zavisi od coveka do coveka. Ni jedna veza nije ista tako da ni jedan raskid nije isti. Ovo sto vam pricaju i pisu po internetu su gluposti. I tuga je za coveka. To je zivot.
  (lesa, 13. mart 2018 16:40)

  # Link komentara

 6. Sve su to prazne price, nema nista od toga. Jedino nekakvo anesteziranje pomaze, ali to je prilicno opasno. Dakle, patnja vam ne gine.
   (chombe, 13. mart 2018 16:03)

  # Link komentara