Postavila sliku sina u štiklama, kritičari reagovali: "Sin će ti postati gej ako tako nastaviš"

Pošto je postavila sliku sina u plavim ženskim cipelicama na štiklu, australijska blogerka i četvororstruka mama Stevi Niki odmah je upala u okršaj sa "zabrinutim roditeljima". Poručili su joj da će tako sigurno napraviti gej dečaka, ako nastavi da mu dozvoljava da se oblači kao devojčica.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Sve za lajk, tužno
   (neko iz mase, 17. april 2018 15:43)

  # Link komentara

 2. Nema nista lose da deca svasta probaju.Moj sin je probao moje cipele sa visokom stiklom i dobio odgovarajuci komentar.Nikada nije nosio moje gumice za kosu, ali je zato bez [roblema stavljao sarenu kutiju od keksa,jer to znaci probanje i eksperimentisanjeProblem je sto je oba mama kupila cipele sa potpeticom, koje nisu prikladne ni za devojce , zbog neprikladnog razvoja.Moj sin se je zajedno sa devojcicama i decacima igrao sa lutkama , namestajem, sudovima, kuvanjem ~ jer to jeste zivot.I svi su oni sada normalni mladi ljudi.
  (mama, 17. april 2018 14:12)

  # Link komentara

 3. Nastrano.
  (Braon krava, 17. april 2018 13:12)

  # Link komentara

 4. Ne moze da postane zbog odece ili obuce nikako. Ili jeste ili nije. Primer su vam strejt glumci koji su se oblacili u zensku odecu u raznim uzrastima i ostanu strejt. Mozes da obuces sta hoces zavisi sta te privlaci.
   (Miki, 17. april 2018 12:48)

  # Link komentara

 5. Strejtaši su strejtaši oduvek. Gej od začeća ostaje gej. Ne može se steći ubuduće druga seksualna orijentacija.
  (MonteDushano, 17. april 2018 12:35)

  # Link komentara

 6. Igracke za decake su joj dosadne jer je ona zensko... Zar joj to niko nije objasnio? Ako ispred decaka stavis jednu musku i jednu zensku igracku i dozvolis mu da sam bira, uhvatice se za onu namenjenu decacima. A ako mu sugerises i navodis da izabere za devojcicu, izabrace tu...
   (True Batman Fan, 17. april 2018 12:07)

  # Link komentara

 7. Pa da. Da sam ja kao mali imao odelo Supermena, sada bi u najmanju ruku bio Klark Kent. Sad mi je lakse kada znam da primitivci zive po celom svetu.
   (Adam, 17. april 2018 11:33)

  # Link komentara

 8. Kakve veze ima što nosi štikle i suknje u tim godinama, pustite ga da istražuje svet oko sebe. Ja sam u tim godinama nosio i stavljao na sebe šta mi je pod ruku i štikle i suknje i karmin, jednom sam lakirao nokte na rukama :) ali je meni bilo samo neverovatno zabavno i ništa više. Nisam postao gej, već mislim da mi je upravo ta sloboda pomogla da razvijem sigurnost i samopouzdanje u svoju seksualnost i muškost.
  (SM, 17. april 2018 11:32)

  # Link komentara

 9. Dete neće poststi gej ako nosi štikle kao što ni čovek neće postati majmun ako jede bananu, međutim nedolično je da roditelj pred detetom drži otvoren taj sajt sa obnaženim muškarcima na slici zarad popularnosti na internetu.
   (Ana, 17. april 2018 11:27)

  # Link komentara