Zbog onog što princ Džordž ima u ruci Kejt proglašena lošom majkom

Tokom igre u parku, princ Džordž je uslikan s dečjim plastičnim pištoljem koji je u igri upirao u drugu decu. Iako se radilo samo o igri, slike su objavljene na društvenim mrežama i mnogima je zasmetalo što mu Kejt dozvoljava da se igra na takav način.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Teško je ostati normalan u današnje vreme!
  Da li postoji neko da se kako klinac nije igrao plastičnim ili drvenim izmišljenim oružijem?
  Svet je otišao u tri!
  (10K, 13. jun 2018 09:28)

  # Link komentara

 2. a zašto se čudite...britanska imperija je poslednjih nekoliko stotina godina čizmom i oružjem pokorila pola planete....
   (rešpekt, 13. jun 2018 09:22)

  # Link komentara

 3. Dečacima kupujemo pištolje, a devojčicama barbike i posle se pitamo gde smo pogrešilj kada odrastu u kriminalce i sponzoruše. To nisu igračke za decu, deca ne treba da se uče nasilju i narcisizmu.
   (Nikola, 13. jun 2018 09:18)

  # Link komentara

 4. Sladak deckic, kao med!
  Nista cudno. Mozda nikada nije ni trebalo proizvoditi ovakve igracke, pocev o maca i koplja pa do revolvera i dr. Ali, kad je vec tu i kad se djeca cijelog svijeta tako igraju, zasto to uskratiti njemu. On je sada samo dijete i ima iste potrebe za igrom. Pametnije bi bilo, osnivanjem udruzenja, pokreta i sl. popularisati ideju da prestane proizvodnja ovakvih igracaka pa onda postaviti i pitanje sta raditi sa kompjuterskim igricama tipa "ubij, zgazi, ubrzaj ..." koje nam djeca pred nosom igraju svaki dan. Nuzno je razviti pokret za zastitu djeteta koji bi imao snagu najmanje kao ekoloski pokreti, inace lose nam se pise.
   (olja, 13. jun 2018 09:15)

  # Link komentara

 5. A Kejt je izgleda ko 100 milona dolara . Respekt !
   (VUK, 13. jun 2018 09:13)

  # Link komentara

 6. Ma najbolje da se igra sa barbikama
  (crnka bg, 13. jun 2018 09:12)

  # Link komentara

 7. Da su se dečaci igrali barbikama sve bi bilo ok.? Dečko je princ. Ima obavezu kao mogući prestolonaslednik da uz redovno obrazovanje , služi vojni rok i obuči se i postane oficir. Ima mnogo masovnih ubica i silovatelja , koje su majke kao dečake šminkale i kupovala im lutke umesto plastičnih pištolja i kamiona.
   (VUK, 13. jun 2018 09:11)

  # Link komentara

 8. Ovi ko Kardasijanovi.
   (MilanNS, 13. jun 2018 08:47)

  # Link komentara