Razlog za zamrzavanje jajnih ćelija nije onaj na koji se najčešće mislilo

Žene se odlučuju na zamrzavanje jajanih ćelija zbog "nedostatka stabilnih partnera" pokazali su rezultati novog istraživanja.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Mislim da su pre "nestabilne" zene sa ovim liberalno feministickim ludilima koje se forsiraju zadnjih par decenija uz unistavanje tradicionalnih porodica uz pomoc ekstremno levicarskih medija.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan, 13. jul 2018 07:05)

  A u komentaru iznad... prototip muskarca kakvom zene nece da radjaju decu ;)
  (CaoDejane, 15. jul 2018 00:41)

  # Link komentara

 2. Uradila sam zamrzavanje i opustila se.... Ako želim rodiću dete i u 47, svoje ali sa nekim ko mi stvarno odgovara. Žene puno rade na sebi a onda budu primorane da krajem četvrte decenije budu sa onim ko se pojavi... Zamrzavanje jajnih ćelija konačno poništava razliku između muškaraca i žena vezano za biološki sat, žene konačno mogu da se opuste. I više ne pije vodu muškarcima ono, jure, kuca im biološki sat, dragi muškarci, problem je rešen, opustite se, neće vas više presirati ženski biološki sat.
  (Pametnica, 13. jul 2018 14:15)

  # Link komentara

 3. Mudre žene!
   (Crossroads, 13. jul 2018 09:07)

  # Link komentara

 4. pa da
   (Modesti, 13. jul 2018 08:26)

  # Link komentara

 5. A zene su stabilni partneri??? Nema tu nikakve razlike, okruzeni smo bolesnim vremenima i bolesnim ljudima. Ne postuje se porodica, svi (ili bar velika vecina) sami biramo parnere. Kada ih izaberemo onda u znacajnom broju svatamo da smo lose izabrali i krece devastacija porodice koja moze da traje i decenijama, sa posledicama i po sebe i decu i partnera. U drugom ne malom broju, zadovoljni smo izborom ali vodimo se narodnom da u tudjem vrtu cvece lepse mirise. U svemu tome razlike nema, musko ili zensko podlozni su svi. A stabilnost je na zalost postala retka.pojava....
   (E bas zato..., 13. jul 2018 07:56)

  # Link komentara

 6. Mislim da su pre "nestabilne" zene sa ovim liberalno feministickim ludilima koje se forsiraju zadnjih par decenija uz unistavanje tradicionalnih porodica uz pomoc ekstremno levicarskih medija.
   (Dejan, 13. jul 2018 07:05)

  # Link komentara