Još se nije opustio u vezi? Možda misli da...

U nedefinisanom ste odnosu s muškarcem koji vam se sviđa. Želeli biste nešto više, ali on vam ne dopušta da mu se približite. Najbolja bi opcija bila da krenete dalje, jer vas očigledno ne zaslužuje. Međutim, nije to uvek tako jednostavno. Evo nekih od razloga zašto vam se u potpunosti nije prepustio.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Najveci razlog neupustanja u vezu je brak - za cestite ljude. Proradi hemija, provodis vreme sa tom osobom poslovno, hemija tek puca, onda proradi savest i karakter stupa na scenu. Nema te hemije zbog koje vredi rusiti dom deci! Tu se zavrsava sve. Covek u braku se zaljubi u drugu osobu, ali cestit covek preseca sve u startu.
  (V, 16. jul 2018 23:33)

  # Link komentara

 2. Pa ovo komplikovanije od teorije struna i kvantne mehanike zajedno... Zato i nismo srećni, zato i toliko ljudi životari solo, zato nas ima sve manje. Zato što od proste stvari napravite bauk zbog španskih serija, Seksa i grada, a od skora i domaće proizvodnje. Samo nek se promoviše takav stil života, dok ne padnemo na dno.
  (glhf, 16. jul 2018 23:14)

  # Link komentara

 3. Muškarci su kukavice, ne valja kad se trudiš, ne valja kad se ne trudiš. Sve više samaca
  (Žena, 16. jul 2018 21:12)

  # Link komentara

 4. Ja sam definitivno ovaj tip muškarca sto ste naveli pri kraju teksta.Meni su uvek prioritet pare,u odnosu na bilo koje žene i bilo koje kontakte.Ne bitno da li je lepa,ružna,mršava,debela,...Ako sam u kontaktu zbog posla onda ok,u suprotnom teram dalje.Definitivno volim samo pare i da udovoljavam samom sebi.Ne mogu da gresim posao mi ide od ruke,celog zivota sa tim nemam problema.(ovo iskreno pričam,za posao).Imam para za letovanje,zimovanja,rok koncerte,..i može se reci da sam srecan covek,..
  (room 1408, 16. jul 2018 20:47)

  # Link komentara

 5. Pod prvo i zadnje cista glupost i neistina, sve ostalo tacno.
   (Nije sve u parama nesto je i u novcu, 16. jul 2018 20:44)

  # Link komentara