Džej Lo tvrdi: Muškarci su beskorisni do svoje 33. godine

S obzirom na bivše partnere s kojima je bila u vezama i brakovima, a među kojima su Pi Didi, Ben Aflek i Mark Entoni, Džej Lo je savetovala devojke i žene po kojim kriterijumima da izaberu savršenog muškarca.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. @mili mikro nano piko

  Ја мислим да је остварени muшкарац у 30-им довољно паметан да не дозволи да буде изабран, већ он бира. И то за нешто озбиљније бира са високим критеријумом, ипак је заслужио.
  Искрено, ја не познајем случај да је просечан момак одбио просечну девојку. А те које су биле одбијане а да сам ја видео гањале су углавном типове изнад своје лиге. Лично виђам како се дебеле, изразито дебеле, рибе ложе само на најзгодније фрајере и набацују им се, а остале не гледају. Не верујем да те девојке о којима пишеш раније није хтео баш нико, а сад их хоће сви. Пре бих рекао да су оне, након година штребања које се исплатило, одлучиле да посете неки салон лепоте и мало се дотерају, па их одједном хоће дојучерашњи ,,фрајери'' који су их до јуче одбијали, а сада им је живот скинуо маске и показао отворено који су то гребатори, битанге итд. Не могу просто да верујем да су те твоје девојке биле одбијене од момака који су били фини, пристојни, одговорни, вредни, просечне лепоте итд, стварно не могу, вређа ми интелигенцију.
  Не свете се мушкарци у тридесетим ником. Они само уживају у животу не полажући рачуне ником, посебно не девојкама. Живе живот, не надају се по сваку цену да ће се оженити, већ само ако нађу ону која то заслужи. А то да су млађе цуре са њима због пара или зато што им треба тата, па то се зна. Али то ипак више прија него кад ти у 22-23 године налази ману риба која је две класе испод тебе, али ето, може јој се.
  (Бацач пламена, 21. jul 2018 22:37)

  # Link komentara

 2. @Bacač plamena
  Ja poznajem takve žene, koje su odbijane, a danasih vijaju ti isti koji su ih odbijali, i mlađi, i stariji. Razlika je što one nisu ogorčene i ne gledaju osvetnički na muškarce, nego traže osobu koja im odgovara, a ne nekoga ko će im pružiti nešto samo zato što imaju trenutno posao i (neke) pare, kako kažeš - mlađe te poštuju??? Mlađe koje znam su obično sa starijim momcima zbog para i jer su vaspitane da ih neko tretira kao ćerkice, mada ima parova koji ne gledaju godine i našli su se kao dve osobe.
  Neki muškarci nikada nisu beskorisni, dok je većina upravo takva kako ih je ona opisala.
   (mili mikro nano piko, 21. jul 2018 21:50)

  # Link komentara

 3. @Bacač plamena
  Haha, ostvareni sa 33 je uglavnom već izabran od strane neke koja je pametna i videla je potencijal u njemu. Te mlađe su samo za one koji se zapravo nisu ostvarili, nego su iskompleksirani.
   (mili mikro nano piko, 21. jul 2018 21:43)

  # Link komentara

 4. ...a zene posle 33-ce...
  (Djura, 21. jul 2018 20:40)

  # Link komentara

 5. @Rcrcfrcec
  Požuri, evo počinje ti današnja epizoda Sex & City.
  (GoranP, 21. jul 2018 20:12)

  # Link komentara

 6. Madona, samozivi i usamljeni stil do kraja zivota ;)

  A Madon je super samoživa sa 6 dece. Pri tom je niko nije terao da usvaja ona 4.
  (Madona, 21. jul 2018 18:15)

  # Link komentara

 7. Pitanje je da li su korisni i posle 33? (i posto su muski administratori, nikad mi ne objave komentar)
  (iskusna, 20. jul 2018 23:12)

  Hvala bogu da je neko i to primetio. Na ovom sajtu mi masa komentara nije prošla koja su bila čista podrška ženama, znači muškarci se nisu spominjali uopšte. A zato imaš vesti u SuperŽeni sa isključivo muškim komentarima. Inače nalupala se Džej Lo, svako vreme ima svoje breme
  (Takoje, 21. jul 2018 18:07)

  # Link komentara

 8. Naravno. Treba im vremena da se “ostvare” čitaj statusno napreduju. To je jedino sto žene interesuje. Zato se kaže žena se radja a muškarac postaje.
  (Srdjan, 20. jul 2018 14:50)

  Ustvari kaže se "žena se ne rađa, ženom se postaje". Bar da navedete Simon de Bovar, kad već parafrazirate njen citat.
  (SimonSePrevrćeUGrobu, 21. jul 2018 18:00)

  # Link komentara

 9. @Rcrcfrcec

  Ево да ти ја одговорим. Није та фамозна тридесета код жена биолошки ништа посебно, нити су жене бабе после тридесете. Данас су људи много здравији него раније, жене у тридесетим неретко боље изгледају него раније. Та тридесета је психолошка граница и нама мушкарцима код жена представља смену генерација. И сама кажеш да у 20-им ниси знала да се понашаш и да си правила погрешне изборе. Да, али ко је то теби могао тада да докаже, искрено реци! Тада си вероватно мислила да си најлепша, напраметнија и да ти је само небо граница. Целу младост ми момци гледамо баш такве девојке, размажене, незахвалне, недоказане, често ништа боље од нас, али ето, које су у прилици да нам соле памет, налазе мане и да нас процењују и одбијају јер смо у крајње незахвалној ситуацији да просечна девојка добије гомилу незаслужене пажње (само погледај друштвене мреже), а просечан момак тражи девојку по принципу ,,ако четири нису хтеле, пета можда хоће, не одустај'', ,,немој да си пробирљив'' итд. Е, та тридесета је синоном за неки вид преокрета ситуације. Кад мушкарац доживи да види да уопште није био толико лош, колико је то било мишљење неких ,,које нису знале да се понашају и које лоше процењују ствари око себе'', а убеђене су да су попиле сву памет света. Нормалан мушкарац се до 30-их оствари, заврши школу, запосли се, а стигну и млађе девојке које га гледају са много више поштовања него некад девојке његових година. Не гледају они млађе девојке јер су нужно лепше од вас у тридесетим.
  (Бацач пламена, 21. jul 2018 17:46)

  # Link komentara

 10. За 3 године имам шансе код ње. Јес! Знао сам да ми мало фали!
   (бананамен, 21. jul 2018 16:24)

  # Link komentara

 11. U životu postoje dve vrste žena...žene koje mnogo pričaju i one koje ne prestaju!!! Znači one ne prestaju!!! Bla bla bla !!! Od toga može da se poludi!!!
  Citat štićenika iz muške sigurne kuće
   (Nemanja, 21. jul 2018 15:45)

  # Link komentara

 12. @Rcrcfrcec

  Ево да ти ја одговорим. Није та фамозна тридесета код жена биолошки ништа посебно, нити су жене бабе после тридесете. Данас су људи много здравији него раније, жене у тридесетим неретко боље изгледају него раније. Та тридесета је психолошка граница и нама мушкарцима код жена представља смену генерација. И сама кажеш да у 20-им ниси знала да се понашаш и да си правила погрешне изборе. Да, али ко је то теби могао тада да докаже, искрено реци! Тада си вероватно мислила да си најлепша, напраметнија и да ти је само небо граница. Целу младост ми момци гледамо баш такве девојке, размажене, незахвалне, недоказане, често ништа боље од нас, али ето, које су у прилици да нам соле памет, налазе мане и да нас процењују и одбијају јер смо у крајње незахвалној ситуацији да просечна девојка добије гомилу незаслужене пажње (само погледај друштвене мреже), а просечан момак тражи девојку по принципу ,,ако четири нису хтеле, пета можда хоће, не одустај'', ,,немој да си пробирљив'' итд. Е, та тридесета је синоном за неки вид преокрета ситуације. Кад мушкарац доживи да схвати да уопште није био толико лош, колико је то било мишљење неких ,,које нису знале да се понашају и које праве погрешне изборе'', а убеђене су да су попиле сву памет света. Нормалан мушкарац се до 30-их оствари, заврши школу, запосли се, а стигну и млађе девојке које га гледају са много више поштовања него некад девојке његових година. Не гледају они млађе девојке јер су нужно лепше од вас у тридесетим.
  (Бацач пламена, 21. jul 2018 15:13)

  # Link komentara

 13. bejzbol igrač,a bavi se ona delenjem saveta o proceni zrelosti,ovaj novca
   (da, 21. jul 2018 14:45)

  # Link komentara

 14. Činjenica je da sam mnogo samopouzdaniji sa 45 nego sa 25, dodatno je majka priroda je bila darezljiva prema meni, pa i izgledam dosta mlađe. Mnoge Zene do 30 - 35 su mnogo iskompleksirane i glume, od 30 - 40 su svesne sebe i prolaznosti vremena. Preko 40 je tesko naći dobro očuvanu a da se nije vratila u režim glume, jer mo"š misliti ona je ribetina za većinu njenih vršnjakinja, što i jeste tako ali spolja, u glavi je sama sebe oštetila. Pricam generalno, naravno da ima svega svuda.
   (ja, 21. jul 2018 13:55)

  # Link komentara

 15. Samo ti skaces sa jednog na drugog do 50 godine i pitanje je da li si “sazrela” ili si se pretvorila u ...
  (Tales, 21. jul 2018 13:09)

  # Link komentara

 16. Koliko komentara da je žena beskorisna posle 33. Površno i tužno.
   (sun, 21. jul 2018 12:49)

  # Link komentara

 17. A zene neupotrebljive posle 30-te...
  (Pera, 21. jul 2018 12:40)

  # Link komentara

 18. Hahaha koliko uvredjenih klinaca u komentarima
  (jlo, 21. jul 2018 12:27)

  # Link komentara

 19. apsolutno tačno
  muškarac pre 30 je dete
  žena postaje, prirodno, zrelija jedno 5god ranije (mentalno naravno)
  danas pre 30 je besmisleno upustati se u ozbiljne veze... samo treba probavati i zabavljati se (na siguran način i da niko nije povređen), a potom sa iskustvom i prozivljenim uci u ozbiljnu vezu i formirati zdravu porodicu...
   (who cares, 21. jul 2018 12:05)

  # Link komentara

 20. Nemam nista protiv zena, cak sam ceo zivot proveo pruzajuci im paznju, ljubav i jos mnogo toga. Ali od rodjene zene, nista otrovnije i nezadovoljnije nema. Sto rece moj dobar drug... Blago onom koji ode na miraz. Udje u kucu sa dva kofera i sa toliko izadje kad mu ne odgovara vise. A zenu iz kuce nema sanse da isteras a kao nista joj ne valja niti odgovara. Ova moja kuka ceo zivot da joj ne valjam. Nikad nije podigla nista teze od dva kg, o ostalim prohtevima da ne pricam, ali kad dodje razvod kao tema posto joj nista ne odgovar sa moje strane, e tada iz kuce nema sanse da ode pa taman i vunene krpe palio. Nazalost, nisam jedini. Sve vise mojih prijatelja zivi tako, i gotovo da ne znam nekog ko zivi drugacije.
   (The Spatula, 21. jul 2018 10:15)

  # Link komentara

 21. Ja zausta ne razumem muskarce... Pitam se kakve su to zene u tridesetim oni vidjali!?! U svojim tridesetim izgledam nikad lepse. Ranije nisam znala ni da se obucem niti da se ponasam. Sve je bilo previse usiljeno. Nikad se ne bih vracala u dvadesete, da razbacujem svoje zivce, vreme i energiju na gluposti i da pogresno procenjujem ljude i da ne umem da postavim prioritete! Osecam se fantasticno, umem da uzivam u sebi i drugima, a od godina imam poneku boru smejalicu, koje mi se svidjaju i lice mi je nikad lepse.. Telo mi je i dalje cvrsto, iako imam dvoje dece i naporan posao. Genetika i sport u mladosti, verovatno. Poznajem toliko zena, koje u tridesetim izgledaju bolje od devojaka u dvadesetim, zaista! Ima devojaka koje samo mladost mogu da ponude, a mladost brzo prodje, a svi cemo mi, Boze zdravlja, stariti i ostariti... Toliko je fantasticnih zena u trudesetim, koje mogu sve sto i devojke u dvadesetim, apsolutno sve, a mudrije su od njih!!!
  (Rcrcfrcec, 21. jul 2018 10:14)

  # Link komentara

 22. Sad će da se jave neuspele individue, što verovatno sa 30 i kusur godina žive sa kevom i ćaletom i klinci koji studiraju od pre nove ere i da pričaju kakve su žene.
  (mosa, 21. jul 2018 10:13)

  # Link komentara

 23. A komentari i fore po komentarima - neprocenjivo ahahahahahaha. Smejem vam se svima in d fejs! ;)
  (DisordeR, 21. jul 2018 10:11)

  # Link komentara

 24. Znači, ako nastavimo logiku, sa 66 su duplo korisniji nego sa 33?

  Posebno ako će iza njih (uskoro) ostati lepo nasledstvo?
  (Maslačak, 21. jul 2018 10:10)

  # Link komentara

 25. Koliko uvredjenih “alfa mužjaka” ? koji verno čitaju članke u “Super žena” odseku .
  (Sitno, 21. jul 2018 09:41)

  # Link komentara

 26. Baba volis ti piletinu, znam te.
  (taco taco burrrito, 21. jul 2018 08:34)

  # Link komentara

 27. Uvek su beskorisni, to nema veze sa godinama, u ovom vremenu jedva uspeju i posao da otaljaju, o tome da nista sem toga i ne rade ne pomazu zenama ni u cemu mozda bolje da ne govorim. Kafana, kladionica, dobra vecina samo za to zna.
   (Marijana, 21. jul 2018 06:30)

  # Link komentara

 28. Kaze jedna matorka koja se nije mogla konacno skrasiti do sada, pa su, eto krivi mladji muskarci... Toliko o tome koliko je njeno misljenje verodostojno. Ocekujem za 10ak godina da digne tu granicu na iznad 40. To su ti ljudi koji ne vide problem u sebi, vec u drugima.
  (hm, 21. jul 2018 01:35)

  # Link komentara

 29. A pre godinu-dve je dala interjvu o tome zašto preferira vezu sa muškarcima koji su u ranim dvadesetim godinama. Svidja joj se što su samouvereni i pomalo arogantni. Izgleda da su je stigle godine pa menja ploču.
  (Nikola, 20. jul 2018 16:17)


  Ma ne to, nego, senilnost. Zaboravi baba, sta ces...
  (na granici, 21. jul 2018 00:48)

  # Link komentara

 30. Nebitno je kad su korisni..samo se ne pojavljuj na filmovima kao glumica vise
   (fidelio, 21. jul 2018 00:33)

  # Link komentara

 31. Ma jes, to kaže sad kad je matora. Da je mladja, bila bi druga priča
   (fc, 21. jul 2018 00:23)

  # Link komentara

 32. A bogami i posle...
  (Iva, 21. jul 2018 00:18)

  # Link komentara

 33. E moja ti!!
   (Milanezzi.., 21. jul 2018 00:03)

  # Link komentara

 34. A kod zena posle 33 godine vise ni sminka nije lepa.
  (N Sad, 20. jul 2018 21:30)

  cccc kako istina boli :*
   (ma, 20. jul 2018 23:24)

  # Link komentara

 35. Kod žena sve to,samo obrnuto.
   (glava, 20. jul 2018 23:18)

  # Link komentara

 36. Pitanje je da li su korisni i posle 33? (i posto su muski administratori, nikad mi ne objave komentar)
  (iskusna, 20. jul 2018 23:12)

  # Link komentara

 37. A zene su pametne tek nakon 55. ali tada je kasno za sve
  (Hoću Državu, 20. jul 2018 22:14)

  # Link komentara

 38. Tesko da ce u Srbiji muskarac da se situira do 30. godine...
  (mare, 20. jul 2018 22:07)

  # Link komentara

 39. Šta će ti ono derište,koji će ti đavo...Tebi je potreban jedan ozbiljan čovek da te voli ko ženu...
   (u pravu je, 20. jul 2018 21:56)

  # Link komentara

 40. A kod zena posle 33 godine vise ni sminka nije lepa.
   (N Sad, 20. jul 2018 21:30)

  # Link komentara

 41. Samo kad si ti korisna.....
  (Brigate Rosse, 20. jul 2018 21:03)

  # Link komentara

 42. Jedna je Dzej Lo!!
   (Starac Fočo od stotinu ljeta, 20. jul 2018 21:01)

  # Link komentara

 43. apsolutno
   (slavko, 20. jul 2018 20:11)

  # Link komentara

 44. Znaci ja sam sad koristan,posto mi je 37?A ledja me koče,kosa mi počela opadati,pustio pivski stomak,...Jedino slično sa tim kad sam imao npr.20 godina je visina.I tad sam bio visok 170 cm i sad isto?Jesam li ja samo izgubljen slučaj ili ima još ovakvih muškaraca na ulasku u 4 deceniju zivota?
  (room 1408, 20. jul 2018 20:02)

  # Link komentara

 45. Ja imam 50 i uporno to pricam zenama od 30 i ne pomaze mi...
  (Dragan, 20. jul 2018 19:51)

  # Link komentara

 46. Moguce... A od koje godine pocinju zene da budu korisne?
  (nepoznata osoba, 20. jul 2018 19:48)

  # Link komentara

 47. moj tip žene svakako, msm fizički
   (krajisnik, 20. jul 2018 19:45)

  # Link komentara

 48. A "žene" kao ova celog života
   (Caw, 20. jul 2018 19:35)

  # Link komentara

 49. Moja J.Lo...nisu beskorisni sa 33 nego do kraja zivota..
   (plesacica, 20. jul 2018 19:28)

  # Link komentara

 50. U Srbiji dodajte bar još 10, pošto se studira dugo, posao teško nalazi pa se većina skući oko 45, kad mu stigne nasledstvo.
   (Haha, 20. jul 2018 19:23)

  # Link komentara

 51. Kladim se da zna sta prica posto je isprobala sva godista
  (Sarkazam, 20. jul 2018 19:12)

  # Link komentara

 52. Boze kolko su glupe te takozvane starlete.Mi jos vise jer ih gledamo i slusamo.
  (pop, 20. jul 2018 19:12)

  # Link komentara

 53. A zene su korisne samo do 33...
  (hehehe, 20. jul 2018 19:06)

  # Link komentara

 54. Ovo je tačno koliko i to da žene preko 33 nisu za vezu odnosno nemaš od njih ništa kako stoji u naslovu ;-€
  (BLEJA, 20. jul 2018 18:57)

  # Link komentara

 55. A žene su beskorisne posle 33.
  (Bender, 20. jul 2018 18:56)

  # Link komentara

 56. Testiraj me.. Xexe
   (majkl, 20. jul 2018 18:45)

  # Link komentara

 57. A gde da držim kečap?
   (Života, 20. jul 2018 18:29)

  # Link komentara

 58. Iskreno, I ti imaš preko 50, pa si beskorisna.
   (Mmm, 20. jul 2018 18:29)

  # Link komentara

 59. Takoreci, pustite da zarade i vidite ko se probio pa onda trazite...
   (aabb, 20. jul 2018 18:27)

  # Link komentara

 60. Udavaco, tisina tamo!
   (Tomm, 20. jul 2018 18:11)

  # Link komentara

 61. Istina...
  (Ana, 20. jul 2018 18:06)

  # Link komentara

 62. Rece gospođa koja ceo život skače s momka na momka, stabilna kao dinar 90ih.
   (GoTrolls, 20. jul 2018 17:59)

  # Link komentara

 63. Да, само проблем је што већина девојака баш у тим годинама постаје ,,бескорисна'' (да искористим исти израз који је дотична употребила). Ипак ће тај остварени од 33 радије да бира неку пилетину.
  (Бацач пламена, 20. jul 2018 17:52)

  # Link komentara

 64. Има три брака иза себе, а проблем је у мушкарцима, ко је овде луд
   (ФонтанаНевиђенаУЕвропи, 20. jul 2018 17:50)

  # Link komentara

 65. Kaka je to riba!
   (Čobi, 20. jul 2018 17:43)

  # Link komentara

 66. Ma beskorisni smo i posle 33.
   (WOB, 20. jul 2018 17:40)

  # Link komentara

 67. Pre neki dan sam napunio 33 i polako mi se vrzma po glavi da postajem beskorisna masa ako imam više mase nego srednjoškolac.
  Dobro je, iskusna Džej Lo zna bolje, tek sad postajem koristan. :)
  O iskoristi me, Dženiferko, ložio sam se na kraju osnovne na tebe, If you had my love, na tvoj latino ples, trenerku, stomak, pogled.
  (skoro) Prva ljubav zaborava nema.
  Poštovanje i za sadašnji izgled, gospođo.
   (let's get loud, waiting for tonight, 20. jul 2018 17:29)

  # Link komentara

 68. A ovisi...
  Dok sam imao 24 godine jedna 42-godišnjakinja i dok sam imao 26 godina jedna 47-godišnjakinja nisu imale nikakve primjedbe!
  (Bruder Jakob, 20. jul 2018 17:15)

  # Link komentara

 69. Pa i u pravu je :)
   (nlo, 20. jul 2018 16:51)

  # Link komentara

 70. I zene posle 33. godine!
   (Sirce, 20. jul 2018 16:50)

  # Link komentara

 71. Ako ona tako kaze.
   (Oliver Nedeljković, zapamtite to ime!, 20. jul 2018 16:29)

  # Link komentara

 72. Tako je! A najkorisniji sa 4 banke. Evo ja, na primer... ;-)
   (g., 20. jul 2018 16:25)

  # Link komentara

 73. ajoj ja imam 30, a sad sam prespreman, kakav cu tek biti sa 33 :)
   (djuro123, 20. jul 2018 16:23)

  # Link komentara

 74. Pogotovo ako nisu milioneri
  (Drax, 20. jul 2018 16:19)

  # Link komentara

 75. A pre godinu-dve je dala interjvu o tome zašto preferira vezu sa muškarcima koji su u ranim dvadesetim godinama. Svidja joj se što su samouvereni i pomalo arogantni. Izgleda da su je stigle godine pa menja ploču.
   (Nikola, 20. jul 2018 16:17)

  # Link komentara

 76. Žene su korisne do svoje 33.
  (Lou Džej, 20. jul 2018 15:59)

  # Link komentara

 77. Bas tako!
   (Dani, 20. jul 2018 15:58)

  # Link komentara

 78. А жене од 33.
   (ayylmao, 20. jul 2018 15:56)

  # Link komentara

 79. Zene su beskorisne posle 33 god :) tako da , tu smo..,.
  (Vojnik, 20. jul 2018 15:51)

  # Link komentara

 80. Slazem se sa JLo! Mozda cak i koja godine vise nam treba.
   (Nikola, 20. jul 2018 15:48)

  # Link komentara

 81. Istina!
   (Postar, 20. jul 2018 15:47)

  # Link komentara

 82. U pravu je žena. Do 33. godine sam bio klinac. Praktično sam do tog perioda postepeno sazrevao, iako sam se oženio i dobio dete pre toga. Sada sam mnogo ozbiljniji - u životu generalno, a da ne spominjem tek u ulozi muža, oca ili na poslu.

  A i skućio sam se sa 34, tako da je jasno da je 33. neka prekretnica u životu...
   (ja, 20. jul 2018 15:43)

  # Link komentara

 83. A zene su beskirisne posle 33
  (Cepacina, 20. jul 2018 15:35)

  # Link komentara

 84. Zato si ti ranije imala piletine na pretek
   (Jamie Lannister, 20. jul 2018 15:28)

  # Link komentara

 85. A ni poslije se stanje ne popravlja.
   (žena-zmaj, 20. jul 2018 15:27)

  # Link komentara

 86. A žene posle 33 ;)
   (Nebojša, 20. jul 2018 15:21)

  # Link komentara

 87. Da ti valjas, dobar momak bi te izabrao.
  Kako zracis tako privlacis tako da ako ne mozete da nadjete normalnog partnera, vreme je da se menjate.
   (turg, 20. jul 2018 15:20)

  # Link komentara

 88. Znaci moze neki slatki tatin sin milioner za kres semu od 33g pa nadalje, sve dok ne dira "divine" pare sa racuna, jer zna se, Dzej Lo je svoje pare mucki zaradila, kao Madona, samozivi i usamljeni stil do kraja zivota ;)
  (Goran, 20. jul 2018 15:19)

  # Link komentara

 89. Prošla ih na stotine, mora znati
   (momir, 20. jul 2018 15:16)

  # Link komentara

 90. Dodji da vidiš...
   (majkl, 20. jul 2018 15:07)

  # Link komentara

 91. To je sve ok ali realno šta ona pruža bilo kome, koje je to zadovoljstvo pričati sa tako jednodimenzionalnom osobom?
   (objektivno, 20. jul 2018 14:54)

  # Link komentara

 92. Kao i posle 33...
   (Margo, 20. jul 2018 14:53)

  # Link komentara

 93. Naravno. Treba im vremena da se “ostvare” čitaj statusno napreduju. To je jedino sto žene interesuje. Zato se kaže žena se radja a muškarac postaje.
  (Srdjan, 20. jul 2018 14:50)

  # Link komentara

 94. A zene su beskorisne posle 33, sta cemo sad?
   (Milos, 20. jul 2018 14:42)

  # Link komentara

 95. Tužna istina...
   (Always look at the bright side of life, 20. jul 2018 14:37)

  # Link komentara

 96. To i ja mislim, ali u mom "selu" su "tridesete" zadnji vozovi.
   (Ravik, 20. jul 2018 14:37)

  # Link komentara

 97. Pa isto vazi i za zene. Do 35 biraju, posle se besnilo i izbirljivost mladosti smanjuje i sansu dobijaju oni koji su na nju cekali proteklih 20 godina... I nije stvar u karijeri i poslovnoj ostvarenosti nego u sazrevanju i shvatanju svog mesta medju drugim ljudskim bicima.
  (cccc..., 20. jul 2018 14:33)

  # Link komentara

 98. Jeste, kad izgradimo karijere i steknemo sigurnost i novac bas cemo da se vatamo za polovnjace. Samo cure od 25, malog struka i cvrstog tela dolazi u obizr. Ona uziva u rezultatima mog rada ja u njenoj lepoti i oboje srecni.
  (Bojane zasto komentarises, 20. jul 2018 14:22)

  # Link komentara

 99. jel to vazi i za nju da je postala riba sa 50+?
   (ledenjak, 20. jul 2018 14:20)

  # Link komentara

 100. Kao i posle 33...
   (Margo, 20. jul 2018 14:16)

  # Link komentara

 101. Лопез ко Беквалац
   (Африка, 20. jul 2018 14:15)

  # Link komentara

 102. iskusna koka sve zna.
   (alo srbi, 20. jul 2018 14:11)

  # Link komentara

 103. Treba tebi neki klinac u ranim dvadesetima, na par dana da te dovede u red. Matorci posle neka je izdrzavaju.
   (Ironije Veliki, 20. jul 2018 14:10)

  # Link komentara