Blizanac zavodi govorom, Bik dodirom, a Vaga bez upozorenja

Svako može da unapredi svoje ponašanje na prvim sastancima, odnosno veštinu flertovanja. Srećom, privlačenje željenog partnera se ne zasniva isključivo i uvek na dobrom izgledu. Portal Yourtango donosi vodič po horoskopskim znacima, utemeljen na nauci i evo kako izgleda.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Lave slazem se sa tobom. A tebi Vagice zelim strucnu pomoc.Devojko,ne pogadja me licno ali smaras neverovatno,kao psiho si. Svaki put kada citam tvoje konentare u glavi mi devojka koja skakuce i cereka se i samo ponavlja-MOJ OVAN,OVAN,takav jeziv utisak sticem o tebi a ne poznajem te. Bez uvrede ali smaras. Budi zauvek srecna sa svojim Ovnom ali zaobidji nas.
  (Tamo neko, 28. jul 2018 22:28)

  # Link komentara

 2. @Vagica
  Pa ne daj Bože da je ostavi taj lik, koliko ja vidim ili će ona njega da spakuje u kese ili će sebe :D trećeg nema
   (LAV, 28. jul 2018 20:55)

  # Link komentara

 3. @Tamo neko
  Hahahaaaa! Zašto te to toliko lično pogađa? Neću da "sjašem sa foruma". Kao i ti, i ja imam pravo da napišem šta želim. Opusti se malo i uživaj u životu :)
   (Vagica, 28. jul 2018 17:57)

  # Link komentara

 4. Vagice MOLIM TE sjasi vise sa foruma i tvojim Ovnom. Ok je nekada napisati nesto lepo ali ti si devojko bolesna. Volim i ja Jarca,super je ali ne skacem da ga stalno komentarisem. Pa stvarno zapitaj se jesi li u vinklu???…??
  (Tamo neko, 28. jul 2018 15:40)

  # Link komentara

 5. Za mog ovna mi je trebalo dugo da ga "smuvam", ali je to bilo nešto najlepše u životu. Ti leptirići u stomaku kada me pogleda, ostajanje bez daha, slabost u nogama, pa hormoni su mi radili punom parom. Adrenalin, oksitocin, serotonin, vazopresin...
  Energija između dvoje se mora osetiti.
   (Vagica, 28. jul 2018 11:38)

  # Link komentara

 6. Ja dodao zbog ove prve male slike kad ono otvorim i nema je??
  (Profesor, 27. jul 2018 19:26)

  # Link komentara

 7. Ja zavodim hvatanjem za ...
  (Strelac, 27. jul 2018 13:19)

  # Link komentara

 8. I tako ja hoću da iskopam tu stvar (jer glas je opasan i melodija, sećam se lepo): kao da ja nisam ja, kao da ti nisi ti... i ukucam reči- ali nema! nema nigde :) Uzgredbudirečeno... Šta napisaste?? Sve manje razumem ovaj vaš astro-tumač.
  (Pre 3 godine, 27. jul 2018 12:49)

  # Link komentara