Nakon što su tragično izgubili dvogodišnju ćerku par dobio sina

Par je u junu ove godine izgubio 19-mesečnu ćerkicu koja se nesrećnim slučajem udavila u bazenu.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Kada bi samo ljudi procitali malo nesto o temi na kojoj daju komentare mozda ne bi tako bolela Vasa glupost, ali neobrazovani ce ostati neobrazovani cak i pored ovakvih tekstova koji su tu da podsete javnost da se bolje informise o ovakvim vaznim pitanjima u zivotu. Odgovor za Vas da Vas postedim puno guglanja. Detetu ispod 15kg telesne mase je dovoljno 30 SEKUNDI pod vodom da se udavi. Jednogodisnje dete moze da se udavi i takozvanim sekundarnim davljenjem u kadi tako sto roditelj okrene glavu da dohvati sampon na 15 SEKUNDI a dete slucajno udahne malo vode, naizgled sve bude u redu i dete nakon 24h casa umre u snu. Citajte malo. Ne budite lenji. Ili nemojte imati decu.
  (@bruder, 8. oktobar 2018 21:05)

  # Link komentara

 2. dete se udavilo pored bake a ne pored mame i tate. s obzirom ko u srbiji odgaja djecu, trebali bi imati vise razumevanja. nesrece se desavaju, a tolika podrska s plusevima na dva glupa komentara mogu doci samo od kompletnih idiota. nadam se da vam nikada u zivotu nece presesti ti glupi komentari.
   (lerma, 8. oktobar 2018 19:49)

  # Link komentara

 3. To nije uteha. Bar za normalne roditelje.
   (sladoledsmesom, 8. oktobar 2018 15:51)

  # Link komentara

 4. ajd nek mi neko objasni kako jednogodišnje dete može da utopi samo u bazenu?! znači da ga bar 15 ili više minuta nisu fermali ni 2% tj. totalno zanemarili.
   (bruder, 8. oktobar 2018 13:03)

  # Link komentara

 5. Sta ste vi kadni radili i gde ste gledali kad vam se jadno dete udavilo sa manje od 2 godine. Ja vam nikad vise nebi dao sansu da čuvate decu. Ocigledno ste jako nemarni i nresavesni rodutelji. Jadna ta deca sa takvim roditeljima.
   (vlada, 8. oktobar 2018 12:53)

  # Link komentara

 6. Omiljeni skijaš :)
  Da vam je živ i zdrav!
   (:), 8. oktobar 2018 11:59)

  # Link komentara