Održan izbor za mis: Ona je proglašena najlepšom Srpkinjom

Sreda, 10.10.2018.

11:03

Izvor: Super žena

Održan izbor za mis: Ona je proglašena najlepšom Srpkinjom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

Ja

pre 5 godina

Devojka nije nesto preterano lepa, ali definitivno nema muske crte lica (ama bas nijednu), niti ima konjastu glavu (daleko od toga)!Na stranu ona, ali zaista nesto nije u redu s komentatorima vec duze vreme, kad je u pitranju komntarisanje zenske lepote! Da li vi uopste zante o cemu pricate, sta su muske crte, kako izgleda gleava konja... Imam utisak da komentarisu balavci od 13 godina, koji zensko cestito nisu ni videli!

S

pre 5 godina

(P76-ers)
Dobro bre, što se ljutiš zaman
Ne sme čovek više ni da iznese svoje mišljenje a da se ne nađe neko uvređen..e svašta

Poni

pre 5 godina

@elem
Ima veze. Nekako su najlepše one 160-170. I najzgodnije. Veće su, uglavnom, u licu nekako nesrazmerne, ružno reći konjaste ili tako nešto, a niže su malo kao niske osobe, patuljci u licu. Takoje to priroda udesila. Retko se pojavi neka niža od 155 i viša od 175 da ima lepo lice. Ostalo sve nesrazmerno.

tt

pre 5 godina

@tt
Te devojcice sto si naveo u linku nisu ni do kolena misici.
(Marko, 10. oktobar 2018 19:01)

Realno, par devojaka sa linka su vrhunske lepotice i daleko lepše od misice, a i skoro sve ostale iz tog razreda bi zasenile izabranu misicu uz dobar stajling i šminku. Misica dobro izgelda na trećoj casual fotografiji, ali kad se izgooglaju ostale fotke vidi se da je to ipak prosečna devojka kojoj ni najbolji stajling ili sva moguća šminka ne bi bili dovoljni da je učine vanserijskom lepoticom dostojnom titule mis. Kako li tek izgleda ujutro bez ikakve šminke i stajlinga.

Sabre

pre 5 godina

mogu da garantujem da ni jedan od ovih umisljenih faca, koje ovo citaju i ostavljaju komentare, nije imao ni priblizno lepu devojku kao sto je ova. najveci razlog je to sto su uglavnom slepci, i to je realnost, i ovo izivljavanje sujete nad ovom lepotom je ocigledno...to je sve prirodno, naucili samo na casopise i filmove, kakve crne devojke...oni nasli da kazu da je ruzna, e zivote
(nikolaSG, 10. oktobar 2018 15:41)

Mozes, a? Upoznao si svakoga od nas ovde licno pa garantujes. Ne lupetaj liche, i nemoj neke jeftine poene ne znam kod koga da kupujes, sigurno devojka ne cita ovo, a i ove koje citaju nece pomisliti kako si kul. Devojka ima konjastu facu.. zgodna je, naravno, nije RUZNA, ali za nekoga ko treba da bude NAJLEPSA DEVOJKA U SRBIJI, ovo je ne ni smesno nego uvredljivo. Ali kazem, ukusi se razlikuju, jbg...

Jarmusch

pre 5 godina

Iz godine u godinu za misice Srbije se biraju devojke koje više izgledaju kao Arapkinje nego kao Evropljanke. Da li Arapima podvode pa misle da će im se takve svideti? Šta je u pitanju?
(nnnn, 10. oktobar 2018 11:16) generalno smo blizi arapima, turcima i beduinima po kulturi nego anglo saxoncima i germanima. Dovoljno je videti kafice, muziku, hranu, oblacenje, svadbe... ides na youtube I ubacis “Albanian wedding”, “Saudi Arabia wedding”, “Turkish wedding”, “Syria wedding”, “Palestinian wedding” kao da gledas neku srpsku svadbu... manje vise ekipa izgleda kao nasa, po crtama lica, oblacenju, muzika ista, isto ponasanje, aralaukanje, devojke kao I ova misica izgledaju kao arapkinje bez nekog identiteta, bez sharma, bez harizme. Previse sminke, iste frizure, odevanje, isti postovi na instagramu, isti hashtag. Generalno nema puno razlike po kulturi izmedju srba, albanaca, palestinaca, turaka, iracana, iranaca Samo tu I tamo da li je crni ili beli orao, da li jedan ili dva orla na zastavi, malo manji kljun , vece kandze....

matori

pre 5 godina

ova devojka je bila moj pik kada sam pre izbora video slike i pročitao čime se koja bavi.
od prijavljenih devojaka ona jeste najlepša, ali ovde dole u komentarima niko nije napomenuo "personaliti ".
sa obzirom na njeno obrazovanje, ova devojka sigurno zna da se prikaže u najboljem svjetlu, ne samo kada u kupaćem kostimu prošeta po pisti. položivši gomilu ispita, sigurno je stekla veštinu i samopouzdanje u prezentaciji svoga znanja, a u ovom slučaju i životnih stavova o kojima su na intervjuima sa žirijem razgovarale sve devojke.

Nina

pre 5 godina

Problem jeste sto Da Vinca i u Srbiji i u CG gde isto ona vodi izbor, zahteva da kandidatkinje budu preko 175cm visoke, a najcesce je kriterijum da su sto vise, bez obzira sto su cesto lose gradjene (nemaju struk ili nemaju grudi ili su im ramena presiroka) i previse muskobanjaste u licu. Zato se dosta devojaka i ne prijavljuje ili ne prodju u finale. Npr Prijanka Copra koja je bila Miss Indije i Miss Sveta (pritom i dan danas svi znaju za nju) je visoka svega 165cm, sve ove latino devojke koje cesto pobede a uvek su u top 20 su oko 170cm max. Proguglajte malo visine ostalih misica i sve ce vam biti jasno

MilosBg

pre 5 godina

@nikolaSG, care ovo je Srbija, ovde je skoro svako imao ili ima il bio bar jedno vece sa ili makar poljubio bar jednu prelepu devojku za zivota....brinem se da ti izgl nisi......

istina

pre 5 godina

Razlog zbog kojeg mnogi pišu da viđaju lepše devojke od ove misice svaki dan je taj što lepuškaste osobe lakše upadnu u oko i lakše se zapamte. Ako je od hiljadu devojaka koje vide svaki dan na ulici nekoliko izrazito lepo steći će utisak da je pun grad takvih lepotica jer su zapamtili samo one najlepše. Obratite pažnu kad sledeći put šetate gradom.
Ova devojka je možda lepša od proseka, ali sigurno nije lepotica kakva bi trebala biti misica. Napadati one koji se čude ovakvom izboru misice u stilu "niste imali takvu devojku nikad" ili "da vidimo vaše slike" je nebulozno jer se ne bira najlepša osoba među komentatorima nego najlepša devojka u zemlji. Bira se najlepša, njena lepota će predstavljati zemlju i bojim se da ćemo još jednom biti osramoćeni jer će slike ove devojke kružiti internetom. Tvrditi da svaki pojedinačni kritičar ove odluke mora imati lepšu devojku ili biti lepši od ove misice je loš način da se kritičarima zečepe usta. Ko zna kakve mutljaže stoje iza ovakvih izbora?

P76-ers

pre 5 godina

Devojka je prelepa. A SAD DA VIDIMO SLIKE OVIH PRELEPIH KOMENTATORA. 
(Ja, 10. oktobar 2018 11:46) 

To sam i ja vala pomislila :) Kada bi moderatori sajta uveli obaveznu identifikacionu sliku(ko sa l.k. npr) 
ovde bi ostalo komentatora na prste da izbrojiš hahah
(S, 10. oktobar 2018 12:51)

I šta sad?

Blago nama ružnima sa vama lepim i pametnima!
Vaš glas više vredi?

Dugi niz godina se ponavlja jedno isto, "pobednica daleko od najlepše". Među pratiljama uvek neka za klasu bolja.

Na izboru za Mis sveta, jednostavno ostaneš bez reči ili samvo "VAU"

Naše žene su baš lepe, ali za svetski nivo to mora puno bolje...

Sve najbolje pobednici, a vi lepotani da ste živi i zdravi

oci carne

pre 5 godina

Na ovoj slici u kežual varijanti mnogo lepše i mlađe izgleda.
(normalno, 10. oktobar 2018 14:19)

Tacno! Zato da obavezno promeni osoblje za sminku i stajling.

nikolaSG

pre 5 godina

mogu da garantujem da ni jedan od ovih umisljenih faca, koje ovo citaju i ostavljaju komentare, nije imao ni priblizno lepu devojku kao sto je ova. najveci razlog je to sto su uglavnom slepci, i to je realnost, i ovo izivljavanje sujete nad ovom lepotom je ocigledno...to je sve prirodno, naucili samo na casopise i filmove, kakve crne devojke...oni nasli da kazu da je ruzna, e zivote

nn

pre 5 godina

Mnogo lepse joj stoji kada je kosa spustena a ne stavljenja u pundju,rep. Nadam se da ce na izboru za Miss World da joj kosa bude spustena.Sto se tice komentara, tacno Tijana Stajsic najlepsa misica koju je poslala SRJ, SCG i Srbja dosada (zasluzeni TOP 10 te godine , nazalost mogla je da bude i TOP 5 ili TOP 3 da nije bilo kiksa sa odgovor na pitanje zirija, jer se nije snasla da odgovori na engleskom tj nije razumela pitanje). Imali smo jos jednu misicu 2002 tj sledece godine koja je usla u polufinale TOP 20 (tada je prosirilo da se bira 20 misica od 100 tinak). Od tada i od svih misica Srbije , jedino je dobro izgledala Milica Tepavac pre neku godinu i kojoj je za 3 mesta izmaklo da udje u polufinale tj TOP 20. Ostale nisu bile ni bluzu tog rezultata. Nadam se da ce ova da se pribiizi bar tom rezultatu.

Marko

pre 5 godina

@ gavro
I sam kazes od prijavljenih devojaka. A najveci problem je u tome sto mogu da se prijave samo devojke od preko 175 cm visine, tacnije vecina je oko 180. Zato je i takav tj nikakav izbor , jer je jako malo devojaka te visine lepo i zgodno. Da je visina od 165 do 175 tu bi bilo pravih lepotica, a ovako se prijavljuju svakojake koje ispunjavaju samo jedan glavni kriterikum da su visoke preko 175. E to je razlog zasto nam misice u 90% slucajeva nisu lepe.

Saša

pre 5 godina

najlepša devojka Srbije se ne bira ono kao idemo po ulici i biramo najlepšu... Verovatno se bira najlepša među onima koje se prijave. Devojka se prijavila na više izbora, verovatno svuda pobedila i na finalnom takmičenju pobedila. Vi što ste vodali 15 puta lepše cure, neka se i one prijave za izbor za mis i neka pobede.

Gavro

pre 5 godina

Nikada mi neće biti jasno kako biraju ove kandidate za miss... Ja sam lepše devojke na mesec dana imao od nje. Sa srećom ti bilo Sanja.
(Antiprotivan, 10. oktobar 2018 12:00)
Biraju najlepsu od prijavljenih cura,ne mogu odabrati curu koja se nije ni prijavila.Od prijavljenih ona je najlepsa i to je to.A nije mi jasan komentar koji ovu curu poredi sa Arabljankama,kakve veze ima sa njima?

info

pre 5 godina

Lepa devojka. Ali ocigledno na izboru za miss ne presudjuje obicna vizuelna lepota. Niposto da se ne vredja cura, ali vecini posmatraca verovatno nije ona ono najlepse sto Srbija ima, vizuelno. Ako je izbor potpuno regularan (???) onda sigurno da jeste najlepsa, pa makar mi svi slepci bili. U svakom slucaju, na ovoj zadnjoj slici u kaficu je barem 2 puta lepsa nego na ovim slikama gde je vec izabrana.

S

pre 5 godina

Devojka je prelepa. A SAD DA VIDIMO SLIKE OVIH PRELEPIH KOMENTATORA.
(Ja, 10. oktobar 2018 11:46)

To sam i ja vala pomislila :) Kada bi moderatori sajta uveli obaveznu identifikacionu sliku(ko sa l.k. npr)
ovde bi ostalo komentatora na prste da izbrojiš hahah

Rolo

pre 5 godina

Nikada nisam video misicu da je lepa. O ukusima se ne raspravlja ali mislim da i ovde rade veze i protekcije kao i u mnogim sverama drustva. Devojka je ispod proseka.

Antiprotivan

pre 5 godina

Nikada mi neće biti jasno kako biraju ove kandidate za miss... Ja sam lepše devojke na mesec dana imao od nje. Sa srećom ti bilo Sanja.

nnnn

pre 5 godina

Iz godine u godinu za misice Srbije se biraju devojke koje više izgledaju kao Arapkinje nego kao Evropljanke. Da li Arapima podvode pa misle da će im se takve svideti? Šta je u pitanju?

Sabre

pre 5 godina

Ne, ali stvarno nijedna moja devojka nije ovako ružna bila, ne hvalim se zaista. Kome I zašto su ove konjaste face lepe? Razumem da se ukusi razlikuju ali daj...

Andrej

pre 5 godina

Verovatno ovakva takmicenja vise nikog normalnog i ne zanimaju posto se u svakoj ulici Srbije moze videti mnoogo lepsa devojka. Srecno u svakom slucaju.

Andrej

pre 5 godina

Verovatno ovakva takmicenja vise nikog normalnog i ne zanimaju posto se u svakoj ulici Srbije moze videti mnoogo lepsa devojka. Srecno u svakom slucaju.

nnnn

pre 5 godina

Iz godine u godinu za misice Srbije se biraju devojke koje više izgledaju kao Arapkinje nego kao Evropljanke. Da li Arapima podvode pa misle da će im se takve svideti? Šta je u pitanju?

Rolo

pre 5 godina

Nikada nisam video misicu da je lepa. O ukusima se ne raspravlja ali mislim da i ovde rade veze i protekcije kao i u mnogim sverama drustva. Devojka je ispod proseka.

oci carne

pre 5 godina

Na ovoj slici u kežual varijanti mnogo lepše i mlađe izgleda.
(normalno, 10. oktobar 2018 14:19)

Tacno! Zato da obavezno promeni osoblje za sminku i stajling.

Saša

pre 5 godina

najlepša devojka Srbije se ne bira ono kao idemo po ulici i biramo najlepšu... Verovatno se bira najlepša među onima koje se prijave. Devojka se prijavila na više izbora, verovatno svuda pobedila i na finalnom takmičenju pobedila. Vi što ste vodali 15 puta lepše cure, neka se i one prijave za izbor za mis i neka pobede.

Marko

pre 5 godina

@ gavro
I sam kazes od prijavljenih devojaka. A najveci problem je u tome sto mogu da se prijave samo devojke od preko 175 cm visine, tacnije vecina je oko 180. Zato je i takav tj nikakav izbor , jer je jako malo devojaka te visine lepo i zgodno. Da je visina od 165 do 175 tu bi bilo pravih lepotica, a ovako se prijavljuju svakojake koje ispunjavaju samo jedan glavni kriterikum da su visoke preko 175. E to je razlog zasto nam misice u 90% slucajeva nisu lepe.

Sabre

pre 5 godina

Ne, ali stvarno nijedna moja devojka nije ovako ružna bila, ne hvalim se zaista. Kome I zašto su ove konjaste face lepe? Razumem da se ukusi razlikuju ali daj...

Gavro

pre 5 godina

Nikada mi neće biti jasno kako biraju ove kandidate za miss... Ja sam lepše devojke na mesec dana imao od nje. Sa srećom ti bilo Sanja.
(Antiprotivan, 10. oktobar 2018 12:00)
Biraju najlepsu od prijavljenih cura,ne mogu odabrati curu koja se nije ni prijavila.Od prijavljenih ona je najlepsa i to je to.A nije mi jasan komentar koji ovu curu poredi sa Arabljankama,kakve veze ima sa njima?

info

pre 5 godina

Lepa devojka. Ali ocigledno na izboru za miss ne presudjuje obicna vizuelna lepota. Niposto da se ne vredja cura, ali vecini posmatraca verovatno nije ona ono najlepse sto Srbija ima, vizuelno. Ako je izbor potpuno regularan (???) onda sigurno da jeste najlepsa, pa makar mi svi slepci bili. U svakom slucaju, na ovoj zadnjoj slici u kaficu je barem 2 puta lepsa nego na ovim slikama gde je vec izabrana.

S

pre 5 godina

Devojka je prelepa. A SAD DA VIDIMO SLIKE OVIH PRELEPIH KOMENTATORA.
(Ja, 10. oktobar 2018 11:46)

To sam i ja vala pomislila :) Kada bi moderatori sajta uveli obaveznu identifikacionu sliku(ko sa l.k. npr)
ovde bi ostalo komentatora na prste da izbrojiš hahah

Antiprotivan

pre 5 godina

Nikada mi neće biti jasno kako biraju ove kandidate za miss... Ja sam lepše devojke na mesec dana imao od nje. Sa srećom ti bilo Sanja.

nikolaSG

pre 5 godina

mogu da garantujem da ni jedan od ovih umisljenih faca, koje ovo citaju i ostavljaju komentare, nije imao ni priblizno lepu devojku kao sto je ova. najveci razlog je to sto su uglavnom slepci, i to je realnost, i ovo izivljavanje sujete nad ovom lepotom je ocigledno...to je sve prirodno, naucili samo na casopise i filmove, kakve crne devojke...oni nasli da kazu da je ruzna, e zivote

nn

pre 5 godina

Mnogo lepse joj stoji kada je kosa spustena a ne stavljenja u pundju,rep. Nadam se da ce na izboru za Miss World da joj kosa bude spustena.Sto se tice komentara, tacno Tijana Stajsic najlepsa misica koju je poslala SRJ, SCG i Srbja dosada (zasluzeni TOP 10 te godine , nazalost mogla je da bude i TOP 5 ili TOP 3 da nije bilo kiksa sa odgovor na pitanje zirija, jer se nije snasla da odgovori na engleskom tj nije razumela pitanje). Imali smo jos jednu misicu 2002 tj sledece godine koja je usla u polufinale TOP 20 (tada je prosirilo da se bira 20 misica od 100 tinak). Od tada i od svih misica Srbije , jedino je dobro izgledala Milica Tepavac pre neku godinu i kojoj je za 3 mesta izmaklo da udje u polufinale tj TOP 20. Ostale nisu bile ni bluzu tog rezultata. Nadam se da ce ova da se pribiizi bar tom rezultatu.

matori

pre 5 godina

ova devojka je bila moj pik kada sam pre izbora video slike i pročitao čime se koja bavi.
od prijavljenih devojaka ona jeste najlepša, ali ovde dole u komentarima niko nije napomenuo "personaliti ".
sa obzirom na njeno obrazovanje, ova devojka sigurno zna da se prikaže u najboljem svjetlu, ne samo kada u kupaćem kostimu prošeta po pisti. položivši gomilu ispita, sigurno je stekla veštinu i samopouzdanje u prezentaciji svoga znanja, a u ovom slučaju i životnih stavova o kojima su na intervjuima sa žirijem razgovarale sve devojke.

Jarmusch

pre 5 godina

Iz godine u godinu za misice Srbije se biraju devojke koje više izgledaju kao Arapkinje nego kao Evropljanke. Da li Arapima podvode pa misle da će im se takve svideti? Šta je u pitanju?
(nnnn, 10. oktobar 2018 11:16) generalno smo blizi arapima, turcima i beduinima po kulturi nego anglo saxoncima i germanima. Dovoljno je videti kafice, muziku, hranu, oblacenje, svadbe... ides na youtube I ubacis “Albanian wedding”, “Saudi Arabia wedding”, “Turkish wedding”, “Syria wedding”, “Palestinian wedding” kao da gledas neku srpsku svadbu... manje vise ekipa izgleda kao nasa, po crtama lica, oblacenju, muzika ista, isto ponasanje, aralaukanje, devojke kao I ova misica izgledaju kao arapkinje bez nekog identiteta, bez sharma, bez harizme. Previse sminke, iste frizure, odevanje, isti postovi na instagramu, isti hashtag. Generalno nema puno razlike po kulturi izmedju srba, albanaca, palestinaca, turaka, iracana, iranaca Samo tu I tamo da li je crni ili beli orao, da li jedan ili dva orla na zastavi, malo manji kljun , vece kandze....

Poni

pre 5 godina

@elem
Ima veze. Nekako su najlepše one 160-170. I najzgodnije. Veće su, uglavnom, u licu nekako nesrazmerne, ružno reći konjaste ili tako nešto, a niže su malo kao niske osobe, patuljci u licu. Takoje to priroda udesila. Retko se pojavi neka niža od 155 i viša od 175 da ima lepo lice. Ostalo sve nesrazmerno.

Nina

pre 5 godina

Problem jeste sto Da Vinca i u Srbiji i u CG gde isto ona vodi izbor, zahteva da kandidatkinje budu preko 175cm visoke, a najcesce je kriterijum da su sto vise, bez obzira sto su cesto lose gradjene (nemaju struk ili nemaju grudi ili su im ramena presiroka) i previse muskobanjaste u licu. Zato se dosta devojaka i ne prijavljuje ili ne prodju u finale. Npr Prijanka Copra koja je bila Miss Indije i Miss Sveta (pritom i dan danas svi znaju za nju) je visoka svega 165cm, sve ove latino devojke koje cesto pobede a uvek su u top 20 su oko 170cm max. Proguglajte malo visine ostalih misica i sve ce vam biti jasno

Sabre

pre 5 godina

mogu da garantujem da ni jedan od ovih umisljenih faca, koje ovo citaju i ostavljaju komentare, nije imao ni priblizno lepu devojku kao sto je ova. najveci razlog je to sto su uglavnom slepci, i to je realnost, i ovo izivljavanje sujete nad ovom lepotom je ocigledno...to je sve prirodno, naucili samo na casopise i filmove, kakve crne devojke...oni nasli da kazu da je ruzna, e zivote
(nikolaSG, 10. oktobar 2018 15:41)

Mozes, a? Upoznao si svakoga od nas ovde licno pa garantujes. Ne lupetaj liche, i nemoj neke jeftine poene ne znam kod koga da kupujes, sigurno devojka ne cita ovo, a i ove koje citaju nece pomisliti kako si kul. Devojka ima konjastu facu.. zgodna je, naravno, nije RUZNA, ali za nekoga ko treba da bude NAJLEPSA DEVOJKA U SRBIJI, ovo je ne ni smesno nego uvredljivo. Ali kazem, ukusi se razlikuju, jbg...

MilosBg

pre 5 godina

@nikolaSG, care ovo je Srbija, ovde je skoro svako imao ili ima il bio bar jedno vece sa ili makar poljubio bar jednu prelepu devojku za zivota....brinem se da ti izgl nisi......

istina

pre 5 godina

Razlog zbog kojeg mnogi pišu da viđaju lepše devojke od ove misice svaki dan je taj što lepuškaste osobe lakše upadnu u oko i lakše se zapamte. Ako je od hiljadu devojaka koje vide svaki dan na ulici nekoliko izrazito lepo steći će utisak da je pun grad takvih lepotica jer su zapamtili samo one najlepše. Obratite pažnu kad sledeći put šetate gradom.
Ova devojka je možda lepša od proseka, ali sigurno nije lepotica kakva bi trebala biti misica. Napadati one koji se čude ovakvom izboru misice u stilu "niste imali takvu devojku nikad" ili "da vidimo vaše slike" je nebulozno jer se ne bira najlepša osoba među komentatorima nego najlepša devojka u zemlji. Bira se najlepša, njena lepota će predstavljati zemlju i bojim se da ćemo još jednom biti osramoćeni jer će slike ove devojke kružiti internetom. Tvrditi da svaki pojedinačni kritičar ove odluke mora imati lepšu devojku ili biti lepši od ove misice je loš način da se kritičarima zečepe usta. Ko zna kakve mutljaže stoje iza ovakvih izbora?

P76-ers

pre 5 godina

Devojka je prelepa. A SAD DA VIDIMO SLIKE OVIH PRELEPIH KOMENTATORA. 
(Ja, 10. oktobar 2018 11:46) 

To sam i ja vala pomislila :) Kada bi moderatori sajta uveli obaveznu identifikacionu sliku(ko sa l.k. npr) 
ovde bi ostalo komentatora na prste da izbrojiš hahah
(S, 10. oktobar 2018 12:51)

I šta sad?

Blago nama ružnima sa vama lepim i pametnima!
Vaš glas više vredi?

Dugi niz godina se ponavlja jedno isto, "pobednica daleko od najlepše". Među pratiljama uvek neka za klasu bolja.

Na izboru za Mis sveta, jednostavno ostaneš bez reči ili samvo "VAU"

Naše žene su baš lepe, ali za svetski nivo to mora puno bolje...

Sve najbolje pobednici, a vi lepotani da ste živi i zdravi

S

pre 5 godina

(P76-ers)
Dobro bre, što se ljutiš zaman
Ne sme čovek više ni da iznese svoje mišljenje a da se ne nađe neko uvređen..e svašta

tt

pre 5 godina

@tt
Te devojcice sto si naveo u linku nisu ni do kolena misici.
(Marko, 10. oktobar 2018 19:01)

Realno, par devojaka sa linka su vrhunske lepotice i daleko lepše od misice, a i skoro sve ostale iz tog razreda bi zasenile izabranu misicu uz dobar stajling i šminku. Misica dobro izgelda na trećoj casual fotografiji, ali kad se izgooglaju ostale fotke vidi se da je to ipak prosečna devojka kojoj ni najbolji stajling ili sva moguća šminka ne bi bili dovoljni da je učine vanserijskom lepoticom dostojnom titule mis. Kako li tek izgleda ujutro bez ikakve šminke i stajlinga.

Ja

pre 5 godina

Devojka nije nesto preterano lepa, ali definitivno nema muske crte lica (ama bas nijednu), niti ima konjastu glavu (daleko od toga)!Na stranu ona, ali zaista nesto nije u redu s komentatorima vec duze vreme, kad je u pitranju komntarisanje zenske lepote! Da li vi uopste zante o cemu pricate, sta su muske crte, kako izgleda gleava konja... Imam utisak da komentarisu balavci od 13 godina, koji zensko cestito nisu ni videli!

Sabre

pre 5 godina

Ne, ali stvarno nijedna moja devojka nije ovako ružna bila, ne hvalim se zaista. Kome I zašto su ove konjaste face lepe? Razumem da se ukusi razlikuju ali daj...

nikolaSG

pre 5 godina

mogu da garantujem da ni jedan od ovih umisljenih faca, koje ovo citaju i ostavljaju komentare, nije imao ni priblizno lepu devojku kao sto je ova. najveci razlog je to sto su uglavnom slepci, i to je realnost, i ovo izivljavanje sujete nad ovom lepotom je ocigledno...to je sve prirodno, naucili samo na casopise i filmove, kakve crne devojke...oni nasli da kazu da je ruzna, e zivote

Antiprotivan

pre 5 godina

Nikada mi neće biti jasno kako biraju ove kandidate za miss... Ja sam lepše devojke na mesec dana imao od nje. Sa srećom ti bilo Sanja.

Rolo

pre 5 godina

Nikada nisam video misicu da je lepa. O ukusima se ne raspravlja ali mislim da i ovde rade veze i protekcije kao i u mnogim sverama drustva. Devojka je ispod proseka.

Marko

pre 5 godina

@ gavro
I sam kazes od prijavljenih devojaka. A najveci problem je u tome sto mogu da se prijave samo devojke od preko 175 cm visine, tacnije vecina je oko 180. Zato je i takav tj nikakav izbor , jer je jako malo devojaka te visine lepo i zgodno. Da je visina od 165 do 175 tu bi bilo pravih lepotica, a ovako se prijavljuju svakojake koje ispunjavaju samo jedan glavni kriterikum da su visoke preko 175. E to je razlog zasto nam misice u 90% slucajeva nisu lepe.

S

pre 5 godina

Devojka je prelepa. A SAD DA VIDIMO SLIKE OVIH PRELEPIH KOMENTATORA.
(Ja, 10. oktobar 2018 11:46)

To sam i ja vala pomislila :) Kada bi moderatori sajta uveli obaveznu identifikacionu sliku(ko sa l.k. npr)
ovde bi ostalo komentatora na prste da izbrojiš hahah

nnnn

pre 5 godina

Iz godine u godinu za misice Srbije se biraju devojke koje više izgledaju kao Arapkinje nego kao Evropljanke. Da li Arapima podvode pa misle da će im se takve svideti? Šta je u pitanju?

Andrej

pre 5 godina

Verovatno ovakva takmicenja vise nikog normalnog i ne zanimaju posto se u svakoj ulici Srbije moze videti mnoogo lepsa devojka. Srecno u svakom slucaju.

Poni

pre 5 godina

@elem
Ima veze. Nekako su najlepše one 160-170. I najzgodnije. Veće su, uglavnom, u licu nekako nesrazmerne, ružno reći konjaste ili tako nešto, a niže su malo kao niske osobe, patuljci u licu. Takoje to priroda udesila. Retko se pojavi neka niža od 155 i viša od 175 da ima lepo lice. Ostalo sve nesrazmerno.

Gavro

pre 5 godina

Nikada mi neće biti jasno kako biraju ove kandidate za miss... Ja sam lepše devojke na mesec dana imao od nje. Sa srećom ti bilo Sanja.
(Antiprotivan, 10. oktobar 2018 12:00)
Biraju najlepsu od prijavljenih cura,ne mogu odabrati curu koja se nije ni prijavila.Od prijavljenih ona je najlepsa i to je to.A nije mi jasan komentar koji ovu curu poredi sa Arabljankama,kakve veze ima sa njima?

nn

pre 5 godina

Mnogo lepse joj stoji kada je kosa spustena a ne stavljenja u pundju,rep. Nadam se da ce na izboru za Miss World da joj kosa bude spustena.Sto se tice komentara, tacno Tijana Stajsic najlepsa misica koju je poslala SRJ, SCG i Srbja dosada (zasluzeni TOP 10 te godine , nazalost mogla je da bude i TOP 5 ili TOP 3 da nije bilo kiksa sa odgovor na pitanje zirija, jer se nije snasla da odgovori na engleskom tj nije razumela pitanje). Imali smo jos jednu misicu 2002 tj sledece godine koja je usla u polufinale TOP 20 (tada je prosirilo da se bira 20 misica od 100 tinak). Od tada i od svih misica Srbije , jedino je dobro izgledala Milica Tepavac pre neku godinu i kojoj je za 3 mesta izmaklo da udje u polufinale tj TOP 20. Ostale nisu bile ni bluzu tog rezultata. Nadam se da ce ova da se pribiizi bar tom rezultatu.

Saša

pre 5 godina

najlepša devojka Srbije se ne bira ono kao idemo po ulici i biramo najlepšu... Verovatno se bira najlepša među onima koje se prijave. Devojka se prijavila na više izbora, verovatno svuda pobedila i na finalnom takmičenju pobedila. Vi što ste vodali 15 puta lepše cure, neka se i one prijave za izbor za mis i neka pobede.

MilosBg

pre 5 godina

@nikolaSG, care ovo je Srbija, ovde je skoro svako imao ili ima il bio bar jedno vece sa ili makar poljubio bar jednu prelepu devojku za zivota....brinem se da ti izgl nisi......

tt

pre 5 godina

@tt
Te devojcice sto si naveo u linku nisu ni do kolena misici.
(Marko, 10. oktobar 2018 19:01)

Realno, par devojaka sa linka su vrhunske lepotice i daleko lepše od misice, a i skoro sve ostale iz tog razreda bi zasenile izabranu misicu uz dobar stajling i šminku. Misica dobro izgelda na trećoj casual fotografiji, ali kad se izgooglaju ostale fotke vidi se da je to ipak prosečna devojka kojoj ni najbolji stajling ili sva moguća šminka ne bi bili dovoljni da je učine vanserijskom lepoticom dostojnom titule mis. Kako li tek izgleda ujutro bez ikakve šminke i stajlinga.

info

pre 5 godina

Lepa devojka. Ali ocigledno na izboru za miss ne presudjuje obicna vizuelna lepota. Niposto da se ne vredja cura, ali vecini posmatraca verovatno nije ona ono najlepse sto Srbija ima, vizuelno. Ako je izbor potpuno regularan (???) onda sigurno da jeste najlepsa, pa makar mi svi slepci bili. U svakom slucaju, na ovoj zadnjoj slici u kaficu je barem 2 puta lepsa nego na ovim slikama gde je vec izabrana.

matori

pre 5 godina

ova devojka je bila moj pik kada sam pre izbora video slike i pročitao čime se koja bavi.
od prijavljenih devojaka ona jeste najlepša, ali ovde dole u komentarima niko nije napomenuo "personaliti ".
sa obzirom na njeno obrazovanje, ova devojka sigurno zna da se prikaže u najboljem svjetlu, ne samo kada u kupaćem kostimu prošeta po pisti. položivši gomilu ispita, sigurno je stekla veštinu i samopouzdanje u prezentaciji svoga znanja, a u ovom slučaju i životnih stavova o kojima su na intervjuima sa žirijem razgovarale sve devojke.

oci carne

pre 5 godina

Na ovoj slici u kežual varijanti mnogo lepše i mlađe izgleda.
(normalno, 10. oktobar 2018 14:19)

Tacno! Zato da obavezno promeni osoblje za sminku i stajling.

Sabre

pre 5 godina

mogu da garantujem da ni jedan od ovih umisljenih faca, koje ovo citaju i ostavljaju komentare, nije imao ni priblizno lepu devojku kao sto je ova. najveci razlog je to sto su uglavnom slepci, i to je realnost, i ovo izivljavanje sujete nad ovom lepotom je ocigledno...to je sve prirodno, naucili samo na casopise i filmove, kakve crne devojke...oni nasli da kazu da je ruzna, e zivote
(nikolaSG, 10. oktobar 2018 15:41)

Mozes, a? Upoznao si svakoga od nas ovde licno pa garantujes. Ne lupetaj liche, i nemoj neke jeftine poene ne znam kod koga da kupujes, sigurno devojka ne cita ovo, a i ove koje citaju nece pomisliti kako si kul. Devojka ima konjastu facu.. zgodna je, naravno, nije RUZNA, ali za nekoga ko treba da bude NAJLEPSA DEVOJKA U SRBIJI, ovo je ne ni smesno nego uvredljivo. Ali kazem, ukusi se razlikuju, jbg...

P76-ers

pre 5 godina

Devojka je prelepa. A SAD DA VIDIMO SLIKE OVIH PRELEPIH KOMENTATORA. 
(Ja, 10. oktobar 2018 11:46) 

To sam i ja vala pomislila :) Kada bi moderatori sajta uveli obaveznu identifikacionu sliku(ko sa l.k. npr) 
ovde bi ostalo komentatora na prste da izbrojiš hahah
(S, 10. oktobar 2018 12:51)

I šta sad?

Blago nama ružnima sa vama lepim i pametnima!
Vaš glas više vredi?

Dugi niz godina se ponavlja jedno isto, "pobednica daleko od najlepše". Među pratiljama uvek neka za klasu bolja.

Na izboru za Mis sveta, jednostavno ostaneš bez reči ili samvo "VAU"

Naše žene su baš lepe, ali za svetski nivo to mora puno bolje...

Sve najbolje pobednici, a vi lepotani da ste živi i zdravi

Nina

pre 5 godina

Problem jeste sto Da Vinca i u Srbiji i u CG gde isto ona vodi izbor, zahteva da kandidatkinje budu preko 175cm visoke, a najcesce je kriterijum da su sto vise, bez obzira sto su cesto lose gradjene (nemaju struk ili nemaju grudi ili su im ramena presiroka) i previse muskobanjaste u licu. Zato se dosta devojaka i ne prijavljuje ili ne prodju u finale. Npr Prijanka Copra koja je bila Miss Indije i Miss Sveta (pritom i dan danas svi znaju za nju) je visoka svega 165cm, sve ove latino devojke koje cesto pobede a uvek su u top 20 su oko 170cm max. Proguglajte malo visine ostalih misica i sve ce vam biti jasno

Ja

pre 5 godina

Devojka nije nesto preterano lepa, ali definitivno nema muske crte lica (ama bas nijednu), niti ima konjastu glavu (daleko od toga)!Na stranu ona, ali zaista nesto nije u redu s komentatorima vec duze vreme, kad je u pitranju komntarisanje zenske lepote! Da li vi uopste zante o cemu pricate, sta su muske crte, kako izgleda gleava konja... Imam utisak da komentarisu balavci od 13 godina, koji zensko cestito nisu ni videli!

istina

pre 5 godina

Razlog zbog kojeg mnogi pišu da viđaju lepše devojke od ove misice svaki dan je taj što lepuškaste osobe lakše upadnu u oko i lakše se zapamte. Ako je od hiljadu devojaka koje vide svaki dan na ulici nekoliko izrazito lepo steći će utisak da je pun grad takvih lepotica jer su zapamtili samo one najlepše. Obratite pažnu kad sledeći put šetate gradom.
Ova devojka je možda lepša od proseka, ali sigurno nije lepotica kakva bi trebala biti misica. Napadati one koji se čude ovakvom izboru misice u stilu "niste imali takvu devojku nikad" ili "da vidimo vaše slike" je nebulozno jer se ne bira najlepša osoba među komentatorima nego najlepša devojka u zemlji. Bira se najlepša, njena lepota će predstavljati zemlju i bojim se da ćemo još jednom biti osramoćeni jer će slike ove devojke kružiti internetom. Tvrditi da svaki pojedinačni kritičar ove odluke mora imati lepšu devojku ili biti lepši od ove misice je loš način da se kritičarima zečepe usta. Ko zna kakve mutljaže stoje iza ovakvih izbora?

Jarmusch

pre 5 godina

Iz godine u godinu za misice Srbije se biraju devojke koje više izgledaju kao Arapkinje nego kao Evropljanke. Da li Arapima podvode pa misle da će im se takve svideti? Šta je u pitanju?
(nnnn, 10. oktobar 2018 11:16) generalno smo blizi arapima, turcima i beduinima po kulturi nego anglo saxoncima i germanima. Dovoljno je videti kafice, muziku, hranu, oblacenje, svadbe... ides na youtube I ubacis “Albanian wedding”, “Saudi Arabia wedding”, “Turkish wedding”, “Syria wedding”, “Palestinian wedding” kao da gledas neku srpsku svadbu... manje vise ekipa izgleda kao nasa, po crtama lica, oblacenju, muzika ista, isto ponasanje, aralaukanje, devojke kao I ova misica izgledaju kao arapkinje bez nekog identiteta, bez sharma, bez harizme. Previse sminke, iste frizure, odevanje, isti postovi na instagramu, isti hashtag. Generalno nema puno razlike po kulturi izmedju srba, albanaca, palestinaca, turaka, iracana, iranaca Samo tu I tamo da li je crni ili beli orao, da li jedan ili dva orla na zastavi, malo manji kljun , vece kandze....

S

pre 5 godina

(P76-ers)
Dobro bre, što se ljutiš zaman
Ne sme čovek više ni da iznese svoje mišljenje a da se ne nađe neko uvređen..e svašta