Zašto ponekad glumimo da smo doživele vrhunac?

Svakoj ženi se ovo desilo, makar jednom.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Zašto glumiti? Svako nekada ne može i to je ok, ne treba nikome da opada samopouzdanje niti bilo šta drugo. Ali, ako si već sa nekim, treba da saznaš i kako sigurno i uvek "može",šta treba da radiš... Nekako frustrirajuće zvuči da mora da se glumi, da nije pravo. Može svaki put i ima nekoliko načina, pa ko hoće, hoće, a ko neće - neka glumi ili neka mu glume, i to je za ljude.
   (Vagica, 15. oktobar 2018 15:27)

  # Link komentara

 2. @O2 svaka ti čast. Ništa nije lepše od osećanja da te partner prihvata i podržava i da razume granice trenutnih mogućnosti. To motiviše i pre ili kasnije će i to prasence postati lav pored takve osobe.
  (Nikola, 14. oktobar 2018 00:32)

  # Link komentara

 3. Meni se nikada nije desilo. Ako ne ide, stenjem i uzdišem makar trajalo satima dok on ne shvati da ne ide i posramljen predloži odustajanje. Šta me briga? Neka muškarci nauče kako da nas zadovolje.
  (Sofija, 13. oktobar 2018 23:03)

  # Link komentara

 4. Ne glumimo. Zahtevam da se potrudi da ga bude. Ako ja mogu njemu da činim šta treba, može i on meni. Od glume nemam ništa dobro. Ko fejkuje orgazam, može i celu vezu. Može i ceo život.
  Nije problem, kada meni nije do orgazma, da njemu priuštim sve što želi, ali ja neću ništa glumiti. Ako ja želim orgazam, moram ga i dobiti. Čujem da ima muškaraca koji baš ne umeju to ženi da priušte, neće, gadno im je, misle da je samo penetracija uvek dovoljna. Glupost. Što više uključite erogenih zona, orgazam će biti pre. Deset minuta je sasvim dovoljno za one koji znaju šta rade.
   (N, 13. oktobar 2018 14:50)

  # Link komentara

 5. Pa glumim jer je nekada zaista tesko dostici orgazam,makar meni. I ne zelim njegova osecanja da povredim a kamoli ego. Ali to se retko desavalo.
   (Dementor, 12. oktobar 2018 20:48)

  # Link komentara

 6. @(O2, 12. oktobar 2018 15:22)

  Sledeći put probaj da ga još bolje sačuvaš, pa nemoj ni da ostaviš takav ogavan komentar, o kome god da se radi?

  Koliko "topline" izbija iz tvog komentara... - Brrrrr..., smrzla sam se.
  (Nije prasence, nego Čovek, 12. oktobar 2018 16:16)

  # Link komentara

 7. Nekad je to humano s zenske strane, nije uvek u pitanju da zeli samo da se vise zavrsi to genitalno golicanje od strane prasenceta na sebi, zbaci ga sa sebe i posalje da stavi dzezvu (da i ona ima neko zadovoljstvo), vec odglumi ne bi li mu sacuvala i tako krhko samopouzdanje koje se odrazava i na druge sfere zivota, pa joj nekako greota.
  (O2, 12. oktobar 2018 15:22)

  # Link komentara

 8. Nikako mi nije jasno to glumljenje orgazma. Muškarci ženin orgazam i vi osećate, pa sve se grči u njoj, cela vagina se u naletima kontrahuje, uopšte nije bitno da li žena stenje , vrišti, dahće.. Samo muškarci koji zaista nikada nisu doživeli ženin orgazam mogu da poveruju da on može da se odglumi. Ili žene koje misle da je orgazam kad dahćeš ko Meg Rajan u filmu.
   (jasamaja, 12. oktobar 2018 13:35)

  # Link komentara

 9. Muskarci nikada nece shvatiti da je za zene pomekad put do vrhunca kao vrhunac ,a ponekad vrhunac nije kao vrhunac.Jer smo ,ne samo emocionalno vec i fizioloski razliciti.
  (maca, 12. oktobar 2018 12:46)

  # Link komentara