Ovako narušavate vezu sa partnerom a da toga niste ni svesni

Mnogi potcenjuju uticaj anksioznosti izazvane poslom, a pokazalo se da samo očekivanje da stalno budemo dostupni povećava stres i to ne samo kod zaposlenog, već i kod njegovog partnera i dece.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Ne dovodi samo fleksibilan rad do povećanja stresa nego i upotreba ICT jer se upotrebom ICT stalno povećava broj radnji koje obavljamo dnevno a s tim i smo i češće izloženi stresu.
  (www.mbt66.eu, 4. novembar 2018 14:11)

  # Link komentara

 2. Ne dovodi samo fleksibilan rad do povećanja stresa nego i upotreba ICT jer se upotrebom ICT stalno povećava broj radnji koje obavljamo dnevno a stim i smo i češće izloženi stresu.
  (www.mbt66.eu, 4. novembar 2018 14:11)

  # Link komentara

 3. Da. Jednostavno bez pardona traže odgovor sada i odmah, grabe vaša slobodna popodneva i vikende. Očekuju dostupnost kao da smo krvotokom povezani za internet. Čudo jedno, može da se zaradi samo ako se ovako postupa. Ako ne, onda ćete imati komfor, toliko željeni, ali nedovoljne prihode.
  Nisam uspela još da shvatim zašto sve ovo ne može da se obavi blagovremeno, nego mora hitno i odmah, popodne ili za vikend. Mislim da nema pravog uzroka, već se samo koristi mogučnost koja postoji. Alternativa je - ako nećete vi ovaj posao, neko drugi će od njega zaraditi, a vi ćete ispasti neposlovni.
  Naravno da privatni život strada od ovakve katastrofalne organizacije.
  (M, 4. novembar 2018 10:45)

  # Link komentara

 4. e zato se lepo uhlenite u javni sektor i nakrivite kapu.
  O, šta kažete, ne možemo svi u javni sektor? Pa hajde onda da ograničimo koliko neko može da bude uhleb na 8 godina, pa da svi nekada dodjemo na red?
  A to nikako. Nego jedni da budemo roblje, a drugi da budete bogovi. Hvala vam dragi naši boškići, torbice i čvarkovi.
  Skoro nikada niko nije napustio javni sektor i prešao u privatni, to sve godori. Bogovi! Ništa vam ne možemo, samo eto ja više neću da ćutim. Nek se zna da ste bogovi, a mi roblje.
  (strasno, 4. novembar 2018 09:35)

  # Link komentara

 5. Bilo bi lepo kad bi poslodavci tako mislili o zaposlenima, u stvari je obrnuto, daju radnicima telefone da ih mogu naći i vikendom, gde god da su...
  (samo da kažem..., 4. novembar 2018 09:10)

  # Link komentara

 6. Moj stalno spominje "Ja sam... ovo i ono". Nema "ja", samo "mi". Ako nastavi ovo će se završiti.
   (Ivana, 4. novembar 2018 09:04)

  # Link komentara