Prevare se sve češće otkriju upravo na ovaj način VIDEO

Subota, 03.11.2018.

11:41

Izvor: Super žena

Prevare se sve èešæe otkriju upravo na ovaj naèin VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

Kako sam postala mizantrop

pre 5 godina

Ovi komentari su takav šamar realnosti nama koji svaki vid prevare iskuljučiju iz partnerskih odnosa. Kao sto se neko loži na flert i varanje tako mene loži vernost i pripadanje.
@Marko
Ovakav život i razmišljanje su toga do neba.

Hana

pre 5 godina

@ples na žici
Meni on ne treba, ne znam odakle Vam to? Ona ima para, ali joj je malo to njeno. Igrom slučaja ih oboje poznajem. Njihov brak me ne zanima niti pričamo o njemu. Smešno je čitati kada neko pravi priču iz svog ugla a nema veze sa stvarnošću. Žena nikad neće ni spomenuti rastavu. Meni on ne treba da budem sa njim u vezi, ona na grbači još manje. To što je neko u vezi/braku a nudi se okolo, to je problem tih osoba. Moj problem je nešto drugo, manjak vremena.
@mmm Ne znam ko se može tako zaljubiti? OK je zaludeti se nakratko nekom osobom, ali zaljubiti? Možda si ti taj koji utuvljuje u glavu nekome nešto, nas ima koji smo svesno ušli u odnos, bez ružičastih naočara i zadnjih namera. Čist odnos. Nije sa mnom godinama. Ona pre mene je bila godinama. Ja neću stići da budem sa njim godinama, ali je on jedna od najboljih stvari što mi se desila. Žao mi je što ne mogu da se zaljubim i zavolim, ali, šta sad, ispalo je kako je ispalo.
Prevara je kada se nekome namerno svetiš za nešto. Biti sa nekim sa kime ti je lepo je neprocenjivo. Brakovi su i danas i uvek bili 80% propalih, samo što je ljude sramota da drugima to priznaju.

Sale

pre 5 godina

Ko voli svog partnera i zna sta ce da izgubi ako se sazna, ne vara. Ko vara taj i nema sta da izgubi, vec je odustao od svoje veze. Jer posle prevara, pa cak i na jednu noc nista vise nije isto cak i da se ne sazna. O duzim paralelnim vezama da ne pricam. Tako da nikakve provere telefona nisu potrebne, onog trenutka kada se prevara desi veza je mrtva.

ples na zici

pre 5 godina

@Hana
Ja vam,nazalost,mogu garantovati da onog momenta kad mu zena samo pomene rastavu,da ne kazem,spakuje kofere,tog vise videti necete,niti cete ga zadrzati bilo cime. On ce pre da gasi pozar i spasava sta se spasiti da sa tom svojom "dosadnom,nezanimljivom" zenom koju ne voli nego sto ce trcati s vama,s rukom u ruci,u novi,uzbudljiviji zivot. Njegova zena,naravno zna,ali kalkulise,sacekajte jos pa cete videti. Ili,da vam objasnim,da ona ima 2000 eur platu,sama bi vam ga dala. On,niti je covek za tu zenu niti za vas. Probudite se,bezite. Iz vlastitog licnog iskustva,mene,kao varane zene. Sve najbolje..

zicer

pre 5 godina

@zicer 
A ti misliš da je za srećan život i dobar sex najbitnije da imaš lepu ženu? Tužno.
(mali radojica, 03. novembar 2018 21:29)

tema je prevara, pa o tome i pisem , a i ostalo je sve tip top , od financija do komunikacije , putovanja odmora... neznam sta te zanima navedi samo.
neznam ko sad ispada jadan ti sto ne citas ili ja sto donekle pratim temu.

Marijana

pre 5 godina

Lazem mazem, nisam bila svalerka, ali me jedan jos na pocetku poceo varati...nismo ni krenuli, a on vec poceo, sto se tice te knjige slucajno naleteh na nju...opasano dobra knjiga bavi se patologijom muskaraca. Hana ne osudjum vas svako sebe ubedjuje u nesto...i veruje u nesto..ja nisam psiholog pa necu se usudjivati da vas analiziram..i ne poznajem vas, ako vama to odgovara vi tako zivite..ja smatram da je meni bolje da sam sama nego da me neko mulja.

Marko

pre 5 godina

Imam 33 godine i nemam nameru da se zenim. Nisam sazreo da svesno udjem u brak gde ce me zena verovatno prevariti, i verovatno i ja nju. Prevara je sastavni deo braka. To je nesto sasvim normalno. Ko ne veruje u to ili laze ili je glup. Moje iskustvo je da sam se ozbiljno zabavljao sa pet udatih zena. Sa jednom sam jos uvek u vezi, tri godine. Ona je u braku pet godina a tri godine ima momka, mene. Sa jos dve udate se povremeno vidjam. I sve one su veoma fine i normalne osobe. Porodicne, imaju decu, obaveze...i stignu da uklope u sve to i mene...zahvalan sam. Moram da priznam da je meni kao muskarcu to najiskreniji odnos sa zenom koji mogu da imam.
Postujem zelju muskarca koji zeli decu i potomstvo. Bitnije mu je to nego da li ga zena vara sa drugim. Svako mora da istrpi nesto zarad stvari koje su mu bitne.
Ja nisam i ne mogu. Ne volim da mi neko radi iza ledja i da me neko volsebno laze. Zbog toga verovatno necu imati porodicu i potomstvo. Sta je bitnije stvarno ne znam...verovatno porodica, ali sta cu, neke stvari su jace od mene.
Svako je krojac svoje sudbine...
Pozdrav svima.

Peace brother

pre 5 godina

Ne postoji prevara, samo potreba. Zato ne dramite. Možete li sedeti u jednom buretu ceo život?! Uozbiljite se i prihvatite realnost. "Prevara" će biti dok je sveta i veka, a vi shvatite da nikoga ne posedujete. Malo je Obilića na ovom svetu. Na kraju, nismo monogamna bića, mada poštovanje prema Hristu. Ljubomoru u džep, a više razumevanja. To je ključ.

duki

pre 5 godina

Sad je problem sto svaki telefon ima opciju zakljucavanja na otisak prsta. Prc. Ja sam svakoj devojci znao sifru, same su mi davale (valjda ih izdresirali ovi budzovani na vreme) ali je problem sto sam ja lik koga apsolutno stoli bojko za mnoge stvari. I to ih mnogo vise nervira, nego da im kljucam i popujem za sitnice. Umem i to nekad, da izribam grlo kad mi je dosadno. I onda se sam sebi smejem. Sta cu kad imam nizak pritisak a zena sve vise i vise. To je dodatni plus u muskom svetu koji ide s godinama.

Hana

pre 5 godina

@Marijana
Nije isti baš svaki odnos. Ne zanima me "da li ću biti zamenjena", a žena ga ne vara, pošto se dugo poznajemo sve znam. Nije svaki odnos iz ljubavi. Više je on vezan za mene nego ja za njega. Malo me je i sramota da kažem, ali sam ja bolji manipulator od njega. Svašta, nije ovo rat, nego samo jedan događaj u životu. Ne osuđujem ni ja Vas jer me (ipak) malo osuđujete. Mislim da svako ima razlog zašto nešto mora da uradi. Mene ne zanimaju tuđi životi, pa očekujem isto od drugih. Bolje je razumeti nekoga zašto nešto radi nego drvlje i kamenje po njemu.

mmm

pre 5 godina

@Hana: Kako te je covek lepo ubedio i izmanipulisao da tako mislis, a ti toga nisi ni svesna. Znam, iz iskustva. Nije za pohvalu ali varao sam devojku pre mnogo godina a tadasnjoj ljubavnici sam utuvio u glavu da je medju nama samo seks. Ona se od zene koja hoce vezu naprasno pretvorila u osobu koja samo hoce seks, ma bukvalno je ponavljala moje reci. Kao, tako je bas htela. Cim to traje duze od dva vidjanja ili godinama, to je patologija i ne, nije normalno. Kad odes na letovanje pa si s nekim jednom i neces ga videti vise u zivotu, to je jedno. Kad se dugo vidjas a nekim ko je ozenjen, to je drugo. Zaljubila si se i gubis vreme ali lakse je reci 'ja sam faca i hocu samo seks'. Godinama? Vazi...

Ljubavnici

pre 5 godina

specijalnost zenskarosa i jeste manipulacija da natera zenu da za njega radi sve ono sto on hoce.
(Marijana, 03. novembar 2018 21:05)
I nas dvoje smo opaki majstori manipulacije.. 10 godina manipulišemo jedno drugim da jedno za drugo radimo šta hoćemo

lazemmazem

pre 5 godina

@Marijana:zapamti da je udvaranje zavisnicki oblik ponasanja, i ovo sto ti kazem i tebi i drugim zenama, procitala sam u knjizi Americkih psihologa.
Il si prevarena il si bila svalerka,pa si posle citala.

Iskusni prevarant

pre 5 godina

Zbog toga nabavite drugi telefon i sakrijte ge i resen problem.....najbolje kada i ona i on imaju po jedan skriven telefon ...ali porodica na 1. mestu...iskusni prevaranti , nikada, bas nikada ne ostavljaju i ne zapostavljaju svoje porodice....

g

pre 5 godina

E ova prica da partneri varaju jer su, u stvari, nezadovoljni brakom/vezom je teska glupost u 90% slucajeva. Nisam bre nezadovoljan, volim svoju zenu, ne mogu da zamislim da decu vidjam svaki drugi vikend... Ali volim da svrljam. Nije sex u pitanju nego uzbudjenje zavodjenja, ono kada vidis da te neka dobra riba zeli u krevetu, i da joj sapuces na uvo, pa prede kao maca....
Takoreci, to mi je hobi....

komšija

pre 5 godina

...nekako mi je mocnija ta mogucnost da kontrolisem sebe od takvih izazova nego da se prepustim svakoj lujki da me smota ( a non stop ih je). dovoljno mi je da mi da znak da hoce i meni dosta, tu je odsecem. zena mi inace stvarno dobro izgleda i mentalno je stabilna i mirna. neznam mozda ako naleti neka bolja od nje i ja izgubim samokontrolu al zasad ne. svaki covek je za sebe. ovi moji na svaku se predaju,stvarno smesni ispadaju.
(zicer, 03. novembar 2018 16:11)
Da mi je žena neka lepotica možda bi mi bio izszov da malo švrljam da probam sebe,a ovako sam svestan da porodica kakvu imamo je suviše veliki ulog da bi se kockao..
Dovoljno je da vidim da me neko posmatra kao muškarca i tu stanem... Kao što je čovek objasnio gore...

Marijana

pre 5 godina

Hana, u pravu si, apsolutno, ne osudjujem, za tango je potrebno dvoje, naravno da muskarac koji vara ne radi to prvi put, bices zamenjena i ti uskoro, jer zenskaros veruje da se ljubav prenosi iskljucivo preko genitalija...kontas, zapamti da je udvaranje zavisnicki oblik ponasanja, i ovo sto ti kazem i tebi i drugim zenama, procitala sam u knjizi Americkih psihologa. Nisi ti ni za sta kriva, ti se uplela u patoloski odnos, moguce da mu i zena to radi, vara ga a zauvek ce ostati zajedno. Ti uzivaj specijalnost zenskarosa i jeste manipulacija da natera zenu da za njega radi sve ono sto on hoce.

Tačka do tačke, tačkica...?

pre 5 godina

@sarkazam

Pa ti joj pokaži da ti je stalo do nje na neki drugi, bolji način?
Da ne prolazite oboje kroz razna nepotrebna komplikovanja i (neosnovane) sumnje...?

sarkazam

pre 5 godina

Ne bi ženi proveravao telefon pa da je zadnja na svetu... Nije da me nije briga, samo znam da ako hoce da me vara može! a da nikad ne saznam... Ajde bre ljudi, nećemo da se lažemo...a i što je više proveravaš sve će više da želi da švrlja... Ova moja na mene vreči što je ne proveravam, tebi nije stalo... Pa ako me ne vara dobro je! Ako me vara, čuće se...

Ratko

pre 5 godina

@Strelac
I onda otkrijete da svi već znaju i da vam se smeju " gde si ti do sada živeo/la". Ne znam gde živite ali prošla su vremena zgražavanja nad takvim stvarima. Moj savet: umesto da se zalud bavite tuđim životima, bolje ugodite sebi

Hana

pre 5 godina

@Marijana
Ćute. Znaju a ćute. Obično zbog para i statusa udatog/oženjenog. Ja sam ta sa kojom vara ženu. Ni prva, ni poslednja. Trenutno neću vezu a hoću seks i to baš sa njim. Žena zna, vidim joj u pogledu i ponašanju prema meni. Pre mene ih je bilo mnogo dugogodišnjih. Sve zna. Kaže, pare su mi kod kuće, i to je to. Nikoga ne treba ni žaliti ni osuđivati, jer svi znaju i imaju razloga zašto rade to što rade.

MilosPG

pre 5 godina

Ima Samsung Knox / Secure Folder, telefon u telefonu, sa zasebnom galerijom, Viber-om, WhatsApp-om... Posebna particija, zaključana pinom i kriptovana. Plus cio telefon zaključan otiskom prsta.

Za iole tehnički pismenog čovjeka, provjera telefona je stvar prošlosti.

zicer

pre 5 godina

moji prijatelji svi varaju a imaju lepe zene. kad pitam zasto , neznaju da mi objasne ali zato uvek kad se nadjemo hvale se. mislim da je to taj muski ponos i hvalisane. inace zene su im lepse od ovih sto nalaze. meni sa mojom zenom jos uvek uzbudljivo i najezim se kad pomislim da moram da lazem i izmisljam samo zato da bi ga metnuo negde gdje je losije i gde moram ispocetka da se privikavam na ono sto mi odgovara u seksu ili rizikujem stabilnos cele familije. nekako mi je mocnija ta mogucnost da kontrolisem sebe od takvih izazova nego da se prepustim svakoj lujki da me smota ( a non stop ih je). dovoljno mi je da mi da znak da hoce i meni dosta, tu je odsecem. zena mi inace stvarno dobro izgleda i mentalno je stabilna i mirna. neznam mozda ako naleti neka bolja od nje i ja izgubim samokontrolu al zasad ne. svaki covek je za sebe. ovi moji na svaku se predaju,stvarno smesni ispadaju.

Peđa

pre 5 godina

Da nisam ceprkala po njegovom telefonu nikada ne bih saznala da moj muz vozi u oba smera. Samo sam njemu rekla da znam. A on cuti da sam bila sa mladjim od njega dok je bio na putu. Tako smo mirni oboje. Jos da ne sazna selo.
(tina, 03. novembar 2018 12:50)
?

South Park

pre 5 godina

Niti volim da meni neko proverava telefon niti to radim drugima. Hvala bogu svako svoj otključava otiskom prsta i molim lepo.
(cezar, 03. novembar 2018 13:12)
Ako si normalan i postujes svoju zenu i nemas cega da se plasis zasto da ona ne zna tvoj password.

Okram "SejN" Idul

pre 5 godina

Nema potrebe da se proverava telefon da bi znali. Kada se to desi/desava pa i pre nego se desi, dolazi do promena u odnosu koje je gotovo nemoguce ne primetiti... nekad su sitnice u pitanju, pa obracajte paznju.

cimer

pre 5 godina

Da nisam ceprkala po njegovom telefonu nikada ne bih saznala da moj muz vozi u oba smera. Samo sam njemu rekla da znam. A on cuti da sam bila sa mladjim od njega dok je bio na putu. Tako smo mirni oboje. Jos da ne sazna selo.
(tina, 03. novembar 2018 12:50)

Koja katastrofa od veze i razmisljanja. A sto se ne razidjete, svako na svoju stranu? Ocigledno da ste oboje nezadovoljni. Ako cete reci zbog dece, nemojte ni onda ostajati zajedno. Znaju deca mnogo vise nego sto mi mislimo. I bice mnogo srecnija ako se roditelji postuju a ne zive zajedno nego da je obrnuto. U suprotnom vas ceka razvod kad tad. Ili nesrecan zivot.
I meni se desilo slicno, zato znam.

Ana

pre 5 godina

Pa zakljucak je onda da treba da proveravamo telefone jer se 80% prevara otkrije kroz njega. Mislite li da bi te osobe koje su spijunirale telefon partnera i nasle " dokaz" u telefonu , bile zadovoljne brakom u kojem ipak sumnjaju a ne diraju telefon. U tim slucajevima je logicno spijunirati, koliko god to delovalo uzasno, jer kako drugacije otkriti. Taj koji vara sigurno nece priznati tek tako.

no comment

pre 5 godina

Stop volim over pametne sto ovako savetuju. To je kao kad bi savetovali policiji da lisice, zatvor nisu resenje za resavanje kriminala na ulicama i da je razgovor sa kriminalcima najbolji nacin. Jedno je ako ste bolesno ljubomorni, pa uhodite partnera non stop, a drugo je proveriti ga sa vremena na vreme. Jer znate, otkricu vam sad nesto sokantno, ljudi ponekad i lazu....

tina

pre 5 godina

Da nisam ceprkala po njegovom telefonu nikada ne bih saznala da moj muz vozi u oba smera. Samo sam njemu rekla da znam. A on cuti da sam bila sa mladjim od njega dok je bio na putu. Tako smo mirni oboje. Jos da ne sazna selo.

Strelac

pre 5 godina

Jeste naravno... sigurno ce onaj ili ona sto varaju da sve priznati kada ih lepo pitas. Istina je da u najvecem broju slucaja prvo se javi intuicija, odnosno osecaj da nesto nije kako treba. Skoro uvek ta intuicija je najbolji pokazatelj, to je urodjeni mehanizam koji ljudi imaju za otkrivanje opasnosti. A kada se javi osecaj i sumnja da partner svrlja, najveca je greska pitati direktno jer ce onda sve samo zakopati dublje, biti puno oprezniji i otkrivanje ce biti znacajno teze. Takve mekane konfrontacije nikada ne pale... Dakle umesto razgovora, spijunske tehnike su potrebne dok ne budete 100% sigurni sta se desava a partner ne sme nikako da posumnja da vi nesto sumnajte. A onda, kada imate dokaze, sledi big bang - otkrivanje afere svima, porodici, zeni odnosno muzu osobe sa kojom vas partner vara, a u nekim slucajevima to treba uraditi i na poslu (ako su u vezi sa sefom/seficom). Dakle nikakav razgovor na temu prevare dok niste potpuno sigurni sta se tacno desava

no comment

pre 5 godina

Stop volim over pametne sto ovako savetuju. To je kao kad bi savetovali policiji da lisice, zatvor nisu resenje za resavanje kriminala na ulicama i da je razgovor sa kriminalcima najbolji nacin. Jedno je ako ste bolesno ljubomorni, pa uhodite partnera non stop, a drugo je proveriti ga sa vremena na vreme. Jer znate, otkricu vam sad nesto sokantno, ljudi ponekad i lazu....

Strelac

pre 5 godina

Jeste naravno... sigurno ce onaj ili ona sto varaju da sve priznati kada ih lepo pitas. Istina je da u najvecem broju slucaja prvo se javi intuicija, odnosno osecaj da nesto nije kako treba. Skoro uvek ta intuicija je najbolji pokazatelj, to je urodjeni mehanizam koji ljudi imaju za otkrivanje opasnosti. A kada se javi osecaj i sumnja da partner svrlja, najveca je greska pitati direktno jer ce onda sve samo zakopati dublje, biti puno oprezniji i otkrivanje ce biti znacajno teze. Takve mekane konfrontacije nikada ne pale... Dakle umesto razgovora, spijunske tehnike su potrebne dok ne budete 100% sigurni sta se desava a partner ne sme nikako da posumnja da vi nesto sumnajte. A onda, kada imate dokaze, sledi big bang - otkrivanje afere svima, porodici, zeni odnosno muzu osobe sa kojom vas partner vara, a u nekim slucajevima to treba uraditi i na poslu (ako su u vezi sa sefom/seficom). Dakle nikakav razgovor na temu prevare dok niste potpuno sigurni sta se tacno desava

zicer

pre 5 godina

moji prijatelji svi varaju a imaju lepe zene. kad pitam zasto , neznaju da mi objasne ali zato uvek kad se nadjemo hvale se. mislim da je to taj muski ponos i hvalisane. inace zene su im lepse od ovih sto nalaze. meni sa mojom zenom jos uvek uzbudljivo i najezim se kad pomislim da moram da lazem i izmisljam samo zato da bi ga metnuo negde gdje je losije i gde moram ispocetka da se privikavam na ono sto mi odgovara u seksu ili rizikujem stabilnos cele familije. nekako mi je mocnija ta mogucnost da kontrolisem sebe od takvih izazova nego da se prepustim svakoj lujki da me smota ( a non stop ih je). dovoljno mi je da mi da znak da hoce i meni dosta, tu je odsecem. zena mi inace stvarno dobro izgleda i mentalno je stabilna i mirna. neznam mozda ako naleti neka bolja od nje i ja izgubim samokontrolu al zasad ne. svaki covek je za sebe. ovi moji na svaku se predaju,stvarno smesni ispadaju.

cimer

pre 5 godina

Da nisam ceprkala po njegovom telefonu nikada ne bih saznala da moj muz vozi u oba smera. Samo sam njemu rekla da znam. A on cuti da sam bila sa mladjim od njega dok je bio na putu. Tako smo mirni oboje. Jos da ne sazna selo.
(tina, 03. novembar 2018 12:50)

Koja katastrofa od veze i razmisljanja. A sto se ne razidjete, svako na svoju stranu? Ocigledno da ste oboje nezadovoljni. Ako cete reci zbog dece, nemojte ni onda ostajati zajedno. Znaju deca mnogo vise nego sto mi mislimo. I bice mnogo srecnija ako se roditelji postuju a ne zive zajedno nego da je obrnuto. U suprotnom vas ceka razvod kad tad. Ili nesrecan zivot.
I meni se desilo slicno, zato znam.

Ana

pre 5 godina

Pa zakljucak je onda da treba da proveravamo telefone jer se 80% prevara otkrije kroz njega. Mislite li da bi te osobe koje su spijunirale telefon partnera i nasle " dokaz" u telefonu , bile zadovoljne brakom u kojem ipak sumnjaju a ne diraju telefon. U tim slucajevima je logicno spijunirati, koliko god to delovalo uzasno, jer kako drugacije otkriti. Taj koji vara sigurno nece priznati tek tako.

Okram "SejN" Idul

pre 5 godina

Nema potrebe da se proverava telefon da bi znali. Kada se to desi/desava pa i pre nego se desi, dolazi do promena u odnosu koje je gotovo nemoguce ne primetiti... nekad su sitnice u pitanju, pa obracajte paznju.

sarkazam

pre 5 godina

Ne bi ženi proveravao telefon pa da je zadnja na svetu... Nije da me nije briga, samo znam da ako hoce da me vara može! a da nikad ne saznam... Ajde bre ljudi, nećemo da se lažemo...a i što je više proveravaš sve će više da želi da švrlja... Ova moja na mene vreči što je ne proveravam, tebi nije stalo... Pa ako me ne vara dobro je! Ako me vara, čuće se...

tina

pre 5 godina

Da nisam ceprkala po njegovom telefonu nikada ne bih saznala da moj muz vozi u oba smera. Samo sam njemu rekla da znam. A on cuti da sam bila sa mladjim od njega dok je bio na putu. Tako smo mirni oboje. Jos da ne sazna selo.

South Park

pre 5 godina

Niti volim da meni neko proverava telefon niti to radim drugima. Hvala bogu svako svoj otključava otiskom prsta i molim lepo.
(cezar, 03. novembar 2018 13:12)
Ako si normalan i postujes svoju zenu i nemas cega da se plasis zasto da ona ne zna tvoj password.

Hana

pre 5 godina

@Marijana
Ćute. Znaju a ćute. Obično zbog para i statusa udatog/oženjenog. Ja sam ta sa kojom vara ženu. Ni prva, ni poslednja. Trenutno neću vezu a hoću seks i to baš sa njim. Žena zna, vidim joj u pogledu i ponašanju prema meni. Pre mene ih je bilo mnogo dugogodišnjih. Sve zna. Kaže, pare su mi kod kuće, i to je to. Nikoga ne treba ni žaliti ni osuđivati, jer svi znaju i imaju razloga zašto rade to što rade.

Peđa

pre 5 godina

Da nisam ceprkala po njegovom telefonu nikada ne bih saznala da moj muz vozi u oba smera. Samo sam njemu rekla da znam. A on cuti da sam bila sa mladjim od njega dok je bio na putu. Tako smo mirni oboje. Jos da ne sazna selo.
(tina, 03. novembar 2018 12:50)
?

Ratko

pre 5 godina

@Strelac
I onda otkrijete da svi već znaju i da vam se smeju " gde si ti do sada živeo/la". Ne znam gde živite ali prošla su vremena zgražavanja nad takvim stvarima. Moj savet: umesto da se zalud bavite tuđim životima, bolje ugodite sebi

MilosPG

pre 5 godina

Ima Samsung Knox / Secure Folder, telefon u telefonu, sa zasebnom galerijom, Viber-om, WhatsApp-om... Posebna particija, zaključana pinom i kriptovana. Plus cio telefon zaključan otiskom prsta.

Za iole tehnički pismenog čovjeka, provjera telefona je stvar prošlosti.

ples na zici

pre 5 godina

@Hana
Ja vam,nazalost,mogu garantovati da onog momenta kad mu zena samo pomene rastavu,da ne kazem,spakuje kofere,tog vise videti necete,niti cete ga zadrzati bilo cime. On ce pre da gasi pozar i spasava sta se spasiti da sa tom svojom "dosadnom,nezanimljivom" zenom koju ne voli nego sto ce trcati s vama,s rukom u ruci,u novi,uzbudljiviji zivot. Njegova zena,naravno zna,ali kalkulise,sacekajte jos pa cete videti. Ili,da vam objasnim,da ona ima 2000 eur platu,sama bi vam ga dala. On,niti je covek za tu zenu niti za vas. Probudite se,bezite. Iz vlastitog licnog iskustva,mene,kao varane zene. Sve najbolje..

Sale

pre 5 godina

Ko voli svog partnera i zna sta ce da izgubi ako se sazna, ne vara. Ko vara taj i nema sta da izgubi, vec je odustao od svoje veze. Jer posle prevara, pa cak i na jednu noc nista vise nije isto cak i da se ne sazna. O duzim paralelnim vezama da ne pricam. Tako da nikakve provere telefona nisu potrebne, onog trenutka kada se prevara desi veza je mrtva.

mmm

pre 5 godina

@Hana: Kako te je covek lepo ubedio i izmanipulisao da tako mislis, a ti toga nisi ni svesna. Znam, iz iskustva. Nije za pohvalu ali varao sam devojku pre mnogo godina a tadasnjoj ljubavnici sam utuvio u glavu da je medju nama samo seks. Ona se od zene koja hoce vezu naprasno pretvorila u osobu koja samo hoce seks, ma bukvalno je ponavljala moje reci. Kao, tako je bas htela. Cim to traje duze od dva vidjanja ili godinama, to je patologija i ne, nije normalno. Kad odes na letovanje pa si s nekim jednom i neces ga videti vise u zivotu, to je jedno. Kad se dugo vidjas a nekim ko je ozenjen, to je drugo. Zaljubila si se i gubis vreme ali lakse je reci 'ja sam faca i hocu samo seks'. Godinama? Vazi...

komšija

pre 5 godina

...nekako mi je mocnija ta mogucnost da kontrolisem sebe od takvih izazova nego da se prepustim svakoj lujki da me smota ( a non stop ih je). dovoljno mi je da mi da znak da hoce i meni dosta, tu je odsecem. zena mi inace stvarno dobro izgleda i mentalno je stabilna i mirna. neznam mozda ako naleti neka bolja od nje i ja izgubim samokontrolu al zasad ne. svaki covek je za sebe. ovi moji na svaku se predaju,stvarno smesni ispadaju.
(zicer, 03. novembar 2018 16:11)
Da mi je žena neka lepotica možda bi mi bio izszov da malo švrljam da probam sebe,a ovako sam svestan da porodica kakvu imamo je suviše veliki ulog da bi se kockao..
Dovoljno je da vidim da me neko posmatra kao muškarca i tu stanem... Kao što je čovek objasnio gore...

Marijana

pre 5 godina

Hana, u pravu si, apsolutno, ne osudjujem, za tango je potrebno dvoje, naravno da muskarac koji vara ne radi to prvi put, bices zamenjena i ti uskoro, jer zenskaros veruje da se ljubav prenosi iskljucivo preko genitalija...kontas, zapamti da je udvaranje zavisnicki oblik ponasanja, i ovo sto ti kazem i tebi i drugim zenama, procitala sam u knjizi Americkih psihologa. Nisi ti ni za sta kriva, ti se uplela u patoloski odnos, moguce da mu i zena to radi, vara ga a zauvek ce ostati zajedno. Ti uzivaj specijalnost zenskarosa i jeste manipulacija da natera zenu da za njega radi sve ono sto on hoce.

g

pre 5 godina

E ova prica da partneri varaju jer su, u stvari, nezadovoljni brakom/vezom je teska glupost u 90% slucajeva. Nisam bre nezadovoljan, volim svoju zenu, ne mogu da zamislim da decu vidjam svaki drugi vikend... Ali volim da svrljam. Nije sex u pitanju nego uzbudjenje zavodjenja, ono kada vidis da te neka dobra riba zeli u krevetu, i da joj sapuces na uvo, pa prede kao maca....
Takoreci, to mi je hobi....

Marko

pre 5 godina

Imam 33 godine i nemam nameru da se zenim. Nisam sazreo da svesno udjem u brak gde ce me zena verovatno prevariti, i verovatno i ja nju. Prevara je sastavni deo braka. To je nesto sasvim normalno. Ko ne veruje u to ili laze ili je glup. Moje iskustvo je da sam se ozbiljno zabavljao sa pet udatih zena. Sa jednom sam jos uvek u vezi, tri godine. Ona je u braku pet godina a tri godine ima momka, mene. Sa jos dve udate se povremeno vidjam. I sve one su veoma fine i normalne osobe. Porodicne, imaju decu, obaveze...i stignu da uklope u sve to i mene...zahvalan sam. Moram da priznam da je meni kao muskarcu to najiskreniji odnos sa zenom koji mogu da imam.
Postujem zelju muskarca koji zeli decu i potomstvo. Bitnije mu je to nego da li ga zena vara sa drugim. Svako mora da istrpi nesto zarad stvari koje su mu bitne.
Ja nisam i ne mogu. Ne volim da mi neko radi iza ledja i da me neko volsebno laze. Zbog toga verovatno necu imati porodicu i potomstvo. Sta je bitnije stvarno ne znam...verovatno porodica, ali sta cu, neke stvari su jace od mene.
Svako je krojac svoje sudbine...
Pozdrav svima.

Ljubavnici

pre 5 godina

specijalnost zenskarosa i jeste manipulacija da natera zenu da za njega radi sve ono sto on hoce.
(Marijana, 03. novembar 2018 21:05)
I nas dvoje smo opaki majstori manipulacije.. 10 godina manipulišemo jedno drugim da jedno za drugo radimo šta hoćemo

Marijana

pre 5 godina

Lazem mazem, nisam bila svalerka, ali me jedan jos na pocetku poceo varati...nismo ni krenuli, a on vec poceo, sto se tice te knjige slucajno naleteh na nju...opasano dobra knjiga bavi se patologijom muskaraca. Hana ne osudjum vas svako sebe ubedjuje u nesto...i veruje u nesto..ja nisam psiholog pa necu se usudjivati da vas analiziram..i ne poznajem vas, ako vama to odgovara vi tako zivite..ja smatram da je meni bolje da sam sama nego da me neko mulja.

Kako sam postala mizantrop

pre 5 godina

Ovi komentari su takav šamar realnosti nama koji svaki vid prevare iskuljučiju iz partnerskih odnosa. Kao sto se neko loži na flert i varanje tako mene loži vernost i pripadanje.
@Marko
Ovakav život i razmišljanje su toga do neba.

lazemmazem

pre 5 godina

@Marijana:zapamti da je udvaranje zavisnicki oblik ponasanja, i ovo sto ti kazem i tebi i drugim zenama, procitala sam u knjizi Americkih psihologa.
Il si prevarena il si bila svalerka,pa si posle citala.

Tačka do tačke, tačkica...?

pre 5 godina

@sarkazam

Pa ti joj pokaži da ti je stalo do nje na neki drugi, bolji način?
Da ne prolazite oboje kroz razna nepotrebna komplikovanja i (neosnovane) sumnje...?

Peace brother

pre 5 godina

Ne postoji prevara, samo potreba. Zato ne dramite. Možete li sedeti u jednom buretu ceo život?! Uozbiljite se i prihvatite realnost. "Prevara" će biti dok je sveta i veka, a vi shvatite da nikoga ne posedujete. Malo je Obilića na ovom svetu. Na kraju, nismo monogamna bića, mada poštovanje prema Hristu. Ljubomoru u džep, a više razumevanja. To je ključ.

Hana

pre 5 godina

@Marijana
Nije isti baš svaki odnos. Ne zanima me "da li ću biti zamenjena", a žena ga ne vara, pošto se dugo poznajemo sve znam. Nije svaki odnos iz ljubavi. Više je on vezan za mene nego ja za njega. Malo me je i sramota da kažem, ali sam ja bolji manipulator od njega. Svašta, nije ovo rat, nego samo jedan događaj u životu. Ne osuđujem ni ja Vas jer me (ipak) malo osuđujete. Mislim da svako ima razlog zašto nešto mora da uradi. Mene ne zanimaju tuđi životi, pa očekujem isto od drugih. Bolje je razumeti nekoga zašto nešto radi nego drvlje i kamenje po njemu.

Hana

pre 5 godina

@ples na žici
Meni on ne treba, ne znam odakle Vam to? Ona ima para, ali joj je malo to njeno. Igrom slučaja ih oboje poznajem. Njihov brak me ne zanima niti pričamo o njemu. Smešno je čitati kada neko pravi priču iz svog ugla a nema veze sa stvarnošću. Žena nikad neće ni spomenuti rastavu. Meni on ne treba da budem sa njim u vezi, ona na grbači još manje. To što je neko u vezi/braku a nudi se okolo, to je problem tih osoba. Moj problem je nešto drugo, manjak vremena.
@mmm Ne znam ko se može tako zaljubiti? OK je zaludeti se nakratko nekom osobom, ali zaljubiti? Možda si ti taj koji utuvljuje u glavu nekome nešto, nas ima koji smo svesno ušli u odnos, bez ružičastih naočara i zadnjih namera. Čist odnos. Nije sa mnom godinama. Ona pre mene je bila godinama. Ja neću stići da budem sa njim godinama, ali je on jedna od najboljih stvari što mi se desila. Žao mi je što ne mogu da se zaljubim i zavolim, ali, šta sad, ispalo je kako je ispalo.
Prevara je kada se nekome namerno svetiš za nešto. Biti sa nekim sa kime ti je lepo je neprocenjivo. Brakovi su i danas i uvek bili 80% propalih, samo što je ljude sramota da drugima to priznaju.

zicer

pre 5 godina

@zicer 
A ti misliš da je za srećan život i dobar sex najbitnije da imaš lepu ženu? Tužno.
(mali radojica, 03. novembar 2018 21:29)

tema je prevara, pa o tome i pisem , a i ostalo je sve tip top , od financija do komunikacije , putovanja odmora... neznam sta te zanima navedi samo.
neznam ko sad ispada jadan ti sto ne citas ili ja sto donekle pratim temu.

Iskusni prevarant

pre 5 godina

Zbog toga nabavite drugi telefon i sakrijte ge i resen problem.....najbolje kada i ona i on imaju po jedan skriven telefon ...ali porodica na 1. mestu...iskusni prevaranti , nikada, bas nikada ne ostavljaju i ne zapostavljaju svoje porodice....

duki

pre 5 godina

Sad je problem sto svaki telefon ima opciju zakljucavanja na otisak prsta. Prc. Ja sam svakoj devojci znao sifru, same su mi davale (valjda ih izdresirali ovi budzovani na vreme) ali je problem sto sam ja lik koga apsolutno stoli bojko za mnoge stvari. I to ih mnogo vise nervira, nego da im kljucam i popujem za sitnice. Umem i to nekad, da izribam grlo kad mi je dosadno. I onda se sam sebi smejem. Sta cu kad imam nizak pritisak a zena sve vise i vise. To je dodatni plus u muskom svetu koji ide s godinama.

tina

pre 5 godina

Da nisam ceprkala po njegovom telefonu nikada ne bih saznala da moj muz vozi u oba smera. Samo sam njemu rekla da znam. A on cuti da sam bila sa mladjim od njega dok je bio na putu. Tako smo mirni oboje. Jos da ne sazna selo.

g

pre 5 godina

E ova prica da partneri varaju jer su, u stvari, nezadovoljni brakom/vezom je teska glupost u 90% slucajeva. Nisam bre nezadovoljan, volim svoju zenu, ne mogu da zamislim da decu vidjam svaki drugi vikend... Ali volim da svrljam. Nije sex u pitanju nego uzbudjenje zavodjenja, ono kada vidis da te neka dobra riba zeli u krevetu, i da joj sapuces na uvo, pa prede kao maca....
Takoreci, to mi je hobi....

Marko

pre 5 godina

Imam 33 godine i nemam nameru da se zenim. Nisam sazreo da svesno udjem u brak gde ce me zena verovatno prevariti, i verovatno i ja nju. Prevara je sastavni deo braka. To je nesto sasvim normalno. Ko ne veruje u to ili laze ili je glup. Moje iskustvo je da sam se ozbiljno zabavljao sa pet udatih zena. Sa jednom sam jos uvek u vezi, tri godine. Ona je u braku pet godina a tri godine ima momka, mene. Sa jos dve udate se povremeno vidjam. I sve one su veoma fine i normalne osobe. Porodicne, imaju decu, obaveze...i stignu da uklope u sve to i mene...zahvalan sam. Moram da priznam da je meni kao muskarcu to najiskreniji odnos sa zenom koji mogu da imam.
Postujem zelju muskarca koji zeli decu i potomstvo. Bitnije mu je to nego da li ga zena vara sa drugim. Svako mora da istrpi nesto zarad stvari koje su mu bitne.
Ja nisam i ne mogu. Ne volim da mi neko radi iza ledja i da me neko volsebno laze. Zbog toga verovatno necu imati porodicu i potomstvo. Sta je bitnije stvarno ne znam...verovatno porodica, ali sta cu, neke stvari su jace od mene.
Svako je krojac svoje sudbine...
Pozdrav svima.

Hana

pre 5 godina

@Marijana
Ćute. Znaju a ćute. Obično zbog para i statusa udatog/oženjenog. Ja sam ta sa kojom vara ženu. Ni prva, ni poslednja. Trenutno neću vezu a hoću seks i to baš sa njim. Žena zna, vidim joj u pogledu i ponašanju prema meni. Pre mene ih je bilo mnogo dugogodišnjih. Sve zna. Kaže, pare su mi kod kuće, i to je to. Nikoga ne treba ni žaliti ni osuđivati, jer svi znaju i imaju razloga zašto rade to što rade.

Strelac

pre 5 godina

Jeste naravno... sigurno ce onaj ili ona sto varaju da sve priznati kada ih lepo pitas. Istina je da u najvecem broju slucaja prvo se javi intuicija, odnosno osecaj da nesto nije kako treba. Skoro uvek ta intuicija je najbolji pokazatelj, to je urodjeni mehanizam koji ljudi imaju za otkrivanje opasnosti. A kada se javi osecaj i sumnja da partner svrlja, najveca je greska pitati direktno jer ce onda sve samo zakopati dublje, biti puno oprezniji i otkrivanje ce biti znacajno teze. Takve mekane konfrontacije nikada ne pale... Dakle umesto razgovora, spijunske tehnike su potrebne dok ne budete 100% sigurni sta se desava a partner ne sme nikako da posumnja da vi nesto sumnajte. A onda, kada imate dokaze, sledi big bang - otkrivanje afere svima, porodici, zeni odnosno muzu osobe sa kojom vas partner vara, a u nekim slucajevima to treba uraditi i na poslu (ako su u vezi sa sefom/seficom). Dakle nikakav razgovor na temu prevare dok niste potpuno sigurni sta se tacno desava

zicer

pre 5 godina

moji prijatelji svi varaju a imaju lepe zene. kad pitam zasto , neznaju da mi objasne ali zato uvek kad se nadjemo hvale se. mislim da je to taj muski ponos i hvalisane. inace zene su im lepse od ovih sto nalaze. meni sa mojom zenom jos uvek uzbudljivo i najezim se kad pomislim da moram da lazem i izmisljam samo zato da bi ga metnuo negde gdje je losije i gde moram ispocetka da se privikavam na ono sto mi odgovara u seksu ili rizikujem stabilnos cele familije. nekako mi je mocnija ta mogucnost da kontrolisem sebe od takvih izazova nego da se prepustim svakoj lujki da me smota ( a non stop ih je). dovoljno mi je da mi da znak da hoce i meni dosta, tu je odsecem. zena mi inace stvarno dobro izgleda i mentalno je stabilna i mirna. neznam mozda ako naleti neka bolja od nje i ja izgubim samokontrolu al zasad ne. svaki covek je za sebe. ovi moji na svaku se predaju,stvarno smesni ispadaju.

Peace brother

pre 5 godina

Ne postoji prevara, samo potreba. Zato ne dramite. Možete li sedeti u jednom buretu ceo život?! Uozbiljite se i prihvatite realnost. "Prevara" će biti dok je sveta i veka, a vi shvatite da nikoga ne posedujete. Malo je Obilića na ovom svetu. Na kraju, nismo monogamna bića, mada poštovanje prema Hristu. Ljubomoru u džep, a više razumevanja. To je ključ.

duki

pre 5 godina

Sad je problem sto svaki telefon ima opciju zakljucavanja na otisak prsta. Prc. Ja sam svakoj devojci znao sifru, same su mi davale (valjda ih izdresirali ovi budzovani na vreme) ali je problem sto sam ja lik koga apsolutno stoli bojko za mnoge stvari. I to ih mnogo vise nervira, nego da im kljucam i popujem za sitnice. Umem i to nekad, da izribam grlo kad mi je dosadno. I onda se sam sebi smejem. Sta cu kad imam nizak pritisak a zena sve vise i vise. To je dodatni plus u muskom svetu koji ide s godinama.

South Park

pre 5 godina

Niti volim da meni neko proverava telefon niti to radim drugima. Hvala bogu svako svoj otključava otiskom prsta i molim lepo.
(cezar, 03. novembar 2018 13:12)
Ako si normalan i postujes svoju zenu i nemas cega da se plasis zasto da ona ne zna tvoj password.

Hana

pre 5 godina

@ples na žici
Meni on ne treba, ne znam odakle Vam to? Ona ima para, ali joj je malo to njeno. Igrom slučaja ih oboje poznajem. Njihov brak me ne zanima niti pričamo o njemu. Smešno je čitati kada neko pravi priču iz svog ugla a nema veze sa stvarnošću. Žena nikad neće ni spomenuti rastavu. Meni on ne treba da budem sa njim u vezi, ona na grbači još manje. To što je neko u vezi/braku a nudi se okolo, to je problem tih osoba. Moj problem je nešto drugo, manjak vremena.
@mmm Ne znam ko se može tako zaljubiti? OK je zaludeti se nakratko nekom osobom, ali zaljubiti? Možda si ti taj koji utuvljuje u glavu nekome nešto, nas ima koji smo svesno ušli u odnos, bez ružičastih naočara i zadnjih namera. Čist odnos. Nije sa mnom godinama. Ona pre mene je bila godinama. Ja neću stići da budem sa njim godinama, ali je on jedna od najboljih stvari što mi se desila. Žao mi je što ne mogu da se zaljubim i zavolim, ali, šta sad, ispalo je kako je ispalo.
Prevara je kada se nekome namerno svetiš za nešto. Biti sa nekim sa kime ti je lepo je neprocenjivo. Brakovi su i danas i uvek bili 80% propalih, samo što je ljude sramota da drugima to priznaju.

Hana

pre 5 godina

@Marijana
Nije isti baš svaki odnos. Ne zanima me "da li ću biti zamenjena", a žena ga ne vara, pošto se dugo poznajemo sve znam. Nije svaki odnos iz ljubavi. Više je on vezan za mene nego ja za njega. Malo me je i sramota da kažem, ali sam ja bolji manipulator od njega. Svašta, nije ovo rat, nego samo jedan događaj u životu. Ne osuđujem ni ja Vas jer me (ipak) malo osuđujete. Mislim da svako ima razlog zašto nešto mora da uradi. Mene ne zanimaju tuđi životi, pa očekujem isto od drugih. Bolje je razumeti nekoga zašto nešto radi nego drvlje i kamenje po njemu.

no comment

pre 5 godina

Stop volim over pametne sto ovako savetuju. To je kao kad bi savetovali policiji da lisice, zatvor nisu resenje za resavanje kriminala na ulicama i da je razgovor sa kriminalcima najbolji nacin. Jedno je ako ste bolesno ljubomorni, pa uhodite partnera non stop, a drugo je proveriti ga sa vremena na vreme. Jer znate, otkricu vam sad nesto sokantno, ljudi ponekad i lazu....

MilosPG

pre 5 godina

Ima Samsung Knox / Secure Folder, telefon u telefonu, sa zasebnom galerijom, Viber-om, WhatsApp-om... Posebna particija, zaključana pinom i kriptovana. Plus cio telefon zaključan otiskom prsta.

Za iole tehnički pismenog čovjeka, provjera telefona je stvar prošlosti.

Iskusni prevarant

pre 5 godina

Zbog toga nabavite drugi telefon i sakrijte ge i resen problem.....najbolje kada i ona i on imaju po jedan skriven telefon ...ali porodica na 1. mestu...iskusni prevaranti , nikada, bas nikada ne ostavljaju i ne zapostavljaju svoje porodice....

Peđa

pre 5 godina

Da nisam ceprkala po njegovom telefonu nikada ne bih saznala da moj muz vozi u oba smera. Samo sam njemu rekla da znam. A on cuti da sam bila sa mladjim od njega dok je bio na putu. Tako smo mirni oboje. Jos da ne sazna selo.
(tina, 03. novembar 2018 12:50)
?

Ana

pre 5 godina

Pa zakljucak je onda da treba da proveravamo telefone jer se 80% prevara otkrije kroz njega. Mislite li da bi te osobe koje su spijunirale telefon partnera i nasle " dokaz" u telefonu , bile zadovoljne brakom u kojem ipak sumnjaju a ne diraju telefon. U tim slucajevima je logicno spijunirati, koliko god to delovalo uzasno, jer kako drugacije otkriti. Taj koji vara sigurno nece priznati tek tako.

zicer

pre 5 godina

@zicer 
A ti misliš da je za srećan život i dobar sex najbitnije da imaš lepu ženu? Tužno.
(mali radojica, 03. novembar 2018 21:29)

tema je prevara, pa o tome i pisem , a i ostalo je sve tip top , od financija do komunikacije , putovanja odmora... neznam sta te zanima navedi samo.
neznam ko sad ispada jadan ti sto ne citas ili ja sto donekle pratim temu.

cimer

pre 5 godina

Da nisam ceprkala po njegovom telefonu nikada ne bih saznala da moj muz vozi u oba smera. Samo sam njemu rekla da znam. A on cuti da sam bila sa mladjim od njega dok je bio na putu. Tako smo mirni oboje. Jos da ne sazna selo.
(tina, 03. novembar 2018 12:50)

Koja katastrofa od veze i razmisljanja. A sto se ne razidjete, svako na svoju stranu? Ocigledno da ste oboje nezadovoljni. Ako cete reci zbog dece, nemojte ni onda ostajati zajedno. Znaju deca mnogo vise nego sto mi mislimo. I bice mnogo srecnija ako se roditelji postuju a ne zive zajedno nego da je obrnuto. U suprotnom vas ceka razvod kad tad. Ili nesrecan zivot.
I meni se desilo slicno, zato znam.

komšija

pre 5 godina

...nekako mi je mocnija ta mogucnost da kontrolisem sebe od takvih izazova nego da se prepustim svakoj lujki da me smota ( a non stop ih je). dovoljno mi je da mi da znak da hoce i meni dosta, tu je odsecem. zena mi inace stvarno dobro izgleda i mentalno je stabilna i mirna. neznam mozda ako naleti neka bolja od nje i ja izgubim samokontrolu al zasad ne. svaki covek je za sebe. ovi moji na svaku se predaju,stvarno smesni ispadaju.
(zicer, 03. novembar 2018 16:11)
Da mi je žena neka lepotica možda bi mi bio izszov da malo švrljam da probam sebe,a ovako sam svestan da porodica kakvu imamo je suviše veliki ulog da bi se kockao..
Dovoljno je da vidim da me neko posmatra kao muškarca i tu stanem... Kao što je čovek objasnio gore...

sarkazam

pre 5 godina

Ne bi ženi proveravao telefon pa da je zadnja na svetu... Nije da me nije briga, samo znam da ako hoce da me vara može! a da nikad ne saznam... Ajde bre ljudi, nećemo da se lažemo...a i što je više proveravaš sve će više da želi da švrlja... Ova moja na mene vreči što je ne proveravam, tebi nije stalo... Pa ako me ne vara dobro je! Ako me vara, čuće se...

Marijana

pre 5 godina

Hana, u pravu si, apsolutno, ne osudjujem, za tango je potrebno dvoje, naravno da muskarac koji vara ne radi to prvi put, bices zamenjena i ti uskoro, jer zenskaros veruje da se ljubav prenosi iskljucivo preko genitalija...kontas, zapamti da je udvaranje zavisnicki oblik ponasanja, i ovo sto ti kazem i tebi i drugim zenama, procitala sam u knjizi Americkih psihologa. Nisi ti ni za sta kriva, ti se uplela u patoloski odnos, moguce da mu i zena to radi, vara ga a zauvek ce ostati zajedno. Ti uzivaj specijalnost zenskarosa i jeste manipulacija da natera zenu da za njega radi sve ono sto on hoce.

Ratko

pre 5 godina

@Strelac
I onda otkrijete da svi već znaju i da vam se smeju " gde si ti do sada živeo/la". Ne znam gde živite ali prošla su vremena zgražavanja nad takvim stvarima. Moj savet: umesto da se zalud bavite tuđim životima, bolje ugodite sebi

mmm

pre 5 godina

@Hana: Kako te je covek lepo ubedio i izmanipulisao da tako mislis, a ti toga nisi ni svesna. Znam, iz iskustva. Nije za pohvalu ali varao sam devojku pre mnogo godina a tadasnjoj ljubavnici sam utuvio u glavu da je medju nama samo seks. Ona se od zene koja hoce vezu naprasno pretvorila u osobu koja samo hoce seks, ma bukvalno je ponavljala moje reci. Kao, tako je bas htela. Cim to traje duze od dva vidjanja ili godinama, to je patologija i ne, nije normalno. Kad odes na letovanje pa si s nekim jednom i neces ga videti vise u zivotu, to je jedno. Kad se dugo vidjas a nekim ko je ozenjen, to je drugo. Zaljubila si se i gubis vreme ali lakse je reci 'ja sam faca i hocu samo seks'. Godinama? Vazi...

Okram "SejN" Idul

pre 5 godina

Nema potrebe da se proverava telefon da bi znali. Kada se to desi/desava pa i pre nego se desi, dolazi do promena u odnosu koje je gotovo nemoguce ne primetiti... nekad su sitnice u pitanju, pa obracajte paznju.

Marijana

pre 5 godina

Lazem mazem, nisam bila svalerka, ali me jedan jos na pocetku poceo varati...nismo ni krenuli, a on vec poceo, sto se tice te knjige slucajno naleteh na nju...opasano dobra knjiga bavi se patologijom muskaraca. Hana ne osudjum vas svako sebe ubedjuje u nesto...i veruje u nesto..ja nisam psiholog pa necu se usudjivati da vas analiziram..i ne poznajem vas, ako vama to odgovara vi tako zivite..ja smatram da je meni bolje da sam sama nego da me neko mulja.

lazemmazem

pre 5 godina

@Marijana:zapamti da je udvaranje zavisnicki oblik ponasanja, i ovo sto ti kazem i tebi i drugim zenama, procitala sam u knjizi Americkih psihologa.
Il si prevarena il si bila svalerka,pa si posle citala.

ples na zici

pre 5 godina

@Hana
Ja vam,nazalost,mogu garantovati da onog momenta kad mu zena samo pomene rastavu,da ne kazem,spakuje kofere,tog vise videti necete,niti cete ga zadrzati bilo cime. On ce pre da gasi pozar i spasava sta se spasiti da sa tom svojom "dosadnom,nezanimljivom" zenom koju ne voli nego sto ce trcati s vama,s rukom u ruci,u novi,uzbudljiviji zivot. Njegova zena,naravno zna,ali kalkulise,sacekajte jos pa cete videti. Ili,da vam objasnim,da ona ima 2000 eur platu,sama bi vam ga dala. On,niti je covek za tu zenu niti za vas. Probudite se,bezite. Iz vlastitog licnog iskustva,mene,kao varane zene. Sve najbolje..

Kako sam postala mizantrop

pre 5 godina

Ovi komentari su takav šamar realnosti nama koji svaki vid prevare iskuljučiju iz partnerskih odnosa. Kao sto se neko loži na flert i varanje tako mene loži vernost i pripadanje.
@Marko
Ovakav život i razmišljanje su toga do neba.

Ljubavnici

pre 5 godina

specijalnost zenskarosa i jeste manipulacija da natera zenu da za njega radi sve ono sto on hoce.
(Marijana, 03. novembar 2018 21:05)
I nas dvoje smo opaki majstori manipulacije.. 10 godina manipulišemo jedno drugim da jedno za drugo radimo šta hoćemo

Tačka do tačke, tačkica...?

pre 5 godina

@sarkazam

Pa ti joj pokaži da ti je stalo do nje na neki drugi, bolji način?
Da ne prolazite oboje kroz razna nepotrebna komplikovanja i (neosnovane) sumnje...?

Sale

pre 5 godina

Ko voli svog partnera i zna sta ce da izgubi ako se sazna, ne vara. Ko vara taj i nema sta da izgubi, vec je odustao od svoje veze. Jer posle prevara, pa cak i na jednu noc nista vise nije isto cak i da se ne sazna. O duzim paralelnim vezama da ne pricam. Tako da nikakve provere telefona nisu potrebne, onog trenutka kada se prevara desi veza je mrtva.