Zašto muškarci stalno gledaju druge žene?

Utorak, 18.12.2018.

13:33

Izvor: super zena

Zašto muškarci stalno gledaju druge žene? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

Tina

pre 5 godina

Slobodne zene najvise muvaju I gledaju ozenjeni muskarci.Na poslu najvise su me muvali ozenjeni,iako im nisam davala povoda niti se oblacim atraktivno.Najnavalentniji I najdosadniji su ozenjeni .Drugarica mi prica kako dok je posecivala svoje udate drugarice,desavalo se da je ti isti musevi od drugarica muvaju.Tako da sve zene koje su udate nadam se da su svesne da imaju potencijalnu izdajicu pored sebe i da su daleko od bajke u kojoj misle da su samo zato sto su se udale.Cast izuzecima onim pametnijima koje znaju da gledaju sebe.

odgovor na odgovor

pre 5 godina

@Odgovor

Zahvalna sam Vam na ispravci, ali ipak, zbog mene lično, nije bilo potrebe da toliko objašnjavate, budući da se radi o mahinalnoj greški. U znak poštovanja prema vašem ozbiljnom stavu prema pravopisu, primećujem da ste i sami pogrešili, time što posle znala uzvika na kraju rečenice, niste napravili razmak.

Dalje, mislim da Vam je ipak niste shvatili poentu mog prvog komentara, pa eto, valjda nije problem da pojasnim dodatno.
Ako žena svojim delima, rečima, načinu ophodjenju prema sebi i drugima, načinom oblačenja, načinom na koji sebe i javnosti predstavlja (...), poštuje svog supruga i izbegava da dolazi u neke sumnjive situacije (trudi se da ne priziva poglede izvesnoga tipa i udvaranje drugih muškaraca koje može da usledi), je li fer da se taj muškarac nedovoljno trudi da i njoj pruži slično poštovanje i sličan tretman?

Poštovanje i poverenje su za neke preduslovi za nastajanje ljubavi.
Nismo samo seksualna bića, već smo i intelektualna, društvena i emocionalna, izmedju ostalog.

Nije svaka žena navikla da trpi baš bilo kakav tretman, jer veruje da zaslužuje bolje, i da, često zaista, može bolje. Neki su svesni toga, neki možda nisu.
Poenata je ipak - trudite se da ne tretirajte drugog onako kako ne biste voleli da on/ ona tretira vas i poštujte nečiji trud, nečije prisustvo, nečije emocije i nečiju vernost...?

skateboarder

pre 5 godina

Priznajem! Gledam i okrenem se za svakom zgodnom curom koja prodje pored mene...zasto je to tako, nemam odgovor, ali je vrlo prijatno za oci...

Odgovor

pre 5 godina

@unapred zahvalna na odgovoru
Ne postavlja se pitanje sa "jer", vec "je l'"(ili "je li")!Ne smeta, normalan muskarac voli da pored sebe ima zenu koja se svidja i drugima!

Iskren momak

pre 5 godina

Ja to uvek kažem oči su za gledanje ali kad bio sa lepšom polovinom svakako da bi se potrudiooo da ne gledam druge već da sam isključivo sa njom.

sryugos

pre 5 godina

Ništa jadnije od "frajera" koji ide sa devojkom, a bulji u mene. Poštovanje i kultura pre svega... Nije imao ko da ih nauči. Zato oni pravi frajeri i imaju najbolje ribe, ostači su ovi paćenici što krive vratove i zevaju.
(Serpentina, 18. decembar 2018 23:37)

Postoji razlika izmedju buljiti i pogledati. A nikad me neces ubediti da neces odmeriti zgodnog momka kao sto momci odmeravaju devojke. I naravno da je u 99% slucajeva zaboravim posle minut. To je prirodno, nagonski, svi imamo hormone.
Umetnost je gledati tj. odmeriti na diskretan nacin. Zato je ta "igra" posebna.

Uh jadan

pre 5 godina

Blenete u telefone 24/7 i kazes ne krivite vratove ko budale!?

Buahahahahhaha
(Nemanja, 18. decembar 2018 21:42)

A vi u tikete, jos vas i debelo kosta

комша

pre 5 godina

Наравно да приметим лепу жену када шетам са својом лепшом половином. Али не окрећем се за њом као слепац јер ма колико то било јаче од нас, ипак поштујем своју жену. Верујем да је тако исто и са женама кад виде неког згодног мушкарца.

Psiholog

pre 5 godina

Interesantno, ni muskarci ni zene nisu iskreni, pa se ne zale, ako je on/ona gledo/gledala drugu/drugog
znaci, opazio je i mene.
Zatim, budimo iskreni, pogledamo i iz razloga, sto kod druge/drugog vidimo nesto lepo sto moja/moj
nema, jer nemozemo svi biti savrseni.

Serpentina

pre 5 godina

Ništa jadnije od "frajera" koji ide sa devojkom, a bulji u mene. Poštovanje i kultura pre svega... Nije imao ko da ih nauči. Zato oni pravi frajeri i imaju najbolje ribe, ostači su ovi paćenici što krive vratove i zevaju.

Ja kad vidim zgodnog i lepog muškarca, ja vidim - muškarca

pre 5 godina

Hahaha, kako se samo neki trude da nadju opravdanje? Pa, kada vidite psa, lepu kuću, lepu baštu... zar pomislite kako bi bilo spavati da njima?

Ne, to nije isto i ne može biti isto jer strastvena ljubav izmedju dvoje iste vrste (dvoje ljudi suprotnog pola), je nešto jedinstveno, različito od toga što opisujete. To svako ko je bio zaljubljen zna, ali eto... Valjda se neki nadaju da neki drugi neće izreći istinu?

Helena

pre 5 godina

Pogledati lepu osobu je sasvim prirodno, što neko reče ovde, geni su to. Ali, ružno je buljiti i okretati se, pogotovo ako si sa ženom/mužem. Budite diskretni.

Tara

pre 5 godina

Au zasto..iz istog razloga iz kojeg i zene gledaju druge muskarce.Sta stalno stavljate zene u podredjenu poziciju..sve sto oni rade radimo i mi,i tek cemo.

ccc

pre 5 godina

Ja volim da vidim lepu devojku i lepog momka, uvek obratim pažnju. Ako muž slučajno ne obraća pažnju (vozi ili gleda nešto drugo) obavezno ga "drmnem". Što da i on ne vidi nešto lepo. I on se tako ponaša. Samo kaže: vidi je, ili, vidi ga. Tako i za auto, kuću, travnjak, drvo, psa...To nema veze sa ljubavlju, pa ne bi trebalo da izaziva ljubomoru.

Meraklija

pre 5 godina

...a zašto da ne gledaju, pa neće valjda muškarce da gledaju, stvarno mi nisu jasna ovakva pitanja i šta im je cilj, u prirodi je muškaraca da gledaju i uživaju u ženskoj lepoti...i šta tu nije jasno

ehhhh

pre 5 godina

E sad,ako se okrecu bas za svakom prosecnom onda se zapitaj da li mozda i problem u tebi ili on nije u stanju da se veze za jednu. Najcesce je ovo prvo ?
(pera, 18. decembar 2018 15:37)

Da nije problem sto on ne moze u stvari da nadje ikakvu drugu jer ga niko nece a nece nju da ostavi da bi imao nekoga za seks?

smem li da ga uopšte i pustim iz kuće, takvog, "poverljivog", a mnogo štošta šeta napolju?

pre 5 godina

Izgleda su neke žene u pravu - bolje je Arapinu biti druga, ravnopravna žena, nego Balkancu 2222.

Hahaha.

DonJuan

pre 5 godina

Zato sto su muskarci vizuelni tipovi... Gledaju i zene ali mnogo manje, al zato vise paznje obracaju ko je na kojoj poziciji, ko ima vise uticaja, moci, ko kakva kola vozi i slicno i stalno vagaju, pa ako naidje bolja prilika, uradice isto sto i muskarci s lepim zenama, nisu one nikakve svetice hahahahaha

Smesni ste

pre 5 godina

Vidim po komentarima muskarci zive u ubedjenju kako mi pored njih oci nemamo i ne trebaju nam. Pa nam porucuju samouvereno "opustite se dame".... Smesno bas.
Gledamo i te kako, zgodan dasa ne promakne ni zenama a ni vama. I obrnuto svi vidimo lepe zene. Nema tu bas nikakve razlike. Samo sto mi zene ne krivimo vratove kao retardi.

unapred zahvalna na odgovoru

pre 5 godina

Ako on gleda druge žene i to mu prija, jer onda nema ništa protiv da drugi muškarci tako gledaju njegovu ženu?

Stef

pre 5 godina

Kako da ne.Da mu je dovoljna devojka/zena,ne bi zagledao svaku suknju.
(Bilja, 18. decembar 2018 14:14)

Ograničena, iskompleksirana botina :)

mare

pre 5 godina

To (ne)gledanje je stvar postovanja (nepostovanja) partnera. Zene, koliko vidim, cak i vise zagledaju, posebno kada stave naocale, a misle da im se kretanje zenica ne vidi ;) Muskarci su iskreniji, zato je na njima zvono. Zene to rade podmuklije, prepredenije.

Arthammer

pre 5 godina

Muškarac se okrene za zgodnim ženom, ali se okrene i za dobrim kolima... devojke, žene, opustite se i jedno i drugo je refleksna radnja.

pera

pre 5 godina

preterano si ljubomorna a nema razloga ako verujes svom muskarcu. Mi smo vise vizuelni od vas. To sto se okrenemo za nekom bas zgodnom to je istog razloga zbog kojeg se okrenemo za dobrim autom. E sad,ako se okrecu bas za svakom prosecnom onda se zapitaj da li mozda i problem u tebi ili on nije u stanju da se veze za jednu. Najcesce je ovo prvo ?

JaSam

pre 5 godina

Ja sam imao puno problema s time u poslednjoj vezi. Dosadilo mi da moram da okrecem glavu na drugu stranu kad lepa devojka ide ulicom ili da gledam u pod :D

...

pre 5 godina

Pa gledamo i mi druge muskarce, pobogu. Ne, nego cu kao u Black Mirror da zamracim pogled za ostatak sveta.
Moja drugarica, na primer, ima ljubomornog decka, pa tako kad prodje neki ful frajer ona kaze "Vidi ovog retarda", pa ga oboje gledaju. :D

Jedan 45-ogodisnjak

pre 5 godina

Muškarci kažu da bi žene trebalo ovo da znaju - to što pogledaju zgodnu devojku koja prođe pored njih ne znači da o njoj fantaziraju narednih pet dana. U najvećem broju slučajeva, "ispari" im iz glave čim prođe pored njih.

Najzad da ovde procitam tekst sa kojim se u potpunosti slazem. Muskarcima je bog trebao da podari i oci na temenu da se ne brukamo a da lepse polovine mirno spavaju. Kad vidim zgodnu devojku kako ide ka meni pozelim da vidim je li tako zgodna i od pozadi. Ako jeste u sebi pomislim uh ala je dobra, malo krv prostruji jace i to je to. Nema fantazija ni minut nije se secam posle 10 koraka. Nezgodno je kad setas knezom gde je mnogo zgodnih. E tad se uvek uzdrzim cak i od onog gledanja krajickom oka. Prosto znam da ce me neko videti i suzdrzim se.

zzz

pre 5 godina

Pa i zene gledaju druge muskarce pobogu. Svasta, ne mogu da verujem da postoji neka zena kojoj to smeta!?
Ulazi skoro u autobus prelep muskarac, visok, zgodan, ma prelep i bukvalno je svaka zena pogledala u njega, ali svaka. I to ne znaci nista. Isto tako i muskarci gledaju u lepu zenu, to je potpuno normalno...

djoka

pre 5 godina

Zato što monogamija genetski nije u čovekovom biću. Monogamija je nametnuta zakonima i društvenim normama. Postoje životinje koje su genetski monogamne i one kad nadju jednog partnera ostaju doživotno sa njim i kad taj partner npr. umre ne traže drugog. Čovek to nije.

Brdjanin

pre 5 godina

Tako je, to što mi gledamo to nam ništa ne znači i nastavićemo da gledamo. Dok ne uvedu zakon da je i to seksualno uznemiravanje i da ti treba dozvola da pogledaš devojku...

A na slici dva zagrljena tipa :D

Nebojša

pre 5 godina

U najvećem broju slučajeva, "ispari" im iz glave čim prođe pored njih.

Upravo tako koliko sam samo ja lepotica video na ulici da bi posle set vremena zaboravio kako izgleda.

Od gledanja fajde nema

pre 5 godina

I žene, iz istih razloga, gledaju druge muškarce, s tim što to čine manje upadljivo. To je deo genetskog koda. Čovek jeste racionalno biće, ali nije baš sasvim, u svakom pogledu i u svakoj situaciji. To, naravno, ne znači da kod ogromne većine ljudi razum neće prevladati instinkte.

MeSs

pre 5 godina

Zato sto su zene lepe. Kao kad vidis lepu sliku, pejzaz, neki prirodni fenomen. Tako se ja osecam kada vidim lepu i zgodnu zenu/devojku. Volim da pogledam, i to je to.

...

pre 5 godina

Pa gledamo i mi druge muskarce, pobogu. Ne, nego cu kao u Black Mirror da zamracim pogled za ostatak sveta.
Moja drugarica, na primer, ima ljubomornog decka, pa tako kad prodje neki ful frajer ona kaze "Vidi ovog retarda", pa ga oboje gledaju. :D

MeSs

pre 5 godina

Zato sto su zene lepe. Kao kad vidis lepu sliku, pejzaz, neki prirodni fenomen. Tako se ja osecam kada vidim lepu i zgodnu zenu/devojku. Volim da pogledam, i to je to.

Brdjanin

pre 5 godina

Tako je, to što mi gledamo to nam ništa ne znači i nastavićemo da gledamo. Dok ne uvedu zakon da je i to seksualno uznemiravanje i da ti treba dozvola da pogledaš devojku...

A na slici dva zagrljena tipa :D

Nebojša

pre 5 godina

U najvećem broju slučajeva, "ispari" im iz glave čim prođe pored njih.

Upravo tako koliko sam samo ja lepotica video na ulici da bi posle set vremena zaboravio kako izgleda.

mare

pre 5 godina

To (ne)gledanje je stvar postovanja (nepostovanja) partnera. Zene, koliko vidim, cak i vise zagledaju, posebno kada stave naocale, a misle da im se kretanje zenica ne vidi ;) Muskarci su iskreniji, zato je na njima zvono. Zene to rade podmuklije, prepredenije.

Od gledanja fajde nema

pre 5 godina

I žene, iz istih razloga, gledaju druge muškarce, s tim što to čine manje upadljivo. To je deo genetskog koda. Čovek jeste racionalno biće, ali nije baš sasvim, u svakom pogledu i u svakoj situaciji. To, naravno, ne znači da kod ogromne većine ljudi razum neće prevladati instinkte.

zzz

pre 5 godina

Pa i zene gledaju druge muskarce pobogu. Svasta, ne mogu da verujem da postoji neka zena kojoj to smeta!?
Ulazi skoro u autobus prelep muskarac, visok, zgodan, ma prelep i bukvalno je svaka zena pogledala u njega, ali svaka. I to ne znaci nista. Isto tako i muskarci gledaju u lepu zenu, to je potpuno normalno...

Arthammer

pre 5 godina

Muškarac se okrene za zgodnim ženom, ali se okrene i za dobrim kolima... devojke, žene, opustite se i jedno i drugo je refleksna radnja.

Stef

pre 5 godina

Kako da ne.Da mu je dovoljna devojka/zena,ne bi zagledao svaku suknju.
(Bilja, 18. decembar 2018 14:14)

Ograničena, iskompleksirana botina :)

Smesni ste

pre 5 godina

Vidim po komentarima muskarci zive u ubedjenju kako mi pored njih oci nemamo i ne trebaju nam. Pa nam porucuju samouvereno "opustite se dame".... Smesno bas.
Gledamo i te kako, zgodan dasa ne promakne ni zenama a ni vama. I obrnuto svi vidimo lepe zene. Nema tu bas nikakve razlike. Samo sto mi zene ne krivimo vratove kao retardi.

Jedan 45-ogodisnjak

pre 5 godina

Muškarci kažu da bi žene trebalo ovo da znaju - to što pogledaju zgodnu devojku koja prođe pored njih ne znači da o njoj fantaziraju narednih pet dana. U najvećem broju slučajeva, "ispari" im iz glave čim prođe pored njih.

Najzad da ovde procitam tekst sa kojim se u potpunosti slazem. Muskarcima je bog trebao da podari i oci na temenu da se ne brukamo a da lepse polovine mirno spavaju. Kad vidim zgodnu devojku kako ide ka meni pozelim da vidim je li tako zgodna i od pozadi. Ako jeste u sebi pomislim uh ala je dobra, malo krv prostruji jace i to je to. Nema fantazija ni minut nije se secam posle 10 koraka. Nezgodno je kad setas knezom gde je mnogo zgodnih. E tad se uvek uzdrzim cak i od onog gledanja krajickom oka. Prosto znam da ce me neko videti i suzdrzim se.

unapred zahvalna na odgovoru

pre 5 godina

Ako on gleda druge žene i to mu prija, jer onda nema ništa protiv da drugi muškarci tako gledaju njegovu ženu?

ccc

pre 5 godina

Ja volim da vidim lepu devojku i lepog momka, uvek obratim pažnju. Ako muž slučajno ne obraća pažnju (vozi ili gleda nešto drugo) obavezno ga "drmnem". Što da i on ne vidi nešto lepo. I on se tako ponaša. Samo kaže: vidi je, ili, vidi ga. Tako i za auto, kuću, travnjak, drvo, psa...To nema veze sa ljubavlju, pa ne bi trebalo da izaziva ljubomoru.

djoka

pre 5 godina

Zato što monogamija genetski nije u čovekovom biću. Monogamija je nametnuta zakonima i društvenim normama. Postoje životinje koje su genetski monogamne i one kad nadju jednog partnera ostaju doživotno sa njim i kad taj partner npr. umre ne traže drugog. Čovek to nije.

pera

pre 5 godina

preterano si ljubomorna a nema razloga ako verujes svom muskarcu. Mi smo vise vizuelni od vas. To sto se okrenemo za nekom bas zgodnom to je istog razloga zbog kojeg se okrenemo za dobrim autom. E sad,ako se okrecu bas za svakom prosecnom onda se zapitaj da li mozda i problem u tebi ili on nije u stanju da se veze za jednu. Najcesce je ovo prvo ?

JaSam

pre 5 godina

Ja sam imao puno problema s time u poslednjoj vezi. Dosadilo mi da moram da okrecem glavu na drugu stranu kad lepa devojka ide ulicom ili da gledam u pod :D

комша

pre 5 godina

Наравно да приметим лепу жену када шетам са својом лепшом половином. Али не окрећем се за њом као слепац јер ма колико то било јаче од нас, ипак поштујем своју жену. Верујем да је тако исто и са женама кад виде неког згодног мушкарца.

Helena

pre 5 godina

Pogledati lepu osobu je sasvim prirodno, što neko reče ovde, geni su to. Ali, ružno je buljiti i okretati se, pogotovo ako si sa ženom/mužem. Budite diskretni.

Meraklija

pre 5 godina

...a zašto da ne gledaju, pa neće valjda muškarce da gledaju, stvarno mi nisu jasna ovakva pitanja i šta im je cilj, u prirodi je muškaraca da gledaju i uživaju u ženskoj lepoti...i šta tu nije jasno

Serpentina

pre 5 godina

Ništa jadnije od "frajera" koji ide sa devojkom, a bulji u mene. Poštovanje i kultura pre svega... Nije imao ko da ih nauči. Zato oni pravi frajeri i imaju najbolje ribe, ostači su ovi paćenici što krive vratove i zevaju.

Uh jadan

pre 5 godina

Blenete u telefone 24/7 i kazes ne krivite vratove ko budale!?

Buahahahahhaha
(Nemanja, 18. decembar 2018 21:42)

A vi u tikete, jos vas i debelo kosta

DonJuan

pre 5 godina

Zato sto su muskarci vizuelni tipovi... Gledaju i zene ali mnogo manje, al zato vise paznje obracaju ko je na kojoj poziciji, ko ima vise uticaja, moci, ko kakva kola vozi i slicno i stalno vagaju, pa ako naidje bolja prilika, uradice isto sto i muskarci s lepim zenama, nisu one nikakve svetice hahahahaha

Tara

pre 5 godina

Au zasto..iz istog razloga iz kojeg i zene gledaju druge muskarce.Sta stalno stavljate zene u podredjenu poziciju..sve sto oni rade radimo i mi,i tek cemo.

ehhhh

pre 5 godina

E sad,ako se okrecu bas za svakom prosecnom onda se zapitaj da li mozda i problem u tebi ili on nije u stanju da se veze za jednu. Najcesce je ovo prvo ?
(pera, 18. decembar 2018 15:37)

Da nije problem sto on ne moze u stvari da nadje ikakvu drugu jer ga niko nece a nece nju da ostavi da bi imao nekoga za seks?

odgovor na odgovor

pre 5 godina

@Odgovor

Zahvalna sam Vam na ispravci, ali ipak, zbog mene lično, nije bilo potrebe da toliko objašnjavate, budući da se radi o mahinalnoj greški. U znak poštovanja prema vašem ozbiljnom stavu prema pravopisu, primećujem da ste i sami pogrešili, time što posle znala uzvika na kraju rečenice, niste napravili razmak.

Dalje, mislim da Vam je ipak niste shvatili poentu mog prvog komentara, pa eto, valjda nije problem da pojasnim dodatno.
Ako žena svojim delima, rečima, načinu ophodjenju prema sebi i drugima, načinom oblačenja, načinom na koji sebe i javnosti predstavlja (...), poštuje svog supruga i izbegava da dolazi u neke sumnjive situacije (trudi se da ne priziva poglede izvesnoga tipa i udvaranje drugih muškaraca koje može da usledi), je li fer da se taj muškarac nedovoljno trudi da i njoj pruži slično poštovanje i sličan tretman?

Poštovanje i poverenje su za neke preduslovi za nastajanje ljubavi.
Nismo samo seksualna bića, već smo i intelektualna, društvena i emocionalna, izmedju ostalog.

Nije svaka žena navikla da trpi baš bilo kakav tretman, jer veruje da zaslužuje bolje, i da, često zaista, može bolje. Neki su svesni toga, neki možda nisu.
Poenata je ipak - trudite se da ne tretirajte drugog onako kako ne biste voleli da on/ ona tretira vas i poštujte nečiji trud, nečije prisustvo, nečije emocije i nečiju vernost...?

Ja kad vidim zgodnog i lepog muškarca, ja vidim - muškarca

pre 5 godina

Hahaha, kako se samo neki trude da nadju opravdanje? Pa, kada vidite psa, lepu kuću, lepu baštu... zar pomislite kako bi bilo spavati da njima?

Ne, to nije isto i ne može biti isto jer strastvena ljubav izmedju dvoje iste vrste (dvoje ljudi suprotnog pola), je nešto jedinstveno, različito od toga što opisujete. To svako ko je bio zaljubljen zna, ali eto... Valjda se neki nadaju da neki drugi neće izreći istinu?

smem li da ga uopšte i pustim iz kuće, takvog, "poverljivog", a mnogo štošta šeta napolju?

pre 5 godina

Izgleda su neke žene u pravu - bolje je Arapinu biti druga, ravnopravna žena, nego Balkancu 2222.

Hahaha.

Psiholog

pre 5 godina

Interesantno, ni muskarci ni zene nisu iskreni, pa se ne zale, ako je on/ona gledo/gledala drugu/drugog
znaci, opazio je i mene.
Zatim, budimo iskreni, pogledamo i iz razloga, sto kod druge/drugog vidimo nesto lepo sto moja/moj
nema, jer nemozemo svi biti savrseni.

sryugos

pre 5 godina

Ništa jadnije od "frajera" koji ide sa devojkom, a bulji u mene. Poštovanje i kultura pre svega... Nije imao ko da ih nauči. Zato oni pravi frajeri i imaju najbolje ribe, ostači su ovi paćenici što krive vratove i zevaju.
(Serpentina, 18. decembar 2018 23:37)

Postoji razlika izmedju buljiti i pogledati. A nikad me neces ubediti da neces odmeriti zgodnog momka kao sto momci odmeravaju devojke. I naravno da je u 99% slucajeva zaboravim posle minut. To je prirodno, nagonski, svi imamo hormone.
Umetnost je gledati tj. odmeriti na diskretan nacin. Zato je ta "igra" posebna.

skateboarder

pre 5 godina

Priznajem! Gledam i okrenem se za svakom zgodnom curom koja prodje pored mene...zasto je to tako, nemam odgovor, ali je vrlo prijatno za oci...

Tina

pre 5 godina

Slobodne zene najvise muvaju I gledaju ozenjeni muskarci.Na poslu najvise su me muvali ozenjeni,iako im nisam davala povoda niti se oblacim atraktivno.Najnavalentniji I najdosadniji su ozenjeni .Drugarica mi prica kako dok je posecivala svoje udate drugarice,desavalo se da je ti isti musevi od drugarica muvaju.Tako da sve zene koje su udate nadam se da su svesne da imaju potencijalnu izdajicu pored sebe i da su daleko od bajke u kojoj misle da su samo zato sto su se udale.Cast izuzecima onim pametnijima koje znaju da gledaju sebe.

Iskren momak

pre 5 godina

Ja to uvek kažem oči su za gledanje ali kad bio sa lepšom polovinom svakako da bi se potrudiooo da ne gledam druge već da sam isključivo sa njom.

Odgovor

pre 5 godina

@unapred zahvalna na odgovoru
Ne postavlja se pitanje sa "jer", vec "je l'"(ili "je li")!Ne smeta, normalan muskarac voli da pored sebe ima zenu koja se svidja i drugima!

djoka

pre 5 godina

Zato što monogamija genetski nije u čovekovom biću. Monogamija je nametnuta zakonima i društvenim normama. Postoje životinje koje su genetski monogamne i one kad nadju jednog partnera ostaju doživotno sa njim i kad taj partner npr. umre ne traže drugog. Čovek to nije.

Stef

pre 5 godina

Kako da ne.Da mu je dovoljna devojka/zena,ne bi zagledao svaku suknju.
(Bilja, 18. decembar 2018 14:14)

Ograničena, iskompleksirana botina :)

mare

pre 5 godina

To (ne)gledanje je stvar postovanja (nepostovanja) partnera. Zene, koliko vidim, cak i vise zagledaju, posebno kada stave naocale, a misle da im se kretanje zenica ne vidi ;) Muskarci su iskreniji, zato je na njima zvono. Zene to rade podmuklije, prepredenije.

pera

pre 5 godina

preterano si ljubomorna a nema razloga ako verujes svom muskarcu. Mi smo vise vizuelni od vas. To sto se okrenemo za nekom bas zgodnom to je istog razloga zbog kojeg se okrenemo za dobrim autom. E sad,ako se okrecu bas za svakom prosecnom onda se zapitaj da li mozda i problem u tebi ili on nije u stanju da se veze za jednu. Najcesce je ovo prvo ?

Serpentina

pre 5 godina

Ništa jadnije od "frajera" koji ide sa devojkom, a bulji u mene. Poštovanje i kultura pre svega... Nije imao ko da ih nauči. Zato oni pravi frajeri i imaju najbolje ribe, ostači su ovi paćenici što krive vratove i zevaju.

Meraklija

pre 5 godina

...a zašto da ne gledaju, pa neće valjda muškarce da gledaju, stvarno mi nisu jasna ovakva pitanja i šta im je cilj, u prirodi je muškaraca da gledaju i uživaju u ženskoj lepoti...i šta tu nije jasno

JaSam

pre 5 godina

Ja sam imao puno problema s time u poslednjoj vezi. Dosadilo mi da moram da okrecem glavu na drugu stranu kad lepa devojka ide ulicom ili da gledam u pod :D

ccc

pre 5 godina

Ja volim da vidim lepu devojku i lepog momka, uvek obratim pažnju. Ako muž slučajno ne obraća pažnju (vozi ili gleda nešto drugo) obavezno ga "drmnem". Što da i on ne vidi nešto lepo. I on se tako ponaša. Samo kaže: vidi je, ili, vidi ga. Tako i za auto, kuću, travnjak, drvo, psa...To nema veze sa ljubavlju, pa ne bi trebalo da izaziva ljubomoru.

Arthammer

pre 5 godina

Muškarac se okrene za zgodnim ženom, ali se okrene i za dobrim kolima... devojke, žene, opustite se i jedno i drugo je refleksna radnja.

...

pre 5 godina

Pa gledamo i mi druge muskarce, pobogu. Ne, nego cu kao u Black Mirror da zamracim pogled za ostatak sveta.
Moja drugarica, na primer, ima ljubomornog decka, pa tako kad prodje neki ful frajer ona kaze "Vidi ovog retarda", pa ga oboje gledaju. :D

zzz

pre 5 godina

Pa i zene gledaju druge muskarce pobogu. Svasta, ne mogu da verujem da postoji neka zena kojoj to smeta!?
Ulazi skoro u autobus prelep muskarac, visok, zgodan, ma prelep i bukvalno je svaka zena pogledala u njega, ali svaka. I to ne znaci nista. Isto tako i muskarci gledaju u lepu zenu, to je potpuno normalno...

Psiholog

pre 5 godina

Interesantno, ni muskarci ni zene nisu iskreni, pa se ne zale, ako je on/ona gledo/gledala drugu/drugog
znaci, opazio je i mene.
Zatim, budimo iskreni, pogledamo i iz razloga, sto kod druge/drugog vidimo nesto lepo sto moja/moj
nema, jer nemozemo svi biti savrseni.

MeSs

pre 5 godina

Zato sto su zene lepe. Kao kad vidis lepu sliku, pejzaz, neki prirodni fenomen. Tako se ja osecam kada vidim lepu i zgodnu zenu/devojku. Volim da pogledam, i to je to.

Smesni ste

pre 5 godina

Vidim po komentarima muskarci zive u ubedjenju kako mi pored njih oci nemamo i ne trebaju nam. Pa nam porucuju samouvereno "opustite se dame".... Smesno bas.
Gledamo i te kako, zgodan dasa ne promakne ni zenama a ni vama. I obrnuto svi vidimo lepe zene. Nema tu bas nikakve razlike. Samo sto mi zene ne krivimo vratove kao retardi.

Jedan 45-ogodisnjak

pre 5 godina

Muškarci kažu da bi žene trebalo ovo da znaju - to što pogledaju zgodnu devojku koja prođe pored njih ne znači da o njoj fantaziraju narednih pet dana. U najvećem broju slučajeva, "ispari" im iz glave čim prođe pored njih.

Najzad da ovde procitam tekst sa kojim se u potpunosti slazem. Muskarcima je bog trebao da podari i oci na temenu da se ne brukamo a da lepse polovine mirno spavaju. Kad vidim zgodnu devojku kako ide ka meni pozelim da vidim je li tako zgodna i od pozadi. Ako jeste u sebi pomislim uh ala je dobra, malo krv prostruji jace i to je to. Nema fantazija ni minut nije se secam posle 10 koraka. Nezgodno je kad setas knezom gde je mnogo zgodnih. E tad se uvek uzdrzim cak i od onog gledanja krajickom oka. Prosto znam da ce me neko videti i suzdrzim se.

DonJuan

pre 5 godina

Zato sto su muskarci vizuelni tipovi... Gledaju i zene ali mnogo manje, al zato vise paznje obracaju ko je na kojoj poziciji, ko ima vise uticaja, moci, ko kakva kola vozi i slicno i stalno vagaju, pa ako naidje bolja prilika, uradice isto sto i muskarci s lepim zenama, nisu one nikakve svetice hahahahaha

Ja kad vidim zgodnog i lepog muškarca, ja vidim - muškarca

pre 5 godina

Hahaha, kako se samo neki trude da nadju opravdanje? Pa, kada vidite psa, lepu kuću, lepu baštu... zar pomislite kako bi bilo spavati da njima?

Ne, to nije isto i ne može biti isto jer strastvena ljubav izmedju dvoje iste vrste (dvoje ljudi suprotnog pola), je nešto jedinstveno, različito od toga što opisujete. To svako ko je bio zaljubljen zna, ali eto... Valjda se neki nadaju da neki drugi neće izreći istinu?

Brdjanin

pre 5 godina

Tako je, to što mi gledamo to nam ništa ne znači i nastavićemo da gledamo. Dok ne uvedu zakon da je i to seksualno uznemiravanje i da ti treba dozvola da pogledaš devojku...

A na slici dva zagrljena tipa :D

Nebojša

pre 5 godina

U najvećem broju slučajeva, "ispari" im iz glave čim prođe pored njih.

Upravo tako koliko sam samo ja lepotica video na ulici da bi posle set vremena zaboravio kako izgleda.

sryugos

pre 5 godina

Ništa jadnije od "frajera" koji ide sa devojkom, a bulji u mene. Poštovanje i kultura pre svega... Nije imao ko da ih nauči. Zato oni pravi frajeri i imaju najbolje ribe, ostači su ovi paćenici što krive vratove i zevaju.
(Serpentina, 18. decembar 2018 23:37)

Postoji razlika izmedju buljiti i pogledati. A nikad me neces ubediti da neces odmeriti zgodnog momka kao sto momci odmeravaju devojke. I naravno da je u 99% slucajeva zaboravim posle minut. To je prirodno, nagonski, svi imamo hormone.
Umetnost je gledati tj. odmeriti na diskretan nacin. Zato je ta "igra" posebna.

unapred zahvalna na odgovoru

pre 5 godina

Ako on gleda druge žene i to mu prija, jer onda nema ništa protiv da drugi muškarci tako gledaju njegovu ženu?

комша

pre 5 godina

Наравно да приметим лепу жену када шетам са својом лепшом половином. Али не окрећем се за њом као слепац јер ма колико то било јаче од нас, ипак поштујем своју жену. Верујем да је тако исто и са женама кад виде неког згодног мушкарца.

Od gledanja fajde nema

pre 5 godina

I žene, iz istih razloga, gledaju druge muškarce, s tim što to čine manje upadljivo. To je deo genetskog koda. Čovek jeste racionalno biće, ali nije baš sasvim, u svakom pogledu i u svakoj situaciji. To, naravno, ne znači da kod ogromne većine ljudi razum neće prevladati instinkte.

smem li da ga uopšte i pustim iz kuće, takvog, "poverljivog", a mnogo štošta šeta napolju?

pre 5 godina

Izgleda su neke žene u pravu - bolje je Arapinu biti druga, ravnopravna žena, nego Balkancu 2222.

Hahaha.

Tara

pre 5 godina

Au zasto..iz istog razloga iz kojeg i zene gledaju druge muskarce.Sta stalno stavljate zene u podredjenu poziciju..sve sto oni rade radimo i mi,i tek cemo.

Uh jadan

pre 5 godina

Blenete u telefone 24/7 i kazes ne krivite vratove ko budale!?

Buahahahahhaha
(Nemanja, 18. decembar 2018 21:42)

A vi u tikete, jos vas i debelo kosta

skateboarder

pre 5 godina

Priznajem! Gledam i okrenem se za svakom zgodnom curom koja prodje pored mene...zasto je to tako, nemam odgovor, ali je vrlo prijatno za oci...

ehhhh

pre 5 godina

E sad,ako se okrecu bas za svakom prosecnom onda se zapitaj da li mozda i problem u tebi ili on nije u stanju da se veze za jednu. Najcesce je ovo prvo ?
(pera, 18. decembar 2018 15:37)

Da nije problem sto on ne moze u stvari da nadje ikakvu drugu jer ga niko nece a nece nju da ostavi da bi imao nekoga za seks?

Iskren momak

pre 5 godina

Ja to uvek kažem oči su za gledanje ali kad bio sa lepšom polovinom svakako da bi se potrudiooo da ne gledam druge već da sam isključivo sa njom.

Odgovor

pre 5 godina

@unapred zahvalna na odgovoru
Ne postavlja se pitanje sa "jer", vec "je l'"(ili "je li")!Ne smeta, normalan muskarac voli da pored sebe ima zenu koja se svidja i drugima!

odgovor na odgovor

pre 5 godina

@Odgovor

Zahvalna sam Vam na ispravci, ali ipak, zbog mene lično, nije bilo potrebe da toliko objašnjavate, budući da se radi o mahinalnoj greški. U znak poštovanja prema vašem ozbiljnom stavu prema pravopisu, primećujem da ste i sami pogrešili, time što posle znala uzvika na kraju rečenice, niste napravili razmak.

Dalje, mislim da Vam je ipak niste shvatili poentu mog prvog komentara, pa eto, valjda nije problem da pojasnim dodatno.
Ako žena svojim delima, rečima, načinu ophodjenju prema sebi i drugima, načinom oblačenja, načinom na koji sebe i javnosti predstavlja (...), poštuje svog supruga i izbegava da dolazi u neke sumnjive situacije (trudi se da ne priziva poglede izvesnoga tipa i udvaranje drugih muškaraca koje može da usledi), je li fer da se taj muškarac nedovoljno trudi da i njoj pruži slično poštovanje i sličan tretman?

Poštovanje i poverenje su za neke preduslovi za nastajanje ljubavi.
Nismo samo seksualna bića, već smo i intelektualna, društvena i emocionalna, izmedju ostalog.

Nije svaka žena navikla da trpi baš bilo kakav tretman, jer veruje da zaslužuje bolje, i da, često zaista, može bolje. Neki su svesni toga, neki možda nisu.
Poenata je ipak - trudite se da ne tretirajte drugog onako kako ne biste voleli da on/ ona tretira vas i poštujte nečiji trud, nečije prisustvo, nečije emocije i nečiju vernost...?

Helena

pre 5 godina

Pogledati lepu osobu je sasvim prirodno, što neko reče ovde, geni su to. Ali, ružno je buljiti i okretati se, pogotovo ako si sa ženom/mužem. Budite diskretni.

Tina

pre 5 godina

Slobodne zene najvise muvaju I gledaju ozenjeni muskarci.Na poslu najvise su me muvali ozenjeni,iako im nisam davala povoda niti se oblacim atraktivno.Najnavalentniji I najdosadniji su ozenjeni .Drugarica mi prica kako dok je posecivala svoje udate drugarice,desavalo se da je ti isti musevi od drugarica muvaju.Tako da sve zene koje su udate nadam se da su svesne da imaju potencijalnu izdajicu pored sebe i da su daleko od bajke u kojoj misle da su samo zato sto su se udale.Cast izuzecima onim pametnijima koje znaju da gledaju sebe.