Stalno vas privlače loši momci? Evo kako de se rešite ove navike

Nezadovoljni ste, imate muškarca kraj sebe ali kao da ga nemate. Prvo morate sebi da priznate da imate naviku da birate loše momke. Nemojte bežati od toga da život s dobrim momkom može biti zanimljiv samo ako ga vi učinite takvim.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. (iz iskustva, 8. januar 2019 05:22)
  Ne bih rekla da hoće da ga prevesla. Nemojte projektovati svoje životne situacije na druge ljude. Zdravko piše da ona neće ništa s njegovim drugom, niti s bilo kim drugim. Svakome se može desiti da ima posla s budalom, a ta cura je bar poštena što neće vezu ni s kim dok ne preboli i ne nauči svoju lekciju. Uostalom, svako u životu može pogriješiti, kao da vi niste nikad, ajte molim vas. Olabavite malo.
  (kraljica, 10. januar 2019 09:17)

  # Link komentara

 2. @Zdravko
  Hoce da ga prevesla. Umesto da je "popravlja" neka trazi drugu, bolju tj emotivno neostecenu. Takve u neku ruku celog zivota pate za "bahatim", to im je "prototip" muskarca... pa im dobri i fini momci nisu dovoljno "muzevni". Poremecen im je sistem vrednosti. Ne brini, nije problem do tvog drugara.
   (iz iskustva, 8. januar 2019 05:22)

  # Link komentara

 3. Ko ce ljudima ugoditi?
  Ako se misli na krimose iako nisam agresivan kad devojka volim umeo sam to biti dok ne ostvarim zacrtano.
  Posle bih pokazao pravo lice da bi takva izgubila interesovanje za mene.
  Takodje imao sam dovoljno love da zaglumim bumbara na krace vreme ako bih bio zainteresovan za curu koju to zanima. Ne bas izlazak za 500e ali vikend u planini za istu lovu. A i duze traje dozivljaj.
  Danas u trecem braku sa dve male curice (nebeska pravda) kojim zelim da nadju dobre muzeve koji ce ih voleti i postovati a zelim da im one uzvrate duplo.
  Zena mi dobrica ali narucim ponekad od tamburasa
  Dajte neku losu, kojoj radi masta..
  (Aca, 7. januar 2019 08:57)

  # Link komentara

 4. Svaki lonac bira sebi adekvatan poklopac.
   (max, 7. januar 2019 00:12)

  # Link komentara

 5. Bolje ceo zivot sa losom, nego jedan tijedan sa dobrom!
  (Bob Rock 'n' roll, 5. januar 2019 22:39)

  # Link komentara

 6. Resio sam cvrsto da ih kaznim, zeniti se necu. Video sam kako stvari stoje, neka imaju svoje prioritete i negujte promiskuitet, ali ja da zenim to necu!
  (Veljko, 5. januar 2019 21:40)

  # Link komentara

 7. Dok su muskarcima prioritet dobre devojke. Ne zasmejavajte me, bicete sa bilo kakvom smizlom ako je lepa a posle ce biti "eto kakve su devojke a ja bio fin". Nema tu bas nikakve razlike.
  Kome dobrota nije kriterijum broj jedan nema prava da se zali na isto. Za oba pola vazi.
  (foliranti, 5. januar 2019 19:47)

  # Link komentara

 8. Ha ha ha ha!
  Jadni komentatori, pocrkaše od gledanja u "needukovane" ribe opakih momaka hahahaha!!
  Ja ne podnosim budale, obrazovana sam odavno i još uvek učim jer volim, čitam i Danijelu Stil i sve što želim jer sam sigurna u sebe, ali ne srećem normalne momke ovde, pogotovo u Bg.
  Samo preko ;)
  (iskompleksirani luzeri komentatori, 5. januar 2019 19:43)

  # Link komentara

 9. Ako stalno birate lošeg momka, vi ste ustvari loša devojka.
  (Logika, 5. januar 2019 19:15)

  # Link komentara

 10. Gledam druga i žao mi ga trudi se oko jedne cure, dobar je zvezde bi je skinuo sa neba, uvek neko lepo iznenadenje i tek ce da je priredi.
  A ona bila sa budalom ovaj je varao i sada više neće ništa da ima ni sa kim. I sad ovaj ispašta jer stvarno bio bi je dobar muž i sve sve čovek zna da radi a nemože da je to pruži jer ova neće da je neko "povredi".
  Tako da žene nije sve u opasnim dasama i onih koji vas varaju i biju ima sjajnih momaka kohi bi Vam sve učinili. Ali kod njih nema cimanja samo ljubav i požrtvovanost da vas usrece. Pa biraj hoces da menjas budalu ili da budes voljena.
  (Zdravko, 5. januar 2019 18:55)

  # Link komentara

 11. Koliko ima ovakvih žena, toliko ima i takvih muškaraca, koji će uvek birati neku lošu devojku. Kakav će nam život biti, zavisi prvo od sreće na koju mi ne utičemo (ko su nam roditelji, gde smo rođeni, kakve smo ličnosti - ono pto ne može da se menja; zatim čemu imamo pristup, kuda se krećemo...), a zatim od naših izbora - prvo kakvi smo sami (mnogi o sebi misle nešto što nije istina, a oni ubeđeni u to; koliko radimo na svojim vrlinama i manama), i od toga kakve ljude izaberemo da su nam bliski - prijatelji, momci, devojke.
  Nisam nikada birala nekoga ko je loš, jer me to ne privlači. Veći su problem bili oni koji su se predstavljali onakvima kakvi nisu, ali, sreća pa se to ne može dugo glumiti.
   (Vagica, 5. januar 2019 18:46)

  # Link komentara

 12. Uvek zene biraju, i kao mladi i kao malo manje mlade i uvek biraju adekvatno godinama, kad su mladje target su frajeri i losi momci a kasnije neki marige material momak.Isto tako kazu da devojke sa vise predjenih kilometara su bolje supruge...kako i da je moj savet momcima je ako ste u mogucnost dozvolite onoj sa vecim grudima da vas izabere.
   (Stojan, 5. januar 2019 18:35)

  # Link komentara

 13. da... shvatite da zasluzujete bolje. Muskarci bukvalno imaju filozofiju da zene treba tretirati kao otirace jer se loze na muskarce koji ih sikaniraju. Prema tome, zene, obrnite pricu u svoju korist... pa nek oni takticiziraju medju sobom. Svaka zena zasluzuje da bude tretirana kao kraljica!
  (posteno, 5. januar 2019 18:34)

  # Link komentara

 14. Samo da se nadovezem na pricu. Naime momak lepo izgleda, opak tip, pije, pusi, izlazi, kocka, ide na utakmice...... Platu prokocka za dva dana, imao je dosta devojaka. Medjutim kad se sef jednom izgalamio na njega, on se rasplakao:) Tako da devojkama savetujem da malo pripaze koga biraju za momka, kad vec imaju mogucnost izbora. Takav ce vas sutra prebiti i uvaliti u kockarske dugove.
   (Horatio Caine, 5. januar 2019 18:34)

  # Link komentara

 15. Moja zena vam porucuje da su vasi saveti dosli s dvajes pet godina zakasnjenja.
   (srpski seljak, 5. januar 2019 18:31)

  # Link komentara

 16. Ne znam cemu ovi saveti kad one jednostavno ne zele da se rese te navike (cast izuzecima).
   (vlada, 5. januar 2019 18:25)

  # Link komentara

 17. Teško da je to navika,pre će biti nagon za avanturom i jakim mužjakom u svojoj blizini.Nažalost snanži muškarci mislim fizički nemaju baš razvijen racio pa im je i ponašanje iracionalno to jest loše.A tu je i još jedan problem za te žene što ti lošui momci su vrlo čestio i prema njima loši.Nažalost procenat takvih žena je visok pa otuda i visok postotak problema na toj relaciji.
  (Moki, 5. januar 2019 18:24)

  # Link komentara

 18. Takve devojke su ograničene jednako kao i ''loši'' momci koje biraju (iako one ne misle tako za sebe ali to je valjda patologija). Po meni je sasvim o.k. da se dve takve osobe spoje. Time se spasilo dvoje koji znaju više od jedne prostoproširene rečenice da sastave.
  (gagi, 5. januar 2019 18:21)

  # Link komentara

 19. Vole kao mladje da se vuku sa nekim likovima lošim po njih, kasnije kako udju u godine više biraju dobre momke tzv. provajdere sa kojima prave porodicu. Tako da, devojke imaju drugačije prioritete i sve zavisi u kojim su godinama.
   (rt, 5. januar 2019 17:48)

  # Link komentara

 20. Mislim da je to vrlo lako i jedini pravi način da se žene otarase loših momaka je da izađu iz kako bih rekao "duhovne praznine".Zato što takva vrsta momaka upravo uspevaju da osvoje prazne,ona žena koja ima velku opštu kulturu i znanje takvi ne mogu da je impresioniraju.Jedan moj rođak stalno glumi lošeg momka i sve devojke su mu bile poprilično ograničene, sećam se jedna čak nije znala ni ko je Dostojevski. Dakle žena mora sebi da prizna da je prazna i da treba da se edukuje, više da čita knjige, naravno ozbiljne stvari ne Danijelu Stil ili Kiju Kockar. Zatim da gleda dokumentarce i kvalitetne filmove. I problem će biti lako rešen.
  (Aron, 5. januar 2019 17:43)

  # Link komentara

 21. Neke zene jednostavno zele da zive extra 2-3 god. sa nekim opakim momkom, a ostatak zivota da se max pati, nego da ceo zivot zivi osrednje. Ima tu malo patologije, ali tako je kako je i ja tu nista ne bi dirao. Svako na kraju dobije sta zasluzuje.
  (Helga, 5. januar 2019 17:14)

  # Link komentara

 22. jednog dana vas ubije od batina, bukvalno. eto vam vaši kul momci....
  (svašta, 5. januar 2019 17:07)

  # Link komentara