Tri svakodnevna napitka koja brzo tope praznične kilograme

Kada drže dijetu, mnogi nisu svesni da je jako važno i šta piju jer postoje neka pića koja sadrže veliki broj kalorija, pa tako sabotiraju proces mršavljenja.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. No čita ovakve tekstove, ko veruje u moći napitaka, sejkova, tableta taj nikada neće oslabiti jer nije da nije karakter, već ne želi da bude karakter. Nema ništa loše i tome što neko želi uživa u hrani, cigaretama itd, njegova stvar, ali ja ne želim takvu devojku, ne zbog estetskog monwnta to mi ne smeta, već ako neko toliko zlo čini sebi, sta je tek spremna drugima da radi. Isto važi i za muskarce. Vi koji imate visak kg pogledajte se svaki dan u ogledalo i znajte da vas drugi isto tako vide. Samo izbacite slatko, hleb, a ostalo porcija dovoljna za čoveka, ne jedite dok xe ne napunite. Oslabićete bar kilogram nedeljno uz svakodnevnu šetnju od pola sata sat, to je trajanje jedne epizode bilo čega.
   (ja, 27. januar 2019 09:08)

  # Link komentara

 2. Evo jedan napitak za dorucak...

  [link]
   (Marko, 27. januar 2019 07:48)

  # Link komentara

 3. Topi li i predpraznicne?
   (goga, 27. januar 2019 00:18)

  # Link komentara

 4. Najjace da voce, koje vec ima brdo secera.. prirodnog, ali secera... uz dodatak meda, koji takodje vrvi od secera... najjace da sokovi od takvog voca tope kilograme. Nece da bude...
  (Sabre, 26. januar 2019 20:29)

  # Link komentara

 5. samo probusena kasika i fizicka aktivnost tope kg
   (lezilebovicka, 26. januar 2019 20:23)

  # Link komentara