Ove ženske osobine ne voli nijedan muškarac

Manjak bontona, grubost i neljubaznost neke su od muških osobina koje će odbiti svaku ženu. No reč je o dvosmernoj ulici.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. @vrhunac hipokrizije
  U društvu uglavnom imam muškarce, i to odmalena. Čim su stasali, počeli su da gledaju sa kojom bi imali više keša - čiji matorci su lovarni, imaju veze, vikendice, kuće, stanove, aute, i gde bi mogli da se uvale i da im nađu posao. Ako ste na jednu ženu naišli koja želi da se udomi, to je ostalo iz davnina, ona gleda šta ima od miraza koji nosi - svoje telo za rađanje dece i rintanje oko kuće i porodice. Muškarci služe samo da zarade i štite porodicu, oni NE RAĐAJU I NE DOJE, znači da imaju bar godinu i po slobode po detetu. Računajte i to, nije sve u parama. Žene gledaju da se zaposle, svoje dele sa muškarcima, a gledam ih šta im ti muškarci muzu od para i života. @Miom je u pravu, ja nisam tako prošla, ali vidim žene od drugova koje su volele, a njima trebala sluga, glumili sve dok se nisu oženili i ona ostala trudna. Moj ima manje-više kao i ja i to je ok. Imala sam jednog koji je imao manje, a ja ne mogu biti trudna i zarađivati - jbg, tako smo napravljene. Muško da zaradi pare i brine o sigurnosti, žensko da rađa i radi neplaćene a najskuplje stvari, i sve je u ravnoteži.
   (hhhh, 13. februar 2019 15:19)

  # Link komentara

 2. @Leonardo
  To sto idu kod lekara nije hrabrost, nego strah i visak slobodnog vremena da dzodze po cekaonicama. Niti imam mnogo vremena, niti me je toliko strah smrti. Neko je rekao da je mnogo lalse raditi sa muskarcima, potpisujem. Ne drame, ne ulaze mi u kancelariju i kukaju, bukvalno, na kolegenicu. Sto se tice para, da, bitno je obezbediti dobar zivot deci, ali koliko vidim vecina zena bi da ga muskarci obezbede. To je mozda pilo vodu nekad, danas zene zele ista prava i plate, ali ne zele iste obaveze.Imao sam jednu poznanicu koja je bukvalno planirala da zive od plate njenog momka, a da njena sluzi za "kozmeticara, frizera, haljinice...", to su njene reci, mene bi bilo sramota da tako nesto pomislim, a kamo li da tako nesto izgovorim, niti sam cuo nekog muskarca da je tako nesto izgovorio. A koliko me devojaka pitalo kolika mi je plata i koliko njih sam ja to pitao mozete sami da procenite.
  (vrhunac hipokrizije, 13. februar 2019 07:56)

  # Link komentara

 3. Milion primera je da su naši muškarci uglavnom kilavi i nesposobni. Ako Vas to pogađa, preispitajte se, neće Vam biti bolje ako krenete bez osnova da komentarišete osobe koje ne znate. Generalizacija nije. Istina jeste.
  (Miom, 11. februar 2019 17:51)

  Pa upravo komentarišete gomilu ljudi koju ne poznajete i, u maniru pravog političara, krivicu prebacujete na druge i predstavljate vašu "istinu" kao jedinu i nepokolebivu. Kao što rekoh - generalizacija.
   (E, pa sad stvarno..., 12. februar 2019 19:23)

  # Link komentara

 4. Miom@
  Kolika količina gorčine i ozlojađenosti "kipi" iz vašeg pera.
  Pustite to, biće bolje po vas;-)

  Ps. izmenite nick, zbilja je morbidan.
   (Neprivlačno privlačan, 12. februar 2019 18:58)

  # Link komentara

 5. @E pa sad...
  Moj izbor je naspram mene, znači - odličan. Komentar mi je za ove muške koji pišu komentare na superženi, kao i onu gomilu koju sam videla u životu kako se ponaša prema ženama, time i prema sebi samima. Infantilne dede bi bio tačan naziv. Kada nemate šta smisleno da napišete, onda napišete da je neko pogrešno odabrao, jer valjda ste Vi takvi pa mislite da su i drugi pogrešili.
  Milion primera je da su naši muškarci uglavnom kilavi i nesposobni. Ako Vas to pogađa, preispitajte se, neće Vam biti bolje ako krenete bez osnova da komentarišete osobe koje ne znate. Generalizacija nije. Istina jeste.
   (Miom, 11. februar 2019 17:51)

  # Link komentara

 6. @Miom: Pa vidi se da znas da odaberes muskarca, svaka cast... Naravno da ima normalnih, samo su ti takvi interesantni kao nemi film hahahahahaa
   (DonJuan, 11. februar 2019 16:44)

  # Link komentara

 7. (Miom, 11. februar 2019 12:27)

  Odabir partnera najviše govori o vama samima. A problem koji imam sa vašim, a i gomilom drugih komentara je to što generalizujete. Pogrešili ste u odabiru partnera. Narodski rečeno, pojeli ste g***o. Bu hu. To nije razlog za pljuvanje "većine" muškaraca. Kako vi ili bilo ko uopšte može znati kakva je "većina" muškaraca. Šta je "većina"? I da ste bili sa dvadeset muškaraca, i da su vam sve drugarice opisale po dvadeset koje su izmenjene, opet ne možete tvrditi da je "većina" muškaraca takva i takva. Vaš je samo komentar jedne nesrećne osobe. Ništa manje, ništa više. Nemojte kriviti druge za svoje izbore.
   (E, pa sad stvarno..., 11. februar 2019 14:54)

  # Link komentara

 8. E, pa sad stvarno..., 10. februar 2019 21:06

  Ne vidim problem, većina je takva, damo pročitajte komentare. Zato su i dobili te nazive jer su ih pošteno zaslužili. Vidite samo kakvi su :) u ovim komemtarima se jasno pokazuju sve frustracije. Tu niko ne može pomoći sem njih samih. Bila sam u vezi sa bahatim, kladioničarskim, maminim sinom balkanikusom, i kratko sa jednim lažovom-glupakom-prevarantom koji se predstavljao kao livade i cveće jedno tri nedelje. Tu ne pomaže n i š t a, to je loše pa je loše, džaba svaka dobrota i trud. Nismo mi žene svoje živote našle na ulici pa da smo vam sluge. Naravno da ima i dobrih muškaraca, ali oni nisu frustrirani, nisu alapače, nisu zli. Sa njima se može živeti, a ne umitati od njih i ispoljavanja njihovih frustracija svaki dan pomalo. Kompleksi i frustracije se leče unutar osobe, ne van. Žene mnogo više rade na sebi i trude se. Mamini sinovi nisu navikli na to,oni misle da su bogom dani. Alkoholišu se da im bude lakše jer im je život bedan i ama baš ništa ne rade da ga poboljšaju. Takvi i bivaju ostavljeni, kada žena uloži SVOJ život da njegov popravlja, a on sve uništava. Zato oni pravi muškarci nemaju problema.
   (Miom, 11. februar 2019 12:27)

  # Link komentara

 9. Na osnovu muških komentara, mislim da bi najbolje bilo da Srbi više ni ne pokušavaju da stupe u bilo kakvu vezu sa Srpkinjama jer smo mi toliko zle, alapače, sponzoruše, ružne itd. Očigledno je da većina Srpskih muškaraca na internetu redovno ispoljava mržnju i netrpeljivost prema Srpkinjama koju u realnosti kriju makar kako bi dobili malo seksa ili kako bi imali ženu koja će im spremati i sl. Ništa, nađite sebi strankinje, budite sa njima, nemojte više da se pravite da volite išta kod nas i učinite nam svima uslugu. Neverovatno je koliko je naše društvo puno gneva, ja ovo nigde ne videh.
  (JednaMala, 10. februar 2019 14:22)

  Dobro je da niste videli komentare koje žene konstantno postavljaju na forumu: o nesposobnim Srbima, kladioničarsko-gejmerskim pijandurama, neodgovornim i nevaspitanim balkanikusima, maminim mazama, ružnim siromasima.
  (E, pa sad stvarno..., 10. februar 2019 21:06)

  # Link komentara

 10. Bah je opste mesto za one koji kao vole klasicnu muziku, ustvari je nedostatak ukusa, a to sto jos pises Bach, a joooj...
  (Kladionica: Bah : Prokofijev 3 :1,75, 10. februar 2019 05:57)

  Bach nedostatak ukusa, pa ako ti tako kazes o veliki muzicki genije.
  Samo da nekog o kome ne znas bas nista spustis. Bez ikakvog razloga. Moj komentar nije hejterski, naprotiv.
  Tezak narod.
  (Ma da, 10. februar 2019 19:27)

  # Link komentara

 11. Na osnovu muških komentara, mislim da bi najbolje bilo da Srbi više ni ne pokušavaju da stupe u bilo kakvu vezu sa Srpkinjama jer smo mi toliko zle, alapače, sponzoruše, ružne itd. Očigledno je da većina Srpskih muškaraca na internetu redovno ispoljava mržnju i netrpeljivost prema Srpkinjama koju u realnosti kriju makar kako bi dobili malo seksa ili kako bi imali ženu koja će im spremati i sl. Ništa, nađite sebi strankinje, budite sa njima, nemojte više da se pravite da volite išta kod nas i učinite nam svima uslugu. Neverovatno je koliko je naše društvo puno gneva, ja ovo nigde ne videh.
  (JednaMala, 10. februar 2019 14:22)

  # Link komentara

 12. Potpuno tačno, s tim što je materijalizam druga stvar koja smeta svakome. Ogovaranje jeste broj jedan.
  (Dragan, 10. februar 2019 12:16)

  # Link komentara

 13. Marko, ja od svoje 21. godine radim sa ljudima. Cega sam se nagledala i naslusala i od zena i od muskaraca, pa to je je strasno.I mogu vam reci kao zena kad mi muskarac ne odgovara, jer ja licno znam sta volim i sta mi se dopada nema sanse da cu biti sa njim, ali imas zene koje od srtraha od samoce, pa onda da ih drugi ne bi smatrali lujkama brze nadju bilo sta, samo da nisu same...usedlica, to je zaostao pojam koji koriste Balkanski muskarci valjda da unize zenu, sto eto nije poristala na nekoh primitivca i prostaka, alkosa, kockara, neradnika, itd...Nigde ne pise da zena ili muskarac moraju potpisati papir, oni mogu biti i u vambracnoj zajednici, samo je bitno da su iskreni jedno prema drugom, ovde primecujem u musko/zenskim odnosima strasne kalkulacije,i interes, i naravno razvodi su logican sled.Vi u svakom slucaju probajte da na zene gledate kao na bica koja su mnogo kompleksnija od muskaraca..i gladajte da pomognete vasoj zeni ako je ikada nadjete, ne nazivajte zene usedlicama,jer vidite nije prijateno i kad ja navedem razne epitete nasih muskaraca, sve oni vide samo sebe ne vide.
  (Marijana, 10. februar 2019 09:15)

  # Link komentara

 14. @Lel sreca nasa pa srpkinje nisu kao cehinje i slovakinje jer inace tek bi nas bolela glava. Veruj mi nase su super i nisu tako "slobodne"kao navedene. A ni mi nismo Englezi sto kazu, prvo moramo sebe da pogledamo pa tek da pricamo...
   (Nije sve u parama nesto je i u novcu, 10. februar 2019 08:22)

  # Link komentara

 15. @ma da
  Bah je opste mesto za one koji kao vole klasicnu muziku, ustvari je nedostatak ukusa, a to sto jos pises Bach, a joooj...
  (Kladionica: Bah : Prokofijev 3 :1,75, 10. februar 2019 05:57)

  # Link komentara

 16. @Marijana
  Muškarac koji se nije oženio a da je hteo, njega nije nijedna htela. Žena koja se nije udala nije htela da se uda jer je svaku neko hteo i žene nas biraju, ne obratno. One uvek imaju izbor. Sada kada ponovo pročitate komentare onda vidite zašto su neki sami. Nijedna ih neće jer su loši i zato su i zlobni prema ženama. Nisam naišao na ženu koja je bila loša prema meni dok sam ja bio dobar. Sa svojih 43 imam dovoljno iskustva.
   (Ffff, 10. februar 2019 00:15)

  # Link komentara

 17. @ zgejsn

  ..i kao takve još uvek su uznosite vlasnice svoje dražice. Budite ljubazni, divni, predusretljivi kakvim vas je priroda uostalom oboružala... njoj tek sad treba "pomoći" u rascvetavanju pomenutog pupoljaka. Protok godina nije toliko put u ispošćenost ljubavne snage koliko dozrevanje duha za potpuno uništenje materije. Imajte to u vidu kada se maštovitim mislima dotaknete rodnice svojih divnih dama..
  (crystal noir, 9. februar 2019 23:30)

  # Link komentara

 18. (Marijana, 09. februar 2019 17:41)

  Je l' to važi i za žene? Nisam baš primetio. Usedelice najčešće pričaju kako nijedan nije bio dovoljno dobar.
   (Marko, 9. februar 2019 21:32)

  # Link komentara

 19. fazoni i fore@
  "Psi laju karavani prolaze".
  Dokoni ljudi, u ostalom laž je ipak samo laž, i kao takve ne može(ne bi trebalo da može) da nas povredi;-).

  Inače sam je prezirem (mislim laž naravno) i nikada (pa dobro sada, gotovo nikada) ne lažem.
  I svi moji bližnji znaju da sam manje više ok. i mogu svašta nešto da istrpim i progutam, ali kada mi neko laže, ili pokuša, gubi sve moje poštovanje (ma koliko mi ista bila bitna).
  Eto to bi bili moji odgovori,
  na ovu temu naravno;-).
   (Neprivlačno privlačan, 9. februar 2019 20:58)

  # Link komentara

 20. Znaci, za muskarca je prihvatljivo da ima manjak bontona i to mu treba toleristi zato sto je muskarac? Zanimljivo! Ja zabludela sam oduvek mislila da se bonton odnosi na sve ljude, a ne samo na zene! Ne mogu da zamislim zasto bi neka dobro vaspitana zena sa manirima bila s nekom sirovinom koja ne zna osnovni bonton i koji takvu zenu ne moze da ispostuje, nego moze samo da je blamira i da cini da se ona oseca lose porednjega i ponizeno! Nista ruznije od nevaspitanog muskarca, koji ne zna da se ponasa, da govori i da se odnosi prema zeni kako treba, a takvih sam se nagledala u zivotu!
  (Ja, 9. februar 2019 20:07)

  # Link komentara

 21. @(muškarac (34), 9. februar 2019 15:28)

  Od mene ipak minus, jer je mržnja, u tom kontekstu, ipak (smatram) prejaka reč.

  Nisu svi imali iste uslove, niti za život, niti za obrazovanje, da bi sada nekima prebacivali jer možda baš nisu mogli (ili, znali) bolje (ili njihovi roditelji koji ih u tome nisu dovoljno podržali ili ih na to ohrabrili)...
  Poznajem neke, ne tako (formalno) obrazovane ljude, koji su mi (Bogu hvala) u teškim situacijama pomagali više nego iko, bez i da im posebno zatražim (sami su ponudili pomoć kada su saznali da je neophodna).

  Sa druge strane, ima ljudi koji su vanredno formalno obrazovani, ali, koji su ponekad od manje koristi od onih neobrazovanih (a nekad čak i čine štetu)...

  Mislim da je to više bitno - da li neko doprinosi (na dobar način) porodici i društvu, da li ima čestite i dobre namere ili ne, od toga koliko je obrazovan ili neobrazovan (nadam se da ste i Vi tog mišljenja).
  (nediskriminacija, 9. februar 2019 19:28)

  # Link komentara

 22. Srela sam baš mnogo muškaraca sa ovakvim osobinama, što ne znači da nema takvih i žena. O svakome znaju sve, od toga sa kime se viđa, sa kime spava, ko je kome šta, ne verujem kada sam sa drugarima koliko bespotrebnih informacija izbacuju... Svaki gleda kod devojke šta ima (materijalno), ko i šta su joj roditelji i slično, i to na negativan način. Ne mislim da to nije važno, ali oni imaju o svakoj takve informacije i razmatraju ih na grub i zloban način. Najgore od svega je što takvi nađu upravo onakve o kakvima su najružnije pričali.
   (Vagica, 9. februar 2019 18:37)

  # Link komentara

 23. U mojim dvadesetim svaka mi je bila dobra, ona koja ne zklapa, cutolog i kulturna i nepristojna i drska i nadmena, samo je trebala da da i sve je u redu.

  U tridesetim vec pocinjem da biram, pa nije morala odmah ni da da, pa nije sve u tome, jel.
  E sad u cetrdesetim, cenim intelektualke, one koje drze do sebe, vole pozorista i znacajna kulturna desavanja, a to da li ce da da? Pa nemojte molim vas za koga me smatrate, pa one su dame i brizne mame...
  (zgejsn, 9. februar 2019 18:09)

  # Link komentara

 24. Bvb, dobar komentar. Muskarac koji u hiljde zena nije nasao ono sto trazi, ustvari trazi muskarca. I to je to, losem muskarcu, svaka je losa, secam se jednog poznanika svaka mu nije valjala, propao brak, i kad ga je cuo neki njegov ujak koji zivi u jednoj zapadno Evropskoj zemlji, reakao mu je svaka zena je dobra, za nekoga. Posle se on malo sabrao, i nasao je novu zenu.
  (Marijana, 9. februar 2019 17:41)

  # Link komentara

 25. I za mene neki pričaju grozne stvari (ponekad i potpuno nestinite)... onda, kada ne uspeju da me zavedu nakon nekoliko godina pokušavanja...

  Ne marim za to toliko (kad znam da je sa lošom namerom i nestinito), samo... - Žene, čuvajte se. Ima i neiskrenih muškaraca, koji, da bi eventualno uzdigli sebe, vredjaju vas.
  (fazoni i fore, 9. februar 2019 15:55)

  # Link komentara

 26. Uopšte nisam ženomrzac. Danas nikome nije lako, ni nama ni njima. Imam dve ćerke i volim ih najviše na svetu. Ali sam nešto primetio vezano za posao. Neuporedivo je lakše raditi sa muškarcima, nego sa ženama. Kod žena je uvek neka drama, promene raspoloženja, uvek spremne na skok, frka, nervoza, komplikovanje bez potrebe, pa oni dani, hormoni i sl. Ne generalizujem, ali 90/ posto ih je takvo. Međutim, sa druge strane imam utisak, da su mnogo hrabrije od nas u nekim situacijama( npr po pitanju odlaska kod lekara i kontrole zdravlja generalno).
  (Леонардо, 9. februar 2019 15:49)

  # Link komentara

 27. Manjak bontona? Zaista? Pa evo, mrzimo i nepismenost i neobrazovanost.
  (muškarac (34), 9. februar 2019 15:28)

  # Link komentara

 28. @(T, 9. februar 2019 12:21)

  Ja sam to radila, jer sam bila "u vezi" sa "ćutologom". I onda nisam znala u momentu šta mu je; pa čak i kada je bilo reči o meni bitnim odlukama, dogadjajima i sl. Nisam znala kako se oseća u vezi sa mnom, da li planira nešto ozbiljno ili ne; šta su mu značile neke devojke sa kojima je flertovao predamnom (ili o kojima znam iz baš pouzdanih izvora, da ne napišem - snimaka)... Želela sam da znam svakojake detalje (koja mu je bila bitna, a koja nebitna, uključujući i mene)... Na kraju, ućutali smo oboje...

  Nije svaki odnos isti, i, ako nekoga poznajete dovoljno dugo i vidja li ste ga u raznim situacijama, možda imate itekako razloga za ljubomoru (ako nekoga zaista volite). A, ako taj neko drugi ne želi išta da objašnjava, takva ljubomora ga smara i smeta mu... Pa, šta da napišem - nije lako osobi koja se ne oseća sigurno u vezi sa nekim, voljeno, posebno, već se uvek pita, koliko je toj drugoj osobi znači uopšte, i, da li bi bolje bilo da nije sa njom (jer, ko voli nečije "mrvice", odsustvo truda)...
  (nisam uvek bila takva, 9. februar 2019 15:22)

  # Link komentara

 29. Zene ogovaraju i vode racuna o tudjim zivotima jer nemaju interesovanja.
  Sport, film, muzika, istorija, geografija... to su stvari koje interesuju skoro svakog muskarca.
  Za zenu su to recimo gluposti.
  (Magnus, 9. februar 2019 10:54)

  Pa kad muvas seljancice i starlete...
  Tako bih i ja mogla reci da muskarce ne zanima nista sem sporta (kladionice) i piva. Nadje se stvarno poneki da voli i istoriju. Teze malo da voli i Bacha ali nadje se i to. Ako trazis.
  Uvek me fasciniraju nasi fini muskarci sa interesovanjima koji jure zene koje u stvari sleduju sivonjama.
  Koji je tu problem? Previse pornica?

  Na stranu to koliko muskarci vole da tracare, to je druga tema...
  (Ma da, 9. februar 2019 14:32)

  # Link komentara

 30. Prosečni komentari muškaraca ovde su toliko puni jeda prema ženama da mi uopšte nije jasno šta vas sputava da tražite ljubavnu sreću sa svojim polom. Je l ti ne valja nijedna? Ok je, nađi momka. Ako ispadne da ti ni tu ne ide, ćuti, leči se, biće da je do tebe.
  (Bbv, 9. februar 2019 14:15)

  # Link komentara

 31. Bitno mi je da je nezna, zenstvena, kulturna, plemenita... one koje psuju, ogovaraju, koje su materijalistkinje... takve zaobilazim u sirokom luku cak i kao komsinice.
  (T V O R, 9. februar 2019 14:05)

  # Link komentara

 32. Prva osobina svakako nije razlog ,jer postoji mnogo muskaraca ,koji vole traceve!
   (olga, 9. februar 2019 14:02)

  # Link komentara

 33. Zvocanje.
   (Smuleco, 9. februar 2019 13:46)

  # Link komentara

 34. @trn u oku
  Probah sa jednom bas takvom, bas nista ne ispade a bi posla oko toga cudo.
  (Bole, 9. februar 2019 13:25)

  # Link komentara

 35. Ove karakteristike opisuju prosecnu srpkinju. Ko vas ne zna skupo bi vas platio. Zahvaljujem visoj sili na cehinjama i slovakinjama.
  (Lel, 9. februar 2019 10:18)

  Ali ima i nas srpkinja koje nismo prosecne. Ali ste pogresno shvatili cehinje... o tome kakve su divne sa muzevima i uopste muskarcima... daj te malo vremena. Prosecna cehinja ce se uvek udati za stranca i onda se ponasati kao prava pijavica.
  (poznato odabranima, 9. februar 2019 13:23)

  # Link komentara

 36. A ko vas je slagao da zene ne vole bahatost i grubost kod muskaraca? Zene vam tako rekle? A 9 od 10 bivsih momaka im odvratni bahati agresivni krmci hahahahahahha
   (DonJuan, 9. februar 2019 13:18)

  # Link komentara

 37. Ove karakteristike opisuju prosecnu srpkinju. Ko vas ne zna skupo bi vas platio. Zahvaljujem visoj sili na cehinjama i slovakinjama.
  (Lel, 9. februar 2019 10:18)
  Dok ste vi svi prefinjeni kao engleski vojvoda. Samo sto vam kod sebe to ne smeta...
  (Hm, 9. februar 2019 13:13)

  # Link komentara

 38. @Lel
  Tvoj komentar nije bio potreban
   (M, 9. februar 2019 13:09)

  # Link komentara

 39. Zvocanje.
   (Smuleco, 9. februar 2019 13:05)

  # Link komentara

 40. Zaboravili su najvaznije-kad je feministkinja.
  (stop, 9. februar 2019 13:05)

  # Link komentara

 41. Traceve I grubost I neljubaznost ne vole ni žene da čuju od muškarca.
  Ali što se tiče finansija... Pa znate kako, kada imate porodicu, važno je da se trudi da obezbedi dobar život deci. Koliko god da je to moguće u našoj zemlji ili gde god da ste... Lenje muškarce, lezilebovice ne podnosim!
   (Ona, 9. februar 2019 13:03)

  # Link komentara

 42. Ljubomora je prva stavka koja me odbija. I zapaljena cigareta. A sve više je ljubomirnih žena pušača.
   (Svi plaćamo danak, 9. februar 2019 12:55)

  # Link komentara

 43. Znaci ne vole svoje najizrazenije osobine.
  (goodvibes, 9. februar 2019 12:33)

  # Link komentara

 44. A beskonačni razgovori o tome šta je ko rekao, šta ko misli, šta je neko rekao da neko misli i šta ko misli da neko drugi rekao?
  (T, 9. februar 2019 12:21)

  # Link komentara

 45. Netacno. Nasi muskarci upravo na ove osobine padaju.
   (Vanja, 9. februar 2019 12:10)

  # Link komentara

 46. 1. Muškarci tračare više od žena 2. Grublji su 3. Da ne pričamo koliko žrače lošom energijom ako imaju manju platu od svoje žene.
   (Iva, 9. februar 2019 12:02)

  # Link komentara

 47. i ono "ceeeskaaaj meee". ufffff.
   (goki, 9. februar 2019 11:16)

  # Link komentara

 48. Zenama su samo dve stvari u glavi, pare i ona muska stvar. Srecom situiran sam i to odlicno van Balkana i srednje Evrope tako da druge me muke muce. Usput dok sam vozio obicnu Tojotu smatrale su me luzerom sada vozim Meklaren i za njih sam Bog a za moju majku sam i dalje budala koja ne zna nista. I hvala joj na tome jer bila je uz mene i kada mi je bilo najteze i najbolje sada. S tim sto nju kod mog oca privuklo to sto svira gitaru a bio obican radnik u fabrici.
  Veliki pozdrav svim ocajnim domacicama iz Kalifornije i drzave i Ferarija Kalifornia...
  (Rufolf Karacola, 9. februar 2019 11:15)

  # Link komentara

 49. Iskreno, najiskrenije.... još nisam upoznao žensku osobu koja je bez ovih osobina.
  Jovan Dučić ih je najbolje opisao.

  Ja ću samo dodati: "Žene..."
   (Mmm, 9. februar 2019 11:14)

  # Link komentara

 50. Ove nadrndane što reže na svakoga su najgore.
   (Petar, 9. februar 2019 10:58)

  # Link komentara

 51. Samo... Mogu navesti jos 103...
   (zidan, 9. februar 2019 10:57)

  # Link komentara

 52. Sve je tacno pogotovo ovo zadnje!
   (969, 9. februar 2019 10:54)

  # Link komentara

 53. Zene ogovaraju i vode racuna o tudjim zivotima jer nemaju interesovanja.
  Sport, film, muzika, istorija, geografija... to su stvari koje interesuju skoro svakog muskarca.
  Za zenu su to recimo gluposti.
   (Magnus, 9. februar 2019 10:54)

  # Link komentara

 54. Ove tri srvari ne vole ni devojke kod muškaraca.
   (da da, 9. februar 2019 10:40)

  # Link komentara

 55. Tacno od A do Š.Pogodili su pravo u centar:-)Ne znam samo sta je od ponudjenih najgore:-)
   (deki185, 9. februar 2019 10:24)

  # Link komentara

 56. Ove karakteristike opisuju prosecnu srpkinju. Ko vas ne zna skupo bi vas platio. Zahvaljujem visoj sili na cehinjama i slovakinjama.
  (Lel, 9. februar 2019 10:18)

  # Link komentara

 57. Tačno, tačno iiiiii tačno!
  (Vidak, 9. februar 2019 09:47)

  # Link komentara

 58. Tačno. Ogovaranje me tako umara. Tek svaku treću reč registujem jer me apsolutno ne zanima.
  Nema ništa ružnije od neljubazne devojke žene to je baš odbojno.

  Što se tiče finansija i mogu da razumem.
  Živimo ispod svakog normalnog nivoa.
   (agent mahoun, 9. februar 2019 09:43)

  # Link komentara

 59. Najgore su one koje glume žrtve, i koje na taj način žele apsolutnu dominaciju i moć odlučivanja putem emotivne manipulacije. Ako zasnujete porodivu sa takvom, u ištićete život i sebi i svojoj devi pokušavajući da joj udoboljite. Ali niti ćete u tome uspeti, niti će i ona biti srećna.
   (trn u oku, 9. februar 2019 09:38)

  # Link komentara