Oduševiće vas ovaj preliveni kolač bez brašna

Interesantan kolač sa orasima.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Konstruktivni sukob mišljenja, različiti stavovi po pitanju bilo čega su potrebni i dovode do usavršavanja osobe, ličnosti , celokubnog čoveka i njegovog rada. Ali kada se iznose samo svoji lični stavovi, u negativnom kontekstu, kada se iz celokupnog rada izvlače samo delovi u kojima je, ili nije, učinjen neki propust i to uzima kao osnova za davanje negativnih komentara , onda je to zavist, pakost ili kako god ga nazovite.
  Baka Jelena je primer žene koja ne poznaje granice znanja, želje za učenjem i sticanje novih znanja, upornosti i vrednoće. Kamo sreće da smo svi takvi. Nagrade i pohvale koje dobija, česta gostovanja na raznim televizijama, (koje nju zovu da gostuje kod njih), broj pratilaca na YouTube kanalu, blogu , sajtu, jasno pokazuju vrednost i kvalitet njenog rada.
  Jasno je da se ni meni neka jela koje pravi ne sviđaju, jer ih ne volim, ali da li je to razlog da "pljujem" na njen rad i trud. Naravno da nije, jer je to što ja ne volim, samo moj problem.
  Ovo je kolač koji je moja supruga napravila i probali smo , kao i veliki broj jela koja je Jeca pravila i nama se sviđa. Da nije tako, zaobišli bi i ne bismo ga probali. Sami smo ti koji odlučuju da li nam nešto odgovara ili ne i ne namećemo naše mišljenje drugom.
  Baka Jelena , od mene imaš samo podršku i večno prijateljstvo.
  Srdačan pozdrav svima.
  (Ognjen, 20. februar 2019 09:17)

  # Link komentara

 2. A na cemu su vam roditelji odrastali, nego na grizu i keksu, i to ako ga je bilo,a sad svi zgrozeni.Sve vam nezdravo, sve izbegavate i opet vam stalno nesto fali.Jedite sve umereno i pokusajte da uzivate u hrani,a ne da gotovo neuroticno brinete sta moze da vam naskodi.
  (nada, 20. februar 2019 08:19)

  # Link komentara

 3. pa sta su keksi i griz? :-)
   (Apatrid, 19. februar 2019 22:15)

  # Link komentara

 4. Kolač od oraha ima najmanje oraha.
  (Ševarice, 19. februar 2019 20:10)

  # Link komentara

 5. Ovo je garant dobar kolac jer je iz bakine kuhinje a tamo su samo dobri recepti ko nadje manu neka ga izbegne a manu nalaze samo zlonamerni a to nije lepo!
  (Soka, 19. februar 2019 19:36)

  # Link komentara

 6. Hvala Portalu B92 što redovno objavljuje recepte Bakine kuhinje... divni ste ali imate najnegativnije komentare kad se tiču bakinih recepata. Neznam dali neko od čitalaca ode na kanal bake i pogleda te divne recepte koje je baka objavila a i nagradu koju je osvojila za najbolji kanal iz oblasti kulinarstva za 2018 godini [link] . Hvala svima bez obzira šta mislili..Ljubi Vas baka..
  (Bakina kuhinja, 19. februar 2019 19:20)

  # Link komentara

 7. Evo pravi recept.Po solja griza,levenih oraha,dve solje rendanih jabuka,trecina solje ulja I secera,prasak za pecivo,jedno jaje I mleka da se sve pomesa.Sipas u tepsiju I ispeces.Moze istopljena cokolada odozgo I suvo grozdje I slicno u masu.Klasican kolac smuti I prospi.Inace mera je solja 0,25-0,3 litra.Pece se dok ne bude gotovo,sve na osecaj.
  (Strucnjak, 19. februar 2019 17:05)

  # Link komentara

 8. 100 gr griza 100 gr šećer 100 gr keksa a naslov kolači bez brašna
  (komšija, 19. februar 2019 16:40)

  # Link komentara

 9. Baš ste dosadni, pa to je kolač, ne jedeš ga svaki dan, a i ako ti baš smeta učini ovaj kolač zdravijim, učini svaki kolač koji spremaš zdravijim, postoji integralni griz i integralni keks, stavi neku zamenu za šećer, puter ili maslinovo ulje umesto margarina i običnog ulja......
   (Ninamandarina, 19. februar 2019 16:09)

  # Link komentara

 10. Bez brasna ali sa keksom i grizom. Ukusno sigurno, ali krajnje nezdravo.
  (dj, 19. februar 2019 15:14)

  # Link komentara