Znakovi koji otkrivaju da koristite kremu koja ne odgovara vašem tipu kože

U moru proizvoda za negu kože, ponekad je zaista iscrpljujući poduhvat pronaći onu kremu koja u potpunosti odgovara vašem tipu kože.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Slažem se u potpunosti da nam se plasira svašta a da je veoma teško naći ono što je potpuno prirodno i što prija koži. Svaka koža je priča za sebe i univerzalna preporuka ne postoji, jer čovek može biti alergičan ili intolerantan na samo jednu biljčivu i ako se ona nalazi u kremi može napraviti problem. Zato je važno čitati deklaracije! Ja sam takođe probala Zeokremu i meni se pokazala veoma dobro kod oštećenja kože. Osetljiva sam na hladnoću i ruke mi često zimi ispucaju. Ova krema mi je baš pomogla kod ispucale kože a koristila sam je i kod ojeda kome su sklone moje ćerkice. Ojed se bukvalno preko noći povukao, tako da mi ova krema dođe kao prva pomoć u kući.
  (Zujalica, 25. mart 2019 11:03)

  # Link komentara

 2. Sa kremom ZEOKREM niko nece pogresiti.Potpuni je prirodna, na bazi zeolita,maslinovog ulja , crna zove ,aloje ,pcelinji vosak,kamilica ,lavanda ,ruzmarin.Svaki sastojak radi svoj posao.Ja sam je dobila od drugarice da probam posto mi svaka smeta i izaziva svrab i peckanje oko ociju.Kome god sam preporucila svima je prijala i nisu imali nepozeljne reakcije.
  (Zaja, 22. mart 2019 15:44)

  # Link komentara

 3. Da li mi neka krema odgovara ili ne otkrivaju mi moje oci. Naime, oci mi se zacrvene i suze na sve mirisljive kreme i kreme sa konzervansom. Zato jedino koristim kreme napravljene u apoteci- bas mi odgovaraju (hidrantna, vitaminska i sl).
  (Cecili, 20. mart 2019 16:54)

  # Link komentara