U pantalonama pred matičara? Stigla nova moda! FOTO

Glumica Igre prestola Sofi Tarner (Sophie Turner) udala se za muzičara Džoa Džonasa (Joe Jonasa) u Las Vegasu prošle nedelje, a umesto venčanice obukla je bele pantalone širokih nogavica.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Ma naravno. Još jedan korak ka fiktivnoj ravnopravnosti. Zbog čega žene ne žele da budu žene već uporno forsiraju da se izjednače u svemu s muškarcima? Verujem da će uskoro tražiti od nas da nosimo suknje, tako da ne budu samo žene ženstvene, jer je to diskriminacija polova.
  (B, 14. maj 2019 15:38)

  # Link komentara

 2. @Sabre
  Ajmo prebacivanje krivice, stara priča, a u stvari prazna. Ali kada vidim komentar same 30+ i u to pežorativnom smislu, shvatim nivo razmišljanja. Eto slobodna sam, obrazovana, ne želim da budem muškarac, žena sam, ženstvena, ne smatram da su svi isti, da su strine itd.. Nije mi karijera prioritetna, formirati porodicu, za mene lično jedna od najlepših stvari, za koga nije, poštujem svačiji izbor. Nisam još udata, iako sam mogla i to da 'biram', kvalitetni ljudi, nisam pristala jer ako ne mogu da pružim ono što želim da dobijem (ljubav, predanje, itd) zašto da nekoga uskratim za to. Ne treba mi princ ni konj, treba da osetim da je to to klik. E kada kliknemo sa tim čovekom želim decu, život, da imam sve od mene, i ja od njega. Ako bude kasno, ne desi se, poštenije je provesti život slobodno sa pominjanim mačkama, nego biti nezadovoljan, neispunjen i isto takav učiniti život svom partrenu. Svako ima svoj motiv, sve je individualno. Pozdrav
   (Teško ceš razumeti, 10. maj 2019 11:01)

  # Link komentara

 3. Za mene je sasvim OK da se obuku neke fini pantalone, kao ove na slici ili beli sako ispod koga se ne nosi ništa. Naravno da su mi i venčanice lepe, kratke, dugačke, pa i one koje su malo kičerica jer iskreno svadba i jeste po prirodi stvari kičerica, ne morate biti baš 'svedeni' do kraja.
  (svedena, 10. maj 2019 10:43)

  # Link komentara

 4. ja sam se vencala u pantalonama pre 32godine. Brak i dalje traje a pantalone se i dalje prepricavaju ;)
   (činjenice, 9. maj 2019 22:41)

  # Link komentara

 5. ... jel se ono beše Denis Rodman, košarkaš, udao/oženio samim sobom obučen u kitnjastu, čipkastu, belu venčanicu , sa sve cipelama na štiklu hahahaaa :-) :-) :-)
  ... a što se tiče muških śto ovde redovno ostavljaju komentare, (reče jedna čitateljka da su to neke obične strine:-) ), mislim da ipak polovinu tih "muških" komentatora u stvari čine žene koje, komentarima ovako javno, leče neke svoje frustracije stečene možda lošim životnim iskustvima...
  (... pobuna na brodu ludaka ..., 9. maj 2019 22:35)

  # Link komentara

 6. Znači,od sada će žene na venčanju da nose pantalone! Šta mi onda da obučemo za tu priliku?!

  Nema mi druge,moraću umesto odela koje sam ošacovao kupiti sebi neku lepu,raskošnu,crnu venčanicu!
  Kad je bal,nek' je maskembal!

  Feminizam će nas načisto pomnožiti sa nulom.
   (@realKomentator, 9. maj 2019 16:02)

  # Link komentara

 7. Cuj nova, moja keva se ovako udavala jos 70-ih. @I - sestro, da niste zelele da budete muskarci i dzentlmeni, da se ne radi planski na unistavanju muske uloge u drustvu i davanju stalno nekih novih zadataka i instrukcija muskarcima sta treba da budu i kako da se ponasaju, verovatno se ne bi danasnji svet delio na strine i krimose/nasilnike na koje se lozite i koji vas maltretiraju. A i da ste se malo vise opustile, ne bi tolike bile same u 30-ima i 40-ima sa mackama i tesile se da je to zato sto su ostale samo strine od muskaraca.
  (Sabre, 9. maj 2019 13:30)

  # Link komentara

 8. Samo nas kopiraju ove zene...
  (delboj, 9. maj 2019 13:09)

  # Link komentara

 9. Nedostojno. Koliko god da ima ruzne noge.... jadno je ovo...
   (Rocky, 9. maj 2019 12:49)

  # Link komentara

 10. Kako obući romantičnu venčanicu pored muškarca prema kome moraš biti džentlmen da ne bi plakao i zvocao za svaku sitnicu? Malo nas može da odabere pravog muškarca, ostatak su strine, pročitajte samo komentare redovnih muških osoba po ovom portalu i sve će vam biti jasno.
   (l, 9. maj 2019 11:39)

  # Link komentara

 11. Meni ovo jako ružno izgleda za venčanje.
  (maja, 9. maj 2019 11:12)

  # Link komentara

 12. Šta ima da se bacaju pare na venčanice i pantalone. Ideš da se zakuneš na papir dok nas interes ne rastavi. Negde se desi i ljubav.
   (AXON, 9. maj 2019 10:35)

  # Link komentara

 13. Ja iskreno ocekujem da ce mladozenje zameniti svoje odelo i pantalone nekom suknjom i haljinom. I to crne boje jer se odmah na vencanju vidi ko ce pantalone da nosi.
   (smuki, 9. maj 2019 10:30)

  # Link komentara