Kako da znate da je ženskaroš pre nego što to osetite na sopstvenoj koži? Evo sigurnih pokazatelja

Iako vam se možda čini da ste pronašle muškarca koji će vam biti odan tokom celog života, ovi znakovi pokazuju da se u njemu krije pravi ženskaroš.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. U Srbiji je 95 % zenskarosa u uz to operisani od ,paznje,dzentlmenstva I posvecenosti zeni
  (Dm, 12. jun 2019 05:11)

  # Link komentara

 2. @ Saška:

  Srce se nikad ne daje. Bar ne skroz. Vreme će proći, videćeš da si dobro postupila.
  (Hana, 6. jun 2019 23:26)

  # Link komentara

 3. Ja sam jedan od takvih,bio ženskaroš dok nju nisam upoznao. Digo sam ja ruke od nje kad sam shvatio da joj je pažnja bilo kog muškarca pa i trafikanta bitnija od bilo čega. Ona to zove svojom slobodom. Smešne žene.
  (Blunt, 5. jun 2019 21:53)

  # Link komentara

 4. Ja sam savrsen a nisam zenskaros. Ako je prava zena pored mene. I veoma sam skroman.
  (Milos, 5. jun 2019 20:18)

  # Link komentara

 5. Istina je da devojke zapravo jure takve muskarce,imponuje im da one budu te koje ce ga smiriti,pa onda sa visine gledaju na druge devojke,kao ja vredim a vi ste ostale jadnice.Ima i onih koje takve izbegavaju,razmisljaju svojom glavom,znaju da se taj nikad nece promeniti.To su oni koji u braku imaju paralelne veze, obicno sa znatno mladjim devojkama,kad jedna pocne da ga smara oko razvoda zameni je sa drugom,zene naivno veruju da ce se on promeniti i voleti samo njih.Na zalost mnogim devojkama su zenskarosi zanimljiviji nego neki dobar pristojan momak,valjda se pale na tu neku neizvesnost,borbu sa konkurencijom,drama,ljubomora,mnoge zene ovako vide ljubav.
  (taki p, 5. jun 2019 19:26)

  # Link komentara

 6. a ako pocnem tako da se ponasam , pasce nesto sa strane ili ...;)
   (kladzom do bola, 5. jun 2019 17:48)

  # Link komentara

 7. Na osnovu svog psihoterapeutskog iskustva tvrdim da je 90 posto sumnji koje su imali moji klijenti bilo opravdano. Rad sa njima se svodio najcesce na izgradnju samopostovanja i izlazak iz takvog odnosa. Ljudi, verujte sebi i postujte sebe i ovakvi clanci ce vam biti bejzik :)
  (psihoterapeut, 5. jun 2019 17:46)

  # Link komentara

 8. Pa u vazduhu, žena namiriše, ženskaroško iskustvo... I zna, da samo tako iskusan, može da zadovolji njene visoke standarde, kao zreo muškarac koji, zna, kad, i gde, i kako, i tačno u kojoj meri, šta radi... E, kad ispuni, te kriterijume... Onda, nastaju problemi.
  Jer nigde nisu u početku, regulisana dalja očekivanja, obaveze, i restrikcije slobode, koje bi iskusna žena, da zadrži samo za sebe...
  Ima još tu materijaaaalaaaa... Samo...
  Mnogooo... Bre...
   (Mediocritical, 5. jun 2019 17:42)

  # Link komentara

 9. Realno. Koja ce da ode od onoga koji je predobar. Mnogo lakše će da ubedi sebe da to što je imao puno žena znači daje ona ta prava , a ostale nisu bile dovoljno dobre.Po ovoj analizi šansa zene da se odupre ženskarošu tangetira 0%.
   (alkos, 5. jun 2019 17:24)

  # Link komentara

 10. Ne raspitujem se okolo.Nego pratim pogledom sta radi,dok se ne upoznamo.A,to se nikad ne moze sa sigurnošću znati.Ako veza i potraje,a primetim da je podlozan švrlhanju,to niko ne bi ni tolerisao.A,u braku se posebno ne toleriše.
  (Mila, 5. jun 2019 17:10)

  # Link komentara

 11. Dala sam srce jednoj takvoj budali. Ostavila sam ga, ali sad me i dusa i telo bole za njim, iako znam da ne zasluzuje ni jednu moju suzu.
   (Saška, 5. jun 2019 16:34)

  # Link komentara

 12. Не купуј поклоне, не буди џентлмен, буди стока. То жене воле?
  (Циник, 5. jun 2019 15:53)

  # Link komentara

 13. Sve ste pogodili....bravo?....
   (ms, 5. jun 2019 15:45)

  # Link komentara