Ovo je ženama privlačnije od muževnosti

Subota, 22.06.2019.

12:34

Izvor: index.hr

Ovo je ženama privlaènije od muževnosti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

159 Komentari

Sortiraj po:

Nenad

pre 4 godine

@Day to je tacno jer bogati i uspesni mogu birati posto takve muskarce zene jure pa u njihovom slucaju oni i ne moraju mnogo da se zamaraju tim pitanjima.

day

pre 4 godine

Sta zene zele? Pitanje kojim se ne bavi ni jedan muskarac koji bar malo drzi do sebe. Davno sam zapazio jedan zanimljiv fenomen - uspesni muskarci (mislim na tipove u 30-im koji u Srbiji zaradjuju 3k€ i vise, u koju grupu i sam spadam) nikada ne razgovaraju o tome sta zene zele, jer je potpuno nebitno. Fokus je na progresu na licnom planu (duhovnom, fizickom i materijalnom), kvalitetnom i zdravom nacinu zivota, putovanjima po svetu i stvarima koje su prakticne i korisne. Najmanje energije, vremena i resursa uopste sam uvek trosio na zene, a sa svoje 32 godine ne znam im vise ni broj.

Љубав&Страст

pre 4 godine

Кажу (и жене и мушкарци)да имам изглед и хвала Богу на томе, имам солидан посао за наше прилике одличан, кров над главом још увек не.
Са те две позитивне карактеристике бих по коментаторима сигурно имао девојку . Заправо је немам и то годинама немам озбиљну везу. Нешто једноставно не умем са женама и то је то. Понашам се аутентично, не глумим не причам форе из филмова и остале глупости. Да будем искрен нисам баш ни најспретнији у приласцима/конверзацији и то их вероватно у старту поколеба или им створи неку слику о мени која можда и није веродостојна... вероватно је до енергије коју емитујем не знам ни сам.
У сваком сучају, изглед и материјално стање нису од пресудног значаја да ли ћете имати девојку/жену или не.
Битно је да ли умете са тим девојкама/женама или не.

brm

pre 4 godine

Kad misliš da je novac jedini bitan, znači da nemaš mnogo ni drugih kvaliteta pa se tešiš da je do novca. A ako te privlače žene koje bi sele u svačiji auto dok je on BMW, onda si u debelom problemu.

taki p

pre 4 godine

Uzalud spiskovi i teoretisanje o pouzdanim,vernim,dobrim momcima,najcesce se u praksi uhvate za mangupe,barabe,zenskarose,za takve se i udaju pa lupaju glavom u zid.Sa druge strane ove lose,namazane,kuckaste na vreme izbiraju pristojne momke za sebe pa im dupe pomeraju.Uskladjenih parova ima najmanje,oni su jedini istinski srecni,ali su testirani kao i svi drugi kroz brak ili zajednicki zivot.Razlozi za haoticno stanje su razni,od drustveno-politickog uredjenja,trendova,do cudne mesavine patrijarhata i emancipacije zena koja bi sludela svaku normalnu osobu.Da li ce biti bolje? Mozda za 20-30 godina ako imamo srece i pameti.

Nista ni od svega

pre 4 godine

Od kad sam se ozenio nemam pojma a i ne interesuje me sta zene zele.Da sam sam,pa ni onda.Prilazio bih svakoj.Sve zene su zene i lepe i zenstvene i u svakoj lezi nesto privlacno za muskarca.

KAMENI BAGRDAN

pre 4 godine

Ja sam lep zgodan imućan vrlo interesantan zene me obozavaju uglavnom se bilo koje musko ili žensko drustvo vrti oko mene .imam 53 godine .na fejsu me spopadaju razne klinke i lepotice sa svih kontinenata.ja sam izabrao skromnu dobru zenu .stariju 3 od mene.ne mogu sci da budu lepi zgodni uspesni.ali mogu da osivoje srce tradicionalnim vrednostima.i zato kad vam kaze bata Kameni,vi skromni i dobri samo napred. Izadjite iz ormana naci cete sreću tu je oko vas.

Bzvz

pre 4 godine

Ko sve ovde komentarise.... Niko ne kaze da muskarac mora imati sve ovo samo su prosto nabrojane pozeljne muske osobine. Naravno da niko nece naci sve.
Sta vi muski kao nemate slican spisak? Za pocetak lepa, mlada i zgodna ma kakvi vi bili pa onda nevina, da je samo vas cekala a super ljubavnica, skromna, verna, da cuti dok je ne pitate, da vam cisti, kuva, pere, radi i zaradjuje solidno ali ipak posvecena porodici, uvek doterana i seksi i dok riba WC... I onda zene mnogo traze.

Miroslav

pre 4 godine

Ljudi,zene kao i muskarci naravno,prvo i prvo gledaju FIZIČKI IZGLED pa tek onda ostalo,nek kaze neko da nije tako.Sto su tu neki i pisali,mozes biti i fin,kulturan,sve naj... Ali ako im nisi privlacan,tu je kraj,mozes raditi sta hoces,jednostavno si neprimetan za njih.

Milan

pre 4 godine

"I have been a rich man and I have been a poor man, and I choose rich every fucking time." Hvala svim devojkama koje su me odbijale kada sam bio "niko i ništa"

savremeni (ne)moral

pre 4 godine

Pare su broj jedan. Nemoj da se lažemo. Dobar deo lepšeg pola voli leba bez motike. Najvažnije im je da se dobro prodaju. Izvinjavam se izuzetcima.

mozak je najseksipilniji deo (nekih) muskaraca

pre 4 godine

Ovo sto sam ja citao od istrazivanja, zenama je privlacna inteligencija (opsta, socijalna, emocionalna, verbalna), snaga volje (upornost), samouverenost (iskljucivo kroz vezbu, praksu; manite se onog:budi ono sto jesi) fizicko zdravlje -snaga(ne narcisoidnost), dobro mentalno zdravlje (humor, ne depresija, fobije, sizofrenija...), popularnost u sredini (socijalni status), estetski stil, da je pazljiv i zastitnicki nastrojen prema njoj, ambicija-uspeh, snalazljivost-sposobnost... Naravno i zene se dosta razlikuju (sa 16-26-36...)neke hoce krace veze (jos su izbirljivije), neke brak ali ovo su kriterijumi. Nekih 10-15% muskaraca nema naslednike a po statistikama zenama posle 26 brzo padaju sanse za udaju (neudata 30g ima 20% sansi da se uda).

LadyFL

pre 4 godine

Ja sam zensko,prijatan karakter,tj normalna,lepo zaradjujem ali izgledam prosecno,mozda malo i ispod.Kao takvu niko me ne ferma.Moj izbor se svede na neke neradnike,iskompleksirane.Muskarci pa i prosecni ili ispod proseka uglavnom jure zene koje su fizicki atraktivne pa makar imale najgori karakter ili sponzoruse to je nebitno za muskarce.Vidim da se muskarci ovde zale na sponzoruse ili zene koje cene novac.Istovremeno ti isti muskarci nece pogleti normalnu devojku prosecnu koja bi njima odgovarala.Dzaba ako je skolovana fina normalna.Vecina muskaraca misli da imaju pravo na neku lepoticu bez obzira kako sami izgledaju i vecina se usmeri na takve zene i posle kukaju.

Rumpelstiltskin

pre 4 godine

Upravo isto ono što i muškarci očekuju od žena. Sve drugo je nepraktično i značilo bi da svako može da uspe a da se ne trudi. Šta će nekom prosečna, uglavnom nisko ili srednje obrazovana, žena sa platom 30.000 u nekom butiku ili prodavnici? I obrnuto. Sličan se sličnom raduje.
Da bi znali o čemu pričam, postavite devojci sa kojom ste par pitanja iz opšte informisanosti, geografije ili kulture. Uglavnom ne znaju ništa, pa i nisu neki materijal za suživot. Još ako moraš da je izdržavaš ili sufinansiraš. Zarobio si se za ceo život.
Ovi momci što kukaju po komentarima su mi nejasni. Potrudite se, kao što se trude i ove butik ribe, pa se vi posle primate. Treba da razumete da seks nije isto što i veza. Seks košta, ostalo je hemija.

tuzno stvarno

pre 4 godine

Srce mi se cepa sto bogati mogu da se izivljavaju na lepoticama a vi prosecni dekintosi morate da se trudite da ispostujete sasvim prosecnu da biste dosli do seksa. Kakva nepravda. Zalite se UN.

jnbn

pre 4 godine

Ljudi,fizicki izgled u 80% slucajeva je bitan i presudan,nema tu sta da se doda,jednostavno je tako. Ne igra ulogu mozda ni novac toliko,koliko izgled. Bitan je i novac,kod nekih.Ali ako niste zgodni,nece vas primetiti niko.Iz iskustva govorim.

Majkl Džondar

pre 4 godine

Čisto da se razumemo, to ne važi kod nas. Kod nas je sistem vrednosti, nažalost poremećen. A na zapadu mislim da traže malo "mekše" muškarce, koje će da kuvaju, peru, čiste.

Ja

pre 4 godine

Vidim da vecina muskih komentatora, kao po pravilu na ovakve vesti, govori kako je najvaznije da muskarac ima pare. E pa ovako: ja radim za platu od koje mi mesecno ostaje 1500 evra, i po tome retko koji muskarac u Srbiji moze da mi parira. Pare kod muskarca mi samim tim uopste nisu presudne, ali sam poprilicno digla ruke od srpskih muskaraca. Razlog? Lose moralne vrednosti. Patrijarhalstina na nivou Bliskog Istoka. Ako je neuspesan onda je pacenik, iskompleksiran i zene su mu krive sto ga ne obozavaju takvog. Ako je uspesan, e to je tek posebna prica... tu onda krece sindrom "ozenjen sam, kao momak zivim", gde je pokorna zenica kod kuce i gaji decu, a on obilazi kafice i splavove i koristi prilike koje mu se ukazu. Kod muskaraca u Srbiji prevara je nesto sto se odobrava, ne osudjuje. Muskarac sa parama u Srbiji smatra da mu je sve dozvoljeno, za njega vaze neka drugacija pravila. E, zato ja biram Skandinavce, Nemce i slicno, razlika u mentalitetu je ogromna, i meni mnogo vise odgovaraju.

Žena

pre 4 godine

1. Harizma
2. Moć (ne novac već moć, mada je novac često prati)
...
(uneti prema ličnom nahođenju počevši od nebitno kojeg rednog broja).

b.

pre 4 godine

Nije lako ni ženama ni muškarcima, jer i jedni i drugi imaju visok ego i nerealna očekivanja, pogotovo u ranoj mladosti. Znam jer sam i sam prosao kroz to. Moj savet je da, ukoliko ste sposobni za to, razmišljate i radite na sebi, pa će sve vremenom doći na svoje. Dobrih i vrednih devojaka i momaka ima dovoljno, čak i u današnjoj Srbiji. Ukoliko pak niste sposobni da razmišljate i lenji ste, a Bog vam nije dao izgled i pare, onda vas čeka pakao od života, ali to je tako uvek i bilo...

Phoenix

pre 4 godine

Toliko frustracije na jednom mestu.
Moja zena je bivsa sportiskinja, zavrsila i tehnicki fakultet (na BU). Kada smo se upoznali tokom studija bio sam mrsav, nesiguran u sebe, losijeg imovinskog stanja od nje... Pa ipak, kako ona kaze, umela je da "prepozna potencijal", u svakom smislu. Pruzio sam joj paznju, umeo da je nasmejem, osecala se postovano i voljeno, iskreno. A i u krevetu je uvek stimalo. Imao sam zdravu ambiciju i zelju da napravim nesto od zivota. I to je bilo dovoljno. Kasnije je doslo sve ostalo.
A koliko vidim, slicna iskusta su imali i muskarci iz mog okruzenja.
E sad, ne bih da prepricavam iskustva pre nje. Nije ih bilo puno i nisu bila narocito prijatna. Mogao sam iz njih da izvucem frustraciju ali nisam. Verovao sam da ce sve doci na svoje. I jeste.

Milenko

pre 4 godine

Haha ha, zene traze pare a ako para nema dovoljno koliko su im prohtevi postaju samiheane majke misleci da mogu bolje same ali na kraju uvide kakvu su nepovratnu gresku napravile

Smuleco

pre 4 godine

Muškarac je arhetipski lovac. Mora da obezbedi "lovinu", za ženu i decu/porodicu. U savremenoj civilizacije, lovina je novac. Žene to traže - dobrog lovca, jer on će dati " dobre gene" potomstvu, za opstanak.

biće bolje

pre 4 godine

bogati muskarci trebaju zeni za brak, ali ce ona uvek gledati zgodnog cistaca bazena. Privlačnost između muškarca i žena je na prvom mestu fizička. Imam prijatelje koji žive u vrlo teškim socijalnim uslovima ali su prevrnuli veliki broj devojaka. Ako ste zgodni i lepi ne morate da izlazite na skupa mesta i da se dokazujete, možete otići u prodavnicu po hleb i zgodna pekarka je vaša.

...

pre 4 godine

Ovo definitivno ne važi za Srbiju jer je ovde mana ako si dobar, pažljiv i pametan. Ovde se ceni ako si lud, agresivan i ne razmišljaš o posledicama.

iq130

pre 4 godine

U zemlji Srbiji 80% ljudi radi za plate izmedju 30-50000 kako zena tako i muskaraca. Atraktivne i lepe zene misle da im je bogom dano pravo da jure onih preostalih 20 % muskaraca koji zaradjuju vise i to je to. Neke uspeju u tome, a vecina ne, jer uspesan i pametan muskarac ako se to nekada poklopi zeli pametnu zenu, a prevaranti i krimosi zele silikonke. Ali generalno je slucaj da svaka krpa nadje svoju zakrpu.

Nikola

pre 4 godine

Izgled muškarca je najvažniji ženama, kada biraju sebi nekoga. Uključujući i visinu. Vole vršnjake i tek malo starije od sebe. Ko ima dobar izgled, nema problema da pronađe devojku. Ko ima sve osim izgleda, ništa mu ne pomaže.

Muškarci su slični kada biraju, sa tim da vole i mlađe od sebe i niže od sebe devojke. Muškarcima se kako vreme ide dopada mnogo veći procenat žena nego što je procenat muškaraca koji se dopada ženama. Zbog stava o godinama i visini.

Razmišljao sam i zaključio da ne vredi nekoga nagovarati da menja svoje kriterijume, jer su oni povezani sa mogućnostima. Svako radi kako misli da mu je najbolje od opcija koje ima.

Крис

pre 4 godine

Не могу веровати колико мушких митова о томе да жене јуре САМО новац. Је л то коментаришу они са не тако привлачним цртама лица који су без много харизме често одбијани па у новцу траже разлог?? Жене воле лепе мушкарце, као што и ви волите лепе жене, али то није гарант да ће она са вама и остати. Женама (онима које рационално размишљају, живе нормалним стилом живота без скандалаје битна је сигурност у сваком смислу). И зато ако сматрате да нисте привлачни физички толико да сваку освјате на прву лопту, потрудите се да ваш став, карактер и харизма одраде то за вас, јер верујте, још увек има нас слатких, нормалних девојака које и даље падамо на те ствари.

Boki

pre 4 godine

Hehe, devojke u Srbiji, polovina strasno iskompleksirana i isfrustrirana, jos ako ne nađe ono o čemu je masta i tezila onda jos jace “ujedaju”. Jos jedan podatak, ja kao ozenjen imam sad više nabacivanja i ponuda nego sto sam imao ko momak i to upravo od devojak kojima je prosao voz. Privlaci ih covek koji je izgradjen, ima posao, iskustvo i nadaju se da ce ostaviti familiju i uzeti njih, hehe, nikad. Devojke, dajte sansu mladjima i sebi ravnima u godinama i statusu, u dvoje ce te steci sve, samo polako.

eh

pre 4 godine

Sudeci po komentatorima, pare su presudne. Zakljucak je da po tome, 90% muskaraca u Srbiji bi ostalo neozenjeno jer vecina radi za platu od 300 evra, da se ne lazemo. A opet, ljudi se zene, prave porodice, zive zivot.

Da nije do vas mozda?

Marijana

pre 4 godine

Sad paljba ovih nasih depresivnih muskaraca sad kada krenu frustracije i crnilo, kod njih nema smisla za humor, gomila mrznje, i jednom recju niceg, spopadne me muka, tacno mi lose bude.Vecina nema nista od ovoga, mada u njihovoj glavi najlepsi su i najpametniji.

...

pre 4 godine

Davno sam zavrsio sa srpskim devojkama. Toliko lazi, obmana, laznih nada, igrica, titranja, dokazivanja,... ma apsolutni maheri. Tek su mi smesne ove price kako ZENE traze ozbiljnog, odgovornog, obrazovanog, oslonca,... da, ali takav im je zanimljiv samo onima sa 30+, a do tada samo lazljivci, prevrtljivci, sirovine,... (Bog zna loliko puta sam bio svedok). Od kako znam za sebe, najvise uspeha kod devojaka su imali upravo suprotni od ovde opisanog. Na stotine puta sam cuo i uverio se za "nemoj joj pokazivati da ti je stalo, odmah ce se ohladiti". Ma cao

Minja

pre 4 godine

Izgledam prosecno, trazim samo lepoticu ali da bude pametna, kulturna i fina. Ako nadjem super, ako ne - necu se zadovoljiti bilo kojom. Moja odluka.

alban

pre 4 godine

Prva stvar koja je vazna je novac. Ko ima novca, onda je i inteligentan. Amerikanci imaju jednu jednostavnu izreku: Budala ne moze biti bogat. Misicavi ljudi koji idu po teretanama, i nisu neki muskarci, oni su opsednuti sobom i misle da ce misicima (fizickim izgledom) da osvoje devojke. Takvo razmisljanje imaju samo maloumni. Zene traze kod muskarca: Sigurnost sto znaci da imaju posao, novac i da je pouzdana licnost, koji ce zeni osigurati buducnost a i svojoj deci. Pogledajte Trumpa (nikakav-star) ali zato mu je zena lepa i mlada. Nije jedini, ovo je samo jedan primer od milion drugih. Moj drug je zgodan, ide po teretanama ima dvoje male dece, ali zena ga ostavi za jednog starca po zanimanju profesor, koji ima i integritet i novac.

ivan

pre 4 godine

u prevodu zenama su pare najvaznije, ako ih muskarac ima moze da radi sta hoce, u granicama normale. ako ih nema , opet moze da radi sta hoce, samo nece biti sa tom zenom.

митар пфк

pre 4 godine

Прије пар вијекова , Његош је поштено зборио о овој тематици..Поједине му мисли ,и ријечи неможемо избацити из ума колко год хтјели ..Све су жене...

kiki

pre 4 godine

Izgled i šarm je ono sto privuče svakoga od nas, i muškarce i žene. Meni lično je bitno da mi je muškarac lep, volim da sam sa lepim, zgodnim muškarcem, ne nabildovanim, već fit, ne volim neko fensi oblačenje, nego normalan neki stil, opušten kad treba i skockan kad treba. Sto se ostalih osobina tiče, jako važno za svaku ženu da je muškarac veran, pouzdan i da se može osloniti na njega. Da ume da voli i da joj to pokaže. Da je postuje, da ceni njen trud. U braku sam, pa znam da našim muškarcima toga manjka. I na kraju, da ume da zaradi novac, da je vredan i sposoban, jer i ja sam takva. Zašto bih želela neku lenčugu koji misli da je dovoljno sto radi za 30000?

Silverfox

pre 4 godine

Ova američka istraživanja se teško mogu primeniti u Srbiji. Ovde na oko 40 km od kuće imam 9499 žena (18-60) koje imaju registrovane profile na popularnom "sugar baby" sajtu. U gradu koji je otprilike kao 2 Beograda. Moja sadašnja devojka je 2 puta mlađa od mene, gledali ste je na TV, ima karijeru, košta me manje nego beogradske splavarke. Ne mislim da sam zgodan, u Srbiji bih bio nizak ali ovde se provlačim, imam stomak, nisam mišićav. Kaže da kod mene ceni što se može osloniti na mene, držim reč, pažljiv sam i brutalno iskren. I ona i ja znamo da može da nađe mlađeg, zgodnijeg i bogatijeg - baš kao što i ja mogu da nađem 5 godina mlađu studentkinju kojoj treba pomoć za školarinu. Zašto ovo govorim? Mislim da u Srbiji žene idu iz krajnosti u krajnost, pa prema tome imaju i prioritete. U Americi su po tom pitanju manje ekstremne.

toba

pre 4 godine

Pazi sad, 2/3 zena kaze da im je moralni integritet muskarca vazan, a 2/3 kako zena tako i muskaraca generalno varaju svoje partnere. Neko u toj prici ne govori istinu.

žena zelena

pre 4 godine

Ja kao žena mogu samo da pitam ove žene ako stvarno postoje, kakve to kvalitete imaju koji mogu da pariraju ovakvim kvalitetima?
Ja ne poznajem ni jednu koja ovakvog zaslužuje.

Dott

pre 4 godine

Zena je promenljiva, u jednom trenutku je setna, emotivna i lako povredljiva, dok je u drugom jaka kao stena i nista je ne moze dotaci, ali zena svesna sebe jednako uziva u svakom svom stanju.
Zavisno od stanja u kom se nalazi, razliciti profil muskarca je i privlaci, medjutim ako je pitate kakav je to muskarc za nju, recice uvek slicno, naravno zavisno od inspiracije u tom trenutku, ali to je od prilike, da je stabilan, elokventan u temi o kojoj govori, dobar slusalac u temi kojom ne vlada, ostrouman, pazljiv, brizan itd.
Zena kalkulise, dobro zna svoju vrednost i ukoliko joj se priblizava muskarc koji je ispod toga, nece mu biti pristupacna, medjutim svoju nepristupacnost pokazace i prema muskarcu koji je podosta iznad nje, jer ne voli iskusiti poraz.
Zene koje su pak poraz osetile, u velikoj su opasnosti, emotivno skrhane, gube tu kontrolu i mogu zavrsiti sa nekim nize vrednosti prema kome su imale gard.
Okruzenje za nju cucore u stilu "vidi kako je propala".
Zene sa ovakvim zivotnim okolnostima jako tesko izlaze iz svega, neretko se odaju i prostituciji i opijatima.
Na kraju i na temu, za zene muzevan muskarca je neodoljiv i to je prva crta koju kod muskarca zapaze.

Vagica

pre 4 godine

Kada bi komentatori malo razmislili o realnosti, a ne samo ostavljali komentare isključivo iz svog ugla (sa svojim uskim gledištem), možda ih ovakvi tekstovi ne bi pogađali. Svima nama se nešto drugo sviđa, imamo različit doživljaj različitih osobina, tako da ovo napisano ne označava određeni broj ljudi. Lepota zavidi i od onoga ko gleda u nju.

Ja

pre 4 godine

Zenski kriterijumi se menjaju i nikako nisu isti kad zenska osoba ima 16, 26 ili 36 godina, to kao prvo. Dok sam bila mnogo mlada, zaljubljivala sam se uvek na prvi pogled, snazno, jako, samo me nesto pukne po mozgu, desi se neki prekid filma u glavi. Sad mi je sve to uzasno smesno i vise nikad bih mogla na taj nacin da se zaljubim, niti toliko da budem opsednuta necijom spoljasnjom pojavom. Mislim da kako odrastamo, tako nam se smanjuje kapacitet za zaljubljivanje, ali nam se povecava kapacitet da volimo zrelo i smisleno, da znamo sta hocemo i sta tacno trazimo, da volimo sa obe noge na zemlji, bez letenja u vazduhu, da shvatimo da niko nije savrsen, ali da postoji neko ko je savrsen za nas. Naravno da svaka normalna ZENA zeli muskarca koji je odgovoran, sposoban, koji nije samoziv i samodovoljan, koji se ne stidi da pokaze da mu trebate, jer cinite njegov zivot smislenim, kao i on vaš, a ne da mu trebate zato sto moze da vas (is)koristi za ovo ili ono!

lelelele

pre 4 godine

Licnost je bitna zenama samo ako je muskarac i atraktivan.

Ako si ruzan onda ti dzaba i licnost i samopouzdanje i higijena itd, zenama ces uvek biti jeziv, napastovan, cudan, neprivlacan, nevidljiv itd

zivko

pre 4 godine

@ana

stvarno mi je drago. Ali, dok je moja firma pravila silnu lovu svi su me voleli, zena pogotovo. kad je pukla firma pukla i ljubav. isto tako i prijatelji. sad kad je druga proradila, tacnije peta, jer su mi usput dok nisam ubo propale jos 3, necete ga majci. moze za zezanje, samo za decu i za sebe, ostali mrs.

pex

pre 4 godine

Mozda su ipak pare? Prepun grad i nakrcan mladih,dokonih momaka koji nista drugo ne rade nego vreme provde po teretanama (kao i u vecni finansijski i moralno siromasnih drustava). Uvek su u muskom drustvu,po kladionicama, sede u kaficima sa ortacima. Znaci nesto nemaju cim se oko njih neko ne lomi,al rekao bih da je novac ipak najteze imati pa je to i razlog. Doduse i mozak je kod njih deficitaran,ali sa druge strane on nedostaje i vvecini zena tako da ne verujem da je to problem.

istinA

pre 4 godine

A kad sve počinje? Da bi došao u fazu da te upozna kao ličnost moraš da joj se svidiš zar ne? Te iste što im izgled nije bitan uvek otpisuju momke ako im nisu dopadljivi.
Koje foliranje samo tako.
Zapitajte se svaki put kad vas je devojka otpisala u startu bez da vas je upoznala zašto je to uradila?
Zašto nije imala želju da vas bolje upozna?
Pa niste joj se svideli...
Kako onda izgled nije broj 1 kriterijum meni nije jasno.

Aloha

pre 4 godine

Lep, pametan, visok, zgodan,obrazovan, duhovit (kaze drustvo), dobar posao...Ali, kada su deljene karte, dobio sam losu kozu lica, koje je sada puno kratera i crveni i dalje kao da sam tinejdzer. Mama (i dalje je tako zovem) uporno prica da to nema veze ali praksa kaze drugacije, cak i nocu. Ukratko da objasnim svima da se ne zavaravaju: Izgled je #1 u 98% slucajeva i u vecini starosnih segmenata. Onih 2% su slabovide i slepe osobe. Pozdrav i nadam se boljoj sreci u sledecoj reinkarnaciji.

Google+

pre 4 godine

"Sve ono što treba jednoj običnoj ženi, jedan običan muškarac ne može ispuniti. Sve ono što treba jednom običnom muškaracu, može ispuniti svaka žena."

Igor

pre 4 godine

Zaista bih voleo kad bi mi neko od ljudi objasnio kako to da zene samo jure novac, a najvise njih radi po maksijima, buticima, kao dadilje i sl. i voze se prevezom, jedva skrpe za more pa ipak odgajaju decu sa svojim muzevima. Bice da kriju taj silni novac i foliraju se po gsp-u na 50 stepeni. Gde smo svi mi s prosecnim primanjima nasli zene i majke nase dece? Kako oko mene sve prosecna primanja i ti muskarci imaju devojke/zene a vi bas svi znate samo bogate muskarce sa zenama. Pre ce biti, prijatelji, da gledate sta traze ove Stanije i ostale splavarje pa da kukate sto ne mozete da im to obezbedite umesto da gledate one normalne i vama ravne.

Google+

pre 4 godine

"Sve ono što treba jednoj običnoj ženi, jedan običan muškarac ne može ispuniti. Sve ono što treba jednom običnom muškarcu, može ispuniti svaka žena."

Бацач пламена

pre 4 godine

Недавно сам са другарицом разговарао на тему необавезног секса, јер сам пре извесног времена био са једном девојком у неозбиљној вези на обострану иницијативу, али је то после неког времена пукло јер је она желела нешто више, а ја не. Понаљам, обоје смо од старта рекли да није ништа озбиљно.
Та другарица ми је рекла да сам лоше поступио, да девојке често ,,то тако раде'' и да уствари желе да преко неозбиљне везе уђу у озбиљну, иако сам поновио више пута да није такав био договор између нас. Потом је додала да она никада не би била у секс шеми, једино ако је евентуално фрајер попут Бреда Пита. Девојка није ружна, али није ни лепа.
Ето, то је суштина проблема код многих српских девојака - оне и Бред Пит су класа. Бред Пит може да добије секс као секс јер су егал са њим, а сви који нису као он, е, њих оне морају да коштају што је више могуће времена, живаца, труда, пара и свега осталог. Као попут оног вица када је Перица нудио другарици да спава са њим најпре за милион, а затим за десет евра. На прву понуду је пристала, а на другу се наљутила питавши га да ли он њу сматра за проститутку. Перица је одговорио да је то јасно, само сада следи цењкање. Исто тако, секс без обавеза је доказ да је девојка лака и неморална, али ако је са Бред Питом, онда је секс без обавеза океј.
Поента је следећа - српске девојке су, на жалост, великим делом искомплексиране и гледају корист да би се доказале пред другима, тако да те приче о личности и карактеру код момака углавном нетачне.

Nesavršen

pre 4 godine

Veran, pouzdan, ljubazan, moralno ''integrisan'' - da
Očinstvo - apsolutno
Smisao za humor - da ali zavisi od osobe
Inteligencija - emocionalna da, logika mi je slabija strana
Samopouzdanje - ne baš, imao sam depresivno-anksiozne epizode i introvert sam po prirodi
Velikodušnost -valjda
Strast, slušanje, romantičnost - da ali me zamaraju u dugoj vezi
Dobar u krevetu - ne trudim se uvek nažalost. Sklon eksperimentisanju
Kuvanje - mrzi me da kuvam za sebe ali za 2+ osobe bih se naterao mada nikako svaki dan
Potencijal za zarađivanje - situiran za naše standarde, ali generalno nisam materijalista niti karijerista
Smisao za stil - ne baš. Ne volim fensi stil niti dajem veliki značaj modi, ali se oblačim odmereno. Nosim šta mi prija.
Zgodan - ne baš
Mišićav - da prilično. pronalazim se u fitnesu kao sportu jer je samostalan i jer rezultati dolaze po principu ''kako seješ, tako ćeš i žnjeti''.
Visina - ne (170 cm)

Ono što me je najviše kočilo jeste nedostatak samopouzdanja (harizma + ekstravertnost) i privlačnije lice. Moj brat ima oba i uspešniji je sa ženama. On pleni na ''prvu'' loptu, ja na ''drugu'' - ili, moram više da se trudim u žvotu.

Zaključak: trudi se da budeš najbolja verzija sebe. Ako si glup - čitaj. Ako si nizak - treniraj pa bar budi fit. Ako si krupan - smršaj. Ako nemaš samopouzdanje - potraži pomoć psihologa.
U procesu sam učenja da prihvatim sebe kakav jesam (introvertan, nizak, neharizmatičan), a to dolazi sa napretkom ali i godinama.

Možda Albanka?

pre 4 godine

Probao sve u životu, i lepe i ružne, imam i lovu, nov auto, i dete, i vrhunski sam ljubavnik, ali bih dao sve za normalnu mirnu, srpkinju da oženim,samo naravno da nije debela, jer takvu nisam našao. 99% su psihički nestabilne, sebične, lenje i svadljive.

ma dajte vise

pre 4 godine

Da zivim na Marsu pa da ove muske price prodju...
Moj brat ni lep ni bogat niti kola ima pa uvek ima devojke. Kao i toliko drugih oko mene u braku, sa decom, sasvim prosecni ljudi.
Da se zapitate sta je vas problem.
Pa ne mozete svi imati lepe, niste ni vi lepi. Gde to ima u kojoj zemlji svi imaju lepe devojke?

Lajkovachki Mile

pre 4 godine

lmao.. moja fäFata ima sve to... čim upali sapunicu.. sa troseda, na 4k tv, sa aleksom, grickajući bademe i srkući Hugo.. obezbedio Muja, ni 5% od opisanog u tekstu.. no ni moja Fata nije medju 30% hoties.. al pašemo!

Evo ne znam, nisam pametan

pre 4 godine

Da kazemo da je ovo sve u redu, ali sta zene nude zauzvrat? Mora biti reciprocno. Ono sto trazis treba i sam da mozes da pruzis.

TedWolfsburg

pre 4 godine

Zbog ovakvog razmišljanja izumire bijela rasa a žene su krive.
Previše se gledaju fimovi i serije a to je razlika od normalnog života.
Očito ne i za žene.

LUDAK

pre 4 godine

Žene hoće sve! Kada bira muškarca za ozbiljnu vezu ili brak, onda traži situiranog, uspešnog, da bi obezbedila lagodan život za sebe i potomstvo. Lepota, karakter, humor i ostale osobine nisu bitne u tom trenutku. Kada se uda i dobije takvog, kada dobije decu, počinje da shvata da ona nije jedina u njegovom životu, jer takvi ljudi novcem mogu sve da kupe, naročito mlađu i lepšu. Kada shvate da je ono pravo prošlo pored njih, e onda se sete nekog običnog momka kome su se sviđale, sete se romantične duše koja im je slala cveće i pisamca, momka koji je crveneo kada bi mu prišle i gutao knedle kada bi ga pogledale. Tada im je bio odvratan, jer nije imao novac, samopouzdanje, ličio im je na luzera, ma jednostavno daleko mu lepa kuća. Sada kada su same, jer muž pored poslovnih obaveza i zgodnih devojčica, nema vremena za njih, odjednom se sete uvek nasmejanog luzera, koji je crkavao za njima. Sada im to više nije odvratno, glupo, više o tom momku ne pričaju sa prezirom, sada je on nešto drugo, on je ustvari onaj pravi. Kada ga vide na ulici, same ga zaustavljaju, uvek se nekako nađu tu kada on prođe, rado bi započele priču i izjadale se, kako je on siromašak bio jedini koga su istinski volele. Da, iz ove pozicije je tako, jer bez obzira na novac, jednom biću treba drugo biće, jer novac ne razume, on ne zna da voli, on ne zna da zasmeje, jednostavno, on nema dušu. Ne možete sve imati, zato dobro razmislite pre nego kažete sudbonosno da, jer to da, može biti NE sreći, za ceo život.

Mile Dodik

pre 4 godine

Na moje bicepse je 10 njih prevarilo svoje muzeve samnom. Na benzd,glatko izdepiliran,jos 15 zena je poludelo. Nemam nesto puno love ali to sto imam pametno iskoristim. Samo na vecere u skupim,fensi,restoranima imao sam ih zauzete ili update jos na desetine. Pravilo broj jedan kod mene je da se nikada ozeniti necu. Toliko sam bar spoznao kakve su zene.

Dusan

pre 4 godine

Ovo je cist idealizam ....ako muskarac ima sve ove pozitivne osobine I ispuni sve pomenute kriterijume, sta ce mu onda zena. On je onda prosto savrsen, i dovoljan je sam sebi. Takav muskarac ne postoji. Moze da se smuva sa ... recimo zavesom !

Jana

pre 4 godine

Kako ste samo dosadni sa tim parama. Bolje se preispitajte kakve zene vi zapravo jurite ako mislite da su zenama pare najvaznije. Svi bi neku jako atraktivnu sa lepom zaradom a sta vi to pa nudite... Ja za nase standarde imam malo vise novca, ali nemam ni lepotu ni harizmu, niti bilo sta zanimljivo da ponudim i svesna sam da je to razlog zasto sam sama. Dok se na necemu od toga ne poradi, tesko ce se sta promeniti.

M

pre 4 godine

Vernost, pouzdanost, ljubaznost, moralni integritet, očinstvo, strpljivost, brižnost, želja za decom, smisao za humor, inteligencija, strast, samopouzdanje, velikodušnost, slušanje, romantičnost, da je dobar u krevetu, kuvanje, potencijal za zarađivanje, smisao za stil, da je zgodan, da ima mišiće, visinu i da je fit.

Samo?

Moj pogled na zene

pre 4 godine

Zene je oduvek bilo tesko definisati, tko su i sta zele, te kako im udovoljiti u svim zeljama?
Jednostavno velika zagonetka!
Muskarac mora biti lep, dobro gradjen, simpatican, duhovit, iskren, stabilan, dobrog karaktera,
imati dobar status, biti dobar ljubavnik, biti razuman, dobar zastitnik i na koncu imati dovoljno
novaca da bi udovoljio svim tim zeljama koje zene zele.
Zene su pozeljne, ali je tesko s njima.

Ana

pre 4 godine

Moj muž nije nešto lep, nije visok, oblaci se jednostavno i nije mu bitno što je nešto odrpano sve dok je čisto. Niko ga ne bi primetio na ulici, izgleda ko neki prosečan lik koji radi za neku prosečnu platu. Međutim taj čovek je najbolji muž i otac, najvrednija osoba koju poznajem i najduhovitiji kralj kada se opusti. Počeo je od nule kada sam ga upoznala a sada već ima svoju firmu koja sjajno posluje. Tada nije imao ni novac ni izgled ni krov nad glavom ali je činio da se osećam sigurno i voljeno. Onaj osećaj da je sve sa njim jednostavno. A kada ga pitaju kako si smuvao takvu ribu on se nasmeje i kaže sažalila se na mene. Ne bih ga menjala za deset preplanulih mišićavih upola mladjih momaka.

Filozof

pre 4 godine

E da sam ja Federer i Ronaldo bio bih idealan i sve bih kriterijume ispanjavao.Žene vole moć i lovu,a sve drugo gluma i laž.Ma koja Srpkinje ne bi pala na Ronalda,neka se javi.

Jeremija

pre 4 godine

Podugačak spisak... Ovo je pre kombinacija bar petorice muškaraca. Baš pokušavam da zamislim tu neverovatnu super ženu koja smatra da joj takav dasa normalno sleduje.

Sladja

pre 4 godine

Ma, kad je dobar u krevetu sve drugo mozemo zajedno. Zaradicemo zajedno za zivot, naucicemo zajedno da budemo dobri roditelji i sve ostalo, samo kad nam je sex dobar moze i sve ostalo. Bez sexa i te vrste hemije ni pare niti bilo sta drugo te ne mogu ispunit

yes

pre 4 godine

Ma kakve pare, znam momke sa devojkama koje su fizički top a nemaju mnogo ali su privlačni.
To je mit da devojke vole toliko pare
Da stvarno više vole pare pre izgleda bio bi pun grad tih parova stariji momaka devojka u 20- im.
Devojke dok su mlade izlaze sa vršnjacima i to je realnost.
Izgled pobedjuje novac, a imanje novca te stavlja u ulogu sponzora / beta bux fenomen.
U bogatom delu svetu muškarčev novac je postao nikad nebitniji jer devojke zaradjuju, zato su u vezama sa momcima koji su im privlačni.
Prozivanje devojaka da su goldidgerke su klasična zamena teza onih muškaraca koji su neprivlačni, klasičan mehanizam odbrane to se tako zove u psihologiji.

ja

pre 4 godine

ako imas pare onda si i pametan i lep, romatican i imas misice ma sve sve i ako realno nemas onda nema veze volim te takav kakav jesi. A ako nemas pare a lep si, veran si romatican,... onda sve smeta. takav je danas zivot

Zoran Z.

pre 4 godine

Problem sa ovim 'strazivanjem' jeste taj sto zene u 85% slucajeva pricaju ono sto smatraju da je drustveno prihvatljivo. A u privatnom zivotu, "iza zavese", rade nesto potpuno drugo. Sto se kaze, na ulici dama, a kad niko ne gleda "K&^%a". Ja cim procitam "istrazivanje" i procitam "zena rekla", samo ili batalim da citam dalje, jer nema poente (u smislu da ono sto citam ce biti teska laz) ili kad procitam, sta god da vidim, samo potpuno suprotno od toga zamislim da pise i znam sta je otprilike istina. Toliko.

I tako...

pre 4 godine

Ima ovakvih muškaraca, samo su retki. Još nešto, ovo je zreo muškarac, pa teško da će imati 20 godina. Zato se u tim godinama uči i ljube žabe. Ovakav naleti od 35+.

Mojo

pre 4 godine

Vrlo prosto: ne slušajte šta žene pričaju, već gledajte šta rade. Izgledam odlično, finansijski sam solidan i otvoreno im stavljam do znanja da me nikakav vid veze ne interesuje. Ne mogu da se odbranim od njih. Čak se i ne libe da mi pokazuju i sa podsmehom pričaju o ovakvima iz članka, koji ih jure za vezu ili brak, a nikada neće dobiti šansu. Opametite se, braćo.

sara

pre 4 godine

Kad si mlad prioriteti su ti drugaciji Sa godinama sve se menja pa tako i osobine koje su ti nekad bile bitne i privlacne vise nisu. Meni se sa godinama sve vise dopadaju zene sad sta da radim sa tim veze nemam. Ni googl mi ne pomaze a kamoli kojekave ankete :)

srb

pre 4 godine

Pare... Najbolja karakterna osobina svakog muskarca. Statistika govori da se 80% zena udaje u klasu iznad svoje a samo 20% u svojoj, one koje idu ispod su marginalni slucajevi. Ne zavaravjte se da je licnost bitna, dobar plus jeste ali novac je presudan. Kristijano ozenio prodavacicu da li mislite da bi obrnut slucaj bio realan?

WA

pre 4 godine

Ok je ovo sasvim. I muškarci imaju kriterijume, da se razumemo.
Žena mora da je zgodna, lepa u licu,ima završene najmanje osnovne studije VII stepena, platu od najmanje 800 evra.
Ispod toga ne bi trebalo ići. Neće muškarci baš bilo koga pored sebe.

s

pre 4 godine

Ispade da treba da ima sve. Pojavom fejsbuka, a pogotovu instagrama, ljudi su poceli da zive u svetu iluzija
Sta je zenama privlacno:
1. Novac
2. Lepo lice
3. Humor
4. Fizicki izgled

Tim redosledom svaka bira

tvojeime

pre 4 godine

Hm da bude muskarac..?

Realno, isto je i za muskarce i za zene. Koliko mozes da pruzis toliko i dobijas, kraj price. Ovi sto se precenjuju ili potcenjuju to je vec prica za psihologa ili zasto uvek nailaze na iste ljude. Promeni nacin razmisljanja, zapitaj se, kreni od sebe, promeni sebe, budi osoba kakvu i zelis da nadjes pa ces naci srodnu dusu..

Maja

pre 4 godine

Moj partner nije lep, uopste. Kada sam ga upoznala nije mi bio cak ni simpatican, fizicki. Ali ima divnu licnost, neverovatan smisao za humor, jak karakter..i odlican je u krevetu(i nije pun para). Ranije sam se vukla sa sve nekim nazovi lepotanima. Ali ovaj ima ono nesto!

Vlada

pre 4 godine

Da, možda je tako ako su ispitivali zrele žene. Ali kad devojke biraju momke sve ovo pada u vodu i biraju suprotno. Momak sa ovakvim karakteristikama mora da čeka svoju šansu.

969

pre 4 godine

Koga boli uvo bre sta zene hoce, ako nisu zadovoljne sa onim sto imam - aj zdravo...muskarci se takmice ko ce da da vise zato su zene postale uzasne, mi muskarci smo krivi za to!!

Razmislite

pre 4 godine

Muzevan muskarac je onaj sa samopouzdanjem a to samopouzdanje proizlazi iz obrazovanja, poslovnog uspeha, dobrog izgleda, materijalne obezbedjenosti i kruga finih ljudi sa kojima provode vreme.
Dakle, ili se potrudite da sto bolje izgledate, zaradjujete i budete uspesni u necemu, ili cutite i trazite zene koje su vam u ravni sa onim sto jeste.
Fizicki i intelektualno zapusteni, sa malom zaradom i losim poslom, tesko da mozete da pucate od samopouzdanja (citaj: muzevnosti). Radite na sebi!

Dejan

pre 4 godine

I onda se uda za takvog, upropasti ga, promeni, pokida mu sve zivce, razvede se i nadje taksistu koji ce s vremena na vreme da je zadovoljava.

Mediocritical

pre 4 godine

Sve ove savršene osobine idealnog, "mister pravog", koje traže u hiljadama nesavršenih, nađu u prvom majstoru, koji se drznuo da im zavuče ruku ispod suknje, posle desetogodišnjeg posta...

only fools and horses

pre 4 godine

Ajde da se ne lažemo, moć je ta koja privlači žene. Zato je i novac bitan, novac donosi moć, ali bitni su i položaj, dominacija nad drugim ljudima. Sve ostalo je sporedno.

biologija

pre 4 godine

Žene žele alfu, visina, isklesano lice, jaka donja vilica...a pogotovo je bitan društveni status.
U ženskom mozgu stalno se vodi borba izmedju 2 hemisfere, leve koja je logična i racionalna i desne kojoj upravljaju emocije.
Primarna ženska strategija je da za avanture bira alfu koji joj se svidja fizički, a u brak ulazi sa betom provajderom.
Šta im se svidja zavisi od doba, tinejd i kraj fakultet izgled 70% je bitan za brak izgled je i dalje bitan samo je bitan i novac.

Rajko

pre 4 godine

"Sudeći prema istraživanjima, ženama je ličnost važnija od fizičke atraktivnosti."
Pa da li je moguće da neko još uvek piše ovakve pogubne laži?! Stvarnost je sasvim suprotna i nju dobro znamo mi koji nismo fizički privlačni.

Лепи Цане

pre 4 godine

Мало је нас таквих, већина жена је морала (или ће морати) да снизи критеријуме. Или да се "разочара" у мушкарце и почне да воли животиње више него људе. Не схватају да за таквог мушкарца морају саме да имају одговарајући квалитет.

da kažem

pre 4 godine

Ličnost je najnebitnija stvar u m-ž odnosima. Ako devojci nisam napet teško da će želeti da me upozna, da mi da vremena, da se nadje sa mnom? Ne, ima da zakoluta očima, kaže da ima dečka, da mi lažan broj.
Izgled je 80% ma najbitniji faktor ko je nadprosečan po izgledu imaće gomilu devojaka taman bio glup kao noć. Danas je takvo vreme, površno je sve, devojci je bitnije da si macan, popularan na IG i to...nego da si super osoba sa super ličnošću.
Još je da živimo u kapitalizmu i materijalno je isto bitno.
Ali izgled je sve danas.

Marko

pre 4 godine

Pare i dobar izgled, sve ostalo je sporedno. Izgled je obicno znak dobrih gena i zdravlja, a pare su tu da osiguraju egzistenciju potomstva i zene.

Tek onako usput...

pre 4 godine

Auuu pa ovo nema nigde sta vi pisete i zato je ogroman broj samih i neudatih žena koje čekaju ovakve likove iz bajki...sex i grad je ipak samo izmišljena serija.

.

pre 4 godine

Bas cudno. Pa ovo je idealno. Od novca, fizickog izgleda, vernosti itd itd. Pa to je idealno. To svaka hoce. E, sad to mora i da se zasluzi, zene morate i vi da vredite.... i karakterno i kao licnost da bi ste nam se svidele.

Ana

pre 4 godine

Moj muž nije nešto lep, nije visok, oblaci se jednostavno i nije mu bitno što je nešto odrpano sve dok je čisto. Niko ga ne bi primetio na ulici, izgleda ko neki prosečan lik koji radi za neku prosečnu platu. Međutim taj čovek je najbolji muž i otac, najvrednija osoba koju poznajem i najduhovitiji kralj kada se opusti. Počeo je od nule kada sam ga upoznala a sada već ima svoju firmu koja sjajno posluje. Tada nije imao ni novac ni izgled ni krov nad glavom ali je činio da se osećam sigurno i voljeno. Onaj osećaj da je sve sa njim jednostavno. A kada ga pitaju kako si smuvao takvu ribu on se nasmeje i kaže sažalila se na mene. Ne bih ga menjala za deset preplanulih mišićavih upola mladjih momaka.

Лепи Цане

pre 4 godine

Мало је нас таквих, већина жена је морала (или ће морати) да снизи критеријуме. Или да се "разочара" у мушкарце и почне да воли животиње више него људе. Не схватају да за таквог мушкарца морају саме да имају одговарајући квалитет.

Igor

pre 4 godine

Zaista bih voleo kad bi mi neko od ljudi objasnio kako to da zene samo jure novac, a najvise njih radi po maksijima, buticima, kao dadilje i sl. i voze se prevezom, jedva skrpe za more pa ipak odgajaju decu sa svojim muzevima. Bice da kriju taj silni novac i foliraju se po gsp-u na 50 stepeni. Gde smo svi mi s prosecnim primanjima nasli zene i majke nase dece? Kako oko mene sve prosecna primanja i ti muskarci imaju devojke/zene a vi bas svi znate samo bogate muskarce sa zenama. Pre ce biti, prijatelji, da gledate sta traze ove Stanije i ostale splavarje pa da kukate sto ne mozete da im to obezbedite umesto da gledate one normalne i vama ravne.

only fools and horses

pre 4 godine

Ajde da se ne lažemo, moć je ta koja privlači žene. Zato je i novac bitan, novac donosi moć, ali bitni su i položaj, dominacija nad drugim ljudima. Sve ostalo je sporedno.

WA

pre 4 godine

Ok je ovo sasvim. I muškarci imaju kriterijume, da se razumemo.
Žena mora da je zgodna, lepa u licu,ima završene najmanje osnovne studije VII stepena, platu od najmanje 800 evra.
Ispod toga ne bi trebalo ići. Neće muškarci baš bilo koga pored sebe.

.

pre 4 godine

Bas cudno. Pa ovo je idealno. Od novca, fizickog izgleda, vernosti itd itd. Pa to je idealno. To svaka hoce. E, sad to mora i da se zasluzi, zene morate i vi da vredite.... i karakterno i kao licnost da bi ste nam se svidele.

Ja

pre 4 godine

Zenski kriterijumi se menjaju i nikako nisu isti kad zenska osoba ima 16, 26 ili 36 godina, to kao prvo. Dok sam bila mnogo mlada, zaljubljivala sam se uvek na prvi pogled, snazno, jako, samo me nesto pukne po mozgu, desi se neki prekid filma u glavi. Sad mi je sve to uzasno smesno i vise nikad bih mogla na taj nacin da se zaljubim, niti toliko da budem opsednuta necijom spoljasnjom pojavom. Mislim da kako odrastamo, tako nam se smanjuje kapacitet za zaljubljivanje, ali nam se povecava kapacitet da volimo zrelo i smisleno, da znamo sta hocemo i sta tacno trazimo, da volimo sa obe noge na zemlji, bez letenja u vazduhu, da shvatimo da niko nije savrsen, ali da postoji neko ko je savrsen za nas. Naravno da svaka normalna ZENA zeli muskarca koji je odgovoran, sposoban, koji nije samoziv i samodovoljan, koji se ne stidi da pokaze da mu trebate, jer cinite njegov zivot smislenim, kao i on vaš, a ne da mu trebate zato sto moze da vas (is)koristi za ovo ili ono!

srb

pre 4 godine

Pare... Najbolja karakterna osobina svakog muskarca. Statistika govori da se 80% zena udaje u klasu iznad svoje a samo 20% u svojoj, one koje idu ispod su marginalni slucajevi. Ne zavaravjte se da je licnost bitna, dobar plus jeste ali novac je presudan. Kristijano ozenio prodavacicu da li mislite da bi obrnut slucaj bio realan?

...

pre 4 godine

Davno sam zavrsio sa srpskim devojkama. Toliko lazi, obmana, laznih nada, igrica, titranja, dokazivanja,... ma apsolutni maheri. Tek su mi smesne ove price kako ZENE traze ozbiljnog, odgovornog, obrazovanog, oslonca,... da, ali takav im je zanimljiv samo onima sa 30+, a do tada samo lazljivci, prevrtljivci, sirovine,... (Bog zna loliko puta sam bio svedok). Od kako znam za sebe, najvise uspeha kod devojaka su imali upravo suprotni od ovde opisanog. Na stotine puta sam cuo i uverio se za "nemoj joj pokazivati da ti je stalo, odmah ce se ohladiti". Ma cao

zivko

pre 4 godine

@ana

stvarno mi je drago. Ali, dok je moja firma pravila silnu lovu svi su me voleli, zena pogotovo. kad je pukla firma pukla i ljubav. isto tako i prijatelji. sad kad je druga proradila, tacnije peta, jer su mi usput dok nisam ubo propale jos 3, necete ga majci. moze za zezanje, samo za decu i za sebe, ostali mrs.

Razmislite

pre 4 godine

Muzevan muskarac je onaj sa samopouzdanjem a to samopouzdanje proizlazi iz obrazovanja, poslovnog uspeha, dobrog izgleda, materijalne obezbedjenosti i kruga finih ljudi sa kojima provode vreme.
Dakle, ili se potrudite da sto bolje izgledate, zaradjujete i budete uspesni u necemu, ili cutite i trazite zene koje su vam u ravni sa onim sto jeste.
Fizicki i intelektualno zapusteni, sa malom zaradom i losim poslom, tesko da mozete da pucate od samopouzdanja (citaj: muzevnosti). Radite na sebi!

Tek onako usput...

pre 4 godine

Auuu pa ovo nema nigde sta vi pisete i zato je ogroman broj samih i neudatih žena koje čekaju ovakve likove iz bajki...sex i grad je ipak samo izmišljena serija.

Google+

pre 4 godine

"Sve ono što treba jednoj običnoj ženi, jedan običan muškarac ne može ispuniti. Sve ono što treba jednom običnom muškaracu, može ispuniti svaka žena."

Nesavršen

pre 4 godine

Veran, pouzdan, ljubazan, moralno ''integrisan'' - da
Očinstvo - apsolutno
Smisao za humor - da ali zavisi od osobe
Inteligencija - emocionalna da, logika mi je slabija strana
Samopouzdanje - ne baš, imao sam depresivno-anksiozne epizode i introvert sam po prirodi
Velikodušnost -valjda
Strast, slušanje, romantičnost - da ali me zamaraju u dugoj vezi
Dobar u krevetu - ne trudim se uvek nažalost. Sklon eksperimentisanju
Kuvanje - mrzi me da kuvam za sebe ali za 2+ osobe bih se naterao mada nikako svaki dan
Potencijal za zarađivanje - situiran za naše standarde, ali generalno nisam materijalista niti karijerista
Smisao za stil - ne baš. Ne volim fensi stil niti dajem veliki značaj modi, ali se oblačim odmereno. Nosim šta mi prija.
Zgodan - ne baš
Mišićav - da prilično. pronalazim se u fitnesu kao sportu jer je samostalan i jer rezultati dolaze po principu ''kako seješ, tako ćeš i žnjeti''.
Visina - ne (170 cm)

Ono što me je najviše kočilo jeste nedostatak samopouzdanja (harizma + ekstravertnost) i privlačnije lice. Moj brat ima oba i uspešniji je sa ženama. On pleni na ''prvu'' loptu, ja na ''drugu'' - ili, moram više da se trudim u žvotu.

Zaključak: trudi se da budeš najbolja verzija sebe. Ako si glup - čitaj. Ako si nizak - treniraj pa bar budi fit. Ako si krupan - smršaj. Ako nemaš samopouzdanje - potraži pomoć psihologa.
U procesu sam učenja da prihvatim sebe kakav jesam (introvertan, nizak, neharizmatičan), a to dolazi sa napretkom ali i godinama.

Maja

pre 4 godine

Moj partner nije lep, uopste. Kada sam ga upoznala nije mi bio cak ni simpatican, fizicki. Ali ima divnu licnost, neverovatan smisao za humor, jak karakter..i odlican je u krevetu(i nije pun para). Ranije sam se vukla sa sve nekim nazovi lepotanima. Ali ovaj ima ono nesto!

LUDAK

pre 4 godine

Žene hoće sve! Kada bira muškarca za ozbiljnu vezu ili brak, onda traži situiranog, uspešnog, da bi obezbedila lagodan život za sebe i potomstvo. Lepota, karakter, humor i ostale osobine nisu bitne u tom trenutku. Kada se uda i dobije takvog, kada dobije decu, počinje da shvata da ona nije jedina u njegovom životu, jer takvi ljudi novcem mogu sve da kupe, naročito mlađu i lepšu. Kada shvate da je ono pravo prošlo pored njih, e onda se sete nekog običnog momka kome su se sviđale, sete se romantične duše koja im je slala cveće i pisamca, momka koji je crveneo kada bi mu prišle i gutao knedle kada bi ga pogledale. Tada im je bio odvratan, jer nije imao novac, samopouzdanje, ličio im je na luzera, ma jednostavno daleko mu lepa kuća. Sada kada su same, jer muž pored poslovnih obaveza i zgodnih devojčica, nema vremena za njih, odjednom se sete uvek nasmejanog luzera, koji je crkavao za njima. Sada im to više nije odvratno, glupo, više o tom momku ne pričaju sa prezirom, sada je on nešto drugo, on je ustvari onaj pravi. Kada ga vide na ulici, same ga zaustavljaju, uvek se nekako nađu tu kada on prođe, rado bi započele priču i izjadale se, kako je on siromašak bio jedini koga su istinski volele. Da, iz ove pozicije je tako, jer bez obzira na novac, jednom biću treba drugo biće, jer novac ne razume, on ne zna da voli, on ne zna da zasmeje, jednostavno, on nema dušu. Ne možete sve imati, zato dobro razmislite pre nego kažete sudbonosno da, jer to da, može biti NE sreći, za ceo život.

Бацач пламена

pre 4 godine

Недавно сам са другарицом разговарао на тему необавезног секса, јер сам пре извесног времена био са једном девојком у неозбиљној вези на обострану иницијативу, али је то после неког времена пукло јер је она желела нешто више, а ја не. Понаљам, обоје смо од старта рекли да није ништа озбиљно.
Та другарица ми је рекла да сам лоше поступио, да девојке често ,,то тако раде'' и да уствари желе да преко неозбиљне везе уђу у озбиљну, иако сам поновио више пута да није такав био договор између нас. Потом је додала да она никада не би била у секс шеми, једино ако је евентуално фрајер попут Бреда Пита. Девојка није ружна, али није ни лепа.
Ето, то је суштина проблема код многих српских девојака - оне и Бред Пит су класа. Бред Пит може да добије секс као секс јер су егал са њим, а сви који нису као он, е, њих оне морају да коштају што је више могуће времена, живаца, труда, пара и свега осталог. Као попут оног вица када је Перица нудио другарици да спава са њим најпре за милион, а затим за десет евра. На прву понуду је пристала, а на другу се наљутила питавши га да ли он њу сматра за проститутку. Перица је одговорио да је то јасно, само сада следи цењкање. Исто тако, секс без обавеза је доказ да је девојка лака и неморална, али ако је са Бред Питом, онда је секс без обавеза океј.
Поента је следећа - српске девојке су, на жалост, великим делом искомплексиране и гледају корист да би се доказале пред другима, тако да те приче о личности и карактеру код момака углавном нетачне.

istinA

pre 4 godine

A kad sve počinje? Da bi došao u fazu da te upozna kao ličnost moraš da joj se svidiš zar ne? Te iste što im izgled nije bitan uvek otpisuju momke ako im nisu dopadljivi.
Koje foliranje samo tako.
Zapitajte se svaki put kad vas je devojka otpisala u startu bez da vas je upoznala zašto je to uradila?
Zašto nije imala želju da vas bolje upozna?
Pa niste joj se svideli...
Kako onda izgled nije broj 1 kriterijum meni nije jasno.

Mediocritical

pre 4 godine

Sve ove savršene osobine idealnog, "mister pravog", koje traže u hiljadama nesavršenih, nađu u prvom majstoru, koji se drznuo da im zavuče ruku ispod suknje, posle desetogodišnjeg posta...

Dejan

pre 4 godine

I onda se uda za takvog, upropasti ga, promeni, pokida mu sve zivce, razvede se i nadje taksistu koji ce s vremena na vreme da je zadovoljava.

Jana

pre 4 godine

Kako ste samo dosadni sa tim parama. Bolje se preispitajte kakve zene vi zapravo jurite ako mislite da su zenama pare najvaznije. Svi bi neku jako atraktivnu sa lepom zaradom a sta vi to pa nudite... Ja za nase standarde imam malo vise novca, ali nemam ni lepotu ni harizmu, niti bilo sta zanimljivo da ponudim i svesna sam da je to razlog zasto sam sama. Dok se na necemu od toga ne poradi, tesko ce se sta promeniti.

eh

pre 4 godine

Sudeci po komentatorima, pare su presudne. Zakljucak je da po tome, 90% muskaraca u Srbiji bi ostalo neozenjeno jer vecina radi za platu od 300 evra, da se ne lazemo. A opet, ljudi se zene, prave porodice, zive zivot.

Da nije do vas mozda?

969

pre 4 godine

Koga boli uvo bre sta zene hoce, ako nisu zadovoljne sa onim sto imam - aj zdravo...muskarci se takmice ko ce da da vise zato su zene postale uzasne, mi muskarci smo krivi za to!!

Rajko

pre 4 godine

"Sudeći prema istraživanjima, ženama je ličnost važnija od fizičke atraktivnosti."
Pa da li je moguće da neko još uvek piše ovakve pogubne laži?! Stvarnost je sasvim suprotna i nju dobro znamo mi koji nismo fizički privlačni.

Mojo

pre 4 godine

Vrlo prosto: ne slušajte šta žene pričaju, već gledajte šta rade. Izgledam odlično, finansijski sam solidan i otvoreno im stavljam do znanja da me nikakav vid veze ne interesuje. Ne mogu da se odbranim od njih. Čak se i ne libe da mi pokazuju i sa podsmehom pričaju o ovakvima iz članka, koji ih jure za vezu ili brak, a nikada neće dobiti šansu. Opametite se, braćo.

ma dajte vise

pre 4 godine

Da zivim na Marsu pa da ove muske price prodju...
Moj brat ni lep ni bogat niti kola ima pa uvek ima devojke. Kao i toliko drugih oko mene u braku, sa decom, sasvim prosecni ljudi.
Da se zapitate sta je vas problem.
Pa ne mozete svi imati lepe, niste ni vi lepi. Gde to ima u kojoj zemlji svi imaju lepe devojke?

Zoran Z.

pre 4 godine

Problem sa ovim 'strazivanjem' jeste taj sto zene u 85% slucajeva pricaju ono sto smatraju da je drustveno prihvatljivo. A u privatnom zivotu, "iza zavese", rade nesto potpuno drugo. Sto se kaze, na ulici dama, a kad niko ne gleda "K&^%a". Ja cim procitam "istrazivanje" i procitam "zena rekla", samo ili batalim da citam dalje, jer nema poente (u smislu da ono sto citam ce biti teska laz) ili kad procitam, sta god da vidim, samo potpuno suprotno od toga zamislim da pise i znam sta je otprilike istina. Toliko.

Aloha

pre 4 godine

Lep, pametan, visok, zgodan,obrazovan, duhovit (kaze drustvo), dobar posao...Ali, kada su deljene karte, dobio sam losu kozu lica, koje je sada puno kratera i crveni i dalje kao da sam tinejdzer. Mama (i dalje je tako zovem) uporno prica da to nema veze ali praksa kaze drugacije, cak i nocu. Ukratko da objasnim svima da se ne zavaravaju: Izgled je #1 u 98% slucajeva i u vecini starosnih segmenata. Onih 2% su slabovide i slepe osobe. Pozdrav i nadam se boljoj sreci u sledecoj reinkarnaciji.

I tako...

pre 4 godine

Ima ovakvih muškaraca, samo su retki. Još nešto, ovo je zreo muškarac, pa teško da će imati 20 godina. Zato se u tim godinama uči i ljube žabe. Ovakav naleti od 35+.

žena zelena

pre 4 godine

Ja kao žena mogu samo da pitam ove žene ako stvarno postoje, kakve to kvalitete imaju koji mogu da pariraju ovakvim kvalitetima?
Ja ne poznajem ni jednu koja ovakvog zaslužuje.

alban

pre 4 godine

Prva stvar koja je vazna je novac. Ko ima novca, onda je i inteligentan. Amerikanci imaju jednu jednostavnu izreku: Budala ne moze biti bogat. Misicavi ljudi koji idu po teretanama, i nisu neki muskarci, oni su opsednuti sobom i misle da ce misicima (fizickim izgledom) da osvoje devojke. Takvo razmisljanje imaju samo maloumni. Zene traze kod muskarca: Sigurnost sto znaci da imaju posao, novac i da je pouzdana licnost, koji ce zeni osigurati buducnost a i svojoj deci. Pogledajte Trumpa (nikakav-star) ali zato mu je zena lepa i mlada. Nije jedini, ovo je samo jedan primer od milion drugih. Moj drug je zgodan, ide po teretanama ima dvoje male dece, ali zena ga ostavi za jednog starca po zanimanju profesor, koji ima i integritet i novac.

da kažem

pre 4 godine

Ličnost je najnebitnija stvar u m-ž odnosima. Ako devojci nisam napet teško da će želeti da me upozna, da mi da vremena, da se nadje sa mnom? Ne, ima da zakoluta očima, kaže da ima dečka, da mi lažan broj.
Izgled je 80% ma najbitniji faktor ko je nadprosečan po izgledu imaće gomilu devojaka taman bio glup kao noć. Danas je takvo vreme, površno je sve, devojci je bitnije da si macan, popularan na IG i to...nego da si super osoba sa super ličnošću.
Još je da živimo u kapitalizmu i materijalno je isto bitno.
Ali izgled je sve danas.

Marko

pre 4 godine

Pare i dobar izgled, sve ostalo je sporedno. Izgled je obicno znak dobrih gena i zdravlja, a pare su tu da osiguraju egzistenciju potomstva i zene.

pex

pre 4 godine

Mozda su ipak pare? Prepun grad i nakrcan mladih,dokonih momaka koji nista drugo ne rade nego vreme provde po teretanama (kao i u vecni finansijski i moralno siromasnih drustava). Uvek su u muskom drustvu,po kladionicama, sede u kaficima sa ortacima. Znaci nesto nemaju cim se oko njih neko ne lomi,al rekao bih da je novac ipak najteze imati pa je to i razlog. Doduse i mozak je kod njih deficitaran,ali sa druge strane on nedostaje i vvecini zena tako da ne verujem da je to problem.

yes

pre 4 godine

Ma kakve pare, znam momke sa devojkama koje su fizički top a nemaju mnogo ali su privlačni.
To je mit da devojke vole toliko pare
Da stvarno više vole pare pre izgleda bio bi pun grad tih parova stariji momaka devojka u 20- im.
Devojke dok su mlade izlaze sa vršnjacima i to je realnost.
Izgled pobedjuje novac, a imanje novca te stavlja u ulogu sponzora / beta bux fenomen.
U bogatom delu svetu muškarčev novac je postao nikad nebitniji jer devojke zaradjuju, zato su u vezama sa momcima koji su im privlačni.
Prozivanje devojaka da su goldidgerke su klasična zamena teza onih muškaraca koji su neprivlačni, klasičan mehanizam odbrane to se tako zove u psihologiji.

Minja

pre 4 godine

Izgledam prosecno, trazim samo lepoticu ali da bude pametna, kulturna i fina. Ako nadjem super, ako ne - necu se zadovoljiti bilo kojom. Moja odluka.

M

pre 4 godine

Vernost, pouzdanost, ljubaznost, moralni integritet, očinstvo, strpljivost, brižnost, želja za decom, smisao za humor, inteligencija, strast, samopouzdanje, velikodušnost, slušanje, romantičnost, da je dobar u krevetu, kuvanje, potencijal za zarađivanje, smisao za stil, da je zgodan, da ima mišiće, visinu i da je fit.

Samo?

Evo ne znam, nisam pametan

pre 4 godine

Da kazemo da je ovo sve u redu, ali sta zene nude zauzvrat? Mora biti reciprocno. Ono sto trazis treba i sam da mozes da pruzis.

Sladja

pre 4 godine

Ma, kad je dobar u krevetu sve drugo mozemo zajedno. Zaradicemo zajedno za zivot, naucicemo zajedno da budemo dobri roditelji i sve ostalo, samo kad nam je sex dobar moze i sve ostalo. Bez sexa i te vrste hemije ni pare niti bilo sta drugo te ne mogu ispunit

Dusan

pre 4 godine

Ovo je cist idealizam ....ako muskarac ima sve ove pozitivne osobine I ispuni sve pomenute kriterijume, sta ce mu onda zena. On je onda prosto savrsen, i dovoljan je sam sebi. Takav muskarac ne postoji. Moze da se smuva sa ... recimo zavesom !

Možda Albanka?

pre 4 godine

Probao sve u životu, i lepe i ružne, imam i lovu, nov auto, i dete, i vrhunski sam ljubavnik, ali bih dao sve za normalnu mirnu, srpkinju da oženim,samo naravno da nije debela, jer takvu nisam našao. 99% su psihički nestabilne, sebične, lenje i svadljive.

TedWolfsburg

pre 4 godine

Zbog ovakvog razmišljanja izumire bijela rasa a žene su krive.
Previše se gledaju fimovi i serije a to je razlika od normalnog života.
Očito ne i za žene.

ja

pre 4 godine

ako imas pare onda si i pametan i lep, romatican i imas misice ma sve sve i ako realno nemas onda nema veze volim te takav kakav jesi. A ako nemas pare a lep si, veran si romatican,... onda sve smeta. takav je danas zivot

biologija

pre 4 godine

Žene žele alfu, visina, isklesano lice, jaka donja vilica...a pogotovo je bitan društveni status.
U ženskom mozgu stalno se vodi borba izmedju 2 hemisfere, leve koja je logična i racionalna i desne kojoj upravljaju emocije.
Primarna ženska strategija je da za avanture bira alfu koji joj se svidja fizički, a u brak ulazi sa betom provajderom.
Šta im se svidja zavisi od doba, tinejd i kraj fakultet izgled 70% je bitan za brak izgled je i dalje bitan samo je bitan i novac.

Jeremija

pre 4 godine

Podugačak spisak... Ovo je pre kombinacija bar petorice muškaraca. Baš pokušavam da zamislim tu neverovatnu super ženu koja smatra da joj takav dasa normalno sleduje.

s

pre 4 godine

Ispade da treba da ima sve. Pojavom fejsbuka, a pogotovu instagrama, ljudi su poceli da zive u svetu iluzija
Sta je zenama privlacno:
1. Novac
2. Lepo lice
3. Humor
4. Fizicki izgled

Tim redosledom svaka bira

toba

pre 4 godine

Pazi sad, 2/3 zena kaze da im je moralni integritet muskarca vazan, a 2/3 kako zena tako i muskaraca generalno varaju svoje partnere. Neko u toj prici ne govori istinu.

Marijana

pre 4 godine

Sad paljba ovih nasih depresivnih muskaraca sad kada krenu frustracije i crnilo, kod njih nema smisla za humor, gomila mrznje, i jednom recju niceg, spopadne me muka, tacno mi lose bude.Vecina nema nista od ovoga, mada u njihovoj glavi najlepsi su i najpametniji.

kiki

pre 4 godine

Izgled i šarm je ono sto privuče svakoga od nas, i muškarce i žene. Meni lično je bitno da mi je muškarac lep, volim da sam sa lepim, zgodnim muškarcem, ne nabildovanim, već fit, ne volim neko fensi oblačenje, nego normalan neki stil, opušten kad treba i skockan kad treba. Sto se ostalih osobina tiče, jako važno za svaku ženu da je muškarac veran, pouzdan i da se može osloniti na njega. Da ume da voli i da joj to pokaže. Da je postuje, da ceni njen trud. U braku sam, pa znam da našim muškarcima toga manjka. I na kraju, da ume da zaradi novac, da je vredan i sposoban, jer i ja sam takva. Zašto bih želela neku lenčugu koji misli da je dovoljno sto radi za 30000?

tvojeime

pre 4 godine

Hm da bude muskarac..?

Realno, isto je i za muskarce i za zene. Koliko mozes da pruzis toliko i dobijas, kraj price. Ovi sto se precenjuju ili potcenjuju to je vec prica za psihologa ili zasto uvek nailaze na iste ljude. Promeni nacin razmisljanja, zapitaj se, kreni od sebe, promeni sebe, budi osoba kakvu i zelis da nadjes pa ces naci srodnu dusu..

ivan

pre 4 godine

u prevodu zenama su pare najvaznije, ako ih muskarac ima moze da radi sta hoce, u granicama normale. ako ih nema , opet moze da radi sta hoce, samo nece biti sa tom zenom.

Filozof

pre 4 godine

E da sam ja Federer i Ronaldo bio bih idealan i sve bih kriterijume ispanjavao.Žene vole moć i lovu,a sve drugo gluma i laž.Ma koja Srpkinje ne bi pala na Ronalda,neka se javi.

lelelele

pre 4 godine

Licnost je bitna zenama samo ako je muskarac i atraktivan.

Ako si ruzan onda ti dzaba i licnost i samopouzdanje i higijena itd, zenama ces uvek biti jeziv, napastovan, cudan, neprivlacan, nevidljiv itd

LadyFL

pre 4 godine

Ja sam zensko,prijatan karakter,tj normalna,lepo zaradjujem ali izgledam prosecno,mozda malo i ispod.Kao takvu niko me ne ferma.Moj izbor se svede na neke neradnike,iskompleksirane.Muskarci pa i prosecni ili ispod proseka uglavnom jure zene koje su fizicki atraktivne pa makar imale najgori karakter ili sponzoruse to je nebitno za muskarce.Vidim da se muskarci ovde zale na sponzoruse ili zene koje cene novac.Istovremeno ti isti muskarci nece pogleti normalnu devojku prosecnu koja bi njima odgovarala.Dzaba ako je skolovana fina normalna.Vecina muskaraca misli da imaju pravo na neku lepoticu bez obzira kako sami izgledaju i vecina se usmeri na takve zene i posle kukaju.

Silverfox

pre 4 godine

Ova američka istraživanja se teško mogu primeniti u Srbiji. Ovde na oko 40 km od kuće imam 9499 žena (18-60) koje imaju registrovane profile na popularnom "sugar baby" sajtu. U gradu koji je otprilike kao 2 Beograda. Moja sadašnja devojka je 2 puta mlađa od mene, gledali ste je na TV, ima karijeru, košta me manje nego beogradske splavarke. Ne mislim da sam zgodan, u Srbiji bih bio nizak ali ovde se provlačim, imam stomak, nisam mišićav. Kaže da kod mene ceni što se može osloniti na mene, držim reč, pažljiv sam i brutalno iskren. I ona i ja znamo da može da nađe mlađeg, zgodnijeg i bogatijeg - baš kao što i ja mogu da nađem 5 godina mlađu studentkinju kojoj treba pomoć za školarinu. Zašto ovo govorim? Mislim da u Srbiji žene idu iz krajnosti u krajnost, pa prema tome imaju i prioritete. U Americi su po tom pitanju manje ekstremne.

Vlada

pre 4 godine

Da, možda je tako ako su ispitivali zrele žene. Ali kad devojke biraju momke sve ovo pada u vodu i biraju suprotno. Momak sa ovakvim karakteristikama mora da čeka svoju šansu.

Google+

pre 4 godine

"Sve ono što treba jednoj običnoj ženi, jedan običan muškarac ne može ispuniti. Sve ono što treba jednom običnom muškarcu, može ispuniti svaka žena."

sara

pre 4 godine

Kad si mlad prioriteti su ti drugaciji Sa godinama sve se menja pa tako i osobine koje su ti nekad bile bitne i privlacne vise nisu. Meni se sa godinama sve vise dopadaju zene sad sta da radim sa tim veze nemam. Ni googl mi ne pomaze a kamoli kojekave ankete :)

Moj pogled na zene

pre 4 godine

Zene je oduvek bilo tesko definisati, tko su i sta zele, te kako im udovoljiti u svim zeljama?
Jednostavno velika zagonetka!
Muskarac mora biti lep, dobro gradjen, simpatican, duhovit, iskren, stabilan, dobrog karaktera,
imati dobar status, biti dobar ljubavnik, biti razuman, dobar zastitnik i na koncu imati dovoljno
novaca da bi udovoljio svim tim zeljama koje zene zele.
Zene su pozeljne, ali je tesko s njima.

Vagica

pre 4 godine

Kada bi komentatori malo razmislili o realnosti, a ne samo ostavljali komentare isključivo iz svog ugla (sa svojim uskim gledištem), možda ih ovakvi tekstovi ne bi pogađali. Svima nama se nešto drugo sviđa, imamo različit doživljaj različitih osobina, tako da ovo napisano ne označava određeni broj ljudi. Lepota zavidi i od onoga ko gleda u nju.

Phoenix

pre 4 godine

Toliko frustracije na jednom mestu.
Moja zena je bivsa sportiskinja, zavrsila i tehnicki fakultet (na BU). Kada smo se upoznali tokom studija bio sam mrsav, nesiguran u sebe, losijeg imovinskog stanja od nje... Pa ipak, kako ona kaze, umela je da "prepozna potencijal", u svakom smislu. Pruzio sam joj paznju, umeo da je nasmejem, osecala se postovano i voljeno, iskreno. A i u krevetu je uvek stimalo. Imao sam zdravu ambiciju i zelju da napravim nesto od zivota. I to je bilo dovoljno. Kasnije je doslo sve ostalo.
A koliko vidim, slicna iskusta su imali i muskarci iz mog okruzenja.
E sad, ne bih da prepricavam iskustva pre nje. Nije ih bilo puno i nisu bila narocito prijatna. Mogao sam iz njih da izvucem frustraciju ali nisam. Verovao sam da ce sve doci na svoje. I jeste.

Ja

pre 4 godine

Vidim da vecina muskih komentatora, kao po pravilu na ovakve vesti, govori kako je najvaznije da muskarac ima pare. E pa ovako: ja radim za platu od koje mi mesecno ostaje 1500 evra, i po tome retko koji muskarac u Srbiji moze da mi parira. Pare kod muskarca mi samim tim uopste nisu presudne, ali sam poprilicno digla ruke od srpskih muskaraca. Razlog? Lose moralne vrednosti. Patrijarhalstina na nivou Bliskog Istoka. Ako je neuspesan onda je pacenik, iskompleksiran i zene su mu krive sto ga ne obozavaju takvog. Ako je uspesan, e to je tek posebna prica... tu onda krece sindrom "ozenjen sam, kao momak zivim", gde je pokorna zenica kod kuce i gaji decu, a on obilazi kafice i splavove i koristi prilike koje mu se ukazu. Kod muskaraca u Srbiji prevara je nesto sto se odobrava, ne osudjuje. Muskarac sa parama u Srbiji smatra da mu je sve dozvoljeno, za njega vaze neka drugacija pravila. E, zato ja biram Skandinavce, Nemce i slicno, razlika u mentalitetu je ogromna, i meni mnogo vise odgovaraju.

Miroslav

pre 4 godine

Ljudi,zene kao i muskarci naravno,prvo i prvo gledaju FIZIČKI IZGLED pa tek onda ostalo,nek kaze neko da nije tako.Sto su tu neki i pisali,mozes biti i fin,kulturan,sve naj... Ali ako im nisi privlacan,tu je kraj,mozes raditi sta hoces,jednostavno si neprimetan za njih.

Mile Dodik

pre 4 godine

Na moje bicepse je 10 njih prevarilo svoje muzeve samnom. Na benzd,glatko izdepiliran,jos 15 zena je poludelo. Nemam nesto puno love ali to sto imam pametno iskoristim. Samo na vecere u skupim,fensi,restoranima imao sam ih zauzete ili update jos na desetine. Pravilo broj jedan kod mene je da se nikada ozeniti necu. Toliko sam bar spoznao kakve su zene.

Lajkovachki Mile

pre 4 godine

lmao.. moja fäFata ima sve to... čim upali sapunicu.. sa troseda, na 4k tv, sa aleksom, grickajući bademe i srkući Hugo.. obezbedio Muja, ni 5% od opisanog u tekstu.. no ni moja Fata nije medju 30% hoties.. al pašemo!

Dott

pre 4 godine

Zena je promenljiva, u jednom trenutku je setna, emotivna i lako povredljiva, dok je u drugom jaka kao stena i nista je ne moze dotaci, ali zena svesna sebe jednako uziva u svakom svom stanju.
Zavisno od stanja u kom se nalazi, razliciti profil muskarca je i privlaci, medjutim ako je pitate kakav je to muskarc za nju, recice uvek slicno, naravno zavisno od inspiracije u tom trenutku, ali to je od prilike, da je stabilan, elokventan u temi o kojoj govori, dobar slusalac u temi kojom ne vlada, ostrouman, pazljiv, brizan itd.
Zena kalkulise, dobro zna svoju vrednost i ukoliko joj se priblizava muskarc koji je ispod toga, nece mu biti pristupacna, medjutim svoju nepristupacnost pokazace i prema muskarcu koji je podosta iznad nje, jer ne voli iskusiti poraz.
Zene koje su pak poraz osetile, u velikoj su opasnosti, emotivno skrhane, gube tu kontrolu i mogu zavrsiti sa nekim nize vrednosti prema kome su imale gard.
Okruzenje za nju cucore u stilu "vidi kako je propala".
Zene sa ovakvim zivotnim okolnostima jako tesko izlaze iz svega, neretko se odaju i prostituciji i opijatima.
Na kraju i na temu, za zene muzevan muskarca je neodoljiv i to je prva crta koju kod muskarca zapaze.

Bzvz

pre 4 godine

Ko sve ovde komentarise.... Niko ne kaze da muskarac mora imati sve ovo samo su prosto nabrojane pozeljne muske osobine. Naravno da niko nece naci sve.
Sta vi muski kao nemate slican spisak? Za pocetak lepa, mlada i zgodna ma kakvi vi bili pa onda nevina, da je samo vas cekala a super ljubavnica, skromna, verna, da cuti dok je ne pitate, da vam cisti, kuva, pere, radi i zaradjuje solidno ali ipak posvecena porodici, uvek doterana i seksi i dok riba WC... I onda zene mnogo traze.

митар пфк

pre 4 godine

Прије пар вијекова , Његош је поштено зборио о овој тематици..Поједине му мисли ,и ријечи неможемо избацити из ума колко год хтјели ..Све су жене...

tuzno stvarno

pre 4 godine

Srce mi se cepa sto bogati mogu da se izivljavaju na lepoticama a vi prosecni dekintosi morate da se trudite da ispostujete sasvim prosecnu da biste dosli do seksa. Kakva nepravda. Zalite se UN.

jnbn

pre 4 godine

Ljudi,fizicki izgled u 80% slucajeva je bitan i presudan,nema tu sta da se doda,jednostavno je tako. Ne igra ulogu mozda ni novac toliko,koliko izgled. Bitan je i novac,kod nekih.Ali ako niste zgodni,nece vas primetiti niko.Iz iskustva govorim.

b.

pre 4 godine

Nije lako ni ženama ni muškarcima, jer i jedni i drugi imaju visok ego i nerealna očekivanja, pogotovo u ranoj mladosti. Znam jer sam i sam prosao kroz to. Moj savet je da, ukoliko ste sposobni za to, razmišljate i radite na sebi, pa će sve vremenom doći na svoje. Dobrih i vrednih devojaka i momaka ima dovoljno, čak i u današnjoj Srbiji. Ukoliko pak niste sposobni da razmišljate i lenji ste, a Bog vam nije dao izgled i pare, onda vas čeka pakao od života, ali to je tako uvek i bilo...

Boki

pre 4 godine

Hehe, devojke u Srbiji, polovina strasno iskompleksirana i isfrustrirana, jos ako ne nađe ono o čemu je masta i tezila onda jos jace “ujedaju”. Jos jedan podatak, ja kao ozenjen imam sad više nabacivanja i ponuda nego sto sam imao ko momak i to upravo od devojak kojima je prosao voz. Privlaci ih covek koji je izgradjen, ima posao, iskustvo i nadaju se da ce ostaviti familiju i uzeti njih, hehe, nikad. Devojke, dajte sansu mladjima i sebi ravnima u godinama i statusu, u dvoje ce te steci sve, samo polako.

savremeni (ne)moral

pre 4 godine

Pare su broj jedan. Nemoj da se lažemo. Dobar deo lepšeg pola voli leba bez motike. Najvažnije im je da se dobro prodaju. Izvinjavam se izuzetcima.

biće bolje

pre 4 godine

bogati muskarci trebaju zeni za brak, ali ce ona uvek gledati zgodnog cistaca bazena. Privlačnost između muškarca i žena je na prvom mestu fizička. Imam prijatelje koji žive u vrlo teškim socijalnim uslovima ali su prevrnuli veliki broj devojaka. Ako ste zgodni i lepi ne morate da izlazite na skupa mesta i da se dokazujete, možete otići u prodavnicu po hleb i zgodna pekarka je vaša.

Rumpelstiltskin

pre 4 godine

Upravo isto ono što i muškarci očekuju od žena. Sve drugo je nepraktično i značilo bi da svako može da uspe a da se ne trudi. Šta će nekom prosečna, uglavnom nisko ili srednje obrazovana, žena sa platom 30.000 u nekom butiku ili prodavnici? I obrnuto. Sličan se sličnom raduje.
Da bi znali o čemu pričam, postavite devojci sa kojom ste par pitanja iz opšte informisanosti, geografije ili kulture. Uglavnom ne znaju ništa, pa i nisu neki materijal za suživot. Još ako moraš da je izdržavaš ili sufinansiraš. Zarobio si se za ceo život.
Ovi momci što kukaju po komentarima su mi nejasni. Potrudite se, kao što se trude i ove butik ribe, pa se vi posle primate. Treba da razumete da seks nije isto što i veza. Seks košta, ostalo je hemija.

Milan

pre 4 godine

"I have been a rich man and I have been a poor man, and I choose rich every fucking time." Hvala svim devojkama koje su me odbijale kada sam bio "niko i ništa"

Љубав&Страст

pre 4 godine

Кажу (и жене и мушкарци)да имам изглед и хвала Богу на томе, имам солидан посао за наше прилике одличан, кров над главом још увек не.
Са те две позитивне карактеристике бих по коментаторима сигурно имао девојку . Заправо је немам и то годинама немам озбиљну везу. Нешто једноставно не умем са женама и то је то. Понашам се аутентично, не глумим не причам форе из филмова и остале глупости. Да будем искрен нисам баш ни најспретнији у приласцима/конверзацији и то их вероватно у старту поколеба или им створи неку слику о мени која можда и није веродостојна... вероватно је до енергије коју емитујем не знам ни сам.
У сваком сучају, изглед и материјално стање нису од пресудног значаја да ли ћете имати девојку/жену или не.
Битно је да ли умете са тим девојкама/женама или не.

iq130

pre 4 godine

U zemlji Srbiji 80% ljudi radi za plate izmedju 30-50000 kako zena tako i muskaraca. Atraktivne i lepe zene misle da im je bogom dano pravo da jure onih preostalih 20 % muskaraca koji zaradjuju vise i to je to. Neke uspeju u tome, a vecina ne, jer uspesan i pametan muskarac ako se to nekada poklopi zeli pametnu zenu, a prevaranti i krimosi zele silikonke. Ali generalno je slucaj da svaka krpa nadje svoju zakrpu.

Nikola

pre 4 godine

Izgled muškarca je najvažniji ženama, kada biraju sebi nekoga. Uključujući i visinu. Vole vršnjake i tek malo starije od sebe. Ko ima dobar izgled, nema problema da pronađe devojku. Ko ima sve osim izgleda, ništa mu ne pomaže.

Muškarci su slični kada biraju, sa tim da vole i mlađe od sebe i niže od sebe devojke. Muškarcima se kako vreme ide dopada mnogo veći procenat žena nego što je procenat muškaraca koji se dopada ženama. Zbog stava o godinama i visini.

Razmišljao sam i zaključio da ne vredi nekoga nagovarati da menja svoje kriterijume, jer su oni povezani sa mogućnostima. Svako radi kako misli da mu je najbolje od opcija koje ima.

brm

pre 4 godine

Kad misliš da je novac jedini bitan, znači da nemaš mnogo ni drugih kvaliteta pa se tešiš da je do novca. A ako te privlače žene koje bi sele u svačiji auto dok je on BMW, onda si u debelom problemu.

Крис

pre 4 godine

Не могу веровати колико мушких митова о томе да жене јуре САМО новац. Је л то коментаришу они са не тако привлачним цртама лица који су без много харизме често одбијани па у новцу траже разлог?? Жене воле лепе мушкарце, као што и ви волите лепе жене, али то није гарант да ће она са вама и остати. Женама (онима које рационално размишљају, живе нормалним стилом живота без скандалаје битна је сигурност у сваком смислу). И зато ако сматрате да нисте привлачни физички толико да сваку освјате на прву лопту, потрудите се да ваш став, карактер и харизма одраде то за вас, јер верујте, још увек има нас слатких, нормалних девојака које и даље падамо на те ствари.

mozak je najseksipilniji deo (nekih) muskaraca

pre 4 godine

Ovo sto sam ja citao od istrazivanja, zenama je privlacna inteligencija (opsta, socijalna, emocionalna, verbalna), snaga volje (upornost), samouverenost (iskljucivo kroz vezbu, praksu; manite se onog:budi ono sto jesi) fizicko zdravlje -snaga(ne narcisoidnost), dobro mentalno zdravlje (humor, ne depresija, fobije, sizofrenija...), popularnost u sredini (socijalni status), estetski stil, da je pazljiv i zastitnicki nastrojen prema njoj, ambicija-uspeh, snalazljivost-sposobnost... Naravno i zene se dosta razlikuju (sa 16-26-36...)neke hoce krace veze (jos su izbirljivije), neke brak ali ovo su kriterijumi. Nekih 10-15% muskaraca nema naslednike a po statistikama zenama posle 26 brzo padaju sanse za udaju (neudata 30g ima 20% sansi da se uda).

Majkl Džondar

pre 4 godine

Čisto da se razumemo, to ne važi kod nas. Kod nas je sistem vrednosti, nažalost poremećen. A na zapadu mislim da traže malo "mekše" muškarce, koje će da kuvaju, peru, čiste.

...

pre 4 godine

Ovo definitivno ne važi za Srbiju jer je ovde mana ako si dobar, pažljiv i pametan. Ovde se ceni ako si lud, agresivan i ne razmišljaš o posledicama.

Smuleco

pre 4 godine

Muškarac je arhetipski lovac. Mora da obezbedi "lovinu", za ženu i decu/porodicu. U savremenoj civilizacije, lovina je novac. Žene to traže - dobrog lovca, jer on će dati " dobre gene" potomstvu, za opstanak.

Žena

pre 4 godine

1. Harizma
2. Moć (ne novac već moć, mada je novac često prati)
...
(uneti prema ličnom nahođenju počevši od nebitno kojeg rednog broja).

taki p

pre 4 godine

Uzalud spiskovi i teoretisanje o pouzdanim,vernim,dobrim momcima,najcesce se u praksi uhvate za mangupe,barabe,zenskarose,za takve se i udaju pa lupaju glavom u zid.Sa druge strane ove lose,namazane,kuckaste na vreme izbiraju pristojne momke za sebe pa im dupe pomeraju.Uskladjenih parova ima najmanje,oni su jedini istinski srecni,ali su testirani kao i svi drugi kroz brak ili zajednicki zivot.Razlozi za haoticno stanje su razni,od drustveno-politickog uredjenja,trendova,do cudne mesavine patrijarhata i emancipacije zena koja bi sludela svaku normalnu osobu.Da li ce biti bolje? Mozda za 20-30 godina ako imamo srece i pameti.

KAMENI BAGRDAN

pre 4 godine

Ja sam lep zgodan imućan vrlo interesantan zene me obozavaju uglavnom se bilo koje musko ili žensko drustvo vrti oko mene .imam 53 godine .na fejsu me spopadaju razne klinke i lepotice sa svih kontinenata.ja sam izabrao skromnu dobru zenu .stariju 3 od mene.ne mogu sci da budu lepi zgodni uspesni.ali mogu da osivoje srce tradicionalnim vrednostima.i zato kad vam kaze bata Kameni,vi skromni i dobri samo napred. Izadjite iz ormana naci cete sreću tu je oko vas.

Nista ni od svega

pre 4 godine

Od kad sam se ozenio nemam pojma a i ne interesuje me sta zene zele.Da sam sam,pa ni onda.Prilazio bih svakoj.Sve zene su zene i lepe i zenstvene i u svakoj lezi nesto privlacno za muskarca.

day

pre 4 godine

Sta zene zele? Pitanje kojim se ne bavi ni jedan muskarac koji bar malo drzi do sebe. Davno sam zapazio jedan zanimljiv fenomen - uspesni muskarci (mislim na tipove u 30-im koji u Srbiji zaradjuju 3k€ i vise, u koju grupu i sam spadam) nikada ne razgovaraju o tome sta zene zele, jer je potpuno nebitno. Fokus je na progresu na licnom planu (duhovnom, fizickom i materijalnom), kvalitetnom i zdravom nacinu zivota, putovanjima po svetu i stvarima koje su prakticne i korisne. Najmanje energije, vremena i resursa uopste sam uvek trosio na zene, a sa svoje 32 godine ne znam im vise ni broj.

Milenko

pre 4 godine

Haha ha, zene traze pare a ako para nema dovoljno koliko su im prohtevi postaju samiheane majke misleci da mogu bolje same ali na kraju uvide kakvu su nepovratnu gresku napravile

Nenad

pre 4 godine

@Day to je tacno jer bogati i uspesni mogu birati posto takve muskarce zene jure pa u njihovom slucaju oni i ne moraju mnogo da se zamaraju tim pitanjima.

Mile Dodik

pre 4 godine

Na moje bicepse je 10 njih prevarilo svoje muzeve samnom. Na benzd,glatko izdepiliran,jos 15 zena je poludelo. Nemam nesto puno love ali to sto imam pametno iskoristim. Samo na vecere u skupim,fensi,restoranima imao sam ih zauzete ili update jos na desetine. Pravilo broj jedan kod mene je da se nikada ozeniti necu. Toliko sam bar spoznao kakve su zene.

Možda Albanka?

pre 4 godine

Probao sve u životu, i lepe i ružne, imam i lovu, nov auto, i dete, i vrhunski sam ljubavnik, ali bih dao sve za normalnu mirnu, srpkinju da oženim,samo naravno da nije debela, jer takvu nisam našao. 99% su psihički nestabilne, sebične, lenje i svadljive.

Marijana

pre 4 godine

Sad paljba ovih nasih depresivnih muskaraca sad kada krenu frustracije i crnilo, kod njih nema smisla za humor, gomila mrznje, i jednom recju niceg, spopadne me muka, tacno mi lose bude.Vecina nema nista od ovoga, mada u njihovoj glavi najlepsi su i najpametniji.

kiki

pre 4 godine

Izgled i šarm je ono sto privuče svakoga od nas, i muškarce i žene. Meni lično je bitno da mi je muškarac lep, volim da sam sa lepim, zgodnim muškarcem, ne nabildovanim, već fit, ne volim neko fensi oblačenje, nego normalan neki stil, opušten kad treba i skockan kad treba. Sto se ostalih osobina tiče, jako važno za svaku ženu da je muškarac veran, pouzdan i da se može osloniti na njega. Da ume da voli i da joj to pokaže. Da je postuje, da ceni njen trud. U braku sam, pa znam da našim muškarcima toga manjka. I na kraju, da ume da zaradi novac, da je vredan i sposoban, jer i ja sam takva. Zašto bih želela neku lenčugu koji misli da je dovoljno sto radi za 30000?

Бацач пламена

pre 4 godine

Недавно сам са другарицом разговарао на тему необавезног секса, јер сам пре извесног времена био са једном девојком у неозбиљној вези на обострану иницијативу, али је то после неког времена пукло јер је она желела нешто више, а ја не. Понаљам, обоје смо од старта рекли да није ништа озбиљно.
Та другарица ми је рекла да сам лоше поступио, да девојке често ,,то тако раде'' и да уствари желе да преко неозбиљне везе уђу у озбиљну, иако сам поновио више пута да није такав био договор између нас. Потом је додала да она никада не би била у секс шеми, једино ако је евентуално фрајер попут Бреда Пита. Девојка није ружна, али није ни лепа.
Ето, то је суштина проблема код многих српских девојака - оне и Бред Пит су класа. Бред Пит може да добије секс као секс јер су егал са њим, а сви који нису као он, е, њих оне морају да коштају што је више могуће времена, живаца, труда, пара и свега осталог. Као попут оног вица када је Перица нудио другарици да спава са њим најпре за милион, а затим за десет евра. На прву понуду је пристала, а на другу се наљутила питавши га да ли он њу сматра за проститутку. Перица је одговорио да је то јасно, само сада следи цењкање. Исто тако, секс без обавеза је доказ да је девојка лака и неморална, али ако је са Бред Питом, онда је секс без обавеза океј.
Поента је следећа - српске девојке су, на жалост, великим делом искомплексиране и гледају корист да би се доказале пред другима, тако да те приче о личности и карактеру код момака углавном нетачне.

митар пфк

pre 4 godine

Прије пар вијекова , Његош је поштено зборио о овој тематици..Поједине му мисли ,и ријечи неможемо избацити из ума колко год хтјели ..Све су жене...

Filozof

pre 4 godine

E da sam ja Federer i Ronaldo bio bih idealan i sve bih kriterijume ispanjavao.Žene vole moć i lovu,a sve drugo gluma i laž.Ma koja Srpkinje ne bi pala na Ronalda,neka se javi.

srb

pre 4 godine

Pare... Najbolja karakterna osobina svakog muskarca. Statistika govori da se 80% zena udaje u klasu iznad svoje a samo 20% u svojoj, one koje idu ispod su marginalni slucajevi. Ne zavaravjte se da je licnost bitna, dobar plus jeste ali novac je presudan. Kristijano ozenio prodavacicu da li mislite da bi obrnut slucaj bio realan?

yes

pre 4 godine

Ma kakve pare, znam momke sa devojkama koje su fizički top a nemaju mnogo ali su privlačni.
To je mit da devojke vole toliko pare
Da stvarno više vole pare pre izgleda bio bi pun grad tih parova stariji momaka devojka u 20- im.
Devojke dok su mlade izlaze sa vršnjacima i to je realnost.
Izgled pobedjuje novac, a imanje novca te stavlja u ulogu sponzora / beta bux fenomen.
U bogatom delu svetu muškarčev novac je postao nikad nebitniji jer devojke zaradjuju, zato su u vezama sa momcima koji su im privlačni.
Prozivanje devojaka da su goldidgerke su klasična zamena teza onih muškaraca koji su neprivlačni, klasičan mehanizam odbrane to se tako zove u psihologiji.

Silverfox

pre 4 godine

Ova američka istraživanja se teško mogu primeniti u Srbiji. Ovde na oko 40 km od kuće imam 9499 žena (18-60) koje imaju registrovane profile na popularnom "sugar baby" sajtu. U gradu koji je otprilike kao 2 Beograda. Moja sadašnja devojka je 2 puta mlađa od mene, gledali ste je na TV, ima karijeru, košta me manje nego beogradske splavarke. Ne mislim da sam zgodan, u Srbiji bih bio nizak ali ovde se provlačim, imam stomak, nisam mišićav. Kaže da kod mene ceni što se može osloniti na mene, držim reč, pažljiv sam i brutalno iskren. I ona i ja znamo da može da nađe mlađeg, zgodnijeg i bogatijeg - baš kao što i ja mogu da nađem 5 godina mlađu studentkinju kojoj treba pomoć za školarinu. Zašto ovo govorim? Mislim da u Srbiji žene idu iz krajnosti u krajnost, pa prema tome imaju i prioritete. U Americi su po tom pitanju manje ekstremne.

...

pre 4 godine

Davno sam zavrsio sa srpskim devojkama. Toliko lazi, obmana, laznih nada, igrica, titranja, dokazivanja,... ma apsolutni maheri. Tek su mi smesne ove price kako ZENE traze ozbiljnog, odgovornog, obrazovanog, oslonca,... da, ali takav im je zanimljiv samo onima sa 30+, a do tada samo lazljivci, prevrtljivci, sirovine,... (Bog zna loliko puta sam bio svedok). Od kako znam za sebe, najvise uspeha kod devojaka su imali upravo suprotni od ovde opisanog. Na stotine puta sam cuo i uverio se za "nemoj joj pokazivati da ti je stalo, odmah ce se ohladiti". Ma cao

TedWolfsburg

pre 4 godine

Zbog ovakvog razmišljanja izumire bijela rasa a žene su krive.
Previše se gledaju fimovi i serije a to je razlika od normalnog života.
Očito ne i za žene.

Ana

pre 4 godine

Moj muž nije nešto lep, nije visok, oblaci se jednostavno i nije mu bitno što je nešto odrpano sve dok je čisto. Niko ga ne bi primetio na ulici, izgleda ko neki prosečan lik koji radi za neku prosečnu platu. Međutim taj čovek je najbolji muž i otac, najvrednija osoba koju poznajem i najduhovitiji kralj kada se opusti. Počeo je od nule kada sam ga upoznala a sada već ima svoju firmu koja sjajno posluje. Tada nije imao ni novac ni izgled ni krov nad glavom ali je činio da se osećam sigurno i voljeno. Onaj osećaj da je sve sa njim jednostavno. A kada ga pitaju kako si smuvao takvu ribu on se nasmeje i kaže sažalila se na mene. Ne bih ga menjala za deset preplanulih mišićavih upola mladjih momaka.

Mojo

pre 4 godine

Vrlo prosto: ne slušajte šta žene pričaju, već gledajte šta rade. Izgledam odlično, finansijski sam solidan i otvoreno im stavljam do znanja da me nikakav vid veze ne interesuje. Ne mogu da se odbranim od njih. Čak se i ne libe da mi pokazuju i sa podsmehom pričaju o ovakvima iz članka, koji ih jure za vezu ili brak, a nikada neće dobiti šansu. Opametite se, braćo.

LUDAK

pre 4 godine

Žene hoće sve! Kada bira muškarca za ozbiljnu vezu ili brak, onda traži situiranog, uspešnog, da bi obezbedila lagodan život za sebe i potomstvo. Lepota, karakter, humor i ostale osobine nisu bitne u tom trenutku. Kada se uda i dobije takvog, kada dobije decu, počinje da shvata da ona nije jedina u njegovom životu, jer takvi ljudi novcem mogu sve da kupe, naročito mlađu i lepšu. Kada shvate da je ono pravo prošlo pored njih, e onda se sete nekog običnog momka kome su se sviđale, sete se romantične duše koja im je slala cveće i pisamca, momka koji je crveneo kada bi mu prišle i gutao knedle kada bi ga pogledale. Tada im je bio odvratan, jer nije imao novac, samopouzdanje, ličio im je na luzera, ma jednostavno daleko mu lepa kuća. Sada kada su same, jer muž pored poslovnih obaveza i zgodnih devojčica, nema vremena za njih, odjednom se sete uvek nasmejanog luzera, koji je crkavao za njima. Sada im to više nije odvratno, glupo, više o tom momku ne pričaju sa prezirom, sada je on nešto drugo, on je ustvari onaj pravi. Kada ga vide na ulici, same ga zaustavljaju, uvek se nekako nađu tu kada on prođe, rado bi započele priču i izjadale se, kako je on siromašak bio jedini koga su istinski volele. Da, iz ove pozicije je tako, jer bez obzira na novac, jednom biću treba drugo biće, jer novac ne razume, on ne zna da voli, on ne zna da zasmeje, jednostavno, on nema dušu. Ne možete sve imati, zato dobro razmislite pre nego kažete sudbonosno da, jer to da, može biti NE sreći, za ceo život.

pex

pre 4 godine

Mozda su ipak pare? Prepun grad i nakrcan mladih,dokonih momaka koji nista drugo ne rade nego vreme provde po teretanama (kao i u vecni finansijski i moralno siromasnih drustava). Uvek su u muskom drustvu,po kladionicama, sede u kaficima sa ortacima. Znaci nesto nemaju cim se oko njih neko ne lomi,al rekao bih da je novac ipak najteze imati pa je to i razlog. Doduse i mozak je kod njih deficitaran,ali sa druge strane on nedostaje i vvecini zena tako da ne verujem da je to problem.

only fools and horses

pre 4 godine

Ajde da se ne lažemo, moć je ta koja privlači žene. Zato je i novac bitan, novac donosi moć, ali bitni su i položaj, dominacija nad drugim ljudima. Sve ostalo je sporedno.

ja

pre 4 godine

ako imas pare onda si i pametan i lep, romatican i imas misice ma sve sve i ako realno nemas onda nema veze volim te takav kakav jesi. A ako nemas pare a lep si, veran si romatican,... onda sve smeta. takav je danas zivot

s

pre 4 godine

Ispade da treba da ima sve. Pojavom fejsbuka, a pogotovu instagrama, ljudi su poceli da zive u svetu iluzija
Sta je zenama privlacno:
1. Novac
2. Lepo lice
3. Humor
4. Fizicki izgled

Tim redosledom svaka bira

Sladja

pre 4 godine

Ma, kad je dobar u krevetu sve drugo mozemo zajedno. Zaradicemo zajedno za zivot, naucicemo zajedno da budemo dobri roditelji i sve ostalo, samo kad nam je sex dobar moze i sve ostalo. Bez sexa i te vrste hemije ni pare niti bilo sta drugo te ne mogu ispunit

alban

pre 4 godine

Prva stvar koja je vazna je novac. Ko ima novca, onda je i inteligentan. Amerikanci imaju jednu jednostavnu izreku: Budala ne moze biti bogat. Misicavi ljudi koji idu po teretanama, i nisu neki muskarci, oni su opsednuti sobom i misle da ce misicima (fizickim izgledom) da osvoje devojke. Takvo razmisljanje imaju samo maloumni. Zene traze kod muskarca: Sigurnost sto znaci da imaju posao, novac i da je pouzdana licnost, koji ce zeni osigurati buducnost a i svojoj deci. Pogledajte Trumpa (nikakav-star) ali zato mu je zena lepa i mlada. Nije jedini, ovo je samo jedan primer od milion drugih. Moj drug je zgodan, ide po teretanama ima dvoje male dece, ali zena ga ostavi za jednog starca po zanimanju profesor, koji ima i integritet i novac.

969

pre 4 godine

Koga boli uvo bre sta zene hoce, ako nisu zadovoljne sa onim sto imam - aj zdravo...muskarci se takmice ko ce da da vise zato su zene postale uzasne, mi muskarci smo krivi za to!!

žena zelena

pre 4 godine

Ja kao žena mogu samo da pitam ove žene ako stvarno postoje, kakve to kvalitete imaju koji mogu da pariraju ovakvim kvalitetima?
Ja ne poznajem ni jednu koja ovakvog zaslužuje.

WA

pre 4 godine

Ok je ovo sasvim. I muškarci imaju kriterijume, da se razumemo.
Žena mora da je zgodna, lepa u licu,ima završene najmanje osnovne studije VII stepena, platu od najmanje 800 evra.
Ispod toga ne bi trebalo ići. Neće muškarci baš bilo koga pored sebe.

Zoran Z.

pre 4 godine

Problem sa ovim 'strazivanjem' jeste taj sto zene u 85% slucajeva pricaju ono sto smatraju da je drustveno prihvatljivo. A u privatnom zivotu, "iza zavese", rade nesto potpuno drugo. Sto se kaze, na ulici dama, a kad niko ne gleda "K&^%a". Ja cim procitam "istrazivanje" i procitam "zena rekla", samo ili batalim da citam dalje, jer nema poente (u smislu da ono sto citam ce biti teska laz) ili kad procitam, sta god da vidim, samo potpuno suprotno od toga zamislim da pise i znam sta je otprilike istina. Toliko.

eh

pre 4 godine

Sudeci po komentatorima, pare su presudne. Zakljucak je da po tome, 90% muskaraca u Srbiji bi ostalo neozenjeno jer vecina radi za platu od 300 evra, da se ne lazemo. A opet, ljudi se zene, prave porodice, zive zivot.

Da nije do vas mozda?

KAMENI BAGRDAN

pre 4 godine

Ja sam lep zgodan imućan vrlo interesantan zene me obozavaju uglavnom se bilo koje musko ili žensko drustvo vrti oko mene .imam 53 godine .na fejsu me spopadaju razne klinke i lepotice sa svih kontinenata.ja sam izabrao skromnu dobru zenu .stariju 3 od mene.ne mogu sci da budu lepi zgodni uspesni.ali mogu da osivoje srce tradicionalnim vrednostima.i zato kad vam kaze bata Kameni,vi skromni i dobri samo napred. Izadjite iz ormana naci cete sreću tu je oko vas.

Mediocritical

pre 4 godine

Sve ove savršene osobine idealnog, "mister pravog", koje traže u hiljadama nesavršenih, nađu u prvom majstoru, koji se drznuo da im zavuče ruku ispod suknje, posle desetogodišnjeg posta...

Tek onako usput...

pre 4 godine

Auuu pa ovo nema nigde sta vi pisete i zato je ogroman broj samih i neudatih žena koje čekaju ovakve likove iz bajki...sex i grad je ipak samo izmišljena serija.

Razmislite

pre 4 godine

Muzevan muskarac je onaj sa samopouzdanjem a to samopouzdanje proizlazi iz obrazovanja, poslovnog uspeha, dobrog izgleda, materijalne obezbedjenosti i kruga finih ljudi sa kojima provode vreme.
Dakle, ili se potrudite da sto bolje izgledate, zaradjujete i budete uspesni u necemu, ili cutite i trazite zene koje su vam u ravni sa onim sto jeste.
Fizicki i intelektualno zapusteni, sa malom zaradom i losim poslom, tesko da mozete da pucate od samopouzdanja (citaj: muzevnosti). Radite na sebi!

Jana

pre 4 godine

Kako ste samo dosadni sa tim parama. Bolje se preispitajte kakve zene vi zapravo jurite ako mislite da su zenama pare najvaznije. Svi bi neku jako atraktivnu sa lepom zaradom a sta vi to pa nudite... Ja za nase standarde imam malo vise novca, ali nemam ni lepotu ni harizmu, niti bilo sta zanimljivo da ponudim i svesna sam da je to razlog zasto sam sama. Dok se na necemu od toga ne poradi, tesko ce se sta promeniti.

savremeni (ne)moral

pre 4 godine

Pare su broj jedan. Nemoj da se lažemo. Dobar deo lepšeg pola voli leba bez motike. Najvažnije im je da se dobro prodaju. Izvinjavam se izuzetcima.

Dott

pre 4 godine

Zena je promenljiva, u jednom trenutku je setna, emotivna i lako povredljiva, dok je u drugom jaka kao stena i nista je ne moze dotaci, ali zena svesna sebe jednako uziva u svakom svom stanju.
Zavisno od stanja u kom se nalazi, razliciti profil muskarca je i privlaci, medjutim ako je pitate kakav je to muskarc za nju, recice uvek slicno, naravno zavisno od inspiracije u tom trenutku, ali to je od prilike, da je stabilan, elokventan u temi o kojoj govori, dobar slusalac u temi kojom ne vlada, ostrouman, pazljiv, brizan itd.
Zena kalkulise, dobro zna svoju vrednost i ukoliko joj se priblizava muskarc koji je ispod toga, nece mu biti pristupacna, medjutim svoju nepristupacnost pokazace i prema muskarcu koji je podosta iznad nje, jer ne voli iskusiti poraz.
Zene koje su pak poraz osetile, u velikoj su opasnosti, emotivno skrhane, gube tu kontrolu i mogu zavrsiti sa nekim nize vrednosti prema kome su imale gard.
Okruzenje za nju cucore u stilu "vidi kako je propala".
Zene sa ovakvim zivotnim okolnostima jako tesko izlaze iz svega, neretko se odaju i prostituciji i opijatima.
Na kraju i na temu, za zene muzevan muskarca je neodoljiv i to je prva crta koju kod muskarca zapaze.

Rajko

pre 4 godine

"Sudeći prema istraživanjima, ženama je ličnost važnija od fizičke atraktivnosti."
Pa da li je moguće da neko još uvek piše ovakve pogubne laži?! Stvarnost je sasvim suprotna i nju dobro znamo mi koji nismo fizički privlačni.

biologija

pre 4 godine

Žene žele alfu, visina, isklesano lice, jaka donja vilica...a pogotovo je bitan društveni status.
U ženskom mozgu stalno se vodi borba izmedju 2 hemisfere, leve koja je logična i racionalna i desne kojoj upravljaju emocije.
Primarna ženska strategija je da za avanture bira alfu koji joj se svidja fizički, a u brak ulazi sa betom provajderom.
Šta im se svidja zavisi od doba, tinejd i kraj fakultet izgled 70% je bitan za brak izgled je i dalje bitan samo je bitan i novac.

Maja

pre 4 godine

Moj partner nije lep, uopste. Kada sam ga upoznala nije mi bio cak ni simpatican, fizicki. Ali ima divnu licnost, neverovatan smisao za humor, jak karakter..i odlican je u krevetu(i nije pun para). Ranije sam se vukla sa sve nekim nazovi lepotanima. Ali ovaj ima ono nesto!

Google+

pre 4 godine

"Sve ono što treba jednoj običnoj ženi, jedan običan muškarac ne može ispuniti. Sve ono što treba jednom običnom muškaracu, može ispuniti svaka žena."

ivan

pre 4 godine

u prevodu zenama su pare najvaznije, ako ih muskarac ima moze da radi sta hoce, u granicama normale. ako ih nema , opet moze da radi sta hoce, samo nece biti sa tom zenom.

Лепи Цане

pre 4 godine

Мало је нас таквих, већина жена је морала (или ће морати) да снизи критеријуме. Или да се "разочара" у мушкарце и почне да воли животиње више него људе. Не схватају да за таквог мушкарца морају саме да имају одговарајући квалитет.

zivko

pre 4 godine

@ana

stvarno mi je drago. Ali, dok je moja firma pravila silnu lovu svi su me voleli, zena pogotovo. kad je pukla firma pukla i ljubav. isto tako i prijatelji. sad kad je druga proradila, tacnije peta, jer su mi usput dok nisam ubo propale jos 3, necete ga majci. moze za zezanje, samo za decu i za sebe, ostali mrs.

Marko

pre 4 godine

Pare i dobar izgled, sve ostalo je sporedno. Izgled je obicno znak dobrih gena i zdravlja, a pare su tu da osiguraju egzistenciju potomstva i zene.

da kažem

pre 4 godine

Ličnost je najnebitnija stvar u m-ž odnosima. Ako devojci nisam napet teško da će želeti da me upozna, da mi da vremena, da se nadje sa mnom? Ne, ima da zakoluta očima, kaže da ima dečka, da mi lažan broj.
Izgled je 80% ma najbitniji faktor ko je nadprosečan po izgledu imaće gomilu devojaka taman bio glup kao noć. Danas je takvo vreme, površno je sve, devojci je bitnije da si macan, popularan na IG i to...nego da si super osoba sa super ličnošću.
Još je da živimo u kapitalizmu i materijalno je isto bitno.
Ali izgled je sve danas.

Dejan

pre 4 godine

I onda se uda za takvog, upropasti ga, promeni, pokida mu sve zivce, razvede se i nadje taksistu koji ce s vremena na vreme da je zadovoljava.

Minja

pre 4 godine

Izgledam prosecno, trazim samo lepoticu ali da bude pametna, kulturna i fina. Ako nadjem super, ako ne - necu se zadovoljiti bilo kojom. Moja odluka.

Igor

pre 4 godine

Zaista bih voleo kad bi mi neko od ljudi objasnio kako to da zene samo jure novac, a najvise njih radi po maksijima, buticima, kao dadilje i sl. i voze se prevezom, jedva skrpe za more pa ipak odgajaju decu sa svojim muzevima. Bice da kriju taj silni novac i foliraju se po gsp-u na 50 stepeni. Gde smo svi mi s prosecnim primanjima nasli zene i majke nase dece? Kako oko mene sve prosecna primanja i ti muskarci imaju devojke/zene a vi bas svi znate samo bogate muskarce sa zenama. Pre ce biti, prijatelji, da gledate sta traze ove Stanije i ostale splavarje pa da kukate sto ne mozete da im to obezbedite umesto da gledate one normalne i vama ravne.

ma dajte vise

pre 4 godine

Da zivim na Marsu pa da ove muske price prodju...
Moj brat ni lep ni bogat niti kola ima pa uvek ima devojke. Kao i toliko drugih oko mene u braku, sa decom, sasvim prosecni ljudi.
Da se zapitate sta je vas problem.
Pa ne mozete svi imati lepe, niste ni vi lepi. Gde to ima u kojoj zemlji svi imaju lepe devojke?

.

pre 4 godine

Bas cudno. Pa ovo je idealno. Od novca, fizickog izgleda, vernosti itd itd. Pa to je idealno. To svaka hoce. E, sad to mora i da se zasluzi, zene morate i vi da vredite.... i karakterno i kao licnost da bi ste nam se svidele.

Milenko

pre 4 godine

Haha ha, zene traze pare a ako para nema dovoljno koliko su im prohtevi postaju samiheane majke misleci da mogu bolje same ali na kraju uvide kakvu su nepovratnu gresku napravile

Aloha

pre 4 godine

Lep, pametan, visok, zgodan,obrazovan, duhovit (kaze drustvo), dobar posao...Ali, kada su deljene karte, dobio sam losu kozu lica, koje je sada puno kratera i crveni i dalje kao da sam tinejdzer. Mama (i dalje je tako zovem) uporno prica da to nema veze ali praksa kaze drugacije, cak i nocu. Ukratko da objasnim svima da se ne zavaravaju: Izgled je #1 u 98% slucajeva i u vecini starosnih segmenata. Onih 2% su slabovide i slepe osobe. Pozdrav i nadam se boljoj sreci u sledecoj reinkarnaciji.

Ja

pre 4 godine

Zenski kriterijumi se menjaju i nikako nisu isti kad zenska osoba ima 16, 26 ili 36 godina, to kao prvo. Dok sam bila mnogo mlada, zaljubljivala sam se uvek na prvi pogled, snazno, jako, samo me nesto pukne po mozgu, desi se neki prekid filma u glavi. Sad mi je sve to uzasno smesno i vise nikad bih mogla na taj nacin da se zaljubim, niti toliko da budem opsednuta necijom spoljasnjom pojavom. Mislim da kako odrastamo, tako nam se smanjuje kapacitet za zaljubljivanje, ali nam se povecava kapacitet da volimo zrelo i smisleno, da znamo sta hocemo i sta tacno trazimo, da volimo sa obe noge na zemlji, bez letenja u vazduhu, da shvatimo da niko nije savrsen, ali da postoji neko ko je savrsen za nas. Naravno da svaka normalna ZENA zeli muskarca koji je odgovoran, sposoban, koji nije samoziv i samodovoljan, koji se ne stidi da pokaze da mu trebate, jer cinite njegov zivot smislenim, kao i on vaš, a ne da mu trebate zato sto moze da vas (is)koristi za ovo ili ono!

Dusan

pre 4 godine

Ovo je cist idealizam ....ako muskarac ima sve ove pozitivne osobine I ispuni sve pomenute kriterijume, sta ce mu onda zena. On je onda prosto savrsen, i dovoljan je sam sebi. Takav muskarac ne postoji. Moze da se smuva sa ... recimo zavesom !

tuzno stvarno

pre 4 godine

Srce mi se cepa sto bogati mogu da se izivljavaju na lepoticama a vi prosecni dekintosi morate da se trudite da ispostujete sasvim prosecnu da biste dosli do seksa. Kakva nepravda. Zalite se UN.

Ja

pre 4 godine

Vidim da vecina muskih komentatora, kao po pravilu na ovakve vesti, govori kako je najvaznije da muskarac ima pare. E pa ovako: ja radim za platu od koje mi mesecno ostaje 1500 evra, i po tome retko koji muskarac u Srbiji moze da mi parira. Pare kod muskarca mi samim tim uopste nisu presudne, ali sam poprilicno digla ruke od srpskih muskaraca. Razlog? Lose moralne vrednosti. Patrijarhalstina na nivou Bliskog Istoka. Ako je neuspesan onda je pacenik, iskompleksiran i zene su mu krive sto ga ne obozavaju takvog. Ako je uspesan, e to je tek posebna prica... tu onda krece sindrom "ozenjen sam, kao momak zivim", gde je pokorna zenica kod kuce i gaji decu, a on obilazi kafice i splavove i koristi prilike koje mu se ukazu. Kod muskaraca u Srbiji prevara je nesto sto se odobrava, ne osudjuje. Muskarac sa parama u Srbiji smatra da mu je sve dozvoljeno, za njega vaze neka drugacija pravila. E, zato ja biram Skandinavce, Nemce i slicno, razlika u mentalitetu je ogromna, i meni mnogo vise odgovaraju.

Moj pogled na zene

pre 4 godine

Zene je oduvek bilo tesko definisati, tko su i sta zele, te kako im udovoljiti u svim zeljama?
Jednostavno velika zagonetka!
Muskarac mora biti lep, dobro gradjen, simpatican, duhovit, iskren, stabilan, dobrog karaktera,
imati dobar status, biti dobar ljubavnik, biti razuman, dobar zastitnik i na koncu imati dovoljno
novaca da bi udovoljio svim tim zeljama koje zene zele.
Zene su pozeljne, ali je tesko s njima.

Lajkovachki Mile

pre 4 godine

lmao.. moja fäFata ima sve to... čim upali sapunicu.. sa troseda, na 4k tv, sa aleksom, grickajući bademe i srkući Hugo.. obezbedio Muja, ni 5% od opisanog u tekstu.. no ni moja Fata nije medju 30% hoties.. al pašemo!

...

pre 4 godine

Ovo definitivno ne važi za Srbiju jer je ovde mana ako si dobar, pažljiv i pametan. Ovde se ceni ako si lud, agresivan i ne razmišljaš o posledicama.

Nesavršen

pre 4 godine

Veran, pouzdan, ljubazan, moralno ''integrisan'' - da
Očinstvo - apsolutno
Smisao za humor - da ali zavisi od osobe
Inteligencija - emocionalna da, logika mi je slabija strana
Samopouzdanje - ne baš, imao sam depresivno-anksiozne epizode i introvert sam po prirodi
Velikodušnost -valjda
Strast, slušanje, romantičnost - da ali me zamaraju u dugoj vezi
Dobar u krevetu - ne trudim se uvek nažalost. Sklon eksperimentisanju
Kuvanje - mrzi me da kuvam za sebe ali za 2+ osobe bih se naterao mada nikako svaki dan
Potencijal za zarađivanje - situiran za naše standarde, ali generalno nisam materijalista niti karijerista
Smisao za stil - ne baš. Ne volim fensi stil niti dajem veliki značaj modi, ali se oblačim odmereno. Nosim šta mi prija.
Zgodan - ne baš
Mišićav - da prilično. pronalazim se u fitnesu kao sportu jer je samostalan i jer rezultati dolaze po principu ''kako seješ, tako ćeš i žnjeti''.
Visina - ne (170 cm)

Ono što me je najviše kočilo jeste nedostatak samopouzdanja (harizma + ekstravertnost) i privlačnije lice. Moj brat ima oba i uspešniji je sa ženama. On pleni na ''prvu'' loptu, ja na ''drugu'' - ili, moram više da se trudim u žvotu.

Zaključak: trudi se da budeš najbolja verzija sebe. Ako si glup - čitaj. Ako si nizak - treniraj pa bar budi fit. Ako si krupan - smršaj. Ako nemaš samopouzdanje - potraži pomoć psihologa.
U procesu sam učenja da prihvatim sebe kakav jesam (introvertan, nizak, neharizmatičan), a to dolazi sa napretkom ali i godinama.

Bzvz

pre 4 godine

Ko sve ovde komentarise.... Niko ne kaze da muskarac mora imati sve ovo samo su prosto nabrojane pozeljne muske osobine. Naravno da niko nece naci sve.
Sta vi muski kao nemate slican spisak? Za pocetak lepa, mlada i zgodna ma kakvi vi bili pa onda nevina, da je samo vas cekala a super ljubavnica, skromna, verna, da cuti dok je ne pitate, da vam cisti, kuva, pere, radi i zaradjuje solidno ali ipak posvecena porodici, uvek doterana i seksi i dok riba WC... I onda zene mnogo traze.

Google+

pre 4 godine

"Sve ono što treba jednoj običnoj ženi, jedan običan muškarac ne može ispuniti. Sve ono što treba jednom običnom muškarcu, može ispuniti svaka žena."

mozak je najseksipilniji deo (nekih) muskaraca

pre 4 godine

Ovo sto sam ja citao od istrazivanja, zenama je privlacna inteligencija (opsta, socijalna, emocionalna, verbalna), snaga volje (upornost), samouverenost (iskljucivo kroz vezbu, praksu; manite se onog:budi ono sto jesi) fizicko zdravlje -snaga(ne narcisoidnost), dobro mentalno zdravlje (humor, ne depresija, fobije, sizofrenija...), popularnost u sredini (socijalni status), estetski stil, da je pazljiv i zastitnicki nastrojen prema njoj, ambicija-uspeh, snalazljivost-sposobnost... Naravno i zene se dosta razlikuju (sa 16-26-36...)neke hoce krace veze (jos su izbirljivije), neke brak ali ovo su kriterijumi. Nekih 10-15% muskaraca nema naslednike a po statistikama zenama posle 26 brzo padaju sanse za udaju (neudata 30g ima 20% sansi da se uda).

Milan

pre 4 godine

"I have been a rich man and I have been a poor man, and I choose rich every fucking time." Hvala svim devojkama koje su me odbijale kada sam bio "niko i ništa"

day

pre 4 godine

Sta zene zele? Pitanje kojim se ne bavi ni jedan muskarac koji bar malo drzi do sebe. Davno sam zapazio jedan zanimljiv fenomen - uspesni muskarci (mislim na tipove u 30-im koji u Srbiji zaradjuju 3k€ i vise, u koju grupu i sam spadam) nikada ne razgovaraju o tome sta zene zele, jer je potpuno nebitno. Fokus je na progresu na licnom planu (duhovnom, fizickom i materijalnom), kvalitetnom i zdravom nacinu zivota, putovanjima po svetu i stvarima koje su prakticne i korisne. Najmanje energije, vremena i resursa uopste sam uvek trosio na zene, a sa svoje 32 godine ne znam im vise ni broj.

Evo ne znam, nisam pametan

pre 4 godine

Da kazemo da je ovo sve u redu, ali sta zene nude zauzvrat? Mora biti reciprocno. Ono sto trazis treba i sam da mozes da pruzis.

Boki

pre 4 godine

Hehe, devojke u Srbiji, polovina strasno iskompleksirana i isfrustrirana, jos ako ne nađe ono o čemu je masta i tezila onda jos jace “ujedaju”. Jos jedan podatak, ja kao ozenjen imam sad više nabacivanja i ponuda nego sto sam imao ko momak i to upravo od devojak kojima je prosao voz. Privlaci ih covek koji je izgradjen, ima posao, iskustvo i nadaju se da ce ostaviti familiju i uzeti njih, hehe, nikad. Devojke, dajte sansu mladjima i sebi ravnima u godinama i statusu, u dvoje ce te steci sve, samo polako.

I tako...

pre 4 godine

Ima ovakvih muškaraca, samo su retki. Još nešto, ovo je zreo muškarac, pa teško da će imati 20 godina. Zato se u tim godinama uči i ljube žabe. Ovakav naleti od 35+.

sara

pre 4 godine

Kad si mlad prioriteti su ti drugaciji Sa godinama sve se menja pa tako i osobine koje su ti nekad bile bitne i privlacne vise nisu. Meni se sa godinama sve vise dopadaju zene sad sta da radim sa tim veze nemam. Ni googl mi ne pomaze a kamoli kojekave ankete :)

istinA

pre 4 godine

A kad sve počinje? Da bi došao u fazu da te upozna kao ličnost moraš da joj se svidiš zar ne? Te iste što im izgled nije bitan uvek otpisuju momke ako im nisu dopadljivi.
Koje foliranje samo tako.
Zapitajte se svaki put kad vas je devojka otpisala u startu bez da vas je upoznala zašto je to uradila?
Zašto nije imala želju da vas bolje upozna?
Pa niste joj se svideli...
Kako onda izgled nije broj 1 kriterijum meni nije jasno.

Vlada

pre 4 godine

Da, možda je tako ako su ispitivali zrele žene. Ali kad devojke biraju momke sve ovo pada u vodu i biraju suprotno. Momak sa ovakvim karakteristikama mora da čeka svoju šansu.

Jeremija

pre 4 godine

Podugačak spisak... Ovo je pre kombinacija bar petorice muškaraca. Baš pokušavam da zamislim tu neverovatnu super ženu koja smatra da joj takav dasa normalno sleduje.

lelelele

pre 4 godine

Licnost je bitna zenama samo ako je muskarac i atraktivan.

Ako si ruzan onda ti dzaba i licnost i samopouzdanje i higijena itd, zenama ces uvek biti jeziv, napastovan, cudan, neprivlacan, nevidljiv itd

Vagica

pre 4 godine

Kada bi komentatori malo razmislili o realnosti, a ne samo ostavljali komentare isključivo iz svog ugla (sa svojim uskim gledištem), možda ih ovakvi tekstovi ne bi pogađali. Svima nama se nešto drugo sviđa, imamo različit doživljaj različitih osobina, tako da ovo napisano ne označava određeni broj ljudi. Lepota zavidi i od onoga ko gleda u nju.

toba

pre 4 godine

Pazi sad, 2/3 zena kaze da im je moralni integritet muskarca vazan, a 2/3 kako zena tako i muskaraca generalno varaju svoje partnere. Neko u toj prici ne govori istinu.

Smuleco

pre 4 godine

Muškarac je arhetipski lovac. Mora da obezbedi "lovinu", za ženu i decu/porodicu. U savremenoj civilizacije, lovina je novac. Žene to traže - dobrog lovca, jer on će dati " dobre gene" potomstvu, za opstanak.

M

pre 4 godine

Vernost, pouzdanost, ljubaznost, moralni integritet, očinstvo, strpljivost, brižnost, želja za decom, smisao za humor, inteligencija, strast, samopouzdanje, velikodušnost, slušanje, romantičnost, da je dobar u krevetu, kuvanje, potencijal za zarađivanje, smisao za stil, da je zgodan, da ima mišiće, visinu i da je fit.

Samo?

Крис

pre 4 godine

Не могу веровати колико мушких митова о томе да жене јуре САМО новац. Је л то коментаришу они са не тако привлачним цртама лица који су без много харизме често одбијани па у новцу траже разлог?? Жене воле лепе мушкарце, као што и ви волите лепе жене, али то није гарант да ће она са вама и остати. Женама (онима које рационално размишљају, живе нормалним стилом живота без скандалаје битна је сигурност у сваком смислу). И зато ако сматрате да нисте привлачни физички толико да сваку освјате на прву лопту, потрудите се да ваш став, карактер и харизма одраде то за вас, јер верујте, још увек има нас слатких, нормалних девојака које и даље падамо на те ствари.

Rumpelstiltskin

pre 4 godine

Upravo isto ono što i muškarci očekuju od žena. Sve drugo je nepraktično i značilo bi da svako može da uspe a da se ne trudi. Šta će nekom prosečna, uglavnom nisko ili srednje obrazovana, žena sa platom 30.000 u nekom butiku ili prodavnici? I obrnuto. Sličan se sličnom raduje.
Da bi znali o čemu pričam, postavite devojci sa kojom ste par pitanja iz opšte informisanosti, geografije ili kulture. Uglavnom ne znaju ništa, pa i nisu neki materijal za suživot. Još ako moraš da je izdržavaš ili sufinansiraš. Zarobio si se za ceo život.
Ovi momci što kukaju po komentarima su mi nejasni. Potrudite se, kao što se trude i ove butik ribe, pa se vi posle primate. Treba da razumete da seks nije isto što i veza. Seks košta, ostalo je hemija.

Phoenix

pre 4 godine

Toliko frustracije na jednom mestu.
Moja zena je bivsa sportiskinja, zavrsila i tehnicki fakultet (na BU). Kada smo se upoznali tokom studija bio sam mrsav, nesiguran u sebe, losijeg imovinskog stanja od nje... Pa ipak, kako ona kaze, umela je da "prepozna potencijal", u svakom smislu. Pruzio sam joj paznju, umeo da je nasmejem, osecala se postovano i voljeno, iskreno. A i u krevetu je uvek stimalo. Imao sam zdravu ambiciju i zelju da napravim nesto od zivota. I to je bilo dovoljno. Kasnije je doslo sve ostalo.
A koliko vidim, slicna iskusta su imali i muskarci iz mog okruzenja.
E sad, ne bih da prepricavam iskustva pre nje. Nije ih bilo puno i nisu bila narocito prijatna. Mogao sam iz njih da izvucem frustraciju ali nisam. Verovao sam da ce sve doci na svoje. I jeste.

LadyFL

pre 4 godine

Ja sam zensko,prijatan karakter,tj normalna,lepo zaradjujem ali izgledam prosecno,mozda malo i ispod.Kao takvu niko me ne ferma.Moj izbor se svede na neke neradnike,iskompleksirane.Muskarci pa i prosecni ili ispod proseka uglavnom jure zene koje su fizicki atraktivne pa makar imale najgori karakter ili sponzoruse to je nebitno za muskarce.Vidim da se muskarci ovde zale na sponzoruse ili zene koje cene novac.Istovremeno ti isti muskarci nece pogleti normalnu devojku prosecnu koja bi njima odgovarala.Dzaba ako je skolovana fina normalna.Vecina muskaraca misli da imaju pravo na neku lepoticu bez obzira kako sami izgledaju i vecina se usmeri na takve zene i posle kukaju.

Miroslav

pre 4 godine

Ljudi,zene kao i muskarci naravno,prvo i prvo gledaju FIZIČKI IZGLED pa tek onda ostalo,nek kaze neko da nije tako.Sto su tu neki i pisali,mozes biti i fin,kulturan,sve naj... Ali ako im nisi privlacan,tu je kraj,mozes raditi sta hoces,jednostavno si neprimetan za njih.

Majkl Džondar

pre 4 godine

Čisto da se razumemo, to ne važi kod nas. Kod nas je sistem vrednosti, nažalost poremećen. A na zapadu mislim da traže malo "mekše" muškarce, koje će da kuvaju, peru, čiste.

biće bolje

pre 4 godine

bogati muskarci trebaju zeni za brak, ali ce ona uvek gledati zgodnog cistaca bazena. Privlačnost između muškarca i žena je na prvom mestu fizička. Imam prijatelje koji žive u vrlo teškim socijalnim uslovima ali su prevrnuli veliki broj devojaka. Ako ste zgodni i lepi ne morate da izlazite na skupa mesta i da se dokazujete, možete otići u prodavnicu po hleb i zgodna pekarka je vaša.

Žena

pre 4 godine

1. Harizma
2. Moć (ne novac već moć, mada je novac često prati)
...
(uneti prema ličnom nahođenju počevši od nebitno kojeg rednog broja).

iq130

pre 4 godine

U zemlji Srbiji 80% ljudi radi za plate izmedju 30-50000 kako zena tako i muskaraca. Atraktivne i lepe zene misle da im je bogom dano pravo da jure onih preostalih 20 % muskaraca koji zaradjuju vise i to je to. Neke uspeju u tome, a vecina ne, jer uspesan i pametan muskarac ako se to nekada poklopi zeli pametnu zenu, a prevaranti i krimosi zele silikonke. Ali generalno je slucaj da svaka krpa nadje svoju zakrpu.

b.

pre 4 godine

Nije lako ni ženama ni muškarcima, jer i jedni i drugi imaju visok ego i nerealna očekivanja, pogotovo u ranoj mladosti. Znam jer sam i sam prosao kroz to. Moj savet je da, ukoliko ste sposobni za to, razmišljate i radite na sebi, pa će sve vremenom doći na svoje. Dobrih i vrednih devojaka i momaka ima dovoljno, čak i u današnjoj Srbiji. Ukoliko pak niste sposobni da razmišljate i lenji ste, a Bog vam nije dao izgled i pare, onda vas čeka pakao od života, ali to je tako uvek i bilo...

Nista ni od svega

pre 4 godine

Od kad sam se ozenio nemam pojma a i ne interesuje me sta zene zele.Da sam sam,pa ni onda.Prilazio bih svakoj.Sve zene su zene i lepe i zenstvene i u svakoj lezi nesto privlacno za muskarca.

tvojeime

pre 4 godine

Hm da bude muskarac..?

Realno, isto je i za muskarce i za zene. Koliko mozes da pruzis toliko i dobijas, kraj price. Ovi sto se precenjuju ili potcenjuju to je vec prica za psihologa ili zasto uvek nailaze na iste ljude. Promeni nacin razmisljanja, zapitaj se, kreni od sebe, promeni sebe, budi osoba kakvu i zelis da nadjes pa ces naci srodnu dusu..

taki p

pre 4 godine

Uzalud spiskovi i teoretisanje o pouzdanim,vernim,dobrim momcima,najcesce se u praksi uhvate za mangupe,barabe,zenskarose,za takve se i udaju pa lupaju glavom u zid.Sa druge strane ove lose,namazane,kuckaste na vreme izbiraju pristojne momke za sebe pa im dupe pomeraju.Uskladjenih parova ima najmanje,oni su jedini istinski srecni,ali su testirani kao i svi drugi kroz brak ili zajednicki zivot.Razlozi za haoticno stanje su razni,od drustveno-politickog uredjenja,trendova,do cudne mesavine patrijarhata i emancipacije zena koja bi sludela svaku normalnu osobu.Da li ce biti bolje? Mozda za 20-30 godina ako imamo srece i pameti.

brm

pre 4 godine

Kad misliš da je novac jedini bitan, znači da nemaš mnogo ni drugih kvaliteta pa se tešiš da je do novca. A ako te privlače žene koje bi sele u svačiji auto dok je on BMW, onda si u debelom problemu.

Љубав&Страст

pre 4 godine

Кажу (и жене и мушкарци)да имам изглед и хвала Богу на томе, имам солидан посао за наше прилике одличан, кров над главом још увек не.
Са те две позитивне карактеристике бих по коментаторима сигурно имао девојку . Заправо је немам и то годинама немам озбиљну везу. Нешто једноставно не умем са женама и то је то. Понашам се аутентично, не глумим не причам форе из филмова и остале глупости. Да будем искрен нисам баш ни најспретнији у приласцима/конверзацији и то их вероватно у старту поколеба или им створи неку слику о мени која можда и није веродостојна... вероватно је до енергије коју емитујем не знам ни сам.
У сваком сучају, изглед и материјално стање нису од пресудног значаја да ли ћете имати девојку/жену или не.
Битно је да ли умете са тим девојкама/женама или не.

Nikola

pre 4 godine

Izgled muškarca je najvažniji ženama, kada biraju sebi nekoga. Uključujući i visinu. Vole vršnjake i tek malo starije od sebe. Ko ima dobar izgled, nema problema da pronađe devojku. Ko ima sve osim izgleda, ništa mu ne pomaže.

Muškarci su slični kada biraju, sa tim da vole i mlađe od sebe i niže od sebe devojke. Muškarcima se kako vreme ide dopada mnogo veći procenat žena nego što je procenat muškaraca koji se dopada ženama. Zbog stava o godinama i visini.

Razmišljao sam i zaključio da ne vredi nekoga nagovarati da menja svoje kriterijume, jer su oni povezani sa mogućnostima. Svako radi kako misli da mu je najbolje od opcija koje ima.

jnbn

pre 4 godine

Ljudi,fizicki izgled u 80% slucajeva je bitan i presudan,nema tu sta da se doda,jednostavno je tako. Ne igra ulogu mozda ni novac toliko,koliko izgled. Bitan je i novac,kod nekih.Ali ako niste zgodni,nece vas primetiti niko.Iz iskustva govorim.

Nenad

pre 4 godine

@Day to je tacno jer bogati i uspesni mogu birati posto takve muskarce zene jure pa u njihovom slucaju oni i ne moraju mnogo da se zamaraju tim pitanjima.