Samo jednim tvitom dokazala je da muškarci ništa ne znaju o ženama

Petak, 05.07.2019.

16:58

Izvor: Mirror

Samo jednim tvitom dokazala je da muškarci ništa ne znaju o ženama IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

sempervivum

pre 4 godine

Жене кажу: "од интелектуалца нема вајде!"
Шта ми вреди што знам све о циклусу и анатомији кад је сваки шоферчина камиона бољи реализатор...

Usamljeni vuk

pre 4 godine

Postoje zene kohe nemaju pojma o muskoj sexualnosti kao i nekim stvarima u sexu, takodje postoje muškarci koje ne znaju oko zenskih "stvari" . Najgora stvar koja moze da se desi jeste generalizacija, to vazi za oba pola.

H

pre 4 godine

Ja o zenama znam samo ovo: kad ne bi imale to sto imaju medju nogama,bile bi najusamljenija stvorenja na svetu jer se mi muskarci ne bismo interesovali za njih ni najmanje.
To mi je sasvim dovoljno.

Mala

pre 4 godine

Meni ovi tvitovi nisu ni zabavni ni smešni. Onaj anesteziolog ako se šalio, šalio se u vrlo lošem trenutku, i tu je veća greška od onog što je rekao. Otac i ćerka su više situacija za mamu koja treba da reši problem, ili u gorem slučaju za socijalnu službu. Pilule, G tačka, menstruacija... Pa ne moraju sve da znaju. Za G tačku ću da ga navodim kao avion pri sletanju, a ostale i ne moraju da ih zanimaju. Glupost i neznanje su nemerljivi, i nisu ograničeni samo na jedan pol. Ne razumem zašto ljudi dozvoljavaju da ih dele i svadjaju?

volim žene

pre 4 godine

žene su, istovremeno, toliko impresionirane penisom i isfrustrirane time što ga same nemaju, da je svako njihovo umovanje o temama vezanim za seks - galerija kompleksa...

Joker

pre 4 godine

Ova moja namerno laze da nije dozivela orgazme, pa trpi da ne pokaze , misli ne provaljujem ali ne smeta mi cutim i radim dok draga ne bude zadovoljna e onda mogu i ja da dodjem do vrhunca .
ljubimo vas .

sanjuro

pre 4 godine

Jos samo da zene skapiraju da muskarci ne vole devojke koje piju, drogiraju se i imaju na desetine partnera godisnje. Sa druge strane, uvek postoje beta muskarci.

cvet

pre 4 godine

Velika mana zena je sto vole da pricaju vise nego sto treba...sto je jos gore misle kada kazu tako nesto, kao u tekstu, da ispadnu zanimljive, pametne...krajnje bespotrebno.

dzoni

pre 4 godine

a da li vi pametnice razumete sve muske postupke pocev od seksualnosti itd , ili je bio cilj da se stekne 5 min slave na netu, dizanja prasine , glupim objavama? ili bi trebali sada muskarci da objave zenske ispade pa da se svi zajedno smejemo glupacama?

ISPRSKANA TEGLA

pre 4 godine

Evo ja imam više od 40god i ne znam puno o menstruaciji, a o ženskom orgazmu znam da je reproduktivno nepotreban jer se vrsta produžava i bez njega. i tako se i ponašam-samo je moj orgazam bitan, a njen je samo poželjan propratni efekat.

obican momak

pre 4 godine

Pa ni zene ne znaju mnoge stvari o muskoj seksualnosti. Za pocetak, i mi laziramo orgazme i to vrlo cesto, pogotovo kada nosimo kondome. Tako je, mi masturbiramo dok smo u vezi ili braku sa vama, ali to nije zbog vas ili zato sto radimo nesto skriveno, vec je to stvar fizioloske potrebe. Vecina vas ne zna gde se tacno nalazi i cemu sluzi prostata ... uzgred, to ne zna ni vecina muskaraca, pogotovo nasih nepismenih, pa je tu rezultat neresen. Gde su muske erogene zone, hajde da vas cujem? Ne, nisu samo tamo gde vi mislite. I tako dalje. Glupost.

Marijana

pre 4 godine

Ne vredjajte jedni druge nego ucite jedni od drugih, ako zenu ili muskarca nesto lepo i normalno pitas dobices lep, normalan odgovor...bez obzira da li ste u vezi, ili niste, sa tom zenom ili muskarcem. Kljuc kvalitetne veze nije sex, nego komunikacija, sem ako bas neko nije na nivou zivotinje, mada i one biraju, nece sa svakim.

Тата

pre 4 godine

А зашто се ви момци, који критикујте текст, осећате прозваним?
Нигде не пише да се то односи на све нас.

Cinique

pre 4 godine

Zašto bi morali da znaju? Pa i žene kažu kako ne moraju da znaju kako radi automobil da bi vrtele volan.
Sipaš gorivo i voziš. Ako je nešto neispravni ili štuca, oteraš kod majstora na popravku. Ako ne može da se popravi, uzmeš noviji.

Zamisli da voziš automobil koji ti zvoca kako ne umeš da ga voziš i "nikada nećeš biti Šumaher". Ni ne pokušavaj to da popraviš, odmah menjaj.

hm

pre 4 godine

Sto "manje" znam to ispadne nekako bolje (jer ona uvek vise zna i samo mozes da se svadjas) uz onu - da, draga. Pa dok traje. Ne kazu uzalud da brak valja, Bog ne bi bio sam. Uostalom, kada su mladje ne okrecu se za necijom pameti, vec za kolima. Dok shvate poentu nakupe se vec godine i onda su svi muskarci jednaki (da ne pomenem jednu zivotinju) i krivi za sve.

rza

pre 4 godine

Kuda ide ovaj svet? samo gledajte ulicama Beograda u sta su se pretvorile devojke,zene... tuga jedna... ima ih ima nas cast izuzecima, ali... pileci mozgovi, samo koliko im je frajer tezak na papiru

prorok

pre 4 godine

Još jedan dokaz koliko je bolesti na društvenim mrežama. Ne zelim da delim svet na muski i zenski, za mene ne postoji samo dobro ili samo lose. Dakle, jadno je kad zene pricaju o intimi sa bivsim, a jos je jadnoje slusati muskarčine. Pored toga jako je bolesno slusati zene o njihovoj proslosti. U mom slucaju ja sam svakoj bio drugi, eventualno treci. Uvek je onaj prvi bio glupson i los, ali je prevario i uzeo joj nevinost. Razvojem civilizacije zene su kroz borbu za ravnopravnost dobile sve na papiru (Zakon) ali u zivotu su izgubile sve. Jadna je buducnost porodice sa ovako glupim muskarcima i toliko pametnim zenama. Pozdrav za normalnost.

ja

pre 4 godine

Trenutna situacija - ja zapatio upalu oba uveta, ne mogu da stojim koliko boli - poremećen mi centar za ravnotežu, gorim od temperature. Dete se takođe razbolelo, stomačni virus, povraća na 2 minuta, gori od temperature, ne može oči da drži otvorene. A moja gospođa dobila menstruaciju, leži u zamračenoj sobi i svaki čas traži da joj nešto donesemo. Ne može jadna da priča, pa nam šalje poruke preko Vibera. Ipak su ženske muke najteže...

Saška

pre 4 godine

zasto moramo sve to da znamo i ovako glupi zavrsavamo dobar posao.
(sasa, 06. jul 2019 11:17)

To je potpuno tačno.
Živi vi meni bili !

Smuleco

pre 4 godine

... "A jedna devojka je podelila iskustvo sa anesteziologom koji je rekao da smatra da žene ne treba da dobijaju anesteziju pri porođaju, već da treba da plate za Evin greh: "On živi od toga što daje anestezije u porodilištu", čudila se ona..

Ha, ha, ha, sprdao se čovek)

njam njam

pre 4 godine

Pa dobro, mi muskarci smo bas jednostavni, pa opet moramo da trazimo i objasnjavamo sta nam treba i zasto kod nekih je toliko bitno sa ortacima ici na, npr. basket svaki vikend.

garant

pre 4 godine

žene ne treba razumeti već ih treba voleti onakve kakve jesu i neće biti problema ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mika, 6. jul 2019 10:45)

zanimljivo, zanimljivo, ni aristotel ti nije ravan;)

Lepi Cane

pre 4 godine

Od zena sam cuo mnogo glupljih stvari, i o zenama u o muskarcima... Al ne twitujem, na zalost danas si cool samo ako nesto s.... i pravis se mnogo pametan

Jovan

pre 4 godine

Oh, ah, tragedija, komedija!
Ovo nema veze sa muškarcima i ženama, ovo ima veze sa kulturom, vaspitanjem, obrazovanjem, inteligencijom.
Mogu sad muškarci da pitaju šta žene znaju o muškarcima... Bio bi dugačak spisak priča o površnom i diskriminišućem odnosu žena prema muškarcima.
Ah, šta izgovorih!

ako

pre 4 godine

A pametne super jake i moderne zene dozvoljavaju da ih ti glupi i zli muskarci odvedu u krevet, udaju se za njih i u sustini, oni su im smisao zivota. Moze nam se devojke, superiorni smo.

Stanley

pre 4 godine

Nisu svi muskarci pali sa Marsa. Zene imaju tu potrebu da mi sve znamo o njihovim problemima, kad je dobila, sta radi, kako se oseca... Bas me briga kad si dobila i koliko krvaris.

ja

pre 4 godine

Pitam se da li bi bilo isto ovako simpaticno kad bi muskarci ismevali zene...sve bi se nasli uvredjene, ovi dvostruki standardi su gori i od rasizma a vi to jos promovisete

Ayala

pre 4 godine

Ima tu istine. Ja imam preko 40, ženu, decu, pa jopet dosta t9ga ne znam oko menstruacije. Imam dečake pa me ni ne zanima da saznam. A taj ženski orgazam enigma isto...

Kalimero

pre 4 godine

Ok znači imamo dva izolovana slučaja nekih glupaka koji ne znaju ništa o menstruaciji ili o puberteru i œta sad, sve muœkarce strpati u istu korpu? Za neke slične stvari mogu naći ja i dve glupe žene pa se neću time hvaliti po društvenim mrežama a kamo li etiketirati sve žene.

dzoni

pre 4 godine

gluposti , neke stvare su devojke bukvalno shvatile i ni one same nisu razumele sta su htele reci ..uostalom da li i one same razumeju sve o muskom organizmu ili laik muskarac a da nije dr mora da zna sve o zeninoj menstruaciji..uspela je da skrene malo paznje na sebe notornim i nebitnim glupostima koje je objavila, ima li kraja internet glupostima

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

"Rekla sam dečku da je stvar kulture pitati devojku da li je doživela orgazam."

Hahahaaa, a pitas kulturno, dok ti visi kravata... Joooooj, zenski hipotalamuse, javi se Bunkeru, utanjile mu ideje...

Neli

pre 4 godine

Neke majke pričaju sa sinovima, a neke održavaju tabu nad takvim temama, otud ove ludosti, srećom neko se seti i sam da se informiše. Pomenuti anesteziolog je enigma

ls

pre 4 godine

Pa dobro ima svakakvih pavijana, ali ima i zena koje za vreme oralnog seksa iz nekog razloga stiskaju testise kao da im je od djede u amanet ostavljeno, pa se zacude kada im kazes da to boli i da nije prijatno.

Јабучило

pre 4 godine

Непотребна сексистичка генерализација на основу екстремних примера. Да неко мушко позове "да се смејемо глупачама" на основу неких посебно изабраних примера женских глупости одмах би био женомрзац, некултуран, бахат итд.

miki

pre 4 godine

Mislim da je ne znanje u oba smera. Da nije tako, ne bi bio toliki jaz medju polovima. Sta u stvari zene znaju o muskarcima, osim povrsno kao i muskarci o njima. Zato bi u jednoj kvalitetnoj vezi trebali da uce jedno o drugom iz ljubavi a ne interesa. Ali za to treba kvalitetna veza. I covek uci dok je ziv, ali samo ako to zeli. Ovo je dokaz da ljudi zive u losim vezama, sa losom komunikacijom i gde se jos uvek stide jedno drugog. Iz takve veze izadjes glup.

Milan

pre 4 godine

Samo dokaz da ima glupih ljudi, ništa više. I muškaraca koji ne znaju elementarne stvari, i žena koje se lože na ovakve bezvezne diskusije...

Žana

pre 4 godine

Tako je juče onaj napisao da žene nemaju organ za orgazam! Kao i da bez muškog orgazma nema novog života! Živote, kakvi sve žive na ovom svetu!

Bruder Jakob

pre 4 godine

Ne vjerujem, ako je ovo istina onda su probrali par neukih budala. Evo mene nešto zanim kod žena, zašto inzistiraju da se spušta daska na WC-u, do sada mi ni jedna cura/žena to nije racionalno objasnila!

ja

pre 4 godine

Pitam se da li bi bilo isto ovako simpaticno kad bi muskarci ismevali zene...sve bi se nasli uvredjene, ovi dvostruki standardi su gori i od rasizma a vi to jos promovisete

Lepi Cane

pre 4 godine

Od zena sam cuo mnogo glupljih stvari, i o zenama u o muskarcima... Al ne twitujem, na zalost danas si cool samo ako nesto s.... i pravis se mnogo pametan

Јабучило

pre 4 godine

Непотребна сексистичка генерализација на основу екстремних примера. Да неко мушко позове "да се смејемо глупачама" на основу неких посебно изабраних примера женских глупости одмах би био женомрзац, некултуран, бахат итд.

Kalimero

pre 4 godine

Ok znači imamo dva izolovana slučaja nekih glupaka koji ne znaju ništa o menstruaciji ili o puberteru i œta sad, sve muœkarce strpati u istu korpu? Za neke slične stvari mogu naći ja i dve glupe žene pa se neću time hvaliti po društvenim mrežama a kamo li etiketirati sve žene.

Smuleco

pre 4 godine

... "A jedna devojka je podelila iskustvo sa anesteziologom koji je rekao da smatra da žene ne treba da dobijaju anesteziju pri porođaju, već da treba da plate za Evin greh: "On živi od toga što daje anestezije u porodilištu", čudila se ona..

Ha, ha, ha, sprdao se čovek)

ls

pre 4 godine

Pa dobro ima svakakvih pavijana, ali ima i zena koje za vreme oralnog seksa iz nekog razloga stiskaju testise kao da im je od djede u amanet ostavljeno, pa se zacude kada im kazes da to boli i da nije prijatno.

ako

pre 4 godine

A pametne super jake i moderne zene dozvoljavaju da ih ti glupi i zli muskarci odvedu u krevet, udaju se za njih i u sustini, oni su im smisao zivota. Moze nam se devojke, superiorni smo.

Milan

pre 4 godine

Samo dokaz da ima glupih ljudi, ništa više. I muškaraca koji ne znaju elementarne stvari, i žena koje se lože na ovakve bezvezne diskusije...

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

"Rekla sam dečku da je stvar kulture pitati devojku da li je doživela orgazam."

Hahahaaa, a pitas kulturno, dok ti visi kravata... Joooooj, zenski hipotalamuse, javi se Bunkeru, utanjile mu ideje...

Ayala

pre 4 godine

Ima tu istine. Ja imam preko 40, ženu, decu, pa jopet dosta t9ga ne znam oko menstruacije. Imam dečake pa me ni ne zanima da saznam. A taj ženski orgazam enigma isto...

miki

pre 4 godine

Mislim da je ne znanje u oba smera. Da nije tako, ne bi bio toliki jaz medju polovima. Sta u stvari zene znaju o muskarcima, osim povrsno kao i muskarci o njima. Zato bi u jednoj kvalitetnoj vezi trebali da uce jedno o drugom iz ljubavi a ne interesa. Ali za to treba kvalitetna veza. I covek uci dok je ziv, ali samo ako to zeli. Ovo je dokaz da ljudi zive u losim vezama, sa losom komunikacijom i gde se jos uvek stide jedno drugog. Iz takve veze izadjes glup.

Stanley

pre 4 godine

Nisu svi muskarci pali sa Marsa. Zene imaju tu potrebu da mi sve znamo o njihovim problemima, kad je dobila, sta radi, kako se oseca... Bas me briga kad si dobila i koliko krvaris.

Neli

pre 4 godine

Neke majke pričaju sa sinovima, a neke održavaju tabu nad takvim temama, otud ove ludosti, srećom neko se seti i sam da se informiše. Pomenuti anesteziolog je enigma

Žana

pre 4 godine

Tako je juče onaj napisao da žene nemaju organ za orgazam! Kao i da bez muškog orgazma nema novog života! Živote, kakvi sve žive na ovom svetu!

Marijana

pre 4 godine

Ne vredjajte jedni druge nego ucite jedni od drugih, ako zenu ili muskarca nesto lepo i normalno pitas dobices lep, normalan odgovor...bez obzira da li ste u vezi, ili niste, sa tom zenom ili muskarcem. Kljuc kvalitetne veze nije sex, nego komunikacija, sem ako bas neko nije na nivou zivotinje, mada i one biraju, nece sa svakim.

obican momak

pre 4 godine

Pa ni zene ne znaju mnoge stvari o muskoj seksualnosti. Za pocetak, i mi laziramo orgazme i to vrlo cesto, pogotovo kada nosimo kondome. Tako je, mi masturbiramo dok smo u vezi ili braku sa vama, ali to nije zbog vas ili zato sto radimo nesto skriveno, vec je to stvar fizioloske potrebe. Vecina vas ne zna gde se tacno nalazi i cemu sluzi prostata ... uzgred, to ne zna ni vecina muskaraca, pogotovo nasih nepismenih, pa je tu rezultat neresen. Gde su muske erogene zone, hajde da vas cujem? Ne, nisu samo tamo gde vi mislite. I tako dalje. Glupost.

njam njam

pre 4 godine

Pa dobro, mi muskarci smo bas jednostavni, pa opet moramo da trazimo i objasnjavamo sta nam treba i zasto kod nekih je toliko bitno sa ortacima ici na, npr. basket svaki vikend.

Тата

pre 4 godine

А зашто се ви момци, који критикујте текст, осећате прозваним?
Нигде не пише да се то односи на све нас.

Bruder Jakob

pre 4 godine

Ne vjerujem, ako je ovo istina onda su probrali par neukih budala. Evo mene nešto zanim kod žena, zašto inzistiraju da se spušta daska na WC-u, do sada mi ni jedna cura/žena to nije racionalno objasnila!

sanjuro

pre 4 godine

Jos samo da zene skapiraju da muskarci ne vole devojke koje piju, drogiraju se i imaju na desetine partnera godisnje. Sa druge strane, uvek postoje beta muskarci.

dzoni

pre 4 godine

a da li vi pametnice razumete sve muske postupke pocev od seksualnosti itd , ili je bio cilj da se stekne 5 min slave na netu, dizanja prasine , glupim objavama? ili bi trebali sada muskarci da objave zenske ispade pa da se svi zajedno smejemo glupacama?

cvet

pre 4 godine

Velika mana zena je sto vole da pricaju vise nego sto treba...sto je jos gore misle kada kazu tako nesto, kao u tekstu, da ispadnu zanimljive, pametne...krajnje bespotrebno.

ja

pre 4 godine

Trenutna situacija - ja zapatio upalu oba uveta, ne mogu da stojim koliko boli - poremećen mi centar za ravnotežu, gorim od temperature. Dete se takođe razbolelo, stomačni virus, povraća na 2 minuta, gori od temperature, ne može oči da drži otvorene. A moja gospođa dobila menstruaciju, leži u zamračenoj sobi i svaki čas traži da joj nešto donesemo. Ne može jadna da priča, pa nam šalje poruke preko Vibera. Ipak su ženske muke najteže...

Cinique

pre 4 godine

Zašto bi morali da znaju? Pa i žene kažu kako ne moraju da znaju kako radi automobil da bi vrtele volan.
Sipaš gorivo i voziš. Ako je nešto neispravni ili štuca, oteraš kod majstora na popravku. Ako ne može da se popravi, uzmeš noviji.

Zamisli da voziš automobil koji ti zvoca kako ne umeš da ga voziš i "nikada nećeš biti Šumaher". Ni ne pokušavaj to da popraviš, odmah menjaj.

garant

pre 4 godine

žene ne treba razumeti već ih treba voleti onakve kakve jesu i neće biti problema ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mika, 6. jul 2019 10:45)

zanimljivo, zanimljivo, ni aristotel ti nije ravan;)

prorok

pre 4 godine

Još jedan dokaz koliko je bolesti na društvenim mrežama. Ne zelim da delim svet na muski i zenski, za mene ne postoji samo dobro ili samo lose. Dakle, jadno je kad zene pricaju o intimi sa bivsim, a jos je jadnoje slusati muskarčine. Pored toga jako je bolesno slusati zene o njihovoj proslosti. U mom slucaju ja sam svakoj bio drugi, eventualno treci. Uvek je onaj prvi bio glupson i los, ali je prevario i uzeo joj nevinost. Razvojem civilizacije zene su kroz borbu za ravnopravnost dobile sve na papiru (Zakon) ali u zivotu su izgubile sve. Jadna je buducnost porodice sa ovako glupim muskarcima i toliko pametnim zenama. Pozdrav za normalnost.

Saška

pre 4 godine

zasto moramo sve to da znamo i ovako glupi zavrsavamo dobar posao.
(sasa, 06. jul 2019 11:17)

To je potpuno tačno.
Živi vi meni bili !

ISPRSKANA TEGLA

pre 4 godine

Evo ja imam više od 40god i ne znam puno o menstruaciji, a o ženskom orgazmu znam da je reproduktivno nepotreban jer se vrsta produžava i bez njega. i tako se i ponašam-samo je moj orgazam bitan, a njen je samo poželjan propratni efekat.

rza

pre 4 godine

Kuda ide ovaj svet? samo gledajte ulicama Beograda u sta su se pretvorile devojke,zene... tuga jedna... ima ih ima nas cast izuzecima, ali... pileci mozgovi, samo koliko im je frajer tezak na papiru

Usamljeni vuk

pre 4 godine

Postoje zene kohe nemaju pojma o muskoj sexualnosti kao i nekim stvarima u sexu, takodje postoje muškarci koje ne znaju oko zenskih "stvari" . Najgora stvar koja moze da se desi jeste generalizacija, to vazi za oba pola.

Mala

pre 4 godine

Meni ovi tvitovi nisu ni zabavni ni smešni. Onaj anesteziolog ako se šalio, šalio se u vrlo lošem trenutku, i tu je veća greška od onog što je rekao. Otac i ćerka su više situacija za mamu koja treba da reši problem, ili u gorem slučaju za socijalnu službu. Pilule, G tačka, menstruacija... Pa ne moraju sve da znaju. Za G tačku ću da ga navodim kao avion pri sletanju, a ostale i ne moraju da ih zanimaju. Glupost i neznanje su nemerljivi, i nisu ograničeni samo na jedan pol. Ne razumem zašto ljudi dozvoljavaju da ih dele i svadjaju?

hm

pre 4 godine

Sto "manje" znam to ispadne nekako bolje (jer ona uvek vise zna i samo mozes da se svadjas) uz onu - da, draga. Pa dok traje. Ne kazu uzalud da brak valja, Bog ne bi bio sam. Uostalom, kada su mladje ne okrecu se za necijom pameti, vec za kolima. Dok shvate poentu nakupe se vec godine i onda su svi muskarci jednaki (da ne pomenem jednu zivotinju) i krivi za sve.

sempervivum

pre 4 godine

Жене кажу: "од интелектуалца нема вајде!"
Шта ми вреди што знам све о циклусу и анатомији кад је сваки шоферчина камиона бољи реализатор...

Jovan

pre 4 godine

Oh, ah, tragedija, komedija!
Ovo nema veze sa muškarcima i ženama, ovo ima veze sa kulturom, vaspitanjem, obrazovanjem, inteligencijom.
Mogu sad muškarci da pitaju šta žene znaju o muškarcima... Bio bi dugačak spisak priča o površnom i diskriminišućem odnosu žena prema muškarcima.
Ah, šta izgovorih!

H

pre 4 godine

Ja o zenama znam samo ovo: kad ne bi imale to sto imaju medju nogama,bile bi najusamljenija stvorenja na svetu jer se mi muskarci ne bismo interesovali za njih ni najmanje.
To mi je sasvim dovoljno.

dzoni

pre 4 godine

gluposti , neke stvare su devojke bukvalno shvatile i ni one same nisu razumele sta su htele reci ..uostalom da li i one same razumeju sve o muskom organizmu ili laik muskarac a da nije dr mora da zna sve o zeninoj menstruaciji..uspela je da skrene malo paznje na sebe notornim i nebitnim glupostima koje je objavila, ima li kraja internet glupostima

volim žene

pre 4 godine

žene su, istovremeno, toliko impresionirane penisom i isfrustrirane time što ga same nemaju, da je svako njihovo umovanje o temama vezanim za seks - galerija kompleksa...

Joker

pre 4 godine

Ova moja namerno laze da nije dozivela orgazme, pa trpi da ne pokaze , misli ne provaljujem ali ne smeta mi cutim i radim dok draga ne bude zadovoljna e onda mogu i ja da dodjem do vrhunca .
ljubimo vas .

ISPRSKANA TEGLA

pre 4 godine

Evo ja imam više od 40god i ne znam puno o menstruaciji, a o ženskom orgazmu znam da je reproduktivno nepotreban jer se vrsta produžava i bez njega. i tako se i ponašam-samo je moj orgazam bitan, a njen je samo poželjan propratni efekat.

Stanley

pre 4 godine

Nisu svi muskarci pali sa Marsa. Zene imaju tu potrebu da mi sve znamo o njihovim problemima, kad je dobila, sta radi, kako se oseca... Bas me briga kad si dobila i koliko krvaris.

ako

pre 4 godine

A pametne super jake i moderne zene dozvoljavaju da ih ti glupi i zli muskarci odvedu u krevet, udaju se za njih i u sustini, oni su im smisao zivota. Moze nam se devojke, superiorni smo.

cvet

pre 4 godine

Velika mana zena je sto vole da pricaju vise nego sto treba...sto je jos gore misle kada kazu tako nesto, kao u tekstu, da ispadnu zanimljive, pametne...krajnje bespotrebno.

Bruder Jakob

pre 4 godine

Ne vjerujem, ako je ovo istina onda su probrali par neukih budala. Evo mene nešto zanim kod žena, zašto inzistiraju da se spušta daska na WC-u, do sada mi ni jedna cura/žena to nije racionalno objasnila!

dzoni

pre 4 godine

a da li vi pametnice razumete sve muske postupke pocev od seksualnosti itd , ili je bio cilj da se stekne 5 min slave na netu, dizanja prasine , glupim objavama? ili bi trebali sada muskarci da objave zenske ispade pa da se svi zajedno smejemo glupacama?

sanjuro

pre 4 godine

Jos samo da zene skapiraju da muskarci ne vole devojke koje piju, drogiraju se i imaju na desetine partnera godisnje. Sa druge strane, uvek postoje beta muskarci.

ja

pre 4 godine

Trenutna situacija - ja zapatio upalu oba uveta, ne mogu da stojim koliko boli - poremećen mi centar za ravnotežu, gorim od temperature. Dete se takođe razbolelo, stomačni virus, povraća na 2 minuta, gori od temperature, ne može oči da drži otvorene. A moja gospođa dobila menstruaciju, leži u zamračenoj sobi i svaki čas traži da joj nešto donesemo. Ne može jadna da priča, pa nam šalje poruke preko Vibera. Ipak su ženske muke najteže...

hm

pre 4 godine

Sto "manje" znam to ispadne nekako bolje (jer ona uvek vise zna i samo mozes da se svadjas) uz onu - da, draga. Pa dok traje. Ne kazu uzalud da brak valja, Bog ne bi bio sam. Uostalom, kada su mladje ne okrecu se za necijom pameti, vec za kolima. Dok shvate poentu nakupe se vec godine i onda su svi muskarci jednaki (da ne pomenem jednu zivotinju) i krivi za sve.

Toto-ko-tunjo

pre 4 godine

"Rekla sam dečku da je stvar kulture pitati devojku da li je doživela orgazam."

Hahahaaa, a pitas kulturno, dok ti visi kravata... Joooooj, zenski hipotalamuse, javi se Bunkeru, utanjile mu ideje...

H

pre 4 godine

Ja o zenama znam samo ovo: kad ne bi imale to sto imaju medju nogama,bile bi najusamljenija stvorenja na svetu jer se mi muskarci ne bismo interesovali za njih ni najmanje.
To mi je sasvim dovoljno.

Smuleco

pre 4 godine

... "A jedna devojka je podelila iskustvo sa anesteziologom koji je rekao da smatra da žene ne treba da dobijaju anesteziju pri porođaju, već da treba da plate za Evin greh: "On živi od toga što daje anestezije u porodilištu", čudila se ona..

Ha, ha, ha, sprdao se čovek)

rza

pre 4 godine

Kuda ide ovaj svet? samo gledajte ulicama Beograda u sta su se pretvorile devojke,zene... tuga jedna... ima ih ima nas cast izuzecima, ali... pileci mozgovi, samo koliko im je frajer tezak na papiru

Cinique

pre 4 godine

Zašto bi morali da znaju? Pa i žene kažu kako ne moraju da znaju kako radi automobil da bi vrtele volan.
Sipaš gorivo i voziš. Ako je nešto neispravni ili štuca, oteraš kod majstora na popravku. Ako ne može da se popravi, uzmeš noviji.

Zamisli da voziš automobil koji ti zvoca kako ne umeš da ga voziš i "nikada nećeš biti Šumaher". Ni ne pokušavaj to da popraviš, odmah menjaj.

ja

pre 4 godine

Pitam se da li bi bilo isto ovako simpaticno kad bi muskarci ismevali zene...sve bi se nasli uvredjene, ovi dvostruki standardi su gori i od rasizma a vi to jos promovisete

Ayala

pre 4 godine

Ima tu istine. Ja imam preko 40, ženu, decu, pa jopet dosta t9ga ne znam oko menstruacije. Imam dečake pa me ni ne zanima da saznam. A taj ženski orgazam enigma isto...

Lepi Cane

pre 4 godine

Od zena sam cuo mnogo glupljih stvari, i o zenama u o muskarcima... Al ne twitujem, na zalost danas si cool samo ako nesto s.... i pravis se mnogo pametan

prorok

pre 4 godine

Još jedan dokaz koliko je bolesti na društvenim mrežama. Ne zelim da delim svet na muski i zenski, za mene ne postoji samo dobro ili samo lose. Dakle, jadno je kad zene pricaju o intimi sa bivsim, a jos je jadnoje slusati muskarčine. Pored toga jako je bolesno slusati zene o njihovoj proslosti. U mom slucaju ja sam svakoj bio drugi, eventualno treci. Uvek je onaj prvi bio glupson i los, ali je prevario i uzeo joj nevinost. Razvojem civilizacije zene su kroz borbu za ravnopravnost dobile sve na papiru (Zakon) ali u zivotu su izgubile sve. Jadna je buducnost porodice sa ovako glupim muskarcima i toliko pametnim zenama. Pozdrav za normalnost.

volim žene

pre 4 godine

žene su, istovremeno, toliko impresionirane penisom i isfrustrirane time što ga same nemaju, da je svako njihovo umovanje o temama vezanim za seks - galerija kompleksa...

Žana

pre 4 godine

Tako je juče onaj napisao da žene nemaju organ za orgazam! Kao i da bez muškog orgazma nema novog života! Živote, kakvi sve žive na ovom svetu!

obican momak

pre 4 godine

Pa ni zene ne znaju mnoge stvari o muskoj seksualnosti. Za pocetak, i mi laziramo orgazme i to vrlo cesto, pogotovo kada nosimo kondome. Tako je, mi masturbiramo dok smo u vezi ili braku sa vama, ali to nije zbog vas ili zato sto radimo nesto skriveno, vec je to stvar fizioloske potrebe. Vecina vas ne zna gde se tacno nalazi i cemu sluzi prostata ... uzgred, to ne zna ni vecina muskaraca, pogotovo nasih nepismenih, pa je tu rezultat neresen. Gde su muske erogene zone, hajde da vas cujem? Ne, nisu samo tamo gde vi mislite. I tako dalje. Glupost.

njam njam

pre 4 godine

Pa dobro, mi muskarci smo bas jednostavni, pa opet moramo da trazimo i objasnjavamo sta nam treba i zasto kod nekih je toliko bitno sa ortacima ici na, npr. basket svaki vikend.

Јабучило

pre 4 godine

Непотребна сексистичка генерализација на основу екстремних примера. Да неко мушко позове "да се смејемо глупачама" на основу неких посебно изабраних примера женских глупости одмах би био женомрзац, некултуран, бахат итд.

Joker

pre 4 godine

Ova moja namerno laze da nije dozivela orgazme, pa trpi da ne pokaze , misli ne provaljujem ali ne smeta mi cutim i radim dok draga ne bude zadovoljna e onda mogu i ja da dodjem do vrhunca .
ljubimo vas .

Kalimero

pre 4 godine

Ok znači imamo dva izolovana slučaja nekih glupaka koji ne znaju ništa o menstruaciji ili o puberteru i œta sad, sve muœkarce strpati u istu korpu? Za neke slične stvari mogu naći ja i dve glupe žene pa se neću time hvaliti po društvenim mrežama a kamo li etiketirati sve žene.

ls

pre 4 godine

Pa dobro ima svakakvih pavijana, ali ima i zena koje za vreme oralnog seksa iz nekog razloga stiskaju testise kao da im je od djede u amanet ostavljeno, pa se zacude kada im kazes da to boli i da nije prijatno.

Saška

pre 4 godine

zasto moramo sve to da znamo i ovako glupi zavrsavamo dobar posao.
(sasa, 06. jul 2019 11:17)

To je potpuno tačno.
Živi vi meni bili !

Тата

pre 4 godine

А зашто се ви момци, који критикујте текст, осећате прозваним?
Нигде не пише да се то односи на све нас.

dzoni

pre 4 godine

gluposti , neke stvare su devojke bukvalno shvatile i ni one same nisu razumele sta su htele reci ..uostalom da li i one same razumeju sve o muskom organizmu ili laik muskarac a da nije dr mora da zna sve o zeninoj menstruaciji..uspela je da skrene malo paznje na sebe notornim i nebitnim glupostima koje je objavila, ima li kraja internet glupostima

sempervivum

pre 4 godine

Жене кажу: "од интелектуалца нема вајде!"
Шта ми вреди што знам све о циклусу и анатомији кад је сваки шоферчина камиона бољи реализатор...

Milan

pre 4 godine

Samo dokaz da ima glupih ljudi, ništa više. I muškaraca koji ne znaju elementarne stvari, i žena koje se lože na ovakve bezvezne diskusije...

Neli

pre 4 godine

Neke majke pričaju sa sinovima, a neke održavaju tabu nad takvim temama, otud ove ludosti, srećom neko se seti i sam da se informiše. Pomenuti anesteziolog je enigma

Jovan

pre 4 godine

Oh, ah, tragedija, komedija!
Ovo nema veze sa muškarcima i ženama, ovo ima veze sa kulturom, vaspitanjem, obrazovanjem, inteligencijom.
Mogu sad muškarci da pitaju šta žene znaju o muškarcima... Bio bi dugačak spisak priča o površnom i diskriminišućem odnosu žena prema muškarcima.
Ah, šta izgovorih!

miki

pre 4 godine

Mislim da je ne znanje u oba smera. Da nije tako, ne bi bio toliki jaz medju polovima. Sta u stvari zene znaju o muskarcima, osim povrsno kao i muskarci o njima. Zato bi u jednoj kvalitetnoj vezi trebali da uce jedno o drugom iz ljubavi a ne interesa. Ali za to treba kvalitetna veza. I covek uci dok je ziv, ali samo ako to zeli. Ovo je dokaz da ljudi zive u losim vezama, sa losom komunikacijom i gde se jos uvek stide jedno drugog. Iz takve veze izadjes glup.

garant

pre 4 godine

žene ne treba razumeti već ih treba voleti onakve kakve jesu i neće biti problema ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mika, 6. jul 2019 10:45)

zanimljivo, zanimljivo, ni aristotel ti nije ravan;)

Marijana

pre 4 godine

Ne vredjajte jedni druge nego ucite jedni od drugih, ako zenu ili muskarca nesto lepo i normalno pitas dobices lep, normalan odgovor...bez obzira da li ste u vezi, ili niste, sa tom zenom ili muskarcem. Kljuc kvalitetne veze nije sex, nego komunikacija, sem ako bas neko nije na nivou zivotinje, mada i one biraju, nece sa svakim.

Mala

pre 4 godine

Meni ovi tvitovi nisu ni zabavni ni smešni. Onaj anesteziolog ako se šalio, šalio se u vrlo lošem trenutku, i tu je veća greška od onog što je rekao. Otac i ćerka su više situacija za mamu koja treba da reši problem, ili u gorem slučaju za socijalnu službu. Pilule, G tačka, menstruacija... Pa ne moraju sve da znaju. Za G tačku ću da ga navodim kao avion pri sletanju, a ostale i ne moraju da ih zanimaju. Glupost i neznanje su nemerljivi, i nisu ograničeni samo na jedan pol. Ne razumem zašto ljudi dozvoljavaju da ih dele i svadjaju?

Usamljeni vuk

pre 4 godine

Postoje zene kohe nemaju pojma o muskoj sexualnosti kao i nekim stvarima u sexu, takodje postoje muškarci koje ne znaju oko zenskih "stvari" . Najgora stvar koja moze da se desi jeste generalizacija, to vazi za oba pola.