Na ovaj tip zavodnika žene najčešće "nalete"

Ženama često nije lako da procene nameru muškarca. Da li on misli nešto ozbiljno sa njom ili mu je namera da ženu samo odvede u krevet.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Ma kakvo bre muvanje,i da je smuvas,pa kuco maco,izlasci,bioskop,klopa,piće.Jeftinije je da platis i odradis posao.Manje kosta :)
   (gile bg bus driver, 17. jul 2019 13:46)

  # Link komentara

 2. Najvaznije je da imas mnogo novca onda one sebe lako ubede da si lep, ozbiljan, pazljiv, emotivan... Posle moje 43 godine i svega sto sam video danas kao muz i otac sa punim pravom i obiljem dokaza mogu da tvrdim da su zene zainteresovane samo za novac. Bez obzira na njihovo obrazovanje ili poreklo svaka hoce samo bogatog. Nemojte gubiti vreme na doterivanje, garderobu ili teretanu zene izgled ili stil kod muskaraca uopste ne zanimaju. Doduse dosta su lose u proceni i odabiru i cesto zavrse sa nekim ko ih je uspesno slagao da je imucan. Retke se dokopaju pravog kapitala.
   (cash only, 17. jul 2019 07:55)

  # Link komentara

 3. Ne naleteh ni na jednog zavodnika do sada... Ima brbljivaca i upornih, ali, sa pravom veštinom zavođenja vidim samo žene.
   (Vagica, 16. jul 2019 23:16)

  # Link komentara

 4. Jednom me je jedan promuvo ali nije mi ostavio neki utisak jak nije bio dovoljno elovkentan za mene pa sam mu reko da jos malo poradi na sebi i na svojoj duhonoj produhovljenosti bilo bi dobro da procita neku knjigu ili pogleda neki film malo bolji da bih smo imali o cemu da porazgovaramo pre seksa.
  (Volina, 16. jul 2019 22:46)

  # Link komentara

 5. Da se ne lazemo, danas devojci (generacije do 30 godina) pridji po modelu broj 3 i garantovano ces joj postati najbolji drug.
   (Mare, 16. jul 2019 20:20)

  # Link komentara

 6. Devojke biraju sa kim će da budu muško tu ništa ne zavodi kao što se misli. Te priče o zavodnicima ne piju vodu...
  Ako joj se svidiš nabaciće ti ti si direktno ili indirektno.
  Primetio sam da kad su zaintersovane vole da udju u tvoj prostor, sednu pored tebe, tu su u blizini. Takodje i direktan ulet je u igri. One će učiniti sve da ti daju do znanja da im se svidiš.
   (istina, 16. jul 2019 18:57)

  # Link komentara

 7. Nema prečice i prevare. Moraš da odradiš rad. Teretana, učenje veština/znanja, posao, novac. E onda tek devojke.
  (Nikola, 16. jul 2019 17:42)

  # Link komentara

 8. U ovoj krizi one padaju na sve fore,odose im godine pa u panici :(
   (Tutlo, 16. jul 2019 16:39)

  # Link komentara

 9. Moramo da imamo zajedničke teme za razgovor, da budemo iste ili bliske političke opcije i da imamo isti stav o nacionalnom pitanju (nisam političar ili član neke stranke, ovo je oblast koja govori o svesti i stavu). Moram da ga čujem KAKO govori, da procenim širinu vokabulara i pismenost. Uopšte nije važno da li čitamo iste knjige, važno je koje knjige čita i ko su mu omiljeni pisci. Da li prati film, koje reditelje voli. Ako prati sport, s koliko pasioniranosti ga prati. Kako se obraća konobaru, kako se ponaša prema roditeljima, bratu, sestri, kako na ulici, kako u vožnji. Da li je vredan i odgovoran, ljubazan, smiren, kako reaguje na probleme.
  Idealno je kad je u svemu malo bolji od mene. I lepo je kad je viši od mene.
   (Always look at the bright side of life, 16. jul 2019 16:16)

  # Link komentara

 10. musko zenske igrice su toliko raznovrsne zanimljive, uvek drugacije kreativne i uzbudljive. Uzivam u svakoj sem sa zauzetim muskarcima. To je prejadno i nepotrebno kad toliko ima slobodnih, divnih, lepih, zgodnih, obdarenih, pametnih, sarmantnih, strastvenih muskaraca raznih zivotnih dobi :)))*
   (Milfi, 16. jul 2019 16:11)

  # Link komentara

 11. Samo vi, "dame sa visokim kriterijumima", izvoljevajte, pa onda posle 40te agresivno udomljavajte kerove i macke preko fejsbuka
  (djoni, 16. jul 2019 15:36)

  # Link komentara

 12. Meni život lep - ne zavodim već sačekam da me neka pogleda zagonetno, pa se i osmehne, da pokaže onaj vrlo suptilni 'ženski' znak interesovanja, onda znam da joj se sviđam, i onda se i ja trudim. Uvek privučem isti tip devojaka: nisu lepotice ali su slatke, zrače dobrotom, inteligentne su, nisu promiskuitetne, nisu 'ribe' ali u meni koji nisam frajer vide frajera... I iako na prvi pogled nisu 'ribe' ja u njima vidim njihovu prelepu stranu. Takve osete da sam ja za njih i ja osetim da su za mene, pročitamo se pogledom. One opake me ili ne primete ili brzo otkriju da sam suviše dobar za njih.
  Zlonamerni bi na ovo rekli: krpa našla zakrpu, ili: privlačiš samo one u tvojoj ligi... Ali ja ne verujem u postojanje liga, niti se takmičim i sa kim. Ja samo tražim devojku koja je po nekoj opštoj kompatibilnosti ženska verzija mene, a to su inteligentne nepromiskuitetne slatkice koje ne plene na prvu i koje većina momaka i ne registruje jer su opsednuti ''vrh ribama''.
  (Stefan, 16. jul 2019 15:34)

  # Link komentara

 13. Toliki sam zavodnik da mi nekad odraz u ogledalu namigne kad me ugleda.
  (Narcis, 16. jul 2019 15:23)

  # Link komentara

 14. Kao Perry iz Big Little Lies.
   (VS, 16. jul 2019 14:05)

  # Link komentara

 15. Da li si vešti šarmer ili večiti blamer, pitanje je sad?
  (Brdjanin, 16. jul 2019 13:40)

  # Link komentara

 16. Ma samo se cuvajte kopljanika sto vam kucni prag prelazi.. i sve Ok..
   (VJ, 16. jul 2019 13:10)

  # Link komentara

 17. onaj sa parama ne prilazi , one prilaze njemu.
  (Ove cu noci naci blues, 16. jul 2019 13:06)

  # Link komentara

 18. Ha,nema vecih muljatora od dzentlmena I gospode. Znaju to sve zene ali im prijaju takve osobe jer imaju drugih kvaliteta.
  (Mile Dodik, 16. jul 2019 12:57)

  # Link komentara

 19. Sve je to super, ali ako ja njega "ne osecam", nevazno je sve.
  (Bojana, 16. jul 2019 12:50)

  # Link komentara

 20. Kada mi se neki frajer svidi uradicu i da se ja njemu svidim....ali...treba da mi se svidi ne samo fizicki(sto je najmanje bitno) nego i kakvu ima dušu.Sve procenjujem:da li je zavidan,osvetoljubiv,ljubomoran,elokventan i do koje granice.A,najvise kada pricamo o filmovima i knjigama koje smo čitali...tu se vidi koliko je ko dominantan.
  Znaci...treci tip muskarca ima prolaz kod mene samo sto su moji kriterijumi visoki.Moze i da mi se svidi,ali ne padam na”prvu loptu”...vreme sve pokaze...
  (to sam ja, 16. jul 2019 12:43)

  # Link komentara

 21. ju ju ju ju, a one sve kao naivne...
   (ich, 16. jul 2019 12:32)

  # Link komentara

 22. U realnosti samo ovakvi u sredini imaju devojke oko sebe koje koriste za sex. Ostali ako im nešto ostane.
   (Mare, 16. jul 2019 12:27)

  # Link komentara