Jasni znaci da ste jedno drugom privlačni i da niste samo prijatelji

Često ne znamo kako delujemo na osobu koja nam se dopada.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Nekad je bio dovoljan pogled i osmeh da mi neka pokaže ja bi prišao joj ovako da se cimam vrlo teško. Probao sam i to al sam ispao budala jer nit nije htela nit sam ja to stvarno želeoo. Znači neka "iskra ili hemija" situacija da se poklopi kad se to dogodi naći ćeš devojku za sebe.
  (Iskren momak, 21. avgust 2019 17:38)

  # Link komentara

 2. Ovo je samo teorija, u praksi je nesto drugo. Dacu samo nekoliko primera mojih prethodnih "potencijalnih" devojaka. 1) imala je decka ali mi je govorila kako sam joj najblizi muskarac i stalno inicirala da se vidimo. Kad god sam nesto konkretno pokusavao, ona me je odbijala. Kada sam bio nezainteresovan, ona se sama nudila i govorila mi da se "plasim". 2) uznemirila se kad god me videla, prosto se osecala ta zaljubljenost, taj osmeh, pogled, energija, prosto nekontrolisano... isli smo na pice, ja pokusam nesto konkretno, ona me odbije rekavsi da ima decka i zivi sa njim, a opet prica kako zivi sama kao podstanar. Pokusao par puta, vidim nece, ostavim je pa onda ona pocne da me juri, pokusam opet, pomislim presekla je, kad ona se opet femka,... 3) istopi se cim me vidi, njene drugarice me ispituju u vezi nje, ja ucinim korak a ona se pravi luda i nezainteresovana, pustim malo da prodje pa me onda ona opet juri, opet pokusam,... vec znate... Sta god da uradim-ne valja. Ako budem "siguran"-ne valja, treba joj prostora, zavlaci me, hvali se drugaricama kako sam "pecen", ako se femkam-opet ne valja, ne zna sta mislim o njoj i kakva su moja osecanja, ako sam nezainteresovan-opet ne valja, "plasim se". I tako prodje mladost. Najbolje su prolazile bitange i barabe, momci koji zive od plate do plate. A onda se sa devojke sa 30 godima pitaju kako nema vise normalnih muskaraca i zasto im niko ne prilazi.
  (..., 16. avgust 2019 18:07)

  # Link komentara

 3. I kad je prostorija puna ljudi,ne moramo da se dodirujemo ili gledamo.jednostavno osecamo jedno drugo..znamo da je ono drugo tu,oseca se povezanost iako fizicki niste u kontaktu.
  (Indigo, 13. avgust 2019 23:34)

  # Link komentara

 4. Pa, mislim, znaci... Može da se tumače i ovako i onako... Ipak je to stvar nesigurnosti: Dajem znak sa nadom da će biti protumačen, ali činim ga nejasnim da bih mogao bez stida od neuspeha da se izvučem ako ne dobijem pozitivan odgovor na njega...

  Vrlo sam uspešan sa ženama... Tajna uspeha?

  To što jasno stavim do znanja da mi se sviđa. Nikad nisam bio ismejan zbog toga.
   (Sibirski tigar, 13. avgust 2019 17:13)

  # Link komentara

 5. Sve navedeno je uglavnom karakteristično za muskarce, tj kako oni reaguju, ali žensko ponašanje u takvim situacijama je muškarcima i dalje "špansko selo"...
  (bole, 13. avgust 2019 15:03)

  # Link komentara

 6. Postoje muskarci koji upadnu vam u intimni prostor u lice vam se unesu, dodiruju vas, ali to oni tripuju, meni takvi nisu privlacni, niti ima hemije sa moje strane,u vecini slucajeva bolje pitajte, ja sam bila u soku, koliko nevaspitanja u par minuta.
  (Marijana, 13. avgust 2019 14:31)

  # Link komentara

 7. Dvoje ljudi koji ovako funkcionisu, njima je sve jasno. Ne treba njima ovaj clanak.
  (Bojana, 13. avgust 2019 13:01)

  # Link komentara

 8. Cekam znak :)
   (cvrko, 13. avgust 2019 12:31)

  # Link komentara

 9. been there done that
  (jer lagale su drugog, lagace i mene, 13. avgust 2019 12:05)

  # Link komentara

 10. “On ne može da drži ruke podalje od vas pa vas uhvati za struk dok vam nešto priča, a ukoliko stavi ruku na vašu butinu dok vam nešto objašnjava onda je seksualna tenzija i te kako prisutna.”

  Tesko prepoznati ovaj signal
  (ma nema veze, 13. avgust 2019 11:21)

  # Link komentara