Mobilni telefoni loše utiču na mentalno zdravlje vašeg deteta i evo od čega ono može da oboli

Upotreba mobilnih telefona utiče na tinejdžere veoma negativno.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Auuu, imam muza tinejdzerku.
   (pizza pametnica, 15. avgust 2019 09:23)

  # Link komentara

 2. @Mephisto
  Sve "odrasle i formirane ličnosti"... proletoše dvoje sad... vid'o ćora, rek'o muta.
   (je-bote, 15. avgust 2019 01:18)

  # Link komentara

 3. Ja sam svojoj deci kupio najnovije apple telefone i tablete, samo da me ne dave više i da ne moram da provodim vreme s njima. Ovako su pola dana u školi, a ostatak na tim spravama, a ja potpuno miran i spokojan. Živeli mobilni telefoni i genije koji ih je smislio!
  (menađer, 14. avgust 2019 22:04)

  # Link komentara

 4. Mobilni telefoni i sadržaji na Internetu generalno, a posebno na društvenim mrežama, su velika opasnost po mentalno zdravlje dece, i mogu vrlo lako dovesti, čak i do depresije.
   (Smuleco, 14. avgust 2019 18:37)

  # Link komentara

 5. Za drasle ljude, formirane ličnosti, društvene mreže ne moraju nužno da predstavljaju opasnost. Međutim, kada celu stvar posmatramo na nivou mladih počev od sedme ili osme godine, dolazimo do problema: Populacija tog uzrasta i stariji nalaze se u razvojnoj fazi i prepredeni Zakerberg i njemu slični, ma koliko vizionarsko bilo to što su stvorili, su u stvari na umu imali upravo tu ciljnu grupu. Deca su pokretači sveta! U svim oblastima, naročito ekonomije. A to su oni znali i podarili nam da se kao roditelji borimo i izborimo kod svoje dece vezano za korišćenje "vizionarskih" društvenih mreža. To što veliki broj dece neće uspeti da se na pravilan način izbori sa tim izazovom, Zakerberga i slične uopšte nije briga, Pandorina kutija je otvorena...
  (Mephisto, 14. avgust 2019 18:26)

  # Link komentara