Njima su maniri slaba strana: 5 horoskopskih znakova kojima trebaju lekcije lepog ponašanja

Njih često smatraju grubima.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Vodolija koju znam - cista ,pedantana ,vredna ,snalazljiva ,bistra , organizovana ,komunikativna ,drustvena ,vrlo netakticna ,gruba , neotesana osoba prema svojim ukucanima, svoju nervozu ne zadrzava za sebe nego zraci po ukucanima, ako vidi svog ukucanina da je manje cista, pedantna ,nesnalazljiva ili pametna osoba od nje, ta vodolija ce jako grubo i netakticno staviti svom ukucaninu do znanja ne obaziruci se na emotivno stanje koje ce izazvati kod svog ukucanina, ne obaziruci se na to sto ce ukucaninu pasti samopouzdanje ,samopostovanje i dostojanstvo, ne interesuje je tudje misljenje, ne prihvata istinu tj njena rec je jedina istina

  Strelac kojeg poznajem (roditelj gore opisane vodolije) - vredna, cista i pedantna osoba (mozda ne kao vodolija ali daleko bolja od velike vecine ljudi), bistra ,pametna ,organizovana , drustvena ,komunikativna osoba, emocionalni terorista uslovljavac, prezahtevna paznje, drzi dugacke monologe ne mozes doci do reci, i njena rec je jedina istina stoga dolazi do velikih sukoba sa gore opisanom vodolijom, ali se sa tim strelcem moze lakse sporazumeti (bar naizgled), emocionalno nestabilna osoba ,pa i na nivou deteta
  (trle, 18. avgust 2019 12:22)

  # Link komentara

 2. Ja skorpija. Sve tacno,bar kod mene.
   (Sasa, 18. avgust 2019 12:01)

  # Link komentara

 3. To je stvar kucnog vaspitanja ili evolutivnog razvoja nekoga kao individue. TO da li Merkur ulazu u veneru nikad nije bilo presudno za to da li neko zna da se futrola zatvara samo kad ostvljas baksis/ ne ocekujes kusur.To stavrno neko mora da ti kaze da bi znao... A to da li ce muskarac da pridrzi stolicu devojci je do njihovog medjusobnog odnosa a ne predstava za javnost u restoranu. Ja sma dozivela u prevozu da covek koji prekoputa mene sedi blago ustane sa naklonom u momentu kad ja ustajem da izadjem.. a nije morao jer je sedeo po dijagonali na seidstu za cetvoro. A on verovatno ima neku naviku da odreaguje tako jer se tako ophode ljudi u njegovom kolektivu na primer.
  (progresivni merkur, 18. avgust 2019 10:14)

  # Link komentara

 4. Bio sam profesor u srednjoj. I sve svodim na jedno: porodica. Ne drustvo, rijaliti, mediji, skola, bakraci, klinci, palci. Sve je iz porodice. Jedan cas u novom odeljenju ivec veidis gde sa detetom razgovara, gde ga uce manirima, ponasanju, covestvu, a gde gleda zlo, gde je prepusteno sebi, medijima, drustvu, rijalitijima, klincima, palcima.
  (Key and Peele, 18. avgust 2019 08:14)

  # Link komentara

 5. Od pet vodolija koje poznajem izdvojiću najgoru; gruba, grlata, netaktična, brbljiva, napadna, dosadna do-zla-boga preeeeterano radoznala, aljkava+ ovo što stoji u tekstu. Ostale i ajd nekako.
  (Slavica, 17. avgust 2019 23:57)

  # Link komentara

 6. I baš položaj nebeskih tela u vreme rođrenja određuje da li neko ima manire ili ne? Zaista?
  (zaglupljivanje, 17. avgust 2019 22:26)

  # Link komentara

 7. Stvarno mi vodolije upadamo u reč...A tek kad popijemo! Sastavite nas par vodolija i svaka će se sita ispričati sama sa sobom :)
   (Vesna, 17. avgust 2019 21:21)

  # Link komentara

 8. Horoskop je čudo ljudsko. Mislim da Teorija relativiteta i Kvantna mehanika zajedno nemaju tako egzaktna predviđanja.
   (Nino notar, 17. avgust 2019 20:26)

  # Link komentara

 9. Neistina, od početka do kraja.
   (Vagica, 17. avgust 2019 18:03)

  # Link komentara

 10. Dobijam komplimente za ljubaznost i lepo ponašanje. :)
  (o., 17. avgust 2019 17:24)

  # Link komentara

 11. Cak 3 od 4 fiksna znaka i 2 od 3 vatrena....
   (Minny..., 17. avgust 2019 17:00)

  # Link komentara

 12. Strelci su previse fokusirani na SEBE, bar sudeci po mom bivsem....On, na prva 3-4 mesta, pa onda svi ostali...
   (Anna...., 17. avgust 2019 16:58)

  # Link komentara