Žene ne padaju na trbušnjake: Ove osobine muškaraca osvajaju nežniji pol

Četvrtak, 10.10.2019.

20:43

Izvor: super zena

Žene ne padaju na trbušnjake: Ove osobine muškaraca osvajaju nežniji pol IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

sturmmann

pre 4 godine

@Бацач пламена

Od prve do poslednje reči, sve je tačno.

Nakon ovako precizne ekspertize, dalja diskusija je bespredmetna.

Bravo za komentar.

...

pre 4 godine

@Bacac plamena-bravo.
Znaju one sve to jako dobro samo se prave naivne.
@bzvz-nemate srece,
administratori mi nisu objavili komentar. U suprotnom, imali biste priliku da prosirite vidike i saznate nesto novo.

Бацач пламена

pre 4 godine

@Bzvz

Проблем је што се ви у том периоду од пубертета па до 30-ак понашате као да је после вас потоп. Описао ти је човек малопре како размишља данас просечна девојка у том периоду. Навикне од 15 година да размишља као дебил и да се поноси тиме. Момци ће да прилазе, а њој је довољно да буде ,,лепа'', навикне то да буде безобразно, избирљиво, незахвално, размажено и да им све одобрава кружок другарица и понеки женски Петко. Најгоре што може да се деси да их хоће један, а неће неки други ког би оне хтеле, док просечан дечко иде по принципу ,,две-три неће, можда трећа-четврта хоће''. А шта год кажеш против њих тад, макар била сува истина, биће оно ,,ћути не смеш да јој приђеш, ћути криво ти што те неће''. И онда се пребаци тридесета и онда је све то била младост лудост. И наравно да су момци фрустрирани. Фрустрација је сасвим нормална кад видиш безобразлук око себе, фрустрација је у крајњој линији изазивала велике промене у прошлости, јер је неко био револтиран па се побунио и изборио за нешто, уместо да је ,,био позитиван''. И кажеш да фрустрирани момци неће никог усрећити? Па јасно је. Многи и не планирају да се жене, не бој се! Захваљујући интернету, данас се у мушко-женским односима дешава тиха револуција. Прво је почело тако што су момци почели масовно да буду неактивни и да не прилазе, што и није толико страшно. А онда и масовно да се не жене. Многи ће остати без потомства, истина. Али свесно и намерно, за разлику од девојака, које очито још не знају шта их је снашло.

Bzvz

pre 4 godine

(..., 14. oktobar 2019 06:34)
Ne znam sta se vi muskarci vecito bunite u prednosti ste od 30 do kraja zivota. Treba i od 20-30 da budete u prednosti? Bas uvek vama mora biti sve podeseno, zene moraju u svakom trenutku zivota da zavise od vase milosti? Ne mozete zenama da ostavite taj jedan prozor kada su u prednosti toliko ih mrzite sto su tada slobodne da odlucuju?
Mozda ste obrazovani i situirani ali nije sve u tome imate problem u glavi koji ce vas ometati do kraja zivota. Necete niti jednu usreciti niti cete vi biti srecni, vecno cete leciti frustracije umesto da prihvatite zivot takav kakav je a po vas je povoljniji uvek bio i opet ste besni. Na zapadu se za to ide kod psihijatra znam ovde je to sramota.

Nina

pre 4 godine

@ mickey
U principu ti si napisao sustinu. Zena pre svega zeli da je muskarcu stalo, da je slusa sta prica, da joj je posvecen, da primecuje sve sto ima veze s njom. Sledeca stvar je dobar sex, pa ce vas u zavisnosti od toga zadrzati ili odbaciti. Treca stvar je koliko ste sposobni da zaradite- malo je zena koje sad ocekuju nekog bas lovarnog, ali vecini zena je kada imaju u planu radjanje dece, bitno da muskarac radi i zna da zaradi za neophodno, za vise od toga potrudice se i radice i ona. To su tri kljucne stvari.

zensko

pre 4 godine

evo moje, zensko iskustvo: drugo je sta vam se dopada a drugo je sta smatrate 'dobrim materijalom za vezu' .. i pored svih ljubica meni se svidjali-- streberi. Mislim cim cikne i kaze nesto pametno, ako ima lep osmeh, meni je to bilo jako privlacno. kad se setim jednog, maljavog celogavog mrsavog matematicara... nevin...a meni djavo nije dao mira.. mislim da je to kod zena stvar ukusa i odgoja. Muskarci ce sa druge strane uvek prvo prici pirvlacnoj zeni ( moja baba bi dodala : i da je digla rep)

...

pre 4 godine

@(Bzvz, 13. oktobar 2019 14:34)

Potpuno ste u pravu. Problem je u mojoj kategoriji. Dva zavrsena drzavna fakulteta, mastera, specijalizacije (sve diplome su priznate svuda u svetu), naucena dva svetska jezika, brdo polozenih medjunarodnih licenci i sertifikata, kupovine stana i automobila, a sada i pokretanje firme (i mnogo jos cega drugog), i sve to sa 31 godinom zivota. Dok sam bio mladji, bezale su od mene kao da sam gubav, nazivale me mlakonjom i slabicem, poigravale se sa mojim osecanjima,.. Danas mi se nepoznate devojke cesto javljaju na ulici, a cim sa nekom starijom gospodjom razgovaram duze od 3-4 min, odmah me pozele za zeta (to mi direktno kazu a i vidim da me njihove cerke gledaju drugim ocima). Naci neku vrednu, odgovornu, samostalnu devojku koja ima ambicije i ciljeve, i koja je svoje vreme potrosila u sve ovo sto sam i ja, a ne u drustvene mreze, sminkanje, izlaske i provod je ravno trazenju igle u plastu sena. Problem je u mojoj ligi i u tome sto trazim "spram sebe". A to sto se tice toga da muskarci zele mladju i lepsu, to vam je imponovalo dok ste bile mladje (18-25) a sa 30+ vam smeta. Muskarci su to sve posmatrali i pratili, gutali knedlu, i sad kada je doslo "nase vreme", red je da se i mi malo opustimo i poigramo (govorim generalno a ne za sebe licno).

Bzvz

pre 4 godine

.....Sva sreca pa su se one grcevito borile za ravnopravnost, pa je red da im ispuno zelje - samo spram sebe.
(..., 12. oktobar 2019 22:29)

Necete ni vi spram sebe. Hocete mladju i lepsu od sebe, nevinu a da vi niste, e pa hoce i ona nesto od vas sto nema.
U cemu je problem? Ko ima nije mu problem, ne zali se, istrguje to dobro. Ko nema cime da trguje kuka. Oduvek bilo. Vidi se u kojoj ste kategoriji.

Mikica

pre 4 godine

Kao muskarac moram reci da je zenama fizicki izgled najvazniji kada primjecuju muskarce. Da bi te zapazila moras joj zapasti za oko, a kako drugacije nego fizickim izgledom. Ostalo dolazi kasnije. Fizicki izgled ostaje, tu si prosao, a kasnije moras da je odusevljavas svakodnevno, kako bi uvijek imala onaj osmijeh na licu kojim pokazuje da si jos uvijek tu...

serendipiti

pre 4 godine

@komsa odlicno receno. Saglasna sam sa Vasim misljenjem. Pod glumicama sam mislila na one zbog kojih na svaki tekst o razvodu ovde se kuka kako u braku padnu maske, kako su zene ljenje, onakve, ovakve.... e te tako tepnu okicama, usta imaju jezik nemaju, i lepo odglume, a posle kada krenu u zivot sa takvim osobama ne veruju sta ih snaslo, a za nazad nemaju snage. E to su glumice, odglumljeno da se ni gluma u tom trenutku nije videla, nego su dozvolile da vide ono sto one zele. Cula sam za koliko takvih... sreca te svako u zivotu dobije ono sto i zasluzi. U savrsenstvo ni deca, mislim da ne veruju:-)

...

pre 4 godine

Muskarci, ne obazirite se puno na zenske komentare. Opste je poznato da one jedno pricaju, drugo misle a trece rade. U komentarima pisu kako padaju na osmeh, sarm, karakter, stav,... ali sve to pada u vodu ako taj muskarac nije stabilan (citaj situiran). Pre ce se i udati za nekog ko bas nema savrsen osmeh ili sarm, ali ima stan, nego za nekog savrsenog sa kojim ce narednih 30 godina otplacivati kredit za stan. Sva sreca pa su se one grcevito borile za ravnopravnost, pa je red da im ispuno zelje - samo spram sebe.

Cvrle

pre 4 godine

Sarm odnosno smisao za humor je najvaziji, jos ako ste fizicki privlacni
uspjeh je zagarantovan. Trbusnjaci ne prolaze kod zena koje nisu zadovoljne
svojim izgledom a izgledaju odlicno ali zene ko zene, nikad nisu zadovoljne
pa ih trbusnjaci podsjecaju na ono par stotina grama oko stomaka sto je
zanemarljivo ali njima veoma bitno. Dobro je sto sto imamo razlicit ukus
inace bi pola cocvecanstva bili lijepi ko slike a druga polovina ruzni ko
lopovi.

vozac presretac

pre 4 godine

Otkad vozim noviji model nemackog proizvodjaca automobila nekako mi osmeh sam dodje a i zene me nesto simpatišu. Imam 30 godina, imam psa, kosu nemam, imam i pivski stomak. Eto da pomenem

ana

pre 4 godine

glupo je komentarisati izgled, svi imamo drugaciji ukus dakle nije vazno kako izgledate sigurno ce te se nekoj dopasti na prvi pogled, ali sta posle pogleda - budite dugoviti, ne pricajte gluposti, nemojte biti bezobrazni, pokazite interes i za njene teme. Novac moze da kupi svasta, ali ne i ljubav, paznju, pamet, smeh, ... Zapitajte se, sta vam je duze ostalo u secanju - lepi trenutak sa nekom osobom ili neki poklon ? ... ili zamislite da imate puno para, fenomenalne stvari, ali ste sami ! Zene vole paznju, kao i muskarci, volite se, ne gubite vreme.

Крис

pre 4 godine

Мој бивши дечко се прелепо смејао, имао лепе и правилне зубе и то је прво што сам приметила кад сам га упознала, после тога су дошле и друге ствари. Дечко који ми се сада свиђа исто тако, дефинитивно да падам на осмех. Сад ви реците како жене наседају само на новчаник.

Mickey

pre 4 godine

Evo iz licnog primera.. Debeo sam, nosim naocare, nisam obdaren.. Znaci sve najgore moguce. Imam lose misljenje o samom sebi po pitanju izgleda. Medjutim, rec dve sa koleginicom na poslu, kikotanje na pauzama i desi se sta se desi.. Ljubljenje po coskovima na poslu, u kopirnici i vise od ljubljenja.. Ja u soku. A ona slatka, zgodna, sitna plavusica.. Pocesmo mi tu kao neobaveznu vezu. Ona zauzeta. Meni neprijatno ali sta da se radi. Medju nama cudna, nevidjena hemija. Odlazi na more, ja u bedaku nevidjenom. Ne smaram porukama jer je sa deckom. Dolazi, ja presrecan, a vala i ona. Gledamo fotke sa mora.. Tada vidim njega sa njom.. Apolon, malo je reci. Frajer i po.. Ma frajercina. Ja sokiran opet. Bez blama je pitam sta vidi u meni pa da reskira uspeh veze sa takvim macanom.. Pogledala me je i rekla, citiram: 'Ti si primecivao moje nove frizure, on nije. Znas da sam kupila novi komad garderobe, on ne..' Da li je realno da je tako nesto njoj pobrkalo um?? Medjutim, ne bi ovo bila tuzna prica da nema takvog kraja. Definitivno joj je smetalo sto mi je mali i mislim da je to prelomilo stvar. Otvoreno mi je rekla da joj je decko iznad proseka sa duzinom i da samnom nema tog neceg u sexu, sto njoj, eto, treba..i nestala je..
Eto, neka ljudi kao ja izvuku neku pouku iz ove price.. Ipak, danas sam ozenjen, imamo slatkog klinca, zivimo lep zivot supruga i ja.. A ja sam i dalje puniji, mozda malo manje, naocare su tu, a i on nije porastao..

avan

pre 4 godine

Neverovatna kolicina ocajanja u komentarima, a ja koliko vidim maltene cela Srbija ozenjenja i udata, sto ce reci naravno da se nadju brojne zene i za one ispodprosecne, ruznjikave ili fizicki neprivlacne, ali dzaba... oni bi onu koja izgleda kao sa naslovne strane, a ne neku isto ispod prosecnu...

maxzre

pre 4 godine

Ma osnovni problem je što muškarci slabo startuju devojke iz već znamo kojih razloga.Onda pričaju da ih devojke neće pošto nemaju novca,trbušnjake,visinu...a startovali u životu jednu ili nijednu

Mister Perfektni Dečko

pre 4 godine

Prema ženama ja sam beskrupulozan, a nijedna nije toliko dobra cica, koliko sam ja dobar frajer, visok sam i jak, zgodan sm, mada bih mogao da budem mnogo bolji kada bih radio na sebi, ali nema potrebe ionako sam dominantan, a da li sam lep, pa to je sad stvar ukusa, ja mislim da jesam ima samo jedna sitnica koja mi kvari fizički izgled da bih bio perfektan, ali kod plastičara se i to može srediti, no ko što reko, nije mi nužno. Novac imam dovoljno da ne moram da radim, ako umereno trošim, nije da sam "crnac", ali bolji sam od proseka i od većine, bistar sam i imam fakultet, a sad završavam i drugi, oba na državnim univerzitetima.
Seks mi ne predstavlja nikakvu glad, tako da žene ne mogu da me ucenjuju seksom, imam svoj stav i svoje ja, kad vidim da mi zanovetaju, ja samo kažem curo:
nisi ti ni izbliza tako dobra riba da bi ovakva momčina uzalud trošila vreme sa tobom. Nekad kad baš ne mogu da se snađem za žensku, ja odem tamo gde mogu da za to platim, nije to nikakav tabu, na zapadu je to normalno.
Dakle da rezimiram, žene ne umišljajte se, niste mi ni do kolena da vam papučarim ili da bi vi mene mogle da vučete za nos!

MC

pre 4 godine

oOoOo, 11. oktobar 2019 23:32
To važi za podneblja sa zavijaućom muzikom,na zapadu ima svakakvih ljubavnih parova apsolutno ne vezano za izgled

Komša

pre 4 godine

Za momka koji kaze da budemo onakve kakve jesmo samo cu mu reci da mi koje ne umemo da glumimo smo same, da kad god sam bila ono sto jesam nije se dobro zavrsilo.
(serendipiti, 11. oktobar 2019 20:12)

A dobro zavrsi ako si glumica? Kako ,zapisliš se u JDP? Ateljeu 212?
Nije ni to resenje.Kao sto nije resenje za muškarce "da rade na sebi" kako to predlaze @Rugobica.

Mozda jeste kada je osvajanje suprotnog pola u pitanju a posle?
Vidite,i za osvajanje je to preterano ulaganje energije za kratkotrajno zadovoljstvo.
A cimanje i pretvaranje da ste ono sto niste bilo da to nazivate posteno glumom ,kako to vi radite ili "radom na sebi" kako to naziva @Rugobica je na neki način nadilje nad sobom.

Ipak budite to sto jeste.Svi mi imamo mane ,koje najcesce i nisu tako strasne kako se to nama ,u strahu da se necemo dopasti čini.

Ako nesto nisam voleo u zivotu to su savrsene zene.Čim vidis nekoga da je "savrsen" znaj da ili ce da ispliva nesto za sta ne znas sta je ili je toliko zaokupljen sobom i ocuvanjem savrsenosti da tebe nema u toj priči- osim kao poklonika kultu njegove/njene licnosti.

Bugari kazu - za vseki vlak ima ptnici.Budes svoj/svoja - 7 milijardi ljudi ima...

ПоследњиСрбијанац

pre 4 godine

Мојој жени је најбитније да постојим и са сам што више времена из њу. Ваше жене ме не интересују сами сте их бирали па их сами и анимирајте.

Voja

pre 4 godine

Kako kod kojih, kod debelih, neprivlacnih zena moze da prodje slican primerak, kod dobrih moras biti lep i imati pare, vole pare neverovatno.

karlos

pre 4 godine

Moć muškarca u bilo kom obliku je najbitnij ženama. Citat: Tito nije morao ni da ih pipne nego samo da ih pogleda da bi stigle do vrhunca.

Drax

pre 4 godine

Mužijake su zbog produzenja vrste privlače majčinske obline za rađanje i prehranu potomstva.., a ženke fizičke osobine muzijaka, lovca, ratnika..
Sad se pojam zaštite porodice i obezbeđivača hrane dosta promenuo. Veliki broj muškaraca, a i žena je osvestio svoj pogled na potomstvo.
Svakako da je tehnološki razvoj uticao na svesne izbore, al ostao je u svakom od nas i onaj iskonski il zivotinjski deo. Posto svi mi jurimo sreću i bezimo od nedreće, takav će biti i izbor partnera.

objektivno

pre 4 godine

Ja ljudi vase komentare uopste ne razumem. Nije problem doci do devojke nego kako posle ako je ocigledno da to ne ide humano raskinuti. Svim devojkama kao i svim momcima treba isto ali to takodje nije lako naci. Nije tu niko protivnik, nego se tesko nadje srodna dusa.

ja

pre 4 godine

Ne padaju na trbušnjake, veličina nije bitna i ostale bajke! Da se ne lažemo padaju i na trbusnjake i na dobru garderobu i na dobar auto a veličine je itekako bitna!
(djoka iz NY, 11. oktobar 2019 23:06)

Imam A6, direktor strane firme, 190cm 90kg, 40 godina izgledam kao da mi je 30. Naravno gomilu ženskog roda, ali ni jednu jedinu devojku. Rado bi ih sve prepustio ovima sto kukaju kako su devojkama važne pare, da vide šta je šljam. Više uspeha imam sa golfom 7. A, veličina.. pa, to teško da je veličina, 14cm je subjektivno baš onako.. Ali bude mi drago kad ih počastim,, kakav joj je mozak, jos mi je i veliki.

ja

pre 4 godine

bitne su pare,na to sve padaju
(johan krojft, 11. oktobar 2019 19:22)

Gubitnik i kad ima pare ostaje gubitnik. Puno ljudi u Srbiji nema puno para zato što su emocionalno inteligentni, neće da gube zdravlje i dragocene trenutke sa najbližima da bi "zaradili pare". Nesrećan čovek je nesrećan zauvek, ali za to će kriviti, vlast, komuniste, horoskop, šefa, ali tajna je u njemu, nesposoban je, lenj i zato nesrećan.

ja

pre 4 godine

Bogami moj muž nema baš puno od navedenog ali ima ono što mi nabaci osmeh na lice svako veče kada uspavamo decu. Pogodite šta?
(Rada, 11. oktobar 2019 20:27)

Bio sam sa jednom, kaže nikad je niko nije gledao kao ja, ali je otišla kod mladjeg zbog tog istog osmeha. Imam dosta para, zgodan sam i privlačan, sportski tip, ali sa prirodnim nedostacima 45-godišnjaka teško da mogu 3 puta, nekad je problem i 2 za noć. A i tada bar 2 dana pauze.

Ivica Toronto ex Vozdovac

pre 4 godine

Obracam se muskarcima koji ne oatavljaju iskompleksirane komentare a zeleli bi vise uspeha sa zenama-nadam se da mogu pomoci.
1. Nisu sve zene iste, izaberi pazljivo koji tip zene odgovara tvom korakteru i takve muvaj! Starleta nije isto sto i profesorka klaviraili prodavaciva sa pijace... Oledaj njeno telo ali se vise fokusiraj na njen karakter- to ce te spasti problema i prijatno iznenaditi ponekad! Razmisljaj glavom pa posle medjunozjem.
2. Fizicki:
Nazalost, one visinu obozavaju i to je jedino sto se ne da popraviti:(
Ostalo moze-Budi cist, uredan i vodi racuna o sebi. Obuci se sa ukusom, ne skupo. Jedi zdravo i odrzavaj normalnu figuru. Ne zanima nju obim tvog bicepsa ali se bar malo potrudi da si srazmeran i da izgledas ok. Koliko god da ti je lice ruzno uvek mozes to sa frizurom, osmehom i smekom da kompenzujes. Ja bre imam rupe po licu od bubuljica, nikad problem imao nisam sa zenama.
3. ONO GLAVNO: Mentalno se izgradi, to je ono tesko gde svi padaju jer su lenji!!
Kako razmisljas, kakvo ti je samopuzdanje, stav, koliko radis na sebi, koliko si obrazovan, koliko si duhovit, elokventan, kakav ti je integritet, energija koju donosis sa sobom.
Zatim fokusiraj se na nju, na njenw potrebe, pricaj sa njom, saslusaj je, razumi je,ucini da se oseti lepo, podrzi je za ono sto joj je vazno u zivotu..budi normalna i ok osoba.
Uspali je! Pokazi da je zelis, budi zavodljiv, opusti je, oslobodi njenu seksualnost, budi sexy i direktan i ne osudjuj je oko toga. Ona voli isto sto i ti ali to nece sa svakom budalom.
3. Ne sekiraj se oko para! Znam da nije lako biti podstanar sa 20000platom ali garantujem ti da ima dosta zena kojima pare nisu bitne!
Ja sam u Bg isao biciklom i prevozom, nikad kupovao skupe poklone, radio kao prof Engleskog! U Torontu sam srednja klasa a opet mi u oba grada islo odlicno sa zenama sa svih 5 kontinenata.
Zaista nije sve u parama. Ne slusaj kompleksase!
Ti samo pokazi zelju da se trudis i napredujes u zivotu, radi i zaradi najbolje koliko mozes, pa kako bude!

Ako si dobro izabrao zenu iz tacke 1 i odradio tacku 2, ne brini, bice sve ok!
Srecno!

Masha

pre 4 godine

Hi, hi, hi, ismejala sam se citajuci komentare. Kao kad deca pricaju o odraslim stvarima.
Kakvu devojku trazis moras slicno da ponudis, i u tome je cela stvar.
Ako hoces neku lepojku, malko povrsnu i neobrazovanu, onda ti treba ono sto one traze, novac, sigurnost, da si tip itd. Ako zelis curu iz komsiluka, mozda to kuce, da imas dobro drustvo, da znas filmove itd. Ako devojka voli knjige naravno da ce je zanimati neko sa kim ce moci da razgovara.
Smislite momci sta hocete. Gradite sebe da biste imali sta dati.

Ima i onih koji smuvaju tu sto hoce, ali su prazni, nemaju sta da ponude. Duhovitost se ne kupuje, prosto licnost se gradi. Na kraju krajeva, ja sam uverena da je samo licnost vazna. Ali kao sto izmedju lepe devojkeci ruznjikave je ogromna razlika u samopouzdanju i licnosti, tako i kod muskaraca. Muskarce manjak samopouzdanja ubije, a na tome bi majke od malena trebalo da rade. Za mene mogu da kazem, kada vidim muskarca da cita i da ne veruje u teorije zavere vec je umeren i obrazovan to je za mene magnet. Duhovit svakako, ali to ide sa inteligencijom.

daki

pre 4 godine

Sve se svede na kraju na novac, vole ovo vole ono, a u sustini bitna im je paznja koju im mozes pruziti ako imas cime. Daleko od toga da su muskarci nesto bolji, svi gledaju interes a ljubavi ima samo u filmovima. Mozete sad lupati minuse jer covek jednostavno sam sebe ubedjuje da nije takva situacija, da ja gresim, ali kad realno razmisljamo bez zanosenja shvatimo da je to tako.

eh

pre 4 godine

Zavisi od zene. Ako je neka napumpana splavarka, logicno je da ce da juri nabildovane kriminalce. Ako je doktor nauka - trazice obrazovanog, ako ne formalno, da makar ume da sklopi recenicu i ima inteligentnu temu za razgovor (sto onaj prvi naveden sigurno ne ume).
Ljudi, morate da shvatite - svako trazi spram sebe. To sto neka sponzorusa trazi pare, to je do nje, takve su manjina. Vecina zena se tom logikom nikad ne bi ni udala, jer prosecan nas covek radi za 300 evra (sta ce), a opet, udaju se, radjaju, vuku kese iz Maxija, idu prevozom. Takvih je najvise. Sustina je da svako nadje ono sto mu je najslicnije, po obrazovanju, poreklu, interesovanjima. Fizicki izgled jeste bitan (logicno da necu da spavam s nekim ko mi se ne svidja, to je normalno), ali nije presudan za vezu/brak.
Recimo, moj muz ima srednju skolu a ja fakultet ali je covek genije, sve o svemu zna, zabavan je, nacitan. Oboje volimo knjige, filmove, istu muziku, sport. Zato smo u braku 100 godina a ne jer sam ja lepa ili je on bogat :) Sta ce meni neki u besnim kolima, mene to nervira, iritiraju me takvi kompleksi... Svako prema sebi.

tocka

pre 4 godine

Bogami moj muž nema baš puno od navedenog ali ima ono što mi nabaci osmeh na lice svako veče kada uspavamo decu. Pogodite šta?
(Rada, 11. oktobar 2019 20:27)
Daljinski upravljač?

ivan

pre 4 godine

da ustedim vreme za debatu: za pocetak vazan je izgled (da pridjete) i pare, posle su vazne samo pare, na kraju cete biti krivi jer nemate dovoljno para, a muz od koleginice ima

djoka iz NY

pre 4 godine

Ne padaju na trbušnjake, veličina nije bitna i ostale bajke! Da se ne lažemo padaju i na trbusnjake i na dobru garderobu i na dobar auto a veličine je itekako bitna!

oOoOo

pre 4 godine

Ovo je jos jedan pokusaj utehe i povecanja samopuzdanja manje privlacnih muskaraca.
Istina je da je fizicki izgled najvazniji vecini zena, uz njega i posle njega ide sve ostalo.
Isto kao i muskarcima, najvazniji izgled zene, a onda ostalo.

Vuk samotnjak

pre 4 godine

Humor i šarm bi imalo prođu kod nekih devojaka. Što kaže moja sekana !!!

Inače danas se pitam šta je potrebno za većinu a znam da odgovora dalje nema. Neko reći PARE a neko malo da se potrudiš. Ja bi voleo da verujem da je tako al nažalost ne mogu jer vidim kako se ponašaju žene danas uglavnom pa samim mi.

...

pre 4 godine

Samo marketing i samopromocija. Gledam dripce kako se oblace i ponasaju: na njima fensi odeca, frizura pod konac, mrki pogledi, opasne price, cigarilos u ruci, iPhone, sto veci sat (pa makar i kupljen na buvljaku za 10 evra), tetovaze, autic od 10-ak hiljada evra (naravno na kredit), izlasci, provodi, kafane, letovanja,.... jer "jedan je zivot". Problem nastaje kasnije, kada se dodje do 32-33 godine i kada se sazna da ti momci nemaju sta puno da ponude osim malo tog baronisanja.

Društveni poredak

pre 4 godine

Dokle večite laži? Lice, lice i samo lice, sve drugo je 20% uspeha kod oba pola. Znači ako nisi dobio na dnk lutriji, moje saučešće, isti smo.

upravotako

pre 4 godine

Шетајући пса са мојим малим сестрићем,свеже напарфемисан,угледао сам девојку која се мучи да отвори гепек кола.Насмејао сам се шмекерски,скинуо начаре за сунце и љубазно јој понудио помоћ.
Она се намрштила,нешто прогунђала и рекла да је не интересујем.

Dax

pre 4 godine

Izgled je jedino i bitan ženama. Moj prijatelj je visok, mišićav a ja sam ovo drugo - šarmantan, ljubazan, zabavan ali nezgodan, da ne kažem ružan. Kad smo ja i on na kavi naravno da mene nijedna žena ne primeti, tako da pustite priče da ženama izgled nije na prvome mestu.

serendipiti

pre 4 godine

Od njega ocekujem da me ne laze i da mi na taj nacin ne vredja inteligenciju misleci da mu verujem. Sto se izgleda tice nije toliko bitan, meni barem. Ali sam negde primetila, iako sam stava da je svaki covek lep, da ti koje je negde priroda i genetika uskratila za tu koliko toliko prijatnu spoljasnost su mahom dzangrizavi, za ne verovati svemu u zivotu nadju manu, i onda ako ti imas takve osobine sta ces ti meni takav???? Za momka koji kaze da budemo onakve kakve jesmo samo cu mu reci da mi koje ne umemo da glumimo smo same, da kad god sam bila ono sto jesam nije se dobro zavrsilo.

Rugobica

pre 4 godine

@rp
Totalno pogrešan stav, sam si izabrao da budes gubitnik. Žene vole muškarce sa jasnim stavom. Vole muškarce koji su obrazovani, a internet svi imamo, dakle, pitanje je volje. I da budu ljubazni, a kad treba i malo bezobrazni. Bilo da je devojka malo nižeg obrazovanja ili pak suprotno, sve vole kad je muško fino prema njima, pa se malo provuče neki kompliment, pa se obrati pažnja na nešto što je obukla, pa ako ste u prilici da je vidite češće, iznenadni poklončič, znak pažnje, pridržati vrata, dodati kišobran, biti duhovit, pažljiv prema drugima. Ako ipak zelite one ispranog ‘farmiranog’ mozga jer su im farmerice uske a kosa blajhana kao iz vašeg omiljenog filma za odrasle, onda nemate izbora nego pravac teretana, pa tatu majstor, pa u folkoteku, to je vaš izbor, i to loš, nažalost. Sve žene sa kojima sam bio bi kad bi me videle prvi put, rekle da nema šanse da bi bile sa mnom, ali... uporna sam ja životinjica. Radite na sebi, ne tražite izgovore. To ih najviše pali.

Peter

pre 4 godine

Zavisi koja vam je ciljna grupa. Ljubaznost i umerenost se kod vecine nasih devojaka tumace kao slabost i otvoren poziv za iskoriscavanje.Ali slazem se,ozbiljnije zene ce da cene sve nabrojano,problem je sto su one u manjini.

rp

pre 4 godine

Izgled je sve, mislim da je i to jedino bitno jer kada je ona pala na tebe fizički ti si završio posao.
Prisutno je neutemeljeno mišljenje da devojke nisu vizuelna bića već da padaju na " priču", što naravno da nije istina. Ne da su vizuelna bića već su izbirljivija od nas jedno tri puta vise.. pogledajte na dejting aplikacijama da 80% muškog sveta ocenjuju kao ispod prosečne.
Ako vidimo parove dosta često nadprosečan momak šeta prosečnu devojku, a obrnutih slučajeva nema jedino ako se ne radi o interesu.
Osobine su nebitne, ako si zakinut fizički teško da može nešto sa se uradi.

ma

pre 4 godine

Danas je epidemija samih ljudi a
involuntarily celibate na vrhuncu.
Tehnologija je promenila m-ž odnose ma kakve osobine, zasmejavanje, pas...danas devojka ode na Tinder( pričam za Zapad) i pojavi joj se na stotine momaka pa odbare koga će, popije par čaša vina
i završi posao. Hookup kultura, ONS odnosi, drugari sa povlasticama...strogo animalistički nagoni.

upravotako

pre 4 godine

Шетајући пса са мојим малим сестрићем,свеже напарфемисан,угледао сам девојку која се мучи да отвори гепек кола.Насмејао сам се шмекерски,скинуо начаре за сунце и љубазно јој понудио помоћ.
Она се намрштила,нешто прогунђала и рекла да је не интересујем.

Peter

pre 4 godine

Zavisi koja vam je ciljna grupa. Ljubaznost i umerenost se kod vecine nasih devojaka tumace kao slabost i otvoren poziv za iskoriscavanje.Ali slazem se,ozbiljnije zene ce da cene sve nabrojano,problem je sto su one u manjini.

rp

pre 4 godine

Izgled je sve, mislim da je i to jedino bitno jer kada je ona pala na tebe fizički ti si završio posao.
Prisutno je neutemeljeno mišljenje da devojke nisu vizuelna bića već da padaju na " priču", što naravno da nije istina. Ne da su vizuelna bića već su izbirljivija od nas jedno tri puta vise.. pogledajte na dejting aplikacijama da 80% muškog sveta ocenjuju kao ispod prosečne.
Ako vidimo parove dosta često nadprosečan momak šeta prosečnu devojku, a obrnutih slučajeva nema jedino ako se ne radi o interesu.
Osobine su nebitne, ako si zakinut fizički teško da može nešto sa se uradi.

...

pre 4 godine

Samo marketing i samopromocija. Gledam dripce kako se oblace i ponasaju: na njima fensi odeca, frizura pod konac, mrki pogledi, opasne price, cigarilos u ruci, iPhone, sto veci sat (pa makar i kupljen na buvljaku za 10 evra), tetovaze, autic od 10-ak hiljada evra (naravno na kredit), izlasci, provodi, kafane, letovanja,.... jer "jedan je zivot". Problem nastaje kasnije, kada se dodje do 32-33 godine i kada se sazna da ti momci nemaju sta puno da ponude osim malo tog baronisanja.

ma

pre 4 godine

Danas je epidemija samih ljudi a
involuntarily celibate na vrhuncu.
Tehnologija je promenila m-ž odnose ma kakve osobine, zasmejavanje, pas...danas devojka ode na Tinder( pričam za Zapad) i pojavi joj se na stotine momaka pa odbare koga će, popije par čaša vina
i završi posao. Hookup kultura, ONS odnosi, drugari sa povlasticama...strogo animalistički nagoni.

ivan

pre 4 godine

da ustedim vreme za debatu: za pocetak vazan je izgled (da pridjete) i pare, posle su vazne samo pare, na kraju cete biti krivi jer nemate dovoljno para, a muz od koleginice ima

Društveni poredak

pre 4 godine

Dokle večite laži? Lice, lice i samo lice, sve drugo je 20% uspeha kod oba pola. Znači ako nisi dobio na dnk lutriji, moje saučešće, isti smo.

djoka iz NY

pre 4 godine

Ne padaju na trbušnjake, veličina nije bitna i ostale bajke! Da se ne lažemo padaju i na trbusnjake i na dobru garderobu i na dobar auto a veličine je itekako bitna!

Dax

pre 4 godine

Izgled je jedino i bitan ženama. Moj prijatelj je visok, mišićav a ja sam ovo drugo - šarmantan, ljubazan, zabavan ali nezgodan, da ne kažem ružan. Kad smo ja i on na kavi naravno da mene nijedna žena ne primeti, tako da pustite priče da ženama izgled nije na prvome mestu.

oOoOo

pre 4 godine

Ovo je jos jedan pokusaj utehe i povecanja samopuzdanja manje privlacnih muskaraca.
Istina je da je fizicki izgled najvazniji vecini zena, uz njega i posle njega ide sve ostalo.
Isto kao i muskarcima, najvazniji izgled zene, a onda ostalo.

Rugobica

pre 4 godine

@rp
Totalno pogrešan stav, sam si izabrao da budes gubitnik. Žene vole muškarce sa jasnim stavom. Vole muškarce koji su obrazovani, a internet svi imamo, dakle, pitanje je volje. I da budu ljubazni, a kad treba i malo bezobrazni. Bilo da je devojka malo nižeg obrazovanja ili pak suprotno, sve vole kad je muško fino prema njima, pa se malo provuče neki kompliment, pa se obrati pažnja na nešto što je obukla, pa ako ste u prilici da je vidite češće, iznenadni poklončič, znak pažnje, pridržati vrata, dodati kišobran, biti duhovit, pažljiv prema drugima. Ako ipak zelite one ispranog ‘farmiranog’ mozga jer su im farmerice uske a kosa blajhana kao iz vašeg omiljenog filma za odrasle, onda nemate izbora nego pravac teretana, pa tatu majstor, pa u folkoteku, to je vaš izbor, i to loš, nažalost. Sve žene sa kojima sam bio bi kad bi me videle prvi put, rekle da nema šanse da bi bile sa mnom, ali... uporna sam ja životinjica. Radite na sebi, ne tražite izgovore. To ih najviše pali.

serendipiti

pre 4 godine

Od njega ocekujem da me ne laze i da mi na taj nacin ne vredja inteligenciju misleci da mu verujem. Sto se izgleda tice nije toliko bitan, meni barem. Ali sam negde primetila, iako sam stava da je svaki covek lep, da ti koje je negde priroda i genetika uskratila za tu koliko toliko prijatnu spoljasnost su mahom dzangrizavi, za ne verovati svemu u zivotu nadju manu, i onda ako ti imas takve osobine sta ces ti meni takav???? Za momka koji kaze da budemo onakve kakve jesmo samo cu mu reci da mi koje ne umemo da glumimo smo same, da kad god sam bila ono sto jesam nije se dobro zavrsilo.

Mickey

pre 4 godine

Evo iz licnog primera.. Debeo sam, nosim naocare, nisam obdaren.. Znaci sve najgore moguce. Imam lose misljenje o samom sebi po pitanju izgleda. Medjutim, rec dve sa koleginicom na poslu, kikotanje na pauzama i desi se sta se desi.. Ljubljenje po coskovima na poslu, u kopirnici i vise od ljubljenja.. Ja u soku. A ona slatka, zgodna, sitna plavusica.. Pocesmo mi tu kao neobaveznu vezu. Ona zauzeta. Meni neprijatno ali sta da se radi. Medju nama cudna, nevidjena hemija. Odlazi na more, ja u bedaku nevidjenom. Ne smaram porukama jer je sa deckom. Dolazi, ja presrecan, a vala i ona. Gledamo fotke sa mora.. Tada vidim njega sa njom.. Apolon, malo je reci. Frajer i po.. Ma frajercina. Ja sokiran opet. Bez blama je pitam sta vidi u meni pa da reskira uspeh veze sa takvim macanom.. Pogledala me je i rekla, citiram: 'Ti si primecivao moje nove frizure, on nije. Znas da sam kupila novi komad garderobe, on ne..' Da li je realno da je tako nesto njoj pobrkalo um?? Medjutim, ne bi ovo bila tuzna prica da nema takvog kraja. Definitivno joj je smetalo sto mi je mali i mislim da je to prelomilo stvar. Otvoreno mi je rekla da joj je decko iznad proseka sa duzinom i da samnom nema tog neceg u sexu, sto njoj, eto, treba..i nestala je..
Eto, neka ljudi kao ja izvuku neku pouku iz ove price.. Ipak, danas sam ozenjen, imamo slatkog klinca, zivimo lep zivot supruga i ja.. A ja sam i dalje puniji, mozda malo manje, naocare su tu, a i on nije porastao..

Vuk samotnjak

pre 4 godine

Humor i šarm bi imalo prođu kod nekih devojaka. Što kaže moja sekana !!!

Inače danas se pitam šta je potrebno za većinu a znam da odgovora dalje nema. Neko reći PARE a neko malo da se potrudiš. Ja bi voleo da verujem da je tako al nažalost ne mogu jer vidim kako se ponašaju žene danas uglavnom pa samim mi.

eh

pre 4 godine

Zavisi od zene. Ako je neka napumpana splavarka, logicno je da ce da juri nabildovane kriminalce. Ako je doktor nauka - trazice obrazovanog, ako ne formalno, da makar ume da sklopi recenicu i ima inteligentnu temu za razgovor (sto onaj prvi naveden sigurno ne ume).
Ljudi, morate da shvatite - svako trazi spram sebe. To sto neka sponzorusa trazi pare, to je do nje, takve su manjina. Vecina zena se tom logikom nikad ne bi ni udala, jer prosecan nas covek radi za 300 evra (sta ce), a opet, udaju se, radjaju, vuku kese iz Maxija, idu prevozom. Takvih je najvise. Sustina je da svako nadje ono sto mu je najslicnije, po obrazovanju, poreklu, interesovanjima. Fizicki izgled jeste bitan (logicno da necu da spavam s nekim ko mi se ne svidja, to je normalno), ali nije presudan za vezu/brak.
Recimo, moj muz ima srednju skolu a ja fakultet ali je covek genije, sve o svemu zna, zabavan je, nacitan. Oboje volimo knjige, filmove, istu muziku, sport. Zato smo u braku 100 godina a ne jer sam ja lepa ili je on bogat :) Sta ce meni neki u besnim kolima, mene to nervira, iritiraju me takvi kompleksi... Svako prema sebi.

...

pre 4 godine

Muskarci, ne obazirite se puno na zenske komentare. Opste je poznato da one jedno pricaju, drugo misle a trece rade. U komentarima pisu kako padaju na osmeh, sarm, karakter, stav,... ali sve to pada u vodu ako taj muskarac nije stabilan (citaj situiran). Pre ce se i udati za nekog ko bas nema savrsen osmeh ili sarm, ali ima stan, nego za nekog savrsenog sa kojim ce narednih 30 godina otplacivati kredit za stan. Sva sreca pa su se one grcevito borile za ravnopravnost, pa je red da im ispuno zelje - samo spram sebe.

Ivica Toronto ex Vozdovac

pre 4 godine

Obracam se muskarcima koji ne oatavljaju iskompleksirane komentare a zeleli bi vise uspeha sa zenama-nadam se da mogu pomoci.
1. Nisu sve zene iste, izaberi pazljivo koji tip zene odgovara tvom korakteru i takve muvaj! Starleta nije isto sto i profesorka klaviraili prodavaciva sa pijace... Oledaj njeno telo ali se vise fokusiraj na njen karakter- to ce te spasti problema i prijatno iznenaditi ponekad! Razmisljaj glavom pa posle medjunozjem.
2. Fizicki:
Nazalost, one visinu obozavaju i to je jedino sto se ne da popraviti:(
Ostalo moze-Budi cist, uredan i vodi racuna o sebi. Obuci se sa ukusom, ne skupo. Jedi zdravo i odrzavaj normalnu figuru. Ne zanima nju obim tvog bicepsa ali se bar malo potrudi da si srazmeran i da izgledas ok. Koliko god da ti je lice ruzno uvek mozes to sa frizurom, osmehom i smekom da kompenzujes. Ja bre imam rupe po licu od bubuljica, nikad problem imao nisam sa zenama.
3. ONO GLAVNO: Mentalno se izgradi, to je ono tesko gde svi padaju jer su lenji!!
Kako razmisljas, kakvo ti je samopuzdanje, stav, koliko radis na sebi, koliko si obrazovan, koliko si duhovit, elokventan, kakav ti je integritet, energija koju donosis sa sobom.
Zatim fokusiraj se na nju, na njenw potrebe, pricaj sa njom, saslusaj je, razumi je,ucini da se oseti lepo, podrzi je za ono sto joj je vazno u zivotu..budi normalna i ok osoba.
Uspali je! Pokazi da je zelis, budi zavodljiv, opusti je, oslobodi njenu seksualnost, budi sexy i direktan i ne osudjuj je oko toga. Ona voli isto sto i ti ali to nece sa svakom budalom.
3. Ne sekiraj se oko para! Znam da nije lako biti podstanar sa 20000platom ali garantujem ti da ima dosta zena kojima pare nisu bitne!
Ja sam u Bg isao biciklom i prevozom, nikad kupovao skupe poklone, radio kao prof Engleskog! U Torontu sam srednja klasa a opet mi u oba grada islo odlicno sa zenama sa svih 5 kontinenata.
Zaista nije sve u parama. Ne slusaj kompleksase!
Ti samo pokazi zelju da se trudis i napredujes u zivotu, radi i zaradi najbolje koliko mozes, pa kako bude!

Ako si dobro izabrao zenu iz tacke 1 i odradio tacku 2, ne brini, bice sve ok!
Srecno!

ja

pre 4 godine

Ne padaju na trbušnjake, veličina nije bitna i ostale bajke! Da se ne lažemo padaju i na trbusnjake i na dobru garderobu i na dobar auto a veličine je itekako bitna!
(djoka iz NY, 11. oktobar 2019 23:06)

Imam A6, direktor strane firme, 190cm 90kg, 40 godina izgledam kao da mi je 30. Naravno gomilu ženskog roda, ali ni jednu jedinu devojku. Rado bi ih sve prepustio ovima sto kukaju kako su devojkama važne pare, da vide šta je šljam. Više uspeha imam sa golfom 7. A, veličina.. pa, to teško da je veličina, 14cm je subjektivno baš onako.. Ali bude mi drago kad ih počastim,, kakav joj je mozak, jos mi je i veliki.

avan

pre 4 godine

Neverovatna kolicina ocajanja u komentarima, a ja koliko vidim maltene cela Srbija ozenjenja i udata, sto ce reci naravno da se nadju brojne zene i za one ispodprosecne, ruznjikave ili fizicki neprivlacne, ali dzaba... oni bi onu koja izgleda kao sa naslovne strane, a ne neku isto ispod prosecnu...

Бацач пламена

pre 4 godine

@Bzvz

Проблем је што се ви у том периоду од пубертета па до 30-ак понашате као да је после вас потоп. Описао ти је човек малопре како размишља данас просечна девојка у том периоду. Навикне од 15 година да размишља као дебил и да се поноси тиме. Момци ће да прилазе, а њој је довољно да буде ,,лепа'', навикне то да буде безобразно, избирљиво, незахвално, размажено и да им све одобрава кружок другарица и понеки женски Петко. Најгоре што може да се деси да их хоће један, а неће неки други ког би оне хтеле, док просечан дечко иде по принципу ,,две-три неће, можда трећа-четврта хоће''. А шта год кажеш против њих тад, макар била сува истина, биће оно ,,ћути не смеш да јој приђеш, ћути криво ти што те неће''. И онда се пребаци тридесета и онда је све то била младост лудост. И наравно да су момци фрустрирани. Фрустрација је сасвим нормална кад видиш безобразлук око себе, фрустрација је у крајњој линији изазивала велике промене у прошлости, јер је неко био револтиран па се побунио и изборио за нешто, уместо да је ,,био позитиван''. И кажеш да фрустрирани момци неће никог усрећити? Па јасно је. Многи и не планирају да се жене, не бој се! Захваљујући интернету, данас се у мушко-женским односима дешава тиха револуција. Прво је почело тако што су момци почели масовно да буду неактивни и да не прилазе, што и није толико страшно. А онда и масовно да се не жене. Многи ће остати без потомства, истина. Али свесно и намерно, за разлику од девојака, које очито још не знају шта их је снашло.

tocka

pre 4 godine

Bogami moj muž nema baš puno od navedenog ali ima ono što mi nabaci osmeh na lice svako veče kada uspavamo decu. Pogodite šta?
(Rada, 11. oktobar 2019 20:27)
Daljinski upravljač?

ПоследњиСрбијанац

pre 4 godine

Мојој жени је најбитније да постојим и са сам што више времена из њу. Ваше жене ме не интересују сами сте их бирали па их сами и анимирајте.

sturmmann

pre 4 godine

@Бацач пламена

Od prve do poslednje reči, sve je tačno.

Nakon ovako precizne ekspertize, dalja diskusija je bespredmetna.

Bravo za komentar.

maxzre

pre 4 godine

Ma osnovni problem je što muškarci slabo startuju devojke iz već znamo kojih razloga.Onda pričaju da ih devojke neće pošto nemaju novca,trbušnjake,visinu...a startovali u životu jednu ili nijednu

vozac presretac

pre 4 godine

Otkad vozim noviji model nemackog proizvodjaca automobila nekako mi osmeh sam dodje a i zene me nesto simpatišu. Imam 30 godina, imam psa, kosu nemam, imam i pivski stomak. Eto da pomenem

ana

pre 4 godine

glupo je komentarisati izgled, svi imamo drugaciji ukus dakle nije vazno kako izgledate sigurno ce te se nekoj dopasti na prvi pogled, ali sta posle pogleda - budite dugoviti, ne pricajte gluposti, nemojte biti bezobrazni, pokazite interes i za njene teme. Novac moze da kupi svasta, ali ne i ljubav, paznju, pamet, smeh, ... Zapitajte se, sta vam je duze ostalo u secanju - lepi trenutak sa nekom osobom ili neki poklon ? ... ili zamislite da imate puno para, fenomenalne stvari, ali ste sami ! Zene vole paznju, kao i muskarci, volite se, ne gubite vreme.

Cvrle

pre 4 godine

Sarm odnosno smisao za humor je najvaziji, jos ako ste fizicki privlacni
uspjeh je zagarantovan. Trbusnjaci ne prolaze kod zena koje nisu zadovoljne
svojim izgledom a izgledaju odlicno ali zene ko zene, nikad nisu zadovoljne
pa ih trbusnjaci podsjecaju na ono par stotina grama oko stomaka sto je
zanemarljivo ali njima veoma bitno. Dobro je sto sto imamo razlicit ukus
inace bi pola cocvecanstva bili lijepi ko slike a druga polovina ruzni ko
lopovi.

...

pre 4 godine

@Bacac plamena-bravo.
Znaju one sve to jako dobro samo se prave naivne.
@bzvz-nemate srece,
administratori mi nisu objavili komentar. U suprotnom, imali biste priliku da prosirite vidike i saznate nesto novo.

MC

pre 4 godine

oOoOo, 11. oktobar 2019 23:32
To važi za podneblja sa zavijaućom muzikom,na zapadu ima svakakvih ljubavnih parova apsolutno ne vezano za izgled

Mikica

pre 4 godine

Kao muskarac moram reci da je zenama fizicki izgled najvazniji kada primjecuju muskarce. Da bi te zapazila moras joj zapasti za oko, a kako drugacije nego fizickim izgledom. Ostalo dolazi kasnije. Fizicki izgled ostaje, tu si prosao, a kasnije moras da je odusevljavas svakodnevno, kako bi uvijek imala onaj osmijeh na licu kojim pokazuje da si jos uvijek tu...

Bzvz

pre 4 godine

.....Sva sreca pa su se one grcevito borile za ravnopravnost, pa je red da im ispuno zelje - samo spram sebe.
(..., 12. oktobar 2019 22:29)

Necete ni vi spram sebe. Hocete mladju i lepsu od sebe, nevinu a da vi niste, e pa hoce i ona nesto od vas sto nema.
U cemu je problem? Ko ima nije mu problem, ne zali se, istrguje to dobro. Ko nema cime da trguje kuka. Oduvek bilo. Vidi se u kojoj ste kategoriji.

ja

pre 4 godine

bitne su pare,na to sve padaju
(johan krojft, 11. oktobar 2019 19:22)

Gubitnik i kad ima pare ostaje gubitnik. Puno ljudi u Srbiji nema puno para zato što su emocionalno inteligentni, neće da gube zdravlje i dragocene trenutke sa najbližima da bi "zaradili pare". Nesrećan čovek je nesrećan zauvek, ali za to će kriviti, vlast, komuniste, horoskop, šefa, ali tajna je u njemu, nesposoban je, lenj i zato nesrećan.

objektivno

pre 4 godine

Ja ljudi vase komentare uopste ne razumem. Nije problem doci do devojke nego kako posle ako je ocigledno da to ne ide humano raskinuti. Svim devojkama kao i svim momcima treba isto ali to takodje nije lako naci. Nije tu niko protivnik, nego se tesko nadje srodna dusa.

Крис

pre 4 godine

Мој бивши дечко се прелепо смејао, имао лепе и правилне зубе и то је прво што сам приметила кад сам га упознала, после тога су дошле и друге ствари. Дечко који ми се сада свиђа исто тако, дефинитивно да падам на осмех. Сад ви реците како жене наседају само на новчаник.

Komša

pre 4 godine

Za momka koji kaze da budemo onakve kakve jesmo samo cu mu reci da mi koje ne umemo da glumimo smo same, da kad god sam bila ono sto jesam nije se dobro zavrsilo.
(serendipiti, 11. oktobar 2019 20:12)

A dobro zavrsi ako si glumica? Kako ,zapisliš se u JDP? Ateljeu 212?
Nije ni to resenje.Kao sto nije resenje za muškarce "da rade na sebi" kako to predlaze @Rugobica.

Mozda jeste kada je osvajanje suprotnog pola u pitanju a posle?
Vidite,i za osvajanje je to preterano ulaganje energije za kratkotrajno zadovoljstvo.
A cimanje i pretvaranje da ste ono sto niste bilo da to nazivate posteno glumom ,kako to vi radite ili "radom na sebi" kako to naziva @Rugobica je na neki način nadilje nad sobom.

Ipak budite to sto jeste.Svi mi imamo mane ,koje najcesce i nisu tako strasne kako se to nama ,u strahu da se necemo dopasti čini.

Ako nesto nisam voleo u zivotu to su savrsene zene.Čim vidis nekoga da je "savrsen" znaj da ili ce da ispliva nesto za sta ne znas sta je ili je toliko zaokupljen sobom i ocuvanjem savrsenosti da tebe nema u toj priči- osim kao poklonika kultu njegove/njene licnosti.

Bugari kazu - za vseki vlak ima ptnici.Budes svoj/svoja - 7 milijardi ljudi ima...

Drax

pre 4 godine

Mužijake su zbog produzenja vrste privlače majčinske obline za rađanje i prehranu potomstva.., a ženke fizičke osobine muzijaka, lovca, ratnika..
Sad se pojam zaštite porodice i obezbeđivača hrane dosta promenuo. Veliki broj muškaraca, a i žena je osvestio svoj pogled na potomstvo.
Svakako da je tehnološki razvoj uticao na svesne izbore, al ostao je u svakom od nas i onaj iskonski il zivotinjski deo. Posto svi mi jurimo sreću i bezimo od nedreće, takav će biti i izbor partnera.

Masha

pre 4 godine

Hi, hi, hi, ismejala sam se citajuci komentare. Kao kad deca pricaju o odraslim stvarima.
Kakvu devojku trazis moras slicno da ponudis, i u tome je cela stvar.
Ako hoces neku lepojku, malko povrsnu i neobrazovanu, onda ti treba ono sto one traze, novac, sigurnost, da si tip itd. Ako zelis curu iz komsiluka, mozda to kuce, da imas dobro drustvo, da znas filmove itd. Ako devojka voli knjige naravno da ce je zanimati neko sa kim ce moci da razgovara.
Smislite momci sta hocete. Gradite sebe da biste imali sta dati.

Ima i onih koji smuvaju tu sto hoce, ali su prazni, nemaju sta da ponude. Duhovitost se ne kupuje, prosto licnost se gradi. Na kraju krajeva, ja sam uverena da je samo licnost vazna. Ali kao sto izmedju lepe devojkeci ruznjikave je ogromna razlika u samopouzdanju i licnosti, tako i kod muskaraca. Muskarce manjak samopouzdanja ubije, a na tome bi majke od malena trebalo da rade. Za mene mogu da kazem, kada vidim muskarca da cita i da ne veruje u teorije zavere vec je umeren i obrazovan to je za mene magnet. Duhovit svakako, ali to ide sa inteligencijom.

ja

pre 4 godine

Bogami moj muž nema baš puno od navedenog ali ima ono što mi nabaci osmeh na lice svako veče kada uspavamo decu. Pogodite šta?
(Rada, 11. oktobar 2019 20:27)

Bio sam sa jednom, kaže nikad je niko nije gledao kao ja, ali je otišla kod mladjeg zbog tog istog osmeha. Imam dosta para, zgodan sam i privlačan, sportski tip, ali sa prirodnim nedostacima 45-godišnjaka teško da mogu 3 puta, nekad je problem i 2 za noć. A i tada bar 2 dana pauze.

Nina

pre 4 godine

@ mickey
U principu ti si napisao sustinu. Zena pre svega zeli da je muskarcu stalo, da je slusa sta prica, da joj je posvecen, da primecuje sve sto ima veze s njom. Sledeca stvar je dobar sex, pa ce vas u zavisnosti od toga zadrzati ili odbaciti. Treca stvar je koliko ste sposobni da zaradite- malo je zena koje sad ocekuju nekog bas lovarnog, ali vecini zena je kada imaju u planu radjanje dece, bitno da muskarac radi i zna da zaradi za neophodno, za vise od toga potrudice se i radice i ona. To su tri kljucne stvari.

...

pre 4 godine

@(Bzvz, 13. oktobar 2019 14:34)

Potpuno ste u pravu. Problem je u mojoj kategoriji. Dva zavrsena drzavna fakulteta, mastera, specijalizacije (sve diplome su priznate svuda u svetu), naucena dva svetska jezika, brdo polozenih medjunarodnih licenci i sertifikata, kupovine stana i automobila, a sada i pokretanje firme (i mnogo jos cega drugog), i sve to sa 31 godinom zivota. Dok sam bio mladji, bezale su od mene kao da sam gubav, nazivale me mlakonjom i slabicem, poigravale se sa mojim osecanjima,.. Danas mi se nepoznate devojke cesto javljaju na ulici, a cim sa nekom starijom gospodjom razgovaram duze od 3-4 min, odmah me pozele za zeta (to mi direktno kazu a i vidim da me njihove cerke gledaju drugim ocima). Naci neku vrednu, odgovornu, samostalnu devojku koja ima ambicije i ciljeve, i koja je svoje vreme potrosila u sve ovo sto sam i ja, a ne u drustvene mreze, sminkanje, izlaske i provod je ravno trazenju igle u plastu sena. Problem je u mojoj ligi i u tome sto trazim "spram sebe". A to sto se tice toga da muskarci zele mladju i lepsu, to vam je imponovalo dok ste bile mladje (18-25) a sa 30+ vam smeta. Muskarci su to sve posmatrali i pratili, gutali knedlu, i sad kada je doslo "nase vreme", red je da se i mi malo opustimo i poigramo (govorim generalno a ne za sebe licno).

serendipiti

pre 4 godine

@komsa odlicno receno. Saglasna sam sa Vasim misljenjem. Pod glumicama sam mislila na one zbog kojih na svaki tekst o razvodu ovde se kuka kako u braku padnu maske, kako su zene ljenje, onakve, ovakve.... e te tako tepnu okicama, usta imaju jezik nemaju, i lepo odglume, a posle kada krenu u zivot sa takvim osobama ne veruju sta ih snaslo, a za nazad nemaju snage. E to su glumice, odglumljeno da se ni gluma u tom trenutku nije videla, nego su dozvolile da vide ono sto one zele. Cula sam za koliko takvih... sreca te svako u zivotu dobije ono sto i zasluzi. U savrsenstvo ni deca, mislim da ne veruju:-)

zensko

pre 4 godine

evo moje, zensko iskustvo: drugo je sta vam se dopada a drugo je sta smatrate 'dobrim materijalom za vezu' .. i pored svih ljubica meni se svidjali-- streberi. Mislim cim cikne i kaze nesto pametno, ako ima lep osmeh, meni je to bilo jako privlacno. kad se setim jednog, maljavog celogavog mrsavog matematicara... nevin...a meni djavo nije dao mira.. mislim da je to kod zena stvar ukusa i odgoja. Muskarci ce sa druge strane uvek prvo prici pirvlacnoj zeni ( moja baba bi dodala : i da je digla rep)

karlos

pre 4 godine

Moć muškarca u bilo kom obliku je najbitnij ženama. Citat: Tito nije morao ni da ih pipne nego samo da ih pogleda da bi stigle do vrhunca.

Voja

pre 4 godine

Kako kod kojih, kod debelih, neprivlacnih zena moze da prodje slican primerak, kod dobrih moras biti lep i imati pare, vole pare neverovatno.

Bzvz

pre 4 godine

(..., 14. oktobar 2019 06:34)
Ne znam sta se vi muskarci vecito bunite u prednosti ste od 30 do kraja zivota. Treba i od 20-30 da budete u prednosti? Bas uvek vama mora biti sve podeseno, zene moraju u svakom trenutku zivota da zavise od vase milosti? Ne mozete zenama da ostavite taj jedan prozor kada su u prednosti toliko ih mrzite sto su tada slobodne da odlucuju?
Mozda ste obrazovani i situirani ali nije sve u tome imate problem u glavi koji ce vas ometati do kraja zivota. Necete niti jednu usreciti niti cete vi biti srecni, vecno cete leciti frustracije umesto da prihvatite zivot takav kakav je a po vas je povoljniji uvek bio i opet ste besni. Na zapadu se za to ide kod psihijatra znam ovde je to sramota.

Mister Perfektni Dečko

pre 4 godine

Prema ženama ja sam beskrupulozan, a nijedna nije toliko dobra cica, koliko sam ja dobar frajer, visok sam i jak, zgodan sm, mada bih mogao da budem mnogo bolji kada bih radio na sebi, ali nema potrebe ionako sam dominantan, a da li sam lep, pa to je sad stvar ukusa, ja mislim da jesam ima samo jedna sitnica koja mi kvari fizički izgled da bih bio perfektan, ali kod plastičara se i to može srediti, no ko što reko, nije mi nužno. Novac imam dovoljno da ne moram da radim, ako umereno trošim, nije da sam "crnac", ali bolji sam od proseka i od većine, bistar sam i imam fakultet, a sad završavam i drugi, oba na državnim univerzitetima.
Seks mi ne predstavlja nikakvu glad, tako da žene ne mogu da me ucenjuju seksom, imam svoj stav i svoje ja, kad vidim da mi zanovetaju, ja samo kažem curo:
nisi ti ni izbliza tako dobra riba da bi ovakva momčina uzalud trošila vreme sa tobom. Nekad kad baš ne mogu da se snađem za žensku, ja odem tamo gde mogu da za to platim, nije to nikakav tabu, na zapadu je to normalno.
Dakle da rezimiram, žene ne umišljajte se, niste mi ni do kolena da vam papučarim ili da bi vi mene mogle da vučete za nos!

daki

pre 4 godine

Sve se svede na kraju na novac, vole ovo vole ono, a u sustini bitna im je paznja koju im mozes pruziti ako imas cime. Daleko od toga da su muskarci nesto bolji, svi gledaju interes a ljubavi ima samo u filmovima. Mozete sad lupati minuse jer covek jednostavno sam sebe ubedjuje da nije takva situacija, da ja gresim, ali kad realno razmisljamo bez zanosenja shvatimo da je to tako.

rp

pre 4 godine

Izgled je sve, mislim da je i to jedino bitno jer kada je ona pala na tebe fizički ti si završio posao.
Prisutno je neutemeljeno mišljenje da devojke nisu vizuelna bića već da padaju na " priču", što naravno da nije istina. Ne da su vizuelna bića već su izbirljivija od nas jedno tri puta vise.. pogledajte na dejting aplikacijama da 80% muškog sveta ocenjuju kao ispod prosečne.
Ako vidimo parove dosta često nadprosečan momak šeta prosečnu devojku, a obrnutih slučajeva nema jedino ako se ne radi o interesu.
Osobine su nebitne, ako si zakinut fizički teško da može nešto sa se uradi.

ivan

pre 4 godine

da ustedim vreme za debatu: za pocetak vazan je izgled (da pridjete) i pare, posle su vazne samo pare, na kraju cete biti krivi jer nemate dovoljno para, a muz od koleginice ima

Rugobica

pre 4 godine

@rp
Totalno pogrešan stav, sam si izabrao da budes gubitnik. Žene vole muškarce sa jasnim stavom. Vole muškarce koji su obrazovani, a internet svi imamo, dakle, pitanje je volje. I da budu ljubazni, a kad treba i malo bezobrazni. Bilo da je devojka malo nižeg obrazovanja ili pak suprotno, sve vole kad je muško fino prema njima, pa se malo provuče neki kompliment, pa se obrati pažnja na nešto što je obukla, pa ako ste u prilici da je vidite češće, iznenadni poklončič, znak pažnje, pridržati vrata, dodati kišobran, biti duhovit, pažljiv prema drugima. Ako ipak zelite one ispranog ‘farmiranog’ mozga jer su im farmerice uske a kosa blajhana kao iz vašeg omiljenog filma za odrasle, onda nemate izbora nego pravac teretana, pa tatu majstor, pa u folkoteku, to je vaš izbor, i to loš, nažalost. Sve žene sa kojima sam bio bi kad bi me videle prvi put, rekle da nema šanse da bi bile sa mnom, ali... uporna sam ja životinjica. Radite na sebi, ne tražite izgovore. To ih najviše pali.

oOoOo

pre 4 godine

Ovo je jos jedan pokusaj utehe i povecanja samopuzdanja manje privlacnih muskaraca.
Istina je da je fizicki izgled najvazniji vecini zena, uz njega i posle njega ide sve ostalo.
Isto kao i muskarcima, najvazniji izgled zene, a onda ostalo.

djoka iz NY

pre 4 godine

Ne padaju na trbušnjake, veličina nije bitna i ostale bajke! Da se ne lažemo padaju i na trbusnjake i na dobru garderobu i na dobar auto a veličine je itekako bitna!

Vuk samotnjak

pre 4 godine

Humor i šarm bi imalo prođu kod nekih devojaka. Što kaže moja sekana !!!

Inače danas se pitam šta je potrebno za većinu a znam da odgovora dalje nema. Neko reći PARE a neko malo da se potrudiš. Ja bi voleo da verujem da je tako al nažalost ne mogu jer vidim kako se ponašaju žene danas uglavnom pa samim mi.

serendipiti

pre 4 godine

Od njega ocekujem da me ne laze i da mi na taj nacin ne vredja inteligenciju misleci da mu verujem. Sto se izgleda tice nije toliko bitan, meni barem. Ali sam negde primetila, iako sam stava da je svaki covek lep, da ti koje je negde priroda i genetika uskratila za tu koliko toliko prijatnu spoljasnost su mahom dzangrizavi, za ne verovati svemu u zivotu nadju manu, i onda ako ti imas takve osobine sta ces ti meni takav???? Za momka koji kaze da budemo onakve kakve jesmo samo cu mu reci da mi koje ne umemo da glumimo smo same, da kad god sam bila ono sto jesam nije se dobro zavrsilo.

Društveni poredak

pre 4 godine

Dokle večite laži? Lice, lice i samo lice, sve drugo je 20% uspeha kod oba pola. Znači ako nisi dobio na dnk lutriji, moje saučešće, isti smo.

Mister Perfektni Dečko

pre 4 godine

Prema ženama ja sam beskrupulozan, a nijedna nije toliko dobra cica, koliko sam ja dobar frajer, visok sam i jak, zgodan sm, mada bih mogao da budem mnogo bolji kada bih radio na sebi, ali nema potrebe ionako sam dominantan, a da li sam lep, pa to je sad stvar ukusa, ja mislim da jesam ima samo jedna sitnica koja mi kvari fizički izgled da bih bio perfektan, ali kod plastičara se i to može srediti, no ko što reko, nije mi nužno. Novac imam dovoljno da ne moram da radim, ako umereno trošim, nije da sam "crnac", ali bolji sam od proseka i od većine, bistar sam i imam fakultet, a sad završavam i drugi, oba na državnim univerzitetima.
Seks mi ne predstavlja nikakvu glad, tako da žene ne mogu da me ucenjuju seksom, imam svoj stav i svoje ja, kad vidim da mi zanovetaju, ja samo kažem curo:
nisi ti ni izbliza tako dobra riba da bi ovakva momčina uzalud trošila vreme sa tobom. Nekad kad baš ne mogu da se snađem za žensku, ja odem tamo gde mogu da za to platim, nije to nikakav tabu, na zapadu je to normalno.
Dakle da rezimiram, žene ne umišljajte se, niste mi ni do kolena da vam papučarim ili da bi vi mene mogle da vučete za nos!

...

pre 4 godine

Muskarci, ne obazirite se puno na zenske komentare. Opste je poznato da one jedno pricaju, drugo misle a trece rade. U komentarima pisu kako padaju na osmeh, sarm, karakter, stav,... ali sve to pada u vodu ako taj muskarac nije stabilan (citaj situiran). Pre ce se i udati za nekog ko bas nema savrsen osmeh ili sarm, ali ima stan, nego za nekog savrsenog sa kojim ce narednih 30 godina otplacivati kredit za stan. Sva sreca pa su se one grcevito borile za ravnopravnost, pa je red da im ispuno zelje - samo spram sebe.

Dax

pre 4 godine

Izgled je jedino i bitan ženama. Moj prijatelj je visok, mišićav a ja sam ovo drugo - šarmantan, ljubazan, zabavan ali nezgodan, da ne kažem ružan. Kad smo ja i on na kavi naravno da mene nijedna žena ne primeti, tako da pustite priče da ženama izgled nije na prvome mestu.

vozac presretac

pre 4 godine

Otkad vozim noviji model nemackog proizvodjaca automobila nekako mi osmeh sam dodje a i zene me nesto simpatišu. Imam 30 godina, imam psa, kosu nemam, imam i pivski stomak. Eto da pomenem

ma

pre 4 godine

Danas je epidemija samih ljudi a
involuntarily celibate na vrhuncu.
Tehnologija je promenila m-ž odnose ma kakve osobine, zasmejavanje, pas...danas devojka ode na Tinder( pričam za Zapad) i pojavi joj se na stotine momaka pa odbare koga će, popije par čaša vina
i završi posao. Hookup kultura, ONS odnosi, drugari sa povlasticama...strogo animalistički nagoni.

...

pre 4 godine

Samo marketing i samopromocija. Gledam dripce kako se oblace i ponasaju: na njima fensi odeca, frizura pod konac, mrki pogledi, opasne price, cigarilos u ruci, iPhone, sto veci sat (pa makar i kupljen na buvljaku za 10 evra), tetovaze, autic od 10-ak hiljada evra (naravno na kredit), izlasci, provodi, kafane, letovanja,.... jer "jedan je zivot". Problem nastaje kasnije, kada se dodje do 32-33 godine i kada se sazna da ti momci nemaju sta puno da ponude osim malo tog baronisanja.

Peter

pre 4 godine

Zavisi koja vam je ciljna grupa. Ljubaznost i umerenost se kod vecine nasih devojaka tumace kao slabost i otvoren poziv za iskoriscavanje.Ali slazem se,ozbiljnije zene ce da cene sve nabrojano,problem je sto su one u manjini.

upravotako

pre 4 godine

Шетајући пса са мојим малим сестрићем,свеже напарфемисан,угледао сам девојку која се мучи да отвори гепек кола.Насмејао сам се шмекерски,скинуо начаре за сунце и љубазно јој понудио помоћ.
Она се намрштила,нешто прогунђала и рекла да је не интересујем.

...

pre 4 godine

@(Bzvz, 13. oktobar 2019 14:34)

Potpuno ste u pravu. Problem je u mojoj kategoriji. Dva zavrsena drzavna fakulteta, mastera, specijalizacije (sve diplome su priznate svuda u svetu), naucena dva svetska jezika, brdo polozenih medjunarodnih licenci i sertifikata, kupovine stana i automobila, a sada i pokretanje firme (i mnogo jos cega drugog), i sve to sa 31 godinom zivota. Dok sam bio mladji, bezale su od mene kao da sam gubav, nazivale me mlakonjom i slabicem, poigravale se sa mojim osecanjima,.. Danas mi se nepoznate devojke cesto javljaju na ulici, a cim sa nekom starijom gospodjom razgovaram duze od 3-4 min, odmah me pozele za zeta (to mi direktno kazu a i vidim da me njihove cerke gledaju drugim ocima). Naci neku vrednu, odgovornu, samostalnu devojku koja ima ambicije i ciljeve, i koja je svoje vreme potrosila u sve ovo sto sam i ja, a ne u drustvene mreze, sminkanje, izlaske i provod je ravno trazenju igle u plastu sena. Problem je u mojoj ligi i u tome sto trazim "spram sebe". A to sto se tice toga da muskarci zele mladju i lepsu, to vam je imponovalo dok ste bile mladje (18-25) a sa 30+ vam smeta. Muskarci su to sve posmatrali i pratili, gutali knedlu, i sad kada je doslo "nase vreme", red je da se i mi malo opustimo i poigramo (govorim generalno a ne za sebe licno).

Bzvz

pre 4 godine

.....Sva sreca pa su se one grcevito borile za ravnopravnost, pa je red da im ispuno zelje - samo spram sebe.
(..., 12. oktobar 2019 22:29)

Necete ni vi spram sebe. Hocete mladju i lepsu od sebe, nevinu a da vi niste, e pa hoce i ona nesto od vas sto nema.
U cemu je problem? Ko ima nije mu problem, ne zali se, istrguje to dobro. Ko nema cime da trguje kuka. Oduvek bilo. Vidi se u kojoj ste kategoriji.

Bzvz

pre 4 godine

(..., 14. oktobar 2019 06:34)
Ne znam sta se vi muskarci vecito bunite u prednosti ste od 30 do kraja zivota. Treba i od 20-30 da budete u prednosti? Bas uvek vama mora biti sve podeseno, zene moraju u svakom trenutku zivota da zavise od vase milosti? Ne mozete zenama da ostavite taj jedan prozor kada su u prednosti toliko ih mrzite sto su tada slobodne da odlucuju?
Mozda ste obrazovani i situirani ali nije sve u tome imate problem u glavi koji ce vas ometati do kraja zivota. Necete niti jednu usreciti niti cete vi biti srecni, vecno cete leciti frustracije umesto da prihvatite zivot takav kakav je a po vas je povoljniji uvek bio i opet ste besni. Na zapadu se za to ide kod psihijatra znam ovde je to sramota.

Крис

pre 4 godine

Мој бивши дечко се прелепо смејао, имао лепе и правилне зубе и то је прво што сам приметила кад сам га упознала, после тога су дошле и друге ствари. Дечко који ми се сада свиђа исто тако, дефинитивно да падам на осмех. Сад ви реците како жене наседају само на новчаник.

karlos

pre 4 godine

Moć muškarca u bilo kom obliku je najbitnij ženama. Citat: Tito nije morao ni da ih pipne nego samo da ih pogleda da bi stigle do vrhunca.

daki

pre 4 godine

Sve se svede na kraju na novac, vole ovo vole ono, a u sustini bitna im je paznja koju im mozes pruziti ako imas cime. Daleko od toga da su muskarci nesto bolji, svi gledaju interes a ljubavi ima samo u filmovima. Mozete sad lupati minuse jer covek jednostavno sam sebe ubedjuje da nije takva situacija, da ja gresim, ali kad realno razmisljamo bez zanosenja shvatimo da je to tako.

Ivica Toronto ex Vozdovac

pre 4 godine

Obracam se muskarcima koji ne oatavljaju iskompleksirane komentare a zeleli bi vise uspeha sa zenama-nadam se da mogu pomoci.
1. Nisu sve zene iste, izaberi pazljivo koji tip zene odgovara tvom korakteru i takve muvaj! Starleta nije isto sto i profesorka klaviraili prodavaciva sa pijace... Oledaj njeno telo ali se vise fokusiraj na njen karakter- to ce te spasti problema i prijatno iznenaditi ponekad! Razmisljaj glavom pa posle medjunozjem.
2. Fizicki:
Nazalost, one visinu obozavaju i to je jedino sto se ne da popraviti:(
Ostalo moze-Budi cist, uredan i vodi racuna o sebi. Obuci se sa ukusom, ne skupo. Jedi zdravo i odrzavaj normalnu figuru. Ne zanima nju obim tvog bicepsa ali se bar malo potrudi da si srazmeran i da izgledas ok. Koliko god da ti je lice ruzno uvek mozes to sa frizurom, osmehom i smekom da kompenzujes. Ja bre imam rupe po licu od bubuljica, nikad problem imao nisam sa zenama.
3. ONO GLAVNO: Mentalno se izgradi, to je ono tesko gde svi padaju jer su lenji!!
Kako razmisljas, kakvo ti je samopuzdanje, stav, koliko radis na sebi, koliko si obrazovan, koliko si duhovit, elokventan, kakav ti je integritet, energija koju donosis sa sobom.
Zatim fokusiraj se na nju, na njenw potrebe, pricaj sa njom, saslusaj je, razumi je,ucini da se oseti lepo, podrzi je za ono sto joj je vazno u zivotu..budi normalna i ok osoba.
Uspali je! Pokazi da je zelis, budi zavodljiv, opusti je, oslobodi njenu seksualnost, budi sexy i direktan i ne osudjuj je oko toga. Ona voli isto sto i ti ali to nece sa svakom budalom.
3. Ne sekiraj se oko para! Znam da nije lako biti podstanar sa 20000platom ali garantujem ti da ima dosta zena kojima pare nisu bitne!
Ja sam u Bg isao biciklom i prevozom, nikad kupovao skupe poklone, radio kao prof Engleskog! U Torontu sam srednja klasa a opet mi u oba grada islo odlicno sa zenama sa svih 5 kontinenata.
Zaista nije sve u parama. Ne slusaj kompleksase!
Ti samo pokazi zelju da se trudis i napredujes u zivotu, radi i zaradi najbolje koliko mozes, pa kako bude!

Ako si dobro izabrao zenu iz tacke 1 i odradio tacku 2, ne brini, bice sve ok!
Srecno!

ja

pre 4 godine

Ne padaju na trbušnjake, veličina nije bitna i ostale bajke! Da se ne lažemo padaju i na trbusnjake i na dobru garderobu i na dobar auto a veličine je itekako bitna!
(djoka iz NY, 11. oktobar 2019 23:06)

Imam A6, direktor strane firme, 190cm 90kg, 40 godina izgledam kao da mi je 30. Naravno gomilu ženskog roda, ali ni jednu jedinu devojku. Rado bi ih sve prepustio ovima sto kukaju kako su devojkama važne pare, da vide šta je šljam. Više uspeha imam sa golfom 7. A, veličina.. pa, to teško da je veličina, 14cm je subjektivno baš onako.. Ali bude mi drago kad ih počastim,, kakav joj je mozak, jos mi je i veliki.

maxzre

pre 4 godine

Ma osnovni problem je što muškarci slabo startuju devojke iz već znamo kojih razloga.Onda pričaju da ih devojke neće pošto nemaju novca,trbušnjake,visinu...a startovali u životu jednu ili nijednu

Mikica

pre 4 godine

Kao muskarac moram reci da je zenama fizicki izgled najvazniji kada primjecuju muskarce. Da bi te zapazila moras joj zapasti za oko, a kako drugacije nego fizickim izgledom. Ostalo dolazi kasnije. Fizicki izgled ostaje, tu si prosao, a kasnije moras da je odusevljavas svakodnevno, kako bi uvijek imala onaj osmijeh na licu kojim pokazuje da si jos uvijek tu...

Masha

pre 4 godine

Hi, hi, hi, ismejala sam se citajuci komentare. Kao kad deca pricaju o odraslim stvarima.
Kakvu devojku trazis moras slicno da ponudis, i u tome je cela stvar.
Ako hoces neku lepojku, malko povrsnu i neobrazovanu, onda ti treba ono sto one traze, novac, sigurnost, da si tip itd. Ako zelis curu iz komsiluka, mozda to kuce, da imas dobro drustvo, da znas filmove itd. Ako devojka voli knjige naravno da ce je zanimati neko sa kim ce moci da razgovara.
Smislite momci sta hocete. Gradite sebe da biste imali sta dati.

Ima i onih koji smuvaju tu sto hoce, ali su prazni, nemaju sta da ponude. Duhovitost se ne kupuje, prosto licnost se gradi. Na kraju krajeva, ja sam uverena da je samo licnost vazna. Ali kao sto izmedju lepe devojkeci ruznjikave je ogromna razlika u samopouzdanju i licnosti, tako i kod muskaraca. Muskarce manjak samopouzdanja ubije, a na tome bi majke od malena trebalo da rade. Za mene mogu da kazem, kada vidim muskarca da cita i da ne veruje u teorije zavere vec je umeren i obrazovan to je za mene magnet. Duhovit svakako, ali to ide sa inteligencijom.

ja

pre 4 godine

bitne su pare,na to sve padaju
(johan krojft, 11. oktobar 2019 19:22)

Gubitnik i kad ima pare ostaje gubitnik. Puno ljudi u Srbiji nema puno para zato što su emocionalno inteligentni, neće da gube zdravlje i dragocene trenutke sa najbližima da bi "zaradili pare". Nesrećan čovek je nesrećan zauvek, ali za to će kriviti, vlast, komuniste, horoskop, šefa, ali tajna je u njemu, nesposoban je, lenj i zato nesrećan.

Mickey

pre 4 godine

Evo iz licnog primera.. Debeo sam, nosim naocare, nisam obdaren.. Znaci sve najgore moguce. Imam lose misljenje o samom sebi po pitanju izgleda. Medjutim, rec dve sa koleginicom na poslu, kikotanje na pauzama i desi se sta se desi.. Ljubljenje po coskovima na poslu, u kopirnici i vise od ljubljenja.. Ja u soku. A ona slatka, zgodna, sitna plavusica.. Pocesmo mi tu kao neobaveznu vezu. Ona zauzeta. Meni neprijatno ali sta da se radi. Medju nama cudna, nevidjena hemija. Odlazi na more, ja u bedaku nevidjenom. Ne smaram porukama jer je sa deckom. Dolazi, ja presrecan, a vala i ona. Gledamo fotke sa mora.. Tada vidim njega sa njom.. Apolon, malo je reci. Frajer i po.. Ma frajercina. Ja sokiran opet. Bez blama je pitam sta vidi u meni pa da reskira uspeh veze sa takvim macanom.. Pogledala me je i rekla, citiram: 'Ti si primecivao moje nove frizure, on nije. Znas da sam kupila novi komad garderobe, on ne..' Da li je realno da je tako nesto njoj pobrkalo um?? Medjutim, ne bi ovo bila tuzna prica da nema takvog kraja. Definitivno joj je smetalo sto mi je mali i mislim da je to prelomilo stvar. Otvoreno mi je rekla da joj je decko iznad proseka sa duzinom i da samnom nema tog neceg u sexu, sto njoj, eto, treba..i nestala je..
Eto, neka ljudi kao ja izvuku neku pouku iz ove price.. Ipak, danas sam ozenjen, imamo slatkog klinca, zivimo lep zivot supruga i ja.. A ja sam i dalje puniji, mozda malo manje, naocare su tu, a i on nije porastao..

Voja

pre 4 godine

Kako kod kojih, kod debelih, neprivlacnih zena moze da prodje slican primerak, kod dobrih moras biti lep i imati pare, vole pare neverovatno.

avan

pre 4 godine

Neverovatna kolicina ocajanja u komentarima, a ja koliko vidim maltene cela Srbija ozenjenja i udata, sto ce reci naravno da se nadju brojne zene i za one ispodprosecne, ruznjikave ili fizicki neprivlacne, ali dzaba... oni bi onu koja izgleda kao sa naslovne strane, a ne neku isto ispod prosecnu...

tocka

pre 4 godine

Bogami moj muž nema baš puno od navedenog ali ima ono što mi nabaci osmeh na lice svako veče kada uspavamo decu. Pogodite šta?
(Rada, 11. oktobar 2019 20:27)
Daljinski upravljač?

ja

pre 4 godine

Bogami moj muž nema baš puno od navedenog ali ima ono što mi nabaci osmeh na lice svako veče kada uspavamo decu. Pogodite šta?
(Rada, 11. oktobar 2019 20:27)

Bio sam sa jednom, kaže nikad je niko nije gledao kao ja, ali je otišla kod mladjeg zbog tog istog osmeha. Imam dosta para, zgodan sam i privlačan, sportski tip, ali sa prirodnim nedostacima 45-godišnjaka teško da mogu 3 puta, nekad je problem i 2 za noć. A i tada bar 2 dana pauze.

Komša

pre 4 godine

Za momka koji kaze da budemo onakve kakve jesmo samo cu mu reci da mi koje ne umemo da glumimo smo same, da kad god sam bila ono sto jesam nije se dobro zavrsilo.
(serendipiti, 11. oktobar 2019 20:12)

A dobro zavrsi ako si glumica? Kako ,zapisliš se u JDP? Ateljeu 212?
Nije ni to resenje.Kao sto nije resenje za muškarce "da rade na sebi" kako to predlaze @Rugobica.

Mozda jeste kada je osvajanje suprotnog pola u pitanju a posle?
Vidite,i za osvajanje je to preterano ulaganje energije za kratkotrajno zadovoljstvo.
A cimanje i pretvaranje da ste ono sto niste bilo da to nazivate posteno glumom ,kako to vi radite ili "radom na sebi" kako to naziva @Rugobica je na neki način nadilje nad sobom.

Ipak budite to sto jeste.Svi mi imamo mane ,koje najcesce i nisu tako strasne kako se to nama ,u strahu da se necemo dopasti čini.

Ako nesto nisam voleo u zivotu to su savrsene zene.Čim vidis nekoga da je "savrsen" znaj da ili ce da ispliva nesto za sta ne znas sta je ili je toliko zaokupljen sobom i ocuvanjem savrsenosti da tebe nema u toj priči- osim kao poklonika kultu njegove/njene licnosti.

Bugari kazu - za vseki vlak ima ptnici.Budes svoj/svoja - 7 milijardi ljudi ima...

sturmmann

pre 4 godine

@Бацач пламена

Od prve do poslednje reči, sve je tačno.

Nakon ovako precizne ekspertize, dalja diskusija je bespredmetna.

Bravo za komentar.

Drax

pre 4 godine

Mužijake su zbog produzenja vrste privlače majčinske obline za rađanje i prehranu potomstva.., a ženke fizičke osobine muzijaka, lovca, ratnika..
Sad se pojam zaštite porodice i obezbeđivača hrane dosta promenuo. Veliki broj muškaraca, a i žena je osvestio svoj pogled na potomstvo.
Svakako da je tehnološki razvoj uticao na svesne izbore, al ostao je u svakom od nas i onaj iskonski il zivotinjski deo. Posto svi mi jurimo sreću i bezimo od nedreće, takav će biti i izbor partnera.

ana

pre 4 godine

glupo je komentarisati izgled, svi imamo drugaciji ukus dakle nije vazno kako izgledate sigurno ce te se nekoj dopasti na prvi pogled, ali sta posle pogleda - budite dugoviti, ne pricajte gluposti, nemojte biti bezobrazni, pokazite interes i za njene teme. Novac moze da kupi svasta, ali ne i ljubav, paznju, pamet, smeh, ... Zapitajte se, sta vam je duze ostalo u secanju - lepi trenutak sa nekom osobom ili neki poklon ? ... ili zamislite da imate puno para, fenomenalne stvari, ali ste sami ! Zene vole paznju, kao i muskarci, volite se, ne gubite vreme.

zensko

pre 4 godine

evo moje, zensko iskustvo: drugo je sta vam se dopada a drugo je sta smatrate 'dobrim materijalom za vezu' .. i pored svih ljubica meni se svidjali-- streberi. Mislim cim cikne i kaze nesto pametno, ako ima lep osmeh, meni je to bilo jako privlacno. kad se setim jednog, maljavog celogavog mrsavog matematicara... nevin...a meni djavo nije dao mira.. mislim da je to kod zena stvar ukusa i odgoja. Muskarci ce sa druge strane uvek prvo prici pirvlacnoj zeni ( moja baba bi dodala : i da je digla rep)

objektivno

pre 4 godine

Ja ljudi vase komentare uopste ne razumem. Nije problem doci do devojke nego kako posle ako je ocigledno da to ne ide humano raskinuti. Svim devojkama kao i svim momcima treba isto ali to takodje nije lako naci. Nije tu niko protivnik, nego se tesko nadje srodna dusa.

Nina

pre 4 godine

@ mickey
U principu ti si napisao sustinu. Zena pre svega zeli da je muskarcu stalo, da je slusa sta prica, da joj je posvecen, da primecuje sve sto ima veze s njom. Sledeca stvar je dobar sex, pa ce vas u zavisnosti od toga zadrzati ili odbaciti. Treca stvar je koliko ste sposobni da zaradite- malo je zena koje sad ocekuju nekog bas lovarnog, ali vecini zena je kada imaju u planu radjanje dece, bitno da muskarac radi i zna da zaradi za neophodno, za vise od toga potrudice se i radice i ona. To su tri kljucne stvari.

Бацач пламена

pre 4 godine

@Bzvz

Проблем је што се ви у том периоду од пубертета па до 30-ак понашате као да је после вас потоп. Описао ти је човек малопре како размишља данас просечна девојка у том периоду. Навикне од 15 година да размишља као дебил и да се поноси тиме. Момци ће да прилазе, а њој је довољно да буде ,,лепа'', навикне то да буде безобразно, избирљиво, незахвално, размажено и да им све одобрава кружок другарица и понеки женски Петко. Најгоре што може да се деси да их хоће један, а неће неки други ког би оне хтеле, док просечан дечко иде по принципу ,,две-три неће, можда трећа-четврта хоће''. А шта год кажеш против њих тад, макар била сува истина, биће оно ,,ћути не смеш да јој приђеш, ћути криво ти што те неће''. И онда се пребаци тридесета и онда је све то била младост лудост. И наравно да су момци фрустрирани. Фрустрација је сасвим нормална кад видиш безобразлук око себе, фрустрација је у крајњој линији изазивала велике промене у прошлости, јер је неко био револтиран па се побунио и изборио за нешто, уместо да је ,,био позитиван''. И кажеш да фрустрирани момци неће никог усрећити? Па јасно је. Многи и не планирају да се жене, не бој се! Захваљујући интернету, данас се у мушко-женским односима дешава тиха револуција. Прво је почело тако што су момци почели масовно да буду неактивни и да не прилазе, што и није толико страшно. А онда и масовно да се не жене. Многи ће остати без потомства, истина. Али свесно и намерно, за разлику од девојака, које очито још не знају шта их је снашло.

eh

pre 4 godine

Zavisi od zene. Ako je neka napumpana splavarka, logicno je da ce da juri nabildovane kriminalce. Ako je doktor nauka - trazice obrazovanog, ako ne formalno, da makar ume da sklopi recenicu i ima inteligentnu temu za razgovor (sto onaj prvi naveden sigurno ne ume).
Ljudi, morate da shvatite - svako trazi spram sebe. To sto neka sponzorusa trazi pare, to je do nje, takve su manjina. Vecina zena se tom logikom nikad ne bi ni udala, jer prosecan nas covek radi za 300 evra (sta ce), a opet, udaju se, radjaju, vuku kese iz Maxija, idu prevozom. Takvih je najvise. Sustina je da svako nadje ono sto mu je najslicnije, po obrazovanju, poreklu, interesovanjima. Fizicki izgled jeste bitan (logicno da necu da spavam s nekim ko mi se ne svidja, to je normalno), ali nije presudan za vezu/brak.
Recimo, moj muz ima srednju skolu a ja fakultet ali je covek genije, sve o svemu zna, zabavan je, nacitan. Oboje volimo knjige, filmove, istu muziku, sport. Zato smo u braku 100 godina a ne jer sam ja lepa ili je on bogat :) Sta ce meni neki u besnim kolima, mene to nervira, iritiraju me takvi kompleksi... Svako prema sebi.

ПоследњиСрбијанац

pre 4 godine

Мојој жени је најбитније да постојим и са сам што више времена из њу. Ваше жене ме не интересују сами сте их бирали па их сами и анимирајте.

Cvrle

pre 4 godine

Sarm odnosno smisao za humor je najvaziji, jos ako ste fizicki privlacni
uspjeh je zagarantovan. Trbusnjaci ne prolaze kod zena koje nisu zadovoljne
svojim izgledom a izgledaju odlicno ali zene ko zene, nikad nisu zadovoljne
pa ih trbusnjaci podsjecaju na ono par stotina grama oko stomaka sto je
zanemarljivo ali njima veoma bitno. Dobro je sto sto imamo razlicit ukus
inace bi pola cocvecanstva bili lijepi ko slike a druga polovina ruzni ko
lopovi.

serendipiti

pre 4 godine

@komsa odlicno receno. Saglasna sam sa Vasim misljenjem. Pod glumicama sam mislila na one zbog kojih na svaki tekst o razvodu ovde se kuka kako u braku padnu maske, kako su zene ljenje, onakve, ovakve.... e te tako tepnu okicama, usta imaju jezik nemaju, i lepo odglume, a posle kada krenu u zivot sa takvim osobama ne veruju sta ih snaslo, a za nazad nemaju snage. E to su glumice, odglumljeno da se ni gluma u tom trenutku nije videla, nego su dozvolile da vide ono sto one zele. Cula sam za koliko takvih... sreca te svako u zivotu dobije ono sto i zasluzi. U savrsenstvo ni deca, mislim da ne veruju:-)

...

pre 4 godine

@Bacac plamena-bravo.
Znaju one sve to jako dobro samo se prave naivne.
@bzvz-nemate srece,
administratori mi nisu objavili komentar. U suprotnom, imali biste priliku da prosirite vidike i saznate nesto novo.

MC

pre 4 godine

oOoOo, 11. oktobar 2019 23:32
To važi za podneblja sa zavijaućom muzikom,na zapadu ima svakakvih ljubavnih parova apsolutno ne vezano za izgled