Mišel Obama objavila novu fotografiju iz teretane i poslala važnu poruku svim ženama FOTO

Bivša prva dama Amerike priznala je da je veoma srećna kada ode na trening.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. (Aca, 22. oktobar 2019 13:03)
  Dobro pitanje. Ne znam ko živi običnim životom, kod nas gde je običan=bedan život, a da može bezbrižno da izdvoji pare za treninge.

  Ali nije toliko neizvodljivo. Mogu muž (ako ne radi baš od jutra do sutra) i deca (ako nisu mnogo mala) preuzmu brigu sebi, i delimično o kući, što bi trebalo da bude normalno, pa da ona ode u šetnju, na trčanje ili da skine neki program za vežbanje sa neta. A ako žena ceo život ima malu decu, (čitaj muža i decu koji ne znaju/neće da brinu o sebi i o kući), kao što je neretko kod nas slučaj, onda je takva postavka naopaka i normalno da žena nema vremena, jer nikoga nije briga da li ona ima vremena za sebe. Imam mnogo primera oko sebe gde rade i žena i muž, a kuća je samo ženin posao. Moj tata na sreću nije takav, ali dobar deo muževa/očeva jeste. A i deca su često u do četrdesete mala deca kada se radi o brizi i sebi i kući, bez obzira koliko finansijski dobro stoje ili ne stoje.

  Dakle, ako primetite da imate slobodnog vremena a žena nema, jer mora da brine o vama, onda se angažujte, da i ona ima vremena. Ako vidite da vam mama gine od posla, jer brine o vama, a vi imate vremena na pretek, onda se angažujte. Žalosno je što ovo uopšte moram da pišem.
   (A, 22. oktobar 2019 17:16)

  # Link komentara

 2. Meni je ona super žena. Simpatična, obična, nasmejana, spremna da podeli sa drugim ženama svoja iskustva, a pri tom obrazovana. Melanija mi se ne dopada iako nam je iz komšiluka. Potpuno bezlična, uvek u preskupim odevnim kombinacijama poznatih modnih kreatora. Samo se po tome može primetiti. Koliko se sećam na početku je Mišel Obama nosila neke haljine iz robnih kuća i žene su kupovale to isto za stotinak ili malo više $.
  (mika, 22. oktobar 2019 14:20)

  # Link komentara

 3. kad pomenu negde u medijima Misel Obamu, uvek se setim onog njihovog susreta u Beloj kuci sa Trampovima, kad su ovi bili da "preuzmu kljuceve"... i tada razgovaraju Misel Obama i Melanija Tramp. Misel doktor prava, Melanija manekenka... bas me zanima kako je izgledao taj razgovor?! :)
   (abc, 22. oktobar 2019 13:26)

  # Link komentara

 4. Mene zanima kako "obicne" zene, koje imaju "obicne" poslove i "obicno" naporne zivote uspevaju da se brinu o sebi.

  Zelim da vidim kako neko ko zaradjuje malo, ne moze da plati nikoga da umesto njega kupuje, cisti, kuva, brine se o deci/suprugu... stize da plati i ode u teretanu?
  (Aca, 22. oktobar 2019 13:03)

  # Link komentara

 5. A dopere, dopegla djubre da iznese ?
  (esi mi dobar !, 22. oktobar 2019 13:02)

  # Link komentara

 6. Mišel,nisi više lepa kao pre, moj te pogled ne prepoznaje..
   (Čoban, 22. oktobar 2019 11:44)

  # Link komentara