Zašto žene više vole loše momke?

Petak, 01.11.2019.

12:11

Izvor: super zena

Zašto žene više vole loše momke? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

148 Komentari

Sortiraj po:

taki p

pre 4 godine

Ne mogu se oteti utisku da vecina zena(vise od 50 posto)cak i kada se uda, i dalje sanja o nekom mister fatalnom,najcesce je on upravo bad boy,intrigantan,neuhvatljiv,privlacan mnogim zenama.Sve vise mislim da je jako mali broj onih koje se udaju iz prave ljubavi,za pravu osobu,vise je to izbor onog koji moze najvise da potegne,dok se istovremeno masta o tom cuvenom Alfa-muzjaku,koji ce se pojaviti kasnije i obojiti njihove sive zivote.Mozda gresim, mislim da gotovo sve zene postuju,cene,uvazavaju, dobre momke/muzeve,ali se istinski dive i totalno predaju samo "djavolima",cak i po cenu sopstvene patnje.Zasto je tako? Pitanje ravno tajnama kosmosa.

no hidden catch no strings attached

pre 4 godine

Da biste postali pozeljan "los" momak, najpre morate izaci iz faze da pokusavate da otkrijete koje su to "zvake" ili fraze, ne unapred nauceni maniri ili gestovi, price..ne kazem da to nije ok pristup, svi kao klinci imamo te faze i to je ispravan put, ali jednostavno nakon nekog kako tako stecenog iskustva trebalo bi da naucite da letite i da pustite ruku. Dakle da samostalno i slobodno sa nesumnjivim samopouzdanjem krenete u svaku pricu i poduhvat sa devojkom koja vas privuce. To je situacija kad na osnovu svog iskustva dolazite do saznanja da devojke zaista vole "lose", jer istini za volju, kultura u komunikaciji i neka generalna ljudska dobrota i postenje jesu privlacni zenama nema tu sumnje, ali da biste prelomili sa devojkom to nije dovoljno. Jednostavno morate pokazati snagu, drskost, zelju i sposobnost za potpunom dominacijom, volju da idete do kraja ma sta to bilo. A to po pravilu znaci da je morate "izludeti" i slomiti pre nego ona vas. A ako nemate nimalo sumnje u sebe, to cete uraditi. To je po meni to "los". Nije tu bitno da li imate besan tet i ostale trivijalne stvari, ovde se radi o sustini. Zasto je to tako bog ce ga sveti znati. Mada i ja verujem da moze zaista i bez toga. A to je vec kao neka prica iz bajke, nesto sto je toliko retko da se gotovo i ne desava. To bi mogla biti prava ljubav, zena koja je toliko puna i dobrote i privlacnosti prema vama, da vam nikada ne provocira ratnicku stranu, a drzi zelju i pre svega prijateljski i otvoreno je nastrojena

Vuk samotnjak.

pre 4 godine

Potpunooo je nebitno ko je kakav jer svako traži ono naspram sebi. Dakle tražite pa ćete naći a sirovi momci tim pustite bez mozgaa guskama osim akooo vam ne žuljaa to što ih ne možete imat. Mene na primer ne i zatoo ne tražim takvee kojee vole loše momke.

dominus

pre 4 godine

Ina

U pravu si, ali samo delimično. Ne možeš očekivati od osobe životne dobi oko 20-23 godina da ima neki jasan i zreo stav, pobogu čovek gradi svoju ličnost, karakter pa samim tim i stavove kroz život. Ako je taj momak imao neki agresivan stav prema nečemu, baš kroz komunikaciju sa njim može otkriti uzrok takvog stava. Pa promeniće se vremenom, kada bude zreliji. Nije razmišljanje, pogotovo osoba koje svakodnevno rade na sebi, isto u svakom periodu života.
Što se tiče konzervativizma ili ti zatucanosti. Pogledajmo samo današnje parove i njihov način življenja. Sam pogled na brak. Ne kažem da uvek nije bilo svega i svačega, ali u ovo moderno vreme, sve što baš i nije bilo normalno doživljava se takvim. Ta priča o komunikaciji samo jedno vreme može da pije vode.

Šaka jada

pre 4 godine

Pa i vi muskarci biste savrsenu lepoticu, mladu, nevinu a sjajnu ljubavnicu, da svi za njom uzdisu a ona samo vas da zeli. Treba da radi i zaradjuje a da bude posvecena porodici, kuva, sprema, brine o deci a uvek raspolozena za seks, doterana i atraktivna i dok riba plocice i da nikada od vas nista ne ocekuje i da vam tolerise poneku svaleraciju a ona da bude verna. I da ne ostari nikad jer matore zene ne vredi.
(Bzvz, 5. novembar 2019 08:49)

Za razliku od žena, muškarci nemaju nerealne zahteve u tolikoj meri, niti svi misle da zaslužuju neku savršenu ženu. Taj kompleks princeze je baš ženska stvar, po pravilu.

Bzvz

pre 4 godine

(..., 4. novembar 2019 22:29)
Pa i vi muskarci biste savrsenu lepoticu, mladu, nevinu a sjajnu ljubavnicu, da svi za njom uzdisu a ona samo vas da zeli. Treba da radi i zaradjuje a da bude posvecena porodici, kuva, sprema, brine o deci a uvek raspolozena za seks, doterana i atraktivna i dok riba plocice i da nikada od vas nista ne ocekuje i da vam tolerise poneku svaleraciju a ona da bude verna. I da ne ostari nikad jer matore zene ne vredi.

serendipiti

pre 4 godine

@razum Nemoj brinuti, nije bila za tebe, prosto si previse, ako covek moze da bude previse kvalitetan, i ako ona nije takva kao ti, otisla je kod sebi slicnoga. Naici ce ona koja je bas za tebe takvoga :-).

...

pre 4 godine

@(Šaka jada, 4. novembar 2019 17:49)
Meni je fascinantno kakva ona imaju ocekivanja od muskaraca: da su visoki, da dobro izgledaju, obrazovani, govore strane jezike, ambiciozni, ostvareni, situirani, iskusni u krevetu, drustveni (da se dosta krecu i imaju dosta prijatelja), da su prema njima nezni a u isto vreme da ih se drugi plase, da im citaju misli i da znaju kad sta treba da kazu/urade, da su zanimljivi, duhoviti, imaju pricu, spremaju iznenadjenja (poklone, cvece,...), vode na letovanja/zimovanja i na ruckove/vecere, imaju neki fensi hobi ili se bave fensi sportom (golf, tenis,...), da postuju bon ton u drustvu ali isto tako i da se nekad ponasaju divlje kada su sami (cisto da se ona podseti da je on musko), da kuvaju, usisavaju i rade ostalo po kuci, skupljaju lisce, kose travu,... Samo se pitam sta devojke nude zauzvrat? One izgleda misle da je dovoljno sto su zensko i to sto ce mu samo pruziti priliku da je "osvoji". Koliko li samo puta bio u drustvu i cudio se cudu o kojim glupostima one govore, koliko nemaju ni osnovne kulture ni postovanja ni novca ni ambicija ni uspeha ni nicega, a opet u isto vreme samo trube o nekoj ravnopravnosti. Ma cudo zivo.

Jovan

pre 4 godine

Tačno, samo ovo što se ovde zove loši momci moglo bi se ta vrsta muskaraca drugačije nazvati ali definitivno je tačno da žene to privlači jer je uzbudljivije nepredvidijivije zanimljivije neizvesnije, ovi drugi koji su na “izvolte” uvek dostupni zna se kad jedu spavaju rade sve u minut kao masina postaju dosadni uz to su i sami manje vise dosadni a devojkama jako brzo dosadi monotonija, mada je i još nešto neverovatno da se lepe za one “loše momke” koje zele da ukrote i dovedu na nivo ovih “dosadni” mislim vuku ka tome da budu takvi a privklo ih ovo teže dostizno nesalomivo koje se non stop se izmigolji iz ruku, neverovatno.

Straight Outta München

pre 4 godine

Zene vole sigurnost. Kada sam poceo da zaradjujem ozbiljnu lovu, nisam mogao da se odbranim. Pre toga, bilo je sve u granicama normale....

Opadac i klevetnik

pre 4 godine

@Ina
Evo, ronim suze, ne mogu da smirim!Kakva bica, zene, interesuje ih nacin razmisljanja i doslednost u delima!Mora da je Isus Hrist jedini imao zenu ili sam ja sa druge planete.Uslov da muskarac bude sa zenom jeste da bude mediokritet.I kada sam bio klinac, prvi su poceli da izlaze sa devojkama oni koje nije interesovalo nista, nisu imali veze sa sportom, nisu bili nikakvi djaci, ali mindjusa ili frizura ili...i onda se sve zacopaju, uvek kolektivno.Problem je sto se vi zene tesko individualizujete usled milenijumske drustvene potcinjenosti, a u savremenom drustvu ste stale na pola, ni tamo ni 'vamo.Zato sve i dajete potpuno iste odgovore o tome sta vas privlaci na muskarcima.Elem, studirao sam nesto sto ne upisuje svako i ni na faksu nisam nasao devojku koja "razlicito" misli.

Eto!

pre 4 godine

Vala, kad cujem "dobar je, mucenik", moja reakcija je hajde da ga ub**emo da se vise ne muci, a ni neka mucenica zajedno s njim. Nema dalje!

Svi smo mi isti

pre 4 godine

Komentar koji se nece svideti ni muskarcima ni zenama... Zasto mi muskarci zinemo kad vidimo losu sa potpeticama provokativnim carapama dekolteom pa jos laku koja nam se nabacuje? Jer je to izi kombinacija, dok za zenu trazimo sve suprutno.. Isto tako one kad vide znojavog pijanog baju raskocane kosulje odvaljenog od stene koji im pokusava srociti neki umili kompliment, pomisle, a sto da ne ovaj taj nece da me davi, niti muva 3 meseca donosi cvece i zaljubljuje, vec veceras ce ponuditi akciju. Opet za muza traze sve suprutno. Licimerno u oba slucaja, ali takvi smo svi jbg, izaberite ulogu svoju.

Dubrovčanin

pre 4 godine

..............."Isto je i sa "losim" momcima,sta god da to znacilo.Termin lose oznacava nesto pogresno, naopako, problematicno tj nesto sto ce vas kad tad dovesti u problem.Ako zelite da se petljate sa robom ili ljudima koji imaju ove odlike,to govori o intelektu zene kojoj je to zanimljivo.Nikada kao muskarac ne bi gledao "losu " devojku ni pod kojim uslovima.Verujem da je i sa druge strane tako,nego su u manjini oni koji vide zasto.Prosecna intelgencija balkanske populacije je upravo takva da se radi za 350 eur a vise nemamo nikakvu sigurnost ili ono sto je trebalo da bude normalno u 21om veku.Kladionice,prebijaonice,sitan i krupan kriminal,korupcija, nepotizam i najgori uslovi zivota na staorm kontinentu.Takav narod smatra da su "losi" momci nesto sto se tolerise i sto je u redu i tu nema pomoci.U skole bi trebalo uesti bonton,vaspitanje komunikaciju na prvom mestu pa bi se broj losih vremenom smanjivao. Sve polazi iz porodice,a sada decu imaju oni sto su rasli devedesetih u "losem" okruzenju pa su nam takvi i rezultati.Sto se mene tice, izbegoh sve zamke gde se postaje los,vreme sam potrosio pametno pa tako sada mogu da pasivno zaradjujem i uzivam bez stresa,tenzije i samo ponekada radim.Zato omladino,usavrsavajte se jer tu je buducnost. Kome su bitne zene,i one su tek tu.
(miki, 4. novembar 2019 09:39)"

Miki , sve odlično , do tvoje posljednje rečenice : "Kome su bitne zene,i one su tek tu.". Tom rečenicom , sve ono što si prije napisao, pada u vodu. Žalosno.

mile

pre 4 godine

@razum
Sta tu nije jasno? Vise voli njegov dzoint nego tebe sa tegovima. Znas, ponekad uz dzoint mozes fino da se raspricas i jos ako nadju neku zajednicku temu... Pretpostvljam da bi ti sa tom devojkom pricao o svom stanu, super poslu koji imas, parama koje imas, tezini tegova koje dizes iz benča, zavrsenom fakultetu... Hmmmm, bogami i meni dosadno zvucis... Odoh da pripalim jednu.

Mix

pre 4 godine

Ovi sto lupetaju da je mnogo bitan fizicki izgled,nemaju pojma ili jure balavice.Nema zene,koja ce da odoli duhovitom i sarmantnom muskarcu.

djura

pre 4 godine

kakve zene kakvi bakraci, do j mi je od kad sam sam, putujem gde hocu kad hocu, radim sta hocu, srecniji u zivitu nisam bio kao poslednjih 5 godina :*

...

pre 4 godine

Verovatno zato sto su im uzbudljivi, nepredvidivi, tajanstveni, misteriozni, neuhvatljivi... Ali kad devojke malo stasaju i sazre na njih gledaju kao na nezrele, neozbiljne, neodgovorne, nesigurne, nestabilne i okrecu se upravo onim suprotnim, koje su do tada izbegavale. Cudno je sve to. Ja sam oduvek bio miran, tih, povucen, neprimetan, nisam se isticao, svadjao, pio, devojke su me uvek zavlacile,... a danas se otimaju oko mene zato sto osecaju moju licnost, kvalitete, upornost, resenost, hrabrost u odlukama, ambicije,... sad odjednom primecuju da sam visok, zgodan, harizmatican (sto sam i uvek bio ali one nisu primecivale). Ali, mene privlace iste takve kao sto sam i ja, a ne neke koje su "gresile" i cija proslost "nije vazna".

Šaka jada

pre 4 godine

Tako da zaista da li ce vam devojka dati sansu za vezu, najvise zavisi od toga sta pricate i kako razmisljate. Ako joj se to svidja, vasa je. A zadrzacete je ukoliko i radite u pravcu vasih razmisljanja, da ste osoba od reci i dela.
(Ina, 04. novembar 2019 07:48)

A znate li Vi da pokrenete neki razgovor, ili ste mutave, sposobne da samo trepćete okicama? Pitam to jer primećujem da muškarac tobože treba da ima ulogu nekog zabavljača ili šta već.
Ali tu već odmah nastaje problem jer se ženama od 20. do 40. godine tematika razgovora svodi na šminku, i ko je koga od poznanika i poznanica. Uz možda Farmu i Parove i to je to.

genius12

pre 4 godine

Nisam neki ekspert u ovoj oblasti,ali se po meni ne treba nesto preterano druziti sa osobama kojima imponuje da su u drustvu kriminalaca,huligana i sl.i da takve osobe (pa logicno i devojke)treba izbegavati.Ipak,mislim da je ovo pomalo generalizovanje,i da se svakako uvek mogu naci osobe sa zajenickim interesovanjima,pogledom na svet,koje su pouzdane i koje ce uvek biti uz vas,bez obzira na situaciju.Naravno,ukusi su razliciti,ali po meni takve devojke generalno treba izbegavati.

razvedena

pre 4 godine

Malo malo pa ova tema. Ja nisam uspela da nadjem partnera. Razvedena sam, sa detetom. Bilo je nekih veza duzih, kracih ali nista ozbiljno. Imala sam tu nesrecu da nailazim na blebetala, moze da prica dok ne ozvalavi. Uzas ! Koliko muskarci mogu da pricaju pa to je strasno zaista, i to kakve dosadne price ( kao onaj o delovima za bicikl ). Tako me par njih smaralo za medalju i digla sam ruke.

Marko

pre 4 godine

-Inteligentne ne zanimaju devojke lakog morala, drolje i slicne? Pa inteligencija nije isto sto i moral, nemaju nikakve veze...
-Fizicki izgled nije vazan, nego ono "iznutra"? Malo sutra, fizicki izgled je pokazatelj genetskog materijala, zdravlja i zato je veoma bitan. Delimicno otkriva i karakter.
-Ako je neko kriminalac, ne znaci da ce biti los prema zeni i deci, niti ce moralan covek obavezno biti dobar prema njima.
Itd.

Hugo

pre 4 godine

"To nije stereotip, već samo po sebi činjenica. Muškarci koji dominiraju obično konzumiraju duvan i alkohol, imaju tetovaže i imaju impulsivno ponašanje. Ali žene i te kako padaju na njihov šarm."

To je zesci stereotip. Oni koji su taoci alkohola su obicno slabi ljudi koji se ne mogu nositi sa zivotnim problemima, pa svoju snagu crpe iz case. Oduzmi im casu i dobices mrtvog i tihog, anksioznog tipa. Oni koji preteraju sa tetovazama su ljudi sa malo samopouzdanja, pa tetovazama nadopunjuju samopouzdanje pokazivajuci da su hrabriji i puni istorije, sto je naravno sve fejk. Onda se tu nadje neka nesigurna devojka koja veruje u sve to.

Marijana

pre 4 godine

Los se losem raduje, jer dobar i los na duge staze, dobar oboli... Od nerviranja.. Sta filozofirate.. Nema tu filozofije.. Gledajte zivot oko vas.. I ljude.

bad liar

pre 4 godine

"Vec godinama i godinama govorim, da su zene najveci upitnik u zivotu?
Cesto ni same neznaju sta zele. Ako si perdobar, ne valjas, ako si
grubijan, takodjer ne valjas. Zatim, zene nikada nisu bile osjecajne i
iskrene kao muskarci i neznaju pokazati svoj pravi osecaj prema muskarcu.
Zsto stalno govorim u diskusijama oko zena, da nema ni jednog psihologa
ili strucnjaka koji je otkrio pravu psihu zene. One znaju biti svakakve,
nepredvidjene i zato ih je tesko procitati.
(Iskusan muskarac, 3. novembar 2019 18:02)"

Evo jednog od resenja. Kad god sam pokazivao nezainteresovanost one su me jurile, a kad god se zainteresujem za neku ona se povlaci. Kod mene je problem sto ja ne umem da glumim. Kad mi se neka svidi ja ne umem da odglumim da sam nezainteresovan i ako znam da ce to upaliti vise kada bih samo glumeo da hocu provod, da sam hladan, da hocu se zezam sa njom.. upalilo bi. Uvek ce me zato juriti samo one za koje zapravo nisam zainteresovan vec im samo dam neki lazan osmeh i sacicu jevtinih komplimenta. Kad bih to uspeo da obrnem bilo bi super.

Luka

pre 4 godine

Nazalost primitivni balkanci I balkanke funkcionisu I dalje na nivou plemenske zajednice, gde se muskrac ceni po tome ako je "dominantan" a zena ako ima izrazene seksualne attribute.

Ремикс

pre 4 godine

На лоше момке могу да се ложе само девојке без мозга. Жене које знају шта хоће ће свакако заобићи такве неозбиљне ликове.

Bojan

pre 4 godine

To je tacno za nase devojke koje su jos uvek, nazalost hteli mi to da priznamo ili ne, primitivne u odnosu na devojke sa zapada, isto vazi I za muskarce da se razumemo. Kad se predje granica I upoznaju strankinje totalno se menja misljenje o zenama.

Ja

pre 4 godine

Nema to veze sa vezom. Vecina tih "losih likova" su obicne klosarcine koje ne mogu da se pohvale brojnim stanjem, apsolutno isto kao i ovi mlaki, dosadni "dobri momci" . Ili si smeker ili nisi, bio sitan diler ili doktor nauka.

Нос је битан

pre 4 godine

Не постоји правило. Као што не постоји правило о родитељству. То или осетиш и урадиш како треба или се кајеш читав живот, покушаваш поново..
Све се своди на онај основни инстикт-потомство, а избор особе се врши на неком подсвесном нивоу.

miki

pre 4 godine

Zanimljiva tema a kako ja to vidim, u pitanju je prirodna selekcija.Kvalitetnih ljudi,kao i kvalitetne robe,ne moze biti mnogo.Postoji mnogo jeftinog,lose uradjenog, prosecnog, ispod prosecnog i to je dostupno vecini.Isto je i sa "losim" momcima,sta god da to znacilo.Termin lose oznacava nesto pogresno, naopako, problematicno tj nesto sto ce vas kad tad dovesti u problem.Ako zelite da se petljate sa robom ili ljudima koji imaju ove odlike,to govori o intelektu zene kojoj je to zanimljivo.Nikada kao muskarac ne bi gledao "losu " devojku ni pod kojim uslovima.Verujem da je i sa druge strane tako,nego su u manjini oni koji vide zasto.Prosecna intelgencija balkanske populacije je upravo takva da se radi za 350 eur a vise nemamo nikakvu sigurnost ili ono sto je trebalo da bude normalno u 21om veku.Kladionice,prebijaonice,sitan i krupan kriminal,korupcija, nepotizam i najgori uslovi zivota na staorm kontinentu.Takav narod smatra da su "losi" momci nesto sto se tolerise i sto je u redu i tu nema pomoci.U skole bi trebalo uesti bonton,vaspitanje komunikaciju na prvom mestu pa bi se broj losih vremenom smanjivao. Sve polazi iz porodice,a sada decu imaju oni sto su rasli devedesetih u "losem" okruzenju pa su nam takvi i rezultati.Sto se mene tice, izbegoh sve zamke gde se postaje los,vreme sam potrosio pametno pa tako sada mogu da pasivno zaradjujem i uzivam bez stresa,tenzije i samo ponekada radim.Zato omladino,usavrsavajte se jer tu je buducnost. Kome su bitne zene,i one su tek tu.

jake su i bez osnaživanja

pre 4 godine

To vaše 'osnaživanje 'žena u stvari sistemsko smanjivanje prostora muškarcima uvek ide i sa korišćenjem izgleda i hm..
Ako hoćemo pravdu treba ženama ograničiti uticaj fizičkim atributima, a posle se osnažujte do mile volje

Andrej

pre 4 godine

@Ana

Moram da ti pojasnim, nisi me razumela zasto sam to naglasio. Pre neko vreme na istu temu sam objavio slican komentar pa devojke su mi rekle da je razlog odbijanja zato sto citiram "mi muskarci trazimo nedostizne devojke manakenskog izgleda a ne one svakondevne". Sada sam hteo da naglasim na koju vratu sam kucao i eto dobio sam tvoj komentar, t.j. opet ne valja ni ovo. Inace ako imas nesto protiv fakta da je kombinacija mlad/kulturan/miran/fin/jos-nezaposljen momak manje privlacan nego neki los/agresivan/tetoviran/ekstrovertan/pun-para momak onda obrati se autoru ovog clanka ili otvori google pa ima sta da procitas zato sto je to i globalni fenomen ali ipak na balkanu previse zastupljen zato sto tamo negativna energija se najvise ceni.

Sandra

pre 4 godine

Ljudi suvise bukvalno shvataju to " los ili dobar" decko ili " dobra ili losa" devojka. Mislim da ima jako malo devojaka koje vole i biraju kriminalce, nasilnike- to je bas retko i po pravilu te devojke imaju probleme sa emocijama ili inteligencijom- nekad i oboje. Patologija. Problem je sa definisanjem tog " loseg" od stane mnogih muskaraca jer su skloni da svakog ko je malo mangup, vrcav, ima neku energiju koja privlaci, definisu kao los, iz neke svoje ljubomore, nesigurnosti i slicno. Ima cak muskaraca koji smatraju sebe dobrim i finim, mirnim ( ??? ) a bez problema ce prevariti ukoliko im se ukaze prilika i to pravdaju biologijom , a vamo ce da pljulju nekog ko ima sarma, ko ima spiku, koga zene zele, nazivaju ga losim bez ikakvog realnog razloga.." Los" im je samo zato sto im " uzima" devojke koje oni zele a ne mogu da imaju.

Dobar momak.

pre 4 godine

To je svojevrsni test inteligencije, ili patoloških gluposti u žene. Imao sam ja takve, traže ku..enje, pa i njih da postaviš na svoje mesto. Neke otvoreno traže batine. Da ne pričam da sam morao i jednog bivšeg (lošeg momka) moje bivše, da dovedem u red. Ukratko, pališ se na loše momke? Adio. A možeš da izgledaš kako hoćeš.

Mmm

pre 4 godine

Nekad sam žene tretirao kao stoku, a one me jurile kao lude. Sa ženama treba biti čvrst i nijedan trenutak ne sme se popustiti. Žena treba muškarca, a ne mlakonju. Ona mora znati da može da se osloni na njega u svakom trenutku. A to što danas žene imaju veću stvar nego muškarci.... e pa to su muškarci krivi.

Nisam pametan

pre 4 godine

Zato što želimo žestok seks, ok? Kao i svi, na kraju krajeva. Naravno, one pametnije će tražiti normalnog lika koji ih poštuje, ali sa tom dozom bezobrazluka koja povećava šansu za zanimljiv seks. To nikako ne znači da tip treba da je nevaspitan, bahat, nenačitan, neobrazovan, priglup, prljav, napadan, alkoholičar, narkoman, kriminalac itd. A za one koje su odgojili Pink i narodnjaci... Ne znam, njima samo mogu da poželim sreću jer iskreno ne razumem njihov svet.
(Gffg, 03. novembar 2019 21:57)

Miran sam čak povučen, nisam bahat, nemam tetovaze i brdo mišića, nemam BMW i ne volim da se eksponiram, nešto me ne saleću devojke ali zaintrigiranih kandidatkinja uvek ima... ali ako ćete žestok seks tu sam. Problem je što vi žene smatrate da vam takvo nešto moze pruziti samo nevaljali, žestok momak. Ne bih da se hvalim ali kod mane se svaka vratila bar po 2 puta. Neke i više.

Beograđanin

pre 4 godine

"Zato sto im je potreban neko koga percipiraju kao jakog (jak ne znaci nasilan) muskarca! Neko ko moze da ih zastiti i brine se, i ne samo to nego da se suprotstavi njima samima. "

Shvatam da zele nekoga ko će da ih zaštiti ali ne shvatam tu potrebu da im se neko suprotstavi. Koji ćeš djavo sa nekim ko će ti se suprotstavljati. Treba ti valjda neko ko ima svoje misljenje i s kim mozes da se dogovoriš. A ta varijanta "treba mi neko da mi se suprotstavi" govori o njoj kao o tiraninu i diktatoru koji želi kontrolu. Imam slučaj gde goapodja želi da da gospodin donosi odluke a kad odluči njoj se to ne svidja. Kad on njoj kaze " pa odluci ti onda" ona pobesni i napadne ga da je nesposoban. U stvari to je slucaj gde ona hoce da bude gazda bez odgovornsti.

Ina

pre 4 godine

@ milan
Hvala Milane na tome sto si objasnio.Nije dzabe receno da se zena zaljubljuje u to sta muskarac prica , tj kako razmislja, to zenu privuce ili odbije. Znaci ne u pezorativnom smislu da je laskavac, skida zvezde s neba, ne to, nego bas nacin na koji razmislja, sto se otkriva kroz komunikaciju. Ne mora mnogo ni da prica al kad prica da to deluje smisleno, da je zanimljiv. Moja mladja sestra je imala skoro sastranak sa nekim deckom sa faksa, studiraju isti faks , delovao joj je decko fino, kulturno i pametno, i fizicki joj je bio sladak. I izasli oni, a on poceo da joj dosadjuje sa pricom o Kosovu, posto su njegovi odande i stavovi koje je iznosio su bili bas agresivni, on bi da ratuje bla bla bla. I smorio on nju, al ajde nagovorih ja nju na jos jedan sastanak, kazem joj dobar je decko ( tako su mi bar rekli neki zajednicki prijatellji) mozda trema . I izadjose ponovo. Ovaj put joj je poceo pricati o nekim poznanicima , nekim dogadjima i ispostavilo se da se uopste ne slazu po stavovima, a vrhunac je bio kad je davao izrazito konzervativne stavove o zenama vezama i sl. Ona je bila zapanjena a i ja kad mi je ispricala sve. Ono kao fin, obrazovan, kulturan a tako zaostao, primitivan u nacinu razmisljanja.
I ja sama dok sam bila slobodna sam imala situacije da me decko sa kojim izadjem udavi sa pricom koja me uopste ne zanima, bas kao taj opisan sa bajsom, ono decko kako zaboga nisi svestan kako si naporan. Tako da zaista da li ce vam devojka dati sansu za vezu, najvise zavisi od toga sta pricate i kako razmisljate. Ako joj se to svidja, vasa je. A zadrzacete je ukoliko i radite u pravcu vasih razmisljanja, da ste osoba od reci i dela.

Ko to tamo peva

pre 4 godine

Mici

Ljudi nisu zivotinje pa da odabiraju najaceg. Kazanova je bio slabasan, pa je bio najveci ljubavnik u svoje vreme. Mik Dzeger (Rolingstons), je celog zivota bio i slabasan a i ruzan, pa je drmao najbolje devojke sveta. Secas se Din Martina (holivudskog lepotana) ni priblizno nije imao devojaka kao njegov najblizi kolega Dzeri Luis, koji je takodje u odnosu na Dina, bio ruzan. Nije sve u jacini i spolasnjoj lepoti, niti dali si los ili dobar momak. Vazna je tvoja licnost, dali znas ili neznas sa devojkama.
(alban, 04. novembar 2019 00:04)

Mesas babe i žabe u današnjem društvu. Naveo si poznate ličnosti a tema nije zašto cure padaju na loše momke poznate ličnosti već zašto generalno padaju na loše momke. Znaci uporedi svog drugara iz grada, kraja, sela, sa sobom recimo, a ne Dzeri Luisa sa sobom, ffs. A u nekim godinama nije ni bitno da li znaš ili ne sa devojkama, bitno je da se loze na 'bad guys', ne sve ofc, a to je tema

Gedza

pre 4 godine

Sto bi rekle feministkinje ozbiljnu zenu ne interesuju losi momci one traze nekog ozbiljnog finog vrednog vaspitanog za brak i porodicu... e sad tu ima mali problem ozbiljne zene imaju 30+ godina mnogo nesrecnih ljubavi mnogo srusenih iluzija neostvarenih snova i frustracija pa ja radije biram ove neozbiljne i nezrele do 25-6 a uz to mogu jos da pijem pusim izlazim i ponasam se kako hocu a one se trude i uporno pokusavaju da me promene!

razum

pre 4 godine

Ja uspesan, obrazovan, finanskijski odlicno stojim, svaki drugi dan u teretani, stan, auto odlicno mi ide sa zenama ipak devojka u koju sam zaljubljen me je odbila i otisla sa likom koji ima 33 godine zivi sa svojima, nema posao, nema zavrsen faks, lokalni lik koji bleji na klupicama i rola dzoint... KAKO? Kad sam saznao nisam znao dal da se smejem ili placem.

Iskren momak

pre 4 godine

Fin ima kvaliteta a loš kvantiteta onog negativnog kontekstu. Mislim da greše jedni i drugi kad upoznaju loše ljude što ne primete ili primete al daju šansu zbog izazova mislići mogu ih promenit. Teško je to. Dobra osobaa jeste dobar za sebe al" može postat loš po potrebi..no" dobije šansu kod nekih cura al većina nikad zbog čega najbolje godine prođu kad su trebali ostvare kao muškarci u tim stvarima. A to bude bolnoo za dobre momke koji pronađu utehu u drugim stvarima kad već sa devojkama nemaju uspehaa pored toga što se trude ili se previše trudi li..

Sima Savetnik

pre 4 godine

Ako uspes da je nasmejes i drzis paznju, tvoja je.

(Dragan, 3. novembar 2019 23:41)

@dragan
Koja glupost od klisea. znaci upoznaj je sa Kesicem I izgubio si je!?!?

Humor je bitna stavka, ali nikako medju najbitnijima. komunikacija je br 1. Saosecanje br 2 a atrakcija br 3. Humor je samo element komunikacije. Nista vise od toga ;)

zoki

pre 4 godine

Vole lose momke zato sto ih podsecaju na divlji strastven sex, na dobar provod, zanimljive sate, bezobrazne sitnice, perverzne trenutke kada treba.
i tako 4ever.

120

pre 4 godine

Samo budite svoji, imajte svoje ja, postujte sebe i postujte druge, radite ono sto volite i vidjecete da ce vas vecina voljeti i cijeniti. Ako ti ona kaze e znas ne volim sto pusis ili ne volim kad se napijes i slicne gluposti, reci joj da ce joj mnogo ljepse biti u zivotu da zavoli to. A ako se budes mjenjao i radio sve zivo pod raznim izgovorima da je to zdravije i slicno onda pisi propalo. Pozdrav!

Milosrav Ajzenberg

pre 4 godine

(Jeremija, 3. novembar 2019 23:51)

potpuno se slazem sa tim. Zene ili zaista nemaju stav ili su potpuno u redu sa tim da se podrede tudjoj volji (sto ne znaci da na sitno nece da lazu i vrdaju) ili se boje da se izloze. I cesto im je sve crno belo. Cesto sam bio u prilici da sa devojkama koje su mi se svidjale, posle situacija kada sam se frapirao koliko mogu da budu zvocave, uznemirene ne znam cime, da stvaraju neku napetu situaciju kada zelim mir i opustanje, prijatan razgovor (valjda nisam u definiciji "panj muskarca" kod koga se stabilnost i muzevnost dozivljava kroz flegmaticnost i indiferentnost u ovakvim situacijama) prosto objavim kraj veze. I nakon toga mi se javljaju sa "da li hoces ili neces?". Ok, a sta hoces ti? Cemu onakvo ponasanje (pretpostavljam da je u pitanju teza povreda odnosa apropo vernosti, dopisivanje ili nesto vise...nego da ne gnjavim sa time nego da se rastanemo)?...stvar je u tome da sustinski ne mozes da mrdnes od toga da u pocetku bude uzbudljivo, ali moras zesci klokan da budes da bi to trajalo, jer u ime toga "takve su zene" moras gomilu nebuloza "stoicki" da podnosis. Ja ipak biram da budem i sam plahovit, u smislu da mi je vrlo lako da zavrsim vezu u kojoj komunikacija i obostrano pokazivanje dobre volje, odluka i osecanja nije na "visini zadatka".

Zoki

pre 4 godine

Zato sto im je potreban neko koga percipiraju kao jakog (jak ne znaci nasilan) muskarca! Neko ko moze da ih zastiti i brine se, i ne samo to nego da se suprotstavi njima samima.

Mislite da zena postuje beta muskarca kojeg moze da mota oko prsta??? Hahahaha, nema sanse!! Nema tu mnogo filozofije.
Sve je suprotno onome sto danas propagira agresivni zenski sovinizam koji se skriva iza maske nekadasnjeg plemenitog feminizma.

alban

pre 4 godine

Mici

Ljudi nisu zivotinje pa da odabiraju najaceg. Kazanova je bio slabasan, pa je bio najveci ljubavnik u svoje vreme. Mik Dzeger (Rolingstons), je celog zivota bio i slabasan a i ruzan, pa je drmao najbolje devojke sveta. Secas se Din Martina (holivudskog lepotana) ni priblizno nije imao devojaka kao njegov najblizi kolega Dzeri Luis, koji je takodje u odnosu na Dina, bio ruzan. Nije sve u jacini i spolasnjoj lepoti, niti dali si los ili dobar momak. Vazna je tvoja licnost, dali znas ili neznas sa devojkama.

Maka@

pre 4 godine

Nešto se dogodi devojkama na studijama, većina mojih drugarica i ja upisale smo se na tzv. "ozbiljne" fakultete sa velikim planovima za karijere. Međutim čim krenu pritisci , problemi mnoge krenu linijom manjeg otpora uplaše se odgovornosti. Nažalost još uvek živimo u društvu gde možemo taj izbor da napravimo gde se podgreva klima za to, udaj se i prepusti njemu bitne odluke. Meni je to strašno nikada nisam u muškarcu tražila očinsku figuru i lajfkouča, i ne podnosim tu fingiranu dominaciju i patološke veze. Ali isto tako mnogi muškarci padnu na tu spiku i to ih radi, on će joj sve pružiti, oči otvoriti i sl. Ne razumem zašto ?

Jeremija

pre 4 godine

Meni je ovo najviše zaparalo uši: "Žene veruju da bi njihov život bio mnogo lakši kada ne bi morale same da donose važne odluke. Iz tog razloga, žene su radije s partnerima koji mogu da preuzmu kontrolu i donesu SVAKU odluku umesto njih." Ovakva mi ne treba, ali nikako.

vatam zjale

pre 4 godine

Niske strasti, niski porivi, dnk, evolucioni permanent da najjaci opstaju...
Prirodna selekcija i kod zena na delu, mada se prave da su dame i nzm sta jos.
Vecita igra muskarca i zene, a u stavi svi smo robovi toga da je 'sex korjen svega'(Zabranjeno Pusenje)

Pseudoharms

pre 4 godine

Istina je da losi momci dobro prolaze, ali ne kod zena, vec uglavnom kod devojcica. Tu, negde, oko 25, zene pocnu da gledaju na neke druge stvari, da razmisljaju sta im muskarac moze pruziti dugorocno, bilo u materijalnom, bilo u emotivnom smislu. A to da vole lose momke to mu pre dodje kao neki, holivudski stereotip, koji bas i nema nekog jakog uporista u stvarnosti. Doduse, ruku na srce, sljam se sljamu raduje, tako da losi momci, privlace, ako izuzmemo mladalacku naivnost, uglavnom, samo slicne sebi.

Milan

pre 4 godine

Simo pokidao si ga. Ovako dobro objasnjenje nisam procitao u zivotu. Skroz je logika na mestu. Kraci zivot, vise Zivota. To jeste atraktivno bezobzira sto je pogresno. Ja se secam kad sam bivsoj rekao da moram da stignem da uradim nesto i da cu rizikovati zivot. Bukvalno sam vozio 200 na sat da uradim nesto za nju. Posle toga sam dobio najbolji seks u zivotu. Osetio sam kako me zeli vise.

Mici

pre 4 godine

Zaboravljate biolosku stranu koju vucemo jos iz doba praistorije. Dominantni muzjak koji prenosi najbolje gene za potomstvo kako bi svi mogli da opstanu u surovoj prirodi. Jos uvek u vecoj ili manjoj meri imamo to u sebi ma koliko mislili da smo napredovali od tog doba...

Milan

pre 4 godine

@ aron
Joj , mani me molim te tih prica. Ja sam dobar , kulturan , visokoobrazovan, zanimljiv i duhovit. Prosecnog izgleda. Nije ni da sam neki punisa, malo vise od proseka zaradjujem, cak ni auto nemam. I nikad nisam imao problem da nadjem slatku ok devojku i pored sve moje finoce - ne pijem, ne pusim, ne drogiram se, ne varam . Ali ja sam inteligentan, duhovit i zanimljiv sagovornik, za razliku od mase dosadnih, a i priglupih muskaraca koji su fini ali su toliko dosadni , ono da umres od dosade sa njima, narocito kad pricaju. Primer: komsija koji muva neku devojku, svidja mu se bas jako i dosta dugo, i ukazala se prilika i ja ih upoznao i sedeli mi u kaficu i on poceo sa pricom kao
kupio bajs i sve bi to bilo ok da nije poceo da smara sa delovima tog bicikla i kako ti delovi funkcionisu ( ono gleda u nju i sve prica o tome, trazi da ga ona prati u prici i tako pola sata nikako da prekine) sve u sitna crevca, a devojka se sve pravi da slusa a samo gleda da pobegne sto pre. Posle sam mu otvoreno rekao da nije normalan, mene je smorio a kamoli tu devojku. A dobar decko ko lebac ovako, ali ima tu losu osobinu da je uzasan u komunikaciji . I sad neka treba da bude s njim samo zato sto je dobar i da je ceo zivot smara . Prosto nije dovoljno biti samo dobar. Moras imati jos neke karakteristike, ili da nemas neke druge koje nikome nisu pozeljne, da bi se svideo nekome.

Fan Pennyja Hardawaya

pre 4 godine

Da mogu objavio bi jedan link sa Fba gde jedan lik doktorski objasnjava odgovore na ovo isto pitanje. Lik ima svoju stranicu na Fbu gde se zove Donell L Morris. Vazno je da razumete engleski... Zahvalite mi posle ;)

trt

pre 4 godine

a bolje dodati i clanak koji tip zena voli loseg muskarca (los:diler, uterivac dugova,zelenas, ubica, pljackas, sve to samo na motoru, radi u BIA, specijalna brigada, dousnik, spijun, steroidas, pijanac, koman, navijac, makro, kockar, sektas, kamiondzija, lokalni divljak, ili neki mix ovoga)

tocka

pre 4 godine

Pa sad da vas pitam jel Ilon Mask, Dzef Bezos, Bil Gejts, Sergej Brin i ostali najbogatiji ljudi na svetu konzumiraju duvan, alkohol, imaju tetovaze i impulsivno ponasanje?
Takvi tetovirani i alkoholisani dominiraju samo u kafani, i mozda kafanskim musicama deluju kao dominantni, jer imaju mozak mušice.

MiLEna

pre 4 godine

Izgled mi nije toliko bitan koliko izbor zena. Ako je bio sa zenama lakog morala, sa mnom nema sta da trazi. Pamet i inteligencija na prvom mestu.

Ana

pre 4 godine

@ andrej
Ti decko trazis da tebe neko gleda na pravi nacin a pri tom ti devojke ne gledas tako. Sam si napisao citiram "neke prosecne devojke ne manekenke" . Ti ovde samo pises o izgledu,unutrasnji kvaliteti nista. Devojka prosecnog izgleda moze da bude iznadprosecna u svemu ostalom, isto kao sto manekenka moze da bude ispodprosecna u svemu sem u izgledu. A ti to izgleda ne kapiras. Mozda je ta prosecnog izgleda bila iznadprosecna u ostalom pa joj nisi legao u komunikaciji , inteligenciji pa zato nije htela sa tobom. Mozda si joj bio dosadan, nije imala o cemu da prica sa tobom. Vi muskarci sve posmatrate samo kroz prizmu izgleda. Skoro je bio tekst o ubistvu neke devojke- pola komentara, muskih je bilo u fazonu- joj kako lepa devojka kakva steta sto je ubijena. Ispada da ne bi bilo steta( sto je ubijena) da nije bila lepa..

Jocke

pre 4 godine

Loši momci po pravilu imaju harizmu. Moj brat je dobar momak ali ima harizmu i atraktivniji izgled i oduvek su ga više želele nego mene. Dok recimo ja - nekako sam ''sladak'' u licu (kako kojoj i u zavisnosti od opšteg utiska koji ostavljam) i nikad nisam uspeo da privučem a kamoli zadržim neku opasnicu, lošu. Uvek sam privlačio one fine a takve su uvek privlačile mene. Ne bih ja sa lošom mogao da budem, fine su moj tip. Međutim uprkos tome, fizički izgled igra bitnu ulogu. Dok sam bio niski (170 cm) bradati debeljko, bio sam mnogo benignijeg izgleda i nisam uopšte privlačio poglede. Onda sam nabacio mišiće, nosim urednu kosu i bradu i osmehujem se, i odjednom delujem vrlo potentno i devojke mi na poslu i javnim mestima češće uzvraćaju pogled i osmehe - iako sam u suštini i dalje nizak i neharizmatičan. Dovoljno je da budete uredni, češće se osmehujete i da budete jako dobro a opet nenametljivo građeni i već ćete odavati utisak nekoga ko je harizmatičan i potentan, iako možda u svojoj suštini niste ni jedno ni drugo.
Ja sam prihvatio sebe kakav jesam, da sam dobrica koji privlači fine devojke (a bogami primetio sam i fine momke), i meni loše ni ne trebaju, niti ja trebam njima. Mada sam i dalje u rebusu kada privučem neku finu devojku, jer nikad ne znam da li je ipak moja građa to što ju je privuklo i da li bi me uopšte pogledala da sam i dalje bucko. Verovatno ne bi. Ali vremenom muškarac shvati da su žene te koje biraju a izbor im je veliki.

sofronije

pre 4 godine

To "los momak" se pogresno interpretira. Vise se misli na malo tajanstvene, nedokucive tipove. To njih intrigira, njih vode emocije, ne mogu da se odupru porivu da "provale" tog tipa. A onda u vezi, njima je haos u glavi a nama mora biti mir, sto interpretiramo cvrstim stavovima i odlukama. Njih to stabilizuje, umiruje, i one ostaju.

Gffg

pre 4 godine

Zato što želimo žestok seks, ok? Kao i svi, na kraju krajeva. Naravno, one pametnije će tražiti normalnog lika koji ih poštuje, ali sa tom dozom bezobrazluka koja povećava šansu za zanimljiv seks. To nikako ne znači da tip treba da je nevaspitan, bahat, nenačitan, neobrazovan, priglup, prljav, napadan, alkoholičar, narkoman, kriminalac itd. A za one koje su odgojili Pink i narodnjaci... Ne znam, njima samo mogu da poželim sreću jer iskreno ne razumem njihov svet.

Mediterano Blanco

pre 4 godine

Život ne pruža mnogo momcima koje život zakine na genetskoj lutriji.
(rp, 3. novembar 2019 19:04)
Ne lupaj sa tom eugenikom spikom,to je možda važilo pre 100 godina da samo osobe sa dobrom genetskom predispozicijom-genetskim materijalom prolaze generalno dobro u životu,pa i kod žena,danas je što se tice toga kontra.Evo recimo primer danas kod Kineza,Arapa i Turaka,oni su generalno finansijski,društveno,politicki a i kod žena veoma uspešni,odnosno generalno uspešni u životu,po tvojoj eugenici spiki oni imaju dobe genetske predispozicije,haha.Možeš da imas ok genetski materijal koliko hoceš,da budeš moralna gromada,ako ne spadaš u trendseterskom interesnom coporu,neceš u društvu biti privlacan i podoban,pogotovo kod fizicki simpaticnih i atraktivnih žena-devojaka(cast izuzecima),takvo je današnje doba nažalost.
PS:Kada smo vec kod eugenike,teško da imaš skladniju i bolju genezu-genetski materijal(jer je genetski-antropološki mediteranski fenotip najprogresivniji na svetu)od mene,pa se ne hvalim time,jer je to stvar prošlosti,fizicki simpaticne i atraktivne devojke danas uglavnom ne padaju na fizicki izgled-genetiku,šarm,karakter,spiku kod muškarca-momka vec iskljucivo na suvi i goli interes,opet cast izuzecima naravno.

ls

pre 4 godine

ciste gluposti u clanku. reci cu vam ja posto sam los momak.

losi momci cesce upadaju u nevolje. losi momci vise rizikuju. losi momci krace zive. losi momci imaju problem sa zakonom.

sta je sve zajednicko u tome??? PA TO STO IMAJU VISE ZIVOTA U SEBI od tipicnog muskarca!! Cista logika. Kad imas vise zivota u sebi automatski si atraktivniji.

Jasno? E sad pocnite duze i dublje da razmisljate o tome ;) Nemojte samo da shvatite da treba da budete los momak :) Mozete da budete i dobar momak, a ta odisete zivotom. Samo trebace vremena da naucite kako ;)
(Sima, 03. novembar 2019 17:35)

Da vi neke milione imate, vile u Majamiju, jahte i po 4-5 bugatija za otici do pijace, pa da covek kaze svaka mu cast, los momak, smeker u dusi, brzo zivi i ima uticaja, politickih prijatelja i svega ostalog, nego ste obicne jajare, ima vas u svakom gradu mnogo opasnih i losih, rasturate gudru za nekoga, nabodete se hemijom i odete na 4 treninga kik boksa pa mislite da ste UFC prvaci, tucete klince po diskotekama i reketirate pekare. Sine moj, pravi losi momci ne baljezgaju po B92 portalu i sigurno se ne hvale sa tim sto su losi, jer ni jedan nece priznati da je los.

Suncica

pre 4 godine

Mene ne fasciniraju losi momci. Podsecaju me na kriminal, 'leba bez motike, teretanicu, isprazne glave, nesmotrenu i bespotrebno brzu voznju, neobrazovanost... Ne smatram da su podobni za porodicu, jer olako shvataju zivot i ne vole obaveze.
Slican se slicnom raduje.
Jednom mi je u zivotu prisao jedan lik, visok, krupan, vise debeo nego misicav, vire mu tribali ispod rukava kosulje(majko mila), rece da me merkao duze vreme, dosadile mu d..lje i sada hoce zenu za kucu😆,pokazivao mi slike auto placa koji poseduje ( bavio se prodajom kola)... Otvoreno sam mu rekla da mi se ne svidja. Covek je nabavio moj broj, upoznao mi brata, nudio posao mom ocu, parkiravao auto ispred moje zgrade, zvao, dosadjivao, ja sam bila prestravljena tom osobom, koja ne zna za ne. Kojoj je to privlacno? Nekoj slicnoj njemu.
Slican se slicnom raduje. Morala sam mu odati priznanje za upornost.. Da je tim finim momcima samo mrva te drskosti i samouverenosti, bila bi idealna kombinacija...

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Do 24 zene vise vole bad boys. Posle toga jure samo lovu, kola, stanove, sigurnost, buducnost, placanje racuna, zbrinjavanje familije... DNK je cudo.
(Ana, 03. novembar 2019 19:44)

Moja imala 23 kad sam je upoznao. Dva dana posle joj bio 24. rodjendan. Sta mu ja sad tu dodjem?

Strawdog

pre 4 godine

Mislim da je naslov (pitanje) ovog teksta specifičan i da važi samo za okruženje koje deli iste, ili približne, vrednosti i shvatanja. Na žalost, u ovakvu sliku spada i Srbija, kao zemlja u tranziciji u kojoj još uvek funkcioniše zajednica na plemenskom i kastanskom nivou. Tako je i u muško - ženskim odnosima. Oni još nisu definisani i izgradjeni (kod 80% populacije), odnosi se diktiraju od strane medija koji promovišu jednu vrstu izopačenog modela na relaciji suprotnih polova. Postavljeni su visoki standardi (keš, kolica, gajba, žurke, putovanja...), sve je postavljeno naopako, pa nam je, uveliko, civilizacija u devoluciji, gde vladaju jaki, istetovirani i bez mozga alfa mužjaci, dok su pametni proglašeni slabima.

Mediterano Blanco

pre 4 godine

@mediterano blanco....Pricas klasicnu kafansku pricu...Cuj neki tvoj drug, strasno. Sad mi treba da poverujemo da ti imas tog druga...Znam i ja covece ruznog tipa koji ima lepu devojku ali to su izuzeci...Svega ima na ovom svetu ali procitaj naslov molim te, dakle, kaze, "zasto zene vise vole lose momke"? Znaci, tekst je o vecini zena a ne o toj sto se udala za tvog druga!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cenendler Bong, 3. novembar 2019 20:53)

Vole zbog interesa i šatro iluziorne sigurnosti Frojde,kafanske price,alo nisam bio u kafani sto godina,više sam urban tip za pabove recimo.Ne drug vec prijatelj,to nije isto,ne mešajte pojmove,primetio sam da ste vrlo skloni mešanju pojmova,razgranicite pojmove,jedno je poznanik,sasvim drugo drug a sasvim trece prijatelj.Takve stvari se ne znaju samo ovde na Balkanu,dok recimo u Ljubljani,Pragu,Varšavi,Berlinu,Rimu,Madridu i itd.,se vrlo dobro znaju kako stoje stvari a ti verovatno i ne znaš šta znaci imati pravog prijatelja pa pod-svest i ego udario pa si se našao prozvanim a taj moj prijatelj šmeker i ljudina se zove Petar,živi u bloku 45 sa svojom novopecenom ženom i dugogodišnjom devojkom,šta ti je još zanima inspektore Kluzo u vezi njega i njegovog emotivnog odnosa? I taj moj prijatelj nije nimalo ružan,mogu da kažem da jedina osoba u životu koju sam upoznao superiornija u svakom pogledu od mene i vrlo je fizicki simpatican,citaj pažljivo moj komentar ne istrcavaj se pred rudu.

mmm

pre 4 godine

@iskusno: Tacno. Muskarci vole lujke i droce. Cak se vrlo cesto i zene takvima jer i oni (kao i zene) nekad pogrese u proceni. Pa najvece droce koje znam su se prve udale, ove normalne su sve same, dosadne su, nije zanimljivo nemati 'dramu' u zivotu. Ma isto je i kod zena i kod muskaraca-podjednako nemaju pojma da odaberu osobu za brak. Imam drugaricu koja je kuckasta, bezobrazna, drami, pobaca pola kuce kroz prozor (lujka) ne zna se sa koliko je muskaraca bila, ljudi ona se skoro udala treci put?! Ej nasla je 3 muskarca koja su nju takvu nenormalnu ozenila?!

Dragan

pre 4 godine

Losi momci najlakse trose pare i sa njima je uzbudljivo,zanimljivo. Oni kupuju poklone i zeve kao da sutra ne postoji a vrlo verovatno su i na lak,sumnjiv nacin dosli do novca pa je takve pare lako trositi... Covek domacin kuci kucu,ne jede po restoranima gde ce muzika da mu svira dok vecera. Domacin,otac,suprug ulaze u domacinstvo sto znaci puno prozora i tepiha za prati...tako zene vide stvari.

Cenendler Bong

pre 4 godine

@mediterano blanco....Pricas klasicnu kafansku pricu...Cuj neki tvoj drug, strasno. Sad mi treba da poverujemo da ti imas tog druga...Znam i ja covece ruznog tipa koji ima lepu devojku ali to su izuzeci...Svega ima na ovom svetu ali procitaj naslov molim te, dakle, kaze, "zasto zene vise vole lose momke"? Znaci, tekst je o vecini zena a ne o toj sto se udala za tvog druga!

Brat Bart NS

pre 4 godine

Možda nije prikladno ovo da napišem, ali zene birajuci loše momke ne zavrse bas dobro zar ne?Kolko je zena izloženo nasilju, kolko njih je ubijeno od tog istog ili zbog tog istog opasnog momka, pa dame znate same ste birale zar ne?

rekoh sebi hajde da pokusam da objasnim kako ja to vidim

pre 4 godine

Ne razumem konstantno iscudjavanje time sto "jos nije dokuceno" sta zene zele. Podrazumevalo bi se da oni koji se to pitaju, polazeci od sebe, tacno znaju sta zele, a to nije tacno. Da li znate sta vam se tacno svidelo kod neke devojke koja vam se svidja? Ne znate. Ne znate sta hocete. Isto tako i zene ne znaju sta hoce. Meni to potpuno odgovara i u svojoj nerazumljivosti mi je potpuno razumljivo. Nema tu nista cudno i nedokucivo, kad umete da sagledate sustinu slobodno i uzivate i prepustite se carima, i pustite iz sebe muskarca koji devojci koja vam se svidja itekako "ume" da "parira" i nametne svoju volju na obostrano primamljiv i jedinstven nacin. E sad, to moze da znaci da ste "opasan" muskarac u nekom smislu, ali ne mora da znaci da ste opasni po okolinu ili van zakona. Samo me pustite prica o "dobrim devojkama" i "uspesnim" ljudima koji su u statusu nasli surogat za iskonski dar za odnos prema zenama. Licno ne bih nikad svoju istinsku prirodu i takav odnos prema zenama menjao za neki status kao zamenu za svoje nedostatke, a obicno se takvim ljudima i ne desavaju takve stvari zato sto se za "uspeh" u ovakvom sistemu negde i trazi da se odreknete sebe na neki nacin, tako da ja toga ne moram ni da se plasim :'), ili prosto ljudi liseni potreba za nekim “nebitnim” zivotnim fascinacijama nemaju sa zenama ni takvu vrstu “problema”. Zato im nista I nije jasno pa pokusavaju nekim folklornim opservacijama da zenu dokuce.

alban

pre 4 godine

Ja nigde nisam primetio da normalne devojke vole lose momke, naprotiv, one ih cak i nepodnose kada ih vide u gradu. Mozda ima i onih devojaka koje vole lose momke, ali takve devojke su glupe u vecini slucaja.

Le Scorpion Serbe

pre 4 godine

Loši momci su obično razvijeni, atletski građeni, tuku taj "in ya face" fazon odevanja (pantalone sa bušotinama, kapuljača nasred predavanja, naočare za sunce čak i u predveče), piju, puše, ne dolaze na časove/predavanja, na žalost često i maltretiraju slabije... Žene, kao i sve ženke u biocenozi, u svemu tome vide alfa malea, seksualno poželjnog, dovoljno jakog da ih zaštiti, svog a ne servilnog... Neki ekvivalent tome što mladi momci preferiraju Pamele, Lise En i Bušarke pre nego neke intelektualke osrednjeg izgleda.
Onda, pak, dolazimo do tačke gde se ljudi razlikuju od životinja a to je sposobnost zarađivanja, privređivanja, staranja o domaćinstvu i porodici... A tu "loš momak" ustupa mesto nekoj drugoj vrsti muškarca.
Dosta "loših momaka" u kasnijim godinama prelazi u taj "japi" stadijum ali, za dovoljno pronicljive, zadržava to "loš" u sebi i svom ponašanju, tj. ta "lošost" je tada uveliko druge, složenije prirode. Ali to su već druge teme.

epz

pre 4 godine

Ali neprivlačni loši momci devojkama nisu poželjni tako da izgled je sve. Ne bi Džeremi Miks uspeo u životu da je neprivlačan, ne bi ga zvale modne kuće da ih reklamira...ali lik je uradio grozne stvari zbog kojih je robijao ali to devojkama nije bitno dok je on njima privlačan.

Aron

pre 4 godine

Zato i mnoge nastradaju. Prosto fini su im dosadni i žene su spremne da zbog njih kao rizik i ulog stave svoj život. Daa se razumemo, nasilje nad ženama jeste problem ali ja misli da je rešenje u tome da se otvore centri koji će da rade na edukaciji žena i njihovo prevaspitavanju. Da se ne lažemo nasilje će prestati kad se isplati biti fin kao što je to slučaj na Zapadu. Žene i devojke moraju da prestanu sa seksualnom marginalizacijom i satanizacijom kulturnih muškaraca, svrstavajući ih u kategoriju mekušaca i slabića. Takođe moraju da prestanu da glorifikuju mačo likove. Inače ako se to ne uradi sve će ići po starom jer treba se baviti uzrokom ne posledicom.

Srba

pre 4 godine

Nema to veze, zene vole da muskarci dobro izgledaju, to je tajna svega. Sve one oprastaju, ako je izdajnik, bez karaktera, mamina maza, ludak, lopov, sve moze proci ako dobro izgleda i obrnuto, mnogi ljudi sa karakterom i postenjem ali manje fizicki aktraktivni su imali problem da nadju saputnicu. Pa znate li nekog lepog muskarca da je imao problem da nadje devojku? Ajte molim vas, pa dajte se uozbiljiti. Ja znam neke od tih losih momaka i opet medju njima oni ruzni nemaju devojke, uprkos tome sto su losi i neukrotivi. Ne optuzujem, i ja volim lepe devojke, to je prirodno. Cak sam jednom pokusao da se zabavljam sa jednom devojkom koja i nije nesto fizicki atraktivna ali je divna osoba stvorena za pravljenje porodice pa sam odustao jer mi nije privlacna bila, nisam imao zelju da je poljubim, sta cu. Da ne bude da napadam zene, skoro isto vazi i za muskarce, dakle, 99% u izboru partnera se vrti oko izgleda.
(Cenendler Bong, 03. novembar 2019 17:19)
A onda se okrenes oko sebe i brakova masu, jedno bar neatraktivno, cesto oboje, prosjecni zivoti, primanja... I pogotovo kod zena je upitno koji muskarac dobro izgleda? Uglavnom je univerzalna ta visina, ali nije presudna, ostalo nije. Vidis muskarca koji je bezlican, obican, nosat, seljacka kratka frizura i uspije on kod zene koja je tvoja zelja. A ti recimo po svemu bolje izgledas, ponasas se... Ima tu i toga ko je ugrabimo momenat, ko je onaj klasicni smarac koji obecava sve sto zena zeli (seks, djecu, hranu na sto), a ti iako mozes vise od toga, ako ti se iskreno svidja, ti ne emitujes te osnovne stvari, onda one to ne kapiraju... Kako god, zajeb.

Hmmmm

pre 4 godine

I muskarce privlace problematicne zene, nema tu razlike. Ljude lozi izazov i kada je nesto teze osvojivo onda im to deluje vrednije. Cim si normalan i ne zezas uzimaju te zdravo za gotovo, provaljen si, osvojen. Potpuno je isto za oba pola cak se muskarci teze toga oslobode.

Ana

pre 4 godine

Do 24 zene vise vole bad boys. Posle toga jure samo lovu, kola, stanove, sigurnost, buducnost, placanje racuna, zbrinjavanje familije... DNK je cudo.

fiu

pre 4 godine

Dobri momci isto imaju uspeha, ako liče na nešto i ako imaju neku karijeru i slično...
Isto tako nadju neku sličnu sebi dobru devojku.
Normalno da će neku frizerku što samo visi na IG nema ništa bitno u životu, koja gleda rijalitije normalno da će njoj barababa biti privlačna a neki programer dosadan i nerd.

Shamu

pre 4 godine

@Sima
Ti da si los momak ne bi sedeo na B92 i kucao komentare, nego bi se k'o covek negde na utakmici tukao ili sedeo u kaficu i gledao mrko sve oko sebe :) Mozda prodavao drogu kod skole, ako si uznapredovao u organizaciji!

Iskusan muskarac

pre 4 godine

Vec godinama i godinama govorim, da su zene najveci upitnik odnosno zagonetne?
Cesto ni same neznaju sta zele. Ako si perdobar, ne valjas, ako si grubijan, takodjer
ne valjas. Zatim, zene nikada nisu bile osjecajne i iskrene kao muskarci i neznaju
pokazati svoj pravi osecaj prema muskarcu.
Zene su kao danasnje vreme, nikada neznas kada ce biti Sunce, kada oblacno, kada
kisovito ili sneg. I pored toga sto vole imati lepotane, najvaznije im je novcana sigurnost
i standard. Zato se muskarci pitaju, zasto lepotice ponekad biraju ruznog ili starijeg coveka
za partnera?
Zato stalno govorim u diskusijama kad je rec o zenama, da nema ni jednog psihologa ili
strucnjaka koji je otkrio pravu PSIHU zene. One znaju biti svakakve, narocito nepredvidjene
i zato ih je tesko procitati.

Srba

pre 4 godine

Dakle ne vole šonje već čvrstu ruku.
(XXL, 03. novembar 2019 17:26)
I ovdje se uvijek prica o mediokritetima, to ne zaboravite. Otud plural. Neko ko ima nesto da valja u sebi on se ne lozi na plural. Takvu osobu zaintrigira jedna osoba, iz bilo kakvih razloga da je. Covjek koji drzi do sebe je poprilicno monogamno bice. I onda kako da budes "cvrsta ruka" prema osobi koju "volis"? Sonja brate i to ponosni sonja. I tu onda dolazi do zamjena teza. Ja te iste istetovirane i "opasne" stavljam u mali dzep i u mom drustvu su malecni. Dok u ocima zena su kao neki likovi. I takve samaram, i ja sonja. Sve je stvar percepcije i sposobnosti da se stvarno upozna neka osoba. Sebe smatram opasnijim od svih tih "opasnih". Poblem je sto su stani-pani zivotne situacije rijetke i tada ljudi poput mene se pokazu, a ovi ispadnu mace. Ende.

rp

pre 4 godine

Ma padaju na zgodne ili bogate( više interes), može on biti bad-boy, može biti povučeni introvert, može biti pijanac, narkoman ili kockar.
Sve se prašta ako joj se svidi.
Ako mislite da vas devojka neće jer ste dobri momci nemoj da lažete sebe jer niste dovoljno privlačni.
Život ne pruža mnogo momcima koje život zakine na genetskoj lutriji.

...

pre 4 godine

Zato sto su “losi” momci obicno oni koji dobro izgledaju. A kada muskarac dobro izgleda, verovatnije je da nece bas trcati za zenama, pa ga mozete okarakterisati kao loseg momka.
Isto tako, nece cesto ulaziti u tuce cvikeras sa 60 kg i 170 cm visine, nego krupan, snazan i dobro gradjen covek.
Dakle, sve se svodi na fizicki izgled.

timer

pre 4 godine

Vidim da pisac teksta konstantno meša dominantne i loše momke i to nije slučajno. Naime zene vole dominantne momke. Tačka. Ali se tu desi jedna zavrzlama koje one cesto ne razumeju a to je da su loši momci cesto glasni, agresivni, posesivni, a zene te osobine (pogrešno) tumače kao dominaciju. Dakle u pitanju je pogrešna percepcija.
Znamo svi kada udjemo u kafanu, nije najopasniji onaj koji najviše galami, najopasniji je onaj tihi grmalj u ćošku.

da

pre 4 godine

Vrednosti u vezi,komunikaciji,sadrzini,totalno poremecene i mladi se prilagodjavaju,vecina,negativnim trendovima...kada malo izadjete van granica ovog geta videcete da su u srbiji cak i u musko zenskim odnosima zastupljena destrukcija,niske strasti,bahato,primitivno ponasanje..

Iskusan muskarac

pre 4 godine

Vec godinama i godinama govorim, da su zene najveci upitnik u zivotu?
Cesto ni same neznaju sta zele. Ako si perdobar, ne valjas, ako si
grubijan, takodjer ne valjas. Zatim, zene nikada nisu bile osjecajne i
iskrene kao muskarci i neznaju pokazati svoj pravi osecaj prema muskarcu.
Zsto stalno govorim u diskusijama oko zena, da nema ni jednog psihologa
ili strucnjaka koji je otkrio pravu psihu zene. One znaju biti svakakve,
nepredvidjene i zato ih je tesko procitati.

Mediterano Blanco

pre 4 godine

Cenendler Bong, 3. novembar 2019 17:19
Decko brkaš loncice,masa ok simpaticnih momaka nemaju devojke danas i imaju problem da udju u dublje-emotivne veze,samo zato što nisiu odgovarajuceg današnjeg konvecionalno-društveno-materijalnog statusa.Licno znam bar 3 takva primera-slucajeva(izuzmijaci moju malenkost).Nekada je fizicki izgled muškarca-momka bio najvašniji kod žena-devojaka,danas nije vec interes(cast izuzecima),fizicki izgled je negde na 3-oj lestvici kod devojaka-žena,taj trend je aktivan kod nas od cuvenih 90-tih.A i taj nebulozni stereotip,ako je neko loš momak karakterno odmah automatski je fizicki lep,haha.Evo recimo,jedan moj veoma dobar prijatelj,koji se skoro oženio za predivnu i prekrasnu devojku-inace je to retkost danas nažalost (ali sreca prati hrabre-specificne),je vrlo simpatican momak-muškarac a karakterno je ljudina i dobrica i pravo je bogastvo imati takvu osobu za prijatelja.

k

pre 4 godine

Ma isto kao i kod muskaraca. I oni isto imaju devojke za zabavu i devojke za zenidbu, da se ne lazemo. Problem nastaje kad se devojka uda za tog koji treba da sluzi samo za zabavu... Muskarci tu teze grese, vise su proracunati kod ulaska u brak. Za zabavu jedno, a za brak neka 'nevina'. Doduse, cesto takve varaju sa ovim losima. Vazi za oba pola...

Andrej

pre 4 godine

Razlog zasto sam bio konstantno odbijan, nisam mogao da imam devojku do kasne 20-te i zbog toga zavrsio na antidepresive. Period od 17-27 godina zelim samo da zaboravim zato sto se secam samo kako mi neka (prosecna, ne manakenka) devojka prica kako nisam dovoljno dobar. Situacija se promenila kad sam se iselio sta dalje iz balkana. Toliko

Ninamandarina

pre 4 godine

Ja ne volim, po prirodi sam dominantna, svojeglava i impulsivna, prava južnjakinja, kad je i muškarac sličan meni po karakteru nije dobro, pršti na sve strane.

Cenendler Bong

pre 4 godine

Nema to veze, zene vole da muskarci dobro izgledaju, to je tajna svega. Sve one oprastaju, ako je izdajnik, bez karaktera, mamina maza, ludak, lopov, sve moze proci ako dobro izgleda i obrnuto, mnogi ljudi sa karakterom i postenjem ali manje fizicki aktraktivni su imali problem da nadju saputnicu. Pa znate li nekog lepog muskarca da je imao problem da nadje devojku? Ajte molim vas, pa dajte se uozbiljiti. Ja znam neke od tih losih momaka i opet medju njima oni ruzni nemaju devojke, uprkos tome sto su losi i neukrotivi. Ne optuzujem, i ja volim lepe devojke, to je prirodno. Cak sam jednom pokusao da se zabavljam sa jednom devojkom koja i nije nesto fizicki atraktivna ali je divna osoba stvorena za pravljenje porodice pa sam odustao jer mi nije privlacna bila, nisam imao zelju da je poljubim, sta cu. Da ne bude da napadam zene, skoro isto vazi i za muskarce, dakle, 99% u izboru partnera se vrti oko izgleda.

janko

pre 4 godine

Romanticne setnje? Avanture? Avanturisticki duh je pre da putujemo zajedno i vodimo aktivan zivot. Stereotipi su stvoreni da postoje dobri dosadni momci i losi zanimljivi momci. Zapravo postoje dobri zanimljivi momci, samo tesko nabasati na takve. A isto vazi i za devojke. Cinjenica je da su devojke sve jace i da zele sredjen zivot i da tesko pristaju na kompromise. ALi to nije onako kako je napisano u clanku. Kod nas masmediji pretezno popularisu sponzoruse, ali je realni zivot daleko od toga. Sustina mas medija je da bi trebalo da stvore i promovisu trendove, a kod nas popularisu ono sto je nenormalno. Na pet sponzorusa deset fakultetski obrazovanih zena ... a stice se utisak da je obrnuto. E sad posebna je prica sto je jako puno neudatih zena starijih od 30te i sto to nije pozeljna politicka prica, jer ukazuje na probleme koji su obrazovani ljudi svesniji. I tom nekom zacaranom krugu zene vole lose momke... nije to bas tako. Da se razumemo... romanticna setnja po plazi na Baliju je svakoj zeni ideal, narocito u odnosu na vece provedeno na strafti sa nekim pijanim i drogiranim tipom. Ali opet... ima svakavih. Samo ne treba generalizovati jer nismo mi vise voljni da budemo razvrstavani po sablonima koji nekom odgovaraju.

...

pre 4 godine

Ja se pravim dobar na pocetku,setnje,bioskop,razgovori i ona me stavi uvek u frend zonu..onda pokazem svoje pravo lice (sex,bancenje,alkohol,bezobrazluk) i poludi za mnom! ETO TO SU ZENE!! Shvatio sam to u 25g i evo vec 5g sex- a koliko hoces!!!

Miladin

pre 4 godine

Rekao bih ne samo zene. Zasto par hiljada tinejdzera po Srbiji ide na utakmice i slede tkzv. vodje navijaca. Nesigurnost u sebe, prikrivanje straha i slabosti kompezuju time sto pripadaju grupi oko nekog sociopate i sljama i ponose se time. Pa videste koliko izjava postovanja ovde bilo onom ubijenom olosu pre par dana. Uskoro ce murali i majce sa slikom tog lika da osvanu po Bgdu

iskusno

pre 4 godine

i muskarce privlace poremecene zene, promiskuitetne, lazljive, zavode sve oko sebe, seksi su, muskarci im zavide sto imaju takve ribe. osim toga, takve najcesce idu po crkvama, mole se, slave slavu, govore da ste im drugi ili treći. tačno, ali možda na dnevnoj bazi, buahahah. ostale zene su im tunjave, feministkinje, intelektualke, neprivlacne i vredne prezira. dakle, slican se slicnom raduje!

esi mi dobar !

pre 4 godine

Pa i one su lose samo sto se odmah ne vidi, kod nekih.
Oziljci, robija obavezno, tetovaze (kratace, sveci, ostrog, karadjordje...) da sastavi 2 recenice a da ne opsuje (i uspe pravilno da ih izgovori)....ma koja bi odolela.

Sima

pre 4 godine

ciste gluposti u clanku. reci cu vam ja posto sam los momak.

losi momci cesce upadaju u nevolje. losi momci vise rizikuju. losi momci krace zive. losi momci imaju problem sa zakonom.

sta je sve zajednicko u tome??? PA TO STO IMAJU VISE ZIVOTA U SEBI od tipicnog muskarca!! Cista logika. Kad imas vise zivota u sebi automatski si atraktivniji.

Jasno? E sad pocnite duze i dublje da razmisljate o tome ;) Nemojte samo da shvatite da treba da budete los momak :) Mozete da budete i dobar momak, a ta odisete zivotom. Samo trebace vremena da naucite kako ;)

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

"To su obično žene koje privlače loši momci, oni koje donose odluke umesto njih i one koje su imale stroge roditelje."

Zasto se generalizuju stvari u naslovu? Pa nisu sve zene obogacene psihozama zbog strogih roditelja ili cega vec.

Miladin

pre 4 godine

Rekao bih ne samo zene. Zasto par hiljada tinejdzera po Srbiji ide na utakmice i slede tkzv. vodje navijaca. Nesigurnost u sebe, prikrivanje straha i slabosti kompezuju time sto pripadaju grupi oko nekog sociopate i sljama i ponose se time. Pa videste koliko izjava postovanja ovde bilo onom ubijenom olosu pre par dana. Uskoro ce murali i majce sa slikom tog lika da osvanu po Bgdu

Cenendler Bong

pre 4 godine

Nema to veze, zene vole da muskarci dobro izgledaju, to je tajna svega. Sve one oprastaju, ako je izdajnik, bez karaktera, mamina maza, ludak, lopov, sve moze proci ako dobro izgleda i obrnuto, mnogi ljudi sa karakterom i postenjem ali manje fizicki aktraktivni su imali problem da nadju saputnicu. Pa znate li nekog lepog muskarca da je imao problem da nadje devojku? Ajte molim vas, pa dajte se uozbiljiti. Ja znam neke od tih losih momaka i opet medju njima oni ruzni nemaju devojke, uprkos tome sto su losi i neukrotivi. Ne optuzujem, i ja volim lepe devojke, to je prirodno. Cak sam jednom pokusao da se zabavljam sa jednom devojkom koja i nije nesto fizicki atraktivna ali je divna osoba stvorena za pravljenje porodice pa sam odustao jer mi nije privlacna bila, nisam imao zelju da je poljubim, sta cu. Da ne bude da napadam zene, skoro isto vazi i za muskarce, dakle, 99% u izboru partnera se vrti oko izgleda.

Andrej

pre 4 godine

Razlog zasto sam bio konstantno odbijan, nisam mogao da imam devojku do kasne 20-te i zbog toga zavrsio na antidepresive. Period od 17-27 godina zelim samo da zaboravim zato sto se secam samo kako mi neka (prosecna, ne manakenka) devojka prica kako nisam dovoljno dobar. Situacija se promenila kad sam se iselio sta dalje iz balkana. Toliko

ls

pre 4 godine

ciste gluposti u clanku. reci cu vam ja posto sam los momak.

losi momci cesce upadaju u nevolje. losi momci vise rizikuju. losi momci krace zive. losi momci imaju problem sa zakonom.

sta je sve zajednicko u tome??? PA TO STO IMAJU VISE ZIVOTA U SEBI od tipicnog muskarca!! Cista logika. Kad imas vise zivota u sebi automatski si atraktivniji.

Jasno? E sad pocnite duze i dublje da razmisljate o tome ;) Nemojte samo da shvatite da treba da budete los momak :) Mozete da budete i dobar momak, a ta odisete zivotom. Samo trebace vremena da naucite kako ;)
(Sima, 03. novembar 2019 17:35)

Da vi neke milione imate, vile u Majamiju, jahte i po 4-5 bugatija za otici do pijace, pa da covek kaze svaka mu cast, los momak, smeker u dusi, brzo zivi i ima uticaja, politickih prijatelja i svega ostalog, nego ste obicne jajare, ima vas u svakom gradu mnogo opasnih i losih, rasturate gudru za nekoga, nabodete se hemijom i odete na 4 treninga kik boksa pa mislite da ste UFC prvaci, tucete klince po diskotekama i reketirate pekare. Sine moj, pravi losi momci ne baljezgaju po B92 portalu i sigurno se ne hvale sa tim sto su losi, jer ni jedan nece priznati da je los.

k

pre 4 godine

Ma isto kao i kod muskaraca. I oni isto imaju devojke za zabavu i devojke za zenidbu, da se ne lazemo. Problem nastaje kad se devojka uda za tog koji treba da sluzi samo za zabavu... Muskarci tu teze grese, vise su proracunati kod ulaska u brak. Za zabavu jedno, a za brak neka 'nevina'. Doduse, cesto takve varaju sa ovim losima. Vazi za oba pola...

janko

pre 4 godine

Romanticne setnje? Avanture? Avanturisticki duh je pre da putujemo zajedno i vodimo aktivan zivot. Stereotipi su stvoreni da postoje dobri dosadni momci i losi zanimljivi momci. Zapravo postoje dobri zanimljivi momci, samo tesko nabasati na takve. A isto vazi i za devojke. Cinjenica je da su devojke sve jace i da zele sredjen zivot i da tesko pristaju na kompromise. ALi to nije onako kako je napisano u clanku. Kod nas masmediji pretezno popularisu sponzoruse, ali je realni zivot daleko od toga. Sustina mas medija je da bi trebalo da stvore i promovisu trendove, a kod nas popularisu ono sto je nenormalno. Na pet sponzorusa deset fakultetski obrazovanih zena ... a stice se utisak da je obrnuto. E sad posebna je prica sto je jako puno neudatih zena starijih od 30te i sto to nije pozeljna politicka prica, jer ukazuje na probleme koji su obrazovani ljudi svesniji. I tom nekom zacaranom krugu zene vole lose momke... nije to bas tako. Da se razumemo... romanticna setnja po plazi na Baliju je svakoj zeni ideal, narocito u odnosu na vece provedeno na strafti sa nekim pijanim i drogiranim tipom. Ali opet... ima svakavih. Samo ne treba generalizovati jer nismo mi vise voljni da budemo razvrstavani po sablonima koji nekom odgovaraju.

mmm

pre 4 godine

@iskusno: Tacno. Muskarci vole lujke i droce. Cak se vrlo cesto i zene takvima jer i oni (kao i zene) nekad pogrese u proceni. Pa najvece droce koje znam su se prve udale, ove normalne su sve same, dosadne su, nije zanimljivo nemati 'dramu' u zivotu. Ma isto je i kod zena i kod muskaraca-podjednako nemaju pojma da odaberu osobu za brak. Imam drugaricu koja je kuckasta, bezobrazna, drami, pobaca pola kuce kroz prozor (lujka) ne zna se sa koliko je muskaraca bila, ljudi ona se skoro udala treci put?! Ej nasla je 3 muskarca koja su nju takvu nenormalnu ozenila?!

...

pre 4 godine

Ja se pravim dobar na pocetku,setnje,bioskop,razgovori i ona me stavi uvek u frend zonu..onda pokazem svoje pravo lice (sex,bancenje,alkohol,bezobrazluk) i poludi za mnom! ETO TO SU ZENE!! Shvatio sam to u 25g i evo vec 5g sex- a koliko hoces!!!

Shamu

pre 4 godine

@Sima
Ti da si los momak ne bi sedeo na B92 i kucao komentare, nego bi se k'o covek negde na utakmici tukao ili sedeo u kaficu i gledao mrko sve oko sebe :) Mozda prodavao drogu kod skole, ako si uznapredovao u organizaciji!

iskusno

pre 4 godine

i muskarce privlace poremecene zene, promiskuitetne, lazljive, zavode sve oko sebe, seksi su, muskarci im zavide sto imaju takve ribe. osim toga, takve najcesce idu po crkvama, mole se, slave slavu, govore da ste im drugi ili treći. tačno, ali možda na dnevnoj bazi, buahahah. ostale zene su im tunjave, feministkinje, intelektualke, neprivlacne i vredne prezira. dakle, slican se slicnom raduje!

Milan

pre 4 godine

@ aron
Joj , mani me molim te tih prica. Ja sam dobar , kulturan , visokoobrazovan, zanimljiv i duhovit. Prosecnog izgleda. Nije ni da sam neki punisa, malo vise od proseka zaradjujem, cak ni auto nemam. I nikad nisam imao problem da nadjem slatku ok devojku i pored sve moje finoce - ne pijem, ne pusim, ne drogiram se, ne varam . Ali ja sam inteligentan, duhovit i zanimljiv sagovornik, za razliku od mase dosadnih, a i priglupih muskaraca koji su fini ali su toliko dosadni , ono da umres od dosade sa njima, narocito kad pricaju. Primer: komsija koji muva neku devojku, svidja mu se bas jako i dosta dugo, i ukazala se prilika i ja ih upoznao i sedeli mi u kaficu i on poceo sa pricom kao
kupio bajs i sve bi to bilo ok da nije poceo da smara sa delovima tog bicikla i kako ti delovi funkcionisu ( ono gleda u nju i sve prica o tome, trazi da ga ona prati u prici i tako pola sata nikako da prekine) sve u sitna crevca, a devojka se sve pravi da slusa a samo gleda da pobegne sto pre. Posle sam mu otvoreno rekao da nije normalan, mene je smorio a kamoli tu devojku. A dobar decko ko lebac ovako, ali ima tu losu osobinu da je uzasan u komunikaciji . I sad neka treba da bude s njim samo zato sto je dobar i da je ceo zivot smara . Prosto nije dovoljno biti samo dobar. Moras imati jos neke karakteristike, ili da nemas neke druge koje nikome nisu pozeljne, da bi se svideo nekome.

Suncica

pre 4 godine

Mene ne fasciniraju losi momci. Podsecaju me na kriminal, 'leba bez motike, teretanicu, isprazne glave, nesmotrenu i bespotrebno brzu voznju, neobrazovanost... Ne smatram da su podobni za porodicu, jer olako shvataju zivot i ne vole obaveze.
Slican se slicnom raduje.
Jednom mi je u zivotu prisao jedan lik, visok, krupan, vise debeo nego misicav, vire mu tribali ispod rukava kosulje(majko mila), rece da me merkao duze vreme, dosadile mu d..lje i sada hoce zenu za kucu😆,pokazivao mi slike auto placa koji poseduje ( bavio se prodajom kola)... Otvoreno sam mu rekla da mi se ne svidja. Covek je nabavio moj broj, upoznao mi brata, nudio posao mom ocu, parkiravao auto ispred moje zgrade, zvao, dosadjivao, ja sam bila prestravljena tom osobom, koja ne zna za ne. Kojoj je to privlacno? Nekoj slicnoj njemu.
Slican se slicnom raduje. Morala sam mu odati priznanje za upornost.. Da je tim finim momcima samo mrva te drskosti i samouverenosti, bila bi idealna kombinacija...

Pseudoharms

pre 4 godine

Istina je da losi momci dobro prolaze, ali ne kod zena, vec uglavnom kod devojcica. Tu, negde, oko 25, zene pocnu da gledaju na neke druge stvari, da razmisljaju sta im muskarac moze pruziti dugorocno, bilo u materijalnom, bilo u emotivnom smislu. A to da vole lose momke to mu pre dodje kao neki, holivudski stereotip, koji bas i nema nekog jakog uporista u stvarnosti. Doduse, ruku na srce, sljam se sljamu raduje, tako da losi momci, privlace, ako izuzmemo mladalacku naivnost, uglavnom, samo slicne sebi.

timer

pre 4 godine

Vidim da pisac teksta konstantno meša dominantne i loše momke i to nije slučajno. Naime zene vole dominantne momke. Tačka. Ali se tu desi jedna zavrzlama koje one cesto ne razumeju a to je da su loši momci cesto glasni, agresivni, posesivni, a zene te osobine (pogrešno) tumače kao dominaciju. Dakle u pitanju je pogrešna percepcija.
Znamo svi kada udjemo u kafanu, nije najopasniji onaj koji najviše galami, najopasniji je onaj tihi grmalj u ćošku.

Ana

pre 4 godine

Do 24 zene vise vole bad boys. Posle toga jure samo lovu, kola, stanove, sigurnost, buducnost, placanje racuna, zbrinjavanje familije... DNK je cudo.

Ana

pre 4 godine

@ andrej
Ti decko trazis da tebe neko gleda na pravi nacin a pri tom ti devojke ne gledas tako. Sam si napisao citiram "neke prosecne devojke ne manekenke" . Ti ovde samo pises o izgledu,unutrasnji kvaliteti nista. Devojka prosecnog izgleda moze da bude iznadprosecna u svemu ostalom, isto kao sto manekenka moze da bude ispodprosecna u svemu sem u izgledu. A ti to izgleda ne kapiras. Mozda je ta prosecnog izgleda bila iznadprosecna u ostalom pa joj nisi legao u komunikaciji , inteligenciji pa zato nije htela sa tobom. Mozda si joj bio dosadan, nije imala o cemu da prica sa tobom. Vi muskarci sve posmatrate samo kroz prizmu izgleda. Skoro je bio tekst o ubistvu neke devojke- pola komentara, muskih je bilo u fazonu- joj kako lepa devojka kakva steta sto je ubijena. Ispada da ne bi bilo steta( sto je ubijena) da nije bila lepa..

fiu

pre 4 godine

Dobri momci isto imaju uspeha, ako liče na nešto i ako imaju neku karijeru i slično...
Isto tako nadju neku sličnu sebi dobru devojku.
Normalno da će neku frizerku što samo visi na IG nema ništa bitno u životu, koja gleda rijalitije normalno da će njoj barababa biti privlačna a neki programer dosadan i nerd.

esi mi dobar !

pre 4 godine

Pa i one su lose samo sto se odmah ne vidi, kod nekih.
Oziljci, robija obavezno, tetovaze (kratace, sveci, ostrog, karadjordje...) da sastavi 2 recenice a da ne opsuje (i uspe pravilno da ih izgovori)....ma koja bi odolela.

Jeremija

pre 4 godine

Meni je ovo najviše zaparalo uši: "Žene veruju da bi njihov život bio mnogo lakši kada ne bi morale same da donose važne odluke. Iz tog razloga, žene su radije s partnerima koji mogu da preuzmu kontrolu i donesu SVAKU odluku umesto njih." Ovakva mi ne treba, ali nikako.

alban

pre 4 godine

Ja nigde nisam primetio da normalne devojke vole lose momke, naprotiv, one ih cak i nepodnose kada ih vide u gradu. Mozda ima i onih devojaka koje vole lose momke, ali takve devojke su glupe u vecini slucaja.

Maka@

pre 4 godine

Nešto se dogodi devojkama na studijama, većina mojih drugarica i ja upisale smo se na tzv. "ozbiljne" fakultete sa velikim planovima za karijere. Međutim čim krenu pritisci , problemi mnoge krenu linijom manjeg otpora uplaše se odgovornosti. Nažalost još uvek živimo u društvu gde možemo taj izbor da napravimo gde se podgreva klima za to, udaj se i prepusti njemu bitne odluke. Meni je to strašno nikada nisam u muškarcu tražila očinsku figuru i lajfkouča, i ne podnosim tu fingiranu dominaciju i patološke veze. Ali isto tako mnogi muškarci padnu na tu spiku i to ih radi, on će joj sve pružiti, oči otvoriti i sl. Ne razumem zašto ?

Ninamandarina

pre 4 godine

Ja ne volim, po prirodi sam dominantna, svojeglava i impulsivna, prava južnjakinja, kad je i muškarac sličan meni po karakteru nije dobro, pršti na sve strane.

tocka

pre 4 godine

Pa sad da vas pitam jel Ilon Mask, Dzef Bezos, Bil Gejts, Sergej Brin i ostali najbogatiji ljudi na svetu konzumiraju duvan, alkohol, imaju tetovaze i impulsivno ponasanje?
Takvi tetovirani i alkoholisani dominiraju samo u kafani, i mozda kafanskim musicama deluju kao dominantni, jer imaju mozak mušice.

...

pre 4 godine

Zato sto su “losi” momci obicno oni koji dobro izgledaju. A kada muskarac dobro izgleda, verovatnije je da nece bas trcati za zenama, pa ga mozete okarakterisati kao loseg momka.
Isto tako, nece cesto ulaziti u tuce cvikeras sa 60 kg i 170 cm visine, nego krupan, snazan i dobro gradjen covek.
Dakle, sve se svodi na fizicki izgled.

Jocke

pre 4 godine

Loši momci po pravilu imaju harizmu. Moj brat je dobar momak ali ima harizmu i atraktivniji izgled i oduvek su ga više želele nego mene. Dok recimo ja - nekako sam ''sladak'' u licu (kako kojoj i u zavisnosti od opšteg utiska koji ostavljam) i nikad nisam uspeo da privučem a kamoli zadržim neku opasnicu, lošu. Uvek sam privlačio one fine a takve su uvek privlačile mene. Ne bih ja sa lošom mogao da budem, fine su moj tip. Međutim uprkos tome, fizički izgled igra bitnu ulogu. Dok sam bio niski (170 cm) bradati debeljko, bio sam mnogo benignijeg izgleda i nisam uopšte privlačio poglede. Onda sam nabacio mišiće, nosim urednu kosu i bradu i osmehujem se, i odjednom delujem vrlo potentno i devojke mi na poslu i javnim mestima češće uzvraćaju pogled i osmehe - iako sam u suštini i dalje nizak i neharizmatičan. Dovoljno je da budete uredni, češće se osmehujete i da budete jako dobro a opet nenametljivo građeni i već ćete odavati utisak nekoga ko je harizmatičan i potentan, iako možda u svojoj suštini niste ni jedno ni drugo.
Ja sam prihvatio sebe kakav jesam, da sam dobrica koji privlači fine devojke (a bogami primetio sam i fine momke), i meni loše ni ne trebaju, niti ja trebam njima. Mada sam i dalje u rebusu kada privučem neku finu devojku, jer nikad ne znam da li je ipak moja građa to što ju je privuklo i da li bi me uopšte pogledala da sam i dalje bucko. Verovatno ne bi. Ali vremenom muškarac shvati da su žene te koje biraju a izbor im je veliki.

trt

pre 4 godine

a bolje dodati i clanak koji tip zena voli loseg muskarca (los:diler, uterivac dugova,zelenas, ubica, pljackas, sve to samo na motoru, radi u BIA, specijalna brigada, dousnik, spijun, steroidas, pijanac, koman, navijac, makro, kockar, sektas, kamiondzija, lokalni divljak, ili neki mix ovoga)

alban

pre 4 godine

Mici

Ljudi nisu zivotinje pa da odabiraju najaceg. Kazanova je bio slabasan, pa je bio najveci ljubavnik u svoje vreme. Mik Dzeger (Rolingstons), je celog zivota bio i slabasan a i ruzan, pa je drmao najbolje devojke sveta. Secas se Din Martina (holivudskog lepotana) ni priblizno nije imao devojaka kao njegov najblizi kolega Dzeri Luis, koji je takodje u odnosu na Dina, bio ruzan. Nije sve u jacini i spolasnjoj lepoti, niti dali si los ili dobar momak. Vazna je tvoja licnost, dali znas ili neznas sa devojkama.

Hmmmm

pre 4 godine

I muskarce privlace problematicne zene, nema tu razlike. Ljude lozi izazov i kada je nesto teze osvojivo onda im to deluje vrednije. Cim si normalan i ne zezas uzimaju te zdravo za gotovo, provaljen si, osvojen. Potpuno je isto za oba pola cak se muskarci teze toga oslobode.

Zoki

pre 4 godine

Zato sto im je potreban neko koga percipiraju kao jakog (jak ne znaci nasilan) muskarca! Neko ko moze da ih zastiti i brine se, i ne samo to nego da se suprotstavi njima samima.

Mislite da zena postuje beta muskarca kojeg moze da mota oko prsta??? Hahahaha, nema sanse!! Nema tu mnogo filozofije.
Sve je suprotno onome sto danas propagira agresivni zenski sovinizam koji se skriva iza maske nekadasnjeg plemenitog feminizma.

Srba

pre 4 godine

Nema to veze, zene vole da muskarci dobro izgledaju, to je tajna svega. Sve one oprastaju, ako je izdajnik, bez karaktera, mamina maza, ludak, lopov, sve moze proci ako dobro izgleda i obrnuto, mnogi ljudi sa karakterom i postenjem ali manje fizicki aktraktivni su imali problem da nadju saputnicu. Pa znate li nekog lepog muskarca da je imao problem da nadje devojku? Ajte molim vas, pa dajte se uozbiljiti. Ja znam neke od tih losih momaka i opet medju njima oni ruzni nemaju devojke, uprkos tome sto su losi i neukrotivi. Ne optuzujem, i ja volim lepe devojke, to je prirodno. Cak sam jednom pokusao da se zabavljam sa jednom devojkom koja i nije nesto fizicki atraktivna ali je divna osoba stvorena za pravljenje porodice pa sam odustao jer mi nije privlacna bila, nisam imao zelju da je poljubim, sta cu. Da ne bude da napadam zene, skoro isto vazi i za muskarce, dakle, 99% u izboru partnera se vrti oko izgleda.
(Cenendler Bong, 03. novembar 2019 17:19)
A onda se okrenes oko sebe i brakova masu, jedno bar neatraktivno, cesto oboje, prosjecni zivoti, primanja... I pogotovo kod zena je upitno koji muskarac dobro izgleda? Uglavnom je univerzalna ta visina, ali nije presudna, ostalo nije. Vidis muskarca koji je bezlican, obican, nosat, seljacka kratka frizura i uspije on kod zene koja je tvoja zelja. A ti recimo po svemu bolje izgledas, ponasas se... Ima tu i toga ko je ugrabimo momenat, ko je onaj klasicni smarac koji obecava sve sto zena zeli (seks, djecu, hranu na sto), a ti iako mozes vise od toga, ako ti se iskreno svidja, ti ne emitujes te osnovne stvari, onda one to ne kapiraju... Kako god, zajeb.

rp

pre 4 godine

Ma padaju na zgodne ili bogate( više interes), može on biti bad-boy, može biti povučeni introvert, može biti pijanac, narkoman ili kockar.
Sve se prašta ako joj se svidi.
Ako mislite da vas devojka neće jer ste dobri momci nemoj da lažete sebe jer niste dovoljno privlačni.
Život ne pruža mnogo momcima koje život zakine na genetskoj lutriji.

Gffg

pre 4 godine

Zato što želimo žestok seks, ok? Kao i svi, na kraju krajeva. Naravno, one pametnije će tražiti normalnog lika koji ih poštuje, ali sa tom dozom bezobrazluka koja povećava šansu za zanimljiv seks. To nikako ne znači da tip treba da je nevaspitan, bahat, nenačitan, neobrazovan, priglup, prljav, napadan, alkoholičar, narkoman, kriminalac itd. A za one koje su odgojili Pink i narodnjaci... Ne znam, njima samo mogu da poželim sreću jer iskreno ne razumem njihov svet.

Dragan

pre 4 godine

Losi momci najlakse trose pare i sa njima je uzbudljivo,zanimljivo. Oni kupuju poklone i zeve kao da sutra ne postoji a vrlo verovatno su i na lak,sumnjiv nacin dosli do novca pa je takve pare lako trositi... Covek domacin kuci kucu,ne jede po restoranima gde ce muzika da mu svira dok vecera. Domacin,otac,suprug ulaze u domacinstvo sto znaci puno prozora i tepiha za prati...tako zene vide stvari.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

"To su obično žene koje privlače loši momci, oni koje donose odluke umesto njih i one koje su imale stroge roditelje."

Zasto se generalizuju stvari u naslovu? Pa nisu sve zene obogacene psihozama zbog strogih roditelja ili cega vec.

Srba

pre 4 godine

Dakle ne vole šonje već čvrstu ruku.
(XXL, 03. novembar 2019 17:26)
I ovdje se uvijek prica o mediokritetima, to ne zaboravite. Otud plural. Neko ko ima nesto da valja u sebi on se ne lozi na plural. Takvu osobu zaintrigira jedna osoba, iz bilo kakvih razloga da je. Covjek koji drzi do sebe je poprilicno monogamno bice. I onda kako da budes "cvrsta ruka" prema osobi koju "volis"? Sonja brate i to ponosni sonja. I tu onda dolazi do zamjena teza. Ja te iste istetovirane i "opasne" stavljam u mali dzep i u mom drustvu su malecni. Dok u ocima zena su kao neki likovi. I takve samaram, i ja sonja. Sve je stvar percepcije i sposobnosti da se stvarno upozna neka osoba. Sebe smatram opasnijim od svih tih "opasnih". Poblem je sto su stani-pani zivotne situacije rijetke i tada ljudi poput mene se pokazu, a ovi ispadnu mace. Ende.

Mici

pre 4 godine

Zaboravljate biolosku stranu koju vucemo jos iz doba praistorije. Dominantni muzjak koji prenosi najbolje gene za potomstvo kako bi svi mogli da opstanu u surovoj prirodi. Jos uvek u vecoj ili manjoj meri imamo to u sebi ma koliko mislili da smo napredovali od tog doba...

da

pre 4 godine

Vrednosti u vezi,komunikaciji,sadrzini,totalno poremecene i mladi se prilagodjavaju,vecina,negativnim trendovima...kada malo izadjete van granica ovog geta videcete da su u srbiji cak i u musko zenskim odnosima zastupljena destrukcija,niske strasti,bahato,primitivno ponasanje..

Mediterano Blanco

pre 4 godine

Cenendler Bong, 3. novembar 2019 17:19
Decko brkaš loncice,masa ok simpaticnih momaka nemaju devojke danas i imaju problem da udju u dublje-emotivne veze,samo zato što nisiu odgovarajuceg današnjeg konvecionalno-društveno-materijalnog statusa.Licno znam bar 3 takva primera-slucajeva(izuzmijaci moju malenkost).Nekada je fizicki izgled muškarca-momka bio najvašniji kod žena-devojaka,danas nije vec interes(cast izuzecima),fizicki izgled je negde na 3-oj lestvici kod devojaka-žena,taj trend je aktivan kod nas od cuvenih 90-tih.A i taj nebulozni stereotip,ako je neko loš momak karakterno odmah automatski je fizicki lep,haha.Evo recimo,jedan moj veoma dobar prijatelj,koji se skoro oženio za predivnu i prekrasnu devojku-inace je to retkost danas nažalost (ali sreca prati hrabre-specificne),je vrlo simpatican momak-muškarac a karakterno je ljudina i dobrica i pravo je bogastvo imati takvu osobu za prijatelja.

...

pre 4 godine

@(Šaka jada, 4. novembar 2019 17:49)
Meni je fascinantno kakva ona imaju ocekivanja od muskaraca: da su visoki, da dobro izgledaju, obrazovani, govore strane jezike, ambiciozni, ostvareni, situirani, iskusni u krevetu, drustveni (da se dosta krecu i imaju dosta prijatelja), da su prema njima nezni a u isto vreme da ih se drugi plase, da im citaju misli i da znaju kad sta treba da kazu/urade, da su zanimljivi, duhoviti, imaju pricu, spremaju iznenadjenja (poklone, cvece,...), vode na letovanja/zimovanja i na ruckove/vecere, imaju neki fensi hobi ili se bave fensi sportom (golf, tenis,...), da postuju bon ton u drustvu ali isto tako i da se nekad ponasaju divlje kada su sami (cisto da se ona podseti da je on musko), da kuvaju, usisavaju i rade ostalo po kuci, skupljaju lisce, kose travu,... Samo se pitam sta devojke nude zauzvrat? One izgleda misle da je dovoljno sto su zensko i to sto ce mu samo pruziti priliku da je "osvoji". Koliko li samo puta bio u drustvu i cudio se cudu o kojim glupostima one govore, koliko nemaju ni osnovne kulture ni postovanja ni novca ni ambicija ni uspeha ni nicega, a opet u isto vreme samo trube o nekoj ravnopravnosti. Ma cudo zivo.

Strawdog

pre 4 godine

Mislim da je naslov (pitanje) ovog teksta specifičan i da važi samo za okruženje koje deli iste, ili približne, vrednosti i shvatanja. Na žalost, u ovakvu sliku spada i Srbija, kao zemlja u tranziciji u kojoj još uvek funkcioniše zajednica na plemenskom i kastanskom nivou. Tako je i u muško - ženskim odnosima. Oni još nisu definisani i izgradjeni (kod 80% populacije), odnosi se diktiraju od strane medija koji promovišu jednu vrstu izopačenog modela na relaciji suprotnih polova. Postavljeni su visoki standardi (keš, kolica, gajba, žurke, putovanja...), sve je postavljeno naopako, pa nam je, uveliko, civilizacija u devoluciji, gde vladaju jaki, istetovirani i bez mozga alfa mužjaci, dok su pametni proglašeni slabima.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Do 24 zene vise vole bad boys. Posle toga jure samo lovu, kola, stanove, sigurnost, buducnost, placanje racuna, zbrinjavanje familije... DNK je cudo.
(Ana, 03. novembar 2019 19:44)

Moja imala 23 kad sam je upoznao. Dva dana posle joj bio 24. rodjendan. Sta mu ja sad tu dodjem?

Sima

pre 4 godine

ciste gluposti u clanku. reci cu vam ja posto sam los momak.

losi momci cesce upadaju u nevolje. losi momci vise rizikuju. losi momci krace zive. losi momci imaju problem sa zakonom.

sta je sve zajednicko u tome??? PA TO STO IMAJU VISE ZIVOTA U SEBI od tipicnog muskarca!! Cista logika. Kad imas vise zivota u sebi automatski si atraktivniji.

Jasno? E sad pocnite duze i dublje da razmisljate o tome ;) Nemojte samo da shvatite da treba da budete los momak :) Mozete da budete i dobar momak, a ta odisete zivotom. Samo trebace vremena da naucite kako ;)

Aron

pre 4 godine

Zato i mnoge nastradaju. Prosto fini su im dosadni i žene su spremne da zbog njih kao rizik i ulog stave svoj život. Daa se razumemo, nasilje nad ženama jeste problem ali ja misli da je rešenje u tome da se otvore centri koji će da rade na edukaciji žena i njihovo prevaspitavanju. Da se ne lažemo nasilje će prestati kad se isplati biti fin kao što je to slučaj na Zapadu. Žene i devojke moraju da prestanu sa seksualnom marginalizacijom i satanizacijom kulturnih muškaraca, svrstavajući ih u kategoriju mekušaca i slabića. Takođe moraju da prestanu da glorifikuju mačo likove. Inače ako se to ne uradi sve će ići po starom jer treba se baviti uzrokom ne posledicom.

120

pre 4 godine

Samo budite svoji, imajte svoje ja, postujte sebe i postujte druge, radite ono sto volite i vidjecete da ce vas vecina voljeti i cijeniti. Ako ti ona kaze e znas ne volim sto pusis ili ne volim kad se napijes i slicne gluposti, reci joj da ce joj mnogo ljepse biti u zivotu da zavoli to. A ako se budes mjenjao i radio sve zivo pod raznim izgovorima da je to zdravije i slicno onda pisi propalo. Pozdrav!

sofronije

pre 4 godine

To "los momak" se pogresno interpretira. Vise se misli na malo tajanstvene, nedokucive tipove. To njih intrigira, njih vode emocije, ne mogu da se odupru porivu da "provale" tog tipa. A onda u vezi, njima je haos u glavi a nama mora biti mir, sto interpretiramo cvrstim stavovima i odlukama. Njih to stabilizuje, umiruje, i one ostaju.

MiLEna

pre 4 godine

Izgled mi nije toliko bitan koliko izbor zena. Ako je bio sa zenama lakog morala, sa mnom nema sta da trazi. Pamet i inteligencija na prvom mestu.

vatam zjale

pre 4 godine

Niske strasti, niski porivi, dnk, evolucioni permanent da najjaci opstaju...
Prirodna selekcija i kod zena na delu, mada se prave da su dame i nzm sta jos.
Vecita igra muskarca i zene, a u stavi svi smo robovi toga da je 'sex korjen svega'(Zabranjeno Pusenje)

Svi smo mi isti

pre 4 godine

Komentar koji se nece svideti ni muskarcima ni zenama... Zasto mi muskarci zinemo kad vidimo losu sa potpeticama provokativnim carapama dekolteom pa jos laku koja nam se nabacuje? Jer je to izi kombinacija, dok za zenu trazimo sve suprutno.. Isto tako one kad vide znojavog pijanog baju raskocane kosulje odvaljenog od stene koji im pokusava srociti neki umili kompliment, pomisle, a sto da ne ovaj taj nece da me davi, niti muva 3 meseca donosi cvece i zaljubljuje, vec veceras ce ponuditi akciju. Opet za muza traze sve suprutno. Licimerno u oba slucaja, ali takvi smo svi jbg, izaberite ulogu svoju.

Brat Bart NS

pre 4 godine

Možda nije prikladno ovo da napišem, ali zene birajuci loše momke ne zavrse bas dobro zar ne?Kolko je zena izloženo nasilju, kolko njih je ubijeno od tog istog ili zbog tog istog opasnog momka, pa dame znate same ste birale zar ne?

epz

pre 4 godine

Ali neprivlačni loši momci devojkama nisu poželjni tako da izgled je sve. Ne bi Džeremi Miks uspeo u životu da je neprivlačan, ne bi ga zvale modne kuće da ih reklamira...ali lik je uradio grozne stvari zbog kojih je robijao ali to devojkama nije bitno dok je on njima privlačan.

Ina

pre 4 godine

@ milan
Hvala Milane na tome sto si objasnio.Nije dzabe receno da se zena zaljubljuje u to sta muskarac prica , tj kako razmislja, to zenu privuce ili odbije. Znaci ne u pezorativnom smislu da je laskavac, skida zvezde s neba, ne to, nego bas nacin na koji razmislja, sto se otkriva kroz komunikaciju. Ne mora mnogo ni da prica al kad prica da to deluje smisleno, da je zanimljiv. Moja mladja sestra je imala skoro sastranak sa nekim deckom sa faksa, studiraju isti faks , delovao joj je decko fino, kulturno i pametno, i fizicki joj je bio sladak. I izasli oni, a on poceo da joj dosadjuje sa pricom o Kosovu, posto su njegovi odande i stavovi koje je iznosio su bili bas agresivni, on bi da ratuje bla bla bla. I smorio on nju, al ajde nagovorih ja nju na jos jedan sastanak, kazem joj dobar je decko ( tako su mi bar rekli neki zajednicki prijatellji) mozda trema . I izadjose ponovo. Ovaj put joj je poceo pricati o nekim poznanicima , nekim dogadjima i ispostavilo se da se uopste ne slazu po stavovima, a vrhunac je bio kad je davao izrazito konzervativne stavove o zenama vezama i sl. Ona je bila zapanjena a i ja kad mi je ispricala sve. Ono kao fin, obrazovan, kulturan a tako zaostao, primitivan u nacinu razmisljanja.
I ja sama dok sam bila slobodna sam imala situacije da me decko sa kojim izadjem udavi sa pricom koja me uopste ne zanima, bas kao taj opisan sa bajsom, ono decko kako zaboga nisi svestan kako si naporan. Tako da zaista da li ce vam devojka dati sansu za vezu, najvise zavisi od toga sta pricate i kako razmisljate. Ako joj se to svidja, vasa je. A zadrzacete je ukoliko i radite u pravcu vasih razmisljanja, da ste osoba od reci i dela.

Hugo

pre 4 godine

"To nije stereotip, već samo po sebi činjenica. Muškarci koji dominiraju obično konzumiraju duvan i alkohol, imaju tetovaže i imaju impulsivno ponašanje. Ali žene i te kako padaju na njihov šarm."

To je zesci stereotip. Oni koji su taoci alkohola su obicno slabi ljudi koji se ne mogu nositi sa zivotnim problemima, pa svoju snagu crpe iz case. Oduzmi im casu i dobices mrtvog i tihog, anksioznog tipa. Oni koji preteraju sa tetovazama su ljudi sa malo samopouzdanja, pa tetovazama nadopunjuju samopouzdanje pokazivajuci da su hrabriji i puni istorije, sto je naravno sve fejk. Onda se tu nadje neka nesigurna devojka koja veruje u sve to.

Iskusan muskarac

pre 4 godine

Vec godinama i godinama govorim, da su zene najveci upitnik odnosno zagonetne?
Cesto ni same neznaju sta zele. Ako si perdobar, ne valjas, ako si grubijan, takodjer
ne valjas. Zatim, zene nikada nisu bile osjecajne i iskrene kao muskarci i neznaju
pokazati svoj pravi osecaj prema muskarcu.
Zene su kao danasnje vreme, nikada neznas kada ce biti Sunce, kada oblacno, kada
kisovito ili sneg. I pored toga sto vole imati lepotane, najvaznije im je novcana sigurnost
i standard. Zato se muskarci pitaju, zasto lepotice ponekad biraju ruznog ili starijeg coveka
za partnera?
Zato stalno govorim u diskusijama kad je rec o zenama, da nema ni jednog psihologa ili
strucnjaka koji je otkrio pravu PSIHU zene. One znaju biti svakakve, narocito nepredvidjene
i zato ih je tesko procitati.

Iskusan muskarac

pre 4 godine

Vec godinama i godinama govorim, da su zene najveci upitnik u zivotu?
Cesto ni same neznaju sta zele. Ako si perdobar, ne valjas, ako si
grubijan, takodjer ne valjas. Zatim, zene nikada nisu bile osjecajne i
iskrene kao muskarci i neznaju pokazati svoj pravi osecaj prema muskarcu.
Zsto stalno govorim u diskusijama oko zena, da nema ni jednog psihologa
ili strucnjaka koji je otkrio pravu psihu zene. One znaju biti svakakve,
nepredvidjene i zato ih je tesko procitati.

razvedena

pre 4 godine

Malo malo pa ova tema. Ja nisam uspela da nadjem partnera. Razvedena sam, sa detetom. Bilo je nekih veza duzih, kracih ali nista ozbiljno. Imala sam tu nesrecu da nailazim na blebetala, moze da prica dok ne ozvalavi. Uzas ! Koliko muskarci mogu da pricaju pa to je strasno zaista, i to kakve dosadne price ( kao onaj o delovima za bicikl ). Tako me par njih smaralo za medalju i digla sam ruke.

Šaka jada

pre 4 godine

Tako da zaista da li ce vam devojka dati sansu za vezu, najvise zavisi od toga sta pricate i kako razmisljate. Ako joj se to svidja, vasa je. A zadrzacete je ukoliko i radite u pravcu vasih razmisljanja, da ste osoba od reci i dela.
(Ina, 04. novembar 2019 07:48)

A znate li Vi da pokrenete neki razgovor, ili ste mutave, sposobne da samo trepćete okicama? Pitam to jer primećujem da muškarac tobože treba da ima ulogu nekog zabavljača ili šta već.
Ali tu već odmah nastaje problem jer se ženama od 20. do 40. godine tematika razgovora svodi na šminku, i ko je koga od poznanika i poznanica. Uz možda Farmu i Parove i to je to.

Straight Outta München

pre 4 godine

Zene vole sigurnost. Kada sam poceo da zaradjujem ozbiljnu lovu, nisam mogao da se odbranim. Pre toga, bilo je sve u granicama normale....

Mix

pre 4 godine

Ovi sto lupetaju da je mnogo bitan fizicki izgled,nemaju pojma ili jure balavice.Nema zene,koja ce da odoli duhovitom i sarmantnom muskarcu.

Eto!

pre 4 godine

Vala, kad cujem "dobar je, mucenik", moja reakcija je hajde da ga ub**emo da se vise ne muci, a ni neka mucenica zajedno s njim. Nema dalje!

Cenendler Bong

pre 4 godine

@mediterano blanco....Pricas klasicnu kafansku pricu...Cuj neki tvoj drug, strasno. Sad mi treba da poverujemo da ti imas tog druga...Znam i ja covece ruznog tipa koji ima lepu devojku ali to su izuzeci...Svega ima na ovom svetu ali procitaj naslov molim te, dakle, kaze, "zasto zene vise vole lose momke"? Znaci, tekst je o vecini zena a ne o toj sto se udala za tvog druga!

genius12

pre 4 godine

Nisam neki ekspert u ovoj oblasti,ali se po meni ne treba nesto preterano druziti sa osobama kojima imponuje da su u drustvu kriminalaca,huligana i sl.i da takve osobe (pa logicno i devojke)treba izbegavati.Ipak,mislim da je ovo pomalo generalizovanje,i da se svakako uvek mogu naci osobe sa zajenickim interesovanjima,pogledom na svet,koje su pouzdane i koje ce uvek biti uz vas,bez obzira na situaciju.Naravno,ukusi su razliciti,ali po meni takve devojke generalno treba izbegavati.

Sandra

pre 4 godine

Ljudi suvise bukvalno shvataju to " los ili dobar" decko ili " dobra ili losa" devojka. Mislim da ima jako malo devojaka koje vole i biraju kriminalce, nasilnike- to je bas retko i po pravilu te devojke imaju probleme sa emocijama ili inteligencijom- nekad i oboje. Patologija. Problem je sa definisanjem tog " loseg" od stane mnogih muskaraca jer su skloni da svakog ko je malo mangup, vrcav, ima neku energiju koja privlaci, definisu kao los, iz neke svoje ljubomore, nesigurnosti i slicno. Ima cak muskaraca koji smatraju sebe dobrim i finim, mirnim ( ??? ) a bez problema ce prevariti ukoliko im se ukaze prilika i to pravdaju biologijom , a vamo ce da pljulju nekog ko ima sarma, ko ima spiku, koga zene zele, nazivaju ga losim bez ikakvog realnog razloga.." Los" im je samo zato sto im " uzima" devojke koje oni zele a ne mogu da imaju.

mile

pre 4 godine

@razum
Sta tu nije jasno? Vise voli njegov dzoint nego tebe sa tegovima. Znas, ponekad uz dzoint mozes fino da se raspricas i jos ako nadju neku zajednicku temu... Pretpostvljam da bi ti sa tom devojkom pricao o svom stanu, super poslu koji imas, parama koje imas, tezini tegova koje dizes iz benča, zavrsenom fakultetu... Hmmmm, bogami i meni dosadno zvucis... Odoh da pripalim jednu.

Luka

pre 4 godine

Nazalost primitivni balkanci I balkanke funkcionisu I dalje na nivou plemenske zajednice, gde se muskrac ceni po tome ako je "dominantan" a zena ako ima izrazene seksualne attribute.

Marijana

pre 4 godine

Los se losem raduje, jer dobar i los na duge staze, dobar oboli... Od nerviranja.. Sta filozofirate.. Nema tu filozofije.. Gledajte zivot oko vas.. I ljude.

Beograđanin

pre 4 godine

"Zato sto im je potreban neko koga percipiraju kao jakog (jak ne znaci nasilan) muskarca! Neko ko moze da ih zastiti i brine se, i ne samo to nego da se suprotstavi njima samima. "

Shvatam da zele nekoga ko će da ih zaštiti ali ne shvatam tu potrebu da im se neko suprotstavi. Koji ćeš djavo sa nekim ko će ti se suprotstavljati. Treba ti valjda neko ko ima svoje misljenje i s kim mozes da se dogovoriš. A ta varijanta "treba mi neko da mi se suprotstavi" govori o njoj kao o tiraninu i diktatoru koji želi kontrolu. Imam slučaj gde goapodja želi da da gospodin donosi odluke a kad odluči njoj se to ne svidja. Kad on njoj kaze " pa odluci ti onda" ona pobesni i napadne ga da je nesposoban. U stvari to je slucaj gde ona hoce da bude gazda bez odgovornsti.

...

pre 4 godine

Verovatno zato sto su im uzbudljivi, nepredvidivi, tajanstveni, misteriozni, neuhvatljivi... Ali kad devojke malo stasaju i sazre na njih gledaju kao na nezrele, neozbiljne, neodgovorne, nesigurne, nestabilne i okrecu se upravo onim suprotnim, koje su do tada izbegavale. Cudno je sve to. Ja sam oduvek bio miran, tih, povucen, neprimetan, nisam se isticao, svadjao, pio, devojke su me uvek zavlacile,... a danas se otimaju oko mene zato sto osecaju moju licnost, kvalitete, upornost, resenost, hrabrost u odlukama, ambicije,... sad odjednom primecuju da sam visok, zgodan, harizmatican (sto sam i uvek bio ali one nisu primecivale). Ali, mene privlace iste takve kao sto sam i ja, a ne neke koje su "gresile" i cija proslost "nije vazna".

djura

pre 4 godine

kakve zene kakvi bakraci, do j mi je od kad sam sam, putujem gde hocu kad hocu, radim sta hocu, srecniji u zivitu nisam bio kao poslednjih 5 godina :*

Opadac i klevetnik

pre 4 godine

@Ina
Evo, ronim suze, ne mogu da smirim!Kakva bica, zene, interesuje ih nacin razmisljanja i doslednost u delima!Mora da je Isus Hrist jedini imao zenu ili sam ja sa druge planete.Uslov da muskarac bude sa zenom jeste da bude mediokritet.I kada sam bio klinac, prvi su poceli da izlaze sa devojkama oni koje nije interesovalo nista, nisu imali veze sa sportom, nisu bili nikakvi djaci, ali mindjusa ili frizura ili...i onda se sve zacopaju, uvek kolektivno.Problem je sto se vi zene tesko individualizujete usled milenijumske drustvene potcinjenosti, a u savremenom drustvu ste stale na pola, ni tamo ni 'vamo.Zato sve i dajete potpuno iste odgovore o tome sta vas privlaci na muskarcima.Elem, studirao sam nesto sto ne upisuje svako i ni na faksu nisam nasao devojku koja "razlicito" misli.

Bzvz

pre 4 godine

(..., 4. novembar 2019 22:29)
Pa i vi muskarci biste savrsenu lepoticu, mladu, nevinu a sjajnu ljubavnicu, da svi za njom uzdisu a ona samo vas da zeli. Treba da radi i zaradjuje a da bude posvecena porodici, kuva, sprema, brine o deci a uvek raspolozena za seks, doterana i atraktivna i dok riba plocice i da nikada od vas nista ne ocekuje i da vam tolerise poneku svaleraciju a ona da bude verna. I da ne ostari nikad jer matore zene ne vredi.

Le Scorpion Serbe

pre 4 godine

Loši momci su obično razvijeni, atletski građeni, tuku taj "in ya face" fazon odevanja (pantalone sa bušotinama, kapuljača nasred predavanja, naočare za sunce čak i u predveče), piju, puše, ne dolaze na časove/predavanja, na žalost često i maltretiraju slabije... Žene, kao i sve ženke u biocenozi, u svemu tome vide alfa malea, seksualno poželjnog, dovoljno jakog da ih zaštiti, svog a ne servilnog... Neki ekvivalent tome što mladi momci preferiraju Pamele, Lise En i Bušarke pre nego neke intelektualke osrednjeg izgleda.
Onda, pak, dolazimo do tačke gde se ljudi razlikuju od životinja a to je sposobnost zarađivanja, privređivanja, staranja o domaćinstvu i porodici... A tu "loš momak" ustupa mesto nekoj drugoj vrsti muškarca.
Dosta "loših momaka" u kasnijim godinama prelazi u taj "japi" stadijum ali, za dovoljno pronicljive, zadržava to "loš" u sebi i svom ponašanju, tj. ta "lošost" je tada uveliko druge, složenije prirode. Ali to su već druge teme.

Andrej

pre 4 godine

@Ana

Moram da ti pojasnim, nisi me razumela zasto sam to naglasio. Pre neko vreme na istu temu sam objavio slican komentar pa devojke su mi rekle da je razlog odbijanja zato sto citiram "mi muskarci trazimo nedostizne devojke manakenskog izgleda a ne one svakondevne". Sada sam hteo da naglasim na koju vratu sam kucao i eto dobio sam tvoj komentar, t.j. opet ne valja ni ovo. Inace ako imas nesto protiv fakta da je kombinacija mlad/kulturan/miran/fin/jos-nezaposljen momak manje privlacan nego neki los/agresivan/tetoviran/ekstrovertan/pun-para momak onda obrati se autoru ovog clanka ili otvori google pa ima sta da procitas zato sto je to i globalni fenomen ali ipak na balkanu previse zastupljen zato sto tamo negativna energija se najvise ceni.

miki

pre 4 godine

Zanimljiva tema a kako ja to vidim, u pitanju je prirodna selekcija.Kvalitetnih ljudi,kao i kvalitetne robe,ne moze biti mnogo.Postoji mnogo jeftinog,lose uradjenog, prosecnog, ispod prosecnog i to je dostupno vecini.Isto je i sa "losim" momcima,sta god da to znacilo.Termin lose oznacava nesto pogresno, naopako, problematicno tj nesto sto ce vas kad tad dovesti u problem.Ako zelite da se petljate sa robom ili ljudima koji imaju ove odlike,to govori o intelektu zene kojoj je to zanimljivo.Nikada kao muskarac ne bi gledao "losu " devojku ni pod kojim uslovima.Verujem da je i sa druge strane tako,nego su u manjini oni koji vide zasto.Prosecna intelgencija balkanske populacije je upravo takva da se radi za 350 eur a vise nemamo nikakvu sigurnost ili ono sto je trebalo da bude normalno u 21om veku.Kladionice,prebijaonice,sitan i krupan kriminal,korupcija, nepotizam i najgori uslovi zivota na staorm kontinentu.Takav narod smatra da su "losi" momci nesto sto se tolerise i sto je u redu i tu nema pomoci.U skole bi trebalo uesti bonton,vaspitanje komunikaciju na prvom mestu pa bi se broj losih vremenom smanjivao. Sve polazi iz porodice,a sada decu imaju oni sto su rasli devedesetih u "losem" okruzenju pa su nam takvi i rezultati.Sto se mene tice, izbegoh sve zamke gde se postaje los,vreme sam potrosio pametno pa tako sada mogu da pasivno zaradjujem i uzivam bez stresa,tenzije i samo ponekada radim.Zato omladino,usavrsavajte se jer tu je buducnost. Kome su bitne zene,i one su tek tu.

Ремикс

pre 4 godine

На лоше момке могу да се ложе само девојке без мозга. Жене које знају шта хоће ће свакако заобићи такве неозбиљне ликове.

rekoh sebi hajde da pokusam da objasnim kako ja to vidim

pre 4 godine

Ne razumem konstantno iscudjavanje time sto "jos nije dokuceno" sta zene zele. Podrazumevalo bi se da oni koji se to pitaju, polazeci od sebe, tacno znaju sta zele, a to nije tacno. Da li znate sta vam se tacno svidelo kod neke devojke koja vam se svidja? Ne znate. Ne znate sta hocete. Isto tako i zene ne znaju sta hoce. Meni to potpuno odgovara i u svojoj nerazumljivosti mi je potpuno razumljivo. Nema tu nista cudno i nedokucivo, kad umete da sagledate sustinu slobodno i uzivate i prepustite se carima, i pustite iz sebe muskarca koji devojci koja vam se svidja itekako "ume" da "parira" i nametne svoju volju na obostrano primamljiv i jedinstven nacin. E sad, to moze da znaci da ste "opasan" muskarac u nekom smislu, ali ne mora da znaci da ste opasni po okolinu ili van zakona. Samo me pustite prica o "dobrim devojkama" i "uspesnim" ljudima koji su u statusu nasli surogat za iskonski dar za odnos prema zenama. Licno ne bih nikad svoju istinsku prirodu i takav odnos prema zenama menjao za neki status kao zamenu za svoje nedostatke, a obicno se takvim ljudima i ne desavaju takve stvari zato sto se za "uspeh" u ovakvom sistemu negde i trazi da se odreknete sebe na neki nacin, tako da ja toga ne moram ni da se plasim :'), ili prosto ljudi liseni potreba za nekim “nebitnim” zivotnim fascinacijama nemaju sa zenama ni takvu vrstu “problema”. Zato im nista I nije jasno pa pokusavaju nekim folklornim opservacijama da zenu dokuce.

Nisam pametan

pre 4 godine

Zato što želimo žestok seks, ok? Kao i svi, na kraju krajeva. Naravno, one pametnije će tražiti normalnog lika koji ih poštuje, ali sa tom dozom bezobrazluka koja povećava šansu za zanimljiv seks. To nikako ne znači da tip treba da je nevaspitan, bahat, nenačitan, neobrazovan, priglup, prljav, napadan, alkoholičar, narkoman, kriminalac itd. A za one koje su odgojili Pink i narodnjaci... Ne znam, njima samo mogu da poželim sreću jer iskreno ne razumem njihov svet.
(Gffg, 03. novembar 2019 21:57)

Miran sam čak povučen, nisam bahat, nemam tetovaze i brdo mišića, nemam BMW i ne volim da se eksponiram, nešto me ne saleću devojke ali zaintrigiranih kandidatkinja uvek ima... ali ako ćete žestok seks tu sam. Problem je što vi žene smatrate da vam takvo nešto moze pruziti samo nevaljali, žestok momak. Ne bih da se hvalim ali kod mane se svaka vratila bar po 2 puta. Neke i više.

razum

pre 4 godine

Ja uspesan, obrazovan, finanskijski odlicno stojim, svaki drugi dan u teretani, stan, auto odlicno mi ide sa zenama ipak devojka u koju sam zaljubljen me je odbila i otisla sa likom koji ima 33 godine zivi sa svojima, nema posao, nema zavrsen faks, lokalni lik koji bleji na klupicama i rola dzoint... KAKO? Kad sam saznao nisam znao dal da se smejem ili placem.

Marko

pre 4 godine

-Inteligentne ne zanimaju devojke lakog morala, drolje i slicne? Pa inteligencija nije isto sto i moral, nemaju nikakve veze...
-Fizicki izgled nije vazan, nego ono "iznutra"? Malo sutra, fizicki izgled je pokazatelj genetskog materijala, zdravlja i zato je veoma bitan. Delimicno otkriva i karakter.
-Ako je neko kriminalac, ne znaci da ce biti los prema zeni i deci, niti ce moralan covek obavezno biti dobar prema njima.
Itd.

Dubrovčanin

pre 4 godine

..............."Isto je i sa "losim" momcima,sta god da to znacilo.Termin lose oznacava nesto pogresno, naopako, problematicno tj nesto sto ce vas kad tad dovesti u problem.Ako zelite da se petljate sa robom ili ljudima koji imaju ove odlike,to govori o intelektu zene kojoj je to zanimljivo.Nikada kao muskarac ne bi gledao "losu " devojku ni pod kojim uslovima.Verujem da je i sa druge strane tako,nego su u manjini oni koji vide zasto.Prosecna intelgencija balkanske populacije je upravo takva da se radi za 350 eur a vise nemamo nikakvu sigurnost ili ono sto je trebalo da bude normalno u 21om veku.Kladionice,prebijaonice,sitan i krupan kriminal,korupcija, nepotizam i najgori uslovi zivota na staorm kontinentu.Takav narod smatra da su "losi" momci nesto sto se tolerise i sto je u redu i tu nema pomoci.U skole bi trebalo uesti bonton,vaspitanje komunikaciju na prvom mestu pa bi se broj losih vremenom smanjivao. Sve polazi iz porodice,a sada decu imaju oni sto su rasli devedesetih u "losem" okruzenju pa su nam takvi i rezultati.Sto se mene tice, izbegoh sve zamke gde se postaje los,vreme sam potrosio pametno pa tako sada mogu da pasivno zaradjujem i uzivam bez stresa,tenzije i samo ponekada radim.Zato omladino,usavrsavajte se jer tu je buducnost. Kome su bitne zene,i one su tek tu.
(miki, 4. novembar 2019 09:39)"

Miki , sve odlično , do tvoje posljednje rečenice : "Kome su bitne zene,i one su tek tu.". Tom rečenicom , sve ono što si prije napisao, pada u vodu. Žalosno.

Milan

pre 4 godine

Simo pokidao si ga. Ovako dobro objasnjenje nisam procitao u zivotu. Skroz je logika na mestu. Kraci zivot, vise Zivota. To jeste atraktivno bezobzira sto je pogresno. Ja se secam kad sam bivsoj rekao da moram da stignem da uradim nesto i da cu rizikovati zivot. Bukvalno sam vozio 200 na sat da uradim nesto za nju. Posle toga sam dobio najbolji seks u zivotu. Osetio sam kako me zeli vise.

Jovan

pre 4 godine

Tačno, samo ovo što se ovde zove loši momci moglo bi se ta vrsta muskaraca drugačije nazvati ali definitivno je tačno da žene to privlači jer je uzbudljivije nepredvidijivije zanimljivije neizvesnije, ovi drugi koji su na “izvolte” uvek dostupni zna se kad jedu spavaju rade sve u minut kao masina postaju dosadni uz to su i sami manje vise dosadni a devojkama jako brzo dosadi monotonija, mada je i još nešto neverovatno da se lepe za one “loše momke” koje zele da ukrote i dovedu na nivo ovih “dosadni” mislim vuku ka tome da budu takvi a privklo ih ovo teže dostizno nesalomivo koje se non stop se izmigolji iz ruku, neverovatno.

Šaka jada

pre 4 godine

Pa i vi muskarci biste savrsenu lepoticu, mladu, nevinu a sjajnu ljubavnicu, da svi za njom uzdisu a ona samo vas da zeli. Treba da radi i zaradjuje a da bude posvecena porodici, kuva, sprema, brine o deci a uvek raspolozena za seks, doterana i atraktivna i dok riba plocice i da nikada od vas nista ne ocekuje i da vam tolerise poneku svaleraciju a ona da bude verna. I da ne ostari nikad jer matore zene ne vredi.
(Bzvz, 5. novembar 2019 08:49)

Za razliku od žena, muškarci nemaju nerealne zahteve u tolikoj meri, niti svi misle da zaslužuju neku savršenu ženu. Taj kompleks princeze je baš ženska stvar, po pravilu.

Mmm

pre 4 godine

Nekad sam žene tretirao kao stoku, a one me jurile kao lude. Sa ženama treba biti čvrst i nijedan trenutak ne sme se popustiti. Žena treba muškarca, a ne mlakonju. Ona mora znati da može da se osloni na njega u svakom trenutku. A to što danas žene imaju veću stvar nego muškarci.... e pa to su muškarci krivi.

Dobar momak.

pre 4 godine

To je svojevrsni test inteligencije, ili patoloških gluposti u žene. Imao sam ja takve, traže ku..enje, pa i njih da postaviš na svoje mesto. Neke otvoreno traže batine. Da ne pričam da sam morao i jednog bivšeg (lošeg momka) moje bivše, da dovedem u red. Ukratko, pališ se na loše momke? Adio. A možeš da izgledaš kako hoćeš.

Sima Savetnik

pre 4 godine

Ako uspes da je nasmejes i drzis paznju, tvoja je.

(Dragan, 3. novembar 2019 23:41)

@dragan
Koja glupost od klisea. znaci upoznaj je sa Kesicem I izgubio si je!?!?

Humor je bitna stavka, ali nikako medju najbitnijima. komunikacija je br 1. Saosecanje br 2 a atrakcija br 3. Humor je samo element komunikacije. Nista vise od toga ;)

Gedza

pre 4 godine

Sto bi rekle feministkinje ozbiljnu zenu ne interesuju losi momci one traze nekog ozbiljnog finog vrednog vaspitanog za brak i porodicu... e sad tu ima mali problem ozbiljne zene imaju 30+ godina mnogo nesrecnih ljubavi mnogo srusenih iluzija neostvarenih snova i frustracija pa ja radije biram ove neozbiljne i nezrele do 25-6 a uz to mogu jos da pijem pusim izlazim i ponasam se kako hocu a one se trude i uporno pokusavaju da me promene!

bad liar

pre 4 godine

"Vec godinama i godinama govorim, da su zene najveci upitnik u zivotu?
Cesto ni same neznaju sta zele. Ako si perdobar, ne valjas, ako si
grubijan, takodjer ne valjas. Zatim, zene nikada nisu bile osjecajne i
iskrene kao muskarci i neznaju pokazati svoj pravi osecaj prema muskarcu.
Zsto stalno govorim u diskusijama oko zena, da nema ni jednog psihologa
ili strucnjaka koji je otkrio pravu psihu zene. One znaju biti svakakve,
nepredvidjene i zato ih je tesko procitati.
(Iskusan muskarac, 3. novembar 2019 18:02)"

Evo jednog od resenja. Kad god sam pokazivao nezainteresovanost one su me jurile, a kad god se zainteresujem za neku ona se povlaci. Kod mene je problem sto ja ne umem da glumim. Kad mi se neka svidi ja ne umem da odglumim da sam nezainteresovan i ako znam da ce to upaliti vise kada bih samo glumeo da hocu provod, da sam hladan, da hocu se zezam sa njom.. upalilo bi. Uvek ce me zato juriti samo one za koje zapravo nisam zainteresovan vec im samo dam neki lazan osmeh i sacicu jevtinih komplimenta. Kad bih to uspeo da obrnem bilo bi super.

Mediterano Blanco

pre 4 godine

Život ne pruža mnogo momcima koje život zakine na genetskoj lutriji.
(rp, 3. novembar 2019 19:04)
Ne lupaj sa tom eugenikom spikom,to je možda važilo pre 100 godina da samo osobe sa dobrom genetskom predispozicijom-genetskim materijalom prolaze generalno dobro u životu,pa i kod žena,danas je što se tice toga kontra.Evo recimo primer danas kod Kineza,Arapa i Turaka,oni su generalno finansijski,društveno,politicki a i kod žena veoma uspešni,odnosno generalno uspešni u životu,po tvojoj eugenici spiki oni imaju dobe genetske predispozicije,haha.Možeš da imas ok genetski materijal koliko hoceš,da budeš moralna gromada,ako ne spadaš u trendseterskom interesnom coporu,neceš u društvu biti privlacan i podoban,pogotovo kod fizicki simpaticnih i atraktivnih žena-devojaka(cast izuzecima),takvo je današnje doba nažalost.
PS:Kada smo vec kod eugenike,teško da imaš skladniju i bolju genezu-genetski materijal(jer je genetski-antropološki mediteranski fenotip najprogresivniji na svetu)od mene,pa se ne hvalim time,jer je to stvar prošlosti,fizicki simpaticne i atraktivne devojke danas uglavnom ne padaju na fizicki izgled-genetiku,šarm,karakter,spiku kod muškarca-momka vec iskljucivo na suvi i goli interes,opet cast izuzecima naravno.

Mediterano Blanco

pre 4 godine

@mediterano blanco....Pricas klasicnu kafansku pricu...Cuj neki tvoj drug, strasno. Sad mi treba da poverujemo da ti imas tog druga...Znam i ja covece ruznog tipa koji ima lepu devojku ali to su izuzeci...Svega ima na ovom svetu ali procitaj naslov molim te, dakle, kaze, "zasto zene vise vole lose momke"? Znaci, tekst je o vecini zena a ne o toj sto se udala za tvog druga!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cenendler Bong, 3. novembar 2019 20:53)

Vole zbog interesa i šatro iluziorne sigurnosti Frojde,kafanske price,alo nisam bio u kafani sto godina,više sam urban tip za pabove recimo.Ne drug vec prijatelj,to nije isto,ne mešajte pojmove,primetio sam da ste vrlo skloni mešanju pojmova,razgranicite pojmove,jedno je poznanik,sasvim drugo drug a sasvim trece prijatelj.Takve stvari se ne znaju samo ovde na Balkanu,dok recimo u Ljubljani,Pragu,Varšavi,Berlinu,Rimu,Madridu i itd.,se vrlo dobro znaju kako stoje stvari a ti verovatno i ne znaš šta znaci imati pravog prijatelja pa pod-svest i ego udario pa si se našao prozvanim a taj moj prijatelj šmeker i ljudina se zove Petar,živi u bloku 45 sa svojom novopecenom ženom i dugogodišnjom devojkom,šta ti je još zanima inspektore Kluzo u vezi njega i njegovog emotivnog odnosa? I taj moj prijatelj nije nimalo ružan,mogu da kažem da jedina osoba u životu koju sam upoznao superiornija u svakom pogledu od mene i vrlo je fizicki simpatican,citaj pažljivo moj komentar ne istrcavaj se pred rudu.

Ko to tamo peva

pre 4 godine

Mici

Ljudi nisu zivotinje pa da odabiraju najaceg. Kazanova je bio slabasan, pa je bio najveci ljubavnik u svoje vreme. Mik Dzeger (Rolingstons), je celog zivota bio i slabasan a i ruzan, pa je drmao najbolje devojke sveta. Secas se Din Martina (holivudskog lepotana) ni priblizno nije imao devojaka kao njegov najblizi kolega Dzeri Luis, koji je takodje u odnosu na Dina, bio ruzan. Nije sve u jacini i spolasnjoj lepoti, niti dali si los ili dobar momak. Vazna je tvoja licnost, dali znas ili neznas sa devojkama.
(alban, 04. novembar 2019 00:04)

Mesas babe i žabe u današnjem društvu. Naveo si poznate ličnosti a tema nije zašto cure padaju na loše momke poznate ličnosti već zašto generalno padaju na loše momke. Znaci uporedi svog drugara iz grada, kraja, sela, sa sobom recimo, a ne Dzeri Luisa sa sobom, ffs. A u nekim godinama nije ni bitno da li znaš ili ne sa devojkama, bitno je da se loze na 'bad guys', ne sve ofc, a to je tema

Bojan

pre 4 godine

To je tacno za nase devojke koje su jos uvek, nazalost hteli mi to da priznamo ili ne, primitivne u odnosu na devojke sa zapada, isto vazi I za muskarce da se razumemo. Kad se predje granica I upoznaju strankinje totalno se menja misljenje o zenama.

taki p

pre 4 godine

Ne mogu se oteti utisku da vecina zena(vise od 50 posto)cak i kada se uda, i dalje sanja o nekom mister fatalnom,najcesce je on upravo bad boy,intrigantan,neuhvatljiv,privlacan mnogim zenama.Sve vise mislim da je jako mali broj onih koje se udaju iz prave ljubavi,za pravu osobu,vise je to izbor onog koji moze najvise da potegne,dok se istovremeno masta o tom cuvenom Alfa-muzjaku,koji ce se pojaviti kasnije i obojiti njihove sive zivote.Mozda gresim, mislim da gotovo sve zene postuju,cene,uvazavaju, dobre momke/muzeve,ali se istinski dive i totalno predaju samo "djavolima",cak i po cenu sopstvene patnje.Zasto je tako? Pitanje ravno tajnama kosmosa.

Fan Pennyja Hardawaya

pre 4 godine

Da mogu objavio bi jedan link sa Fba gde jedan lik doktorski objasnjava odgovore na ovo isto pitanje. Lik ima svoju stranicu na Fbu gde se zove Donell L Morris. Vazno je da razumete engleski... Zahvalite mi posle ;)

zoki

pre 4 godine

Vole lose momke zato sto ih podsecaju na divlji strastven sex, na dobar provod, zanimljive sate, bezobrazne sitnice, perverzne trenutke kada treba.
i tako 4ever.

Нос је битан

pre 4 godine

Не постоји правило. Као што не постоји правило о родитељству. То или осетиш и урадиш како треба или се кајеш читав живот, покушаваш поново..
Све се своди на онај основни инстикт-потомство, а избор особе се врши на неком подсвесном нивоу.

Ja

pre 4 godine

Nema to veze sa vezom. Vecina tih "losih likova" su obicne klosarcine koje ne mogu da se pohvale brojnim stanjem, apsolutno isto kao i ovi mlaki, dosadni "dobri momci" . Ili si smeker ili nisi, bio sitan diler ili doktor nauka.

Milosrav Ajzenberg

pre 4 godine

(Jeremija, 3. novembar 2019 23:51)

potpuno se slazem sa tim. Zene ili zaista nemaju stav ili su potpuno u redu sa tim da se podrede tudjoj volji (sto ne znaci da na sitno nece da lazu i vrdaju) ili se boje da se izloze. I cesto im je sve crno belo. Cesto sam bio u prilici da sa devojkama koje su mi se svidjale, posle situacija kada sam se frapirao koliko mogu da budu zvocave, uznemirene ne znam cime, da stvaraju neku napetu situaciju kada zelim mir i opustanje, prijatan razgovor (valjda nisam u definiciji "panj muskarca" kod koga se stabilnost i muzevnost dozivljava kroz flegmaticnost i indiferentnost u ovakvim situacijama) prosto objavim kraj veze. I nakon toga mi se javljaju sa "da li hoces ili neces?". Ok, a sta hoces ti? Cemu onakvo ponasanje (pretpostavljam da je u pitanju teza povreda odnosa apropo vernosti, dopisivanje ili nesto vise...nego da ne gnjavim sa time nego da se rastanemo)?...stvar je u tome da sustinski ne mozes da mrdnes od toga da u pocetku bude uzbudljivo, ali moras zesci klokan da budes da bi to trajalo, jer u ime toga "takve su zene" moras gomilu nebuloza "stoicki" da podnosis. Ja ipak biram da budem i sam plahovit, u smislu da mi je vrlo lako da zavrsim vezu u kojoj komunikacija i obostrano pokazivanje dobre volje, odluka i osecanja nije na "visini zadatka".

no hidden catch no strings attached

pre 4 godine

Da biste postali pozeljan "los" momak, najpre morate izaci iz faze da pokusavate da otkrijete koje su to "zvake" ili fraze, ne unapred nauceni maniri ili gestovi, price..ne kazem da to nije ok pristup, svi kao klinci imamo te faze i to je ispravan put, ali jednostavno nakon nekog kako tako stecenog iskustva trebalo bi da naucite da letite i da pustite ruku. Dakle da samostalno i slobodno sa nesumnjivim samopouzdanjem krenete u svaku pricu i poduhvat sa devojkom koja vas privuce. To je situacija kad na osnovu svog iskustva dolazite do saznanja da devojke zaista vole "lose", jer istini za volju, kultura u komunikaciji i neka generalna ljudska dobrota i postenje jesu privlacni zenama nema tu sumnje, ali da biste prelomili sa devojkom to nije dovoljno. Jednostavno morate pokazati snagu, drskost, zelju i sposobnost za potpunom dominacijom, volju da idete do kraja ma sta to bilo. A to po pravilu znaci da je morate "izludeti" i slomiti pre nego ona vas. A ako nemate nimalo sumnje u sebe, to cete uraditi. To je po meni to "los". Nije tu bitno da li imate besan tet i ostale trivijalne stvari, ovde se radi o sustini. Zasto je to tako bog ce ga sveti znati. Mada i ja verujem da moze zaista i bez toga. A to je vec kao neka prica iz bajke, nesto sto je toliko retko da se gotovo i ne desava. To bi mogla biti prava ljubav, zena koja je toliko puna i dobrote i privlacnosti prema vama, da vam nikada ne provocira ratnicku stranu, a drzi zelju i pre svega prijateljski i otvoreno je nastrojena

Vuk samotnjak.

pre 4 godine

Potpunooo je nebitno ko je kakav jer svako traži ono naspram sebi. Dakle tražite pa ćete naći a sirovi momci tim pustite bez mozgaa guskama osim akooo vam ne žuljaa to što ih ne možete imat. Mene na primer ne i zatoo ne tražim takvee kojee vole loše momke.

Iskren momak

pre 4 godine

Fin ima kvaliteta a loš kvantiteta onog negativnog kontekstu. Mislim da greše jedni i drugi kad upoznaju loše ljude što ne primete ili primete al daju šansu zbog izazova mislići mogu ih promenit. Teško je to. Dobra osobaa jeste dobar za sebe al" može postat loš po potrebi..no" dobije šansu kod nekih cura al većina nikad zbog čega najbolje godine prođu kad su trebali ostvare kao muškarci u tim stvarima. A to bude bolnoo za dobre momke koji pronađu utehu u drugim stvarima kad već sa devojkama nemaju uspehaa pored toga što se trude ili se previše trudi li..

serendipiti

pre 4 godine

@razum Nemoj brinuti, nije bila za tebe, prosto si previse, ako covek moze da bude previse kvalitetan, i ako ona nije takva kao ti, otisla je kod sebi slicnoga. Naici ce ona koja je bas za tebe takvoga :-).

dominus

pre 4 godine

Ina

U pravu si, ali samo delimično. Ne možeš očekivati od osobe životne dobi oko 20-23 godina da ima neki jasan i zreo stav, pobogu čovek gradi svoju ličnost, karakter pa samim tim i stavove kroz život. Ako je taj momak imao neki agresivan stav prema nečemu, baš kroz komunikaciju sa njim može otkriti uzrok takvog stava. Pa promeniće se vremenom, kada bude zreliji. Nije razmišljanje, pogotovo osoba koje svakodnevno rade na sebi, isto u svakom periodu života.
Što se tiče konzervativizma ili ti zatucanosti. Pogledajmo samo današnje parove i njihov način življenja. Sam pogled na brak. Ne kažem da uvek nije bilo svega i svačega, ali u ovo moderno vreme, sve što baš i nije bilo normalno doživljava se takvim. Ta priča o komunikaciji samo jedno vreme može da pije vode.

jake su i bez osnaživanja

pre 4 godine

To vaše 'osnaživanje 'žena u stvari sistemsko smanjivanje prostora muškarcima uvek ide i sa korišćenjem izgleda i hm..
Ako hoćemo pravdu treba ženama ograničiti uticaj fizičkim atributima, a posle se osnažujte do mile volje

Sima

pre 4 godine

ciste gluposti u clanku. reci cu vam ja posto sam los momak.

losi momci cesce upadaju u nevolje. losi momci vise rizikuju. losi momci krace zive. losi momci imaju problem sa zakonom.

sta je sve zajednicko u tome??? PA TO STO IMAJU VISE ZIVOTA U SEBI od tipicnog muskarca!! Cista logika. Kad imas vise zivota u sebi automatski si atraktivniji.

Jasno? E sad pocnite duze i dublje da razmisljate o tome ;) Nemojte samo da shvatite da treba da budete los momak :) Mozete da budete i dobar momak, a ta odisete zivotom. Samo trebace vremena da naucite kako ;)

120

pre 4 godine

Samo budite svoji, imajte svoje ja, postujte sebe i postujte druge, radite ono sto volite i vidjecete da ce vas vecina voljeti i cijeniti. Ako ti ona kaze e znas ne volim sto pusis ili ne volim kad se napijes i slicne gluposti, reci joj da ce joj mnogo ljepse biti u zivotu da zavoli to. A ako se budes mjenjao i radio sve zivo pod raznim izgovorima da je to zdravije i slicno onda pisi propalo. Pozdrav!

Milan

pre 4 godine

Simo pokidao si ga. Ovako dobro objasnjenje nisam procitao u zivotu. Skroz je logika na mestu. Kraci zivot, vise Zivota. To jeste atraktivno bezobzira sto je pogresno. Ja se secam kad sam bivsoj rekao da moram da stignem da uradim nesto i da cu rizikovati zivot. Bukvalno sam vozio 200 na sat da uradim nesto za nju. Posle toga sam dobio najbolji seks u zivotu. Osetio sam kako me zeli vise.

Cenendler Bong

pre 4 godine

Nema to veze, zene vole da muskarci dobro izgledaju, to je tajna svega. Sve one oprastaju, ako je izdajnik, bez karaktera, mamina maza, ludak, lopov, sve moze proci ako dobro izgleda i obrnuto, mnogi ljudi sa karakterom i postenjem ali manje fizicki aktraktivni su imali problem da nadju saputnicu. Pa znate li nekog lepog muskarca da je imao problem da nadje devojku? Ajte molim vas, pa dajte se uozbiljiti. Ja znam neke od tih losih momaka i opet medju njima oni ruzni nemaju devojke, uprkos tome sto su losi i neukrotivi. Ne optuzujem, i ja volim lepe devojke, to je prirodno. Cak sam jednom pokusao da se zabavljam sa jednom devojkom koja i nije nesto fizicki atraktivna ali je divna osoba stvorena za pravljenje porodice pa sam odustao jer mi nije privlacna bila, nisam imao zelju da je poljubim, sta cu. Da ne bude da napadam zene, skoro isto vazi i za muskarce, dakle, 99% u izboru partnera se vrti oko izgleda.

...

pre 4 godine

Ja se pravim dobar na pocetku,setnje,bioskop,razgovori i ona me stavi uvek u frend zonu..onda pokazem svoje pravo lice (sex,bancenje,alkohol,bezobrazluk) i poludi za mnom! ETO TO SU ZENE!! Shvatio sam to u 25g i evo vec 5g sex- a koliko hoces!!!

Andrej

pre 4 godine

Razlog zasto sam bio konstantno odbijan, nisam mogao da imam devojku do kasne 20-te i zbog toga zavrsio na antidepresive. Period od 17-27 godina zelim samo da zaboravim zato sto se secam samo kako mi neka (prosecna, ne manakenka) devojka prica kako nisam dovoljno dobar. Situacija se promenila kad sam se iselio sta dalje iz balkana. Toliko

Mediterano Blanco

pre 4 godine

Život ne pruža mnogo momcima koje život zakine na genetskoj lutriji.
(rp, 3. novembar 2019 19:04)
Ne lupaj sa tom eugenikom spikom,to je možda važilo pre 100 godina da samo osobe sa dobrom genetskom predispozicijom-genetskim materijalom prolaze generalno dobro u životu,pa i kod žena,danas je što se tice toga kontra.Evo recimo primer danas kod Kineza,Arapa i Turaka,oni su generalno finansijski,društveno,politicki a i kod žena veoma uspešni,odnosno generalno uspešni u životu,po tvojoj eugenici spiki oni imaju dobe genetske predispozicije,haha.Možeš da imas ok genetski materijal koliko hoceš,da budeš moralna gromada,ako ne spadaš u trendseterskom interesnom coporu,neceš u društvu biti privlacan i podoban,pogotovo kod fizicki simpaticnih i atraktivnih žena-devojaka(cast izuzecima),takvo je današnje doba nažalost.
PS:Kada smo vec kod eugenike,teško da imaš skladniju i bolju genezu-genetski materijal(jer je genetski-antropološki mediteranski fenotip najprogresivniji na svetu)od mene,pa se ne hvalim time,jer je to stvar prošlosti,fizicki simpaticne i atraktivne devojke danas uglavnom ne padaju na fizicki izgled-genetiku,šarm,karakter,spiku kod muškarca-momka vec iskljucivo na suvi i goli interes,opet cast izuzecima naravno.

Ninamandarina

pre 4 godine

Ja ne volim, po prirodi sam dominantna, svojeglava i impulsivna, prava južnjakinja, kad je i muškarac sličan meni po karakteru nije dobro, pršti na sve strane.

Mediterano Blanco

pre 4 godine

@mediterano blanco....Pricas klasicnu kafansku pricu...Cuj neki tvoj drug, strasno. Sad mi treba da poverujemo da ti imas tog druga...Znam i ja covece ruznog tipa koji ima lepu devojku ali to su izuzeci...Svega ima na ovom svetu ali procitaj naslov molim te, dakle, kaze, "zasto zene vise vole lose momke"? Znaci, tekst je o vecini zena a ne o toj sto se udala za tvog druga!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cenendler Bong, 3. novembar 2019 20:53)

Vole zbog interesa i šatro iluziorne sigurnosti Frojde,kafanske price,alo nisam bio u kafani sto godina,više sam urban tip za pabove recimo.Ne drug vec prijatelj,to nije isto,ne mešajte pojmove,primetio sam da ste vrlo skloni mešanju pojmova,razgranicite pojmove,jedno je poznanik,sasvim drugo drug a sasvim trece prijatelj.Takve stvari se ne znaju samo ovde na Balkanu,dok recimo u Ljubljani,Pragu,Varšavi,Berlinu,Rimu,Madridu i itd.,se vrlo dobro znaju kako stoje stvari a ti verovatno i ne znaš šta znaci imati pravog prijatelja pa pod-svest i ego udario pa si se našao prozvanim a taj moj prijatelj šmeker i ljudina se zove Petar,živi u bloku 45 sa svojom novopecenom ženom i dugogodišnjom devojkom,šta ti je još zanima inspektore Kluzo u vezi njega i njegovog emotivnog odnosa? I taj moj prijatelj nije nimalo ružan,mogu da kažem da jedina osoba u životu koju sam upoznao superiornija u svakom pogledu od mene i vrlo je fizicki simpatican,citaj pažljivo moj komentar ne istrcavaj se pred rudu.

Iskusan muskarac

pre 4 godine

Vec godinama i godinama govorim, da su zene najveci upitnik u zivotu?
Cesto ni same neznaju sta zele. Ako si perdobar, ne valjas, ako si
grubijan, takodjer ne valjas. Zatim, zene nikada nisu bile osjecajne i
iskrene kao muskarci i neznaju pokazati svoj pravi osecaj prema muskarcu.
Zsto stalno govorim u diskusijama oko zena, da nema ni jednog psihologa
ili strucnjaka koji je otkrio pravu psihu zene. One znaju biti svakakve,
nepredvidjene i zato ih je tesko procitati.

iskusno

pre 4 godine

i muskarce privlace poremecene zene, promiskuitetne, lazljive, zavode sve oko sebe, seksi su, muskarci im zavide sto imaju takve ribe. osim toga, takve najcesce idu po crkvama, mole se, slave slavu, govore da ste im drugi ili treći. tačno, ali možda na dnevnoj bazi, buahahah. ostale zene su im tunjave, feministkinje, intelektualke, neprivlacne i vredne prezira. dakle, slican se slicnom raduje!

Iskusan muskarac

pre 4 godine

Vec godinama i godinama govorim, da su zene najveci upitnik odnosno zagonetne?
Cesto ni same neznaju sta zele. Ako si perdobar, ne valjas, ako si grubijan, takodjer
ne valjas. Zatim, zene nikada nisu bile osjecajne i iskrene kao muskarci i neznaju
pokazati svoj pravi osecaj prema muskarcu.
Zene su kao danasnje vreme, nikada neznas kada ce biti Sunce, kada oblacno, kada
kisovito ili sneg. I pored toga sto vole imati lepotane, najvaznije im je novcana sigurnost
i standard. Zato se muskarci pitaju, zasto lepotice ponekad biraju ruznog ili starijeg coveka
za partnera?
Zato stalno govorim u diskusijama kad je rec o zenama, da nema ni jednog psihologa ili
strucnjaka koji je otkrio pravu PSIHU zene. One znaju biti svakakve, narocito nepredvidjene
i zato ih je tesko procitati.

Ana

pre 4 godine

Do 24 zene vise vole bad boys. Posle toga jure samo lovu, kola, stanove, sigurnost, buducnost, placanje racuna, zbrinjavanje familije... DNK je cudo.

Zoki

pre 4 godine

Zato sto im je potreban neko koga percipiraju kao jakog (jak ne znaci nasilan) muskarca! Neko ko moze da ih zastiti i brine se, i ne samo to nego da se suprotstavi njima samima.

Mislite da zena postuje beta muskarca kojeg moze da mota oko prsta??? Hahahaha, nema sanse!! Nema tu mnogo filozofije.
Sve je suprotno onome sto danas propagira agresivni zenski sovinizam koji se skriva iza maske nekadasnjeg plemenitog feminizma.

...

pre 4 godine

Zato sto su “losi” momci obicno oni koji dobro izgledaju. A kada muskarac dobro izgleda, verovatnije je da nece bas trcati za zenama, pa ga mozete okarakterisati kao loseg momka.
Isto tako, nece cesto ulaziti u tuce cvikeras sa 60 kg i 170 cm visine, nego krupan, snazan i dobro gradjen covek.
Dakle, sve se svodi na fizicki izgled.

Opadac i klevetnik

pre 4 godine

@Ina
Evo, ronim suze, ne mogu da smirim!Kakva bica, zene, interesuje ih nacin razmisljanja i doslednost u delima!Mora da je Isus Hrist jedini imao zenu ili sam ja sa druge planete.Uslov da muskarac bude sa zenom jeste da bude mediokritet.I kada sam bio klinac, prvi su poceli da izlaze sa devojkama oni koje nije interesovalo nista, nisu imali veze sa sportom, nisu bili nikakvi djaci, ali mindjusa ili frizura ili...i onda se sve zacopaju, uvek kolektivno.Problem je sto se vi zene tesko individualizujete usled milenijumske drustvene potcinjenosti, a u savremenom drustvu ste stale na pola, ni tamo ni 'vamo.Zato sve i dajete potpuno iste odgovore o tome sta vas privlaci na muskarcima.Elem, studirao sam nesto sto ne upisuje svako i ni na faksu nisam nasao devojku koja "razlicito" misli.

Aron

pre 4 godine

Zato i mnoge nastradaju. Prosto fini su im dosadni i žene su spremne da zbog njih kao rizik i ulog stave svoj život. Daa se razumemo, nasilje nad ženama jeste problem ali ja misli da je rešenje u tome da se otvore centri koji će da rade na edukaciji žena i njihovo prevaspitavanju. Da se ne lažemo nasilje će prestati kad se isplati biti fin kao što je to slučaj na Zapadu. Žene i devojke moraju da prestanu sa seksualnom marginalizacijom i satanizacijom kulturnih muškaraca, svrstavajući ih u kategoriju mekušaca i slabića. Takođe moraju da prestanu da glorifikuju mačo likove. Inače ako se to ne uradi sve će ići po starom jer treba se baviti uzrokom ne posledicom.

alban

pre 4 godine

Mici

Ljudi nisu zivotinje pa da odabiraju najaceg. Kazanova je bio slabasan, pa je bio najveci ljubavnik u svoje vreme. Mik Dzeger (Rolingstons), je celog zivota bio i slabasan a i ruzan, pa je drmao najbolje devojke sveta. Secas se Din Martina (holivudskog lepotana) ni priblizno nije imao devojaka kao njegov najblizi kolega Dzeri Luis, koji je takodje u odnosu na Dina, bio ruzan. Nije sve u jacini i spolasnjoj lepoti, niti dali si los ili dobar momak. Vazna je tvoja licnost, dali znas ili neznas sa devojkama.

Mmm

pre 4 godine

Nekad sam žene tretirao kao stoku, a one me jurile kao lude. Sa ženama treba biti čvrst i nijedan trenutak ne sme se popustiti. Žena treba muškarca, a ne mlakonju. Ona mora znati da može da se osloni na njega u svakom trenutku. A to što danas žene imaju veću stvar nego muškarci.... e pa to su muškarci krivi.

Fan Pennyja Hardawaya

pre 4 godine

Da mogu objavio bi jedan link sa Fba gde jedan lik doktorski objasnjava odgovore na ovo isto pitanje. Lik ima svoju stranicu na Fbu gde se zove Donell L Morris. Vazno je da razumete engleski... Zahvalite mi posle ;)

Gffg

pre 4 godine

Zato što želimo žestok seks, ok? Kao i svi, na kraju krajeva. Naravno, one pametnije će tražiti normalnog lika koji ih poštuje, ali sa tom dozom bezobrazluka koja povećava šansu za zanimljiv seks. To nikako ne znači da tip treba da je nevaspitan, bahat, nenačitan, neobrazovan, priglup, prljav, napadan, alkoholičar, narkoman, kriminalac itd. A za one koje su odgojili Pink i narodnjaci... Ne znam, njima samo mogu da poželim sreću jer iskreno ne razumem njihov svet.

Srba

pre 4 godine

Dakle ne vole šonje već čvrstu ruku.
(XXL, 03. novembar 2019 17:26)
I ovdje se uvijek prica o mediokritetima, to ne zaboravite. Otud plural. Neko ko ima nesto da valja u sebi on se ne lozi na plural. Takvu osobu zaintrigira jedna osoba, iz bilo kakvih razloga da je. Covjek koji drzi do sebe je poprilicno monogamno bice. I onda kako da budes "cvrsta ruka" prema osobi koju "volis"? Sonja brate i to ponosni sonja. I tu onda dolazi do zamjena teza. Ja te iste istetovirane i "opasne" stavljam u mali dzep i u mom drustvu su malecni. Dok u ocima zena su kao neki likovi. I takve samaram, i ja sonja. Sve je stvar percepcije i sposobnosti da se stvarno upozna neka osoba. Sebe smatram opasnijim od svih tih "opasnih". Poblem je sto su stani-pani zivotne situacije rijetke i tada ljudi poput mene se pokazu, a ovi ispadnu mace. Ende.

Le Scorpion Serbe

pre 4 godine

Loši momci su obično razvijeni, atletski građeni, tuku taj "in ya face" fazon odevanja (pantalone sa bušotinama, kapuljača nasred predavanja, naočare za sunce čak i u predveče), piju, puše, ne dolaze na časove/predavanja, na žalost često i maltretiraju slabije... Žene, kao i sve ženke u biocenozi, u svemu tome vide alfa malea, seksualno poželjnog, dovoljno jakog da ih zaštiti, svog a ne servilnog... Neki ekvivalent tome što mladi momci preferiraju Pamele, Lise En i Bušarke pre nego neke intelektualke osrednjeg izgleda.
Onda, pak, dolazimo do tačke gde se ljudi razlikuju od životinja a to je sposobnost zarađivanja, privređivanja, staranja o domaćinstvu i porodici... A tu "loš momak" ustupa mesto nekoj drugoj vrsti muškarca.
Dosta "loših momaka" u kasnijim godinama prelazi u taj "japi" stadijum ali, za dovoljno pronicljive, zadržava to "loš" u sebi i svom ponašanju, tj. ta "lošost" je tada uveliko druge, složenije prirode. Ali to su već druge teme.

Gedza

pre 4 godine

Sto bi rekle feministkinje ozbiljnu zenu ne interesuju losi momci one traze nekog ozbiljnog finog vrednog vaspitanog za brak i porodicu... e sad tu ima mali problem ozbiljne zene imaju 30+ godina mnogo nesrecnih ljubavi mnogo srusenih iluzija neostvarenih snova i frustracija pa ja radije biram ove neozbiljne i nezrele do 25-6 a uz to mogu jos da pijem pusim izlazim i ponasam se kako hocu a one se trude i uporno pokusavaju da me promene!

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

"To su obično žene koje privlače loši momci, oni koje donose odluke umesto njih i one koje su imale stroge roditelje."

Zasto se generalizuju stvari u naslovu? Pa nisu sve zene obogacene psihozama zbog strogih roditelja ili cega vec.

Marko

pre 4 godine

-Inteligentne ne zanimaju devojke lakog morala, drolje i slicne? Pa inteligencija nije isto sto i moral, nemaju nikakve veze...
-Fizicki izgled nije vazan, nego ono "iznutra"? Malo sutra, fizicki izgled je pokazatelj genetskog materijala, zdravlja i zato je veoma bitan. Delimicno otkriva i karakter.
-Ako je neko kriminalac, ne znaci da ce biti los prema zeni i deci, niti ce moralan covek obavezno biti dobar prema njima.
Itd.

esi mi dobar !

pre 4 godine

Pa i one su lose samo sto se odmah ne vidi, kod nekih.
Oziljci, robija obavezno, tetovaze (kratace, sveci, ostrog, karadjordje...) da sastavi 2 recenice a da ne opsuje (i uspe pravilno da ih izgovori)....ma koja bi odolela.

Šaka jada

pre 4 godine

Tako da zaista da li ce vam devojka dati sansu za vezu, najvise zavisi od toga sta pricate i kako razmisljate. Ako joj se to svidja, vasa je. A zadrzacete je ukoliko i radite u pravcu vasih razmisljanja, da ste osoba od reci i dela.
(Ina, 04. novembar 2019 07:48)

A znate li Vi da pokrenete neki razgovor, ili ste mutave, sposobne da samo trepćete okicama? Pitam to jer primećujem da muškarac tobože treba da ima ulogu nekog zabavljača ili šta već.
Ali tu već odmah nastaje problem jer se ženama od 20. do 40. godine tematika razgovora svodi na šminku, i ko je koga od poznanika i poznanica. Uz možda Farmu i Parove i to je to.

k

pre 4 godine

Ma isto kao i kod muskaraca. I oni isto imaju devojke za zabavu i devojke za zenidbu, da se ne lazemo. Problem nastaje kad se devojka uda za tog koji treba da sluzi samo za zabavu... Muskarci tu teze grese, vise su proracunati kod ulaska u brak. Za zabavu jedno, a za brak neka 'nevina'. Doduse, cesto takve varaju sa ovim losima. Vazi za oba pola...

Miladin

pre 4 godine

Rekao bih ne samo zene. Zasto par hiljada tinejdzera po Srbiji ide na utakmice i slede tkzv. vodje navijaca. Nesigurnost u sebe, prikrivanje straha i slabosti kompezuju time sto pripadaju grupi oko nekog sociopate i sljama i ponose se time. Pa videste koliko izjava postovanja ovde bilo onom ubijenom olosu pre par dana. Uskoro ce murali i majce sa slikom tog lika da osvanu po Bgdu

Mediterano Blanco

pre 4 godine

Cenendler Bong, 3. novembar 2019 17:19
Decko brkaš loncice,masa ok simpaticnih momaka nemaju devojke danas i imaju problem da udju u dublje-emotivne veze,samo zato što nisiu odgovarajuceg današnjeg konvecionalno-društveno-materijalnog statusa.Licno znam bar 3 takva primera-slucajeva(izuzmijaci moju malenkost).Nekada je fizicki izgled muškarca-momka bio najvašniji kod žena-devojaka,danas nije vec interes(cast izuzecima),fizicki izgled je negde na 3-oj lestvici kod devojaka-žena,taj trend je aktivan kod nas od cuvenih 90-tih.A i taj nebulozni stereotip,ako je neko loš momak karakterno odmah automatski je fizicki lep,haha.Evo recimo,jedan moj veoma dobar prijatelj,koji se skoro oženio za predivnu i prekrasnu devojku-inace je to retkost danas nažalost (ali sreca prati hrabre-specificne),je vrlo simpatican momak-muškarac a karakterno je ljudina i dobrica i pravo je bogastvo imati takvu osobu za prijatelja.

...

pre 4 godine

@(Šaka jada, 4. novembar 2019 17:49)
Meni je fascinantno kakva ona imaju ocekivanja od muskaraca: da su visoki, da dobro izgledaju, obrazovani, govore strane jezike, ambiciozni, ostvareni, situirani, iskusni u krevetu, drustveni (da se dosta krecu i imaju dosta prijatelja), da su prema njima nezni a u isto vreme da ih se drugi plase, da im citaju misli i da znaju kad sta treba da kazu/urade, da su zanimljivi, duhoviti, imaju pricu, spremaju iznenadjenja (poklone, cvece,...), vode na letovanja/zimovanja i na ruckove/vecere, imaju neki fensi hobi ili se bave fensi sportom (golf, tenis,...), da postuju bon ton u drustvu ali isto tako i da se nekad ponasaju divlje kada su sami (cisto da se ona podseti da je on musko), da kuvaju, usisavaju i rade ostalo po kuci, skupljaju lisce, kose travu,... Samo se pitam sta devojke nude zauzvrat? One izgleda misle da je dovoljno sto su zensko i to sto ce mu samo pruziti priliku da je "osvoji". Koliko li samo puta bio u drustvu i cudio se cudu o kojim glupostima one govore, koliko nemaju ni osnovne kulture ni postovanja ni novca ni ambicija ni uspeha ni nicega, a opet u isto vreme samo trube o nekoj ravnopravnosti. Ma cudo zivo.

Brat Bart NS

pre 4 godine

Možda nije prikladno ovo da napišem, ali zene birajuci loše momke ne zavrse bas dobro zar ne?Kolko je zena izloženo nasilju, kolko njih je ubijeno od tog istog ili zbog tog istog opasnog momka, pa dame znate same ste birale zar ne?

Mici

pre 4 godine

Zaboravljate biolosku stranu koju vucemo jos iz doba praistorije. Dominantni muzjak koji prenosi najbolje gene za potomstvo kako bi svi mogli da opstanu u surovoj prirodi. Jos uvek u vecoj ili manjoj meri imamo to u sebi ma koliko mislili da smo napredovali od tog doba...

Bzvz

pre 4 godine

(..., 4. novembar 2019 22:29)
Pa i vi muskarci biste savrsenu lepoticu, mladu, nevinu a sjajnu ljubavnicu, da svi za njom uzdisu a ona samo vas da zeli. Treba da radi i zaradjuje a da bude posvecena porodici, kuva, sprema, brine o deci a uvek raspolozena za seks, doterana i atraktivna i dok riba plocice i da nikada od vas nista ne ocekuje i da vam tolerise poneku svaleraciju a ona da bude verna. I da ne ostari nikad jer matore zene ne vredi.

janko

pre 4 godine

Romanticne setnje? Avanture? Avanturisticki duh je pre da putujemo zajedno i vodimo aktivan zivot. Stereotipi su stvoreni da postoje dobri dosadni momci i losi zanimljivi momci. Zapravo postoje dobri zanimljivi momci, samo tesko nabasati na takve. A isto vazi i za devojke. Cinjenica je da su devojke sve jace i da zele sredjen zivot i da tesko pristaju na kompromise. ALi to nije onako kako je napisano u clanku. Kod nas masmediji pretezno popularisu sponzoruse, ali je realni zivot daleko od toga. Sustina mas medija je da bi trebalo da stvore i promovisu trendove, a kod nas popularisu ono sto je nenormalno. Na pet sponzorusa deset fakultetski obrazovanih zena ... a stice se utisak da je obrnuto. E sad posebna je prica sto je jako puno neudatih zena starijih od 30te i sto to nije pozeljna politicka prica, jer ukazuje na probleme koji su obrazovani ljudi svesniji. I tom nekom zacaranom krugu zene vole lose momke... nije to bas tako. Da se razumemo... romanticna setnja po plazi na Baliju je svakoj zeni ideal, narocito u odnosu na vece provedeno na strafti sa nekim pijanim i drogiranim tipom. Ali opet... ima svakavih. Samo ne treba generalizovati jer nismo mi vise voljni da budemo razvrstavani po sablonima koji nekom odgovaraju.

Mix

pre 4 godine

Ovi sto lupetaju da je mnogo bitan fizicki izgled,nemaju pojma ili jure balavice.Nema zene,koja ce da odoli duhovitom i sarmantnom muskarcu.

Srba

pre 4 godine

Nema to veze, zene vole da muskarci dobro izgledaju, to je tajna svega. Sve one oprastaju, ako je izdajnik, bez karaktera, mamina maza, ludak, lopov, sve moze proci ako dobro izgleda i obrnuto, mnogi ljudi sa karakterom i postenjem ali manje fizicki aktraktivni su imali problem da nadju saputnicu. Pa znate li nekog lepog muskarca da je imao problem da nadje devojku? Ajte molim vas, pa dajte se uozbiljiti. Ja znam neke od tih losih momaka i opet medju njima oni ruzni nemaju devojke, uprkos tome sto su losi i neukrotivi. Ne optuzujem, i ja volim lepe devojke, to je prirodno. Cak sam jednom pokusao da se zabavljam sa jednom devojkom koja i nije nesto fizicki atraktivna ali je divna osoba stvorena za pravljenje porodice pa sam odustao jer mi nije privlacna bila, nisam imao zelju da je poljubim, sta cu. Da ne bude da napadam zene, skoro isto vazi i za muskarce, dakle, 99% u izboru partnera se vrti oko izgleda.
(Cenendler Bong, 03. novembar 2019 17:19)
A onda se okrenes oko sebe i brakova masu, jedno bar neatraktivno, cesto oboje, prosjecni zivoti, primanja... I pogotovo kod zena je upitno koji muskarac dobro izgleda? Uglavnom je univerzalna ta visina, ali nije presudna, ostalo nije. Vidis muskarca koji je bezlican, obican, nosat, seljacka kratka frizura i uspije on kod zene koja je tvoja zelja. A ti recimo po svemu bolje izgledas, ponasas se... Ima tu i toga ko je ugrabimo momenat, ko je onaj klasicni smarac koji obecava sve sto zena zeli (seks, djecu, hranu na sto), a ti iako mozes vise od toga, ako ti se iskreno svidja, ti ne emitujes te osnovne stvari, onda one to ne kapiraju... Kako god, zajeb.

sofronije

pre 4 godine

To "los momak" se pogresno interpretira. Vise se misli na malo tajanstvene, nedokucive tipove. To njih intrigira, njih vode emocije, ne mogu da se odupru porivu da "provale" tog tipa. A onda u vezi, njima je haos u glavi a nama mora biti mir, sto interpretiramo cvrstim stavovima i odlukama. Njih to stabilizuje, umiruje, i one ostaju.

Ana

pre 4 godine

@ andrej
Ti decko trazis da tebe neko gleda na pravi nacin a pri tom ti devojke ne gledas tako. Sam si napisao citiram "neke prosecne devojke ne manekenke" . Ti ovde samo pises o izgledu,unutrasnji kvaliteti nista. Devojka prosecnog izgleda moze da bude iznadprosecna u svemu ostalom, isto kao sto manekenka moze da bude ispodprosecna u svemu sem u izgledu. A ti to izgleda ne kapiras. Mozda je ta prosecnog izgleda bila iznadprosecna u ostalom pa joj nisi legao u komunikaciji , inteligenciji pa zato nije htela sa tobom. Mozda si joj bio dosadan, nije imala o cemu da prica sa tobom. Vi muskarci sve posmatrate samo kroz prizmu izgleda. Skoro je bio tekst o ubistvu neke devojke- pola komentara, muskih je bilo u fazonu- joj kako lepa devojka kakva steta sto je ubijena. Ispada da ne bi bilo steta( sto je ubijena) da nije bila lepa..

Milan

pre 4 godine

@ aron
Joj , mani me molim te tih prica. Ja sam dobar , kulturan , visokoobrazovan, zanimljiv i duhovit. Prosecnog izgleda. Nije ni da sam neki punisa, malo vise od proseka zaradjujem, cak ni auto nemam. I nikad nisam imao problem da nadjem slatku ok devojku i pored sve moje finoce - ne pijem, ne pusim, ne drogiram se, ne varam . Ali ja sam inteligentan, duhovit i zanimljiv sagovornik, za razliku od mase dosadnih, a i priglupih muskaraca koji su fini ali su toliko dosadni , ono da umres od dosade sa njima, narocito kad pricaju. Primer: komsija koji muva neku devojku, svidja mu se bas jako i dosta dugo, i ukazala se prilika i ja ih upoznao i sedeli mi u kaficu i on poceo sa pricom kao
kupio bajs i sve bi to bilo ok da nije poceo da smara sa delovima tog bicikla i kako ti delovi funkcionisu ( ono gleda u nju i sve prica o tome, trazi da ga ona prati u prici i tako pola sata nikako da prekine) sve u sitna crevca, a devojka se sve pravi da slusa a samo gleda da pobegne sto pre. Posle sam mu otvoreno rekao da nije normalan, mene je smorio a kamoli tu devojku. A dobar decko ko lebac ovako, ali ima tu losu osobinu da je uzasan u komunikaciji . I sad neka treba da bude s njim samo zato sto je dobar i da je ceo zivot smara . Prosto nije dovoljno biti samo dobar. Moras imati jos neke karakteristike, ili da nemas neke druge koje nikome nisu pozeljne, da bi se svideo nekome.

mile

pre 4 godine

@razum
Sta tu nije jasno? Vise voli njegov dzoint nego tebe sa tegovima. Znas, ponekad uz dzoint mozes fino da se raspricas i jos ako nadju neku zajednicku temu... Pretpostvljam da bi ti sa tom devojkom pricao o svom stanu, super poslu koji imas, parama koje imas, tezini tegova koje dizes iz benča, zavrsenom fakultetu... Hmmmm, bogami i meni dosadno zvucis... Odoh da pripalim jednu.

rp

pre 4 godine

Ma padaju na zgodne ili bogate( više interes), može on biti bad-boy, može biti povučeni introvert, može biti pijanac, narkoman ili kockar.
Sve se prašta ako joj se svidi.
Ako mislite da vas devojka neće jer ste dobri momci nemoj da lažete sebe jer niste dovoljno privlačni.
Život ne pruža mnogo momcima koje život zakine na genetskoj lutriji.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Do 24 zene vise vole bad boys. Posle toga jure samo lovu, kola, stanove, sigurnost, buducnost, placanje racuna, zbrinjavanje familije... DNK je cudo.
(Ana, 03. novembar 2019 19:44)

Moja imala 23 kad sam je upoznao. Dva dana posle joj bio 24. rodjendan. Sta mu ja sad tu dodjem?

MiLEna

pre 4 godine

Izgled mi nije toliko bitan koliko izbor zena. Ako je bio sa zenama lakog morala, sa mnom nema sta da trazi. Pamet i inteligencija na prvom mestu.

Sandra

pre 4 godine

Ljudi suvise bukvalno shvataju to " los ili dobar" decko ili " dobra ili losa" devojka. Mislim da ima jako malo devojaka koje vole i biraju kriminalce, nasilnike- to je bas retko i po pravilu te devojke imaju probleme sa emocijama ili inteligencijom- nekad i oboje. Patologija. Problem je sa definisanjem tog " loseg" od stane mnogih muskaraca jer su skloni da svakog ko je malo mangup, vrcav, ima neku energiju koja privlaci, definisu kao los, iz neke svoje ljubomore, nesigurnosti i slicno. Ima cak muskaraca koji smatraju sebe dobrim i finim, mirnim ( ??? ) a bez problema ce prevariti ukoliko im se ukaze prilika i to pravdaju biologijom , a vamo ce da pljulju nekog ko ima sarma, ko ima spiku, koga zene zele, nazivaju ga losim bez ikakvog realnog razloga.." Los" im je samo zato sto im " uzima" devojke koje oni zele a ne mogu da imaju.

Hmmmm

pre 4 godine

I muskarce privlace problematicne zene, nema tu razlike. Ljude lozi izazov i kada je nesto teze osvojivo onda im to deluje vrednije. Cim si normalan i ne zezas uzimaju te zdravo za gotovo, provaljen si, osvojen. Potpuno je isto za oba pola cak se muskarci teze toga oslobode.

alban

pre 4 godine

Ja nigde nisam primetio da normalne devojke vole lose momke, naprotiv, one ih cak i nepodnose kada ih vide u gradu. Mozda ima i onih devojaka koje vole lose momke, ali takve devojke su glupe u vecini slucaja.

vatam zjale

pre 4 godine

Niske strasti, niski porivi, dnk, evolucioni permanent da najjaci opstaju...
Prirodna selekcija i kod zena na delu, mada se prave da su dame i nzm sta jos.
Vecita igra muskarca i zene, a u stavi svi smo robovi toga da je 'sex korjen svega'(Zabranjeno Pusenje)

Nisam pametan

pre 4 godine

Zato što želimo žestok seks, ok? Kao i svi, na kraju krajeva. Naravno, one pametnije će tražiti normalnog lika koji ih poštuje, ali sa tom dozom bezobrazluka koja povećava šansu za zanimljiv seks. To nikako ne znači da tip treba da je nevaspitan, bahat, nenačitan, neobrazovan, priglup, prljav, napadan, alkoholičar, narkoman, kriminalac itd. A za one koje su odgojili Pink i narodnjaci... Ne znam, njima samo mogu da poželim sreću jer iskreno ne razumem njihov svet.
(Gffg, 03. novembar 2019 21:57)

Miran sam čak povučen, nisam bahat, nemam tetovaze i brdo mišića, nemam BMW i ne volim da se eksponiram, nešto me ne saleću devojke ali zaintrigiranih kandidatkinja uvek ima... ali ako ćete žestok seks tu sam. Problem je što vi žene smatrate da vam takvo nešto moze pruziti samo nevaljali, žestok momak. Ne bih da se hvalim ali kod mane se svaka vratila bar po 2 puta. Neke i više.

jake su i bez osnaživanja

pre 4 godine

To vaše 'osnaživanje 'žena u stvari sistemsko smanjivanje prostora muškarcima uvek ide i sa korišćenjem izgleda i hm..
Ako hoćemo pravdu treba ženama ograničiti uticaj fizičkim atributima, a posle se osnažujte do mile volje

Pseudoharms

pre 4 godine

Istina je da losi momci dobro prolaze, ali ne kod zena, vec uglavnom kod devojcica. Tu, negde, oko 25, zene pocnu da gledaju na neke druge stvari, da razmisljaju sta im muskarac moze pruziti dugorocno, bilo u materijalnom, bilo u emotivnom smislu. A to da vole lose momke to mu pre dodje kao neki, holivudski stereotip, koji bas i nema nekog jakog uporista u stvarnosti. Doduse, ruku na srce, sljam se sljamu raduje, tako da losi momci, privlace, ako izuzmemo mladalacku naivnost, uglavnom, samo slicne sebi.

...

pre 4 godine

Verovatno zato sto su im uzbudljivi, nepredvidivi, tajanstveni, misteriozni, neuhvatljivi... Ali kad devojke malo stasaju i sazre na njih gledaju kao na nezrele, neozbiljne, neodgovorne, nesigurne, nestabilne i okrecu se upravo onim suprotnim, koje su do tada izbegavale. Cudno je sve to. Ja sam oduvek bio miran, tih, povucen, neprimetan, nisam se isticao, svadjao, pio, devojke su me uvek zavlacile,... a danas se otimaju oko mene zato sto osecaju moju licnost, kvalitete, upornost, resenost, hrabrost u odlukama, ambicije,... sad odjednom primecuju da sam visok, zgodan, harizmatican (sto sam i uvek bio ali one nisu primecivale). Ali, mene privlace iste takve kao sto sam i ja, a ne neke koje su "gresile" i cija proslost "nije vazna".

Straight Outta München

pre 4 godine

Zene vole sigurnost. Kada sam poceo da zaradjujem ozbiljnu lovu, nisam mogao da se odbranim. Pre toga, bilo je sve u granicama normale....

Shamu

pre 4 godine

@Sima
Ti da si los momak ne bi sedeo na B92 i kucao komentare, nego bi se k'o covek negde na utakmici tukao ili sedeo u kaficu i gledao mrko sve oko sebe :) Mozda prodavao drogu kod skole, ako si uznapredovao u organizaciji!

Dragan

pre 4 godine

Losi momci najlakse trose pare i sa njima je uzbudljivo,zanimljivo. Oni kupuju poklone i zeve kao da sutra ne postoji a vrlo verovatno su i na lak,sumnjiv nacin dosli do novca pa je takve pare lako trositi... Covek domacin kuci kucu,ne jede po restoranima gde ce muzika da mu svira dok vecera. Domacin,otac,suprug ulaze u domacinstvo sto znaci puno prozora i tepiha za prati...tako zene vide stvari.

tocka

pre 4 godine

Pa sad da vas pitam jel Ilon Mask, Dzef Bezos, Bil Gejts, Sergej Brin i ostali najbogatiji ljudi na svetu konzumiraju duvan, alkohol, imaju tetovaze i impulsivno ponasanje?
Takvi tetovirani i alkoholisani dominiraju samo u kafani, i mozda kafanskim musicama deluju kao dominantni, jer imaju mozak mušice.

Jocke

pre 4 godine

Loši momci po pravilu imaju harizmu. Moj brat je dobar momak ali ima harizmu i atraktivniji izgled i oduvek su ga više želele nego mene. Dok recimo ja - nekako sam ''sladak'' u licu (kako kojoj i u zavisnosti od opšteg utiska koji ostavljam) i nikad nisam uspeo da privučem a kamoli zadržim neku opasnicu, lošu. Uvek sam privlačio one fine a takve su uvek privlačile mene. Ne bih ja sa lošom mogao da budem, fine su moj tip. Međutim uprkos tome, fizički izgled igra bitnu ulogu. Dok sam bio niski (170 cm) bradati debeljko, bio sam mnogo benignijeg izgleda i nisam uopšte privlačio poglede. Onda sam nabacio mišiće, nosim urednu kosu i bradu i osmehujem se, i odjednom delujem vrlo potentno i devojke mi na poslu i javnim mestima češće uzvraćaju pogled i osmehe - iako sam u suštini i dalje nizak i neharizmatičan. Dovoljno je da budete uredni, češće se osmehujete i da budete jako dobro a opet nenametljivo građeni i već ćete odavati utisak nekoga ko je harizmatičan i potentan, iako možda u svojoj suštini niste ni jedno ni drugo.
Ja sam prihvatio sebe kakav jesam, da sam dobrica koji privlači fine devojke (a bogami primetio sam i fine momke), i meni loše ni ne trebaju, niti ja trebam njima. Mada sam i dalje u rebusu kada privučem neku finu devojku, jer nikad ne znam da li je ipak moja građa to što ju je privuklo i da li bi me uopšte pogledala da sam i dalje bucko. Verovatno ne bi. Ali vremenom muškarac shvati da su žene te koje biraju a izbor im je veliki.

Svi smo mi isti

pre 4 godine

Komentar koji se nece svideti ni muskarcima ni zenama... Zasto mi muskarci zinemo kad vidimo losu sa potpeticama provokativnim carapama dekolteom pa jos laku koja nam se nabacuje? Jer je to izi kombinacija, dok za zenu trazimo sve suprutno.. Isto tako one kad vide znojavog pijanog baju raskocane kosulje odvaljenog od stene koji im pokusava srociti neki umili kompliment, pomisle, a sto da ne ovaj taj nece da me davi, niti muva 3 meseca donosi cvece i zaljubljuje, vec veceras ce ponuditi akciju. Opet za muza traze sve suprutno. Licimerno u oba slucaja, ali takvi smo svi jbg, izaberite ulogu svoju.

Maka@

pre 4 godine

Nešto se dogodi devojkama na studijama, većina mojih drugarica i ja upisale smo se na tzv. "ozbiljne" fakultete sa velikim planovima za karijere. Međutim čim krenu pritisci , problemi mnoge krenu linijom manjeg otpora uplaše se odgovornosti. Nažalost još uvek živimo u društvu gde možemo taj izbor da napravimo gde se podgreva klima za to, udaj se i prepusti njemu bitne odluke. Meni je to strašno nikada nisam u muškarcu tražila očinsku figuru i lajfkouča, i ne podnosim tu fingiranu dominaciju i patološke veze. Ali isto tako mnogi muškarci padnu na tu spiku i to ih radi, on će joj sve pružiti, oči otvoriti i sl. Ne razumem zašto ?

epz

pre 4 godine

Ali neprivlačni loši momci devojkama nisu poželjni tako da izgled je sve. Ne bi Džeremi Miks uspeo u životu da je neprivlačan, ne bi ga zvale modne kuće da ih reklamira...ali lik je uradio grozne stvari zbog kojih je robijao ali to devojkama nije bitno dok je on njima privlačan.

ls

pre 4 godine

ciste gluposti u clanku. reci cu vam ja posto sam los momak.

losi momci cesce upadaju u nevolje. losi momci vise rizikuju. losi momci krace zive. losi momci imaju problem sa zakonom.

sta je sve zajednicko u tome??? PA TO STO IMAJU VISE ZIVOTA U SEBI od tipicnog muskarca!! Cista logika. Kad imas vise zivota u sebi automatski si atraktivniji.

Jasno? E sad pocnite duze i dublje da razmisljate o tome ;) Nemojte samo da shvatite da treba da budete los momak :) Mozete da budete i dobar momak, a ta odisete zivotom. Samo trebace vremena da naucite kako ;)
(Sima, 03. novembar 2019 17:35)

Da vi neke milione imate, vile u Majamiju, jahte i po 4-5 bugatija za otici do pijace, pa da covek kaze svaka mu cast, los momak, smeker u dusi, brzo zivi i ima uticaja, politickih prijatelja i svega ostalog, nego ste obicne jajare, ima vas u svakom gradu mnogo opasnih i losih, rasturate gudru za nekoga, nabodete se hemijom i odete na 4 treninga kik boksa pa mislite da ste UFC prvaci, tucete klince po diskotekama i reketirate pekare. Sine moj, pravi losi momci ne baljezgaju po B92 portalu i sigurno se ne hvale sa tim sto su losi, jer ni jedan nece priznati da je los.

Ina

pre 4 godine

@ milan
Hvala Milane na tome sto si objasnio.Nije dzabe receno da se zena zaljubljuje u to sta muskarac prica , tj kako razmislja, to zenu privuce ili odbije. Znaci ne u pezorativnom smislu da je laskavac, skida zvezde s neba, ne to, nego bas nacin na koji razmislja, sto se otkriva kroz komunikaciju. Ne mora mnogo ni da prica al kad prica da to deluje smisleno, da je zanimljiv. Moja mladja sestra je imala skoro sastranak sa nekim deckom sa faksa, studiraju isti faks , delovao joj je decko fino, kulturno i pametno, i fizicki joj je bio sladak. I izasli oni, a on poceo da joj dosadjuje sa pricom o Kosovu, posto su njegovi odande i stavovi koje je iznosio su bili bas agresivni, on bi da ratuje bla bla bla. I smorio on nju, al ajde nagovorih ja nju na jos jedan sastanak, kazem joj dobar je decko ( tako su mi bar rekli neki zajednicki prijatellji) mozda trema . I izadjose ponovo. Ovaj put joj je poceo pricati o nekim poznanicima , nekim dogadjima i ispostavilo se da se uopste ne slazu po stavovima, a vrhunac je bio kad je davao izrazito konzervativne stavove o zenama vezama i sl. Ona je bila zapanjena a i ja kad mi je ispricala sve. Ono kao fin, obrazovan, kulturan a tako zaostao, primitivan u nacinu razmisljanja.
I ja sama dok sam bila slobodna sam imala situacije da me decko sa kojim izadjem udavi sa pricom koja me uopste ne zanima, bas kao taj opisan sa bajsom, ono decko kako zaboga nisi svestan kako si naporan. Tako da zaista da li ce vam devojka dati sansu za vezu, najvise zavisi od toga sta pricate i kako razmisljate. Ako joj se to svidja, vasa je. A zadrzacete je ukoliko i radite u pravcu vasih razmisljanja, da ste osoba od reci i dela.

razvedena

pre 4 godine

Malo malo pa ova tema. Ja nisam uspela da nadjem partnera. Razvedena sam, sa detetom. Bilo je nekih veza duzih, kracih ali nista ozbiljno. Imala sam tu nesrecu da nailazim na blebetala, moze da prica dok ne ozvalavi. Uzas ! Koliko muskarci mogu da pricaju pa to je strasno zaista, i to kakve dosadne price ( kao onaj o delovima za bicikl ). Tako me par njih smaralo za medalju i digla sam ruke.

Cenendler Bong

pre 4 godine

@mediterano blanco....Pricas klasicnu kafansku pricu...Cuj neki tvoj drug, strasno. Sad mi treba da poverujemo da ti imas tog druga...Znam i ja covece ruznog tipa koji ima lepu devojku ali to su izuzeci...Svega ima na ovom svetu ali procitaj naslov molim te, dakle, kaze, "zasto zene vise vole lose momke"? Znaci, tekst je o vecini zena a ne o toj sto se udala za tvog druga!

trt

pre 4 godine

a bolje dodati i clanak koji tip zena voli loseg muskarca (los:diler, uterivac dugova,zelenas, ubica, pljackas, sve to samo na motoru, radi u BIA, specijalna brigada, dousnik, spijun, steroidas, pijanac, koman, navijac, makro, kockar, sektas, kamiondzija, lokalni divljak, ili neki mix ovoga)

Dobar momak.

pre 4 godine

To je svojevrsni test inteligencije, ili patoloških gluposti u žene. Imao sam ja takve, traže ku..enje, pa i njih da postaviš na svoje mesto. Neke otvoreno traže batine. Da ne pričam da sam morao i jednog bivšeg (lošeg momka) moje bivše, da dovedem u red. Ukratko, pališ se na loše momke? Adio. A možeš da izgledaš kako hoćeš.

Šaka jada

pre 4 godine

Pa i vi muskarci biste savrsenu lepoticu, mladu, nevinu a sjajnu ljubavnicu, da svi za njom uzdisu a ona samo vas da zeli. Treba da radi i zaradjuje a da bude posvecena porodici, kuva, sprema, brine o deci a uvek raspolozena za seks, doterana i atraktivna i dok riba plocice i da nikada od vas nista ne ocekuje i da vam tolerise poneku svaleraciju a ona da bude verna. I da ne ostari nikad jer matore zene ne vredi.
(Bzvz, 5. novembar 2019 08:49)

Za razliku od žena, muškarci nemaju nerealne zahteve u tolikoj meri, niti svi misle da zaslužuju neku savršenu ženu. Taj kompleks princeze je baš ženska stvar, po pravilu.

rekoh sebi hajde da pokusam da objasnim kako ja to vidim

pre 4 godine

Ne razumem konstantno iscudjavanje time sto "jos nije dokuceno" sta zene zele. Podrazumevalo bi se da oni koji se to pitaju, polazeci od sebe, tacno znaju sta zele, a to nije tacno. Da li znate sta vam se tacno svidelo kod neke devojke koja vam se svidja? Ne znate. Ne znate sta hocete. Isto tako i zene ne znaju sta hoce. Meni to potpuno odgovara i u svojoj nerazumljivosti mi je potpuno razumljivo. Nema tu nista cudno i nedokucivo, kad umete da sagledate sustinu slobodno i uzivate i prepustite se carima, i pustite iz sebe muskarca koji devojci koja vam se svidja itekako "ume" da "parira" i nametne svoju volju na obostrano primamljiv i jedinstven nacin. E sad, to moze da znaci da ste "opasan" muskarac u nekom smislu, ali ne mora da znaci da ste opasni po okolinu ili van zakona. Samo me pustite prica o "dobrim devojkama" i "uspesnim" ljudima koji su u statusu nasli surogat za iskonski dar za odnos prema zenama. Licno ne bih nikad svoju istinsku prirodu i takav odnos prema zenama menjao za neki status kao zamenu za svoje nedostatke, a obicno se takvim ljudima i ne desavaju takve stvari zato sto se za "uspeh" u ovakvom sistemu negde i trazi da se odreknete sebe na neki nacin, tako da ja toga ne moram ni da se plasim :'), ili prosto ljudi liseni potreba za nekim “nebitnim” zivotnim fascinacijama nemaju sa zenama ni takvu vrstu “problema”. Zato im nista I nije jasno pa pokusavaju nekim folklornim opservacijama da zenu dokuce.

mmm

pre 4 godine

@iskusno: Tacno. Muskarci vole lujke i droce. Cak se vrlo cesto i zene takvima jer i oni (kao i zene) nekad pogrese u proceni. Pa najvece droce koje znam su se prve udale, ove normalne su sve same, dosadne su, nije zanimljivo nemati 'dramu' u zivotu. Ma isto je i kod zena i kod muskaraca-podjednako nemaju pojma da odaberu osobu za brak. Imam drugaricu koja je kuckasta, bezobrazna, drami, pobaca pola kuce kroz prozor (lujka) ne zna se sa koliko je muskaraca bila, ljudi ona se skoro udala treci put?! Ej nasla je 3 muskarca koja su nju takvu nenormalnu ozenila?!

Sima Savetnik

pre 4 godine

Ako uspes da je nasmejes i drzis paznju, tvoja je.

(Dragan, 3. novembar 2019 23:41)

@dragan
Koja glupost od klisea. znaci upoznaj je sa Kesicem I izgubio si je!?!?

Humor je bitna stavka, ali nikako medju najbitnijima. komunikacija je br 1. Saosecanje br 2 a atrakcija br 3. Humor je samo element komunikacije. Nista vise od toga ;)

bad liar

pre 4 godine

"Vec godinama i godinama govorim, da su zene najveci upitnik u zivotu?
Cesto ni same neznaju sta zele. Ako si perdobar, ne valjas, ako si
grubijan, takodjer ne valjas. Zatim, zene nikada nisu bile osjecajne i
iskrene kao muskarci i neznaju pokazati svoj pravi osecaj prema muskarcu.
Zsto stalno govorim u diskusijama oko zena, da nema ni jednog psihologa
ili strucnjaka koji je otkrio pravu psihu zene. One znaju biti svakakve,
nepredvidjene i zato ih je tesko procitati.
(Iskusan muskarac, 3. novembar 2019 18:02)"

Evo jednog od resenja. Kad god sam pokazivao nezainteresovanost one su me jurile, a kad god se zainteresujem za neku ona se povlaci. Kod mene je problem sto ja ne umem da glumim. Kad mi se neka svidi ja ne umem da odglumim da sam nezainteresovan i ako znam da ce to upaliti vise kada bih samo glumeo da hocu provod, da sam hladan, da hocu se zezam sa njom.. upalilo bi. Uvek ce me zato juriti samo one za koje zapravo nisam zainteresovan vec im samo dam neki lazan osmeh i sacicu jevtinih komplimenta. Kad bih to uspeo da obrnem bilo bi super.

Suncica

pre 4 godine

Mene ne fasciniraju losi momci. Podsecaju me na kriminal, 'leba bez motike, teretanicu, isprazne glave, nesmotrenu i bespotrebno brzu voznju, neobrazovanost... Ne smatram da su podobni za porodicu, jer olako shvataju zivot i ne vole obaveze.
Slican se slicnom raduje.
Jednom mi je u zivotu prisao jedan lik, visok, krupan, vise debeo nego misicav, vire mu tribali ispod rukava kosulje(majko mila), rece da me merkao duze vreme, dosadile mu d..lje i sada hoce zenu za kucu😆,pokazivao mi slike auto placa koji poseduje ( bavio se prodajom kola)... Otvoreno sam mu rekla da mi se ne svidja. Covek je nabavio moj broj, upoznao mi brata, nudio posao mom ocu, parkiravao auto ispred moje zgrade, zvao, dosadjivao, ja sam bila prestravljena tom osobom, koja ne zna za ne. Kojoj je to privlacno? Nekoj slicnoj njemu.
Slican se slicnom raduje. Morala sam mu odati priznanje za upornost.. Da je tim finim momcima samo mrva te drskosti i samouverenosti, bila bi idealna kombinacija...

Jeremija

pre 4 godine

Meni je ovo najviše zaparalo uši: "Žene veruju da bi njihov život bio mnogo lakši kada ne bi morale same da donose važne odluke. Iz tog razloga, žene su radije s partnerima koji mogu da preuzmu kontrolu i donesu SVAKU odluku umesto njih." Ovakva mi ne treba, ali nikako.

Bojan

pre 4 godine

To je tacno za nase devojke koje su jos uvek, nazalost hteli mi to da priznamo ili ne, primitivne u odnosu na devojke sa zapada, isto vazi I za muskarce da se razumemo. Kad se predje granica I upoznaju strankinje totalno se menja misljenje o zenama.

razum

pre 4 godine

Ja uspesan, obrazovan, finanskijski odlicno stojim, svaki drugi dan u teretani, stan, auto odlicno mi ide sa zenama ipak devojka u koju sam zaljubljen me je odbila i otisla sa likom koji ima 33 godine zivi sa svojima, nema posao, nema zavrsen faks, lokalni lik koji bleji na klupicama i rola dzoint... KAKO? Kad sam saznao nisam znao dal da se smejem ili placem.

djura

pre 4 godine

kakve zene kakvi bakraci, do j mi je od kad sam sam, putujem gde hocu kad hocu, radim sta hocu, srecniji u zivitu nisam bio kao poslednjih 5 godina :*

Dubrovčanin

pre 4 godine

..............."Isto je i sa "losim" momcima,sta god da to znacilo.Termin lose oznacava nesto pogresno, naopako, problematicno tj nesto sto ce vas kad tad dovesti u problem.Ako zelite da se petljate sa robom ili ljudima koji imaju ove odlike,to govori o intelektu zene kojoj je to zanimljivo.Nikada kao muskarac ne bi gledao "losu " devojku ni pod kojim uslovima.Verujem da je i sa druge strane tako,nego su u manjini oni koji vide zasto.Prosecna intelgencija balkanske populacije je upravo takva da se radi za 350 eur a vise nemamo nikakvu sigurnost ili ono sto je trebalo da bude normalno u 21om veku.Kladionice,prebijaonice,sitan i krupan kriminal,korupcija, nepotizam i najgori uslovi zivota na staorm kontinentu.Takav narod smatra da su "losi" momci nesto sto se tolerise i sto je u redu i tu nema pomoci.U skole bi trebalo uesti bonton,vaspitanje komunikaciju na prvom mestu pa bi se broj losih vremenom smanjivao. Sve polazi iz porodice,a sada decu imaju oni sto su rasli devedesetih u "losem" okruzenju pa su nam takvi i rezultati.Sto se mene tice, izbegoh sve zamke gde se postaje los,vreme sam potrosio pametno pa tako sada mogu da pasivno zaradjujem i uzivam bez stresa,tenzije i samo ponekada radim.Zato omladino,usavrsavajte se jer tu je buducnost. Kome su bitne zene,i one su tek tu.
(miki, 4. novembar 2019 09:39)"

Miki , sve odlično , do tvoje posljednje rečenice : "Kome su bitne zene,i one su tek tu.". Tom rečenicom , sve ono što si prije napisao, pada u vodu. Žalosno.

fiu

pre 4 godine

Dobri momci isto imaju uspeha, ako liče na nešto i ako imaju neku karijeru i slično...
Isto tako nadju neku sličnu sebi dobru devojku.
Normalno da će neku frizerku što samo visi na IG nema ništa bitno u životu, koja gleda rijalitije normalno da će njoj barababa biti privlačna a neki programer dosadan i nerd.

Strawdog

pre 4 godine

Mislim da je naslov (pitanje) ovog teksta specifičan i da važi samo za okruženje koje deli iste, ili približne, vrednosti i shvatanja. Na žalost, u ovakvu sliku spada i Srbija, kao zemlja u tranziciji u kojoj još uvek funkcioniše zajednica na plemenskom i kastanskom nivou. Tako je i u muško - ženskim odnosima. Oni još nisu definisani i izgradjeni (kod 80% populacije), odnosi se diktiraju od strane medija koji promovišu jednu vrstu izopačenog modela na relaciji suprotnih polova. Postavljeni su visoki standardi (keš, kolica, gajba, žurke, putovanja...), sve je postavljeno naopako, pa nam je, uveliko, civilizacija u devoluciji, gde vladaju jaki, istetovirani i bez mozga alfa mužjaci, dok su pametni proglašeni slabima.

Milosrav Ajzenberg

pre 4 godine

(Jeremija, 3. novembar 2019 23:51)

potpuno se slazem sa tim. Zene ili zaista nemaju stav ili su potpuno u redu sa tim da se podrede tudjoj volji (sto ne znaci da na sitno nece da lazu i vrdaju) ili se boje da se izloze. I cesto im je sve crno belo. Cesto sam bio u prilici da sa devojkama koje su mi se svidjale, posle situacija kada sam se frapirao koliko mogu da budu zvocave, uznemirene ne znam cime, da stvaraju neku napetu situaciju kada zelim mir i opustanje, prijatan razgovor (valjda nisam u definiciji "panj muskarca" kod koga se stabilnost i muzevnost dozivljava kroz flegmaticnost i indiferentnost u ovakvim situacijama) prosto objavim kraj veze. I nakon toga mi se javljaju sa "da li hoces ili neces?". Ok, a sta hoces ti? Cemu onakvo ponasanje (pretpostavljam da je u pitanju teza povreda odnosa apropo vernosti, dopisivanje ili nesto vise...nego da ne gnjavim sa time nego da se rastanemo)?...stvar je u tome da sustinski ne mozes da mrdnes od toga da u pocetku bude uzbudljivo, ali moras zesci klokan da budes da bi to trajalo, jer u ime toga "takve su zene" moras gomilu nebuloza "stoicki" da podnosis. Ja ipak biram da budem i sam plahovit, u smislu da mi je vrlo lako da zavrsim vezu u kojoj komunikacija i obostrano pokazivanje dobre volje, odluka i osecanja nije na "visini zadatka".

no hidden catch no strings attached

pre 4 godine

Da biste postali pozeljan "los" momak, najpre morate izaci iz faze da pokusavate da otkrijete koje su to "zvake" ili fraze, ne unapred nauceni maniri ili gestovi, price..ne kazem da to nije ok pristup, svi kao klinci imamo te faze i to je ispravan put, ali jednostavno nakon nekog kako tako stecenog iskustva trebalo bi da naucite da letite i da pustite ruku. Dakle da samostalno i slobodno sa nesumnjivim samopouzdanjem krenete u svaku pricu i poduhvat sa devojkom koja vas privuce. To je situacija kad na osnovu svog iskustva dolazite do saznanja da devojke zaista vole "lose", jer istini za volju, kultura u komunikaciji i neka generalna ljudska dobrota i postenje jesu privlacni zenama nema tu sumnje, ali da biste prelomili sa devojkom to nije dovoljno. Jednostavno morate pokazati snagu, drskost, zelju i sposobnost za potpunom dominacijom, volju da idete do kraja ma sta to bilo. A to po pravilu znaci da je morate "izludeti" i slomiti pre nego ona vas. A ako nemate nimalo sumnje u sebe, to cete uraditi. To je po meni to "los". Nije tu bitno da li imate besan tet i ostale trivijalne stvari, ovde se radi o sustini. Zasto je to tako bog ce ga sveti znati. Mada i ja verujem da moze zaista i bez toga. A to je vec kao neka prica iz bajke, nesto sto je toliko retko da se gotovo i ne desava. To bi mogla biti prava ljubav, zena koja je toliko puna i dobrote i privlacnosti prema vama, da vam nikada ne provocira ratnicku stranu, a drzi zelju i pre svega prijateljski i otvoreno je nastrojena

zoki

pre 4 godine

Vole lose momke zato sto ih podsecaju na divlji strastven sex, na dobar provod, zanimljive sate, bezobrazne sitnice, perverzne trenutke kada treba.
i tako 4ever.

miki

pre 4 godine

Zanimljiva tema a kako ja to vidim, u pitanju je prirodna selekcija.Kvalitetnih ljudi,kao i kvalitetne robe,ne moze biti mnogo.Postoji mnogo jeftinog,lose uradjenog, prosecnog, ispod prosecnog i to je dostupno vecini.Isto je i sa "losim" momcima,sta god da to znacilo.Termin lose oznacava nesto pogresno, naopako, problematicno tj nesto sto ce vas kad tad dovesti u problem.Ako zelite da se petljate sa robom ili ljudima koji imaju ove odlike,to govori o intelektu zene kojoj je to zanimljivo.Nikada kao muskarac ne bi gledao "losu " devojku ni pod kojim uslovima.Verujem da je i sa druge strane tako,nego su u manjini oni koji vide zasto.Prosecna intelgencija balkanske populacije je upravo takva da se radi za 350 eur a vise nemamo nikakvu sigurnost ili ono sto je trebalo da bude normalno u 21om veku.Kladionice,prebijaonice,sitan i krupan kriminal,korupcija, nepotizam i najgori uslovi zivota na staorm kontinentu.Takav narod smatra da su "losi" momci nesto sto se tolerise i sto je u redu i tu nema pomoci.U skole bi trebalo uesti bonton,vaspitanje komunikaciju na prvom mestu pa bi se broj losih vremenom smanjivao. Sve polazi iz porodice,a sada decu imaju oni sto su rasli devedesetih u "losem" okruzenju pa su nam takvi i rezultati.Sto se mene tice, izbegoh sve zamke gde se postaje los,vreme sam potrosio pametno pa tako sada mogu da pasivno zaradjujem i uzivam bez stresa,tenzije i samo ponekada radim.Zato omladino,usavrsavajte se jer tu je buducnost. Kome su bitne zene,i one su tek tu.

timer

pre 4 godine

Vidim da pisac teksta konstantno meša dominantne i loše momke i to nije slučajno. Naime zene vole dominantne momke. Tačka. Ali se tu desi jedna zavrzlama koje one cesto ne razumeju a to je da su loši momci cesto glasni, agresivni, posesivni, a zene te osobine (pogrešno) tumače kao dominaciju. Dakle u pitanju je pogrešna percepcija.
Znamo svi kada udjemo u kafanu, nije najopasniji onaj koji najviše galami, najopasniji je onaj tihi grmalj u ćošku.

Andrej

pre 4 godine

@Ana

Moram da ti pojasnim, nisi me razumela zasto sam to naglasio. Pre neko vreme na istu temu sam objavio slican komentar pa devojke su mi rekle da je razlog odbijanja zato sto citiram "mi muskarci trazimo nedostizne devojke manakenskog izgleda a ne one svakondevne". Sada sam hteo da naglasim na koju vratu sam kucao i eto dobio sam tvoj komentar, t.j. opet ne valja ni ovo. Inace ako imas nesto protiv fakta da je kombinacija mlad/kulturan/miran/fin/jos-nezaposljen momak manje privlacan nego neki los/agresivan/tetoviran/ekstrovertan/pun-para momak onda obrati se autoru ovog clanka ili otvori google pa ima sta da procitas zato sto je to i globalni fenomen ali ipak na balkanu previse zastupljen zato sto tamo negativna energija se najvise ceni.

Jovan

pre 4 godine

Tačno, samo ovo što se ovde zove loši momci moglo bi se ta vrsta muskaraca drugačije nazvati ali definitivno je tačno da žene to privlači jer je uzbudljivije nepredvidijivije zanimljivije neizvesnije, ovi drugi koji su na “izvolte” uvek dostupni zna se kad jedu spavaju rade sve u minut kao masina postaju dosadni uz to su i sami manje vise dosadni a devojkama jako brzo dosadi monotonija, mada je i još nešto neverovatno da se lepe za one “loše momke” koje zele da ukrote i dovedu na nivo ovih “dosadni” mislim vuku ka tome da budu takvi a privklo ih ovo teže dostizno nesalomivo koje se non stop se izmigolji iz ruku, neverovatno.

da

pre 4 godine

Vrednosti u vezi,komunikaciji,sadrzini,totalno poremecene i mladi se prilagodjavaju,vecina,negativnim trendovima...kada malo izadjete van granica ovog geta videcete da su u srbiji cak i u musko zenskim odnosima zastupljena destrukcija,niske strasti,bahato,primitivno ponasanje..

Hugo

pre 4 godine

"To nije stereotip, već samo po sebi činjenica. Muškarci koji dominiraju obično konzumiraju duvan i alkohol, imaju tetovaže i imaju impulsivno ponašanje. Ali žene i te kako padaju na njihov šarm."

To je zesci stereotip. Oni koji su taoci alkohola su obicno slabi ljudi koji se ne mogu nositi sa zivotnim problemima, pa svoju snagu crpe iz case. Oduzmi im casu i dobices mrtvog i tihog, anksioznog tipa. Oni koji preteraju sa tetovazama su ljudi sa malo samopouzdanja, pa tetovazama nadopunjuju samopouzdanje pokazivajuci da su hrabriji i puni istorije, sto je naravno sve fejk. Onda se tu nadje neka nesigurna devojka koja veruje u sve to.

serendipiti

pre 4 godine

@razum Nemoj brinuti, nije bila za tebe, prosto si previse, ako covek moze da bude previse kvalitetan, i ako ona nije takva kao ti, otisla je kod sebi slicnoga. Naici ce ona koja je bas za tebe takvoga :-).

dominus

pre 4 godine

Ina

U pravu si, ali samo delimično. Ne možeš očekivati od osobe životne dobi oko 20-23 godina da ima neki jasan i zreo stav, pobogu čovek gradi svoju ličnost, karakter pa samim tim i stavove kroz život. Ako je taj momak imao neki agresivan stav prema nečemu, baš kroz komunikaciju sa njim može otkriti uzrok takvog stava. Pa promeniće se vremenom, kada bude zreliji. Nije razmišljanje, pogotovo osoba koje svakodnevno rade na sebi, isto u svakom periodu života.
Što se tiče konzervativizma ili ti zatucanosti. Pogledajmo samo današnje parove i njihov način življenja. Sam pogled na brak. Ne kažem da uvek nije bilo svega i svačega, ali u ovo moderno vreme, sve što baš i nije bilo normalno doživljava se takvim. Ta priča o komunikaciji samo jedno vreme može da pije vode.

Iskren momak

pre 4 godine

Fin ima kvaliteta a loš kvantiteta onog negativnog kontekstu. Mislim da greše jedni i drugi kad upoznaju loše ljude što ne primete ili primete al daju šansu zbog izazova mislići mogu ih promenit. Teško je to. Dobra osobaa jeste dobar za sebe al" može postat loš po potrebi..no" dobije šansu kod nekih cura al većina nikad zbog čega najbolje godine prođu kad su trebali ostvare kao muškarci u tim stvarima. A to bude bolnoo za dobre momke koji pronađu utehu u drugim stvarima kad već sa devojkama nemaju uspehaa pored toga što se trude ili se previše trudi li..

Marijana

pre 4 godine

Los se losem raduje, jer dobar i los na duge staze, dobar oboli... Od nerviranja.. Sta filozofirate.. Nema tu filozofije.. Gledajte zivot oko vas.. I ljude.

Eto!

pre 4 godine

Vala, kad cujem "dobar je, mucenik", moja reakcija je hajde da ga ub**emo da se vise ne muci, a ni neka mucenica zajedno s njim. Nema dalje!

taki p

pre 4 godine

Ne mogu se oteti utisku da vecina zena(vise od 50 posto)cak i kada se uda, i dalje sanja o nekom mister fatalnom,najcesce je on upravo bad boy,intrigantan,neuhvatljiv,privlacan mnogim zenama.Sve vise mislim da je jako mali broj onih koje se udaju iz prave ljubavi,za pravu osobu,vise je to izbor onog koji moze najvise da potegne,dok se istovremeno masta o tom cuvenom Alfa-muzjaku,koji ce se pojaviti kasnije i obojiti njihove sive zivote.Mozda gresim, mislim da gotovo sve zene postuju,cene,uvazavaju, dobre momke/muzeve,ali se istinski dive i totalno predaju samo "djavolima",cak i po cenu sopstvene patnje.Zasto je tako? Pitanje ravno tajnama kosmosa.

Ko to tamo peva

pre 4 godine

Mici

Ljudi nisu zivotinje pa da odabiraju najaceg. Kazanova je bio slabasan, pa je bio najveci ljubavnik u svoje vreme. Mik Dzeger (Rolingstons), je celog zivota bio i slabasan a i ruzan, pa je drmao najbolje devojke sveta. Secas se Din Martina (holivudskog lepotana) ni priblizno nije imao devojaka kao njegov najblizi kolega Dzeri Luis, koji je takodje u odnosu na Dina, bio ruzan. Nije sve u jacini i spolasnjoj lepoti, niti dali si los ili dobar momak. Vazna je tvoja licnost, dali znas ili neznas sa devojkama.
(alban, 04. novembar 2019 00:04)

Mesas babe i žabe u današnjem društvu. Naveo si poznate ličnosti a tema nije zašto cure padaju na loše momke poznate ličnosti već zašto generalno padaju na loše momke. Znaci uporedi svog drugara iz grada, kraja, sela, sa sobom recimo, a ne Dzeri Luisa sa sobom, ffs. A u nekim godinama nije ni bitno da li znaš ili ne sa devojkama, bitno je da se loze na 'bad guys', ne sve ofc, a to je tema

Ja

pre 4 godine

Nema to veze sa vezom. Vecina tih "losih likova" su obicne klosarcine koje ne mogu da se pohvale brojnim stanjem, apsolutno isto kao i ovi mlaki, dosadni "dobri momci" . Ili si smeker ili nisi, bio sitan diler ili doktor nauka.

Ремикс

pre 4 godine

На лоше момке могу да се ложе само девојке без мозга. Жене које знају шта хоће ће свакако заобићи такве неозбиљне ликове.

genius12

pre 4 godine

Nisam neki ekspert u ovoj oblasti,ali se po meni ne treba nesto preterano druziti sa osobama kojima imponuje da su u drustvu kriminalaca,huligana i sl.i da takve osobe (pa logicno i devojke)treba izbegavati.Ipak,mislim da je ovo pomalo generalizovanje,i da se svakako uvek mogu naci osobe sa zajenickim interesovanjima,pogledom na svet,koje su pouzdane i koje ce uvek biti uz vas,bez obzira na situaciju.Naravno,ukusi su razliciti,ali po meni takve devojke generalno treba izbegavati.

Vuk samotnjak.

pre 4 godine

Potpunooo je nebitno ko je kakav jer svako traži ono naspram sebi. Dakle tražite pa ćete naći a sirovi momci tim pustite bez mozgaa guskama osim akooo vam ne žuljaa to što ih ne možete imat. Mene na primer ne i zatoo ne tražim takvee kojee vole loše momke.

Beograđanin

pre 4 godine

"Zato sto im je potreban neko koga percipiraju kao jakog (jak ne znaci nasilan) muskarca! Neko ko moze da ih zastiti i brine se, i ne samo to nego da se suprotstavi njima samima. "

Shvatam da zele nekoga ko će da ih zaštiti ali ne shvatam tu potrebu da im se neko suprotstavi. Koji ćeš djavo sa nekim ko će ti se suprotstavljati. Treba ti valjda neko ko ima svoje misljenje i s kim mozes da se dogovoriš. A ta varijanta "treba mi neko da mi se suprotstavi" govori o njoj kao o tiraninu i diktatoru koji želi kontrolu. Imam slučaj gde goapodja želi da da gospodin donosi odluke a kad odluči njoj se to ne svidja. Kad on njoj kaze " pa odluci ti onda" ona pobesni i napadne ga da je nesposoban. U stvari to je slucaj gde ona hoce da bude gazda bez odgovornsti.

Нос је битан

pre 4 godine

Не постоји правило. Као што не постоји правило о родитељству. То или осетиш и урадиш како треба или се кајеш читав живот, покушаваш поново..
Све се своди на онај основни инстикт-потомство, а избор особе се врши на неком подсвесном нивоу.

Luka

pre 4 godine

Nazalost primitivni balkanci I balkanke funkcionisu I dalje na nivou plemenske zajednice, gde se muskrac ceni po tome ako je "dominantan" a zena ako ima izrazene seksualne attribute.