Helen Miren se užasno obrukala kada je upoznala kraljicu: "Nisam baš tako sve to zamišljala!"

Glumica Helen Miren i kraljica Elizabeta Druga imale su zanimljiv susret i upoznavanje.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. @II
  Kakvo opažanje. Da li tako zagledaš i sebe, ili nemaš vremena za ogledalo, pa pitaš druge da te analiziraju? Šta ti se smežuralo, šta je ostarilo i tako to? Kao da nikada niste videli starije ljude, kao da ste svi sami mladi i praćkice. Ima lepote i u 70 godina samo treba da je vidite. Prvo sebe u ogledalo pa onda opletite po drugima.
   (Ika, 15. novembar 2019 00:23)

  # Link komentara

 2. Helen je neverovatno vitalna i dobra glumica, ali se na ovim fotografijama dobro vidi da ima 74 godine. Najverovatnije ovde nije radio fotosop ali cak i ruke, ne samo sake su stare, pogledajte poslednju forografiju kako ispod te lepe, seksi crne haljine izviru ruke koje su bas stare. Lice je, i pored botoksa i loptica botoksa na licu koje bi trebalo da budu jagodice ali su nekako kao pogresno upale na lice, izborano i staro, podbradak je ocigledan, ma sve. Jedino telo koje je uvek pokriveno dobrim haljinama i posto nema visak kilograma, izgleda dobro.

  A kraljica bi, kad vec poziva na caj glumice, mogla da prilagodi razgovor temama u kojima bi se one snasle. Nemaju svi ljudi ergele konja kao ona i da su strucnjaci za konjske trke i konje uopste.:-))
  (II, 14. novembar 2019 13:17)

  # Link komentara

 3. Praznina izbledele tradicije
  (neca, 14. novembar 2019 09:40)

  # Link komentara

 4. Recimo mogla je ovako da se obrati: “pardon Filipe da li biste mogli da mi dodate mleko za caj”. Trt mrt kakav tupson...
  (Milos, 14. novembar 2019 08:25)

  # Link komentara