Vojvotkinja u savršenoj prazničnoj haljini: Podseća na stil princeze Dajane FOTO

Vojvotkinja i vojvoda od Kembridža Kejt Midlton i princ Vilijam snimili su specijalnu božićnu kulinarsku emisiju s poznatom britanskom poslastičarkom Meri Beri.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Mary Berry bolje obučena.
  (City Girl, 3. decembar 2019 14:56)

  # Link komentara

 2. Meni je ona previše mršava, koscata, i nema kukove, izleda mi kao visoki, mršavi dečak. U licu je stvarno lepa, ali mi ta njena gradja uvek deluje jezivo (pritom sam ja vitka i ne favorizujem visak kg).
  (kiki, 3. decembar 2019 09:17)

  # Link komentara

 3. Savršena!!!!
   (autošovinista, 3. decembar 2019 08:23)

  # Link komentara

 4. Tako prirodna,lepa i elegantna...uvek.
  (Jelena, 3. decembar 2019 07:36)

  # Link komentara

 5. (Ana, 2. decembar 2019 23:52)
  Ona je vojvotkinja, buduća kraljica, žena koja i sama zna kako da se oblači i ponaša, a pre svega je dama. Ona treba da bude uzor, ne po mom mišljenju samo, nego i po mestu koje zauzima u društvu, u Britaniji, a i šire što da ne, i po stilu i po ponašanju. Ona se jako često pojavljuje u javnosti i nosi odeću za različite prilike u različite delove dana, sezone itd. Ne može da fura uvek isti stil koji voli, ali, vidi se, da se trudi da bude uvek elegantna. Nije greh ako se trudi da se dopadne svima, i treba tako iz mnogo razloga. Ne znam stvarno šta fali ovim ženstvenim modelima i dezenima koje nosi.. Lepo se kaže da je praznični povod a tada i treba veselo. Mnogo je lepa i draga, njen iskreni nastup obožavam, jednostavno joj verujem.
  (., 3. decembar 2019 06:09)

  # Link komentara

 6. Ovu zenu kao da bi ubilo ako konacno obuce nesto u skladu sa svojim mladim godinama. Vecito u nekim paternima, naborima, epoletama... Ovako se otprilike odevala moja prababa kad krene s muzem na slavu. Neupadljivo, domacinski i dosadno
  (arhitekta, 3. decembar 2019 00:28)

  # Link komentara

 7. Lejdi Dajana nikada nije nosila crno a čipka u njeno vreme 90tih nije bila ni u najavi i smatrala se potpunim demode stilom.
  (Mirna, 3. decembar 2019 00:26)

  # Link komentara

 8. Priznajem da se ne razumem mnogo u modu al mi deluje da neko njoj sugerise da bas gura taj engleski klasican stil, koji je dosadan (klasican stil ne mora da bude dosadan vec sveden). Kao da to rade da bi se dopala prosecnim bakicama i dekicama. Uvek vuce na Dajanu, tragovi mode 70ih, 80ih a jos malo pa ce i od baka Elizabete da pozajmljuje komade. :)
   (Ana, 2. decembar 2019 23:52)

  # Link komentara