I posle raskida u dobrim odnosima: Glumica objavila smešan video-spot, njegov odgovor nije izostao

Kejli Kuoko, glumica koju je proslavila serija "Štreberi" (The big bang theory), u kojoj je tumačila Peni i Džoni Galecki (Lenard) bili su davno u vezi, a sada vole da se prozivaju na Instagramu.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Ja bih rekao, iz muškog ugla, da je on još zaljubljen u nju i da je nije preboleo. Čim on redovno prati i komentariše i (pazi sad!) 'ladno izjavi da je uživao u njenoj neaktivnosti na društvenim mrežama... Da li treba uopšte nešto dodati više..?
   (Djoksa, 8. januar 2020 22:39)

  # Link komentara

 2. Jeste slatka i simpaticna ali nije bas "devojka iz komsiluka" posto je ona operisala nos i ugradila silikone u grudi cim je napunila 18, o cemu je i ona sama pricala. Mislim da je izjavila bas nesto u fazonu da joj je to najbolja odluka koju je ikad napravila.
  (Nina, 8. januar 2020 19:30)

  # Link komentara

 3. Ovo je bila divna i inteligentna serija sa inteligentnim humorom. Keli je napravila životnu grešku prebrzom udajom za nekog netalentovanog tenisera koji je izgleda jurio samo njene honorare kako je popularnost serije rasla, a ona se bila stvarno zaljubila i ostavila Galeckog. Ona je stvarno slatka i prava "devojka iz komšiluka" uz to je dodatno simpatičan bio njen lik Peni. Nije neka pretalentovana glumica, ali za tu seriju jeste bila pravi izbor.
   (Saša 2., 8. januar 2020 18:14)

  # Link komentara

 4. @Vlad Rad
  Posle je ostarela jer je proslo 10 godina, a to je svakako uticalo na to da se raskrupni i ne bude gradje kao devojcica, a i dete je rodila.

  No, seriju nosi Seldon, posle 3. sezone kvalitet drasticno pada, valjda se ukljucivanjem zenskih likova i pretezno ljubavne tematike.
   (joka, 8. januar 2020 17:48)

  # Link komentara

 5. Ništa specijalno.
   (Jabučilo, 8. januar 2020 16:55)

  # Link komentara

 6. Eto... i sad da je po kriterijumima onih ispraznih manekenki sa tonom silikona i sminke, ova zena bi bila slavljena kao bozanstvo. Pidzama, cuba, no make up, solja neceg toplog... ali ona nikada i nije furala fazon promene licnog opisa zarad jeftine popularnosti.
  (nismo fer, 8. januar 2020 15:01)

  # Link komentara

 7. Odlično je izgledala na početku serije, posle se ugojila...
   (Vlad Rad, 8. januar 2020 14:59)

  # Link komentara