Daljina ne može da stane na put strasti: Parovi koji su dokazali da ništa nije nemoguće

Kada je prava ljubav u pitanju, ne postoji daljina koja može da utiče na nečiji odnos, a ovo su parovi koji su dokazali da bez obzira na užurbani raspored ništa ne može da stane na put između njihove strasti.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Veze na daljinu u danasnje vreme su normalne. Veze na daljinu bez neta, pre 20 i više godina nisu mi uspele. Razlika je velika.
  Neću da objašnjavam detalje, iz iskustva znam šta pričam.
  (moje iskustvo je moje, svima želim sve najbolje., 11. januar 2020 18:08)

  # Link komentara

 2. Blejk je extraa
   (C i n i k, 11. januar 2020 16:49)

  # Link komentara

 3. Arone, malo vise samokritike i skromnosti a malo manje zavisti i ogorcenosti pa cete mozda imati vise srece na tom polju.
  (bo, 11. januar 2020 15:29)

  # Link komentara

 4. Blejk i Ryan su ovde najsimpaticniji, deluju najskromnije i nekako najiskrenije.
  (Uroš, 11. januar 2020 15:14)

  # Link komentara

 5. Ništa specijalno.
   (Jabučilo, 11. januar 2020 15:10)

  # Link komentara

 6. Slazem se u potpunosti s Aronom.
  Bitna su slicna interesovanja, porodicno vaspitanje, sistem vrednosti, ali i slicne zelje u isto vreme.
  Mozemo biti maximalno slicni, ali ako ne zelimo iste stvari u isto vreme mi smo razlicita vremenska dimenzija. Bitno je i postovanje i pruzanje slobode partneru. Svako neka radi sta voli i zeli, ako pri tom ne ugrozava druge. To je poenta.
  (JusterNS, 11. januar 2020 14:31)

  # Link komentara

 7. Recept za uspesan brak je upravo udaljenost. 3 dana zajedno, 4 odvojeno i Bog da vas vidi, potrajacete 50 godina.
   (..., 11. januar 2020 14:19)

  # Link komentara

 8. A Goldi Hon i Kurt Rasel ?
  (ćelavi, 11. januar 2020 14:02)

  # Link komentara

 9. @Aron, nacitala sam se tvojih gluposti u poslednjih par godina na tonu. Danas prvi put moram da slozim (i boli :)). U pravu si za sve sem za izgled. Ne postoji poklapanje u izgledu. Svakog privlaci ono sto ga privlaci i to nekome sa strane moze da izgleda kao ‘ne poklapanje’, sto je glupost. Tako da bih htela da preimenujem tvoju kvalifikaciju u: seksualnu komapitibilinost, poklapanje porodicnog porekla, obrazovanja i sistema vrednosti. Sve najbolje i zelim ti da nadjes nekog ko ce da te ucini srecnim kao sto je mene moj muz (a nadam se i ja njega) za svih nasih 27 godina braka. Go forth and prosper.
  (MPB, 11. januar 2020 13:24)

  # Link komentara

 10. ..Blejk, uvek cu te voleti _ ali nesrecno ;)
  (Moltisanti, 11. januar 2020 12:31)

  # Link komentara

 11. Lepo. Pravu ljubav ne broje ni godine a ni kilometre. Važno je po meni da su osbe kompatibilne u svakom smislu i da tu dolazi do poklapanja izgleda,klase, porodičnog porekla i sistem vrednosti kod partnera. Vrlo je teško odrržati vezu ako je na primer neko od partera iz radničke klase a drugi partner iz bogataške klase. Jedan moj drug se recimo razveo posle par godina jer je on dolazio iz porodice intekualaca, srednje klase, otac mu je bio sudija a majka doktorka. Dok mu je bivša žena dolazila iz porodice gde joj je otac bio radnik u jednoj fabrici a majka medicinska sestra. Tu nema šta da se priča iz onog što sam video ranije znao sam da neće to dugo da traje jer su gledišta na svet potpuno drugačija. Ja se do sada nisam ženio ali neuspele veze bile su bar po mom mišljenju ne posledica različitih klasa već subkulture. Jednom sam se razišao sa jednom devojkom iz razloga jer čini mi se da sam nastupao suviše inteltualno dok je ona verovatno očekivala mačo pristup. To sam zaključio jer je kasnije našla lika koji je bar po onome što su mi ljudi rekli bio poprilično gord i uobražen a iskreno i ne baš mnogo bistar. Počeo je nešto da studira pa se posle prebacio u privatni biznis.
  (Aron, 11. januar 2020 11:54)

  # Link komentara