Lepa atletičarka otkrila da se čuva za brak: "Pre sam bar imala šansu da nađem nekoga"

Najlepša atletičarka na svetu Lolo Džons priznala je da ima 37 godina i da je još devica. Davno je rešila da svoju nevinost sačuva za brak, ali kako sama kaže, nije očekivala da će čekati ovako dugo.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. У јулу пуним 32 године, од секса ништа. Две девојке сам имао до сад, нису хтеле ништа. Како време пролази, све више ми постаје проблем да приђем девојкама, односно причам са њима. Помирио сам се са тим да ћу живети без секса. А није да није било прилика, али био сам превише стидљив да покушам.
   (Marko, 26. januar 2020 16:12)

  # Link komentara

 2. (mgtow-wizard, 25. januar 2020 11:18)

  "Primetiš nekad u tvojoj okolini ismevanje iza leđa."
  "Primetiš da kad neke devojke pročitaju situaciju između redova, kako izgube poštovanje prema tebi. "
  "Teča na slavi čeka dobru priliku da te pred svima pita kad će devojka, samo da bi ti nešto smotano odgovorio pred svima i obrukao se."

  Dok sam citao ovo, pala mi je na pamet Frojdova (valjda) misao:
  "pre nego što zaključite da imate depresiju, proverite da li ste okruženi idiotima".

  Meni je mnogo pomogla promena okruzenja. U nekim drustvima sam se osecao izgubljeno i nesigurno, a u drugima prihvacen, postovan sa dosta samopouzdanja.


  "Rad na sebi u ovim godinama da bih se socijalizovao i rešio anksioznosti mi deluje kao nemoguća misija.
  Možda probam kasnije sa terapijom kad budem mogao da si priuštim."

  Nije nemoguca, samo jako teska, mada ne bi moralo da bude tako. Ja sam probao sa psihoterapijom i nailazio na lose terapeute. Jako je bitno distancirati se od nestrucnih, mada ih nije lako prepoznati. Dakle, isprobaj ih sto vise.

  Dosta su mi pomogle knjige (psiholoske) i razgovori sa drugima.
  Takodje, treba vezbati komunikaciju sa osobama suprotnog pola.
  (..., 26. januar 2020 13:28)

  # Link komentara

 3. @Različitost
  Razumem te potpuno, kao da sam ja ovo pisala. Apsolutno isti slucaj kod mene. Nisi ti aseksualan, vec imas drugaciji ugao gledanja na povezivanje sa osobama suprotnog pola. I meni je seks bio isrpljujuc i dosadan i brzo sam gubila interes za muskarce, a nije da se nisu trudili. Trudila sam se i ja da uzivam, menjala poze, uloge, nalazila atraktivne muskarce, kojima sam pricala svoje fantazije, ali kada krene sve po mom scenariju, krene turn off. Uzalud, sve je bilo gotovo mehanicki, kao da odradjujem neku obavezu. Godine su prosle dok nisam shvatila da je meni mentalna povezanost sa muskarcem najaci moguci magnet i predigra. Nijedan muskarac me do tad nije intelektom toliko snazno privukao, a to sam shvatila kada sam jednog takvog upoznala i zaljubila se do koske. Ne mogu se ne diviti i ne postovati muskarca, a ocekicati sa njim lavinu strasti. Kada ti u razgovoru zaklecaju kolena, znaces da je fenomenalan seks sa tom osobom samo pitanje dana. Nadam se da ces jednu takvu sjajnu i naci.
  Da naglasim, da ovi drugi, nazalost, visebrojni muskarci sada ne krenu one price sa novcem i izgledom, to ima veze sa kulturom i stavom muskarca, koji je mentalno stabilan, radoznalog istrazivackog uma, kritickih pogleda..

  Momak, veliki pozdrav i srecno. Ima jos zanimljivih devojaka, ne odustaj.
  (Emili, 26. januar 2020 11:25)

  # Link komentara

 4. (zanima me vaše mišljenje, 24. januar 2020 13:40)

  Ajde mukice da ti pomognem. Ti verovatno i ne piješ. E pa popi pola litra crnog vina i bićeš opuštena kao da radiš jogu. Stavi neki stari peškir ili ćebe na krevet. Ne brini briga muškarce za detalje kad dodje do seksa. A on posle kad po krvi provali da si nevina možda će se začuditi ali će uskoro hteti ponovo tako da... Ma samo ti popi to vino i sve će ići glatko...
  (Mali ali zajeban, 25. januar 2020 19:41)

  # Link komentara

 5. Sve do nedavno sam se iscrpljivao pitanjima zbog čega me seks ne zanima. Inače sam bio sa više desetina žena smatrajući da će mi seks sa onom sledećom biti pravi i da će to stvoriti nekakvu potrebu kod mene. Međutim, seks sam i dalje doživljavao kao iscrpljivanje, a gotovo nikakva želja nije prisutna. Da ne bude zabune, nisam gej, uz napomenu da ne mislim ništa loše o ljudima tog opredeljanja. Nemam nikakve seksualne devijacije i nikakve religiozne stege. Nemam finansijskih problema, naprotiv. Posedujem najviši stepen obrazovanja. Bavim se sportom, fizički sam maksimalno spreman na napore. Dobro izgledam i nemam nikakav problem da budem sa devojkom ili ženom koja mi se svidi. Ironija je što me to ne zanima. Eto, još jedan primer različitosti.
  (Različitost, 25. januar 2020 14:37)

  # Link komentara

 6. Kao stariji čovek mogu da kažem da je svačiji život poseban i originalan i da što se tiče braka, ljubavi, veza, seksa itd. nema nikakvog pravila. Iz ličnog iskustva; pre služenja u JNA imao sam samo jednu gimnazijsku, platonsku ljubav (ja ovde, ona tamo) i odmah po dolasku iz JNA (imao sam 21 godinu) upoznao moju buduću suprugu (ona je imala 19 godina) i nikada više nijednu nisam imao, iako sam imao dosta prilika. Bio sam joj prvi i ona meni, ali brzo su stigla i deca, krize, ratovi, trebalo je preživeti, vaspitati decu itd. Do pre desetak godina sam možda i mogao da zažalim zbog nekih "neiskorišćenih prilika", ali danas sam apsolutno siguran da je dobro što nikada nisam prešao tu liniju. Moj rođeni mlađi brat se više puta ženio, imao mnogo veza (nije imao decu) dok sam bio mlađi, često sam mu i zavideo na njegovoj slobodi. Danas sam potpuno spokojan, i on danas ponekad zažali što nije bio kao ja, što nije stekao stabilnu porodicu i decu. Često razgovaram s njim i kažem mu da je njegov životni put bio takav i da ne treba da žali ni za čim, da je moj put bio potpuno drugačiji, ali da ja danas ne žalim ni za čim, da i za sopstvenu decu, koja su već odrasla, mislim da treba da svoj život prožive kako misle da je najbolje, ja im se neću mešati. Supruga ima drugačije poglede, ali to je tako i ja to poštujem. Ne treba biti opterećen, a ni žaliti sebe, treba da živite po svojoj savesti i da vam život bude sadržajan. Pozdrav!
  (Rokatanski, 25. januar 2020 14:20)

  # Link komentara

 7. Šta? Nevina u lakat.
   (XXL, 25. januar 2020 13:04)

  # Link komentara

 8. malo morgen
  (Dejan V, 25. januar 2020 12:45)

  # Link komentara

 9. U redu je ako si vernica da paziš na svoje ponašanje i ne budeš promiskuitetna. Sasvim je nešto drugo ako umišljaš da si svetica. Izvesno je da ako do 37 godine nisi bezgrešno začela onda ti je dato da to pokušaš da uradiš "grešno". U redu je i ako se čuvaš za brak ali izgleda se ova više čuva od braka ako se do sada nije udala. Ne možeš čekati da sve bude idealno da bi se upustio u trku sa životom pošto on nikoga ne čeka. Deluj tu gde si sa tim što imaš. Čovek mora da živi sa ljudima a ne da postavlja sam sebe medju svetitelje kojih običan svet nije dostojan.
  (Gojko, 25. januar 2020 12:27)

  # Link komentara

 10. imam pravog coveka za nju
   (pero, 25. januar 2020 11:57)

  # Link komentara

 11. Kakav danak neiskustvu!
  (Branko, 25. januar 2020 11:43)

  # Link komentara

 12. Ja sam isto bio dugo vremena nevin. Ali, kada sam upoznao sadasnjeg decka, nema kraja zadovoljstvu, ha!
   (Jumko, 25. januar 2020 11:21)

  # Link komentara

 13. Nastavak
  Sa druge strane priča je mnogo teža.
  Stariji nevini muškarci su pod mnogo većim psihološkim teretom.
  Imam 35 i nisam imao nikakva iskustva,nikad devojku,ni jedan poljubac,ni jedan zagrljaj.
  Primetiš nekad u tvojoj okolini ismevanje iza leđa. Primetiš da kad neke devojke pročitaju situaciju između redova, kako izgube poštovanje prema tebi. Teča na slavi čeka dobru priliku da te pred svima pita kad će devojka, samo da bi ti nešto smotano odgovorio pred svima i obrukao se.
  Godine se nižu, kompleksi se gomilaju, samopouzdanje nestaje, prijatelji nestaju u vezama i brakovima. Ne pomaže što kod nas devojke su dosta zatvorene i uvek čekaju na muškarca da učini prvi korak. Možda da mi je neka devojka dala znak da imam vrednosti, da neko može da me vidi kao poželjnog, možda bi mi to dalo samopouzdanja. Ali nikad to nisam dobio.
  Sve od devojaka što vidiš da su prelepe osobe, su ili u dugim vezama ili verene ili u braku.
  Ove godine mi se čini da ću to rešiti sa escort devojkom. Valjda se nadam da će to da me oslobodi straha od devojaka. Nevinost i neiskustvo je uvek utvara koja ti stoji iza leđa svaki put kada pokušaš da vodiš normalan razgovor sa nekom devojkom.
  Mada sumnjam da će mnogo da mi pomogne. Više samo želim da otkačim tu stavku i posvetim se dalje svojoj karijeri i usamljeničkim hobijima.
  Rad na sebi u ovim godinama da bih se socijalizovao i rešio anksioznosti mi deluje kao nemoguća misija.
  Možda probam kasnije sa terapijom kad budem mogao da si priuštim.
  (mgtow-wizard, 25. januar 2020 11:18)

  # Link komentara

 14. Ne razumem zašto starije nevine devojke imaju problem sa tim i zašto se boje rekacije drugih kad bi im saopštile to.
  Realno mogu da izađu to veče i nađu njih 10 koji su voljni za sex sa njom.
  Ali njima generalno nije problem seks za noć već nikad nisu uspele da osete povezanost, bliskost, sigurnost, emocionalnu privlačnost prema muškarcu što bi ih dalje dovelo i do seksa.
  Pitanje je što to nikad nisu osetile jer verujem imale su muškarce u životu koji su pokušali da im se približe. Neke se posvete školi i poslu i zatvore se u tom pogledu. Čim bi se otvorile malo društveno rešile bi taj problem verujem lako.
  Mada postoje svedočenja o devojkama koje su veoma privlačne i nevine do kasnijeg doba. Razlog je uglavnom strah muškaraca od odbijanja na kontu njene visoke atraktivnosti ili možda pretpostavke da tako prelepa devojka već ima nekoliko udvarača ili vezu.
  (mgtow-wizard, 25. januar 2020 11:07)

  # Link komentara

 15. aaa, verujem joj..
   (podBot!, 25. januar 2020 10:29)

  # Link komentara

 16. Interesantno! Ti je kao kad kupe nova kola, pa ne voze zimi i po kisi, cuvaju ga za sledeceg kupca! Kada bi mi sa 30+ dosla nevina, ozbiljni bi se zapitao, pa sta ovoj fali???
   (krlja, 25. januar 2020 10:29)

  # Link komentara

 17. to znaci samo jedno .nikada sa nisi zaljubila. a to mi bas u neku ruku nije normalno. posto si lepa i zgodna .jos mi je cudnije. opusti se malo. nemas 2 zivota
   (miki ns, 25. januar 2020 09:18)

  # Link komentara

 18. e jbg seko . proce te zivot a ne znas sta propustas. tuga
   (miki ns, 25. januar 2020 09:13)

  # Link komentara

 19. Do skoro sam bio zagovornik što većeg broja partnera, a sad kad sam pročitao sve o HPV virusima i kako čak ni kondom nije zaštita protiv njih i kako mogu da izazovu rak - mislim da je najbolje samo nekoliko partnera u životu i ćao
   (JaSam, 25. januar 2020 09:13)

  # Link komentara

 20. što bi prost narod rekao:zagorela ko kaubojski tiganj :)
   (dr, 25. januar 2020 09:13)

  # Link komentara

 21. Na spomeniku ima da piše "vraćeno neraspakovano"
   (Mile, 25. januar 2020 08:50)

  # Link komentara

 22. E sta si ti propustila ccc.
   (cezar, 25. januar 2020 08:37)

  # Link komentara

 23. Nista nisi propustila, veruj mi! Kad konacno to i uradis, bices razocarana, kao 99 odsto zena sto su bile.
  (Ja, 25. januar 2020 08:33)

  # Link komentara

 24. Ja od kako sam u braku sam praktično nevin
  (Petar, 25. januar 2020 08:32)

  # Link komentara

 25. Voli žene, ali se plaši da sebi to prizna.
   (Mr Majestyk, 25. januar 2020 08:05)

  # Link komentara

 26. Pametna cura, a komentari šizofrena cepanja, što je više menjanja partnera to gubiš moć vezivanja, frustracije, sumnja, i na kraju razvodi...
   (čobani zbor!, 25. januar 2020 07:55)

  # Link komentara

 27. Даје се на знање !
   (мића, 25. januar 2020 06:27)

  # Link komentara

 28. Ja bih te obožavao i odmah oženio pa makar te samo gledao ceo život. Neka u oči uživaju.
   (Jovan M., 25. januar 2020 06:22)

  # Link komentara

 29. Pa ja nekako smatram sebe opet nevinim.Imam 31, jbt poslednji put sam imao sex pre 10 godina...pre toga par godina cestog sexa, ali 10 godina sam bez....moze da se kase da sam nein opet ? ;)
   (^_^, 25. januar 2020 03:06)

  # Link komentara

 30. Ne ložite se to je nešto veoma lično, bilo bi bolje i lepše da ima više ovakvih devojaka a ne kao neke što ih sa 15 već pola sela poznaje
   (Caw, 25. januar 2020 02:33)

  # Link komentara

 31. @zanima me vaše mišljenje
  Moja drugarica je imala velikih problema jer je dugo bila devica. Došlo je do srastanja himena i morali su da je operišu. Nije bilo moguće da to uradi prirodnim putem.
   (dželena, 25. januar 2020 02:11)

  # Link komentara

 32. ima tu jos opcija koje se podrazumevaju pod seksom
   (genijalac, 25. januar 2020 01:38)

  # Link komentara

 33. @zanima.me vase misljenje

  I KOD.mene slicno, niko me nije oborio s nogu i kad.sam do sad cekacu jos, i to do braka. Pa.ako su svi kukavice do jednog onda neka bude. Svasta su prosle devojke, ozbiljne oziljke nose na dusi i srcu, mi barem ne. Pa kome je sta draze...
  (Mekika, 25. januar 2020 00:51)

  # Link komentara

 34. Malo mi lakše kada pročitam ovo, ako je stvarno istina. Još malo pa ću 29, i isto sam nevina. s
  Stalno sam čekala savršenu osobu za to, plus su stavovi porodice igrali preveliku ulogu u tome. Što si stariji, sve je teže.
  Kako reći sada to nekome? Da li će neko to da razume? Posmatraće me za čudaka ili da me 'niko nije hteo'
  A nije da nisam imala prilike za to ?
  (zanima me vaše mišljenje, 24. januar 2020 13:40)

  Kada se oboje(da prostiš na izrazu) napalite, neće mu sigurno biti bitno to što si devica, ko god on bio. Vrlo verovatno će biti čak i ponosan što si ga odabrala da njemu prvom "daš". Na stranu to što mi nije jasno to sa "davanjem". Mislim, dobijate i vi nešto zauzvrat, nije da "dajete" za džaba. Trgujetete i razmenjujete, pre će biti.
  (Lupin, 25. januar 2020 00:34)

  # Link komentara

 35. Nisam doktor, ali mogu da pomognem.
  (Legenda, 24. januar 2020 20:49)
  Stvarno si legenda!!!! Hahahaha
  (xxx, 24. januar 2020 23:28)

  # Link komentara

 36. Ja sam do 31-ve bio nevin, stideo se godinama jer nisam "na vreme", plašio se ozbiljnih veza da ne ispadnem kreten kada dodje do seksa. A onda lepo platio par puta, uvezbao se. Sada sam već dugo u braku, zena, deca i sve po redu. A moze i tako.
   (zrox, 24. januar 2020 23:27)

  # Link komentara

 37. @ zanima me vase misljenje

  Ljudi imaju ozbiljne probleme zbog negativnih uverenja o seksu. Stvore im se razne svesne i nesvesne inhibicije i anaksiozna stanja pogotovo kad se zaljube. Za to je odgovorna neupucena konzervativna sredina koja od detinjstva strogo zabranjuje i kaznjava zbog ovih tema.
  Mozes da se posavetujes sa nekim strucnim ili se sama edukuj. Da budes spremna kad se pojavi On. Srecno!
  (Terapist, 24. januar 2020 23:11)

  # Link komentara

 38. Nejasna mi je jedna stvar komentatora koji insistiraju na seksu - vi shvatate da samo orgazam zapravo ime efekta po zdravlje i da samo on dokazano utice na organizam, a ne sama seksualna aktivnost? Vi takodje shvatate da orgazam moze svako sam sebi da pruzi? Znaci nije seks dobar po zdravlje, orgazam je dobar po zdravlje.
   (..., 24. januar 2020 22:28)

  # Link komentara

 39. Seks je prirodna stvar, brak je covekova izmisljotina. Naravno, najbolje je prvi put to uraditi sa nekim kome verujes i ko ti se iskreno dopada. Ako se njoj do 37 godine zivota niko nije svideo da je pozelela da bude prisnija sa tom osobom, onda ima stvarno ozbiljnih problema...
   (Saki, 24. januar 2020 21:54)

  # Link komentara

 40. Tesko ce ta i da ga izgubi. Ne znam jel znate ali u tim godina je jako tesko probiti himen. imam drugaricu koja je u 27oj prvi puta. Ne zna se kome je bilo teze i ko je vise kuko od njih dvoje tad. Ziva istina
  (Duka10, 24. januar 2020 17:19)

  Bez brige, odavno ga nema. Kod sportistkinja, pogotovo atleticarki, to strada... Nevezano za seks, vezano za trening...
  (ProkopijeElGrande, 24. januar 2020 21:32)

  # Link komentara

 41. Imao sam odnose sa svega četiri devojke u životu, sa prve tri sam imao vezu od par godina, i svima sam bio prvi. Četvrtu sam upoznao kad smo imali 28 i 27 godina. Isprva mi je bilo čudno da je nevina, jer je lepa i šarmantna, pametna i obrazovana, obasipanja pažnjom i udvaranjem drugih, i trajalo je dugo dok se nismo ''smuvali''. U tom periodu sam čak imao i suparnike u borbi za njenu naklonost. Danas, 10 godina kasnije smo u braku i imamo dvoje dece. Čini mi se, da bar za sad, nema potrebu da ''nadoknadi'' propušteno u mladosti. Kako ona kaže, škola, faks, poslediplomske studije su joj bile prioritet. A nije da se nije provodila i lumpovala - pijani smo se i upoznali. Eto, to je moje iskustvo, hoću reći ima nas raznih.
   (Marko, 24. januar 2020 21:20)

  # Link komentara

 42. (zanima me vaše mišljenje, 24. januar 2020 13:40)

  Realno nije to sapun da se trosi. Ako upoznas normalnog momka i ukaze se prilika... samo opusteno. Zivot treba ziveti a ne preziveti. Kad se odlucis za to, samo opusteno, muskarci smo tupani i kad dodje do toga verujemo sve sto nam se kaze. Reknes da si uzka, neka pocne polako ... ali kako je neko pre mene napisao mi smo ti niko i nista... slusaj svoje srce. Danas jeste drustvo optereceno time...sve je samo to.
   (Pantelija, 24. januar 2020 21:15)

  # Link komentara

 43. Nema vise muskaraca. Sve bre mlakonje i smotani . A i ova cuva... sta cuva. Tu stvar je odavno pojela inflacija. Ne vredi nista.
   (T-ZeX, 24. januar 2020 21:14)

  # Link komentara

 44. Znaci vi ljudi mislite da je za pohvalu da zena od skoro 40 godina nikad nije imala odnos sa muskarcem?! Ne, nije za pohvalu, nije normalno i nije nikakav 'sticaj okolnosti' jer ona moze da bira, nema nikakav problem zbog kog ne bi mogla da nadje makar jednog partnera. Ocigledno da ima prevelika ocekivanja, idealizaciju veze i braka i na sve to - poremecaj u glavi koji pravda religijom. Ne, nije super. Inace sam religiozna osoba ali da se sa 40 godina bas nijednom nisi zaljubio, pozeleo nekoga fizicki, nasao makar jednu osobu da sa njom budes i vezi?!
   (ma daj, 24. januar 2020 21:13)

  # Link komentara

 45. Nisam doktor, ali mogu da pomognem.
   (Legenda, 24. januar 2020 20:49)

  # Link komentara

 46. Zamislite devojku izuzetno lepu i zgodnu (to vam je najvažnije), zatim i obrazovanu i dobru, koja nema vezu godinama, i niko joj ne veruje.
  Zamislite njenu drugaricu ružnjikavu i ne baš neku divnu, koju niko ne gleda, ali se ona svima nabacuje, ima ih uvek minimum trojicu sa kojima ima odnose a sa četvrtim je tajno u vezi, a svi misle da je ona nevinašce i da se ni sa kim ne viđa.

  Imam dve drugarice koje su upravo takve, oko prve se svi motaju i pokušavaju, a druga se svima nabacuje. Prva je iskrena, druga lažljivica.
  Jako se prevarite a glumite neku pamet, samo vas treba lagati i zahebavati.
   (Izgled vara, reči lažu, 24. januar 2020 20:04)

  # Link komentara

 47. Sta ce nekome nevina devojka/zena od 37 godina? Pa sve i da je najbolja i najlepsa na svetu, s takvom osobom ipak nije bas sve ok.
   (micko, 24. januar 2020 19:57)

  # Link komentara

 48. Је л иде на посао за 30 000 и да нема стан ?
   (Праве вредности., 24. januar 2020 19:55)

  # Link komentara

 49. Malo mi lakše kada pročitam ovo, ako je stvarno istina. Još malo pa ću 29, i isto sam nevina. s
  Stalno sam čekala savršenu osobu za to, plus su stavovi porodice igrali preveliku ulogu u tome. Što si stariji, sve je teže.
  Kako reći sada to nekome? Da li će neko to da razume? Posmatraće me za čudaka ili da me 'niko nije hteo'
  A nije da nisam imala prilike za to ?
  (zanima me vaše mišljenje, 24. januar 2020 13:40)

  Дај неком док имаш форе. Не због других, то те не занима. Због себе.
   (Јабучило, 24. januar 2020 19:45)

  # Link komentara

 50. eh seks....rado ga se sećam...
   (Oli, 24. januar 2020 19:43)

  # Link komentara

 51. Društvo nije opterećeno seksom već je ljubav nestala u ljudima pa se svelo na najlakse,seks,ali i seks je nauka,ako je uključena bar glava
   (da, 24. januar 2020 19:26)

  # Link komentara

 52. Šteta,ekstrem od suprotnosti takodje šteti
   (da, 24. januar 2020 19:25)

  # Link komentara

 53. Eh lolo lolo
   (Danee, 24. januar 2020 19:22)

  # Link komentara

 54. Ja bi nju tako volkao !
  (Jutka, 24. januar 2020 19:17)

  # Link komentara

 55. Sto kazu ljudi ako se pusti u promet, pa mozda da dobaci olimpijsku normu i resila je sebi sportsku penziju. Znam neke koje izgledaju tako da se prosto tope kolko su medene, ali zato pogane do bola.
  (duki, 24. januar 2020 19:16)

  # Link komentara

 56. Moja kuma ladno ubedila kuma da je bila nevina.Kaze on jeste sigurno,nije bilo krvi jer je danas himen rastegljiv zbog radijacije,aditiva,hemije I slicno.Kakav naivac.Posle deset godina mu ipak priznala.Umro sam od smeha.
  (Pera kojot, 24. januar 2020 18:53)

  # Link komentara

 57. Zivot je kratak, ne zamlacujte se religioznim glupostima i uzivajte u zivotu. Ovo kazem kao osoba koja je ukupno imala 3 partnera u zivotu a za treceg sam se udala, znaci nisam promiskuitetna, uopste nisam u tom fazonu (iako ne osudjujem).
  Ali to cekanje 'prave osobe', bajke, budalastine. Mislim da se osoba koja umislja i idealizuje seks na kraju razocara, verovatno nije ni sposobna da dozivi orgazam, da se opusti, jer ocekuje neko savrsenstvo, vatromet. Govorim o zenama, iz zenskog ugla. Pa prvi seks za zenu je grozan, neprijatan, pa ko od toga uopste ocekuje bilo kakve varnice?! Za to treba vremena, a iskreno, prvi partner je cesto i pogresan... Iz muskog ugla mogu da pretpostavim razocarenje jer zena ne izgleda kao porno glumica, znoji se, mozda ima specifican miris. Zamislite muskarca koji ocekuje savrsenstvo od seksa?! idealizuje zene i trazi dlaku u jajetu?! Ipak je ovo ekstrem.
   (ijao, 24. januar 2020 18:46)

  # Link komentara

 58. (zanima me vaše mišljenje, 24. januar 2020 13:40)

  Nemoj da se igraš sa time. Ulaziš u godine kada je to već opasno i što više odlažeš, teže će ti biti za rađanje.
  Reproduktivni organi u žena održavaju svoju funkciju između ostalog i zbog seksa. Ako nemaš seksa, logično je to, šta će ti onda isti? Izumiru, suše se, gube svoju funkciju.
  Koliko si samo puta poželela da ga imaš, a sagorela si u tome. Nisi dopustila da hormoni svoje odrade. I kako to utiče na tvoje reproduktivne organe, zapitaj se.
  Čudi me samo kako ti neki doktor to nije rekao!
  Uostalom, niko ti sutra neće reći hvala što si nevina ušla u brak. Muškarac to ceni u početku, ali ga ne sprečava da vara ako nađeš takvog.
  (Ajde@, 24. januar 2020 18:44)

  # Link komentara

 59. Budalastina!!
   (maxi, 24. januar 2020 18:41)

  # Link komentara

 60. Imao sam drugara, dobar decko, koji je do 40te bio nevin, voleo, hteo, zeleo imao izrazen nagon ali... jbg. Stidljiv. Kako su godine prolazile tako mu je bilo teze da dodje do odnosa, da uspostavi verbalnu komunikaciju sa suprotnim polom. Kompleksi i nesigurnosti su se godinama samo gomilali. Na kraju je "skrenuo", jer mu je to bilo neverovatno opterecenje. Kada je djavo odneo salu a ocaj postao isuvise jak, od povucenog momka je poceo da se ponasa kao manijak, bez ukusa i takta startovao sve sto je zensko iz okruzenja ali tek tada nije bilo nikakve sanse jer je postao kao divlja neartikulisana zver, ludak. Braca i muzevi mu pretili a generalno svi poceli cudno da ga gledaju. Drugari se sazalili i platili mu 'profesionalku'. Lepa, mlada, zgodna. Nikad ne bi rekao cime se bavi. Ali je on tada bio toliko "ostecen", iskompleksiran, preopterecen itd da mu ni magicna pilula iz apoteke nije pomogla. Alatka mu je spavala 'vecnim' snom. To ga je dotuklo, potpuno slomilo te je na kraju digao ruku na sebe. Seks nam treba, mada nismo svi isti. Neko je stabilan, uravnotezen, neko ima slabije porive, neko je spiritualan pa takve osobe lakse izlaze na kraj sa svojim nagonima. Ukoliko 'patis' jer nemas seks, nemoj cekati citavu vecnost, plati i zavrsi sa tim. A onda kada nevinost ne bude vise opterecenje, upoznas nekog ko ti se svidja (i da bude uzajamno) i priroda ce se pobrinuti za ostalo.
  (Lelemood, 24. januar 2020 18:32)

  # Link komentara

 61. Kako reći sada to nekome? Da li će neko to da razume? Posmatraće me za čudaka ili da me 'niko nije hteo'

  (zanima me vaše mišljenje, 24. januar 2020 13:40)

  Ako si pristojna, civilizovana osoba svakako ce te smatrati cudakom...
  Bar vecina.
  Onaj mali broj normalnih (koje je veoma tesko naci) ce razumeti.
  (..., 24. januar 2020 18:07)

  # Link komentara

 62. 37, nevina. Moguce, ali je malo verovatno da se ponekad malo, onako sama, nezno, ne dodirne, mislim tamo dole. Ziva je dusa, ima potrebu, koliko god da je vernica. Batali seko to vernica, postani verEnica. Reprodukcija ti mnogo bliza kraju nego pocetku, a ti jos neraspakovana.
  (ninepi, 24. januar 2020 18:01)

  # Link komentara

 63. @Anja Bukvalno. Kad te prodje tinejdzerski napad hormona, posle vise nemas ni potrebe ni za kim, kad dobro upoznas sebe. :)
   (jos jedna, 24. januar 2020 17:54)

  # Link komentara

 64. Opcinjenost nasih muskaraca nevinoscu nema bas nikakve veze sa moralom jer bi onda i sami bili visokomoralni i ne bi imali nemoralne zelje. A to najcesce nije slucaj.
  Iskljucivo je to zbog infantilnog narcizma, kokektivne dijagnoze ovog naroda, gde muskarac sebe vidi toliko bitnim i vaznim da je neka cekala samo njega i niko drugi nikada nije mogao da se priblizi njegovoj vrednosti.
  Uvek su takve opsesije vezane za njegovu grandioznu viziju sebe, ona je tu samo ogledalo koje to potvrdjuje, nebitna kao osoba, samo objekt, tipicno za sve odnose sa narcisima. "Cuvajuci nevinost" mozete privuci samo coveka sa ozbiljnim poremecajem karaktera. Ili verskog fanatika mada meni je i to poremecaj.
  (Tajvanska kanasta, 24. januar 2020 17:44)

  # Link komentara

 65. yes, al' u horoskopu;)
  (boga,oca, 24. januar 2020 17:21)

  # Link komentara

 66. Tesko ce ta i da ga izgubi. Ne znam jel znate ali u tim godina je jako tesko probiti himen. imam drugaricu koja je u 27oj prvi puta. Ne zna se kome je bilo teze i ko je vise kuko od njih dvoje tad. Ziva istina
   (Duka10, 24. januar 2020 17:19)

  # Link komentara

 67. Vernik sam ali ovo ne primenjujem, mislim da je prirodno imati sex ako ste sa nekim u vezi. Naravno, treba birati sa kim ste. Bolje sam i kao apstinent nego u lošoj vezi. Zbog svega ovoga 10 godina nisam imala sex u jednom.periodu zivota. Posle toga sam usla u lepu vezu i bilo je divno.
  Mislim da je šteta i da nije baš prirodno niti zdravo apstinirati doveka. Naravno, uvek to može da se promeni. Danas su inaĉe međuljudski odnosi traljavi pa je i apstinencija posledica toga. Volite se, ljudi! Ljubav jedina rasteruje sivilo.
  (M, 24. januar 2020 17:15)

  # Link komentara

 68. Znala sam dve takve. Obe sobalio prvi uporan i pobegao odmah. Strašno je što se jedna "čuvala" da bi se što skuplje udala. Elem, obe dočekaše 40 sa macama i puzlama.
  (Jsnsn, 24. januar 2020 17:06)

  # Link komentara

 69. Dogorilo do noktiju!
  Ili il se zeni il tamburu kupi u nesta se udarati mora.
  (krekson, 24. januar 2020 16:44)

  # Link komentara

 70. Ma naravno mora da je tako cim je to podelila sa citavim svetom iako je niko nista nije pitao.
  Ko zna sta planira pa joj treba malo reklame
  (Gluposti, 24. januar 2020 16:33)

  # Link komentara

 71. Nevinost je precenjena. Sto se pre oslobodis bede to bolje.
   (Pragmatic, 24. januar 2020 16:33)

  # Link komentara

 72. Ja ne bih pobegao a verovatno zato sto si nevina čar bi bila jos veca.
  (par, 24. januar 2020 16:26)

  # Link komentara

 73. Po meni svaka osoba treba sama da oseti kada je spremna da to učini naravno sa pravom osobom. Ali sve to se odnosi na period do 20 godina gore dole neka godina. Ali za neke poznije godine 25 i više e tu smatram da osoba ima nekih psihoreligijskih problema. To nije normalno biološki. Zasigurno bih izbegao takvu osobu. Po meni nevinost nije na ceni iz razloga što bi ceo život razmišljao kako moja voljena nikog pre mene nije imala pa da bi moglo da joj padne na pamet da proba i nekog drugog kada joj ja dosadim. Sa druge strane moja supruga je promenila nekoliko partnera i milo mi je što je izabrala baš mene da ostane sa mnom za ceo život. Izrodila mi troje prelepe dečice. Ubeđen sam da me ne bi prevarila nikada.
   (miki, 24. januar 2020 16:25)

  # Link komentara

 74. Ne vidim u tome ništa čudno, ljudi su različiti. Samo što su razlozi pogrešni. Ne bi trebalo da vera ima ikakve veze sa tim, već bi trebalo da ljudi imaju odnose onda kada se osećaju spremnim i kada nađu osobu s kojom bi to želeli. Drugim rečima, to se radi zbog sebe i svojih osećanja i potreba, a ne zbog vere, tradicije, ili pritisaka koje vrši društvo nekim svojim pravilima.
  Ljudi, samo budite svoji i slušajte sebe i nećete se pokajati. To je jedino ispravno.
   (Vladimir, 24. januar 2020 16:09)

  # Link komentara

 75. Malo mi lakše kada pročitam ovo, ako je stvarno istina. Još malo pa ću 29, i isto sam nevina. s
  Stalno sam čekala savršenu osobu za to, plus su stavovi porodice igrali preveliku ulogu u tome. Što si stariji, sve je teže.
  Kako reći sada to nekome? Da li će neko to da razume? Posmatraće me za čudaka ili da me 'niko nije hteo'
  A nije da nisam imala prilike za to ?
  (zanima me vaše mišljenje, 24. januar 2020 13:40)

  Naše mišljenje je nebitno jer smo ti mi niko i ništa u životu, ali kad je već nick takav odgovoriću na to. Uopšte nije teško s godinama. Ako imaš 29 i ako si uspela da sačuvaš neke principe kojima si učena, ne dozvoli da javno mnjenje utiče na to. Ne padaj pod uticaj svega onoga što nam se servira. Ako si uspela da pregrmiš onaj period kad su se drugarice hvalile za prvi put, sad više ništa nije teško. Kako reći nekome? Lepo, otvoreno i direktno. Ako će to da prihvati, poštuje te i čeka, super, nastavljamo. Ako neće, ako će da te požuruje ili ako ode, onda bar znaš da nije vredan toga. Neka mu je srećan put. Nemoj da se stidiš toga. U toj okrutnoj igri imaš najjaču kartu u špilu i pred svakog možeš da staneš čistog obraza. I uvek ti možeš da biraš da li je nečiji broj za tebe mnogo ili nije. Što se mene tiče, od mene imaš podršku iako te ne poznajem.
   (Zlatko, 24. januar 2020 16:06)

  # Link komentara

 76. Seks je precenjen.
  Sada pravim kobasice....
  (Satiricno produktivan lik, 24. januar 2020 15:59)

  # Link komentara

 77. Malo mi lakše kada pročitam ovo, ako je stvarno istina. Još malo pa ću 29, i isto sam nevina. s
  Stalno sam čekala savršenu osobu za to, plus su stavovi porodice igrali preveliku ulogu u tome. Što si stariji, sve je teže.
  Kako reći sada to nekome? Da li će neko to da razume? Posmatraće me za čudaka ili da me 'niko nije hteo'
  A nije da nisam imala prilike za to ?
  (zanima me vaše mišljenje, 24. januar 2020 13:40)

  Nemoj nikome ni da pričaš, pošto će retko ko ukapirati da si nevina. Mi muškarci smo tupavi i rešen problem.
   (ferdinand, 24. januar 2020 15:58)

  # Link komentara

 78. Eto vam šanse komentatori, ponudite joj se (za brak, naravno), ili vam ni ona nije dovoljno lepa...?
  (3, 2, 1 ... GO!, 24. januar 2020 15:49)

  # Link komentara

 79. Malo mi lakše kada pročitam ovo, ako je stvarno istina. Još malo pa ću 29, i isto sam nevina. s
  Stalno sam čekala savršenu osobu za to, plus su stavovi porodice igrali preveliku ulogu u tome. Što si stariji, sve je teže.
  Kako reći sada to nekome? Da li će neko to da razume? Posmatraće me za čudaka ili da me 'niko nije hteo'
  A nije da nisam imala prilike za to ?
  (zanima me vaše mišljenje, 24. januar 2020 13:40)

  Pa jeste malo čudno ali ništa što bi trebalo da te opterećuje ili izaziva strah. Živimo u društvu koje je postalo opterećeno seksom, samo opušteno kad si čekala do sada sigurno će se pojaviti neko ko te zasužuje.
  (Stefan, 24. januar 2020 15:36)

  # Link komentara

 80. Malo mi lakše kada pročitam ovo, ako je stvarno istina. Još malo pa ću 29, i isto sam nevina. s
  Stalno sam čekala savršenu osobu za to, plus su stavovi porodice igrali preveliku ulogu u tome. Što si stariji, sve je teže.
  Kako reći sada to nekome? Da li će neko to da razume? Posmatraće me za čudaka ili da me 'niko nije hteo'
  A nije da nisam imala prilike za to ?
  (zanima me vaše mišljenje, 24. januar 2020 13:40)
  mislim da to za zene nije strasno i za smejanje.
  sa druge strane da je muskarac u takvoj situaciji njega ce posmatrati kao cudaka ili da ga nijedna nije htela.
  (www, 24. januar 2020 15:33)

  # Link komentara

 81. Najlepsa?!? Jesu to Alica Šmit i Darja Klišina napustile sport?
  (Goran, 24. januar 2020 15:32)

  # Link komentara

 82. Mmmmmmm... ?
   (Tajni detektiv Djido Mova, 24. januar 2020 15:28)

  # Link komentara

 83. Osta ti devica
   (Marčuljonis, 24. januar 2020 15:20)

  # Link komentara

 84. deder lolo vataj se u kolo...
   (boki, 24. januar 2020 15:20)

  # Link komentara

 85. Malo mi lakše kada pročitam ovo, ako je stvarno istina. Još malo pa ću 29, i isto sam nevina. s
  Stalno sam čekala savršenu osobu za to, plus su stavovi porodice igrali preveliku ulogu u tome. Što si stariji, sve je teže.
  Kako reći sada to nekome? Da li će neko to da razume? Posmatraće me za čudaka ili da me 'niko nije hteo'
  A nije da nisam imala prilike za to ?
  (zanima me vaše mišljenje, 24. januar 2020 13:40)

  Супруга и ја смо ушли у брак као девственици. Она је имала 33, а ја 35.
  Опет бисмо исто урадили.
  Мислим да грешиш што чекаш савршену особу. Реалност је несавршена, али довољно добра особа.
  Желим да кажем и да смо супруга и ја одрасли у породицама где девственост пре брака није нешто нарочито битно и да смо самостално донели ту одлуку уздајући се у Господа.
  За сада имамо двоје лепе деце и хоћемо још.
   (Вечност +, 24. januar 2020 15:18)

  # Link komentara

 86. prevazidjeno razmisljanje. Sta ako se ne slazu u krevetu?!
  Nije ni cudno sto je zaobilaze...
   (znalac, 24. januar 2020 15:11)

  # Link komentara

 87. Да, изузетно невина, девица....
  (Жикослав, 24. januar 2020 15:09)

  # Link komentara

 88. @zanima me vaše mišljenje

  Vidi, ja mogu samo da kazem svaka cast, i da skinem kapu pred tobom. Ne znam naravno kakva si osoba ovako, ali da sam u vezi sa tobom, ako se kontamo, ta cinjenica bi samo znacila jos vece moje postovanje prema tebi. E sad koliko bih izdrzao bez odnosa, to je pitanje. :)
  Ne ocajavaj, naicice neko, samo nemoj da se krijes ispod kamena da ne mogu da te nadju. ;)
   (moje misljenje, 24. januar 2020 15:06)

  # Link komentara

 89. Aaahahhahahhaha.... Jel si probala da se ispovedis nekom fratru??
   (varburg limuzina, 24. januar 2020 15:02)

  # Link komentara

 90. Eto koliko se svet zarazio. Nisu zeleli ovakvu lepoticu jer nije htela seks pre braka. Nikom nije pali na pamet da izadje sa njom, da provede vreme, da je upozna... Mozda bi tad on bio taj koji bi zeleo brak. Ovo im ne odgovara ali neka sa 5 abortusa i gomilom venericnih bolesti je prava...
   (Djordje, 24. januar 2020 15:01)

  # Link komentara

 91. @zanima me vase misljenje

  Mislim da normalnim ljudima u normalnoj vezi (što je danas retkost) to ne može da bude "showstopper" u bilo kom smislu.
  Moje mišljenje.
   (život, 24. januar 2020 14:59)

  # Link komentara

 92. Ovo je malo fora a. Sad će kao da se pusti u promet u 37 godina zbog rezultata. Pa ona treba u penziju. I ove slike u gaćama i slično, definitivno ne ostavljaju utisak nevine osobe.
   (Majkl Džondar, 24. januar 2020 14:58)

  # Link komentara

 93. Kako ljudi sebi ogranicavaju zivote zbog obicne gluposti kao sto je religija.
   (Apatrid, 24. januar 2020 14:57)

  # Link komentara

 94. @zanima me vaše mišljenje
  Polako samo,pojaviće se onaj pravi.
  Sve u svoje vreme :)
   (drakule, 24. januar 2020 14:56)

  # Link komentara

 95. Daj SMS!
   (Oliver Nedeljković, zapamtite to ime, 24. januar 2020 14:54)

  # Link komentara

 96. Ja sam 32 godine i jos sam prakticki nevin. Seks sam imao samo jedan put sa 24 godine.
  (Bojan, 24. januar 2020 14:52)

  # Link komentara

 97. Ја имам 34 и девица сам. Као млађа сам имала проблем са својим изгледом. Вишак килограма, нисам лепа, танка коса... Мушкима није био проблем, али мени јесте. А кад себе не волиш нема помоћи па макар те цео свет обожавао.

  Окренула сам се образовању, хобијима и некако навикла на то. Сад читам, сликам, плетем, учим језике, тренирам и искрено ни не размишљам о некаквој вези. Шта ће сутра бити не знам, али у овом тренутку ми је супер.
  (Ања, 24. januar 2020 14:48)

  # Link komentara

 98. Imao sam prilike da je upoznam u Beogradu pre 10ak godina...
  Ponudio sam joj brak, ali epilog je poznat. ;)
   (zainteresovani posmatrač, 24. januar 2020 14:46)

  # Link komentara

 99. (zanima me vaše mišljenje, 24. januar 2020 13:40)

  Definitivno je do tebe, i ne, nije to suvo zlato, ali jeste pitanje postovanja, ne treba se prepustiti svakoj gnjidi, normalan muskarac je sasvim dovoljan, ne precenjuj nevinost, prepusti se i uzivaj, ode zivot ;)
  (Goran, 24. januar 2020 14:43)

  # Link komentara

 100. Lolo, ja bi' tebe vol'o.:)
  (Vojvođanin, 24. januar 2020 14:33)

  # Link komentara

 101. Dokaz da je sex samo sporedna stvar,inače jako zgodna i lijepa cura!
   (Arch Enemy, 24. januar 2020 14:28)

  # Link komentara

 102. Ne razumem ovo, koga i sta cekaju? Da l' se taj neko cuvao isto do braka, kako da ne. Zivot je kratak, uzivajte. Iskreno, meni bi bilo odbojno da je devica cak i u srednjim 20im.
   (Hanibal, 24. januar 2020 14:20)

  # Link komentara

 103. Devojko imaš ozbiljan problem...
   (muskarac, 24. januar 2020 14:19)

  # Link komentara

 104. Šroblem današnjeg društva.
  Ceo život sam okružen ženama. Što gimnazija, fax, tako i na poslu
  Zgranuli bi ste se kada bi ste čuli koliko je devojaka u 30-im nevino
   (Čiki, 24. januar 2020 14:19)

  # Link komentara

 105. Ajme kakva bombetina !
  (realno, 24. januar 2020 14:18)

  # Link komentara

 106. Da da.... Hoće to, hoće. Po njoj se vidi da je načitana i produhovljena.
   (Mmm, 24. januar 2020 14:18)

  # Link komentara

 107. Ovako to izgleda kad daješ izjavu za medije pred roditeljima.
   (nnn, 24. januar 2020 14:14)

  # Link komentara

 108. Zvuči zanimljivo i privlačno izgleda..Još da je Lola, možda bih se i ja ženio..
  Svaki treći trans u Holandiji sebe zove Lolo..dodaj sportske hormone i ostalo..Teško da bi tu bilo dece.
  (Tradicionalista, 24. januar 2020 14:12)

  # Link komentara

 109. Al je ludaaaa
   (taxi, 24. januar 2020 14:05)

  # Link komentara

 110. Pa sta cekas?!
   (jest, 24. januar 2020 13:59)

  # Link komentara

 111. a jeeeeeeeestee
   (sve to na stranu, 24. januar 2020 13:54)

  # Link komentara

 112. Čuvaj nevinost do penzije a onda uživaj !
   (BG, 24. januar 2020 13:52)

  # Link komentara

 113. Sestro slatka, kad nisi do sad, šta će ti i od sad...Šalim se !hahaha
  (Alex, 24. januar 2020 13:52)

  # Link komentara

 114. Rajska lepota.
   (Aleksandar, 24. januar 2020 13:51)

  # Link komentara

 115. Malo mi lakše kada pročitam ovo, ako je stvarno istina. Još malo pa ću 29, i isto sam nevina. s
  Stalno sam čekala savršenu osobu za to, plus su stavovi porodice igrali preveliku ulogu u tome. Što si stariji, sve je teže.
  Kako reći sada to nekome? Da li će neko to da razume? Posmatraće me za čudaka ili da me 'niko nije hteo'
  A nije da nisam imala prilike za to ?
   (zanima me vaše mišljenje, 24. januar 2020 13:40)

  # Link komentara

 116. Lolo lol
  ne mora se bas sve izneti u javnost.
   (tvojeime, 24. januar 2020 13:34)

  # Link komentara

 117. Cekaj me, Lolo. Krecem peske.
  (Laja Pevac, 24. januar 2020 13:32)

  # Link komentara