Da li je vreme da raskinete? Postavite sebi ova tri pitanja

Ponekad je ljubav jednako jaka kao i pre, ali veza jednostavno ne vodi nikuda. Ova tri pitanja bi trebalo sebi da postavite, kako biste lakše odlučili da li je vreme da raskinete.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Ako se preispitujes da li da prekidas vezu, ljubav je prosla. I ako odlucis da ostanes znaci da ostajes u zoni komfora i nemas hrabrosti za dalje. Dok postoji ljubav o problemima u vezi razmisljas, resavas ih, komuniciras sa partnerom. Kada covek krene da ozbiljno razmislja o prekidu znaci da je spreman na zivot bez te osobe znaci da je prava ljubav prosla.
  (@lik, 30. januar 2020 20:07)

  # Link komentara

 2. @mk
  Naprotiv, prava ljubav je ustvari odluka da ostaneš sa nekim i kada leptirići odlete iz stomaka. Kada se preispituješ tada je zapravo prava, posebno ako rezultat preispitivanja bude da ostaneš sa tom personom iz bilo kog razloga.
   (lik, 30. januar 2020 14:49)

  # Link komentara

 3. Ne raskida niko vec svi varaju i imaju nekog sa strane...i tako u nedogled.
  (Realno, 30. januar 2020 14:31)

  # Link komentara

 4. On kaže : imam problem
  Ona: kaže se imamo problem, u braku smo.
  Ok, imamo problem, imaćemo bebu sa sekretaricom
   (VP, 30. januar 2020 14:07)

  # Link komentara

 5. Svaki put kad su teme ljubavni odnosi na fotografiji vidimo prelepe devojke i zgodne momke. Toliko se namece takav normativ u kom se ljubavni par prikazuje kao foto model i atleta. Stavite nekada i fotografiju drugacijih ljudi, nismo svi lepotani i lepotice a svi smo vredni ljubavi
  (Bobi, 30. januar 2020 11:23)

  # Link komentara

 6. Ako se pitate odnosno još gore preispitujete o temi uz naslova budite sigurni da jeste. Kod prave ljubavi nema nedoumica.
   (mk, 30. januar 2020 11:13)

  # Link komentara

 7. raskid je najbolje resenje, jer posle toga vi ste sasvim nova osoba i vec iza prvog coska sreca ceka samo na vas;)
  (pozdrav iz pakla, 30. januar 2020 11:11)

  # Link komentara

 8. Ovo vam je kultura zapada, biologija je kriva sto zene i muskarci varaju... ne gubite vreme u vezi ako se on ne menja... porodice se sve rasturaju... itd, itd. Kultura zapada samo JA i MOJE potrebe. Za srecan zivot, potrebna je obostrana ljubav, prihvatanje, tolerancija i KARAKTER, svi smo mi razliciti i treba da naucimo da budemo sa nekim a ne posle da se kajemo ceo zivot zato sto smo otkacili nekoga zato sto je to sto jeste.
  (Sale, 30. januar 2020 10:52)

  # Link komentara

 9. Razvijeni deo sveta ima sve preduslove da seksualna interakcija izmedju zena i muskaraca bude slobodna i neobavezna. Monogamija je ogranicavanje sloboda partnera pri cemu su u patrijarhatu te slobode vise ogranicene zenama a danas u post-patrijarhalnom drustvu muskarcima. Veze su relikt proslosti u kojoj su bile neophodne kao osiguranje bioloskog opstanka i materijalne sigurnosti zene i nacin reprodukcije muskarca. Zene bi trebalo da u punoj meri ostvare svoju emanicipaciju i potvrde beskompromisnu ravnopravnost sa muskarcima tako sto ce decu odgajati same kako ni u jednom trenutku ne bile u situaciji da tzv. partner na njih utice svojim stavovima. Reporoduktivna uskracenost muskarac bi se prevazilazila komercijalnim surogat majcinstvom dok nauka ne ostvari dovoljan napredak da se deca mogu radjati bez humane gestacije. Porodica daje pogresan model medjuljudskih odnosa koji se postavljaju kao nuzno konfliktni i u kojima je jedna strana uvek primorna da se u nekoj meri prilagodjava drugoj strani. U naprednim drustvima deca ce rodne uloge uskladjene sa stepenom drustvenog razvoja a ne one koje se namecu kroz tradicionalnu porodicu opterecenu hriscanskim moralom, etikom i politikom nacionalnih, parlementarinih a zapravo pseudo-demokratskih drzava, prihvatati kroz medije i obrazovanje. Drustvo ce kroz napredak tehnologije, nekonkurentnim pojedincima, neatratktivnim zenama i siromasnim muskarcima, koje je tradicinlani model marginalizovao, dati izlaz kroz antropomorfne robote.
  (Liberator, 30. januar 2020 10:45)

  # Link komentara

 10. Pođite prvo od sebe, svi smatramo da je do onog drugog.
   (Neko iz mase, 30. januar 2020 09:28)

  # Link komentara

 11. Drugim rečima razlaz ( posle skoro 40 godina braka)?.
   (Mirta, 30. januar 2020 09:11)

  # Link komentara