Sanjive, emotivne i spiritualne: Ovaj znak privlači sve što je mistično

Počelo je njihovo doba.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Ima nešto u tim ribama što vas hipnotiše, i zauvek veže za iste.
   (neko fin, 26. februar 2020 12:12)

  # Link komentara

 2. @Nika
  Uopšte ne kapiraš, ti horoskooi su ono kako nas drugi vide. Možda sebi nisi tako sva u snovima ali drugi te tako doživljavaju htela ti ili ne. Može biti ili pozitivno ili negativno, tako je. Isto kao što Blizance svi doživljavaju kao lažove i nestalne, a oni sebe ne vide na taj način. Ništa ti ne moraš biti to si što jesi ali i drugi imaju pravo na svoje viđenje.
   (Zoja, 26. februar 2020 08:21)

  # Link komentara

 3. Moja najveća ljubav (i dan danas iako nas je život razdvjio) bio je riba podznak bik, a moja kombinacija je jarac podznak skorpija (neko kaže podznak strelac jer je na samoj granici)...Teško je to rečima sada i opisati, jer u svakom segmentu veze funkcionisali smo odlično, čak i intuitivno smo mogli da osetimo šta osećamo i mislimo! Bukvalno smo čak i rečenice jedno drugom završavali... I emotivno I fizički i na svim ostalim nivoima smo funkcionisali savršeno... U textu je lepo opisano - vatromet! Ni sa jednim partnerom pre, a ni posle, nikad više tako...Možda smo se zato i rastali, jer je sve bilo suviše savršeno da bi bilo realno... Ipak, posle svega i dalje verujem da će nas kad tad opet život spojiti, da nastavimo tamo gde smo zastali, jer sam sada potpuno sigurna da je on moja jedina srodna duša... Tako bi volela da ga ponovo vidim, bar da ga zagrlim i čestitam mu rođendan, bilo bi mi i to dovoljno... Nedostaje mi...
  (beka, 25. februar 2020 17:45)

  # Link komentara

 4. Vidovite, tj.vrlo intuitivne, i umeju da se snadju na poslu, ali isto toliko sklone su umisljajima. Vrlo nestalnog duha. Ni za glavu ni za rep! To su ribe
  (maka, 25. februar 2020 16:18)

  # Link komentara

 5. Mogla bih se sloziti sa iznetim.
  (DUPLA RIBA, 25. februar 2020 10:01)

  # Link komentara

 6. Da li se ovo odnosi na sve ribe ili samo beograđanke?
   (exRadex, 25. februar 2020 09:02)

  # Link komentara

 7. programator@ ja volim sto sam znak ribe,samo ne volim jednu svoju osobinu,a to je velika ljubav i osecajnost za svakog zivig stvora.Bolje prolaze ,a i lakse im je sa samim sobom ovi sto su hladni i proracunati ! Ipak je ovaj znak za neki idealniji svet od postojeceg!? Znak hriscanstva i vere upravo je znak Ribe!!
   (lola, 25. februar 2020 00:44)

  # Link komentara

 8. Dosadiste sa tim sanjive,emotivne,misticne.Uvek jedno te isto za ovaj znak a u mom i mnogim slucajevima nista skoro tacno nije.Nisam romanticna i ne znam sta reci ljudima kad svi slepo veruju u horoskop tako da iako neko ne voli avanture a strelac u horoskopu je njemu ce pridodati tu osobinu.Ja moram biti sanjiva i romantucna iako nisam,jer gle tako u horoskopu pise.Svaki covek je individua za sebe i ne postoji nikakav horoskop koji ga moze definisati.
  (Nika, 24. februar 2020 23:54)

  # Link komentara

 9. I Nikola Jokić, rođen na isti dan kao i moj mlađi sin.
   (6ar, 24. februar 2020 22:37)

  # Link komentara

 10. najgori znak.
   (Programator, 24. februar 2020 21:49)

  # Link komentara