Izbegnite da radite sledeće stvari ako želite vezu s razvedenim muškarcem

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. A da budete normalne, i traume iz detinjstva i losih porodica ne lecite tako sto gledate zauzete?! Ne, a?
  (Sabre, 13. mart 2020 01:02)

  # Link komentara

 2. Zato pazite od koga uzimate prsten i prezime. Nije baš svaki za “darivanja”.
  (Mica, 12. mart 2020 20:28)

  # Link komentara

 3. Devojke, iz licnog iskustva, bezite od takvih koliko vas noge nose! Uvek cete biti u drugom planu, dobicete samo mrvice. Nijedan muskarac nije vredan toga da potrosite svoj zivot onako kako vam odrede njegova bivsa i deca. Uostalom, zasto ne bi ste nasle momka umesto razvedenog, sa 'omcom' oko vrata, stavice je i vama iako vi sa tim nemate nista..
   (g, 12. mart 2020 19:11)

  # Link komentara

 4. Sonja, neće se on nikad razvesti! Zašto bi? Ovako mu sasvim dobro ide. Ima ženu i ima ljubavnicu?
   (Saška, 12. mart 2020 16:18)

  # Link komentara

 5. Neverovatno koliki je zenama problem kada partner ima manje novca od njih. Iako ce deklarativno pricati kako to nije bitno, vrlo brzo pocinju da mu broje svaku kafu a posle nekoliko meseci su cvrsto uverene da one njega izdrzavaju i da je on parazit. Tad je raskid pitanje dana - istina, srecom za muskarca, jer je neupredivo gore trpeti licemernu stipsu nego biti sam. Koliko smo puta culi pricu o zeni koja je ostavila muza koji ostao bez posla i nije uspevao da nadje drugi dok je prethodno bilo obrnuto i on je izdrzavao celu porodicu. Na to se nadoveze prica kako on, eto, nije trzio posao, a zaboravlja se da danasnje trziste rada, sto se tice dostupnosti posla, mnogi vise odgovra zenama jer ima mnogo vise adminstrativnih, negovateljskih i sl. poslova dok, muskarcu koji nije u tehnickoj struci ostaju maltene samo fizikalije a njima ne mozete vecno da se bavite. A ni teh. struke ne trpe iole duzi nedostatak kontakta sa novim tehnologijama. I sve bi to bilo u redu, da zene ne uzimaju za sasvim normalno da njih muskarac izdrazva bez ogrnicenje i to ne samo kad radi vec je i studentkinjama savim noramalno da im decko, inace vrsnjak, placa izlaske kao da njega ne finansiraju roditelji kao i nju. Ako nema para - zbogom. Jedino sto je kod razvedenih bolje je to sto se oni, najverovatnije, nece drugi put opeci. Od nekoliko razvedenih koje znam svaki bi se pre ubio nego da se ponovo zeni. Brak je propast za muskarca.
  (Zgoditak iz kornera, 12. mart 2020 09:56)

  Sve se slazem osim poslednje recenice... Sa pravom zaista samostalnom i normalnom zenom-banja
   (stefan, 12. mart 2020 14:11)

  # Link komentara

 6. @Sonja, 11. mart 2020 23:14:

  To da li ćeš ga razvesti ili ne, zavisi od njega. O tome on odlučuje.
   (Dalija, 12. mart 2020 10:52)

  # Link komentara

 7. Neverovatno koliki je zenama problem kada partner ima manje novca od njih. Iako ce deklarativno pricati kako to nije bitno, vrlo brzo pocinju da mu broje svaku kafu a posle nekoliko meseci su cvrsto uverene da one njega izdrzavaju i da je on parazit. Tad je raskid pitanje dana - istina, srecom za muskarca, jer je neupredivo gore trpeti licemernu stipsu nego biti sam. Koliko smo puta culi pricu o zeni koja je ostavila muza koji ostao bez posla i nije uspevao da nadje drugi dok je prethodno bilo obrnuto i on je izdrzavao celu porodicu. Na to se nadoveze prica kako on, eto, nije trzio posao, a zaboravlja se da danasnje trziste rada, sto se tice dostupnosti posla, mnogi vise odgovra zenama jer ima mnogo vise adminstrativnih, negovateljskih i sl. poslova dok, muskarcu koji nije u tehnickoj struci ostaju maltene samo fizikalije a njima ne mozete vecno da se bavite. A ni teh. struke ne trpe iole duzi nedostatak kontakta sa novim tehnologijama. I sve bi to bilo u redu, da zene ne uzimaju za sasvim normalno da njih muskarac izdrazva bez ogrnicenje i to ne samo kad radi vec je i studentkinjama savim noramalno da im decko, inace vrsnjak, placa izlaske kao da njega ne finansiraju roditelji kao i nju. Ako nema para - zbogom. Jedino sto je kod razvedenih bolje je to sto se oni, najverovatnije, nece drugi put opeci. Od nekoliko razvedenih koje znam svaki bi se pre ubio nego da se ponovo zeni. Brak je propast za muskarca.
  (Zgoditak iz kornera, 12. mart 2020 09:56)

  # Link komentara

 8. Prvo da ja ovog mog razvedem, a posle ću lako hihihi
   (Sonja, 11. mart 2020 23:14)

  # Link komentara

 9. Unapred- piše RAZVEDENI, ne zauzeti s prvim pratiljama.
  (Slavica, 11. mart 2020 21:37)

  # Link komentara

 10. Isto važi i za veze sa razvedenom ženom.
   (XXL, 11. mart 2020 20:54)

  # Link komentara