Jedna čarobna reč može mnogo da poboljša vaš odnos s partnerom

Bez komunikacije ne može nijedan odnos da opstane, ali postoji način da se ona poboljša.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Sasvim je dobar savet da se rečenica počne sa "Osećam da...", ali ako se rečenica ne nastavi u pozitivnom stilu ništa takav početak neće vredeti. Ne može se (ako ti je život mio ;) ) upotrebiti reč IGNORIŠEŠ. U kakav god ukrasni papir od reči staviš tu reč, nadrljao si.
  Mnogo bolje je reći nešto ovako: Osećam da bi mi više prijalo kada bismo... više vremena provodili zajedno... malo češće razgovarali... još više produbili naš odnos...

  Dakle, bez teških reči, i ako je ikako moguće treba koristiti MI, a ne TI. Uvek je bolje sugerisati da MI treba da poradimo na nečemu, nego da partneru predložimo da on nešto preduzme. ♥
  (Jelena Perovic, 6. april 2020 08:43)

  # Link komentara

 2. kazem ja ovom mom: ljubavi, osecam se kao da me ignorises...
  odgovara on: 'ajde ne smaraj...
  ja: ozbiljna sam!
  on: idem da spavam...
  saveti?! nije mu stalo, osim ako je gladan, tad sam mu carica...
   (brebra, 3. april 2020 19:28)

  # Link komentara

 3. Hm, meni se pre čini da bi ovo naišlo na onu užasnu reakciju potpunog nerazumevanja - ne treba tako da se osećaš. Komunikacija je tako teška, treba imati baš puno sreće da se obe strane trude da čuju drugu stranu i da dopru do druge strane.
  (jp, 3. april 2020 17:43)

  # Link komentara

 4. Meni svalerka, kaže : imam osećaj da, si nežan sa svojom ženom, pri čemu je reč nežan zamenjena kako bi komentar eventualno bio objavljen.
   (ja, 3. april 2020 17:20)

  # Link komentara

 5. Jasam mojoj zemi jenom reko osecam kao dame varas kacam je naso u krevetu zdrugim a ona mije rekla nije tacmo i vise je nisam pito o tom sadje sve uredu
  (Volina, 3. april 2020 17:09)

  # Link komentara

 6. Baš sam hteo da iznapušavam švalerku, ali sad ću joj nežno reći kako se osećam ....
   (masterkg, 3. april 2020 14:55)

  # Link komentara

 7. Jos carobnije je ovo. Ako ti se jos jednom desi da mi odmah ne odcovoris na poruku razbicu ti taj telefon u glavudzu. Jel jasno, il treba da crtam.
   (fenomen, 3. april 2020 14:21)

  # Link komentara

 8. Ako ne odgovara boli me uvo, neću joj više ni pisati! Hahahaha
  (Novosadjanin, 3. april 2020 14:14)

  # Link komentara

 9. Joj patetike...Shvatite već jednom da žene NE VOLE muškarce koji se često izvinjavaju ili upotrebljavaju ovakve "attention seeker" fraze. Emocije muškarac mora da svede na minimum inače je gotov. Dokazano u praksi X puta.
  (Federerov sledbenik, 3. april 2020 14:04)

  # Link komentara

 10. Lol. Ovo zvuci isto pasivno agresivno. How about samo pitati iskreno o cemu se radi, sta se desava/ da li se nesto desava i onda ako se zacudi reci okej imam taj i taj osecaj, da.. ali ne pocinjati sa OSECAM DA ME IGNORISES, jer ovo trigeruje vecinu ljudi.
  (Sabre, 3. april 2020 14:00)

  # Link komentara