Muškarci, obratite pažnju na ove znake i saznaćete da li je doživela orgazam

Ponedeljak, 13.04.2020.

21:00

Izvor: 24sata.hr

Muškarci, obratite pažnju na ove znake i saznaæete da li je doživela orgazam IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

jelena

pre 4 godine

Prvenstveno žena treba da poznaje sebe i svoje telo i da pokaže muškarcu šta treba da radi i nema nikakvih problema. Ne krivite muškarce, svaka žena može da svrši i bez muškarca i bez penetracije, samo ako ume ali velika većina ne ume nažalost.

Dott

pre 4 godine

Kada zeni radite oralno, njoj je skoro vaznije ko joj to radi, od toga kako joj to radi. Ako je ne uzbudjujete, mozete biti jezicni virtuoz džaba je, dok ukoliko je uzbudjujete, mozete biti i cista neznalica, bice na sedmom nebu.
Velicina penisa nije bitna ako joj se dopadate, medjutim ako joj se ne dopadate, onda su joj dimenzije jako vazne i snazna erekcija.

haljinica boje...

pre 4 godine

Sad će da se jave bezmozgaši dva tipa:
1. Svaka sa mnom svrši svaki put
2. Šta me briga za nju, važno da sam ja dobio šta hoću
(Lila, 13. april 2020 16:00)

A ti si ubeđena da se razlikuješ od njih.

Mica

pre 4 godine

E ovako iz iskustva. Da, najvazniji znak je grcenje misica: grci se cela vagina u impulsima, takodje to trzanje nogu je cesto, a nekada se i celo telo grci, a kao i kod muskarca zena nakon orgazma stane, umori se, to se vidi, ako nastavlja to je samo da bi i on zavrsio, ali svakako posle toga nije toliko zainteresovana ;).

Sto se tice klitorisnog orgazma, samo klitoris jeste jako, ali ne moze biti toliko kada je pracen snaznijim vaginalnim orgazmom. U stvari najjaci je kada se desi istovremeno, a tok zena moze da se desi u pozi kao sto je misionarska, obicna, tada se nadrazuje i klistor i vagina. Ja mislim da je to za zene najuzbudljivija poza. Zapravo stil od pozadi mozda uzbudjuje, ali ne nadrazuje i klitoris pa nije toliko jak dozivljaj osim ukoliko se sama ne dira. U stvari, za zenu je najvaznija zelja muskarca. Ukoliko joj se dopada, a on je SNAZNO zeli, to se oseca i to je to. Ukoliko je on onako stegnut, gleda je onako sa distance, pipka je tek tako, onda nema nista od uzitka. Dodirujte zene i rukama, po grudima, guzi, mislim na hvatanje onako iz strasti, to je mnogo vazno za posle. Zeni sve krece od cele koze, a ne samo manjeg dela tela. Izvinjavam se na detaljnijem opisu. ;)

balkanToro

pre 4 godine

Revolucija u mom i njenom seksu se desila kada je ona počela da koristi svoje prstiće za vreme penetracije. Al stvarno.
Nema omašaja. A od mene dobije jedino oralno ili kada ona predje u akciju odozgo.
Probajte te tri varijante. Ne gubite vreme.

More

pre 4 godine

Ne razumem. Ako ne moze da dozivi orgazam, neka mi kaze pa da pokusamo na druge nacine dok ne uspe. A ako precutkuje i glumi(laze), onda glumi iskljucivo sebi. Ja zelim da se trudim al ako njoj nije stalo do iskrenog orgazma onda ja ne mogu puno da pomognem.

Mila

pre 4 godine

Ja nikada nisam dozivela orgazam bez nekakve stimulacije klitorisa. Ne pravim razliku u orgazmu, znam u kojim pozama ide samo od sebe, a u kojima treba malo dodatne stimulacije. Umem da dajem instrukcije, valjda na dobar nacin, niko se nije bunio do sad :) Nikad nisam odglumela, ne vidim sta time dobijam, relativno lako ga dozivljavam, ako se i ne desi jaka stvar, desice se sledeci put. Ujutru ide teze, kad sam bar malo pripita nema sanse. Trava zato cini cuda.

Smesne su mi zene koje za nedostatak orgazma sa xx godina okrivljuju muskarce. Nekima je nazalost anatomija otezala posao, klitoris je prekriven ili nesto slicno. Nekima treba jako puno da se opuste, da imaju celu romanticnu scenu u glavi, neke cekaju da muskarac odradi sve, ili nece progovoriti sta zele a sta im i ne prija bas. Pa onda je malo vise do vas nego do njih.

Marko

pre 4 godine

Svaka zena zasluzuje orgazam, samo mora muskarac da se trudi, da mu je stalo do toga! Ne mozes ko neki bik, samo da zajases, zadovoljis sebe i odes sutra na pivo sa drugarima i krenes da lajes, kako si je odvalio! Meni bi to bilo bezveze i da platim uslugu. I tu bi se cak potrudio, barem da dobijem neki popust za sledeci put!

u magnovenju

pre 4 godine

Svi mi polazimo od toga i očekujemo da druga strana zna šta treba da radi, a vrlo često to nije slučaj. Niko se nije naučen rodio, a ako nije imao dobrog učitelja neće nikad ni naučiti.
Problem je, takođe, i što žene same često ne poznaju sebe i svoje telo dovoljno, a očekuju to od muškaraca i da ih oni dovedu do žestokih, višestrukih orgazama. Drage moje, za tako nešto je potrebna vaša opuštenost, obostrano znanje i timski rad, s tim što je mnogo bitnije da vi znate kako i šta jer muškarac ne može da vam čita misli. Ako on i ne ume, a voljan je da vas posluša i radi po instrukcijama, naučiće.
Dakle, nemojte se stideti i libiti da date uputstva. Značiće i vama, a potencijalno sutra i nekoj drugoj.
A kad vam naiđe osećaj u toku odnosa kao da ćete da se upiškite, znajte da ste na pravom putu i ne prekidajte, i ne ustežite se, već se opustite i prepustite osećaju. Takoreći, "Let it flow" ;)

billy_the_cat

pre 4 godine

ana1@ srce slatko šta su ti radili pa takve zaključke donosiš. Za mene sex ne prestaje i sex nije sex dok moja partnerica nije zadovoljena. Zadovoljena do te mjere da kasnije samo želi da pajki. I skoro svaka zna da to vrati proporcionalno dobijenom s moje strane.

Ana

pre 4 godine

@Lila, ne samo da ce da se jave s tim odgivorima na ovu temu, nego ce kod prvog narednog teksta "o zenama" isti ti da se jave s tezom da zene gledaju samo u novcanike :D :D :D.

Aleksandar

pre 4 godine

Koliko neznanja, sebičnosti i samoljublja ali podržavam svaki trud, treba iči i dalje, istraživati, razgovarati...by the way ima tri vrste orgazma a ne dva ali eto, mali broj zna i za ta dva i pozitivno je što barem kod ta dva pokazuju određeni trud. Ja sam kompleksaš što se seksa tiče ali sam pretpostavljam to iskoristio u svoju korist...hm, ili u partneričinu. Moj kompleks je da moram da budem najbolji, da partnerice imaju sa mnom najbolji seks ikada, zato se trudim, to hrani moj ego, uopšte ne moram da doživim orgazam dok ona bez višestrukih "ne ide niđe", uglavnom, da dajem savete neću, sebičan sam i uživam u svojoj posebnosti, kao ljudi i kao društvo smo postali sebični, samoživi i samodovoljni, neće nas na žalost korona izlečiti!!!

Hajdi

pre 4 godine

Evo savet zenama: po mom misljenju, nije do muskarca, koliko je do zene. Vi ste te koje kao prvo treba maximalno da se opustite i prepustite (i vi ste tu zbog Svog zadovoljstva i ne treba da vas zanima kako izgledate tad, niti sta on misli). Ukoliko se njemu ne svidja to sto ima pored sebe, moze da se okrene i ode.
I isto sto je bitno, to je da ga usmerite sta je to sto Vama odgovara, od brzine do pokreta. Sve ce oni uraditi samo da se dodje do cilja, verujte. 😉
Dakle sve je vise u glavi i samopouzdanju. Nemojte imati strah, strepnju, tremu... Bitno je da odnos zasticen i uzivajte.
Kisni pozdrav

Marko

pre 4 godine

Bivsa je svaki put u roku od 10 min dozivljavala orgazam, pa za 10 min opet, nekad po 4-5 dnevno. Od penetracije, najcesce u misionarskoj. Dve devojke pre nje nikako. I onda kazete da nije problem u zenama? Neke zene su jednostavno prezahtevne. Neke ne mogu da dozive tokom penetracije, nekima treba par meseci da se opuste...

Bio sam i znam

pre 4 godine

Imao sam 2 devojke u ranoj mladosti koje su mogle da dožive orgazam samo kada su gore. Kod prve sam osećao jako pulsiranje i kao da mi se prstenje neko spušta niz penis. Kod druge je bilo povremenog grčenja ali nisam bio toliko siguran mada sam joj nekako verovao. Možda i zato što u prvih godinu dana nije uspevala a svaki smo dan spavali. I po više puta. Zapne, ubrza, tačno se vidi da je blizu i ništa. Kod jedne kasnije sam znao da ne folira zato što joj mazim grudi kada krene da se uvija srce joj tako snažno udara i pojača otkucaje da tu nema greške. Kako prestaje orgazam, tako se i smiruje i ona i srce. Eto, možda nekome pomogne.

Oggy

pre 4 godine

Da bi sledeći sex bio dobar, morate se potruditi. Sva mudrost ženskog orgazma je u predigri. Ako vam to ne predstavlja užitak i samo bi da ga stavite nema nista od njenog orgazma, a nema nista ni od sledećeg dobrog sexa. Ponašate se prema njenom telu kao prema predmetu obožavanja (ali iskreno) i uspeh je zagarantovan. Ako niste iskreni u tome, takav orgazam i očekujte.

Darkić

pre 4 godine

Drugim rečima, jako ste velike face na portalu gde uglavnom i ostavljate mizogine komentare ali u 90% slučajeva ne možete da nas zadovoljite :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (smešni ste, 13. april 2020 21:30)

Prilično hrabra izjava s obzirom na to da (iz sopstvenog iskustva, kao i iz iskustava koje su prijatelji podelili u društvu) 90 posto devojaka misli da je dovoljno da legne i raširi noge. E, pa to vas ne čini dobrim ljubavnicama. Morate i vi da se potrudite da bismo se mi potrudili oko vas. Šta misliš daje vaša uloga? Da legnete i kažete "zadovolji me"? Ne ide to tako, osim ako niste sa nekim očajnikom i papučom.

Stranac

pre 4 godine

Drugim rečima, jako ste velike face na portalu gde uglavnom i ostavljate mizogine komentare ali u 90% slučajeva ne možete da nas zadovoljite :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (smešni ste, 13. april 2020 21:30)

Trećim rečima, i ne pokušavamo da VAS zadovoljimo, nego NAS. A vi biste za promenu mogli da odaberete nekoga ko vam se fizički dopada, umesto finansijski, pa će biti i velikog "O". Nemojte sve svaljivati na muškarce.

Prodavac magle

pre 4 godine

Nema tu velike tajne: pod jedan, devojka mora da se loži na dečka sa kojim je i mentalno i fizički, a pod dva, momak mora da zna znanje, da bude strpljiv, izdržljiv i detaljan, ako me razumete.

Zena

pre 4 godine

Ne postoji nacin da utvrdite da li zena lazira orgazam. Tokom vaginalnog orgazma, koji jeste redak, se grce vaginalni misici, ali mnoge zene to uspesno laziraju, to se zovu Kegelove vezbe. Dah i pokreti zene tokom pravog orgazma zaista staju, ali zena i to lazira. Sto se tice crvenila koze, ja ga nemam recimo, a dozivim ga, dakle i to je nepouzdano. Kod klitoralnog orgazma klitoris se suptilno i na kratko stvrdne, to primete zene kada se samozadovoljavaju,a to se ne da lazirati. Jedino to. Orgazam je u glavi zene. Zasto to tvrdim? Dozivljavala sam ga bez sexa, tacnije u snu, i tokom ljubljenja. Ako izmedju muskarca u zene postoji taj "klik", ako je zena potpuno opustena u svom telu, poznaje ga, i moze da uputi muskarca kako da je dovede do toga, on saradjuje, orgazam se lepo i lako postigne. U suprotnom, dzaba misici, dzaba specijalni polozaji, kad su oboje odsutni, muskarac previse fokusiran na svoje vestine, a zena stegnuta. Sex je ples u dvoje, kontakt ocima, prisutnost, predaja, sve ostalo je formalnost, iscrpljivanje i odradjivanje..

10ka

pre 4 godine

Ako ove zabrane potraju ja cu zaboraviti sve. Ljudi moji pa ako budem morao devojku u decembru da izvedem na kafu bolje da idem u monahe jer sam vec na tom putu. Nema nikakvih telesnih uzitaka vec mesecima. Sledeca koja me poljubi dozivecu orgazam.

Sale

pre 4 godine

Imao sam jednu devojku koja je bila neverovatna po tom pitanju. Visestruki orgazmi i mokra posteljina. Neverovatno iskustvo. Moram da priznam da je tesko bilo ispratiti je. Iako me je gadno zeznula i ostavila uvek je se rado setim i sve bi joj bilo oprosteno da hoce da se vrati.

neko iz mase

pre 4 godine

Muskarci razgovarajte sa svojim partnerkama jer i vama i njima je u interesu da uzivanje bude obostrano. Ako treba da nagadjate da li je doslo do orgazma onda ste oboje negde pogresili.

Realan

pre 4 godine

Za razliku od muškaraca koji imamo jedan jedini vid orgazma, kod žena postoji dva - vaginalni i klitoralni. Moja bivša je bila uska a ja sam imao kratke prste, pa prstima nije išlo vaginalno. Što se penisa tiče, iako je zadovoljavajuće dužine, ima krivulju na gore pa joj pola poza nije prijalo, a u drugoj polovini poza sam se prebrzo umarao ili mi nije prijalo kao njoj... Tako da sam vremenom usavršio klitoralnu stimulaciju. Jer njima je clit kao nama vrh penisa, s tom razlikom što je njima tu smešteno 10x više nervnih završetaka, pa je i toliko puta intenzivniji osećaj. Prednost kod klitorisa je što ako naučite da je zadovoljite tako, možete to činiti i prstima i jezikom, a seks posle dođe kao bonus. Devojka mi nikad nije zamerala zbog slabije odrađene vaginalne stimulacije, jer sam se oko klitoralne trudio. Kod klitoralne su simptomi dobro odrađenog posla: jako se trese, nakon što dođe do orgazma sklanja ti ruku i/ili je dalje nadraživanje zasmejava, oseća se umorno i spava joj se. Nekad joj se dešavalo da jako brzo doživi orgazam, a nekada je to trajalo i po 15-20 minuta, dok ubodem pravi tempo. Dešavalo se i da ona ne može da se skoncentriše.

Momče

pre 4 godine

Sa mnom je devojka uvek bila iskrena i nikad me nije lagala i glumila - jednostavno zato jer nema koristi od laži - radije će da me smara da se potrudim. Ali se takođe dešavalo da se ja ne trudim, ili se prebrzo zamorim, ili se ona prosto ne skoncentriše dovoljno. Kad krene da se trza to je uglavnom dobar znak, a kad je klitoralna stimulacija zasmejava, to je ili znak da je već završila, ili je znak da nije ni blizu vrhunca i onda je smejanje znak da stanem. Nekoliko puta je bila blizu vaginalne stimulacije, ali se dešavalo ili da ne može da se opusti skroz, jer kao da će da se upiški, ili da ja nemam snage da nastavim dalje u istoj pozi. Baš je bila izbirljiva što se poza tiče, najviše joj je prijala misionarska sa nogama gore. Više sam se trudio oko klitoralne stimulacije nego vaginalne, a klitoralna joj je stimulacija više i prijala.

smešni ste

pre 4 godine

Drugim rečima, jako ste velike face na portalu gde uglavnom i ostavljate mizogine komentare ali u 90% slučajeva ne možete da nas zadovoljite :)

Kaja

pre 4 godine

Orgazam sam doživljavala samo sa jednim partnerom od njih ukupno četiri za svojih 30 godina. Jednostavno zene nisu kao muškarci i kod nas to zavisi od mnogo više faktora. Ja sam morala da budem potpuno opuštena i zaljubljena u partnera da bi bilo govora o tome, a ostalo je bilo do umeća partnera. Nekoliko puta sam odglumela ali isključivo da se muškarac ne bi osećao loše i da ne bi sumnjao u sebe. Jednom sam priznala i tadašnji dečko je prosto prestao da se trudi jer je "problem" bio u meni navodno.
Kamo sreće da se o ovome vise priča malo bi se bolje razumeli.

Realan

pre 4 godine

Za razliku od muškaraca koji imamo jedan jedini vid orgazma, kod žena postoji dva - vaginalni i klitoralni. Moja bivša je bila uska a ja sam imao kratke prste, pa prstima nije išlo vaginalno. Što se penisa tiče, iako je zadovoljavajuće dužine, ima krivulju na gore pa joj pola poza nije prijalo, a u drugoj polovini poza sam se prebrzo umarao ili mi nije prijalo kao njoj... Tako da sam vremenom usavršio klitoralnu stimulaciju. Jer njima je clit kao nama vrh penisa, s tom razlikom što je njima tu smešteno 10x više nervnih završetaka, pa je i toliko puta intenzivniji osećaj. Prednost kod klitorisa je što ako naučite da je zadovoljite tako, možete to činiti i prstima i jezikom, a seks posle dođe kao bonus. Devojka mi nikad nije zamerala zbog slabije odrađene vaginalne stimulacije, jer sam se oko klitoralne trudio. Kod klitoralne su simptomi dobro odrađenog posla: jako se trese, nakon što dođe do orgazma sklanja ti ruku i/ili je dalje nadraživanje zasmejava, oseća se umorno i spava joj se. Nekad joj se dešavalo da jako brzo doživi orgazam, a nekada je to trajalo i po 15-20 minuta, dok ubodem pravi tempo. Dešavalo se i da ona ne može da se skoncentriše.

Kaja

pre 4 godine

Orgazam sam doživljavala samo sa jednim partnerom od njih ukupno četiri za svojih 30 godina. Jednostavno zene nisu kao muškarci i kod nas to zavisi od mnogo više faktora. Ja sam morala da budem potpuno opuštena i zaljubljena u partnera da bi bilo govora o tome, a ostalo je bilo do umeća partnera. Nekoliko puta sam odglumela ali isključivo da se muškarac ne bi osećao loše i da ne bi sumnjao u sebe. Jednom sam priznala i tadašnji dečko je prosto prestao da se trudi jer je "problem" bio u meni navodno.
Kamo sreće da se o ovome vise priča malo bi se bolje razumeli.

smešni ste

pre 4 godine

Drugim rečima, jako ste velike face na portalu gde uglavnom i ostavljate mizogine komentare ali u 90% slučajeva ne možete da nas zadovoljite :)

neko iz mase

pre 4 godine

Muskarci razgovarajte sa svojim partnerkama jer i vama i njima je u interesu da uzivanje bude obostrano. Ako treba da nagadjate da li je doslo do orgazma onda ste oboje negde pogresili.

Momče

pre 4 godine

Sa mnom je devojka uvek bila iskrena i nikad me nije lagala i glumila - jednostavno zato jer nema koristi od laži - radije će da me smara da se potrudim. Ali se takođe dešavalo da se ja ne trudim, ili se prebrzo zamorim, ili se ona prosto ne skoncentriše dovoljno. Kad krene da se trza to je uglavnom dobar znak, a kad je klitoralna stimulacija zasmejava, to je ili znak da je već završila, ili je znak da nije ni blizu vrhunca i onda je smejanje znak da stanem. Nekoliko puta je bila blizu vaginalne stimulacije, ali se dešavalo ili da ne može da se opusti skroz, jer kao da će da se upiški, ili da ja nemam snage da nastavim dalje u istoj pozi. Baš je bila izbirljiva što se poza tiče, najviše joj je prijala misionarska sa nogama gore. Više sam se trudio oko klitoralne stimulacije nego vaginalne, a klitoralna joj je stimulacija više i prijala.

Mica

pre 4 godine

E ovako iz iskustva. Da, najvazniji znak je grcenje misica: grci se cela vagina u impulsima, takodje to trzanje nogu je cesto, a nekada se i celo telo grci, a kao i kod muskarca zena nakon orgazma stane, umori se, to se vidi, ako nastavlja to je samo da bi i on zavrsio, ali svakako posle toga nije toliko zainteresovana ;).

Sto se tice klitorisnog orgazma, samo klitoris jeste jako, ali ne moze biti toliko kada je pracen snaznijim vaginalnim orgazmom. U stvari najjaci je kada se desi istovremeno, a tok zena moze da se desi u pozi kao sto je misionarska, obicna, tada se nadrazuje i klistor i vagina. Ja mislim da je to za zene najuzbudljivija poza. Zapravo stil od pozadi mozda uzbudjuje, ali ne nadrazuje i klitoris pa nije toliko jak dozivljaj osim ukoliko se sama ne dira. U stvari, za zenu je najvaznija zelja muskarca. Ukoliko joj se dopada, a on je SNAZNO zeli, to se oseca i to je to. Ukoliko je on onako stegnut, gleda je onako sa distance, pipka je tek tako, onda nema nista od uzitka. Dodirujte zene i rukama, po grudima, guzi, mislim na hvatanje onako iz strasti, to je mnogo vazno za posle. Zeni sve krece od cele koze, a ne samo manjeg dela tela. Izvinjavam se na detaljnijem opisu. ;)

Zena

pre 4 godine

Ne postoji nacin da utvrdite da li zena lazira orgazam. Tokom vaginalnog orgazma, koji jeste redak, se grce vaginalni misici, ali mnoge zene to uspesno laziraju, to se zovu Kegelove vezbe. Dah i pokreti zene tokom pravog orgazma zaista staju, ali zena i to lazira. Sto se tice crvenila koze, ja ga nemam recimo, a dozivim ga, dakle i to je nepouzdano. Kod klitoralnog orgazma klitoris se suptilno i na kratko stvrdne, to primete zene kada se samozadovoljavaju,a to se ne da lazirati. Jedino to. Orgazam je u glavi zene. Zasto to tvrdim? Dozivljavala sam ga bez sexa, tacnije u snu, i tokom ljubljenja. Ako izmedju muskarca u zene postoji taj "klik", ako je zena potpuno opustena u svom telu, poznaje ga, i moze da uputi muskarca kako da je dovede do toga, on saradjuje, orgazam se lepo i lako postigne. U suprotnom, dzaba misici, dzaba specijalni polozaji, kad su oboje odsutni, muskarac previse fokusiran na svoje vestine, a zena stegnuta. Sex je ples u dvoje, kontakt ocima, prisutnost, predaja, sve ostalo je formalnost, iscrpljivanje i odradjivanje..

Prodavac magle

pre 4 godine

Nema tu velike tajne: pod jedan, devojka mora da se loži na dečka sa kojim je i mentalno i fizički, a pod dva, momak mora da zna znanje, da bude strpljiv, izdržljiv i detaljan, ako me razumete.

Mila

pre 4 godine

Ja nikada nisam dozivela orgazam bez nekakve stimulacije klitorisa. Ne pravim razliku u orgazmu, znam u kojim pozama ide samo od sebe, a u kojima treba malo dodatne stimulacije. Umem da dajem instrukcije, valjda na dobar nacin, niko se nije bunio do sad :) Nikad nisam odglumela, ne vidim sta time dobijam, relativno lako ga dozivljavam, ako se i ne desi jaka stvar, desice se sledeci put. Ujutru ide teze, kad sam bar malo pripita nema sanse. Trava zato cini cuda.

Smesne su mi zene koje za nedostatak orgazma sa xx godina okrivljuju muskarce. Nekima je nazalost anatomija otezala posao, klitoris je prekriven ili nesto slicno. Nekima treba jako puno da se opuste, da imaju celu romanticnu scenu u glavi, neke cekaju da muskarac odradi sve, ili nece progovoriti sta zele a sta im i ne prija bas. Pa onda je malo vise do vas nego do njih.

Marko

pre 4 godine

Svaka zena zasluzuje orgazam, samo mora muskarac da se trudi, da mu je stalo do toga! Ne mozes ko neki bik, samo da zajases, zadovoljis sebe i odes sutra na pivo sa drugarima i krenes da lajes, kako si je odvalio! Meni bi to bilo bezveze i da platim uslugu. I tu bi se cak potrudio, barem da dobijem neki popust za sledeci put!

More

pre 4 godine

Ne razumem. Ako ne moze da dozivi orgazam, neka mi kaze pa da pokusamo na druge nacine dok ne uspe. A ako precutkuje i glumi(laze), onda glumi iskljucivo sebi. Ja zelim da se trudim al ako njoj nije stalo do iskrenog orgazma onda ja ne mogu puno da pomognem.

Dott

pre 4 godine

Kada zeni radite oralno, njoj je skoro vaznije ko joj to radi, od toga kako joj to radi. Ako je ne uzbudjujete, mozete biti jezicni virtuoz džaba je, dok ukoliko je uzbudjujete, mozete biti i cista neznalica, bice na sedmom nebu.
Velicina penisa nije bitna ako joj se dopadate, medjutim ako joj se ne dopadate, onda su joj dimenzije jako vazne i snazna erekcija.

Oggy

pre 4 godine

Da bi sledeći sex bio dobar, morate se potruditi. Sva mudrost ženskog orgazma je u predigri. Ako vam to ne predstavlja užitak i samo bi da ga stavite nema nista od njenog orgazma, a nema nista ni od sledećeg dobrog sexa. Ponašate se prema njenom telu kao prema predmetu obožavanja (ali iskreno) i uspeh je zagarantovan. Ako niste iskreni u tome, takav orgazam i očekujte.

Bio sam i znam

pre 4 godine

Imao sam 2 devojke u ranoj mladosti koje su mogle da dožive orgazam samo kada su gore. Kod prve sam osećao jako pulsiranje i kao da mi se prstenje neko spušta niz penis. Kod druge je bilo povremenog grčenja ali nisam bio toliko siguran mada sam joj nekako verovao. Možda i zato što u prvih godinu dana nije uspevala a svaki smo dan spavali. I po više puta. Zapne, ubrza, tačno se vidi da je blizu i ništa. Kod jedne kasnije sam znao da ne folira zato što joj mazim grudi kada krene da se uvija srce joj tako snažno udara i pojača otkucaje da tu nema greške. Kako prestaje orgazam, tako se i smiruje i ona i srce. Eto, možda nekome pomogne.

u magnovenju

pre 4 godine

Svi mi polazimo od toga i očekujemo da druga strana zna šta treba da radi, a vrlo često to nije slučaj. Niko se nije naučen rodio, a ako nije imao dobrog učitelja neće nikad ni naučiti.
Problem je, takođe, i što žene same često ne poznaju sebe i svoje telo dovoljno, a očekuju to od muškaraca i da ih oni dovedu do žestokih, višestrukih orgazama. Drage moje, za tako nešto je potrebna vaša opuštenost, obostrano znanje i timski rad, s tim što je mnogo bitnije da vi znate kako i šta jer muškarac ne može da vam čita misli. Ako on i ne ume, a voljan je da vas posluša i radi po instrukcijama, naučiće.
Dakle, nemojte se stideti i libiti da date uputstva. Značiće i vama, a potencijalno sutra i nekoj drugoj.
A kad vam naiđe osećaj u toku odnosa kao da ćete da se upiškite, znajte da ste na pravom putu i ne prekidajte, i ne ustežite se, već se opustite i prepustite osećaju. Takoreći, "Let it flow" ;)

10ka

pre 4 godine

Ako ove zabrane potraju ja cu zaboraviti sve. Ljudi moji pa ako budem morao devojku u decembru da izvedem na kafu bolje da idem u monahe jer sam vec na tom putu. Nema nikakvih telesnih uzitaka vec mesecima. Sledeca koja me poljubi dozivecu orgazam.

Hajdi

pre 4 godine

Evo savet zenama: po mom misljenju, nije do muskarca, koliko je do zene. Vi ste te koje kao prvo treba maximalno da se opustite i prepustite (i vi ste tu zbog Svog zadovoljstva i ne treba da vas zanima kako izgledate tad, niti sta on misli). Ukoliko se njemu ne svidja to sto ima pored sebe, moze da se okrene i ode.
I isto sto je bitno, to je da ga usmerite sta je to sto Vama odgovara, od brzine do pokreta. Sve ce oni uraditi samo da se dodje do cilja, verujte. 😉
Dakle sve je vise u glavi i samopouzdanju. Nemojte imati strah, strepnju, tremu... Bitno je da odnos zasticen i uzivajte.
Kisni pozdrav

Sale

pre 4 godine

Imao sam jednu devojku koja je bila neverovatna po tom pitanju. Visestruki orgazmi i mokra posteljina. Neverovatno iskustvo. Moram da priznam da je tesko bilo ispratiti je. Iako me je gadno zeznula i ostavila uvek je se rado setim i sve bi joj bilo oprosteno da hoce da se vrati.

Darkić

pre 4 godine

Drugim rečima, jako ste velike face na portalu gde uglavnom i ostavljate mizogine komentare ali u 90% slučajeva ne možete da nas zadovoljite :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (smešni ste, 13. april 2020 21:30)

Prilično hrabra izjava s obzirom na to da (iz sopstvenog iskustva, kao i iz iskustava koje su prijatelji podelili u društvu) 90 posto devojaka misli da je dovoljno da legne i raširi noge. E, pa to vas ne čini dobrim ljubavnicama. Morate i vi da se potrudite da bismo se mi potrudili oko vas. Šta misliš daje vaša uloga? Da legnete i kažete "zadovolji me"? Ne ide to tako, osim ako niste sa nekim očajnikom i papučom.

balkanToro

pre 4 godine

Revolucija u mom i njenom seksu se desila kada je ona počela da koristi svoje prstiće za vreme penetracije. Al stvarno.
Nema omašaja. A od mene dobije jedino oralno ili kada ona predje u akciju odozgo.
Probajte te tri varijante. Ne gubite vreme.

jelena

pre 4 godine

Prvenstveno žena treba da poznaje sebe i svoje telo i da pokaže muškarcu šta treba da radi i nema nikakvih problema. Ne krivite muškarce, svaka žena može da svrši i bez muškarca i bez penetracije, samo ako ume ali velika većina ne ume nažalost.

Ana

pre 4 godine

@Lila, ne samo da ce da se jave s tim odgivorima na ovu temu, nego ce kod prvog narednog teksta "o zenama" isti ti da se jave s tezom da zene gledaju samo u novcanike :D :D :D.

billy_the_cat

pre 4 godine

ana1@ srce slatko šta su ti radili pa takve zaključke donosiš. Za mene sex ne prestaje i sex nije sex dok moja partnerica nije zadovoljena. Zadovoljena do te mjere da kasnije samo želi da pajki. I skoro svaka zna da to vrati proporcionalno dobijenom s moje strane.

Aleksandar

pre 4 godine

Koliko neznanja, sebičnosti i samoljublja ali podržavam svaki trud, treba iči i dalje, istraživati, razgovarati...by the way ima tri vrste orgazma a ne dva ali eto, mali broj zna i za ta dva i pozitivno je što barem kod ta dva pokazuju određeni trud. Ja sam kompleksaš što se seksa tiče ali sam pretpostavljam to iskoristio u svoju korist...hm, ili u partneričinu. Moj kompleks je da moram da budem najbolji, da partnerice imaju sa mnom najbolji seks ikada, zato se trudim, to hrani moj ego, uopšte ne moram da doživim orgazam dok ona bez višestrukih "ne ide niđe", uglavnom, da dajem savete neću, sebičan sam i uživam u svojoj posebnosti, kao ljudi i kao društvo smo postali sebični, samoživi i samodovoljni, neće nas na žalost korona izlečiti!!!

haljinica boje...

pre 4 godine

Sad će da se jave bezmozgaši dva tipa:
1. Svaka sa mnom svrši svaki put
2. Šta me briga za nju, važno da sam ja dobio šta hoću
(Lila, 13. april 2020 16:00)

A ti si ubeđena da se razlikuješ od njih.

Stranac

pre 4 godine

Drugim rečima, jako ste velike face na portalu gde uglavnom i ostavljate mizogine komentare ali u 90% slučajeva ne možete da nas zadovoljite :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (smešni ste, 13. april 2020 21:30)

Trećim rečima, i ne pokušavamo da VAS zadovoljimo, nego NAS. A vi biste za promenu mogli da odaberete nekoga ko vam se fizički dopada, umesto finansijski, pa će biti i velikog "O". Nemojte sve svaljivati na muškarce.

Marko

pre 4 godine

Bivsa je svaki put u roku od 10 min dozivljavala orgazam, pa za 10 min opet, nekad po 4-5 dnevno. Od penetracije, najcesce u misionarskoj. Dve devojke pre nje nikako. I onda kazete da nije problem u zenama? Neke zene su jednostavno prezahtevne. Neke ne mogu da dozive tokom penetracije, nekima treba par meseci da se opuste...

smešni ste

pre 4 godine

Drugim rečima, jako ste velike face na portalu gde uglavnom i ostavljate mizogine komentare ali u 90% slučajeva ne možete da nas zadovoljite :)

Stranac

pre 4 godine

Drugim rečima, jako ste velike face na portalu gde uglavnom i ostavljate mizogine komentare ali u 90% slučajeva ne možete da nas zadovoljite :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (smešni ste, 13. april 2020 21:30)

Trećim rečima, i ne pokušavamo da VAS zadovoljimo, nego NAS. A vi biste za promenu mogli da odaberete nekoga ko vam se fizički dopada, umesto finansijski, pa će biti i velikog "O". Nemojte sve svaljivati na muškarce.

haljinica boje...

pre 4 godine

Sad će da se jave bezmozgaši dva tipa:
1. Svaka sa mnom svrši svaki put
2. Šta me briga za nju, važno da sam ja dobio šta hoću
(Lila, 13. april 2020 16:00)

A ti si ubeđena da se razlikuješ od njih.

Marko

pre 4 godine

Bivsa je svaki put u roku od 10 min dozivljavala orgazam, pa za 10 min opet, nekad po 4-5 dnevno. Od penetracije, najcesce u misionarskoj. Dve devojke pre nje nikako. I onda kazete da nije problem u zenama? Neke zene su jednostavno prezahtevne. Neke ne mogu da dozive tokom penetracije, nekima treba par meseci da se opuste...

Darkić

pre 4 godine

Drugim rečima, jako ste velike face na portalu gde uglavnom i ostavljate mizogine komentare ali u 90% slučajeva ne možete da nas zadovoljite :)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (smešni ste, 13. april 2020 21:30)

Prilično hrabra izjava s obzirom na to da (iz sopstvenog iskustva, kao i iz iskustava koje su prijatelji podelili u društvu) 90 posto devojaka misli da je dovoljno da legne i raširi noge. E, pa to vas ne čini dobrim ljubavnicama. Morate i vi da se potrudite da bismo se mi potrudili oko vas. Šta misliš daje vaša uloga? Da legnete i kažete "zadovolji me"? Ne ide to tako, osim ako niste sa nekim očajnikom i papučom.

Kaja

pre 4 godine

Orgazam sam doživljavala samo sa jednim partnerom od njih ukupno četiri za svojih 30 godina. Jednostavno zene nisu kao muškarci i kod nas to zavisi od mnogo više faktora. Ja sam morala da budem potpuno opuštena i zaljubljena u partnera da bi bilo govora o tome, a ostalo je bilo do umeća partnera. Nekoliko puta sam odglumela ali isključivo da se muškarac ne bi osećao loše i da ne bi sumnjao u sebe. Jednom sam priznala i tadašnji dečko je prosto prestao da se trudi jer je "problem" bio u meni navodno.
Kamo sreće da se o ovome vise priča malo bi se bolje razumeli.

Momče

pre 4 godine

Sa mnom je devojka uvek bila iskrena i nikad me nije lagala i glumila - jednostavno zato jer nema koristi od laži - radije će da me smara da se potrudim. Ali se takođe dešavalo da se ja ne trudim, ili se prebrzo zamorim, ili se ona prosto ne skoncentriše dovoljno. Kad krene da se trza to je uglavnom dobar znak, a kad je klitoralna stimulacija zasmejava, to je ili znak da je već završila, ili je znak da nije ni blizu vrhunca i onda je smejanje znak da stanem. Nekoliko puta je bila blizu vaginalne stimulacije, ali se dešavalo ili da ne može da se opusti skroz, jer kao da će da se upiški, ili da ja nemam snage da nastavim dalje u istoj pozi. Baš je bila izbirljiva što se poza tiče, najviše joj je prijala misionarska sa nogama gore. Više sam se trudio oko klitoralne stimulacije nego vaginalne, a klitoralna joj je stimulacija više i prijala.

Aleksandar

pre 4 godine

Koliko neznanja, sebičnosti i samoljublja ali podržavam svaki trud, treba iči i dalje, istraživati, razgovarati...by the way ima tri vrste orgazma a ne dva ali eto, mali broj zna i za ta dva i pozitivno je što barem kod ta dva pokazuju određeni trud. Ja sam kompleksaš što se seksa tiče ali sam pretpostavljam to iskoristio u svoju korist...hm, ili u partneričinu. Moj kompleks je da moram da budem najbolji, da partnerice imaju sa mnom najbolji seks ikada, zato se trudim, to hrani moj ego, uopšte ne moram da doživim orgazam dok ona bez višestrukih "ne ide niđe", uglavnom, da dajem savete neću, sebičan sam i uživam u svojoj posebnosti, kao ljudi i kao društvo smo postali sebični, samoživi i samodovoljni, neće nas na žalost korona izlečiti!!!

Realan

pre 4 godine

Za razliku od muškaraca koji imamo jedan jedini vid orgazma, kod žena postoji dva - vaginalni i klitoralni. Moja bivša je bila uska a ja sam imao kratke prste, pa prstima nije išlo vaginalno. Što se penisa tiče, iako je zadovoljavajuće dužine, ima krivulju na gore pa joj pola poza nije prijalo, a u drugoj polovini poza sam se prebrzo umarao ili mi nije prijalo kao njoj... Tako da sam vremenom usavršio klitoralnu stimulaciju. Jer njima je clit kao nama vrh penisa, s tom razlikom što je njima tu smešteno 10x više nervnih završetaka, pa je i toliko puta intenzivniji osećaj. Prednost kod klitorisa je što ako naučite da je zadovoljite tako, možete to činiti i prstima i jezikom, a seks posle dođe kao bonus. Devojka mi nikad nije zamerala zbog slabije odrađene vaginalne stimulacije, jer sam se oko klitoralne trudio. Kod klitoralne su simptomi dobro odrađenog posla: jako se trese, nakon što dođe do orgazma sklanja ti ruku i/ili je dalje nadraživanje zasmejava, oseća se umorno i spava joj se. Nekad joj se dešavalo da jako brzo doživi orgazam, a nekada je to trajalo i po 15-20 minuta, dok ubodem pravi tempo. Dešavalo se i da ona ne može da se skoncentriše.

neko iz mase

pre 4 godine

Muskarci razgovarajte sa svojim partnerkama jer i vama i njima je u interesu da uzivanje bude obostrano. Ako treba da nagadjate da li je doslo do orgazma onda ste oboje negde pogresili.

Mila

pre 4 godine

Ja nikada nisam dozivela orgazam bez nekakve stimulacije klitorisa. Ne pravim razliku u orgazmu, znam u kojim pozama ide samo od sebe, a u kojima treba malo dodatne stimulacije. Umem da dajem instrukcije, valjda na dobar nacin, niko se nije bunio do sad :) Nikad nisam odglumela, ne vidim sta time dobijam, relativno lako ga dozivljavam, ako se i ne desi jaka stvar, desice se sledeci put. Ujutru ide teze, kad sam bar malo pripita nema sanse. Trava zato cini cuda.

Smesne su mi zene koje za nedostatak orgazma sa xx godina okrivljuju muskarce. Nekima je nazalost anatomija otezala posao, klitoris je prekriven ili nesto slicno. Nekima treba jako puno da se opuste, da imaju celu romanticnu scenu u glavi, neke cekaju da muskarac odradi sve, ili nece progovoriti sta zele a sta im i ne prija bas. Pa onda je malo vise do vas nego do njih.

Sale

pre 4 godine

Imao sam jednu devojku koja je bila neverovatna po tom pitanju. Visestruki orgazmi i mokra posteljina. Neverovatno iskustvo. Moram da priznam da je tesko bilo ispratiti je. Iako me je gadno zeznula i ostavila uvek je se rado setim i sve bi joj bilo oprosteno da hoce da se vrati.

balkanToro

pre 4 godine

Revolucija u mom i njenom seksu se desila kada je ona počela da koristi svoje prstiće za vreme penetracije. Al stvarno.
Nema omašaja. A od mene dobije jedino oralno ili kada ona predje u akciju odozgo.
Probajte te tri varijante. Ne gubite vreme.

billy_the_cat

pre 4 godine

ana1@ srce slatko šta su ti radili pa takve zaključke donosiš. Za mene sex ne prestaje i sex nije sex dok moja partnerica nije zadovoljena. Zadovoljena do te mjere da kasnije samo želi da pajki. I skoro svaka zna da to vrati proporcionalno dobijenom s moje strane.

Hajdi

pre 4 godine

Evo savet zenama: po mom misljenju, nije do muskarca, koliko je do zene. Vi ste te koje kao prvo treba maximalno da se opustite i prepustite (i vi ste tu zbog Svog zadovoljstva i ne treba da vas zanima kako izgledate tad, niti sta on misli). Ukoliko se njemu ne svidja to sto ima pored sebe, moze da se okrene i ode.
I isto sto je bitno, to je da ga usmerite sta je to sto Vama odgovara, od brzine do pokreta. Sve ce oni uraditi samo da se dodje do cilja, verujte. 😉
Dakle sve je vise u glavi i samopouzdanju. Nemojte imati strah, strepnju, tremu... Bitno je da odnos zasticen i uzivajte.
Kisni pozdrav

u magnovenju

pre 4 godine

Svi mi polazimo od toga i očekujemo da druga strana zna šta treba da radi, a vrlo često to nije slučaj. Niko se nije naučen rodio, a ako nije imao dobrog učitelja neće nikad ni naučiti.
Problem je, takođe, i što žene same često ne poznaju sebe i svoje telo dovoljno, a očekuju to od muškaraca i da ih oni dovedu do žestokih, višestrukih orgazama. Drage moje, za tako nešto je potrebna vaša opuštenost, obostrano znanje i timski rad, s tim što je mnogo bitnije da vi znate kako i šta jer muškarac ne može da vam čita misli. Ako on i ne ume, a voljan je da vas posluša i radi po instrukcijama, naučiće.
Dakle, nemojte se stideti i libiti da date uputstva. Značiće i vama, a potencijalno sutra i nekoj drugoj.
A kad vam naiđe osećaj u toku odnosa kao da ćete da se upiškite, znajte da ste na pravom putu i ne prekidajte, i ne ustežite se, već se opustite i prepustite osećaju. Takoreći, "Let it flow" ;)

Marko

pre 4 godine

Svaka zena zasluzuje orgazam, samo mora muskarac da se trudi, da mu je stalo do toga! Ne mozes ko neki bik, samo da zajases, zadovoljis sebe i odes sutra na pivo sa drugarima i krenes da lajes, kako si je odvalio! Meni bi to bilo bezveze i da platim uslugu. I tu bi se cak potrudio, barem da dobijem neki popust za sledeci put!

Ana

pre 4 godine

@Lila, ne samo da ce da se jave s tim odgivorima na ovu temu, nego ce kod prvog narednog teksta "o zenama" isti ti da se jave s tezom da zene gledaju samo u novcanike :D :D :D.

Mica

pre 4 godine

E ovako iz iskustva. Da, najvazniji znak je grcenje misica: grci se cela vagina u impulsima, takodje to trzanje nogu je cesto, a nekada se i celo telo grci, a kao i kod muskarca zena nakon orgazma stane, umori se, to se vidi, ako nastavlja to je samo da bi i on zavrsio, ali svakako posle toga nije toliko zainteresovana ;).

Sto se tice klitorisnog orgazma, samo klitoris jeste jako, ali ne moze biti toliko kada je pracen snaznijim vaginalnim orgazmom. U stvari najjaci je kada se desi istovremeno, a tok zena moze da se desi u pozi kao sto je misionarska, obicna, tada se nadrazuje i klistor i vagina. Ja mislim da je to za zene najuzbudljivija poza. Zapravo stil od pozadi mozda uzbudjuje, ali ne nadrazuje i klitoris pa nije toliko jak dozivljaj osim ukoliko se sama ne dira. U stvari, za zenu je najvaznija zelja muskarca. Ukoliko joj se dopada, a on je SNAZNO zeli, to se oseca i to je to. Ukoliko je on onako stegnut, gleda je onako sa distance, pipka je tek tako, onda nema nista od uzitka. Dodirujte zene i rukama, po grudima, guzi, mislim na hvatanje onako iz strasti, to je mnogo vazno za posle. Zeni sve krece od cele koze, a ne samo manjeg dela tela. Izvinjavam se na detaljnijem opisu. ;)

Dott

pre 4 godine

Kada zeni radite oralno, njoj je skoro vaznije ko joj to radi, od toga kako joj to radi. Ako je ne uzbudjujete, mozete biti jezicni virtuoz džaba je, dok ukoliko je uzbudjujete, mozete biti i cista neznalica, bice na sedmom nebu.
Velicina penisa nije bitna ako joj se dopadate, medjutim ako joj se ne dopadate, onda su joj dimenzije jako vazne i snazna erekcija.

10ka

pre 4 godine

Ako ove zabrane potraju ja cu zaboraviti sve. Ljudi moji pa ako budem morao devojku u decembru da izvedem na kafu bolje da idem u monahe jer sam vec na tom putu. Nema nikakvih telesnih uzitaka vec mesecima. Sledeca koja me poljubi dozivecu orgazam.

More

pre 4 godine

Ne razumem. Ako ne moze da dozivi orgazam, neka mi kaze pa da pokusamo na druge nacine dok ne uspe. A ako precutkuje i glumi(laze), onda glumi iskljucivo sebi. Ja zelim da se trudim al ako njoj nije stalo do iskrenog orgazma onda ja ne mogu puno da pomognem.

jelena

pre 4 godine

Prvenstveno žena treba da poznaje sebe i svoje telo i da pokaže muškarcu šta treba da radi i nema nikakvih problema. Ne krivite muškarce, svaka žena može da svrši i bez muškarca i bez penetracije, samo ako ume ali velika većina ne ume nažalost.

Zena

pre 4 godine

Ne postoji nacin da utvrdite da li zena lazira orgazam. Tokom vaginalnog orgazma, koji jeste redak, se grce vaginalni misici, ali mnoge zene to uspesno laziraju, to se zovu Kegelove vezbe. Dah i pokreti zene tokom pravog orgazma zaista staju, ali zena i to lazira. Sto se tice crvenila koze, ja ga nemam recimo, a dozivim ga, dakle i to je nepouzdano. Kod klitoralnog orgazma klitoris se suptilno i na kratko stvrdne, to primete zene kada se samozadovoljavaju,a to se ne da lazirati. Jedino to. Orgazam je u glavi zene. Zasto to tvrdim? Dozivljavala sam ga bez sexa, tacnije u snu, i tokom ljubljenja. Ako izmedju muskarca u zene postoji taj "klik", ako je zena potpuno opustena u svom telu, poznaje ga, i moze da uputi muskarca kako da je dovede do toga, on saradjuje, orgazam se lepo i lako postigne. U suprotnom, dzaba misici, dzaba specijalni polozaji, kad su oboje odsutni, muskarac previse fokusiran na svoje vestine, a zena stegnuta. Sex je ples u dvoje, kontakt ocima, prisutnost, predaja, sve ostalo je formalnost, iscrpljivanje i odradjivanje..

Oggy

pre 4 godine

Da bi sledeći sex bio dobar, morate se potruditi. Sva mudrost ženskog orgazma je u predigri. Ako vam to ne predstavlja užitak i samo bi da ga stavite nema nista od njenog orgazma, a nema nista ni od sledećeg dobrog sexa. Ponašate se prema njenom telu kao prema predmetu obožavanja (ali iskreno) i uspeh je zagarantovan. Ako niste iskreni u tome, takav orgazam i očekujte.

Prodavac magle

pre 4 godine

Nema tu velike tajne: pod jedan, devojka mora da se loži na dečka sa kojim je i mentalno i fizički, a pod dva, momak mora da zna znanje, da bude strpljiv, izdržljiv i detaljan, ako me razumete.

Bio sam i znam

pre 4 godine

Imao sam 2 devojke u ranoj mladosti koje su mogle da dožive orgazam samo kada su gore. Kod prve sam osećao jako pulsiranje i kao da mi se prstenje neko spušta niz penis. Kod druge je bilo povremenog grčenja ali nisam bio toliko siguran mada sam joj nekako verovao. Možda i zato što u prvih godinu dana nije uspevala a svaki smo dan spavali. I po više puta. Zapne, ubrza, tačno se vidi da je blizu i ništa. Kod jedne kasnije sam znao da ne folira zato što joj mazim grudi kada krene da se uvija srce joj tako snažno udara i pojača otkucaje da tu nema greške. Kako prestaje orgazam, tako se i smiruje i ona i srce. Eto, možda nekome pomogne.