One imaju mnogo prijatelja i zaista su posebne: Takve žene rađaju se najčešće u ovom znaku horoskopa

One uvek iskaču iz mase i privlače pažnju gde god da se pojave

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. Površne. Ne podnose delikatne situacije i teška osećanja i grdiće vas kad imate napade panike i što vam je teško što ste dobili otkaz. Jednostavno, krivi ste što vam je teško. Govorim iz iskustva.

  I sujetne. Ako lepo kuvate, napredujete u poslu i imate zgodnog momka, prijateljstvo s njima je na teškom iskušenju. Ako je obrnuto - ako se njima nešto lepo dešava u životu, onda prijateljstvo može da uspe.

  Važe za cerebralni znak, ali ovde logike nema. Imaju i dobrih strana, ali i ove koje sam navela.
  (M, 9. maj 2020 00:09)

  # Link komentara

 2. Šta znači prijateljstvo danas. Bas kao sto je neko napisao da kad čovek umre svi ti silni prijatelji ga u kratkom roku zaborave ko da nikad nije ni postojao. Sve se vrti oko nekog nadmetanja.
  E sad žene blizanci najinteresantnije po meni, vrlo inteligentne ali i najveće glumice, nikad im se nemoze verovati. Pitajte nekog šta kažu za druge iza leđa a kako su ljupke dok sa drugima pričaju.
  (Jina, 3. maj 2020 13:37)

  # Link komentara

 3. @Nikola
  Tacno tako...slazem se skroz!I nama je uskoro 20 god.braka.
   (Blizanac, 2. maj 2020 22:40)

  # Link komentara

 4. Najnepouzdaniji znak ubedljivo. Tu je dok mu trebas. Poceo sam da verujem u horoskop bas zbog te osobine ovog znaka, prosto neverovatno, svi koje sam znao bili su isti kad je to u pitanju.
  (surfer, 30. april 2020 12:22)

  # Link komentara

 5. Sa njima se može družiti, kao ja. I onda pokazuju i stalno govore kako je meni tj. njima. Nekoliko puta sam baš primetila da nameću kako treba da se ponaša ovaj, onaj. Kako je to dobro, a više kako nije dobro. I skloni su ogovaranju, a sebe predstavljaju kao najpametnije, najduhovitije, najobrazovanije...sve u superlativu.
  Inače, veoma iskopleksirane osobe, sve do jedne. Govorim kao drugarica. U momcima traže korist. Bilo sto se tiče novca ili ... ma, samo novca.
  Odala sam svoje drugarice, a iskreno ni jedna mi nije pravi prijatelj.
  I puno puta se zapitam da nije problem u meni?
  Onda shvatim da mene iskorišćavaju da se prazne, kukaju na muževe, varaju sto fizički, što razne kalkulacije sa novcem.
  Momci, čuvajte se, jesu zanimljive, druželjubive, a imaju jednu karakteristiku koju cete prepoznati lako. Druže se iz koristi, a takve su im i veze.
  (vaga, 30. april 2020 11:12)

  # Link komentara

 6. Glupost.. moja devojka je riba i ima 7 drugarica sa kojima je u drustvu i sve zivo znaju jedna o drugoj,viber,fejs i ostale grupe sve su tu zajedno,i jos ima bar 10tak povremenih drugarica gde se gleda sa njima tu i tamo,horoskop je teski shit.
  [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Тајни детектив Ђидо Мова, 29. april 2020 20:33)

  Pa sto ga citas onda?
  (treba uci, procitati, ostaviti komentar... puno vremena za nesto sto te ne interesuje, 30. april 2020 10:35)

  # Link komentara

 7. Imam vrlo neprijatna iskustva sa prijateljicama blizancima. Dok im odgovara, med i mleko su. Vrlo su prevrtljive. I vole da im se dive...Čas posla ti okrenu leđa.
  (felisita, 30. april 2020 10:30)

  # Link komentara

 8. zbog ljubavi ,previse si blizanac da bi zeleo provesti zivot sa tobom.
   (uhoroskopuovca, 30. april 2020 08:57)

  # Link komentara

 9. Ja mislio imam loše mišljenje o svojoj bivšoj kad ono Blizanac :)
   (eto, 30. april 2020 07:43)

  # Link komentara

 10. @ meni
  Moja je sve suprotno ( 20 godina braka) , a blizanac je u horoskopu. Zena mi je prava lafcina, inteligentna, stabilna, duboka a gotovo uvek pozitivna cak i kad je najteze vreme. Jako dobar partner za brak, verna, odana, za porodicu. A opet i iskren prijatelj i meni i svim drugim ljudima oko sebe. Mislim da je ne voli samo onaj ko ne voli sebe. Takvu osobu moras voleti.
   (Nikola, 30. april 2020 05:18)

  # Link komentara

 11. Melju za dve osobe. Ne prestaju nikada.
   (Ema, 30. april 2020 02:21)

  # Link komentara

 12. Apsolutno ne aljkava, u braku više od 20 godina. Drugog nikad poželela, a svoju porodicu volim više od svih i ispred svih. Imam svoju logiku i ne volim mnogo da pričam. Mrzim glupe i površne ljude koji procenjuju druge po datumu rođenja.
  (Blizančica, 30. april 2020 01:13)

  # Link komentara

 13. Au,Hju,kao da si opisao jednu moju prijateljicu.Odakle sve to znas?
   (patty, 30. april 2020 00:04)

  # Link komentara

 14. Ne znaju šta znači voleti nekoga i dati nešto. Mogu samo da uzmu i nikako da daju...
  Sebi su centar sveta.
   (Meko i nežno, 29. april 2020 22:46)

  # Link komentara

 15. Drvene, kuvane noge, lepljive, znojave, alkoske, naporne, hladne. Isto i muškarci. Nezanimljivi, brbljivi, puno pričaju, ništa pametno ne kažu, preglasni, nekulturni. Za veliko društvo dobri kao maskote. Jedno kažu, sebe hvale, a nesigurne i iskompleksirane. Ne znaju voleti čak ni svoju decu. Muž neophodan kao izvor prihoda, nikad nisu same i uvek imaju nekog jadu u rezervi. Dobro funkcionišu sa nekim kome je bitno samo da ima ženu pored sebe, a usput da ima neku koja će da ga voli, da je vole i da imaju strast i život. Drame i prave smicalice, pa onda glume svetice i ponavljaju kako su one dobre. Opet u krug.
   (Hju, 29. april 2020 22:22)

  # Link komentara

 16. Aljkave, neuredne, povrsne, veliki narcisi i egoisti, nema plana nema strategije, u ljubavi i seksu sve isto.
  (Boki, 29. april 2020 21:38)

  # Link komentara

 17. A ja dupli blizanac,ne znam nikad da li sam posla ili sam dosla🤔
  (Persida, 29. april 2020 21:37)

  # Link komentara

 18. Nestabilne, povrsne, nepouzdane. Jadan onaj kome ovakva zapadne za brak.
  (Meni, 29. april 2020 20:47)

  # Link komentara

 19. Bravo posmatracu
   (Hoze, 29. april 2020 20:35)

  # Link komentara

 20. Glupost.. moja devojka je riba i ima 7 drugarica sa kojima je u drustvu i sve zivo znaju jedna o drugoj,viber,fejs i ostale grupe sve su tu zajedno,i jos ima bar 10tak povremenih drugarica gde se gleda sa njima tu i tamo,horoskop je teski shit.
   (Тајни детектив Ђидо Мова, 29. april 2020 20:33)

  # Link komentara

 21. Šta je poenta? na kraju kad umreš nikoga nije briga, svi poznanici prijatelji i ostali te zaborave za manje od godinu dana, kao da nikad nisi postojao.
  (Slobica, 29. april 2020 20:20)

  # Link komentara

 22. Sirok opseg znanja , zanimljive , extrovertne , prijemcive . Tesko se osvajaju . Imaju puno poznanika , ne prijatelja. Najcesce ne vole nikoga sem sebe , na njihovu se ljubav ogrejati necete. Niti znaju da li su dosle ni da li posle . Nebazdarene , cesto ali bas , gotovo nista ne pruzaju u krevetu. Prica sa njima je napaljiva , mentalno uzbudljive najcesce toliko da su naporne . Los znak za brak . Imaju neku svoju logiku zdravom umu nepoznatu . Po meni su odlicne za druzenje . Za brak i vezu .....preporuka , izbegavati.
   (Posmatrac, 29. april 2020 19:34)

  # Link komentara